Nişantaşı Haberleri

Charlize Theron satışa çıkardı ama Nişantaşı'nda bir ev bile etmiyor... 4+1'lik dairenin fiyatı, Hollywood'daki malikaneden bile daha pahalı!

Oscar ödüllü dünyaca ünlü oyuncu Charlize Theron, görkemli İspanyol tarzı malikanesini satışa çıkardı. Yıldız ismin malikanesinin, İstanbul Nişantaşı'ndaki bir evin fiyatından daha ucuz olması sosyal medyada gündem oldu. İstanbul'daki ev fiyatlarının pahalılığını gözler önüne seren habere göre; ünlü yıldız, şahane evini rekor bir fiyata satsa bile bu şartlarda Şişli'deki daireyi alamıyor.

Finans 25-02-2024 08:15

Adı: 'Eski sevgili pazarı' İstanbul'da kuruldu, yoğun ilgi görüyor! Sana kırmızı hiç yakışmıyor yazan da var Derdinden, kederinden yırttığım pantolon yazan da

14 Şubat Sevgililer Günü'ne günler kala Nişantaşı'nda 'eski sevgili pazarı' kuruldu. Eski sevgililerinden kalan eşyalarını satmak isteyenler, ürünlerin üzerine "Sana kırmızı hiç yakışmıyor" gibi ilginç notlar da yerleştirerek satışa sundu. Yiğit Sahur, "Şu anki kız arkadaşımla birlikte sosyal medyada bu pazarın kurulacağını gördük. Elimizde önceki ilişkilerimizden kalan eşyaları toplayarak satış yapmaya başladık. Yoğun da bir ilgi var, daha ilginç diyaloglar da yaşarız diye düşünüyorum" dedi.

Haber 11-02-2024 13:43

Nişantaşı'nda mühendisin sır ölümü aydınlatıldı! Güvenlik kamerası görüntüsü acı gerçeği ortaya çıkardı

Şişli Nişantaşı'nda yalnız yaşadığı evinde cansız bedeni bulunan mühendisin sır ölümü aydınlatıldı. 49 yaşındaki Fatih Aksin'in Vali Konağı Caddesi'ndeki bir mağazanın önünde düşerek başını basamağa çarptıktan sonra döndüğü evinde hayatını kaybettiği anlaşıldı. Olay anına ait güvenlik kamerası görüntüsü de ortaya çıktı.

Haber 18-01-2024 21:49

Şişli'de tartıştığı eczane çalışanını silahla öldüren sanık hakkında mütalaa

Şişli'de tartıştığı eczane çalışanı Gökhan Baran'ı silahla vurarak öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan sanık Kadir Keleş hakkında açıklanan mütalaada, "kasten öldürme" ve "ruhsatsız silah bulundurma ve kullanma" suçlarından müebbet ile 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası istendi.

Yurthaber 26-10-2023 11:59

Şişli'de korkunç olay! Üniversite öğrencisi AVM'nin balkonundan düştü, hayatını kaybetti

Şişli'de iddiaya göre, İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğrencisi olan C.D. (23), alışveriş merkezinin yemek katındaki balkondan düştü. Balkondan düşen üniversite öğrencisi hayatını kaybetti. C.D.'nin balkondan nasıl düştüğünün belirlenmesi için polis ekiplerinin çalışmasının devam ettiği öğrenildi. Feci olayla ilgili bir vatandaş, "Çocuk ilk önce tabelaya, oradan da yüzüstü yere düştü. Birdenbire kanlar içinde kaldı" diye konuştu. İşte detaylar...

Haber 05-10-2023 20:23

Nişantaşı’nda İBB tarafından gecekonduları yıkılan vatandaşlardan tepki

Nişantaşı’nda gecekonduları İBB tarafından yıkılan vatandaşlar, haklarının verilmediğini iddia ederek duruma tepki gösterdi.

Yurthaber 22-08-2023 15:49

Nişantaşı'ndaki evin kirasını öğrenmek için aradılar, duyunca şoke oldular: Keşke öğrenmez olaydık

Özellikle İstanbul'da fahiş fiyatlı ev kiraları vatandaşları mağdur etmeye devam ederken, sosyal medyada paylaşılan bir video gündem yarattı. Nişantaşı'nda kiralık evin fiyatını merak eden gençler, ilandaki numarayı aradıklarında öğrendikleri kira fiyatıyla adeta şoke oldu. Söz konusu görüntü "Keşke öğrenmez olaydık" notuyla paylaşıldı.

Finans 06-08-2023 15:30

Nişantaşı'nda 'yan bakma' cinayeti! Eczanenin ortasında silahla vurularak öldürüldü

Şişli Nişantaşı'nda bir apartman görevlisi ile eczane çalışanı arasındaki yan bakma tartışması cinayetle sonuçlandı. Tartışma sırasında yaşanan arbedede parmağı kırılan apartman görevlisi, evinden aldığı tabancayla eczane çalışanına iş yerinin ortasında kurşun yağdırdı. Göğsünden vurulan 31 yaşındaki eczacı, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 05-04-2023 01:25

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde skandal olay! Gebzespor - Nişantaşıspor maçında kadın hakeme saldırdılar...

Dünya Kadınlar Günü'nde oynanan Gebzespor - Nişantaşıspor maçında Gebzespor'un golünün ardından Nişantaşıspor oyuncuları ve kulübesi kadın yardımcı hakemin üzerine yürüdü.

Spor 08-03-2023 16:47

Nişantaşı'nda su borusu patladı, yolda çökme meydana geldi

Şişli Nişantaşı'nda yer altındaki su borusunun patlaması sonucu yolda çökme meydana geldi.

Yurthaber 06-01-2023 07:56

Nişantaşı'ndaki eğlence mekanlarına yılbaşı denetimi!

İstanbul'da yılbaşı öncesi alkol satışı yapılan işletmelere yönelik denetimler yapıldı. Şişli Nişantaşı'ndaki işletmelere tek tek giden İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, işletme ruhsatları, satışı yapılan ürünlerin bandrollerini ve iş yerinin hijyen kurallarına uyup uymadıklarını kontrol etti.

Haber 29-12-2022 00:44

Gece kulübünden çıkıp yolda yürürken dehşeti yaşamışlardı! Şüpheli, genç kızı takıntı haline getirmiş

Nişantaşı’nda eğlence mekanından çıkarak arkadaşlarına gitmek için taksiyle Kağıthane’ye gelen iki kız kardeş, yürüdükleri sırada yanlarında duran bir araç sürücüsü tarafından sözlü tacize uğramış sonrasında da darp edilmişlerdi. Dehşet anları kameralara yansırken, polisin yüzlerce saatlik görüntü izleyerek tespit ettiği kiralık araç kullanan saldırganın, genç kızı uzun süredir sosyal medyadan takip ettiği ve takıntı haline getirdiği, şüphelinin çok sayıda suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Haber 21-10-2022 10:23

Görenlerin ağzı açık kaldı! İstanbul'un göbeğinde 'Türkçe bilen eleman aranıyor' ilanı: Vay başıma gelen

İstanbul Nişantaşı'nda mağazaları gezen vatandaşlar karşılaştıkları bir eleman ilanıyla büyük şok yaşadı. Mağazanın vitrininde yer alan "Türkçe bilen eleman aranıyor" ilanı görenleri hayrete düşürdü. İlanla karşılaşan vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemezken "Şaşırdım yani, Türkçe... Vay başıma gelen" şeklinde yorumlar yaptı. Mağaza ortaklarının İranlı ve Arap, çalışanların Suriyeli olduğu ve müşterilerinin yüzde 80'ini de yabancıların oluşturduğu öğrenildi. İşte ağızları açık bırakan o ilan...

Haber 19-10-2022 20:51

Sözlü tacize uğradılar, 'istemiyoruz' deyince tekme tokat dövüldüler! 'Gözümü açtığımda ne adam, ne araba vardı'

Gece kulübünden çıkarak arkadaşlarına gitmek için taksiye binen kız kardeşler, yürüdükleri sırada yanlarından araçla geçen bir kişi tarafından sözlü tacize uğradılar. Genç kadınların tepki göstermesi üzerine söz konusu şahıs, kadınları öldüresiye dövdü. Darp edilen genç, ''Taksi beklerken bir araç yanaştı ve kornaya bastı. Ablam da ‘ne basıyorsun’ diye tepki gösterdi. Aracın içerisinden bir şeyler söyledi ama ne söylediğini anlamadım. İstemediğimizi söyledim. Daha sonrası bende yok'' dedi.

Haber 19-10-2022 11:13

Nişantaşı'nda genç kadınların kavgası olay oldu! Cadde ortasında saç saça birbirlerine girdiler

Nişantaşı'nda genç kadınların cadde ortasındaki kavgası sosyal medyada gündem oldu. İki grup arasında başlayan sözlü tartışma bir süre sonra saç saça kavgaya dönüştü. Cep telefonu kamerasına yansıyan kavgada kadınların çığlıklarını bütün cadde duyarken, görüntüler hızla yayıldı.

Haber 02-10-2022 15:58

Çamaşır suyu içmişti! Aslı Hatemi Midemde yanık oluştu dedi

Ünlü avukat Aslı Hatemi, Nişantaşı'nda alışveriş yapmak için gittiği ünlü bir mağazada su yerine kendisine yanlışlıkla çamaşır suyu verilince hastanelik olmuştu. Sosyetik avukat geçtiğimiz gün bu konuda dair ilk kez konuştu.

Magazin 06-01-2022 07:50

İstanbul'da kadın polisten hayat kurtaran müdahale! Ölümden döndü

İstanbul Nişantaşı'nda göğsünden bıçaklanarak can havliyle koşan genç, trafik polislerinden yardım isteyerek olduğu yere oturdu. Kadın trafik polisi, ilk önce tişörtüyle tampon yaptığı genci ardından da ekip aracı ile hastaneye götürdü. Kahraman polisin yaptığı müdahale kameralara yansırken, polisin bu hareketiyle gencin hayatının kurtulduğu öğrenildi.

Haber 31-10-2021 09:55

20 milyon liralık mücevheri rezervuarın içine saklamışlar

Nişantaşı'nda bir kuyumcudan yaklaşık 20 milyon TL değerinde mücevheri silah zoruyla çalan iki kişi yakalandı. Sırbistan vatandaşı oldukları öğrenilen şüphelilerin çaldıkları eşyaları kaldıkları otelde duvarın içine monteli olan rezervuarın içine saklandıkları ortaya çıktı.

Haber 16-10-2021 16:39

Sevda Demirel, alışverişe sütyensiz çıktı

Bir döneme damga vuran isim Sevda Demirel, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Köpeğini gezdirdikten sonra kısa bir alışveriş turu yapan Demirel, "Anne olmak istiyorum. Gerekirse evlat edineceğim" dedi. Sevda Demirel’in sütyensiz olarak dışarı çıktığı gözlerden kaçmadı.

Magazin 15-10-2021 20:03

90’ların unutulmaz ismi Tayfun Duygulu, eşiyle birlikte görüntülendi

Tayfun Duygulu, eşi Tuğçe Duygulu ile objektiflere yakalandı. 90'lı yıllarda 'Hadi Yine İyisin', 'Seninle Ölürüm', 'Kendine Gel' ve 'Duman Oldum' başta olmak üzere çok sayıda hit şarkının altına imzasını atan şarkıcı Tayfun Duygulu, müjdeyi verdi.

Magazin 30-09-2021 12:16

Kardeşlerim dizisinin Ömer’i Bilal Yiğit Koçak, milli atlet Berfe Sancak’la görüntülendi

Kısa sürede büyük izleyici kitlesine kavuşan Kardeşlerim dizisinin genç oyuncusu Bilal Yiğit Koçak'ın merak edilen sevgilisi ortaya çıktı. Koçak, milli atlet Berfe Sancak'la objektiflere yakalandı.

Magazin 29-09-2021 07:30

Nişantaşı’nda 7 katlı binanın en üst katında yangın paniği

Nişantaşı’nda 7 katlı bir binanın en üst katındaki dairede yangın çıktı. Korku ve panik yaşayan bina sakinleri sokağa dökülürken yangın kısa sürede söndürüldü.

Haber 07-07-2021 23:44

Nişantaşı'nda akademisyene saldırıda yeni gelişme: Tutuklandı

Şişli'de akademisyen Neşe Nur Akkaya'ya saldırdığı iddiasıyla gözaltına alınan Eray Ç. "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik ve aşağılama" ile "silahla kasten yaralama" suçlarından tutuklandı.

Haber 10-06-2021 18:00

İletişim Başkanı Altun’dan Nişantaşı’nda yaşanan olaya ilişkin açıklama

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul Nişantaş’ında yaşanan olaya ilişkin, “Bu ülkeyi kalpleri nefretten kararmış olanlara bırakmayacağız” dedi.

Haber 09-06-2021 03:09

Senem Kuyucuoğlu evinin çatısında güneşlendi!

2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu, Nişantaşı'nda oturduğu apartmanın terasında iki arkadaşıyla güneşlendiği anı, sosyal medya hesabında paylaştı.

Magazin 02-05-2021 20:14