Nintendo Switch Mini Haberleri

İzzet Yıldızhan’a tepkisi gündemdeydi! Ece Seçkin makro mini modasına uydu

Şarkıcı Ece Seçkin, İzzet Yıldızhan'ın teknede yarı çıplak çekilen videosuna tepki göstererek; "Bize 'sahneye külotla çıkmayın, çocuğumun psikolojisi bozuluyor' diyen İzzet ağabeyime bakın!" demişti. Seçkin şimdi de son dönemin modasına uyarak verdiği pozlar dikkat çekti.

Magazin 2024-04-12 08:16:18

Pınar Altuğ'un mini etekli pozuna ilginç yorum! Kendini tutamayıp yanıt verdi

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Meltem karakteri ile hafızalara kazınan Pınar Altuğ şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her paylaşımı binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa sosyal medya hesabından bir takipçisine verdiği yanıtla gündeme geldi.

Magazin 2024-04-08 12:32:10

Hem portatif hem kullanışlı! Sıcak yaz aylarının kurtarıcısı mini vantilatörler

Yaz aylarında sıcaktan bunalanlara mini vantilatörler tavsiye ediliyor. Küçük boyutları sayesinde kolaylıkla taşınarak her yere götürülebilen mini vantilatörler, kullanıcılarına her zaman serinlik vadediyor. Böylece yaz sıcaklarıyla etkili mücadele ediliyor. Birçok markanın birbirinden kaliteli mini vantilatör modeli bulunuyor. Gelin, bütçenize uygun en kaliteli ve yüksek performanslı mini vantilatör çeşitlerine beraber göz atalım.

Haber 2024-04-01 18:08:06

Hande Erçel seçim tarzıyla dikkat çekti! Mini etek gömlek kombini...

Sabah erken saatlerde oy kullanmaya giden ünlüler arasında Hande Erçel de vardı. Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Erçel'in seçim kombini de dikkat çekti.

Magazin 2024-03-31 11:41:59

Riley Keogh ve Lily Gladstone'un Under The Bridge'in (Köprünün Altında) dizisinin ilk afiş yayınlandı

Başrollerini Riley Keogh ve Lily Gladstone'un paylaştığı Under The Bridge'in (Köprünün Altında) dizisinin ilk afiş yayınlandı. Gerçek bir hikayeden uyarlanan mini dizinin 17 Nisan'da Hulu'da gösterime girmesi bekleniyor.

Trend 27-03-24 15:34

Tarzıyla Paris Moda Haftası'na damga vurmuştu! Hande Erçel Hollywood yıldızlarını geçti

Son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde Paris Moda Haftası'na katılmış ve tarzı ile uzun süre konuşulmuştu. Mini bir tulum giyen Erçel, göğüs dekoltesiyle Paris Moda Haftası'na damga vurmuştu. Ünlü oyuncu sosyal medyada Hollywood yıldızlarını da geçti...

Magazin 16-03-24 10:41

Mini pizza tarifi: Mini pizza nasıl yapılır?

Dünyaca ünlü mini pizza tarifini siz de kendi mutfağınızda hazırlayıp dilediğiniz malzemeleri kullanarak pişirebilirsiniz. İster açlık krizlerinde ister kahvaltı da tüketebilir, canınız ne zaman isterse yapabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 14-03-24 16:55

Başka bahara kaldı! Süper Mario'nun yeni animasyon filmi 2026'da vizyona girecek

Popüler video oyun karakteri Süper Mario'nun yeni animasyon filminin 2026 yılında vizyona gireceği bildirildi. Japon konsol ve oyun üreticisi Nintendo Direktörü Miyamoto Şigeru, "Mario'nun dünyasını daha da genişletmeyi düşünüyoruz" dedi.

Trend 12-03-24 15:46

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot deniz kenarında keyif yaptı! Beğeni butonu adeta çöktü... 'Gün güzel bitiyor'

Sosyal medyadan yaptığı cesur pozları sayesinde kısa sürede hayranlarının beğenisini toplayan Pauline Tantot tatilinden anlarla sevenlerinin karşısına çıktı. Maldivler'de deniz kenarında çekilen pozlarını paylaşan Tantot'un süper mini taytı beğeni topladı.

Trend 02-03-24 14:03

Hadise Bakü'de konser verdi... İddialı elbisesiyle kalça dansı yaptı! Sosyal medya yıkıldı

Her paylaşımı olay olan Hadise, son paylaşımıyla da çok konuşuldu. Sosyal medya hesabından mini kırmızı elbisesiyle kalça dansı yaptığı anları paylaştı. Paylaşımı kısa süre içerisinde gündem oldu.

Magazin 02-03-24 10:53

Hande Erçel Paris sokaklarında! İddialı tarzıyla dikkat çekti! Bir bakan bir daha baktı

Son dönemde Hakan Sabancı ile olan aşkıyla gündeme gelen Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde Paris Moda Haftası'na katılmış ve tarzı ile uzun süre konuşulmuştu. Mini bir tulum giyen Erçel göğüs dekoltesiyle hayranlarından tam not almayı başarmıştı. Hande Erçel, Paris pozlarını paylaşmaya devam ediyor...

Magazin 02-03-24 08:41

Hande Erçel'in dekoltesini gören Arto'dan şoke eden ifadeler! Seksenliği bile...

Son dönemde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Hande Erçel son olarak Paris Moda Haftası'na katılmış ve iddialı tarzıyla dikkat çekmişti. Erçel, süper mini ve göğüs dekolteli tulumuyla adından söz ettirdi. Söylemezsem Olmaz sunucularından Arto Hande Erçel'in dekoltesini görünce olay ifadeler kullandı.

Magazin 01-03-24 12:34

Sosyal medya fenomeni Mia Malkova yine çekimden paylaştı! Süper minisinde bir de transparan detayı ekleyince bir gören bir daha baktırdı

Sosyal medyada 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan eski yetişkin film yıldızı Mia Malkova, kariyerine ara verdiğini açıkladıktan sonra sosyal medyada kendisine yeni bir imaj çizmeye başladı. Sosyal medyadaki tüm paylaşımlarını kaldırdıktan sonra fenomen isim daha profesyonel çekim karelerine yer vermeye başladı. Malkova son olarak ise süper mini elbisesiyle poz verdi.

Trend 29-02-24 11:25

Hande Erçel, Paris Moda Haftası tarzıyla sosyal medyayı salladı! Manken ol

Son dönemde Hakan Sabancı ile olan aşkıyla gündeme gelen Hande Erçel, Paris Moda Haftası'na katıldı. Hande Erçel'in süper mini şortlu tarzı sosyal medyayı salladı.

Magazin 29-02-24 08:15

Bartu Küçükçağlayan, sahneye mini etekle çıktı! Dansı gündem oldu

Yalan Dünya ve Jet Sosyete dizilerindeki oyunculuğuyla tanınan Bartu Küçükçağlayan, Büyük Ev Ablukada konserinde sahneye mini etekle çıktı. Küçükçağlayan'ın tarzı ve dansı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 26-02-24 17:43

Geyşa olmayı seviyorum demişti! Merve Boluğur'dan 'Kara melek' paylaşımı

Yaptığı açıklamalar ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Merve Boluğur son paylaşımıyla da çok konuşuldu. Siyah mini bir elbise giyen oyuncu çektiği pozlarını Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 20-02-24 17:59

Kylie Jenner mini bikinisiyle kıvrımlarını sergiledi!

Kylie Jenner, Instagram'a yeni seksi fotoğraflarını paylaştı. 400 milyon takipçisine kıvrımlarını gösteren Jenner hayranlarından tam not aldı.

Magazin 20-02-24 11:36

Bilim insanları bu kez Mini Ayları gözüne kestirdi: Gezegenler arası bir tür olmamıza yardımcı olabilirler!

Dünya'ya olan yakınlıkları nedeniyle keşif için başlıca adaylardan biri "Mini Aylar" (minimoon) oluyor. Şimdi bazı bilim insanları, gezegenlerin ve uydularının oluşum ve evrimine dair önemli bilgiler sağlayabileceği düşünülen bu küçük uyduları, insanlığı kozmosun derinliklerine taşımak için kullanmak istiyor.

Haber 19-02-24 10:29

Merve Taşkın Bir koca arıyorum notuyla paylaştı! Sen hiç seks yaptın mı? mesajını paylaşıp...

Türkiye'yi terk ettikten kısa süre sonra yurt dışındaki şartlara alışamayarak dönen fenomen Merve Taşkın son pozlarıyla yine adından söz ettirdi. Taşkın'ın mini gelinlikli pozlarına gelen mesaj ise şoke etti.

Magazin 18-02-24 14:17

Britney Spears dans ederken mini şortunu indirdikçe indirdi! Frikik vermekten korkmadı

Yaptığı cesur paylaşımlar ve özel hayatıyla gündeme gelen şarkıcı Britney Spears bu kez son paylaşımıyla gündeme geldi. Şarkıcı Instagram hesabından mini şortuyla dans ettiği anları paylaştı. Paylaşımı kısa süre içerisinde gündem olmayı başardı.

Magazin 18-02-24 08:51

Hadise'nin göğüs dekoltesine bir bakan bir daha baktı! Ateşli dudaklarınla...

Son dönemde moda olan mikro mini şort tarzını sahneye taşıyan Hadise son paylaşımıyla yine adından söz ettirdi. Hadise derin göğüs dekoltesiyle verdiği pozlarla adından söz ettirdi.

Magazin 15-02-24 10:36

Emekli Orgeneral Saldıray Berk hayatını kaybetti! Selçuk Bayraktar'dan paylaşım geldi: 'Mini İHA'larımıza sahip çıkmıştı'

Emekli Orgeneral Saldıray Berk yaşamını yitirdi. 76 yaşında hayata gözlerini yuman Berk, Ankara'da bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar da Berk ile yürüttükleri çalışmalara değinerek fotoğraf da paylaşıp taziye mesajı yayımladı.

Haber 14-02-24 14:31

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel tarzıyla hayranlarını mest etti

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, sık sık sosyal medya hesabından yayınladığı iddialı gönderilerle gündeme geliyor. Ünlü şarkıcının annesi bu sefer de tarzıyla dikkat çekti. Öztel'in mini siyah elbisesine beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 13-02-24 10:08

Halit Ergenç'le yatak sahnesi gündem olmuştu! Tuba Büyüküstün transparan tarzıyla galaya damga vurdu

Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç'i bir araya getiren ‘Yarın Yokmuş Gibi’ dizisinin galası gerçekleştirildi. Dizideki cesur sahneleri çok konuşulan Büyüküstün transparan tarzıyla galaya damga vurdu. Siyah mini elbisesiyle geceye katılan güzel oyuncu takipçilerinden tam not almayı başardı.

Magazin 13-02-24 09:12

'Külot' modasına Megan Fox da uydu! Bir anne notuyla paylaştı

Şarkıcı Machine Gun Kelly ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen ABD'li oyuncu Megan Fox da külot modasına uydu. Son dönemde trendlerde öne çıkan süper mini şortlardan Fox da giydi.

Magazin 12-02-24 15:40

Hadise sahne için külot modasına uydu! Dansıyla yine gündem oldu

Gerek sosyal medya paylaşımları gerek özel hayatı gerekse sahne tarzıyla dillerden düşmeyen Hadise külot modasına uydu. Son dönemde moda olan mikro mini şort tarzını sahneye taşıyan Hadise iddialı dansıyla da dikkat çekti.

Magazin 12-02-24 07:25

Süper minisiyle arabada poz verdi! Yıllara meydan okuyan Petek Dinçöz'ün dekoltesi olay oldu

Serkan Kodaloğlu'ndan boşandıktan sonra çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile evlenen ve sahnelere dönen Petek Dinçöz yaptığı son paylaşımla adından söz ettirdi. Şarkıcının arabanın içinde mini elbisesiyle verdiği poz çok konuşuldu.

Magazin 09-02-24 14:47

Megan Fox sosyal medyayı salladı! Vücudunu sergilemekten çekinmedi

Özel hayatıyla olduğu kadar iddialı tarzıyla da sık sık adından söz ettiren dünyaca ünlü oyuncu Megan Fox sosyal medyayı salladı. Instagram'ı az kullanan ünlü isim zincirden mini elbisesiyle hayranlarını mest etti.

Magazin 05-02-24 15:14

Röntgenci sapığın arşivi: Sarhoş, mini etekli ve dekolteli kadınları gözüne kestirip böyle kaydediyor!

İngiltere'de alkollü kadınları seçerek izinsiz bir şekilde videolarını kaydeden şahıs polisi harekete geçirdi. Sosyal medyada paylaşılan bu videolar büyük ses getirdi. Röntgenci sapığın görüntüleri "Manchester Sokaklarında Dolaşan Güzel Sarhoş Kız", "26 Ocak 2024'te Manchester'da Bir Gece Kontrolünü Kaybeden Güzel Bekar Bayanlar" gibi başlıklarla paylaştığı ortaya çıktı.

Trend 04-02-24 11:11

Survivor Kardeniz Kılıç elendikten sonra 'Esmerin Adı Oya' şarkısında dans etti! Mini şortuyla dansı olay oldu

Survivor All Star'a veda eden isim Kardeniz TikTok dansıyla gündeme geldi. Siyah mini şortuyla Esmerin Adı Oya şarkısında dans eden Kardeniz Kılıç sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-02-24 07:13

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot, tatiline sahil pozuyla veda etti! Fiziğine övgü dolu yorumlar yapıldı

Sosyal medyada 5 milyonu aşkın takipçisi bulunan Pauline Tantot, Kosta Rika tatilinin sonuna geldi. Instagram hesabından sık sık seyahatlerinden kesitler sunan Tantot'un mini kırmızı elbisesiyle sahilde verdiği poz hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 03-02-24 11:09

Bensu Soral mini eteğinin fermuarını açıp poz verdi! File çorap detayı...

Son olarak Tuzak dizisinde boy gösteren Bensu Soral, Hello Dergisi için cesur pozlara imza attı. Bensu Soral mini etekli tarzıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 01-02-24 14:23

Estetik itirafıyla olay olmuştu! Dilan Çiçek Deniz iddialı tarzıyla galaya damga vurdu

Son dönemde yüzündeki değişikliklerle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz 'Paşa gönlüm o an öyle bir şey istedi' açıklamasıyla uzun süre konuşuldu. Dün akşam galaya katılan Deniz iddialı tarzıyla geceye damga vurdu. Mini şortu ve beyaz gömleğiyle beğeni toplayan güzel oyuncuya sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 01-02-24 10:18

Narcos'un yapımcılarından 'Dişi Pablo Escobar' Griselda Balonco'nun hayatı! Beğeni toplamayı başardı

Netflix'in en çok konuşan yapımlarından biri olan Narcos'un yapımcıları bu kez de 'Dişi Pablo Escobar' olarak bilinen Griselda Balonco'nun hayatını konu alan 'Griselda' dizisiyle sevenlerinin karşısına çıktı. Altı bölümlük mini dizi Griselda 25 Ocak’ta Netflix’te izleyicilerle buluştu.

Trend 31-01-24 14:54

Aleyna Tilki süper minisiyle sahnelere döndü! Mini elbisesiyle dans ederken zor anlar yaşadı

Sahneye çıkmasının, bu işten para kazanmasının engellendiğini söyleyen popçu Aleyna Tilki, imaj değiştirmişti. Kısa saçlarıyla beğeni toplayan Aleyna Tilki uzun zaman sonra Kıbrıs'ta sahne aldı. Tilki'nin süper mini elbisesi ve dansları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 28-01-24 15:30

Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı, eleştiri yağdı

İnci Taneleri dizisinde viral olan Dilber dansı sosyal medyada trend oldu. Eski milli atlet ve Survivor yarışmacısı Sema Aydemir de mini elbisesiyle pavyon dansı yapınca dikkat çekti.

Magazin 25-01-24 11:42

Hande Baladın davet tarzıyla olay oldu! Bir bakan bir daha baktı

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı isimlerinden biri olan Hande Baladın başarılı spor kariyerinin yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da dikkat çeken ünlü sporcu bu defa davet tarzıyla gündem oldu. Beyaz mini elbisesiyle geceye katılan Baladın'a bir bakan bir daha baktı.

Magazin 19-01-24 15:54

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman süper mini elbisesiyle poz verdi! Cesur seçimi olay oldu

Show Tv'nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Alev karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Müjde Uzman son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Işıltılı süper mini elbisesiyle poz veren Uzman saçı, makyajı ve cesur seçimiyle takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 19-01-24 07:55

Dilan Çiçek Deniz son pozlarıyla olay oldu! Ayna karşısında poz veren oyuncunun beyaz mini eteği dikkatleri çekti...

Son dönemde özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve iddialı tarzıyla dikkat çeken güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz son pozlarıyla olay oldu. Ayna karşısında poz veren oyuncunun beyaz mini eteği dikkat çekti. Poza beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 17-01-24 15:51

Zeynep Bastık yünden sütyeni ve süper minisiyle poz verdi! 'Tarkan Gümüş Eyer filminden fırlamış gibi'

Sosyal medya paylaşımları, özel hayatı ve sahne tarzıyla sık sık gündem olan Zeynep Bastık bu defa son paylaşımıyla sosyal medyanın diline düştü. Yünden sütyeni ve süper mini eteğiyle poz veren ünlü isme adeta yorum yağdı.

Magazin 17-01-24 14:47

Hakkarili genç, ekinleri yaban hayvanlarından korumak için sensörlü düzenek tasarladı

Hakkari'de yaşayan teknoloji meraklısı 26 yaşındaki Savaş Tatlı, yörede yaban hayvanlarının ekili arazilere zarar vermesini engellemek amacıyla "Ayısavar" adını verdiği sensörlü mini düzenek yaptı.

Yurthaber 16-01-24 12:23

Pavyon dansıyla gündem olan oyuncu Hazar Ergüçlü mini elbisesiyle sandalyede bacak bacak üstüne attı! Sosyal medyayı salladı

Özel hayatı ve başarılı oyunculuğuyla çok konuşulan Hazar Ergüçlü şimdi ise son paylaşımıyla çok konuşuldu. Cesur pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 15-01-24 16:31

Mini etek ve dekolteli pozlarıyla sık sık gündem olan Fidan öğretmen son paylaşımıyla da gündem oldu! Dekolteli bir pozunu paylaşan öğretmen Yeni mesleğim bu olsun mu diye sordu

Mini eteği ile ders anlattığı görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından 'Mini etekli öğretmen' olarak tanınan ve bir KPSS kurumunda öğretmenlik yapan Fidan Atalay'ın son videosu da gündem oldu. Atalay, çektiği videoda sosyal medya hesabından takipçilerine dikkat çeken bir soru sordu. "Yeni mesleğim bu olsun mu" dedi.

Magazin 15-01-24 12:43

Nesrin Cavadzade ayna karşısına geçip poz verdi! Mini elbisesi dikkat çeken oyuncu kıvrımlarını sergiledi

Şimdilerde Hilal Altınbilek, Onur Tuna ve Sumru Yavrucuk ile başrollerini paylaştığı Şahane Hayatım dizisinde 'Melisa' karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade son paylaşımıyla gündem oldu. Ayna karşısında mini şık bir elbiseyle poz veren oyuncunun paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Magazin 15-01-24 11:51

Sosyal medyada fenomeni Mathilde Tantot'un yatak pozu hayranlarını mest etti! Büsteriyerini aşağıya doğru indirince beğeni yağdı

Sosyal medyada 9 milyonu aşkın takipçisi bulunan Mathilde Tantot cesur pozlarına bir yenisini daha ekleyerek hayranlarının beğenisini topladı. Fenomen isim seyahatinin ardından evine geri döndüğünü hayranlarıyla paylaşmak için yatağında sere serpe uzandığı bir pozunu yayınladı. Fenomen ismin süper mini şortu ve büsteriyle yaptığı yatak paylaşımı beğeni topladı.

Trend 12-01-24 12:00

Bali pozlarına beğeni yağdı! Hande Erçel'in mini elbisesinin fiyatı şoke etti

Bir yıldır iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, sevgilisi ile Bali'ye tatile gitmişti. Geçtiğimiz günlerde havalimanında görüntülenen ünlü çift evlilik sorularını yanıtsız bırakmıştı. Güzel oyuncu tatilinden karelerini takipçileriyle paylaştı. Ünlü ismin gönderisi kısa sürede beğeni toplarken elbisesinin fiyatı herkesi şaşırttı.

Magazin 09-01-24 16:00

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll'ün dekoltesi görenleri şaşkına çevirdi! Süper mini elbisesinin göğüs dekoltesi olay yarattı

Dubai'de gerçekleştirilen Dünya Kupası'nda tribündeki cesur kıyafet tarzıyla dikkatleri üzerine çeken eski Hırvatistan güzeli Ivana Knöll, cesur pozlarına bir yenisini daha ekleyerek popülerliğine popülerlik kattı. Fenomen isim son olarak derin göğüs ve kasık dekolteli süper mini elbisesiyle poz verdi. Knöll'ün paylaşımı kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 09-01-24 14:43

Cinsiyet değiştirmişti... Ahmet Meli Yılmaz pembe ve saçı ve mini elbisesiyle olay oldu

Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah Celil karakteriyle hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz, geçen yıl trans olduğunu açıklamış ve adını Meli Bendeli olarak değiştirdiğini duyurmuştu. Cinsiyet değiştiren ve pek çok estetik yaptıran başarılı oyuncu imajıyla dikkat çekti.

Magazin 08-01-24 07:14

Burcu Özberk ev halini paylaştı! Süper mini şortuyla boy gösterdi

Güneşin Kızları, Aşk Mantık İntikam ve Afili Aşk gibi birçok yapımda yer alan oyuncu Burcu Özberk sosyal medya paylaşımlarıyla da hayranlarını mest ediyor. Burcu Özberk son olarak ev halini paylaşınca dikkat çekti.

Magazin 07-01-24 14:22