Nimet Tarlak Haberleri

Nimet nine Atatürk'ü gördüğü günü dün gibi hatırlıyor

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 1934 yılında Bolu'yu ziyareti, 97 yaşındaki Nimet Ay'ın hafızasındaki tazeliğini koruyor.

Yurthaber 2023-10-27 11:17:32

Türkiye'nin sevgisini kazandığı sırada üzücü haber gelmişti! Marketteki dans şovuyla viral olan Nimet hocayı görenler telefona sarıldı

Denizli'de bir markette müziği duyunca dayanamayıp dans hünerlerini sergilemeye başladı, bir anda tüm Türkiye'nin gönlüne girdi! Emekli öğretmen Nimet İyice'den bir süre sonra uzun süre haber alınamadı. Evine çilingirle girilen İyice'nin yakınları kayıp başvurusunda bulunmuştu. Nimet İyice ortaya çıktı, onu görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Haber 2023-10-09 12:27:13

İbrahim Saraçoğlu “Bulunmaz bir nimet” diyerek açıkladı! Zayıflamaya yardımcı oluyor, hastalıklardan koruyor

Sağlıklı besinler tüketmenin vücuda birçok faydası bulunuyor. Beslenme düzenine katılan her sağlıklı besin vücuttaki farklı değerlere iyi gelebiliyor. Sağlık konusundaki demeçleriyle dikkat çeken İbrahim Saraçoğlu son açıklamasıyla gündem oldu. Saraçoğlu hastalıklardan koruyan ve zayıflamaya yardımcı olan mucizevi bitkiyi açıkladı.

Haber 2023-09-12 10:44:53

Türkiye onu marketteki dansıyla tanıdı! 15 gündür haber alınamıyordu: Nerede olduğunu taksici açıkladı

Denizli’de alışveriş yapmak için gittiği markette çalınan sevdiği şarkıyı duyunca bir genç gibi dans şovu yapması ile milyonların kalbine giren emekli öğretmen Nimet İyice’den yakınları ve komşuları 15 gündür haber alamadı, ihbar üzerine evine girildi ancak İyice'nin evde olmadığı belirlendi. İletişim kurulamayan İyice'nin nerede olduğu bilinmeyince yakınları kayıp başvurusu yaptı. İyice’den sevindiren haber geldi ve rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi altına alındığı ortaya çıktı.

Haber 2023-08-26 12:06:07

Markette yaptığı dans şovu gündem olmuştu... İşte yeni performansı! 'O şarkıyı duyunca kendimi tutamıyorum'

Denizli’de alışveriş yapmak için gittiği markette sevdiği şarkının çaldığını duyunca dans şovu yapan emekli öğretmen Nimet İyice, sosyal medyada gündem oldu. İyice'nin bir balerini andıran hareketleri ile sergilediği dans şovu milyonlarca kişi tarafından izlendi. Küçüklüğünden bu yana vazgeçemediği dans tutkusunu anlatan İyice, “Kimse beni bu konuda tutamaz. 'Gitme Buradan' şarkısını nerede duyarsam kendimi tutamıyorum. Dışarı çıkarken nerede duyarsam orada oynayacağım dedim" dedi.

Haber 13-06-23 16:38

TBMM'de vekiller yemin etti! İYİ Partili Özdemir'in 'Atatürk' vurgusu dikkat çekti

TBMM Genel Kurulu seçimlerin ardından dün ilk kez toplandı. Milletvekili seçilenler tek tek kürsüye gelip yemin edip görevlerine başladılar. 7 vekilin iki kez yemin ettiği Genel Kurul'da İYİ Parti İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir’in yemin ederken yaptığı Atatürk vurgusu dikkat çekti.

Haber 03-06-23 10:07

Babala TV’de Kılıçdaroğlu’na soru sordu! Tehdit mesajları aldığını iddia etti: ‘Senin kafana sıkacağız…’

Oğuzhan Uğur’un sunduğu ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı Babala TV’de yayınlanan Mevzular Açık Mikrofon’un son bölümü yine gündem yarattı. Programda Kılıçdaroğlu’na soru soran Umut Nimet Ataş isimli bir genç ise sorduğu sorunun ardından PKK terör örgütü yandaşlarından tehdit mesajları aldığını iddia ederek sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.

Haber 24-05-23 07:49

Kan davasına kurban gitmişti! Cinayet sanığı kendini böyle savundu: 'Elini beline attı...'

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Nazmi Kaplan (44), otobüsten indiği sırada uğradığı silahlı saldırıda başından vurularak hayatını kaybetti. Yapılan araştırma sonucu, Kaplan'ın kan davasına kurban gittiği belirlendi. Cinayetle ilgili davanın ilk duruşmasında savunma yapan tutuklu sanık Haci Balyeci (19), "Şahsın yanına yaklaştığımızda 'Nimet' diye bağırdım. Bunun üzerine bağırdığım kişi, elini beline attı. Ben de bize zarar verecek diye korktum. Öldürme amacım olmaksızın rastgele ateş ettim" dedi.

Haber 27-04-23 14:59

Çölyak hastaları bulunmaz nimet! Greçka Pilavı nasıl yapılır? İşte Greçka Pilavı tarifi ve malzemeleri

Karabuğday olarak da bilinen greçka, özellikle Rus mutfağında çok önemli bir yeri olan protein deposu bir gıda. İsmi nedeniyle tahıl zannedilse de aslında tahıl olmayan greçka yapısında gluten bulundurmadığı için glutensiz beslenenlerin ve çölyak hastalarının favorilerinden. Peki, Greçka Pilavı nasıl yapılır? İşte Greçka Pilavı tarifi ve malzemeleri...

Yemek 19-04-23 17:25

Nakil sonrası çifte kutlama

Kuşadası’nda diş hekimi asistanlığı yapan Nimet Taş, 24. yaş gününde böbrek hastası olan babası Hüseyin Taş (51) için ameliyat masasına yattı.

Yurthaber 24-03-23 10:25

Süleyman Soylu paylaştı: Ölü ele geçirilen terörist sayısı 6 oldu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Nimet Encu'nun şehit olduğu operasyonda ölü olarak ele geçirilen terörist sayısının 6 olduğunu bildirdi. Soylu paylaşımına, "Tertemiz yapana kadar devam" notunu düştü.

Haber 24-01-23 18:23

Teröre peş peşe darbeler: Bakan Soylu Tam da Nimet'in bulduğu mağarada diyerek duyurdu! MSB: Sayı 20'ye yükseldi

Terör örgütüne peş peşe darbeler indirilmeye devam ediliyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eren Abluka Sonbahar Kış-23 Şehit Jandarma Yüzbaşı Yunus Çelebi Operasyonu'nda şehit olan korucu Nimet Encu'nun bulduğu mağarada 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada da hain saldırı sonrası 3 teröristin daha etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

Haber 23-01-23 11:25

Eren Abluka Sonbahar Kış-23 Operasyonu'nda 1 güvenlik korucusu şehit oldu

Şırnak'ta düzenlenen Eren Abluka Sonbahar Kış-23 Şehit Jandarma Yüzbaşı Yunus Çelebi Operasyonu'nda teröristlerle çıkan çatışmada güvenlik korucusu Nimet Encu şehit oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak'a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun telefonundan aileyle görüşerek başsağlığı diledi.

Haber 23-01-23 00:14

Büyük ikramiyenin tamamı dağıtılacak! Yarım bilet stokları bitmek üzere... Kuyruğun ucu görünmedi: Kazanmak isteyenleri gişemize bekliyoruz

Yılbaşı yaklaşırken vatandaşların heyecanla beklenen Milli Piyango çekilişi için de gerim sayım başladı. Bu yılki tamamı dağıtım garantili büyük ikramiye için her yıl geleneksel olarak görülen manzaralar görülmeye başladı. İstanbul'da Eminönü'ndeki Milli Piyango gişelerinde kuyruklar oluştu. Yılbaşı özel çekilişinde dağıtılacak toplam ikramiye tutarı 1 milyar 395 milyon 900 bin TL olacak. Günde 50-60 bin kişiye bilet satan Nimet Abla işletmesi "Yarım bilet stokumuz çok azaldı" dedi.

Haber 18-12-22 12:19

İYİ Partili Çömez'den çok konuşulacak istismar sözleri: 13-14 yaşındaki kızları barlara götürüyorlar! Aralarında hamile olan doğum yapan var...

Türkiye son günlerde yine istismar haberlerini konuşuyor. İsmailağa Cemaati'ne bağlı bir vakfın kurucusunun kızı olan H.K.G.'nin yaşadıklarının ardından bir skandal iddia da İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Turhan Çömez'den geldi. Çömez, İstanbul'da bir çocuk yuvasındaki 13-14 yaşlarındaki kızların nasıl hamile bırakıldığını ve bu skandaldaki detayları tek tek anlattı. 2006 yılında yaşanan olayı dönemin Devlet Bakanı Nimet Çubukçu'ya aktardığını belirten Çömez'in sözleri sosyal medyayı salladı.

Haber 09-12-22 19:15

Yeni müjdeler yolda! Bakan Dönmez Büyük bir nimet diyerek duyurdu: İşte doğal gaz için merakla beklenen tarih

Türkiye Sakarya Gaz Sahasında keşfedilen ve 2023'te kullanıma girmesi beklenen doğal gazı beklerken Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den geniş yankı uyandıracak açıklamalar geldi. Doğal gaz konusunda yeni müjdelerin sinyalini veren Bakan Dönmez, "Büyük bir nimet" diyerek petrolün bulunduğu seviyesiyle ilgili dikkat çekici bir değerlendirmede bulundu.

Finans 27-11-22 15:19

Siirtli iki yatırımcı yalıtım malzemelerini Irak'a ihraç ediyor

Memleketine kuzeni ile yatırım yapan İhsan Tarlak: - "Irak'a yıllık 22 milyon liralık ihracat yapıyoruz. 2023 ve sonraki dönem için hedefimiz ihracatı oranını 2-3 katına çıkarmak"

Yurthaber 22-09-22 11:10

Adalet Bakanı Bozdağ, AK Parti Bartın İl Başkanlığını ziyaret etti: (1)

"Altılı masa diye bir masa var, sürekli kuruluyor, toplanıyorlar, toplanıyorlar, dağılıyor. Bu, eski Türkiye'nin fotoğrafı. Bunlar bir araya geldiğinde bir meseleyi konuşup karara bağlayana kadar gündemdeki sorunlar yer değiştirip 2-3 tane yeni yeni sorunumuz çıkar" - "Bunların masasına bakmayın. Bu masada nimet, ikram, bereket yok. Öfke var, kin var, nefret var, düşmanlık var"

Yurthaber 23-08-22 16:03

Doya Doya Moda'da gözyaşları sel oldu! Nimet'in hikayesi herkesi duygulandırdı

TV8 ’de yayınlanan Doya Doya Moda programında Nimet adlı yarışmacının hüzünlü hikayesi herkesi duygulandırdı. Eşinden şiddet gördüğü için boşanan ve ardından kansere yakalanan Nimet, stüdyodakileri ve ekran başındakileri gözyaşına boğdu.

Magazin 17-08-22 16:06

Trafik kazasında hayatını kaybeden Mehmet Nimet Kaya'nın cenazesi Siirt'te defnedildi

Trafik kazasında hayatını kaybeden Mehmet Nimet Kaya'nın cenazesi Siirt'te defnedildi

Yurthaber 29-07-22 15:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmet Nimet Kaya'nın cenaze törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmet Nimet Kaya'nın cenaze törenine katıldı

Yurthaber 28-07-22 14:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hacı Nimet Kaya'nın cenaze törenine katıldı

İstanbul'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Tillolular Derneği Başkanı Hacı Nimet Kaya, Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Haber 28-07-22 14:19

Rüyada ekmek görmek ne anlama gelir? Rüyada sıcak, mısır ekmeği görmek ne demek?

Rüyada ekmek görmek, güzel değerlendirilen rüyalardan biridir. Ekmek, nimet olarak büyük değere sahip olduğundan rüyalar da güzel haberlerin işaretçisi olarak kabul edilir. Rüyada ekmek gören kişinin yaşamını sağlıklı ve az sıkıntı çekerek geçireceği alamet olur. Rüyada yufka ekmek görmek ise az kazançla bereketli bir hayat sürüleceğinin işaretidir. Rüyada ekmek görmek ne anlama gelir?

Trend 24-06-22 17:33

Yıldız Tilbe'yi çıldırtan reklam! O nimet sizi çarpsın

Ünlü giyim markası ayakkabı ve sandalet reklamlarında kullandığı görseller sebebiyle, sosyal medyada tepki topladı. Söz konusu görsellerde ayakkabının içinde, sandaletin altında ve üstünde ekmek görülüyor. Yıldız Tilbe reklamı görünce çileden çıktı.

Magazin 12-06-22 11:59

Rize'ye 'çay göçü' başladı! Nüfus 4'e katlandı: Memleketimizde çalışana para var

Doğu Karadeniz'de Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun'da 830 bin dekar alanda 1 milyon üretici aile tarafından yapılan yaş çay tarımında hasat sezonu açıldı. Sezonla birlikte İstanbul ve Ankara gibi büyük kentler başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanından bölgeye 'çay göçü' başladı. Kentin nüfusu 4'e katlanırken, vatandaşlardan biri, ''Allah bize çay gibi kocaman büyük bir nimet vermiş. İşçi tutmayacağız, paramızı dışarı kaptırmayacağız. Bizim memleketimizde çalışana para var'' dedi.

Haber 20-05-22 13:10

Nimet ne demek? Nimet kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, sayısız anlam ve ifadelerden oluşan zengin kelime hazinesine sahip bir dildir. Günlük konuşma dilinde kullanılan birçok kelimenin anlamı ise merak konusu. Sosyal hayatta sıkça kullanılan kelimelerin birçoğunun gerçek anlamı bilinenin aksine çok daha farklı olabiliyor. Peki hemen hemen hepimizin çeşitli ortamlarda, yayınlarda maruz kaldığı Nimet ne demek? Nimet kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 18-05-22 22:39

Nimet hakkı (için) ne demek? Nimet hakkı (için) TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik fiiller ve deyimler tek bir kelimeden oluşabilecekleri gibi iki ayrı kelimeden de oluşabilirler. Hatta kimi zaman ikiden daha fazla kelime içeren sözcük öbekleri halinde görülürler. Bu ifadeler, tıpkı atasözleri gibi kısa, açıklayıcı sözlerdir. Ancak atasözleri gibi net olmayıp mecaz içerebilirler. Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller, anlatımı güçlendiren ve dili zenginleştiren araçlardır. Nimet hakkı (için) ifadesi de bu zenginliklerden biridir. Nimet hakkı (için) ne demektir?

Egitim 17-05-22 19:04

Nimet bilmek ne demek? Nimet bilmek TDK sözlük anlamı nedir?

Diller uzun bir tarihe sahip, yaşayan yapılardır. Türkçe dili de uzun bir tarihe ve kökene sahiptir. Bu tarihin izlerini taşıyan, önemli kişilerin deyişlerini barındıran kalıplaşmış sözler barındırır. Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller, bazı şeyleri açıklamak için ortaya çıkmış kalıplaşmış sözlerdir. Türk tarihinden izler taşıyan bu sözlerden biri de Nimet bilmek ifadesidir. Nimet bilmek TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 19:04

Alanya Kalesi tarihi özelliklerinin yanı sıra bitki türleriyle de dikkati çekiyor

Alanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nimet Hacıkura: - "En son çalışmalarda Alanya Kalesi'nde 385 bitki türü tespit edildi ve bunlardan 23'ünün endemik olduğuna karar verildi"

Yurthaber 06-05-22 14:12

Kilo sorunu yaşayanlar dikkat! İşte karadut suyunun 7 mucizevi faydası...

Özellikle yaz aylarında sıkça tüketilen karadut suyunun az bilinen pek çok faydası bulunuyor. Karadut suyunun içerisinde bol miktarda C, E ve K vitaminleri yer aldığı bilinmekte. Bu da söz konusu içeceği normalden çok daha değerli kılıyor. Karadut suyu kabızlık ve şişkinlik sorunu yaşayanlar için de bulunmaz bir nimet. İşte karadut suyunun 7 mucizevi faydası...

Yemek 27-03-22 21:39

Bulunmaz bir nimet: Kanı temizler, kemik erimesini önler, kolesterolü düşürür, gençleştirir...

Ülkemizde neredeyse her yerde yetişen siyah üzümün inanılmaz faydaları bulunmakta. Eskiler siyah üzüm yiyenlerin yaşlanmadığını söyler. Tazesi ayrı kurusu ayrı faydalı olan siyah üzüm doğal antibiyotik denilecek kadar güçlü bir meyvedir. Kalsiyum, potasyum ve demir açısından oldukça zengindir. Kanı temizler, kemik erimesini önler, kolesterolü düşürür, gençleştirir... İşte siyah üzümün inanılmaz faydaları.

Haber 18-03-22 14:16

Limonun içi ayrı dışı ayrı nimet! Limon kabuklarını atmak yerine bu yöntemlerle temizlik malzemesi haline getirin!

Limon kabuklarını atmaya son! Herkesin mutfağında olan, yemeklerde, salatalarda, içeceklerde, tatlılarda ve daha birçok alanda kullanılan limon kabuklarını temizlik yaparken de kullanabilirsiniz. Limon kabuklarından faydalanmak istiyorsanız bu tarifler tam size göre. Limon kabuklarını değerlendirerek etkili bir temizlik maddesi hazırlamak için yazımızı okumaya devam edin!

Kadin 22-02-22 10:40

Zengin doğal taş rezervine sahip Bayburt yatırımcıları bekliyor

Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Seyhan: - "Organize Sanayi Bölgesi'nde yer isteyen yeni yatırımcılar ve yeni yer altı kaynakları için ocaklar açmayı düşünenlerin müracaatları var. Onları değerlendiriyoruz" - "Trabzon başta olmak üzere çevre illerimizdeki yatırımcılara seslenmek istiyorum; Bayburt, Trabzon'un yani sahil bandının arka bahçesi. Burası onlar için bulunmaz bir nimet"

Yurthaber 19-01-22 11:03

Altının yerini o alacak! Bulunmaz nimet: Artık düğünlerde takılacak

Son 2 ayda altın fiyatında yaşanan artışın ardından gümüş de altın çağını yaşıyor. Vatandaşların gösterdiği yoğun ilgiden memnun olan gümüş satanlar, yakın zamanda düğünlerde altın yerine gümüş kullanılacağını belirterek, küçük yatırımcı için gümüşün bulunmaz bir nimet haline dönüştüğünü söyledi.

Haber 02-12-21 08:08

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Gaziantep'te gazetecilerle bir araya geldi:

"Biz 'Mavi Vatan'da, Doğu Akdeniz'de ne Türkiye'nin ne Kıbrıs Türk halkının haklarını asla yedirtmeyiz, buna asla müsaade etmeyiz. Sonuna kadar bu mücadeleyi hep birlikte vereceğiz" - "(KKTC'ye içme suyu taşınması) Kıbrıs'ta buradan daha kurak bir iklim var, küresel ısınmayla daha da yağmurlar azalmıştır, su kaynakları daha da aşağı çekilmiştir. Bu suyun aktarılması bir nimet, büyük bir zenginlik, bunu kelimelerle ifade etmek mümkün değil. Türkiye'nin ortaya koyduğu irade ve su projesi Kıbrıs'a tekrar hayat vermiştir"

Yurthaber 28-10-21 20:29

Aralarında ünlü isimler de var! 100 milyon dolarlık döviz vurgununda yeni gelişme

İstanbul’da, Trump’ın kızı ve eski eşini giydiren ünlü modacı Nimet Ataker ve çok sayıda ünlü isim ile iş adamlarını milyonlarca lira dolandıran döviz bürosu vurgununda süreç devam ediyor. Mağdur avukatı Sinan Keskin ise davanın son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haber 25-09-21 09:57

10 yıllık karısına yaşatmadığı işkence kalmadı, kayınvalidesi ''dayak cennetten çıkmadır'' dedi

Eskişehir'de eşi Sedat Ü.'den şiddet gören, hastanedeki tedavisinin ardından Konya'daki ailesinin yanına yerleşen 2 çocuk annesi Nimet U., ''10 yıllık evliyim. Evliliğimin 1'inci yılından itibaren şiddet görüyorum. Hamilelik ve lohusalık dönemlerimde dahi dayak yedim. Darp raporu almak istedim ama kayınvalidem bana 'sopa cennetten çıkmadır. Kızını elinden alır' deyince korktum'' dedi. Talihsiz kadın sürekli gördüğü şiddet nedeniyle ilaç kullanıp intihara kalkıştı.

Haber 10-09-21 13:46

İzmir'de gemi söküm tesisi yakınında asbest tespit edildi

İzmir'in Aliağa ilçesindeki gemi söküm tesisi yakınlarında toplanan toz numuneleri analiz edildi. İncelemeler sonucu sağlığa zararlı asbest lifleri tespit edildi. Toz numunelerini inceleyen asbest söküm uzmanı Nimet Koç, "Asbest, yüzyıllardır mucizevi bir mineral olarak görülmüştür ve her yerde kullanılmıştır. İnsanları öldüreceği fark edildiğinde bu madde sorgulanarak yasaklandı. Türkiye'de de 2010 yılında yasaklandı" dedi.

Haber 31-08-21 16:02

Kardeşine kavuşan abladan oturma eyleminin 700'üncü gününde Diyarbakır annelerine destek ziyareti

Hayriye Akyüz: - "Çadırı bir nimet olarak görüyorum. Anneler kendine güvensin, korkmasın. 700 gün dolmadan kardeşime kavuştum. İnşallah tüm anne ve babalar da evlatlarına kavuşur"

Yurthaber 02-08-21 12:45

Bursa'da damada görülmemiş eziyet! Boyundurukla araç çektirildi, kırbaç vuruldu: Bana eziyet ettiler, süründürdüler ama...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Nimet Genç (26) ile dünyaevine giren Selim Baştürk (33), düğünün ardından bölgedeki gelenek gereği arkadaşları karafından yerde süründürülüp, takılan boyundurukla araç çektirildi, kırbaç vuruldu. Selim Baştürk, "Bana eziyet ettiler, süründürdüler, evlendiğime pişman değilim" dedi.

Haber 01-08-21 12:46

Malatya'da kayısı yarışması yapıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan: - "Kayısıyı güneşin altın yumurtası diye tabir ediyoruz. Allah'ın bu şehre verdiği bir nimet, bu nimete ne kadar şükretsek azdır"

Yurthaber 17-07-21 16:45

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin en yaşlı mezunu! 74 yaşında doktor oldu

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezuniyet töreninde bu sene bir ilk yaşandı. Yıllar önce tıp eğitimi hayali kuran, 74 yaşındaki Nimet Süner bu yıl mezun olarak doktor oldu.

Haber 01-07-21 11:22

AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir: Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi bir nimet olmuştur

AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir: "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi bir nimet olmuştur"

Haber 24-06-21 17:22

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Elbistan Kent Müzesinin açılışına katıldı:

"Bugün o kadar büyük nimet içerisindeyiz ki bu ay yıldızlı bayrağın altında özgür ve bağımsız bireyler olarak yaşıyor olmanın büyük bir nimet olduğunu ecdadımızın verdiği mücadeleyi hatırlayarak hafızamıza kazıyarak ancak unutmayız"

Yurthaber 19-06-21 19:11

Karate Şampiyonası’ndan Türkiye derecesi ile döndüler

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde öğrenciler, Karatede Şampiyonası’ndan dereceler ile döndü.Yalova’da düzenlenen Türkiye Kulüpler arası Takım Karate Şampiyonası’nda Tavşanlı Karate Okulu Spor Kulübü’nden 6 sporcu katıldı.Minikler ve Yıldız Kızlar Kategorileri’nde Tavşanlılı Karateci kızlar her iki kategoride de Türkiye ikincisi olarak büyük başarı elde ettiler.Tavşanlı Karate Okulu Spor Kulübü, öğretmenleri Mustafa Oğulcan Alımcı antrenörlüğünde, İrem Sargın, Nimet Berra Karakuzu, Elizan Sağlam, Elif Naz Akdemir, Beril Nil Yüksek ve Asiye Irmak Atılgan ile Kütahya ilini temsil ettiler.Tavşanlı Karate Okulu Spor Kulübü Antrenörü Mustafa Oğulcan Alımcı, " Sporcularımızla salgın sürecinde hem evde uzaktan hem de tedbirler kapsamında salonumuzda Haziran 2020’den bu yana antrenmanlarımızı sürdürmekteyiz.

Yurthaber 02-04-21 13:26

AA ekibi, otizmli öğrencilerle yüz yüze eğitimde bir gün geçirdi

Otizm spektrum bozukluğu bulunan öğrenciler, öğretmenlerinin de desteğiyle maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak yüz yüze eğitimlerini tam zamanlı yapabilmenin mutluluğunu yaşıyor - Nimet Dr. Erdoğan Meto Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Tamer Sarıkaya: - "Onlar aynı gökyüzünde farklı renkte uçurtma uçuran, hayata farklı bakan farklı anlamlar çıkaran çok özel çocuklarımız. Bakanlığımızın destekleriyle bu özel çocuklarımızın salgın sürecinde de yanındayız" - Rehberlik öğretmeni Dr. Pınar Arslan: - "Maske, temizlik ve sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde tüm okul personeli olarak gerekli emeği ve çabayı göstererek titizlikle bu süreci en iyi şekilde atlatmak için çabalıyoruz"

Yurthaber 02-04-21 11:27

AA ekibi, otizmli öğrencilerle yüz yüze eğitimde bir gün geçirdi

Otizm spektrum bozukluğu bulunan öğrenciler, öğretmenlerinin de desteğiyle maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak yüz yüze eğitimlerini tam zamanlı yapabilmenin mutluluğunu yaşıyor - Nimet Dr. Erdoğan Meto Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Tamer Sarıkaya: - "Onlar aynı gökyüzünde farklı renkte uçurtma uçuran, hayata farklı bakan farklı anlamlar çıkaran çok özel çocuklarımız. Bakanlığımızın destekleriyle bu özel çocuklarımızın salgın sürecinde de yanındayız" - Rehberlik öğretmeni Dr. Pınar Arslan: - "Maske, temizlik ve sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde tüm okul personeli olarak gerekli emeği ve çabayı göstererek titizlikle bu süreci en iyi şekilde atlatmak için çabalıyoruz"

Yurthaber 02-04-21 11:27

Kırıkkale'de başıboş gezen pitpull 8 yaşındaki çocuğa saldırdı

Kırıkkale'de başıboş gezen pitbull cinsi köpek, 8 yaşındaki Nimet Savaş'a saldırdı. Bacağından yaralanan küçük çocuk, hastanede tedavi altına alındı.

Haber 01-04-21 00:51

Öğretmen dehşet saçtı! Karakolda tartıştığı kadının yüzüne kalem sapladı

Kahramanmaraş'ta Esra Gündeş M. isimli öğretmen tartıştığı komşusu Nimet Çokbüyük'ün yüzüne polislerin gözü önünde kalem sapladı. Yüzü kanlar içinde kalan Nimet Çokbüyük sinir krizi geçirdi, polisler olaylar karşısında şaşkına döndü.

Haber 23-03-21 14:05