Nihan Tuzel Haberleri

4 ay önce Burak Sergen'den boşanan Nihan Ünsal nişanlandı

Ünlü oyuncu Burak Sergen'den 4 ay önce boşanan Nihan Ünsal yapımcı Ali Balkan Avcı ile nişanlandı. Ünsal, beraber çekilmiş pozlarını da sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 2024-04-08 17:22:52

Kadın doktora kabusu yaşattı, savunması 'yok artık' dedirtti! 'Öküz dediğini duydum...'

Bursa’da Tayfun Eserkaya (31), Hematoloji Uzmanı Dr. Nihan Alkış'ı (41) darbederek yaraladı. Tutuklu yargılanan Eserkaya ilk kez hakim karşısına çıktı. Eserkaya savunmasında, "Doktoru görünce yanlış odaya girdiğimi anladım. Özür dileyip dışarı çıktım. Bu sırada kendisinin bana, 'Öküz' dediğini duydum. Psikolojim de bozuk olduğu için kendisini itekledim. Düşüp burnunu masaya çarptı. Düştükten sonra kendisine tekme atmadım, vurmadım" dedi. Hakim, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Haber 2024-02-26 13:30:32

Galatasaray'ın hocası Okan Buruk'un özel hayatı gündemde! Okan Buruk ve Nihan Buruk sessiz sedasız boşandı mı? Nihan Akkuş Buruk kimdir?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile eşi Nihan Akkuş Buruk'un 17 yıllık evliliklerini sessiz sedasız noktaladıkları iddia edildi. Taraflardan ise henüz bir açıklama gelmezken "Nihan Buruk kimdir?" sorusu merak edilmeye başladı.

Magazin 2024-02-16 11:38:20

Fenomen Sevim Alan ile ortaklığı büyük kavgalarla bitmişti! Nihan Doğan'dan aylar sonra olay açıklamalar: Milletvekillerini...

Nihat Doğan, Sevim Alan ile ortak olarak açtığı güzellik merkezinden zarar etmiş ve davalık olarak ortaklığı bitirmişti. Nihat Dolan katıldığı yayında o dönem sürekli tehdit edildiğini açıklayarak "Güzellik işinde karanlık ve çirkin bir dünya var bahsedilen paralar kazanılmıyor" dedi.

Magazin 2023-11-30 13:49:32

Görüntüler gündem olmuştu! Nihal Candan sır gibi saklıyordu, evliliğin sırrı çözüldü

Kara para aklama ve dolandırıcılık suçlarından gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Olay sonrasında Nihan Candan'ın evli olduğu ortaya çıkmıştı. Gündeme bomba gibi düşen evlilik ile ilgili olarak yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Magazin 28-11-23 08:11

Eski futbolcu Sercan Yıldırım ve eşi Nihan Yönel'den şok karar! 2 yıllık evlilikleri sona erdi

Eski milli futbolcu ve Survivor yarışmacısı Sercan Yıldırım ile 2 yıllık eşi Nihan Yönel ayrılık kararı aldı. Mutlulukları sona eren Yıldırım, ayrılık kararlarını sosyal medya hesabından yayımladı.

Magazin 19-06-23 20:03

Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk şampiyonluk kutlamasında dikkat çekti! Sade ve güzel

Galatasaray'ın şampiyonluk törenlerine damga vuran isimlerden biri de teknik direktör Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk oldu. Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk kutlamalarda sade tarzı ve güzelliğiyle dikkat çekti. Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk kimdir? İşte detaylar...

Magazin 05-06-23 15:07

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk'tan Lale Orta paylaşımı!

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Başakşehir'e elenmesinin yankıları sürüyor. Sarı-Kırmızılı camiadan karşılaşmanın hakemi Kadir Sağlam'a tepkiler sürerken, Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla MHK Başkanı Lale Orta'ya tepki gösterdi. İşte detaylar...

Spor 06-04-23 11:54

Necmi Yapıcı kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Necmi Yapıcı ve eşi Nihan Durukan'ın hayatı ve biyografisi

Necmi Yapıcı ve eşi Nihan Durukan 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Ünlü çift, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile birlikte magazin gündemini değerlendirdi. Bir döneme damga vuran Ayrılsak da Beraberiz dizisinde canlandırdığı Feridun Bitir karakteriyle hafızalara kazınan Yapıcı, bugün internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Peki, Necmi Yapıcı kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, 2. Sayfa konuğu Necmi Yapıcı ve eşi Nihan Durukan'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 23-03-23 09:48

Zayıflama umuduyla gidip zehirlendiler! Dernekler alarma geçti... Biz en az 10 vaka duyduk ama çok daha fazla olduğu söyleniyor

Zayıflamak için gittiler, zehirlendiler... İstanbul'da özel bir hastanede obezite tedavisi için yapılan 'mide botoksu' işlemi sonrası fenalaşan onlarca hasta, işlemin yapıldığı merkez ile çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Obezite ve enfeksiyon dernekleri alarma geçerken, Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz "Biz en az 10 vaka duyduk ama çok daha fazla olduğu söyleniyor. Bunun aslında bir salgın olarak değerlendirilmesi gerekiyor" dedi. Nihan Terzioğlu ve Suzan Akgül ise mağdurlardan ikisi.

Haber 12-03-23 09:52

Survivor Sercan Yıldırım'ın eşi Nihan Yıldırım amuda kalktı! Gören bir daha baktı

Bursapor'un eski futbolcusu Sercan Yıldırım'ın eşi Nihan Yıldırım yoga yaptığı sırada amuda kalktığı anları sosyal medya hesabında paylaştı. Yoga eğitmeni olan genç kadın vücudunun sınırlarını zorladı. Sercan Yıldırım'ın eşi Nihan Yıldırım'ın paylaşımını gören bir daha baktı. İşte o anlar...

Magazin 08-03-23 14:50

Annesinin Nihat Doğan'la kuliste ilişki yaşadığı iddia ediliyordu! Nihal Candan'dan yatak pozu

Bahar ve Nihan Candan'ın annesi Umut Candan şoke eden bir iddia ile gündeme geldi. Türkücü Nihat Doğan'la ilişki yaşadığı iddia edilen Umut Candan'ın kızı Nihal Candan annesi bu iddialarla gündemdeyken yatak pozu vererek dikkat çekti.

Magazin 29-11-22 12:25

Kimse fark etmemişti! Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk partide görüntülendi, paylaşım apar topar silindi... Hoca haftaya derbi var

Süper Lig'in 13. haftası zorlu bir derbiye sahne olacak. 13. hafta mücadelesinde ezeli rakiplerden Galatasaray sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek. İki ekip için de kritik öneme sahip karşılaşma öncesi Sarı-Kırmızılı cephede oldukça dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Teknik direktör Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk'un sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım, taraftarların tepkisine neden olurken Nihan Buruk tepkiler sonrası paylaşımını sildi. İşte detaylar...

Spor 31-10-22 10:26

Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk, Ali Palabıyık'a hırsız dedi! İşte yaptığı tüm paylaşımlar...

Galatasaray'ın Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından tartışmaların ardı arkası kesilmiyor. Teknik Direktör Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk tarafından yapılan paylaşımlar ise karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık'ı hedef alan cinstendi.

Spor 24-10-22 09:46

Nihal Candan Armağan Çağlayan'a itiraf etti! Onlyfans'tan 1 aylık kazancım...

Armağan Çağlayan'ın programı Zor Ama Yine De Sor serisinin konuğu Nihal Candan oldu. Hukuk bürosu açmak için güzellik merkezini kapatan Nihal Candan Onlyfans'a neden katıldığını açıkladı ve aylık kazancını çekinmeden söyledi. Nihan Candan'ın kazancı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 24-10-22 09:00

Yarıştığı teknede hayatını kaybetmişti! Doktorun ölüm nedeni belli oldu

Muğla'da yarıştığı teknede Nihan Eren fenalaşarak hayatını kaybetmişti. Yaşamını yitiren doktor toprağa verilirken, ön otopsi raporu da belli oldu. 49 yaşındaki doktorun ölüm nedeninin beyin kanamasından kaynaklı olduğu belirtildi. Uzun yıllardır yarışlara katılan ve oğlu ile birlikte yelken tutkunu olduğu belirtilen Nihan Eren'in, Bodrum'da özel bir klinikte çalıştığı öğrenildi.

Haber 21-10-22 16:29

Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk Paris'te önce butikler açtı sonra ev aldı! Evin ve butiğin değeri ortaya çıktı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un modacı eşi Nihan Buruk Paris'e yerleşti. Paris'te 2 butiği olan Burak bir butik daha açarak ticarette yerini sağlamlaştırıyor. 2 milyon Euro'ya bir daire de satın alan Okan Buruk'un eşinin son butiğinin değeri de dudak uçuklatıyor.

Magazin 17-10-22 08:15

Adana'da 6 kuşaktır çiftçilik yapan ailenin arazisi 24 yaşındaki kızlarına emanet

Ziraat mühendisi ve çiftçi Nihan Işık: - "Yaklaşık 3 bin dekarlık tarla ve bahçelerde tohumun toprağa koyulmasından ve hasada kadar olan tüm süreçten ben sorumluyum. Sulama, ilaçlama ve gübreleme olmak üzere ve birçok alandaki bakım işlerini yapıyorum"

Yurthaber 14-10-22 11:02

Survivor Sercan Yıldırım'ın eşi Nihan bilardo masasına çıkıp amuda kalktı! Yürekleri ağza getirdi

Survivor programı ile popülerliğini geri kazanan eski futbolcu Sercan Yıldırım, geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Nihan Yönel ile hayatını birleştirdi. Mutlu evliliği devam eden ikili, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündemde yer alıyor.

Magazin 16-09-22 00:01

Survivor Sercan Yıldırım'dan aşk pozu! Nazar değmesin

Survivor programı ile yeniden ünlenen eski futbolcu Sercan Yıldırım Survivor'un ardından özel hayatıyla sık sık gündeme gelmeye başladı. Yoga eğitmeni Nihan Yönel ile 2021'de hayatını birleştiren Sercan Yıldırım, eşiyle verdiği aşk pozuyla gündeme geldi.

Magazin 03-09-22 09:14

Yeni sezon çekimleri başlayan Kardeşlerim dizisine sürpriz transferler! 3 oyuncu kadroya katıldı

ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim yeni sezonuyla ekrana dönmeye hazırlanıyor. Yeni bölüm çekimleri başlayan Kardeşlerim'in kadrosuna yeni oyuncular katıldı. Kaan Çakır, Nihan Büyükağaç ve Ecem Sena Bayır dizide sürpriz karakterleri canlandıracak.

Magazin 18-08-22 00:33

Survivor Sercan Yıldırım'ın eşi Nihan Yıldırım deniz kenarından mini şortlu poz verdi!

Eski futbolcu Sercan Yıldırım, Survivor 2020 ve 2022 All Star programlarıyla yeniden gündeme gelmeye başladı. Geçtiğimiz yıl evlenen Yıldırım, eşinin pozlarıyla magazin gündemine geliyor.

Magazin 05-08-22 21:55

Survivor Sercan Yıldırım‘ın eşi Nihan Yıldırım görenleri şoke etti! Tek kolundan güç alarak amuda kalktı...

Eski futbolcu Sercan Yıldırım, Survivor 2021 ve 2022 All Star sezonlarının ardından bu defa eşiyle gündeme geliyor. Yoga eğitmeni Nihan Yönel ile geçtiğimiz yılın son aylarında hayatını birleştirdi. Nihan Yönel iddialı pozuyla gündeme geldi.

Magazin 26-07-22 19:28

Survivor Sercan Yıldırım‘ın eşi Nihan Yıldırım mini şortlu poz verdi!

Eski futbolcu Sercan Yıldırım Survivor 2020 ve 2022 All Star yarışmalarında yer aldı. Bu yarışma programı ile popülerliğini geri kazanan Sercan Yıldırım, Survivor 2020 sezonunda gösterdiği performansı ile akıllara kazındı. Nihan Ünal ile 2021'de hayatını birleştiren Yıldırım, eşi ile magazin gündemine geliyor.

Magazin 13-07-22 22:16

Skandal görüntüler! Köpekleri dövüştürüp sosyal medyada yorumladılar

Sivas'ta bahis karşılığı Kangal köpeklerini dövüştüren kişiler, o anları sosyal medyadan paylaştı. Kangal sahipleri ile diğer kullanıcılar, ayrıca dövüş görüntülerini de sosyal medyada yorumladı. Bu kişiler hakkında suç duyurusunda bulunduğunu belirten Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) İl Temsilcisi Özge Nihan Çubukçu, son zamanlarda benzer görüntülerin arttığını dile getirdi.

Haber 26-06-22 12:50

Survivor Sercan Yıldırım'ın eşi Nihan Yönel yürekleri ağza getirdi! Öyle bir hareket yaptı ki...

Eski futbolcu ve Survivor yarışmacısı Sercan Yıldırım geçtiğimiz yıl Nihan Yönel ile evlendi. Şimdilerde ikili, sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde yer alıyor.

Magazin 07-06-22 21:42

Survivor Sercan Yıldırım'ın eşi Nihan Yıldırım mini eteğiyle poz verdi

Survivor 2020 ve 2022 sezonlarına damga vuran isimlerden biri olan eski futbolcu Sercan Yıldırım, popülerliğini geri kazandığı Survivor programının ardından özel hayatıyla da gündemden düşmüyor.

Magazin 04-06-22 23:51

Survivor Sercan Yıldırım'dan eşiyle dudak dudağa poz! Çok mutlu olun

Survivor 2020'deki performansıyla popülerliğini geri kazanan eski Futbolcu Sercan Yıldırım, Survivor 2022 All Star ile de adından söz ettirmişti. Yeni evli Sercan Yıldırım, eşi Nihan Yıldırım ile aşka geldi.

Magazin 22-05-22 09:34

Survivor Sercan Yıldırım'in eşi Nihan Yıldırım aşka geldi! Deniz kenarında adeta şov yaptı

Eski futbolcu Sercan Yıldırım, Survivor 2020 ve 2022 All Star programlarıyla yeniden gündemde yerini almaya başladı. Hayatını yoga eğitmeni Nihan Yıldırım ile birleştiren Sercan Yıldırım, eşiyle sosyal medyadan sık sık paylaşım yapmayı ihmal etmiyor.

Magazin 20-05-22 11:04

Nihan ne demek? Nihan kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

İletişime esnasında kullanılan kelimeler bazen az duyulmuş ve anlamı bilinmeyen kelimeler olabilir. Bu tür durumlarla TDK sözlük başta olmak üzere çeşitli kaynaklarda bilinmeyen kelimelerin anlamları araştırılır. Nihan kelimesi de ilk defa duyanlar ya da bilgisini pekiştirmek isteyenler için anlamını araştırma ihtiyacını doğurabilir. Türk Dil Kurumu (TDK) sözlüğünde yer alan Nihan kelimesi ne demektir?

Egitim 18-05-22 22:39

Gözden nihan olmak ne demek? Gözden nihan olmak TDK sözlük anlamı nedir?

Deyimler, cümle veya söz öbeği olarak bulunabilirler. Deyimler, tıpkı atasözleri ve birleşik fiiller gibi kalıplaşmış ifadelerdir. Eski zamanlardan günümüze kadar gelmişlerdir ve söyleyeni belli değildir. Atasözlerinin ve birleşik fiillerin de oluşma zamanı bilinmez. TDK; deyimler, atasözleri ve birleşik fiilleri sözlükler yardımıyla listeler. Böylelikle bilinmeyen sözleri bulmak kolaylaşır. Gözden nihan olmak ifadesi de yaygın olarak kullanılan ve anlamı araştırılan sözlerden biridir. TDK sözlüğe göre Gözden nihan olmak ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 18:18

Survivor Sercan Yıldırım'ın eşi Nihan Yıldırım sınırları zorladı! Beyaz taytıyla esnedikçe esnedi

Eski futbolcu Sercan Yıldırım'ın eşi Nihan Yıldırım yoga eğitmenliği yapıyor. Vücudunu esnettiği anların pozunu sosyal medya üzerinden sık sık paylaşan Nihan Yıldırım, bu pozlara bir yenisini daha ekledi.

Magazin 12-04-22 23:06

Sercan Yıldırım eşi Nihan Yıldırım ile pozunu paylaştı! Dünyanın en güzel çifti

Survivor yarışmasıyla magazin gündemine gelen Sercan Yıldırım, Nihan Yönel ile 6 Aralık 2021'de hayatını birleştirdi. Doğum gününü kutlayan Yıldırım'ın pozuna, takipçilerinden çok sayıda yorum geldi.

Magazin 10-04-22 17:27

Sercan Yıldırım'ın eşi Nihan Yıldırım aşka geldi! Eşinin doğum gününü böyle kutladı

Eski futbolcu Sercan Yıldırım, Survivor 2020 ve Survivor 2022 All Star programları ile adını yeniden duyurdu. Yıldırım'ın, geçtiğimiz aylarda hayatını birleştirdiği yoga eğitmeni Nihan Yönel aşka geldi. Eşinin doğum gününü romantik sözlerle kutladı.

Magazin 05-04-22 18:29

Borusan Mannesmann’a Uluslararası İş Güvenliği Ödülü

Borusan Mannesmann İnsan, Kurumsal Gelişim, Çevre ve Sürdürülebilirlik Genel Müdür Yardımcısı Nihan Alhan: - " İSG ile ilgili tüm kanunlar, yönetmelikler ve diğer mevzuat hükümlerine uyuyor, sürdürülebilirlik alanında sektörün öncü kurumu olarak da doğaya zarar vermeyecek sistemler ve uygulamalarla atık yönetimini sağlıyoruz"

Yurthaber 26-03-22 12:39

Survivor Sercan Yıldırım'ın eşi Nihan Yönel kocasını izlediği anları paylaştı! Kendisini yerlere attı

Survivor All Star 2022 sezonuyla ekranlara geri dönen Sercan Yıldırım, şimdilerde Ünlüler takımında ter döküyor. Sercan Yıldırım'ın yoga eğitmeni eşi Nihan Yönel, sosyal medya hesabından eşine destek paylaşımları yapmayı ihmal etmiyor. Nihan Yönel, Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümünü izlediği anları takipçileriyle paylaştı. Yönel'in oyun esnasındaki heyecanı dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 08-03-22 14:11

Nihan Ünsal Burak Sergen'e zina davası açtı! Bomba iddialar

Burak Sergen entübe edilip yoğun bakımda bir ay geçirdikten sonra hayata döndü. Sergen kısa bir süre sonra kendisinden 28 yaş küçük olan eşi Nihan Ünsal tarafından aldatıldığını öğrenerek zina nedeniyle boşanma davası açtı. Ünsal eski eşine karşı dava açıp olay iddialarda bulundu.

Magazin 06-03-22 08:41

Burak Sergen Kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Burak Sergen hangi filmlerde oynadı?

Burak Sergen, eşi Nihan Ünsal'ın açtığı davanın ardından merak konusu oldu. Nihan Ünsal eşinin boşanma davası açması üzerine sürpriz bir hamlede bulundu. Çıkan haberlerin ardından Burak Sergen Kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Burak Sergen hangi filmlerde oynadı? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte ünlü oyuncunun hayatı ve biyografisi....

Magazin 04-03-22 13:15

Nihan Ünsal Burak Sergen’e neden zina davası açtı? Nihan Ünsal ile Burak Sergen boşandı mı? Aralarındaki sorun ne?

Nihan Ünsal'ın Burak Sergen’e zina davası açtığı öğrenildi. Geçtiğimiz yıl Haziran ayında nikah masasına oturan çift ile ilgili magazin gündemine bomba gibi düşen haberlerin ardından Nihan Ünsal Burak Sergen’e neden zina davası açtı? Nihan Ünsal ile Burak Sergen boşandı mı? Aralarındaki sorun ne? soru ve konu başlıkları merak konusu oldu. İşte detaylar...

Magazin 04-03-22 13:05

Survivor Sercan Yıldırım'ın eşi yine sınırları zorladı! Amuda kalktığı pozunu paylaştı

Survivor All Star 2022 sezonu yarışmacılarından Sercan Yıldırım, kameralar ardındaki yaşamıyla merak uyandırıyor. 2020 yılında Survivor'dan döndükten sonra yoga eğitmeni Nihan Yönel ile evlenen Sercan Yıldırım, her fırsatta eşini çok özlediğini dile getiriyor. Sercan Yıldırım'ın eşi Nihan Yönel, amuda kalktığı pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 02-03-22 13:12

Survivor Sercan Yıldırım'ın eşi Nihan Yönel aşk pozunu paylaştı! Güzelliği dikkat çekti

Survivor All Star 2022 sezonu, birbirinden iddialı yarışmacılarıyla izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. 2020 yılında katıldığı Survivor'a yeniden dahil olan eski futbolcu Sercan Yıldırım, adaya gelmeden kısa bir süre önce Nihan Yönel ile dünyaevine girmişti. Eşi Sercan Yıldırım ile aşk pozunu paylaşan Nihan Yönel, güzelliğiyle dikkat çekti.

Magazin 14-02-22 11:32

Kayseri'de kan donduran vahşet! Eski eşten dehşete düşüren sözler: Beni boşarsan seni yeryüzünden silerim

Kayseri'de geçen yıl eski eşi tarafından 7 yerinden bıçaklanan Nihan Atay, görülen mahkemede yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Verdiği ifadede, ''Ramazan beni 2009 yılında zorla kaçırdı. Antalya’dayken elinden kaçıp, polise sığındım. ‘Seni yaşatmam’ dedi. Evlenmek zorunda kaldım. ‘Beni boşarsan seni yer yüzünden silerim’ dedi. Sürekli beni aldattı. Olayın olduğu gün bana bir çiçek geldi. ‘Hayatımın anlamı’ notu vardı. Ramazan çiçeği görünce sinirlendi. Engelli çocuğumun önünde bıçakladı'' dedi.

Haber 26-01-22 12:40

Burak Sergen'i yoğun bakımdayken aldattığı iddia ediliyordu! Nihan Ünsal'dan eski eşi dava

Burak Sergen koronavirüs olup entübe edildiğinde genç eşi Nihan Ünsal'ın kendisini aldattığı iddia edilmişti. Sergen hayatına döndükten sonra eşinden boşanmış ve ihanete uğradığını itiraf etmişti. Ünsal, son dönemde Sergen'in kendisi hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle harekete geçti.

Magazin 24-01-22 15:40

Survivor All Star yarışmacısı Sercan Yıldırım'ın eşi güzelliğiyle sosyal medyayı salladı!

Survivor All star 2022 sezonunun iddialı yarışmacılarından Sercan Yıldırım, geçtiğimiz haftalarda yoga eğitmeni Nihan Yönel ile dünyaevine girmişti. Yıldırım'ın eşi, sosyal medya paylaşımlarıyla büyük beğeni topladı.

Magazin 17-01-22 11:25

Eşinin ihanetiyle sarsılan Burak Sergen kendisinden yaşça küçük kadınla görüntülendi

Eşi Nihan Ünsal'ın ihanetine uğrayan Sadakatsiz'in Haluk'u Sergen, geçtiğimiz akşam Kuruçeşme'de bir market çıkışı kendisinden yaşça küçük arkadaşı ile görüntülendi. Kadının arkadaşı olduğunu söyleyen Sergen, aşka kapılarını kapatmadı. İhanetin sorulduğu Sergen, "Zaten aldatıldığım kanıtlandı. Bu yüzden davanın sonuçlanmasını bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Magazin 15-01-22 08:17

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Süper Lig'e çıkmaya odaklandı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde 3. sırada bulunan Mersin ekibinin başantrenörü İbrahim Sağdıç: "Şu anki hedefimiz bir üst lig olan Süper lige çıkmak. Oyuncularım bunları yapabilecek kapasitede. Kulübümüz buraları taşıyabilecek durumda" - Takım kaptanı Nihan Tolgay: "Bu sene Süper Lig'e çıkmak istiyoruz"

Yurthaber 10-01-22 11:22

Sercan Yıldırım ve Nihan Yönel evlendi

'Survivor 2020' yarışmasında mücadele eden eski futbolcu Sercan Yıldırım, uzun zamandır aşk yaşadığı Nihan Yönel ile nikah masasına oturdu. Bursa'da bir otelde düzenlenen törene çok sayıda ünlü isim katıldı.

Magazin 06-12-21 13:32

Kayseri'de vahşet! Engelli çocuğunun gözleri önünde bıçakla saldırdı

Kayseri'de kuaför salonu işleten Nihan Atay, eski eşi tarafından 7 yerinden bıçaklandı. Uzaklaştırma kararına rağmen dükkana gelerek 35 yaşındaki kadına saldırıda bulunan Ramazan Uğur, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle yargılanacak. Yaşadıklarını unutamayan Atay, duruşmada; “Beni engelli çocuğumun gözü önünde bıçakladı. Babamı arayıp, beni bıçakladığını ve çocuklara sahip çıkmasını istemiş” dedi.

Haber 17-11-21 11:15

Cansız bedeninin başında kavga ederken yakalandılar! Ferdi Özbeğen’in yeğeni evinde öldürüldü

Balıkesir’de, Hakan Özbeğen (52) evinde bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. Cinayet ile ilgili olarak Özbeğen'in cesedi başında kavga ederken bulundukları öne sürülen oğlu Çağatay Özbeğen (20) ile Ferit A. (42) ve eşi Nihan A. (40) gözaltına alındı. Şüpheliler, cinayetle ilgili birbirlerini suçlarken, Özbeğen'in gözaltındaki çiftin kızıyla bir süredir ilişkisi olduğu iddia edildi. Öte yandan öldürülen Hakan Özbeğen'in ünlü şarkıcı Ferdi Özbeğen’in yeğeni olduğu öğrenildi.

Haber 15-11-21 18:57