Nicola Sturgeon Haberleri

İtalya'da mafya örgütü Ndrangheta'ya baskın! Dünyanın en büyük suç ağlarından biri kabul ediliyor

İtalyan polisi, dünyanın en büyük suç ağlarından bir olarak kabul edilen mafya örgütü Ndrangheta'ya baskın düzenledi. Polisin operasyonunda 30'dan fazla kişi tutuklandı. İtalya'nın en tanınmış mafya karşıtlarında Catanzaro Savcısı Nicola Gratteri, bölge siyasetçilerine ve kamu yöneticilerine 2014-2020 döneminde mafya üyeleri tarafından "boyun eğdirildiğini" açıkladı.

Haber 2023-06-27 21:25:11

İskoçya'da bağımsızlık hareketinin figürüydü! Eski Başbakan Nicola Sturgeon gözaltına alındı

İskoçya’nın eski Başbakanı Nicola Sturgeon, İskoçya Ulusal Partisi’nin finansmanına ilişkin devam eden soruşturmayla bağlantılı olarak gözaltına alındı.

Haber 2023-06-11 17:34:13

İskoç siyasetine 'Hamza Yusuf' damgası! Bütün gözler yarınki oylamada... Bir ilk olacak

İskoçya Bölgesel Başbakanı ve İskoç Ulusal Partisi (SNP) Genel Başkanı Nicola Sturgeon'ın hem başbakanlıktan hem de parti genel başkanlığından istifasının ardından başlayan liderlik yarışını Pakistan asıllı Müslüman Hamza Yusuf kazandı. 37 yaşındaki Hamza Yusuf ilk Müslüman İskoçya Bölgesel Başbakanı olmaya hazırlanıyor. Yusuf'un yarın İskoç Özerk Parlamentosu Holyrood'da yapılacak oylama sonrası İskoçya Bölgesel Başbakanı ilan edilmesi öngörülüyor.

Haber 2023-03-27 18:08:36

Eşimin düğünden kaçmasından korktum

Victoria-David Beckham çiftinin en büyük oğlu Brooklyn Beckham, oyuncu eşi Nicola Peltz'le evlendikleri gün yaşadığı gerginliği anlattı.

Magazin 2023-01-02 11:34:19

Brooklyn Beckham evlilik yıl dönümünü karısının çıplak fotoğrafıyla kutladı

David Beckham ve Victoria Beckham çiftinin geçtiğimiz yıl evlenen 23 yaşındaki büyük oğlu Brooklyn Beckham, evlilik yıl dönümlerinde eşi Nicola Peltz'in çıplak fotoğrafını paylaştı.

Magazin 31-10-22 15:21

Yıldız oyuncu ayakkabılarını bağlarken at yarışı izledi!

Son dakika... Amerikan Basketbol Ligi'nde Denver Nuggets forması giyen ve performansıyla son iki sezonun en değerli oyuncusu seçilmeyi başaran Sırp oyuncu Nicola Jokic, sosyal medyada gündem oldu. Jokic'in ayakkabılarını bağlarken at yarışı izlediği görüntüler takımın resmi hesabından paylaşılırken Türk kullanıcıların yaptığı Sergen Yalçın yorumları dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 01-10-22 10:10

Nicola Peltz ve Brooklyn Beckham'ın yatak pozu olay oldu

David Beckham'ın oğlu Brooklyn Beckham ve eşi Nicola Peltz ne yapsa olay oluyor. Çift son olarak birlikte yatakta poz verdi. Brooklyn Beckham ile sarılarak uyuduğu anda çekilen bir karelerini yayınlayan Peltz'e "Fotoğrafı kim çekti?" yorumları yağdı.

Magazin 18-09-22 15:33

Karısının soyadını almıştı! Brooklyn Beckham'dan bomba yeni dövme

Nicola Anne Peltz ile nikah masasına oturan David-Victoria Beckham çiftinin büyük oğlu Brooklyn Beckham yeni dövmesiyle sosyal medyanın gündemine hızlı bir giriş yaptı. Eşine bağlılığını her fırsatta dile getiren ve evlendikten sonra karısının soyadını da alan Brooklyn Beckham bu sefer "Evli" dövmesi yaptırdı.

Magazin 12-08-22 13:16

Zeytinyağının sağlık açısından en önemli 5 faydası

Beslenme uzmanı Nicola Shubrook , BBC'ye zeytinyağının faydalarını değerlendirdi.

Haber 17-07-22 13:17

Badem sütü sağlığa yararlı mı, herkese uygun mu?

Son zamanlarda hindistan cevizi ve badem gibi yemişlerden yapılan süt alternatifleri, süte alerjisi olmayanların da ilgisini çeken ürünler haline geldi. Peki badem sütünün yararları neler, herkese uygun mu? Beslenme uzmanı Nicola Shubrook, BBC için yazdı.

Haber 10-07-22 14:26

İskoçya'nın bağımsızlığı: Johnson hükümetinin karşı çıktığı referandum için İskoç hükümeti yeni bir hamle yaptı

İskoçya özerk yönetiminin başbakanı Nicola Sturgeon, ülkesinin 19 Ekim 2023 tarihinde yeni bir bağımsızlık referandumuna gitmesini önerdi. Johnson hükümeti ise bağımsızlığın karşısında duruyor.

Haber 28-06-22 18:58

Bu düğün viral oldu! Gelin ve damat yazı tura atarak hangi soyadını kullanacağına karar verdi

Toplumsal olarak evlendikten sonra kadınların erkeklerin soyadını kullanması yaygın bir gelenek olarak kabul ediliyor. Ancak David Beckham'ın oğlu Brooklyn Beckham, evlendiği Nicola Anne Peltz'in soyadını alacağını açıklamasından sonra Virginia’da evlenen bir çift ilginç bir yöntemle soyisimlerine karar verdi. Hangi soyismini kullanacaklarını belirlemeye çalışan ikili davetlilerin önünde nikahtan sonra yazı tura attı.

Trend 10-05-22 15:24

Victoria Beckham inzivaya çekildi! Bedeli haftalık 200 bin lira

Geçtiğimiz günlerde oğlu büyük oğlu Brooklyn Beckham ile oyuncu Nicola Anne Peltz'in düğünündeki stiliyle gündeme gelen Victoria Beckham detoks kampına girdi. Beckham haftada yaklaşık 200 bin lira ödediği İtalyan merkezinde inzivaya çekildi.

Magazin 28-04-22 15:41

Eşinin soyadını almıştı! Edis'ten Brooklyn Beckham'a destek

Eşi Nicola Peltz’in soyadını alan Brooklyn Beckham’a Edis’ten destek geldi. Ünlü şarkıcı, "Kutluyorum şahane bir hareket olmuş. Çok asil ve doğru bakış açısı ve belki de olması gereken bir zaman sonra…" yorumunda bulundu.

Magazin 12-04-22 14:02

Brooklyn Beckham düğününe öyle bir arabayla geldi ki... Araba koleksiyonu da gündemde

23 yaşındaki Brooklyn Beckham ile 27 yaşındaki Nicola Anne Peltz hafta sonu 3.5 milyon dolarlık düğün yaparak evlendi. Brooklyn Beckham'ın gelinin ailesinin soyadını alması gündeme bomba gibi düşerken şaşalı düğünde başka detaylar da konuşuluyor. Brooklyn Beckham'ın düğüne geldiği araç ve araba koleksiyonu gündemde.

Magazin 12-04-22 12:31

Brooklyn Beckham kimdir? David Beckham’ın oğlu Brooklyn Beckham eşi Nicola Peltz'in soyadını mı kullanacak?

Davide Beckham'ın oğlu Brooklyn Beckham, ünlü oyuncu Nicola Anne Peltz ile dünyaevine girdi. Düğünde Victoria Beckham'ın manken dünürü Claudia Heffner Peltz de güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekti. Basında yer alan haberlerin ardından Brooklyn Beckham kimdir? David Beckham’ın oğlu Brooklyn Beckham eşi Nicola Peltz'in soyadını mı kullanacak? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

Magazin 11-04-22 12:52

Brooklyn Beckham ile evlenen Nicola Anne Peltz kimdir? Nicola Anne Peltz kaç yaşında?

Nicola Anne Peltz, David Beckham'ın oğlu Brooklyn Beckham ile evlendi. Ünlü oyuncu, düğün haberlerinin ardından merak konusu oldu. Düğünde Victoria Beckham'ın manken dünürü Claudia Heffner Peltz de güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekti. Peki Brooklyn Beckham ile evlenen Nicola Anne Peltz kimdir? Nicola Anne Peltz kaç yaşında? Ünlü oyuncunun, hayatı, biyografisi ve kariyerine ilişkin detaylar haberimizde...

Magazin 11-04-22 12:41

Brooklyn Beckham'ın soyadı kararı Victoria Beckham'ı rahatsız etti! Fotoğraflar sonunda paylaşıldı

Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz evlendi ama ne evlenmek! Brooklyn Beckham gelinin babasının Florida'daki 103 milyon dolarlık (79 milyon sterlin) çiftliğinde yemin ettikten sonra soyadını da değiştirdi. Bu karar haliyle anne Victoria Beckham'ı rahatsız etti!

Magazin 11-04-22 12:02

Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz evlendi! Düğüne ünlüler akın ederken damattan şaşırtan karar

David Beckham ve Victoria Beckham çiftinin büyük oğulları Brooklyn Beckham, Nicola Anne Peltz ile evlendi. Günlerdir konuşulan düğünden bazı kareler ortaya çıktı. Ünlülerin akın ettiği düğünle ilgili en önemli detay düğün öncesi çiftin evlilik sözleşmesi yapmasıydı.

Magazin 10-04-22 15:41

Brooklyn Beckham ile Nicola Anne Peltz evlilik sözleşmesi imzaladı!

9 Nisan'da dünyaevine girecek olan Brooklyn Beckham-Nicola Anne Peltz çiftinin evlilik sözleşmesi imzaladığı ortaya çıktı. Ayrıca ikilinin nikah törenlerinin yayın haklarını Vogue Dergisi'ne sattığı ve bu yüzden de konukların sosyal medya paylaşımı yapmaması için sıkı önlemler alınacağı öğrenildi.

Magazin 04-04-22 16:00

YouTube fenomenleri Josh Neuman ile Nicola Bellavia uçak kazasında hayatını kaybetti

Yaklaşık 1,2 milyon YouTube abonesi için kaykay videoları üreten ABD'li kaykaycı ve film yapımcısı Josh Neuman, Belçikalı fenomen Nicola Bellavia İzlanda'daki uçak kazasında hayatını kaybetti. İzlanda polisi yaptığı açıklamada, "Gölün dibinde dört kişinin kalıntıları 37 metre derinlikte bulundu'' ifadelerine yer verdi.

Haber 08-02-22 16:45

Dünyanın en güzeli polisi ilan edildi! “Beni ciddiye almıyorlar” diyerek isyan etti

Essex’de yaşayan 36 yaşındaki polis memuru Nicola, eşi Luke ve yedi yaşındaki kızları Violet ile oldukça sıradan bir hayat sürüyor. 13 yaşında polis okuluna girdiğini söyleyen Nicola, uzun yıllardır bu mesleği yapıyor. Kişisel bakımına dikkat eden Nicola, güzellik algısının mesleğini yaparken pek çok zorlu durumla karşılamasına neden olduğunu söyledi. Çoğu kişinin onun polis olduğuna inanmadığını dile getiren Nicola, sözlü ve fiziksel saldırılara da uğradığını itiraf etti.

Trend 27-10-21 17:25

Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz kimseyi umursamıyor!

Victoria-David Beckham çiftinin en büyük çocukları Brooklyn Beckham ve nişanlısı Nicola Peltz yine pozlarıyla gündem oldu. İkili gelen eleştirileri umursamadı ve yine geçtiğimiz yıl gündemdeki pozlarına benzer bir poz paylaştı.

Magazin 21-09-21 16:25

İskoçya Başbakanı Sturgeon'dan 'bağımsızlık' açıklaması! Tarih verdi

İskoçya Bölgesel Hükümeti Başbakanı Nicola Sturgeon, 2023 sonunda bağımsızlık referandumuna gitmeyi planladıklarını söyledi.

Haber 13-09-21 15:41

Seçim sonuçları İskoçya'nın bağımsızlığı için ne anlama geliyor?

İskoçya'da bağımsızlık yanlısı partiler seçimden zaferle çıktı ve yeni parlamentoda çoğunluğu oluşturdu. İskoçya Özerk Yönetimi Başbakanı Nicola Sturgeon da yeni bir bağımsızlık referandumu için, "olacak mı değil ne zaman olacak? doğru soru ifadesini kullandı. Birleşik Krallık hükümeti ise yeni bir referanduma sıcak bakmıyor. BBC Politika Editörü Laura Kuenssberg'in analizi.

Haber 10-05-21 01:27

Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz yine gündem oldu!

David Beckham ve Victoria Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn Beckham ile nişanlısı Nicola Peltz yine sosyal medyayı salladı.

Magazin 22-03-21 15:42

Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz banyoda üstsüz! 'Benim öbür yarım'

David Beckham ve Victoria Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn Beckham ile nişanlısı Nicola Peltz, romantik pozlarını paylaşmaya devam ediyor. İkili bu sefer banyodan paylaşım yaptı. Brooklyn Beckham paylaşımına "Öbür yarım" notunu düştü.

Magazin 07-02-21 09:00

Nicola Peltz son filmindeki cesur sahneleriyle konuşuluyor

David Beckham’ın oğlu Brooklyn Beckham’la yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Nicola Peltz, son filmi The Obituary of Tunde Johnson’daki cesur sahneleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Trend 04-02-21 14:03

Brooklyn Beckham ve nişanlısı gündemden düşmüyor!

David Beckham ve Victoria Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn Beckham ile nişanlısı Nicola Peltz, romantik pozlarını aynı anda sosyal medya hesaplarından yayınladı.

Magazin 25-01-21 16:23

İskoçya lideri bağımsızlık referandumu için 'yol haritasını' açıkladı

İskoçya Özerk Yönetimi Başbakanı ve SNP lideri Nicola Sturgeon, İskoçya'nın pandemi sonrası bağımsızlık referandumu için yol haritasını açıkladı. Sturgeon, Birleşik Krallık hükümeti onay vermezse, yasal adımlar atılacağını söyledi.

Haber 25-01-21 00:57

Brooklyn Beckham: Doğum günün kutlu olsun bebeğim

David Beckham ve Victoria Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn Beckham, nişanlısı Nicola Anne Peltz'in yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

Magazin 10-01-21 15:13

Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz küvette aşka geldi

David Beckham ve Victoria Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn Beckham, nişanlısı Nicola Anne Peltz ile birlikte çekilen karesini sosyal medya hesabından yayınladı. Çiftin aşk dolu pozuna takipçilerinden beğeni yağdı.

Magazin 12-11-20 09:29

Brooklyn Beckham küvette aşka geldi

David Beckham ve Victoria Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn Beckham, nişanlısı Nicola Anne Peltz ile birlikteliklerinin birinci yılını kutladı. Küvet pozlarını sosyal medya hesabından yayınlayan Beckham, "Yanımda olduğun için şanslıyım. Seninle yaşlanmak ve bir aile kurmak için sabırsızlanıyorum. Seni çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Magazin 30-10-20 13:39

Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz'in düğününe korona engeli

David Beckham ile Victoria Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn Beckham, kısa bir süre önce Nicola Anne Peltz ile nişanlanmışlardı. Düğün hazırlığı yapan genç çift, koronavirüs pandemisinin hız kesmemesi üzerine düğünü erteledi.

Magazin 24-10-20 16:16

Bu nasıl elbise! Ella Baig geceye damga vurdu

Profesyonel boksör Nicola Adams, sevgilisi Ella Baig ile Denise Van Outen'in Cabaret All Stars'ını izlemeye gitti.

Magazin 12-10-20 11:09

İskoçya’da koronavirüse karşı ‘alkol yasağı’ getirildi

İskoçya Başbakanı Nicola Sturgeon, ülkede koronavirüse (Covid-19) karşı yeni getirilen kısıtlamaları duyurdu. Sturgeon, restoran ve barların 16 gün boyunca alkol satışı yapmasının yasak olduğunu ve saat 18.00’den sonra kapanacaklarını duyurdu.

Haber 07-10-20 22:45

Brooklyn Beckham paylaşımıyla tepki çekti! 'Mide bulandırıcı derhal kaldırılmalı'

Beckham çiftinin en büyük oğlu Brooklyn, nişanlısıyla verdiği bir poz nedeniyle eleştirilerin hedefinde. Brooklyn'in Nicola Peltz'in boğazını tuttuğu fotoğrafın, kadına şiddetle alay ettiği gerekçesiyle kaldırılması istendi.

Magazin 01-10-20 13:56

İskoçya'da 34 yaşındaki Ugandalı sığınmacı açlıktan ölmek üzere olan çocuğunun yanında ölü bulundu

İskoçya'da 34 yaşındaki sığınmacı Mercy Baguma, açlıktan ölmek üzere olan bir yaşındaki çocuğunun yanında ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İskoçya Özerk Yönetimi Başbakanı Sturgeon, merkezi hükümetin sığınmacı politikasını eleştirdi.

Haber 26-08-20 18:56

İskoçya'da Korkutan Tren Kazası

İskoçya lideri Nicola Sturgeon, doğudaki kıyı kasabası Stonehaven yakınlarında bir trenin raydan çıktığını, durumun “son derece ciddi” olduğunu söyledi

Haber 12-08-20 16:29

David Beckham’ın oğlu Brooklyn, oyuncu Nicola Peltz ile nişanlandı

Eski futbol yıldızı David Beckham ve moda tasarımcısı Victoria Beckham'ın oğlu olan Brooklyn Beckham ve Amerikalı aktris Nicola Peltz nişanlandıklarını açıkladı.

Magazin 12-07-20 16:12

Koronavirüs için 'Paniğe gerek yok' diyen İtalya'da iktidarın ortağı lider Zingaretti de koronavirüse yakanlandı

İtalya'da iktidardaki koalisyonun ortaklarından Demokratik Parti lideri Nicola Zingaretti, koronavirüs (Covid-19) kaptığını açıkladı. Çin'den sonra İtalya ile birlikte koronavirüsten en çok etkilenen ülkeler arasında yer alan İran'da da virüsten etkilenen ve hayatını kaybedenler arasında siyasetçiler ve hükümet yetkilileri bulunuyor.

Haber 25-03-20 13:41

Koronavirüs için 'Paniğe gerek yok' diyen İtalya'da iktidarın ortağı lider Zingaretti de koronavirüse yakanlandı

İtalya'da iktidardaki koalisyonun ortaklarından Demokratik Parti lideri Nicola Zingaretti, koronavirüs (Covid-19) kaptığını açıkladı. Çin'den sonra İtalya ile birlikte koronavirüsten en çok etkilenen ülkeler arasında yer alan İran'da da virüsten etkilenen ve hayatını kaybedenler arasında siyasetçiler ve hükümet yetkilileri bulunuyor.

Haber 25-03-20 13:40

Koronavirüs için 'Paniğe gerek yok' diyen İtalya'da iktidarın ortağı lider Zingaretti de koronavirüse yakanlandı

İtalya'da iktidardaki koalisyonun ortaklarından Demokratik Parti lideri Nicola Zingaretti, koronavirüs (Covid-19) kaptığını açıkladı. Çin'den sonra İtalya ile birlikte koronavirüsten en çok etkilenen ülkeler arasında yer alan İran'da da virüsten etkilenen ve hayatını kaybedenler arasında siyasetçiler ve hükümet yetkilileri bulunuyor.

Haber 25-03-20 13:40

İtalya'da Demokrat Parti'li Zingaretti koronavirüse yakalandı

İtalya'da 54 yaşındaki Demokrat Parti'li Nicola Zingaretti, koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Haber 07-03-20 16:09

Johnson, İskoçya’nın bağımsızlık referandumu talebini reddetti

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, bağımsızlık referandumu için yetki isteyen İskoçya Bölgesel Yönetimi Başbakanı Nicola Sturgeon’a söz konusu talebi reddettiğini açıkladı.İngiltere Başbakanı Boris Johnson, bağımsızlık referandumu için talepte bulunan İskoçya Bölgesel Yönetimi Başbakanı Nicola Sturgeon hükümeti tarafından sunulan dilekçeyi reddetti.

Haber 14-01-20 21:17

İskoç hükümeti bağımsızlık referandumunda ısrarlı

İskoçya Bölgesel Başbakanı Nicola Sturgeon: - "Westminster birliği (Birleşik Krallık) rıza olmadan sürdürülemez. Demokrasi galip gelecek"

Haber 14-01-20 20:01

Basketbolda maçın ardından

Darüşşafaka Tekfen Başantrenörü Selçuk Ernak: "Savunma ve mücadelemizle başarılı olduk" - Dolomiti Energia Başantrenörü Nicola Brienza: "Son bölümde sonucu etkileyen birkaç ufak hata yaptık ve kaybettik"

Spor 08-01-20 23:21

Genoa'da Motta'nın yerine teknik direktörlüğe Nicola getirildi

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekibi Genoa'da Brezilya asıllı İtalyan teknik direktör Thiago Motta ile yollar ayrıldı.

Spor 29-12-19 10:53

İngiliz ordusunda ırkçılığın yaygınlaştığı iddia edildi

Silahlı Kuvvetler Ombudsmanı Nicola Williams: - "Silahlı Kuvvetler içinde ırkçılık yaygın. Irkçılık vakalarının sayısı giderek artıyor"

Haber 19-12-19 18:48