Nevsehir Belediye Baskani Atilla Secen Haberleri

Bursa’da büyükşehir belediye başkan adayının makam aracı alev alev yandı

Bursa’da gençleri ziyaret eden Anadolu Birliği Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atilla Subaşı’nın park halindeki makam aracı bir anda alev aldı.

Yurthaber 2024-03-19 07:40:34

Bursa’da büyükşehir belediye başkan adayının makam aracı alev alev yandı

Bursa’da gençleri ziyaret eden Anadolu Birliği Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atilla Subaşı’nın park halindeki makam aracı bir anda alev aldı.

Yurthaber 2024-03-18 08:20:30

Melih Gökçek paylaştı: Ankara'da skandal görüntüler! Tekme tokat dövüp Mansur Yavaş’tan özür dilettiler... İYİ Parti'den açıklama geldi

Ankara’da çekilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde İYİ Partili ilçe başkanı tekme tokat dövülerek Mansur Yavaş’tan ve ABB Meclis Üyesi Atilla Çelik’ten özür diletildi. Görüntüler ve Gökçek’in iddiaları kısa sürede gündem yarattı. Atila Çelik ise olayın 2020'de gerçekleştiğini açıklayıp "Konunun İYİ Parti'yle ilgisi yoktur" dedi Gökçek'in iddiasına yanıt verdi. İşte detaylar…

Haber 2024-02-12 08:55:55

CHP'li Belediye Başkanı'nın otomobili kaza yaptı: 1 ölü, 2 yaralı

Konya'da, Tuzlukçu Belediye Başkanı CHP'li Nurettin Akbuğa'nın içinde bulunduğu otomobil, park halindeki kamyona çarptı. Kazada Belediye Başkanı Akbuğa ile sürücü Atilla Özsoy yaralanırken, araçtaki Abdullah Azmi Uyar ise yaşamını yitirdi. Kazadan önce Belediye Başkanı'nın Uyar'ın çalıştığı lokantada yemek yediği ve yolunun üstü olduğu için Uyar'ı eve bırakmak istediği öğrenildi.

Haber 2021-10-24 23:10:55

TFF hakemlerinden Başkan Soykan’a anlamlı hediye

Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig ve klasman hakemleriyle bir araya gelen Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’a imzalı milli takım forması hediye edildi.Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, TFF Süper Lig hakemi Atilla Karaoğlan ve TFF klasman hakemi Levent Gümüşdere ile bir araya geldi.

Yurthaber 11-03-21 16:50

Emekliye ayrılan personele plaket töreni

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, emekliye ayrılan personel için düzenlenen plaket töreninde “Çocuklarımızı büyüttüğümüz sokaklara hizmet ederek çalışma yaşamını kat etmiş olmanın altı çizilmesi gerekiyor” dedi.Muratpaşa Belediyesi’nde uzun yıllar görev yapan Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürü Arif Kuş, Nuray Ertunç, Ayla Aydın, Halil Altundağ, Mustafa Uluşan, Ahmet Yıldız, Durmuş Özçelik, Altan Taş, Mustafa Özkan, Nadir Güçlü, Turgay Kurt, Yusuf İçen ve Atilla Pınar emekliye ayrıldı.

Yurthaber 02-03-21 12:14

2021 ‘Yunus Emre ve Türkçe Yılı’ etkinlikleri koordinasyon toplantısı yapıldı

2021 ‘Yunus Emre ve Türkçe Yılı’ Etkinlikleri Koordinasyon Toplantısı Vali Yaşar Karadeniz başkanlığında, Manisa Valiliği Brifing Salonunda yapıldı.Toplantıya Vali Yaşar Karadeniz’in yanı sıra, Vali Yardımcısı Nihat Kaynar, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Kula Kaymakamı Kemal Duru, Yunusemre Belediye Başkanı Dr.

Yurthaber 02-02-21 17:12

Milletvekili Ödünç: Başkan Tanır, Türkiye’nin 2023 vizyonuna uygun çevre ve şehircilik projelerini hayata geçiriyor

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır’ın mimar olduğu için Türkiye’nin 2023 vizyonuna uygun çevre ve şehircilik projelerini hayata geçirdiğini söyledi.AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, 2021 yılı ilk mahallî idare ziyaretini Kestel Belediyesine yaptı.

Yurthaber 06-01-21 17:05

Ortaca Belediyesinde toplu iş sözleşmesi

Muğla’nın Ortaca ilçesinde Belediye-İş Sendikasıyla Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı.Ortaca Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen imza törenine Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Belediye Meclis üyesi ve Dal-Bel Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Doğaç, Belediye-İş Sendikası Muğla Şube Başkanı Ender Akbay, Sendika Başkan Yardımcısı Atilla Türkmen ve iş yeri temsilcileri katıldı.696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kamuda çalışan taşeron işçilerin, Dal- Bel belediye şirketlerine geçişleri sağlanmıştı.

Yurthaber 27-12-20 09:27

Muradiye OSB Müteşebbis Heyeti toplantısı yapıldı

Muradiye Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz başkanlığında Yunusemre Kaymakamlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.Toplantıya Vali Karadeniz’in yanı sıra Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı, Vali Yardımcısı Mesut Eser, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya ve kurul üyeleri katıldı.Toplantıda, Muradiye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu tarafından belirlenen OSBÜK temsilcilerinin onaylanması, Muradiye OSB Müdürlüğü 2021 yılı bütçesi, Denetim Kurulu Üyeleri tarafından 3 aylık denetim raporunun incelenmesi konuları görüşülerek karara bağlandı.

Yurthaber 24-12-20 15:55

Başkan Erdem’den gönüllü destekçilere teşekkür

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Görükle Spor Parkı’nda bulunan “Lider Tırmanma Duvarı”nı gönüllü olarak yenileyen Uğur İlerigelen, Mustafa Onur Çatak, Berat Yılmaz ve Atilla Kaya’ya plaket vererek teşekkür etti.Nilüfer Belediyesi’nin 2015 yılında Görükle Spor Parkı’nda hayata geçirdiği “Lider Tırmanma Duvarı”, yenilenen yüzüyle hizmet verecek.

Yurthaber 10-12-20 12:18

Oda başkanlarından Belediye Başkanı Ensari’ye ziyaret

Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsa Berge, beraberindeki başkanlarla Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari’yi makamında ziyaret etti.Başkan Berge, beraberindeki Van Terziler Konfeksiyoncular Kunduracılar ve Giyim Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Çetin Karaduman, Van Demirciler Tornacılar ve Tamirciler Odası Başkanı Kenan Akalın ve Çaldıran Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Atilla Adıyaman ile Başkan Ensari’yi ziyaret ederek, kayıt dışı kişilerin kayıt altına alınması ve haksız rekabetin önüne geçilmesi konularını görüştü.Daha sonra bir açıklama yapan Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsa Berge ve beraberindekilerle bir araya geldiklerini belirterek, “Özellikle pandemi sürecinde zor ve sıkıntılı dönem yaşayan esnaf ve sanatkarlarımızın sorun ve sıkıntılarını ele alarak, esnafımızın daha rahat etmesi konusunda değerlendirmelerde bulunduk.

Yurthaber 01-12-20 13:18

Dr. Atilla Baran’ın ismi Çiğli’de yaşayacak

Alsancak Nevvar-Salih İşgören Devlet Hastanesi Pandemi Servisinde görev yaparken Covid-19’a yakalanarak hayata gözlerini yuman İzmir’in tanınan ve sevilen doktorlarından Atilla Baran’ın adı, Çiğli Belediyesi tarafından İnönü Mahallesinde yapılan parkta yaşatılacak.Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün ocak ayında tanıtımını yaptığı 2020 yılı projeleri arasında yer alan "Her Ay 1 Park" projesinin sekizincisi İnönü Mahallesinde açılıyor.

Yurthaber 30-10-20 11:58

Protokol muhtarlarla bir araya geldi

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlarla bir araya geldi.Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen organizasyona, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun yanı sıra, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekilleri Atilla Ataman ve Mehmet Karaoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, daire başkanları ile mahalle muhtarları katıldı.Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu organizasyonda yaptığı konuşmada, “Bu anlamlı gününüzü tebrik ediyorum.

Yurthaber 19-10-20 16:00

Bursa’nın zirvesi Gürsu’da buluştu

Bursa’nın zirvesi Gürsu Adrenalin Park’ta düzenlenen istişare toplantısında buluştu.AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç ve Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’ın ev sahipliğinde düzenlenen zirveye eski bakan Faruk Çelik, Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Bölge Adliye Mahkemeleri Başkanı Abdülkadir Şahin, Bursa Bölge Başsavcısı Sadık Bölek, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şen, Bursa Adalet Komisyon Başkanı Ömer Gülmüş, Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Bursa İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ve çok sayıda davetli katıldı.

Yurthaber 05-10-20 09:37

Şahinkaya Tırmanış Bahçesi bölgenin gözdesi olacak

Trabzon’un Düzköy ilçesi sınırları içinde yer alan Şahinkaya Tırmanış Bahçesi’nin yapılacak çalışmalar neticesinde bölge turizminin gözdeleri arasında yer alacağı belirtildi.Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Atilla Ataman ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Şahinkaya Tırmanış Bahçesi ve çevresinde incelemelerde bulundu, yapımı tamamlanan yeni yolun açılışını gerçekleştirdi.Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, kentin tarihi, doğal ve inanç turizmi konusunda önemli merkezleri bulunduğunu belirterek, “Turizmi çeşitlendirerek 12 aya yaymak için çalışmalar yapılıyor.

Yurthaber 18-09-20 18:18

AK Parti Milas’ta temayül yoklaması yapıldı

AK Parti Milas İlçe Başkanlığı’nda Fahri Acar’ın aday olmayacağını açıklamasının ardından ertelenen ilçe kongresi öncesi temayül yoklaması yapıldı.AK Parti Muğla Koordinatörü İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın koordinasyonunda yapılan temayül yoklamaları; İlçe Yönetimleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimleri, Mahalle Başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubunun katılımıyla gerçekleşti.Temayül yoklamasına katılan partili üyelere ‘İlçe Başkanlığında Kimi Görmek İstersiniz?’ sorusu yöneltildi ve katılımcılardan istedikleri üç ismi yazmaları istendi.

Yurthaber 10-09-20 12:09

Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü kutlandı

Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandıEskişehir Valiliği önündeki meydanda gerçekleşen törende Vali Erol Ayyıldız, AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Garnizon Komutanı Hava Orgeneral Atilla Gülan ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Önder ve diğer ilgililer katıldı.

Yurthaber 02-09-20 13:32

İnciraltı için önemli buluşma

Balçova’da bir dizi ziyarette bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya’yı makamında ziyaret etti.

Yurthaber 01-09-20 11:50

Başkan Batur’a park teşekkürü

Konak Belediyesinin Atilla Mahallesinde yaptığı ve Mübadele Parkı ismi verilen park alanını gezen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a mahalle sakinleri teşekkür etti.

Yurthaber 21-08-20 10:18

Kayıt dışı çalışan iş yerlerine denetimler sürüyor

Kilis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kayıt dışı çalışan iş yerlerini üzerinde denetimlerini sıklaştırdı.Kilis Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Tohumcu, Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şevket Memiler, Oda başkanları ve Zabıta Müdürü Atilla Yıldırım basın mensuplarıyla bir araya gelerek, kayıt dışıyla mücadele konusunda bilgilendirme yaptı.KESOB Başkanı Şevket Memiler, Yaklaşık 1 yıldır kayıt dışıyla ciddi mücadele edildiğini ifade ederek, “Valimiz Recep Soytürk, Belediye Başkanımız Mehmet Abdi Bulut, Başkan Yardımcımız Mustafa Tohumcu, Zabıta Müdürümüz Atilla Yıldırım’e çok teşekkür ediyorum.

Yurthaber 13-08-20 11:05

Çaldıran’da korona virüs denetimi

İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelge kapsamında Van’ın Çaldıran ilçesinde korona virüs denetimi yapıldı.Denetime Çaldıran Kaymakamı Adem Can, Belediye Başkanı Şefik Ensari, İlçe Emniyet Müdür Vekili Eyüp Okusal, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Diki ile Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Atilla Adıyaman da ilçe merkezinde denetimlere katıldı.

Yurthaber 06-08-20 16:27

Besni’de 15 Temmuz etkinliği

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Adıyaman’ın Besni ilçesinde çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü şehitliğinin ziyaret edilmesi ve Hacı Reşit Camiinde mevlit okutulmasıyla başladı.Besni Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu ve beraberindekiler tarafından, 2010 yılının Mayıs ayında Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlıca Dağlıca bölgesinde güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Abidin Tanrıkolu’nun mezarını ziyaret ederek dualar edildi.Akşam saatlerinde ise Besni Kaymakamlığı önünde 15 Temmuz ile ilgili fotoğraf sergisi açıldı.Besni Kaymakamlığı önünde gece geç saatlere kadar devam eden etkinliklerde Kuran’ı Kerim okunması, 15 Temmuz 2016 Darbe Kalkışmasında yaşanan olayları anlatan sinevizyon sunumu, Besni Belediyesi Mehteran Takımının gösterisi, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar ve okunan şiirler ile devam etti.Burada gerçekleştirilen programa Eski Besni Kaymakamı ve Mülkiye Müfettişi Emrah Yılmaz, Besni Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Köse, Cumhuriyet Savcısı Atilla Özden Turan, AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, Kesmetepe Belediye Başkanı Ali Yılmaz, Köseceli Belediye Başkanı Kerim Durgut, Besni İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Barış Kara, Besni İlçe Emniyet Müdür Vekili Cem Karaca, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, il genel meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.Programda konuşan Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre; "Bundan tam 4 sene evvel içimize giren hain FETÖ terör unsuru milletimizi ve bizleri bölmek ve parçalamak gayesi ile bir teşebbüste bulundular.

Yurthaber 16-07-20 08:03

Başkan Uzundemir muhtarlarla istişare toplantısı yaptı

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, mahalle muhtarıyla bir araya geldi.Belediye hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirilen buluşmaya, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’in yanı sıra Fethiye Sulma Birliği Bölge Müdürü Atilla Kürekçi ve mahalle muhtarları katıldı.Başkan Uzundemir, Ortaca Belediyesi’nin, vatandaşların refah seviyesini yükseltmek ve ilçede yaşamaktan mutlu olmalarını sağlamak için mahalle muhtarları ile iş birliği içinde çalıştıklarını söyledi.Muhtarların sorunların çözümünde ve taleplerin kısa sürede yerine getirilmesi anlamında önemli bir görev yürüttüklerini belirten Uzundemir; "Muhtarlıklar bizim için çok önemlidir.

Yurthaber 08-05-20 12:53

Başkan Uzundemir muhtarlarla istişare toplantısı yaptı

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, mahalle muhtarıyla bir araya geldi.Belediye hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirilen buluşmaya, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’in yanı sıra Fethiye Sulma Birliği Bölge Müdürü Atilla Kürekçi ve mahalle muhtarları katıldı.Başkan Uzundemir, Ortaca Belediyesi’nin, vatandaşların refah seviyesini yükseltmek ve ilçede yaşamaktan mutlu olmalarını sağlamak için mahalle muhtarları ile iş birliği içinde çalıştıklarını söyledi.Muhtarların sorunların çözümünde ve taleplerin kısa sürede yerine getirilmesi anlamında önemli bir görev yürüttüklerini belirten Uzundemir; "Muhtarlıklar bizim için çok önemlidir.

Yurthaber 08-05-20 12:53

Hayvansever kadından sokak hayvanlarına yardım eli

Tekirdağ Malkara’da bir hayvansever, belediyenin geçici hayvan barınağında kalan sahipsiz köpeklere 5 koli mama bağışladı.Malkara Muhtarlar Derneği Başkanı Ender Çeşme öncülüğünde Kavakçeşme Mahallesi’nde yaşayan Yağmur Kısa isimli hayvansever, Malkara Belediyesi’ne ait geçici hayvan barınağında kalan sahipsiz köpeklere 5 koli mama bağışladı.Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul adına hayvansever vatandaşa teşekkür eden Malkara Belediyesi Veterineri Atilla Bakın, sevimli dostlarımızın yaşam mücadelelerine destek vermek için her zaman görevlerinin başında olduklarını belirtti.Kavakçeşmeli hayvansever kadın ise hayvanlara yönelik yapılan çalışmalardan dolayı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve ekibine teşekkür ederek, mama yardımı yapmaya devam edeceğini belirtti.

Yurthaber 20-04-20 13:05

Karacabey, ‘modern kent’yolunda emin adımlarla ilerliyor

Karacabey girişlerinde estetik açıdan farkındalık oluşturan çalışmalarına devam eden Karacabey Belediyesi, Canbalı girişindeki Şehit Pilot Yüzbaşı Atilla Savaş Acarca Parkı’nın devamı olarak tasarlanan yaklaşık 2 Bin metre karelik alanda yaptığı peyzaj düzenlemeleri sonucunda, ‘modern ve yeşil Karacabey’ hedefine bir adım daha yaklaştı.Karacabey Belediyesi tarafından, ‘modern kent’ hedefiyle ilçenin dört bir yanında kent estetiğini artırma çalışmaları hız kesmeden sürüyor.Özellikle Karacabey girişlerinde estetik açıdan farkındalık oluşturan çalışmalarına devam eden Karacabey Belediyesi, Canbalı girişindeki Şehit Pilot Yüzbaşı Atilla Savaş Acarca Parkı’nın devamı olarak tasarlanan yaklaşık 2 Bin metre karelik alandaki peyzaj düzenlemeleri sonucunda,‘modern ve yeşil Karacabey’ hedefine bir adım daha yaklaştı.Daha yeşil Karacabey hedefine doğruKent genelinde bu tür çalışmaların kararlı bir şekilde devam ettiğini vurgulayan Belediye Başkanı Ali Özkan, “Yeşil kuşak projemizde yer alan ve Uluabat Mahallesi’nden başlayarak AdaUluabat Projesi, Uluabat-Karacabey refüjü, Nestle önü ve Karacabey çatrığı peyzaj düzenlemeleri, Karacabey - Çanakkale yolu refüjleri, stadyum arkası Spor Adası peyzaj tasarım projesi, Atatürk Kültür Parkı, eski vahşi depolama alanında yapılacak ağaçlandırma çalışması, Canbalı ilçe girişlerinin düzenlenmesi, Çamlık Millet Bahçesi Öğretmenler Parkı, şehir içi mahalle parkları, yürüyüş ve bisiklet yolları, Taşlık mesire alanı, longoz projeleri, Yeniköy-Malkara sahil projeleri gibi çok yönlü yürütülen çalışmalarımızla, ‘daha yeşil Karacabey’ hedefimize hızlı adımlarla yaklaşmaktayız.

Yurthaber 02-04-20 17:27

İskenderun’da Bocce Turnuvası sona erdi

Hatay’ın İskenderun ilçesinde düzenlenen Okullararası Bocce Turnuvası sona erdi.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından İskenderun Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kompleksinde gerçekleştirilen turnuva küçükler, yıldızlar ve gençler Bocce Petank il birinciliği kategorisinde yapıldı.Şehitler için saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan turnuvada sporcular attıkları topları, hedef topa (pallinoya) yakın olmasını sağlamak için kıyasıya mücadele etti.Turnuvada dereceye girenler şöyle belirlendi:Küçük kızlar ve erkekler kategorisinde Antakya Defne Özengili ortaokulu birinci, Kırıkhan Şehit Atilla Kurt ortaokulu ikinci.Yıldız kızlarda Reyhanlı Kavalcık Ertuğrul Gazi ortaokulu birinci, Antakya Maşuklu Hayrittin Çolakoğlu ortaokulu ikinci.Yıldız erkeklerde Reyhanlı Kavalcık Ertuğrul Gazi Ortaokulu birinci, Kırıkhan Şehit Atilla Kurt Ortaokulu ikinci oldu.Genç Kızlarda Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Antakya Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi ikinci.Genç erkeklerde ise Dörtyol Süleyman Demirel Anadolu Lisesi birinci, İskenderun Demir Çelik Anadolu Lisesi ikinci oldu.Rakiplerine karşı daha iyi atış yapıp puanları tek tek toplayarak dereceye giren okullara düzenlenen törenle kupa ve madalyalarını İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, Muhyiddin İbni Arabi KYK Müdürü Mehmet Ali Yılmaz, Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Fatma Dursun, TBBDF Hatay İl Temsilcisi Emre Gökçen ve Başantrenör Semih Balcıoğlu takdim etti.

Yurthaber 06-03-20 15:01

AK Parti'li Kaya'dan Başkan Soyer'e 'çevre yolu' eleştirisi

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer'in ikinci çevre yoluyla ilgili açıklamalarını eleştirerek, "Sayın Tunç Soyer, ikinci çevre yolunun ciddi anlamda orman kıyımına neden olacağını söylemiş.

Haber 31-01-20 11:30

Ergene, Elazığ’ın yanında

Sevgi Kenti Ergene’de Elazığ’daki depremzedeler için yardım kampanyası başlatıldı.Elazığ’da yaşanılan deprem felaketinin ardından Ergene Kaymakamlığı tarafından toplanan komisyon kararı ve Ergene Belediyesi işbirliği ile deprem mağduru vatandaşlara yardım seferberliği başlatıldı.Türkiye’yi yasa boğan Elazığ’daki 6,8’lik depremin ardından Ergene Kaymakam Vekili Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Kerem Yavaş, Ergene Mal Müdürü Nevzat Yabar ve Ergene İlçe Sağlık Müdürü Dr.

Yurthaber 28-01-20 14:32

AK Parti'li Kaya'dan Menderes'e katı atık tesisi tepkisi

 AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Menderes'e yapılacak çöp tesisi ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e ve Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar'a tepki gösterdi.

Haber 18-01-20 15:22

Tuşba Belediyesinden evi yanan vatandaşlara ziyaret

Van’ın Tuşba Belediye Başkan Yardımcısı Azad Gülengül ile Muhtarlık İşleri Müdürü Osman Kıran, son bir ay içerisinde çıkan yangınlarda evleri yanan vatandaşlara ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu.İlk olarak İstasyon Mahallesi’ne geçen Başkan Yardımcısı Azad Gülengül ile Muhtarlık İşleri Müdürü Osman Kıran, geçen hafta bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında evi yanan Atilla Eşin’i evinde ziyaret etti.

Yurthaber 10-01-20 10:46

Sur Belediyesi eski Başkanı HDP'li Filiz Buluttekin tutuklandı / Fotoğraf

DIYARBAKIR'DA TEROR SORUSTURMASI KAPSAMINDA IKI BELEDIYE MECLIS UYESIYLE BIRLIKTE GOZALTINA ALINAN SUR BELEDIYE BASKANI FILIZ BULUTTEKIN'IN (FOTOGRAFTA), TRABZON'UN MACKA ILCESINDE 15 YASINDAKI EREN BULBUL'U SEHIT EDEN TERORISTLERDEN KIRMIZI KATEGORIDE YER ALAN PKK'NIN SOZDE KARADENIZ BOLGE SORUMLUSU 'ZEYNEL' KOD ADLI MEHMET YAKISIR'IN CENAZESINE KATILDIGI TESPIT EDILDI.

Haber 23-12-19 15:07

Kızılay’ın yeni binası için yardım gecesi düzenlendi

Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesi’ne yeni bina kazandırmak üzere yardım gecesi düzenlendi.Düzenlenen geceye Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Hanımefendi Güllühan Yıldırım, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ODA temsilcileri, STK temsilcileri, hayırseverler ve iş insanları katıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda Türk Kızılayı’nın tanıtım videosu gösterildi.

Yurthaber 19-12-19 11:30

Dalaman Belediyesinde toplu iş sözleşmesi imzalandı

Dalaman Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında toplamda 20 işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesini imzalandı.Belediye Başkanı Muhammet Karakuş ve Belediye iş sendikası Muğla şube Başkanı Ender Akbay ve Yardımcısı Atilla Türkmen tarafından toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Yurthaber 14-12-19 11:47

Trabzon’da “Sen Anlat Hamsi” paneli

Trabzon Ticaret Borsası (TTB) tarafından “Karadeniz’de Sürdürülebilir Balıkçılık” kapsamında düzenlenen “Sen Anlat Hamsi” panelinde hamsinin durumu masaya yatırıldı.Faroz Balıkçı Barınağındaki bir gezi gemisinde düzenlenen panele Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, Trabzon Tarım ve Orman İl Müdürü Cahit Gülbay, TTB Meclis Başkanı Sebahattin Arslantürk, TTB Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, balıkçılık sektöründe hizmet veren firmaların temsilcileri katıldı.Yapılan konuşmalarda, hamsinin ihracat bakımından çok önemli bir döviz girdisi sağladığı belirtilirken KTÜ Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof.

Haber 08-12-19 11:17

Forma alamayınca gözyaşı döken çocukları teselli yarışı

Erzurum'un merkez Yakutiye Belediyesi'nin Akdağ Mahallesi'nde yaptırdığı halı sahanın açılışında forma alamayan Atilla Doğan (8), Miraç Yıldız (10) ve Yılmaz Çobanoğlu (9), büyük üzüntü yaşadı. 3 arkadaşı önce anneleri, sonra da Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen teselli etmeye çalıştı.

Haber 25-11-19 08:52

Yıldırım’da 30 yıllık hasret sona erdi

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Piremir Mahallesi’ne kazandırılan Piremir Kapalı Pazar Yeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.Açılış törenine, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti Bursa Milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç, Atilla Ödünç, AK Parti İl Başkanvekili Bülent Kandemir, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Süleyman Çelik, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay, Bursa Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Refik Aksu, Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Mehmet Akif Bingöl, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.Yıldırım’a artı değerYıldırıma değer katacak, ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini arttıracak modern bir fiziki mekanın açılışını gerçekleştirdiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Bizim hedefimiz hemşehrilerimiz için nitelikli sosyal yaşam alanlarını oluşturmak, bunları korumak, geliştirmek ve bu hizmetlerden, imkanlardan vatandaşlarımızın en güzel bir şekilde hizmet almasını sağlamaktır.

Yurthaber 18-11-19 12:05

Manisa’nın imar planı için çalışmalar hız kazandı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Manisa milletvekilleriyle birlikte katıldığı, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli başkanlığında düzenlenen toplantının ardından, Bakan Pakdemirli’nin “çalışmaları hızlandırın” talimatı üzerine Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre Belediyesi ve Şehzadeler belediyesinden oluşan heyet, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Hadi Tunç başkanlığında Ankara’da bir araya geldi.Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Burak Aslay, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Efendioğlu ve Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Dilşat Ulaş’tan oluşan Manisa heyeti, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Hadi Tunç ile bir araya gelerek, Manisa’nın imar planlarını masaya yatırdı.

Yurthaber 25-10-19 15:33

Başkan Kılıç ve AK Parti’li Kaya cezaevi dosyasını Bakan Gül’e götürecek

Buca Cezaevinin kaldırılmasıyla ilgili destek mesajları veren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ve Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, toplantıda bir araya geldi.

Haber 22-10-19 10:41

“Güldür Güldür Show” ekibinden Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezine tam not

Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi’ne yaptırılan Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’ni gezen “Güldür Güldür Show” ekibi muhteşem yapıya hayran kaldı.Yazıp ve oynadıkları skeçlerle Türkiye’nin yüzünü güldüren “Güldür Güldür Show” ekibinden Ali Sunal, Rüştü Onur Atilla, Özgür Aydın, Alper Kul ve Mahir İpek, Güneydoğu’nun en büyük kongre ve sanat merkezi olan Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’ni Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte gezdi.

Yurthaber 21-10-19 15:00

Gürsu Adrenalin Park doğa tutkunlarını ağırladı

Gürsu Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Gürsu Ericek Adrenalin Park’ta düzenlenen doğa yürüyüşünde hem spor hemde çevre temizliği yapıldı.AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve her iki belediye personellerinin katılımıyla gerçekleştirilen doğa yürüyüşü, Gürsu Ericek Adrenalin Park’ın muhteşem manzarası eşliğinde yapıldı.

Yurthaber 20-10-19 10:31

AK Partili vekilden Tunç Soyer'e Barış Pınarı Harekatı tepkisi

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in, Barış Pınarı Harekatı ile ilgili değerlendirmesinde 'savaş' ifadesi kullandığı iddialarına ilişkin sert tepki gösterdi. Kaya, "Sayın Tunç Soyer şunu çok iyi bilmelidir ki, savaş iki egemen devlet arasında, iki ordu arasında olur. Ortada savaş filan yoktur. Kahraman Türk Ordusu'nun, katil sürüleriyle, alçak teröristlerle amansız bir mücadelesi vardır" dedi.

Trend 17-10-19 08:01

AK Parti'li Kaya'dan, Başkan Soyer'e tepki: Ortada savaş filan yoktur

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in, 'Barış Pınarı Harekatı' ile ilgili değerlendirmesinde 'Savaş' ifadesi kullandığı iddialarına ilişkin, sert tepki gösterdi.

Haber 17-10-19 00:44

İstanbul Sinop Spor’dan görkemli açılış

’O sene bu sene hep birlikte BAL’ sloganı ile yola çıkan ve bu sezon İstanbul Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan İstanbul Sinop Spor, Halkalı Çamlık Tesisleri’nde yaptığı açılışı töreni ile sezona merhaba dedi.İstanbul Sinop Spor’un sezon açılışı etkinliğine Küçükçekmece Kaymakamı Turan Bedirhanoğlu, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Sinop Spor Kulübü Başkanı Rafet Orhan, İstanbul Sinop Spor Başkanvekili Şenol Ercan, Başkan Yardımcıları Nurettin Kara Baş, Nazım Demiray, Raşit Şahin, Turgay Öztürk, Adil Yıldız, İstanbul Sinop Spor Genel Sekreteri Barbaros Baltacı, Muhasip Fatih Şahin, İstanbul Sinop Spor Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Üstünbaş, spor yazarı Atilla Gökçe, Türkiye Gazetesi Spor Yazarı Ömer Faruk Ünal ve Türkiye Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Sadık Söztutan katıldı.Yusuf Günay, yaptığı konuşmada, Sinoplu olarak İstanbul Sinop Spor’a başarılar diledi ve her zaman İstanbul Sinop Spor’u desteklediklerini kaydetti.

Haber 27-09-19 11:33

Yıldırımlı gönüllülerden Dünya Temizlik Gününe destek

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, öncülüğünde ‘Doğal Olarak Yıldırım’ sloganıyla başlatılan farkındalık yürüyüşleri, bu hafta Uludağ’ın eteklerindeki yeşilin bin bir tonunu bünyesinde barındıran Fidyekızık ile UNESCO Dünya Mirası listesindeki 700 yıllık tarihi ile dikkat çeken Cumalıkızık Köyü arasında gerçekleştirildi.Sağlıklı yaşama dikkat çekmek, doğaya bırakılan atıkları toplamak ve Yıldırım’ın doğal güzelliklerinin tanıtımına katkıda bulunmak için yaklaşık 5.5 kilometrelik doğa parkurunda düzenlenen etkinliğe Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Yıldırım Belediye Başkan Yardımcıları Ali Mollasalih, Fatih Polat, Yusuf Demirok ve meclis üyeleri ile doğa sever Yıldırımlılar katıldı.

Yurthaber 21-09-19 16:36

Çerkezköy’de Okul Güvenliği Toplantısı yapıldı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında alınacak tedbirler İlçe Kaymakamı Atilla Selami Abban başkanlığında yapılan Okul Güvenliği Toplantısı’nda ele alındı.Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, İlçe Jandarma Komutanı Volkan Torun, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Şakir Oda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, kurum amirleri, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları ve Tekirdağ S ve J Plakalı Servisçiler Derneği başkan yardımcıları katıldı.Toplantıda, öğrenci ve velilerinin daha güvenli ve huzurlu bir eğitim-öğretim yılı geçirmelerini sağlamak amacıyla okulların yakın çevresinde ve okul güzergahlarında alınacak tedbirler ile öğrencilerin her türlü kötü alışkanlıklardan koruması, onların ruh ve beden sağlığı yerinde bireyler olarak yetiştirebilmek için gereken uygulamalar üzerinde duruldu.“Mücadelemiz devam edecek”Kaymakam Abban yeni eğitim öğretim sezonunda öğrencilerin huzurlu bir ortamda eğitim görmeleri için okul içlerinde ve çevrelerinde gereken her türlü tedbirin alınacağını belirtti.

Yurthaber 06-09-19 14:27

CHP’den mecliste “golf” önerisi

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Atilla Tekcan, Büyükşehire ait golf sahasının kiraya verilmesine olumlu baktıklarını ifade ederek, “Ancak eğitim iş birliği protokolü yapılmasını öneriyoruz.

Yurthaber 23-08-19 18:50

Bursa protokolü bayramlaştı

Bursa protokolü, valilik binasında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.Bayramlaşma törenine, Bursa Valisi Yakup Canbolat, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa milletvekilleri Atilla Ödünç, Ahmet Kılıç, CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Hidayet Vahapoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan ile ilçe belediye başkanları, siyasi parti il başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursalı vatandaşların ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, “Allah sağlıklı, selametle nice bayramlara ulaşmaya nasip etsin.

Haber 11-08-19 15:30