New Yorker Dergisi Haberleri

Daha fazla çocuk sahibi olmak istediğini söyleyince şaşkına çevirdi! 12 çocuklu bekar bir anneyim

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinde yaşayan 39 yaşındaki Veronica Merrit isimli bir kadın 12 çocuklu bekar anne yaşamı sayesinde TikTok'ta popüler olmayı başardı. Yaşadığı maddi zorluklar nedeniyle çocuklarını makarna, sosisli sandviç ve paket ramen beslemek zorunda olduğunu söyleyen Merrit, daha fazla çocuk sahibi olmak istediğini dile getiren TikTok kullanıcılarının tepkisini çekti.

Trend 2024-04-17 14:53:34

Eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın dekoltesine gönderme yaptığı iddia edilmişti! Cem Yılmaz'dan açıklama gecikmedi

Geçtiğimiz günlerde GQ'nun New York'ta düzenlediği 'GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri' gecesine katılan Serenay Sarıkaya, derin göğüs dekolteli kıyafetiyle gündem olmuştu. Sarıkaya'nın iddialı tarzı olay olurken eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın yaptığı bir paylaşım gönderme olarak algılanmıştı. Cem Yılmaz'dan 'gönderme' iddialarına açıklama gecikmedi.

Magazin 2024-04-17 12:23:18

The New York Times gram altın için manşetten duyurdu! 200 milyon dolarlık gram altın külçeleri… (16 Nisan Salı güncel çeyrek altın fiyatları)

Orta Doğu’da yaşanan gelişmeler ve Fed faiz beklentileri altın fiyatları üzerinde etkili oluyor. Bu kapsamda ons altın fiyatı için artık 2500 dolar beklentileri rahatça dile getiriliyor. Yurt içinde gram altın fiyatları da yükselişini sürdürüyor. Risk ortamında güvenli liman altına sığınanlar sadece Türkler olmadı. ABD’lilerin de her ay 200 milyon değerinde gram altın aldığı öğrenildi. Haberi The New York Times gazetesi manşetten duyurdu. İşte detaylar...

Finans 2024-04-16 07:41:49

Cem Yılmaz'ın paylaşımı Serenay Sarıkaya'nın dekoltesine gönderme mi? Sosyal medya karıştı

Son olarak Aile dizisinde rol alan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, New York'ta düzenlenen 'GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri' gecesindeki kıyafetiyle gündem oldu. Cem Yılmaz'ın son paylaşımı ise Serenay Sarıkaya'nın dekoltesine gönderme olarak yorumlandı.

Magazin 2024-04-14 11:48:21

Diğer Haber Etiketleri

sosyal medya anne tiktok gecesi New York Oyuncu ünlü oyuncu Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya Altın yaşında uçak magazin Ekrem İmamoğlu the economist aktan ele karakteri Yasemin Allen deprem Dünya Forbes Çanakkale dergi akm konser yumruk saldırı Model Kate Upton Murat Kurum Seçim 2024 abd metro Avustralya yaban mersini trafik kazası borsa Enflasyon LEGO lego oyunu lego setleri biler iyet jesus portekizli Jorge Jesus Al Hilal Borsa İstanbul teknoloji Endeks zirve taksi bıçak Yaralama Ankara DEAŞ terör operasyonu son dakika sinema oyuncusu Tolga Savacı Türkiye en zengin 100 türk ipek kıraç Nihat Özdemir Ferit Şahenk Filiz Şahenk rahmi koç Murat Ülker Erman Ilıcak İbrahim Erdemoğlu ODTÜ 6 şubat emily Emily Ratajkowski columbia ayakkabı adidas ayakkabı erkek adidas ayakkabı kadın new balance ayakkabı merrell ayakkabı skechers ayakkabı under armour ayakkabı salomon ayakkabı puma ayakkabı slazenger ayakkabı farklı tarifler tarif magnolia new balance new balance 530 new balance 530 kadın new balance 550 new balance 574 new balance 990 new balance erkek ayakkabı new balance kadın new balance kadın spor ayakkabı 10 doğu konferansı ligi milli basketbolcu NBA Alperen Şengün sevgilisi Irina Shayk a101 a101 aktuel urunler a101 aktüel a101 aktüel katalog a101 aktüel ürünler katalogu a101 alışveriş a101 bu hafta a101 bugün a101 elektrikli bisiklet a101 hafta sonu a101 hafta sonu indirimi a101 haftanın yıldızları a101 kampanya prenses Playboy Lisa Ann istedi Haluk Levent bensu Bensu Soral tecavüz Amerika Justin Bieber hailey bieber cinayet tornavida Olivia Culpo kadınları uçuş kate ihanet aldatmak hamile Şarkıcı

Serenay Sarıkaya'nın dekoltesi gündemdeydi! Banu Alkan'dan 'silikon' yorumu

Serenay Sarıkaya, New York'ta düzenlenen 'GQ Global Creativity Awards' gecesinde giydiği elbiseyle gündem olmuştu. Oyuncunun derin göğüs dekolteli siyah elbisesi çok konuşulurken Banu Alkan'dan da konuyla ilgili bir yorum geldi.

Magazin 14-04-24 11:03

Uçuş ortasında bir anda ayağa kalktı! Zengin koca arıyorum yazılı pankartını kaldırarak herkesi şaşkına çevirdi

Miami'den New York'a gerçekleştirilen bir uçuş sırasında sosyal medya fenomeni Karolina Geits hem ilginç bir hareket yaparak viral olmayı başardı. Yanındaki koltuğun boş olduğunu fark eden kadın bir anda ayağa kalkarak uçakta zengin koca aradığına dair bir anons yaptı. Fenomen ismin, "Zengin bir koca arıyorum. Koltuğum 2A. Eğer zenginsen lütfen bana katıl." sözleri kahkahalara neden oldu.

Trend 13-04-24 15:25

Serenay Sarıkaya GQ gecesinde tarzıyla gündem oldu! Bu sefer olmamış

New York'ta düzenlenen GQ Global Creativity Awards gecesinde Serenay Sarıkaya da vardı. Kırmızı halıda boy gösteren güzel oyuncunun kıyafeti sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 12-04-24 07:45

İmamoğlu, The Economist’e yazdı: Yüzde 80 vurgusu dikkat çekti: Geniş çaplı değişikliklere zemin hazırlayacak

31 Mart seçimlerinin en çok konuşulan ili Megakent İstanbul'da 2019 ve 2024 seçimlerini kazanarak ikinci kez göreve gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu The Economist dergisi için bir makale kaleme aldı. Yazıda ekonomi nüfusunun yüzde 80’inin CHP yönetiminde olduğunu vurgulanırken, "Bir sonraki cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerine doğru ilerlerken, yerel düzeydeki değişiklikler ulusal düzeyde daha geniş çaplı değişikliklere zemin hazırlayacaktır." denildi.

Haber 11-04-24 11:09

Yasemin Allen eski FBI çalışanı sevgilisine kavuştu! Onu görünce kucağına zıpladı

Son olarak Dokuz Oğuz dizisinde hayat verdiği 'Albay Tomris Toprak' karakteri ile izleyicisinin karşısına çıkan Yasemin Allen New York'ta yaşayan ve eski bir FBI çalışanı olan Erdal Kaya ile aşkını sosyal medya hesabından ilan etmişti. Fırsat buldukça sevgilisinin yanına giden Allen, sevgilisini görünce kucağına zıpladı. O anlar kısa sürede gündem oldu.

Magazin 09-04-24 11:14

ABD'nin New York eyaletinde yaşanan 4.7 büyüklüğündeki deprem tüm şehri korkuttu! Ne olduğunu anlayamadılar... Apartmandan birbirlerine çığlık çığlığa bağırdılar

ABD Jeolojik Araştırmalar Kurumu'nun aktardığına göre, New York eyaletinde 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sismik faaliyetlerinde nadiren gerçekleştiği bölgedeki depremin merkez üssü Whitehouse Station olarak belirlendi. Deprem anını kaydedildiği bir sosyal medya gönderisinde halkın şaşkınlık içinde birbirlerine bağırarak ne olduğunu sorduğu görüldü.

Trend 06-04-24 10:22

Dünyanın en zengin isimleri belli oldu! Türkiye'den 27 isim var, Selçuk ve Haluk Bayraktar da listeye girdi

Dünyanın en zengin isimleri belli oldu. Milyarderlerin sayısı ve servetleri arttı. Amerikan iş dünyası dergisi Forbes'un Milyarderler Listesi'nde yer alanların sayısı bu yıl 2 bin 781'e yükselirken milyarderlerin toplam serveti 14,2 trilyon dolara ulaştı.

Finans 02-04-24 22:32

Troya Müzesi'nin dijital dergisi Troy Museum Journal yayın hayatına başladı

Çanakkale merkeze bağlı Tevfikiye köyünde, Troya Antik Kenti'nin girişinde yer alan Troya Müzesi'ne ait dijital dergi "Troy Museum Journal" araştırmacıların hizmetine sunuldu.

Yurthaber 29-03-24 10:50

Guinness Rekorlar Kitabı'na giren müzisyen Nigel Kennedy AKM'de konser verecek

Guinness Rekorlar Kitabı'na dünyanın en çok satan klasik müzik albümü "Vivaldi: The New Four Seasons"la giren müzisyen Nigel Kennedy, İstanbul'da müzikseverlerle buluşacak.

Yurthaber 27-03-24 12:01

Dört farklı kadın aynı saldırı! Sokakta yürüdükleri sırada tanımadıkları bir adam tarafından yumruklandılar... O anları TikToktan paylaşınca gündem yarattılar

TiktTok'ta birçok kadının New York sokaklarında bir yabancı tarafından yumruklandığını anlatması endişelere neden oldu. Dört farklı kadının TikTok'tan yaptıkları paylaşımında yolda yürüdükleri sırada hiç tanımadıkları bir adam tarafından yumruklandığını söylemesi dikkatleri çekti.

Trend 27-03-24 10:28

Kate Upton reklam için havuza girdi! Son haline yorum yağdı

Erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilen model Kate Upton yıllara meydan okuyor. Gözlerden uzak bir hayat süren Upton uzun zaman sonra reklam için havuzda poz verdi.

Magazin 24-03-24 15:20

The Economist'ten dikkat çeken yorum: İmamoğlu'nun kendi işi de tehlikede olacak

Yerel seçimlere 2 haftadan az bir süre kala yabancı basının gözü İstanbul'da olacak. Seçimlerde İstanbul'u kimin kazanacağı merak edilirken İngiliz "The Economist" dergisi, İstanbul seçimlerinin ana gündem maddesinin 'deprem hazırlığı' olduğunu okuyucularına aktardı. "İmamoğlu'nun kendi işi de tehlikede olacak" yorumunu yapan dergi, Kurum'un 650 bin konut yapma sözünü hatırlattı.

Haber 22-03-24 19:39

Yer: ABD... Dünya bu anları konuşuyor: Faciaya ramak kala! Bayıldı ve metro raylarına düştü

ABD'nin New York kentinde bir adam bilincini kaybederek bayıldı. O sırada raylara düşen adamı kurtarmak için polis seferber oldu. Ölümle yaşam arasındaki o kısa süre polisin vücut kamerasına yansıdı.

Haber 22-03-24 14:23

Avustralya’da yetişen yaban mersini, ağırlığıyla dünya rekoru kırdı

Avustralya’nın New South Wales eyaletinde yetiştirilen bir yaban mersini, 20.4 gram ağırlığıyla Guinness Dünya Rekoru’nu kırdı. Yaban mersinin büyüklüğünün bir golf topuna eşit olduğu belirtildi.

Haber 15-03-24 16:30

Eylem Tok ve oğlunu New York'ta sokaklarında fotoğraflarını çekmişti! Neşe ve kahkaha içerisinde yürüdüklerini görünce kanıma dokundu

Eyüpstultan'da ehliyetsiz kullandığı otomobille, Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. ile onu ABD'ye kaçıran annesi Eylem Tok, New York'ta görüntülendi. Neşeli ve rahat tavırlarıyla dikkat çeken anne ile oğlunun fotoğraflarını çeken Gözde G., "Yaklaştım, neşe ve kahkaha içerisinde yürüdüklerini görünce açıkçası kanıma dokundu. Rahatlıklarını görünce şoke oldum" dedi.

Haber 14-03-24 18:09

ABD sokaklarında gülümsüyorlardı ama... Yüzlerine tükürmüşler! Bahar Feyzan'dan kaçak anne Eylem Tok ve oğlu için çok konuşulacak iddia

Ehliyetsiz kullandığı otomobil ile Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan Timur Cihantimur ve onu önce Mısır'a oradan da ABD'ye kaçıran annesi yazar Eylem Tok, Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Kaza sonrası kayıplara karışan anne ve oğlu New York'ta görüntülendi. Kaçak anne oğul fotoğrafları çekilirken gülmeleri dikkat çekti. Öte yandan gazeteci Bahar Feyzan da "Fotoğraf çekildiği sırada kendilerini 3 kadın kovalayarak yüzlerine tükürmüş" iddiasında bulundu.

Haber 14-03-24 11:14

New York borsasında enflasyon verileri etkisi: Yükselişle açıldı

Piyasaların takip ettiği ABD enflasyon verileri sonrası New York borsası yükselişle açıldı. ABD enflasyonu yıllık bazda beklentileri aşmıştı.

Finans 12-03-24 17:20

LEGO New York City Yapım Seti'nin fiyatı 1496 TL'ye düştü

Onlarca markada indirim rüzgarları estiren Bahar Fırsatları tam hızıyla devam ediyor. LEGO yapım setleri de Bahar Fırsatları kapsamında çok cazip fiyatlarla satışa sunuluyor. Siz de çocuğunuza, kendinize ya da sevdiklerinize LEGO yapım seti hediye etmek isterseniz, Architecture New York City Yapım Seti'ndeki indirimi kaçırmamanızı tavsiye ederiz. İşte detaylar!

Haber 12-03-24 17:02

Jorge Jesus kazanarak futbol tarihine geçti! Dünya rekorunun ortağı olmayı başardı...

Jorge Jesus yönetimindeki Al-Hilal, Al-Riyadh'ı mağlup ederek The New Saints'in 27 maçlık dünya futbol tarihindeki en uzun galibiyet serisi rekorunu egale etti.

Spor 08-03-24 19:18

Borsada teknoloji rüzgarı! Endekste tarihi zirve görüldü

Yılbaşından bu yana yüzde 75'in üzerinde değer kazanan teknoloji endeksi, 17.031,65 puanla en yüksek seviyesine çıktı. Teknoloji şirketleri, getiri olarak New York borsasındaki önde gelen teknoloji şirketlerini geride bıraktı.

Finans 27-02-24 14:50

Ücret yüzünden anlaşamayan taksici ve kadın yolcu arasında tartışma çıktı! Cebinden çıkarttığı bıçakla taksicinin boynunu kesti

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York şehrinde bir taksici ve kadın müşteri arasında ücret konusunda tartışma çıktı. Ücret ödemeyi reddeden müşteri cebinden çıkarttığı bıçakla taksicinin boynunu kesti. Ardından ise araçtan inerek koşarak uzaklaştı. Polisler güvenlik kamerasına takılan şüpheliyi aradıklarını söyledi.

Trend 27-02-24 09:52

SON DAKİKA | Tevhid Dergisi'ne operasyon! Çok sayıda gözaltı var

Son dakika haberi: Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca DEAŞ terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 20 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerin DEAŞ silahlı terör örgütünün "Tevhid Dergisi" adı altında Ankara yapılanması içerisinde yer aldıklarının tespit edildiği belirtildi.

Haber 27-02-24 08:58

Son dakika | Oyuncu Tolga Savacı hayatını kaybetti! Nermin Bezmen Yüreğim kanıyor diyerek paylaştı

Türk dizi ve sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun vefat haberini Savacı'nın eşi Nermin Bezmen sosyal medya hesabından duyurdu. Usta oyuncu, New Jersey'de defnedilecek.

Magazin 27-02-24 07:24

Türkiye'nin en zengin 10 ismi açıklandı! İşte listedeki isimler ve servetleri

Amerikan iş dünyası dergisi Forbes, bu yılın en zengin 100 Türk’ünü açıkladı. Murat Ülker 5.2 milyar dolarlık servetiyle ilk sırada yer aldı. İşte listenin başındaki 10 isim...

Finans 25-02-24 12:02

İlk kez ortaya çıkarıldı! Depremin en korkunç saniyesini paylaştılar: O bölgelerden uzak durmamız lazım

6 Şubat depremlerinde 50 binden fazla vatandaşımızı kaybetmiştik. ODTÜ'lü bilim insanları depremi saniye saniye inceledi ve 24. saniyede 'enerji patlaması' yaşandığını tespit etti. İlk kez elde edilen veriler sonucunda ortaya çıkarılan tespitler dünyanın en prestijli bilimsel dergisi Science'ta yayınlandı. Prof. Dr. Erdin Bozkurt, "Bu makale bize gösteriyor ki fay ve fay bölgesinden uzak durmalıyız." dedi.

Haber 23-02-24 08:57

Emily Ratajkowski'nin Miami keyfi! Elbisesini çıkarırken herkes ona baktı

Emily Ratajkowski, New York'taki kar fırtınasını bir kenara bırakıp Miami'de güneşin tadını çıkardı. Emrata plajda elbisesinin çıkarıp keyif yaptığı sırada kameralara yakalandı.

Magazin 19-02-24 12:21

Çok satanlar listesinin yıldızları! Adımlarınıza konfor, stilinize şıklık katan ayakkabı modelleri

Sadece görünüşleriyle değil performans ve dayanıklılıklarıyla da en iyi deneyimi sunan Adidas'tan Puma'ya, Columbia'dan New Balance'a kadar birçok ünlü markanın Amazon'un çok satanlar listesinde yer alan ayakkabı modellerini sizin için seçtik. Kaliteli, dayanıklı, konforlu ve şık bir ayakkabı arayışındaysanız bu listedeki ayakkabılar tam size göre!

Haber 19-02-24 00:51

Muzlu magnolia tarifi: Muzlu magnolia nasıl yapılır?

Son birkaç yıldır adı en çok duyulan, kafelerin lokantaların menülerini süsleyen ve çeşitli meyveler ile yapılabilen magnolia aslında evde de çok kolay bir tarif uygulanarak yapılabilen bir tatlı. İlk kez New York’ta yapılan ve zaman içinde tüm dünyayı saran muzlu magnolia tarifini deneyerek siz de hem öğünlerinizde hem de yemek davetlerinizde servis edebilirsiniz.

Yemek 18-02-24 14:12

Son yılların en gözde ayakkabısı, spor kombinlerin adeta yıldızı! İşte New Balance'ın en ikonik modelleri

Hem performansıyla hem de şıklığıyla öne çıkan New Balance ayakkabılar, son yıllarda çok gözde. Bir kez giyen herkesin favorisi haline gelen New Balance modelleri yıllar içinde eşsiz modelleriyle adeta birer ikon haline geldi. Sizin için kombinlerinizin yıldızı olmaya aday, en sevilen ve aranan New Balance modellerini bir araya getirdik.

Haber 15-02-24 14:12

NBA'de Alperen Şengün 18 sayı attı, Houston Rockets kazandı

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) milli oyuncu Alperen Şengün'ün forma giydiği Houston Rockets, sahasında New York Knicks'i 105-103 yendi.

Spor 13-02-24 12:45

Rusya'nın en seksi kadını seçilmişti! Irina Shayk davet tarzıyla tam not aldı

Tam adı İrina Şeyklislamova olan Tatar asıllı Rus model Irina Shayk, erkek dergisi Maxim tarafından 'Rusya'nın en seksi kadını' seçilmişti. Şimdilerde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü model bu defa davet tarzıyla olay oldu.

Magazin 09-02-24 13:31

A101'e Columbia montlar, marka parfüm ve saatler geliyor! İşte 8 Şubat 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

Columbia monttan New Balance ayakkabıya, Philips airfryerdan Homend dikey süpürgeye, Michael Kors saatlerden Versace parfümlere; bu hafta A101 Aktüel Kataloğu her zamankinden daha dolu! Alışveriş severlerin yüzünü güldürecek ürünlerin uygun fiyatlarla satışa sunulduğu a101.com.tr İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu'nun 8 Şubat 2024 tarihli yeni sayısındaki ürünleri bu içeriğimizde sizin için bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 08-02-24 11:03

Playboy dergisine çıplak poz veren ilk aristokrat oldu! Alman Prensesi kareleriyle dünya basınında gündem oldu

Almanya'nın Saksonya Prensesi Xenia Florence Gabriela Sophie Iris'in Playboy dergisi için verdiği pozlar dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Saksonya'nın son kralı 3. Friedrich'in soyundan gelen Iris, dergi tarihinde çıplak pozlarıyla kapak olan ilk aristokrat olarak geçmeyi başardı.

Trend 07-02-24 15:26

Lisa Ann gittiği komedi şovunda tutuklandı! Yaka paça gözaltına alınırken 'Ben bir şey yapmadım' diye bağırdı

Podcast sunucusu ve eski yetişkin film oyuncusu Lisa Ann, komedyen Matt Rife'ın New York Radio City Music Hall'daki gösterisini izlemeye gitti ve geceyi kelepçeli olarak sonlandırdı. Görüntüler kısa sürede X'de yayıldı. Tutuklandığı sırada Ann'ın 'Ben hiçbir şey yapmadım' diye bağırdığı duyuldu.

Trend 06-02-24 07:48

Haluk Levent telefonunu götürene menemen yapacak! Akşam misafirim olsun

Ahbap Derneği'nin kurucusu ve sanatçı Haluk Levent, New York'taki konserine gitmek için havalimanında check-in işlemini yaptı. Ama sanatçı telefonunu arabada unuttuğunu fark etti. Konserini iptal etmek istemeyen Levent, Twitter'dan yardım çağrısında bulundu.

Magazin 02-02-24 11:58

Bensu Soral mini eteğinin fermuarını açıp poz verdi! File çorap detayı...

Son olarak Tuzak dizisinde boy gösteren Bensu Soral, Hello Dergisi için cesur pozlara imza attı. Bensu Soral mini etekli tarzıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 01-02-24 14:23

Zorla genç kadının evine girip saldırdılar! Tecavüzcülerin elini kolunu sallayarak evden çıktığı anlar güvenlik kamerasına takıldı

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinin Brooklyn bölgesinde bir kadının evine tanımadığı iki adam girdi. Genç kadının evinde hırsızlık yapmaya başlayan adamlar ev sahibini görünce ona saldırdı. İki saldırgandan birinin kendisine tecavüz ettiğini polislere bildiren kadının evini gören güvenlik kamerası görüntülerinde saldırganların elini kolunu sallayarak uzaklaştığı fark edildi.

Trend 31-01-24 13:27

Hailey Bieber sere serpe kumlara uzandı! Sınırları zorlayan pozlar

2018 yılından bu yana Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evli olan model Hailey Bieber iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim 2017 yılında erkek dergisi Maxim tarafından “Dünyanın En Seksi 100 Kadını” listesinde birinci seçilmişti. Bieber şimdi de son pozlarıyla olay oldu.

Magazin 30-01-24 08:12

Dehşete düşüren detaylar! Buzdolabında kesik bir baş ve cansız beden parçaları çıktı... Kimliği henüz belirlenemedi

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinin Brooklyn bölgesinde yaşayan 45 yaşındaki Heather Stines'in evinde polisler korkunç bir keşfe imza attı. 45 yaşındaki kadının buzdolabında kimliği belirlenemeyen bir adama ait kesik bir baş ile cansız beden parçaları bulundu. Polis olaya ilişkin soruşturmanın devam ettiğini söyledi.

Trend 27-01-24 13:18

Sokak ortasında dehşet! Yoldan geçerken tanımadığı adamı tornavidayla bıçakladı

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinin Times Meydanı'nda yaşanan bir olay kısa sürede ülke basınında geniş yankı uyandırdı. İsmi açıklanmayan 31 yaşındaki kurban yoldan geçen hiç tanımadığı bir adamın birdenbire saldırısına uğradı. Saldırgan yanında getirdiği tornavidayla 31 yaşındaki adamı yanağından bıçakladı.

Trend 25-01-24 09:40

Maxim 'Dünyanın en seksi kadını' seçmişti! Olivia Culpo tribün pozlarıyla olay oldu

2019 yılında Maxim dergisi tarafından 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen 2012 Kainat Güzeli Olivia Culpo sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa tribün pozlarıyla olay oldu.

Magazin 24-01-24 10:01

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Emrata baştan aşağı tülden elbisesiyle poz verdi! Frikik vermeyi gülle engelledi

2014 ve 2015 yılları arasında Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski sosyal medyadaki iddialı ve cesur paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa son pozlarıyla olay oldu. Baştan aşağı tülden bir elbise giyen Emrata frikik vermeyi gülle engelledi.

Magazin 23-01-24 15:05

Yolcu,uçağın kanadındaki vidaların eksik olduğunu fark edince uçuş iptal edildi! Pencereden bakması bile yeterli oldu

İngiltere'nin Manchester şehrinden Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletine gidecek bir uçuş seferi sırasında yolculardan biri uçağın kanadında vidaların eksik olduğunu fark etti. Yolcunun uçuç personeline durumu haber vermesi üzerine uçuş iptal edildi. Yolcular tarafından çekilen görüntülerde mühendislerden birinin uçağın kanadına tırmandığı ve bağlantıları tornavidayla kontrol ederek eksik vidaları doğruladığı görüldü.

Trend 23-01-24 09:50

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Kate Upton son haliyle gündem oldu! 'Yıllara meydan okuyor'

Modellik ve oyunculuk kariyerinde hızla ilerleyen Upton, erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilmişti. Zaman zaman sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan ünlü şimdi de son haliyle gündem oldu. Görenler 'Yıllara meydan okuyor' yorumunda bulundu.

Magazin 19-01-24 15:42

Erkek arkadaşını aldatırken yakaladı! İntikamını böyle aldı... O anlar sosyal medyada gündem yaratmayı başardı

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinin Bedford-Stuyvesant bölgesinde erkek arkadaşının evinde kendisini aldattığını gören kadın öfkeden deliye döndü. Eve geldiğinde erkek arkadaşını başka bir kadınla yatakta bulan kadın sinirden gözü dönmüş bir şekilde koşarak balkona çıktı ve sevgilisinin kıyafetlerini aşağıya atmaya başladı. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 19-01-24 08:47