New Horizons Gunes Sistemi Haberleri

Animal Crossing: New Horizons ikinci yaz güncellemesi yolda

Kıyıya huzur verici dalgalar vururken, gece adanızı örten gökyüzünde göz kamaştırıcı bir renk dizisi fışkırır. Animal Crossing: New Horizons için çıkacak Yaz Güncellemesi Vol.2 ile haftalık havai fişek gösterileri eşliğinde yaz sonu yaklaşıyor.

Haber 2020-08-04 12:15:55

Animal Crossing New Horizons için yüzme güncellemesi geliyor

Nintendo Switch’in özel oyunları destek almaya devam ediyor. Switch’in en çok satan oyunları arasında yer alan Animal Crossing New Horizons için gelen yeni güncellemeler deniz canlıları, yeni yüzler ve denizkızı temalı mobilyalar gibi çeşitli yeni eşyalar, yüzme ve dalış yapma gibi yeni özellikler sunacak.

Haber 2020-06-29 12:32:06

New York'ta korkunç görüntü! Kamyonlarda onlarca ceset

ABD'nin New York eyaletinde polise yapılan şikayet üzerine, bir cenaze evinin önünde soğutma sistemi olmayan 2 kamyona yüklenmiş onlarca cenaze bulundu.

Haber 2020-04-30 21:35:05

Animal Crossing, yine büyüleyecek

Nintendo bünyesi altında yer alan Animal Crossing, en son Nintendo 3DS döneminde karşımıza çıkmıştı. Şimdilerde ise Nintendo Switch için Animal Crossing: New Horizons gün saymaya başladık.

Haber 2020-03-19 09:48:07

Animal Crossing hayranları bu yeniliklere bayılacaklar

20 Mart 2020 tarihinde Nintendo Switch için özel olarak çıkacak Animal Crossing: New Horizons için bugün yeni detaylar açıklandı.

Haber 22-02-20 14:27

'Güçlü ve bağımsız Türkiye için Erdoğan kendi yolundan gidiyor'

New York Times gazetesi S-400 savunma sistemi anlaşmasıyla, Türkiye'nin ABD ile Rusya arasındaki ilişkilerin nasıl şekillendiğini yazdı. Haberde Erdoğan'ın, 'sömürgeci Batılı güçlere karşı, bağımsız ve güçlü bir Türkiye oluşturma konusundaki kararlılığını gösterdiği' yorumu yapılıyor.

Haber 17-07-19 09:21

New York Valisi ve Belediye Başkanı Metro Sistemi İçin Güçleri Birleştiriyor

Dünyanın en eski ve en büyük metro sistemlerinden biri olan New York metrosu son birkaç yıldır New York eyalet valiliğinin New York kentinin ihtiyacı olan gerekli bütçeyi tahsis etmemesi yüzünden ciddi sorunlarla karşı karşıya

Haber 02-03-19 21:24

Kanser Başlatıcı Hücreler Bağışıklık Sisteminden Nasıl Kaçıyor?

New York'taki Cold Spring Harbor Laboratuvarında kanser araştırmaları yapan bilimadamı Dr. Semir Beyaz, kanser başlatıcı hücrelerin bağışıklık sistemi tarafından yok edilmemek için geliştirdiği bir mekanizmayı keşfetti

Haber 17-02-19 01:22

Gizli gizli bu teknolojiyi kullanmışlar! ABD'de korkunç iddia!

New York başta olmak üzere ABD’deki bir çok eyaletteki hapishanelerde, ‘ses takip sistemi’ kapsamında mahkumların ‘ses izleri’ni toplayan teknolojilerin kullanıldığı ortaya çıktı.

Trend 31-01-19 05:11

ABD hapisanelerinde mahkumların ses izleri toplanıyor

ABD’deki birçok eyaletteki hapisanelerde, ‘ses takip sistemi’ kapsamında mahkumların ‘ses izleri’ni toplayan teknolojilerin kullanıldığı ortaya çıktı -İnsan hakları ve sivil toplum savunucuları uygulamanın şeffaf olmadığını ve rızaya dayanmadığını vurgulayarak, toplanan verilerin hapisane dışındaki amaçlar için de kullanabileceği riskine dikkat çektiler -New York Adli Yardımlaşma Derneği dijital inceleme avukatı Jerome Greco: -“Bunun için Trump’ın Amerikasında gökyüzünün sınırı yok”

Haber 31-01-19 00:42

Trump'ın seyahat yasağının yansımaları korkunç oldu

ABD Başkanı Donald Trump'ın, nüfusunun çoğunluğu Müslüman 5 ülke ile Kuzey Kore ve Venezuela'yı kapsayan seyahat yasağını içeren kararnameyi onaylamasının 2. yılı nedeniyle Amerikan The New York Times gazetesinde bir makale yayımlandı - Makaleden: - "Bu yasağın yansımaları korkunç oldu" -"(Yasak kapsamındaki ülke vatandaşlarına uygulanan) Bu feragat süreci mantıksız, keyfi ve anlamsız bir şekilde zor ve bu, seyahat yasağının zor şartlar altındaki binlerce aile üzerindeki etkisini azaltmadı. Bu süreç, hukukun üstünlüğünü küçük düşürdü" - "Müslümanlara seyahat yasağı, ayrımcı niyeti ve yok edici etkilerinden kurtarılamaz ve ne Trump yönetimi ne de Cumhuriyetçilerin çoğunluğunu oluşturduğu Senato bu yoldan dönülmesi için istekli değil. Bu geri kafalı politika iptal edilene kadar Kongre, acı çeken binlerce aileyi rahatlatacak şeffaf ve işleyen bir feragat sistemi kurulması için emir vermesi konusunda Trump yönetimini sorumlu tutmalı" - ABD Dışişleri Bakanı ve Trump'ın 2016 başkanlık seçimlerindeki rakibi Hillary Clinton: - "(Seyahat yasağının) Sonuçları hem aileler hem de ülkemiz için trajik oldu. Kongre, Trump yönetimini yaptıklarından sorumlu tutmalı"

Haber 29-01-19 01:07

NASA yapışık gezegenlerin yüksek çözünürlüklü fotoğrafını gönderdi

NASA’nın New Horizons (Yeni Ufuklar) uzay sondası, dünyadan yaklaşık 6.5 milyar km uzaklıktaki güneş sistemindeki en uzak cismin yüksek çözünürlüklü fotoğraflarını gönderdi.

Trend 03-01-19 23:58

NASA yapışık gezegenlerin yüksek çözünürlüklü fotoğrafını gönderdi

NASA’nın New Horizons (Yeni Ufuklar) uzay sondası, dünyadan yaklaşık 6.5 milyar km uzaklıktaki güneş sistemindeki en uzak cismin yüksek çözünürlüklü fotoğraflarını gönderdi.

Haber 03-01-19 17:06

DHA DIŞ -NASA yapışık gezegenlerin yüksek çözünürlüklü fotoğrafını gönderdi

NASA’nın New Horizons (Yeni Ufuklar) uzay sondası, dünyadan yaklaşık 6.5 milyar km uzaklıktaki güneş sistemindeki en uzak cismin yüksek çözünürlüklü fotoğraflarını gönderdi.

Haber 03-01-19 17:03

Bilinen en uzak uzay cismi görüntülendi

NASA New Horizons (Yeni Ufuklar) uzay sondası güneş sisteminin dışında bilinen sınırların ötesinde yeni bir uzay cismini görüntüledi.

Trend 02-01-19 15:33

NASA Güneş sistemine en uzak cismi görüntüledi 

NASA New Horizons (Yeni Ufuklar) uzay sondası güneş sisteminin dışında bilinen sınırların ötesinde yeni bir uzay cismini görüntüledi.

Haber 02-01-19 14:08

DHA DIŞ - NASA Güneş sistemine en uzak cismi görüntüledi 

NASA New Horizons (Yeni Ufuklar) uzay sondası güneş sisteminin dışında bilinen sınırların ötesinde yeni bir uzay cismini görüntüledi.

Haber 02-01-19 14:06

NY Times: 'Trump Aile Şirketini Büyütmek İçin Şaibeli Bir Vergi Sistemi Kullandı'

New York Times gazetesi, Başkan Donald Trump’ın ailesinden miras kalan şirketleri büyütmek amacıyla, ailelerinin vergiden kaçmalarına imkan sağlayan ve vergi dolandırıcılığını da içeren şaibeli bir vergi sistemi kullandığını iddia etti

Haber 03-10-18 01:38

Dünya'nın uzaydan çekilen muhteşem görüntüleri

Gezegen bilimci ve NASA’nın ‘New Horizons’ misyonunda görev alan Alan Stern dünyadışı bir medeniyetle neden hala iletişim kuramadığımıza dair yeni bir teori ortaya attı.

Haber 19-06-18 14:42

Gökbilimcileri şaşırtan buluş: Plüton'da donmuş metan kumulları keşfedildi

NASA'nın New Horizons uzay aracına ait görüntüler, Plüton'da donmuş metandan oluşan kum tepecikleri olduğunu gösterdi. Bilim insanları gezegenin yüzeyinde sanılandan çok daha çeşitli ve dinamik bir coğrafik yapı keşfetmenin heyecan verici olduğunu söylüyor.

Haber 01-06-18 12:54

FETÖ sanığı tercümanın yargılandığı dava

Malatya'daki Kürecik NATO Erken Uyarı Sistemi Üs Bölgesi'nde tercüman olarak görev yapan ve Gürcistan'a giderken yakalanan FETÖ şüphelisinin yargılanmasına başlandı - Sanığın, FETÖ'nün firari üst düzey yetkilileriyle cep telefonda defalarca görüştüğü ortaya çıktı - Hakkında "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan dava açılan sanık Tevfik Mutlu'nun savunmasından: - "Şahıslar FETÖ yapılanması içinde üst düzey olabilir, ancak ben bu kişileri şahsi tanışıklığım olması nedeniyle görüşmedim. Burhan Gülen'den ABD'den cep telefonu, drone, oyun konsolu ve kıyafet ısmarlıyordum. Bu kişi de Amerika'dan dönen kişilerin telefonunu vererek, temasa geçip, İstanbul'dan almamı söylüyordu. Bu ben şahısların gönderdiği eşyaları alıyordum" - "2002'de turistik amaçla Amerika'ya vize başvurusu yaptım. 11 Eylül saldırılarına rağmen 10 yıllık vize aldım. İlk başvurumda 6 ay kalacağımı söylediğimde vize vermemişlerdi ikinci kez başvurduğumda bir aydan kısa süre ile turistik amaçla kalacağımı söylememe rağmen 10 yıl vize verildi. ABD vizeleri ya 1 yıl ya da 10 yıldır, 10 verilince ben de şaşırdım ve New York'a gittim"

Haber 20-02-18 20:46

New Horizons uydusu uzayda en uzakta çekim yaptı

New Horizons uydusu uzayda en uzakta çekim yaptı

Haber 13-02-18 17:53

Başkan Adaylarından New York Saldırısına Farklı Yorumlar

New York’u hafta sonu hedef alan saldırılara Demokrat Partili aday Hillary Clinton, terör saldırılarını önleyecek online izleme sistemi kurma çağrısını yaparken, Cumhuriyetçi aday Donald Trump göçmenlere karşı daha sert önlemler çağrısını yineledi.

Haber 19-09-16 23:39

Uşak Üniversitesi New Horizons’da Bir Numara

Uşak Üniversitesi toplam 133 bin Avro bütçesiyle Türkiye’deki New Horizons Yükseköğretim Hareketlilik Konsorsiyumları arasında...

Yurthaber 30-07-16 14:34

NASA, Plüton gezegeninden yeni fotoğraf yayınladı!

Geçtiğimiz Temmuz ayında New Horizons isimli uzay aracı Plüton gezegenine tarihte ilk kez yaklaşarak fotoğraf çekmeyi başarmıştı. 2006 yılında başlayan bu yolculuktan yeni bir kare yayınlandı.

Haber 16-12-15 10:11

Kerberos'a ait görüntü Dünya'ya gönderildi

"Gizemli gezegen" olarak bilinen Plüton'un iki küçük uydusundan biri olan Kerberos'a ait görüntü, uzay aracı New Horizons (Yeni Ufuklar) tarafından Dünya'ya gönderildi.

Haber 24-10-15 00:14

Plüton’dan yeni fotoğraflar geldi!

2006 yılında fırlatılan ve görevini başarıyla yerine getiren New Horizons uzay aracı, Plüton gezegenine ait yeni fotoğraf yollamaya devam ediyor.

Haber 15-09-15 08:13

Plüton’dan Yeni Görüntüler

Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi NASA, New Horizons (Yeni Ufuklar) adlı araştırma uydusu tarafından Plüton’un Temmuz ayında çekilmiş çok detaylı fotoğraflarını yayınladı.

Haber 12-09-15 22:16

Plüton'u Cebe Atan New Horizons, Şimdi De Gözünü Kuiper Kuşağı'na Dikti!

Dokuz buçuk senelik görev bu cevval kaşifi kesmedi, şimdi yeni bir misyonu var, şafak da 2019!

Trend 29-08-15 18:09

Plüton’un nefes kesen veda fotoğrafları

Amerika Havacılık ve Uzay Dairesi, NASA, ‘New Horizons’ misyonu kapsamında, 9 yıl önce uzaya gönderdiği uzay aracından gelen son fotoğrafları yayınladı.

Haber 25-07-15 13:38

Plüton gezegeninden yeni görüntüler

Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi'nin (NASA) Plüton'a yolladığı uzay aracı New Horizons Dünya'ya Plüton'un yeni görüntülerini yolladı.

Haber 23-07-15 11:39

New Horizons Plüton görevini Tamamladı

Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi NASA, New Horizons (Yeni Ufuklar) adlı araştırma uydusunun Plüton'un yakınından geçişini tamamladığını bildirdi.

Haber 15-07-15 09:41

“Selam Plüton!”

NASA’nın insansız uzay aracı New Horizons, cüce gezegen Plüton’a en yakın mesafeye ulaştı.

Haber 14-07-15 18:30

Uzay'da tarihi randevu: New Horizons, Plüton'a yakından baktı

NASA tarafından dokuz yıl önce uzaya gönderilen uzay aracı New Horizons bugün, hakkında çok az şey bilinen cüce gezegen Plüton’a en yakın mesafeye ulaşarak dünyaya fotoğraflar göndermeye başladı.

Haber 14-07-15 16:45

New Horizons Uzay Aracı Plüton'dan İlk Görüntüyü Geçti Geçmesine Ama....

Cüce gezegen, 9 yıldır 3 milyar mil yol kat eden New Horizons uzay aracımız aracılığıyla dünyaya bir aşk notu gönderdi. Bu fotoğraf, bugün yapılacak en yakın uçuştan önce alınan son ve en detaylı görüntü sosyal medyada olay oldu.

Trend 14-07-15 16:43

Cüce gezegen Plüton ilk defa yakından görüntülenecek

Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi'nin (NASA) New Horizons (Yeni Ufuklar) isimli aracı, 9 yıllık bir yolculuğun ardından cüce gezegen Plüton'un sistemine girdi.

Haber 14-07-15 11:29

İşte New Horizons'tan gelen Plüton'un ilk görüntüsü

NASA uzay aracı New Horizons, bugün Plüton gezegeninin yüzeyine yapacağı şu ana kadarki en yakın uçuşunu gerçekleştirdi. New Horizons'tan gelen Plüton'un ilk görüntüsündeki kalp şekli dikkat çekti.

Haber 14-07-15 08:49

Uzay'da tarihi randevu: New Horizons, Plüton'a yakından bakacak

Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi NASA tarafından dokuz yıl önce uzaya gönderilen New Horizons adlı uzay aracı bugün, hakkında çok az şey bilinen cüce gezegen Plüton’a en yakın mesafeye ulaşarak dünyaya fotoğraflar gönderecek.

Haber 14-07-15 06:45

Plüton'dan gelen fotoğraflar 'hayret verici'

Amerikalı uzay araştırmacıları, Plüton cüce gezegenine yaklaşan New Horizons (Yeni Ufuklar) adlı uydunun gönderdiği fotoğrafları 'hayret verici ve eğlenceli' diye tanımladı.

Haber 12-07-15 01:10

Plüton 8 milyon kilometreden nasıl görünüyor?

Amerikan uzay aracı New Horizons Plüton'un çarpıcı bir görüntüsünü daha yakaladı. "Cüce gezegen" Plüton'un son fotoğrafı Salı günü gezegenden 8 milyon kilometreye yakın bir uzaklıktan elde edildi.

Haber 09-07-15 18:45

New Horizons: 6 Adımda Dört Gün Sonra Plüton'a Ulaşacak Olan Muhteşem Uzay Görevini Tanıyalım

Gelin, el ele verelim, bu muhteşem uzay cihazının harika macerasını hep beraber iredeleyelim.

Trend 08-07-15 00:10

New Horizons yeniden Plüton yolunda

NASA'nın Plüton'u araştırması için 2006'da uzaya ateşlediği "New Horizons" uzay aracının teknik aksaklıkların giderilmesinin ardından yeniden Plüton rotasına girdiği açıklandı.

Haber 07-07-15 21:38

“Plüton’da yeraltı okyanusu olabilir”

NASA’nın New Horizons uzay aracı 14 Temmuz’da Plüton’a varacak.

Haber 19-06-15 15:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlık Sistemi Paneli’ne Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika’nın New York Times gazetesinin hakkında yazdıklarını eleştirerek, "Adeta Amerika’ya talimat...

Yurthaber 25-05-15 18:12

Plüton'un beklenen fotoğrafı

NASA, New Horizons uzay aracı tarafından elde edilen en yeni Plüton fotoğrafını yayımladı. Fotoğraf, cüce gezeni 1930 yılında keşfeden gökbilimci Clyde Tombaugh'un doğumgününde sunuldu.

Haber 06-02-15 08:40

Plüton'a 8 yıllık yolculuk

NASA'nın 2006'da uzaya ateşlediği New Horizons uydusu, sekiz yılı aşkın yolculuğunun sonunda hedefi olan Plüton sistemine ulaşmayı başardı.

Haber 26-01-15 11:27
Haber 07-12-14 09:58

Eğitimde Yeni Ufuklar Uluslararası Konferansı Başladı

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) koordinatörlüğünde düzenlenen “Eğitimde Yeni Ufuklar Uluslararası Konferansı (International Conference on New Horizons...

Yurthaber 26-06-14 18:39

Gülşehir'in Yeni Ufuklar Projesi

Gülşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanarak kabul edilen "New Horizons" (Yeni Ufuklar) projesi kapsamında Türkiye'ye gelen Avrupalı eğitimciler Tuzköy'de konuk

Yurthaber 22-11-12 11:00