Nissan Gt R Haberleri

Edremit’te terör örgütü üyesi yakalandı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, hakkında kesinleşmiş 4 yıl 8 ay hapis cezası bulunan ve PKK/KCK silahlı terör örgütü propagandası yapmaktan aranan terör örgütü mensubu Ömer R., polis tarafından yakalandı.

Yurthaber 2024-01-26 08:55:10

Saplantılı aşık sonu oldu! Onunla evlenebilmek için cinsiyet bile değiştirdi... Evlilik teklifini reddedince diri diri yakıp öldürdü

Hindistan'ın Chennai kentinde yaşayan 25 yaşındaki R. Nandhini kendisine saplantılı bir şekilde aşık olan çocukluk arkadaşı tarafından önce bıçaklandı ardından ise diri diri yakılarak öldürüldü. Sürpriz yapmak için gözlerini bağlayarak motosikletine bindirdiği arkadaşı Nandhini ile evlenebilmek için Sicko Vetrimaran cinsiyet değiştirme operasyonu geçirmişti. Genç kadının evlilik teklifini reddetmesi üzerine öfkelenen Sicko Vetrimaran korkunç cinayete imza attı.

Trend 2024-01-09 14:18:41

Dünya bu iddiayı konuşuyor! ABD destek için göndermişti: Geri çekiyor…

ABD'nin, İsrail'e destek için gönderdiği uçak gemisini geri çekeceği iddiası tüm dünyada gündem oldu. ABD yönetiminin, Gazze'deki krizin başladığı günlerde İsrail'e destek amacıyla Doğu Akdeniz'e gönderdiği USS Gerald R. Ford uçak gemisini ilerleyen günlerde geri çekeceği iddia edildi.

Haber 2024-01-01 08:37:46

Masaj salonunda çığlık sesleri! Çalışanın yüzüne kezzap atıp kaçtı, etraftakiler dehşete düştü

Çanakkale merkezde dün R. A. (41) adlı kişi masaj salonunda kadın çalışan Buket Arıyel'in yüzüne kezzap attı. Arıyel çığlık çığlığa haykırırken R. A. kaçtı. Çevredekiler çığlıkları duyar duymaz harekete geçti. R. A. da çok geçmeden yakalandı.

Haber 2023-12-27 13:34:43

Özel yurtta küçük erkek çocuklarını taciz etmişti! Serbest kalması tepki çeken o sapık tutuklandı

Özel erkek öğrenci yurdunda 5 küçük çocuğa cinsel istismar iddiası mide bulandırdı! Antalya'da meydana gelen iğrenç olayın ardından 20 yaşındaki yurt eğitmeni ifade verip serbest kalmıştı. Tepki çeken gelişmenin üzerine dün Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı devreye girdi. Yurt eğitmeni G. R. U. hakkında bugün yeni bir gelişme yaşandı.

Haber 21-11-23 15:11

ABD'den 'İran' hamlesi! Uçak gemisi hareket etti, Doğu Akdeniz'de gerilim artıyor

ABD Doğu Akdeniz'deki uçak gemisine ilave güç gönderiyor. İsrail-Hamas çatışmasını gerekçe göstererek bölgeye daha önce USS Gerald R. Ford uçak gemisi grubunu gönderen ABD, yeni desteğinin hedefini de "bölgesel caydırıcılık çabalarını güçlendirmek, bölgedeki ABD kuvvetlerinin güvenliğini arttırmak ve İsrail'in savunmasına yardımcı olmak" ifadeleriyle açıkladı.

Haber 22-10-23 11:50

USS Gerald R. Ford Doğu Akdeniz'de! Sıcak görüntüler, dünyaya böyle paylaşıldı

İsrail ve Hamas arasında çatışmalar devam ederken ABD, Doğu Akdeniz'e Tel Aviv yönetimine destek olmak amacıyla 2 uçak gemisi göndermişti. O gemilerden USS Gerald R. Ford, Doğu Akdeniz'e geldi. Uçak gemisinde yapılan tatbikat dünyaya servis edilirken “USS Gerald R. Ford'un görevi saldırganlığı caydırmak, dünya çapında güvenlik ve istikrarı desteklemektir” denildi.

Haber 17-10-23 10:00

SON DAKİKA | İsrail'de savaş hükümeti dönemi! ABD'nin dev uçak gemisi filosu bölgeye ulaştı! Filistin'e bir destek daha geldi: 'Geliyoruz! Hazır olun'

Son dakika haberi: İsrail-Filistin çatışmasında altıncı güne girildi. İsrail tarafında hayatını kaybedenlerin sayısı bin 300'ü aştı, hayatını kaybeden Filistinli sayısı 1100'e ulaştı. İsrail Ordusu, Lübnan ve Suriye'den roketli saldırı olduğunu duyurdu. Yemen'deki Husilerden "ABD, çatışmalara müdahil olursa İsrail'e karşı savaşa hazırız" açıklaması geldi. İsrail'de ise Netanyahu ile muhalefet, savaş kabinesi kurmak için anlaştı. USS Gerald R. Ford uçak gemisi grubu ise bölgeye ulaştı.

Haber 11-10-23 14:33

Genel başkan bıçaklı, sopalı kavgaya karıştı, kan aktı! 'Çok ağır küfürler' iddiası! Kafama darbe alıp yere yığıldım, sonrasını hatırlamıyorum

Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Genel Başkanı Nurullah Efe Ankut oğluyla bıçaklı kavgaya karıştı, sopanın da konuştuğu kavgada kan döküldü. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada Efe'nin komşularına "Siz hırsız mısınız?" deyip ağır küfürler ettiği öne sürüldü. Kavgada Ankut ile komşusu R. A.'nın (60) boğuştuğu, R. A.'nın üç bıçak darbesiyle ağır yaralandığı belirtildi. Genel Başkan Efe ile oğlu Hikmet Efe de yaralandı. Nurullah Efe ise iddiaları reddedip "Bana bıçak sallayıp küfretti" dedi.

Haber 04-09-23 14:45

Dünyanın en büyük uçak gemisi USS Gerald R. Ford, Antalya'ya geldi!

ABD Donanması’nın en yeni, dünyanın en büyük uçak gemisi USS Gerald R. Ford, Antalya'ya geldi. USS Gerald R. Ford, TCG Anadolu gemisi ile Doğu Akdeniz'de tatbikat da düzenledi.

Haber 25-08-23 18:43

Dehşete düşüren olay! Aynı evde yaşadığı kadının parmaklarını satırla kopardı

Bilecik'te yaşanan olay duyanların kanını dondurdu. Afganistan uyruklu Naimi N. (26), Tacikistan uyruklu Feride R.'nin satırla parmaklarını kesti. Çığlıklar içinde yardım isteyen kadına sağlık ekipleri müdahale etti. Hastaneye kaldırılan talihsiz kadının 5 parmağında kesik tespit edilirken iki parmağının da kesilmeden dolayı koptuğu belirlendi. Cani olayın ardından evde bulunan babasıyla kaçtı. Ekipler caniyi ve babasını 1 saat içinde yakaladı.

Haber 02-08-23 20:34

Bilecik'te kan donduran vahşet: Aynı evde yaşadığı sevgilisinin parmaklarını satırla kesti! Çığlıkları mahalleyi inletti

Bilecik’te kan donduran bir kadına şiddet olayı yaşandı. Afganistan uyruklu Naimi N. (26), aynı evde yaşadığı sevgilisi Tacikistan uyruklu Feride R.'nin (30) parmaklarını satırla kesti. Feride R.'nin çığlıklarını duyan mahalleli, durumu polise bildirdi. Feride R. hastaneye kaldırılırken, olay yerinden kaçan Naimi N., polis tarafından yakalandı.

Haber 02-08-23 12:41

Geçtiğimiz yıla damga vurmuştu! Reddit r/place tekrar başladı...

Sosyal medya platformu Reddit'in geçtiğimiz yıla damga vuran Reddit r/place etkinliği bu yıl tekrar başladı! İnternet dünyasının en büyük organizasyonlarından biri olan değerlendirilen etkinlik platform yönetimine karşı devam eden protestoların ortasında gelirken, etkinliğin 2023 versiyonu Reddit'i ve Reddit'in CEO'sunu protesto eden mesajlarla doldu.

Haber 21-07-23 14:52

Aston Martin 110. yılına özel tasarladığı Valour modelini tanıttı

İngiliz otomobil firması Aston Martin, 110. yılına özel tasarladığı 'Valour' modelini tanıttı. GT modelden sadece 110 adet üretileceği belirtildi. Araç 715 bg güç ve 753 Nm tork üretebilen 5.2 litrelik çift turbolu V12 motora sahip. Valour modelinin görselleri de paylaşıldı.

Finans 11-07-23 22:04

Jennifer Lawrence'in +18 komedi filmi gündemde! Gişede büyük başarı

Jennifer Lawrence ve Andrew Barth Feldman'ın başrollerini üstlendiği +18 komedi filmi 'No Hard Feelings' (Büyü de Gel), içerdiği çıplak sahneler ve konusu nedeniyle R derecelendirmesi aldı.

Magazin 06-07-23 15:20

Emre Kurttepeli has been attended R&D Innovation Summit and Expo event as Keynote Speaker

Emre Kurttepeli attended the summit meeting as a keynote speaker.

Finans 06-07-23 12:49

Endonezya’da park halindeki bir arabanın içinde öpüşen evli olmayan çift ifşa edildi! Cezaları ağır oldu: Alenen kırbaçlanma

Endonezya’da sadece isimlerinin baş harfleri açıklanan 23 yaşında R. ile 24 yaşındaki M. çifti park halindeki bir arabanın içinde yakınlaşırken yakalandılar. Evli olmadıkları tespit edilen çiftin arabada öpüşmelerinin cezası ise ağır oldu. Çift kalabalık bir grubun önünde kırbaçlandı.

Trend 09-06-23 07:34

Olay yerine köpeğiyle geldi, o da arkasından taşla başına vurdu! 'Kediye işkence' ihbarına giden polis ekiplerine peş peşe saldırdılar

Kuşları yiyor diye kediyi kilitleyip işkence ettiği öne sürülen şahısla ilgili ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri peş peşe saldırılara uğradı. İstanbul'un Pendik ilçesinde kediye işkence ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. R. A. isimli şahıs polise hakaret edip tekmeyle saldırdı. O sırada olay yerine köpeğiyle gelen N. G. de aynı polis memurunu hedef alıp arkasından başına taşla vurarak yaraladı.

Haber 06-06-23 10:21

Elleri, ayakları ve ağzı bağlanıp boğazı kesilerek öldürülmüştü! Vahşette alt komşu detayı: Kanlı bıçaklar, giysiler...

Esenler'de yangın çıkan bir evde, tekstil işiyle uğraşan Pakistan uyruklu Muhammet Tahir Kahn'ın cesedi bulundu. Yapılan incelemede bacakları, ağzı ve elleri bağlı olan Kahn'ın boğazı kesilerek öldürüldüğü belirlendi. Cinayetle ilgili Kahn'ın alt komşuları Amjat A. (32) ve Adnan A. (47) ile arkadaşları Ali R. (34) gözaltına alındı. Pakistan uyruklu şüphelilerin evinde yapılan aramada ise iki kanlı bıçak, kanlı pantolonlar ve üst giysiler bulundu. İşte detaylar...

Haber 26-05-23 17:55

Anaokulunda 4 yaşındaki kız öğrenciye cinsel istismar! Firari İngiliz öğretmen hakkında kırmızı bülten çıkarıldı

Büyükçekmece'de Ocak 2019'da özel bir anaokulunda, 4 yaşındaki kız öğrencisi E.K.'ye cinsel istismarda bulunduğu, darp ve hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan firari İngiliz kadın öğretmen Rebecca Kate R. (49) hakkında kırmızı bülten çıkarıldı. İddianamede olayla ilgili detaylar dikkat çekti. E.K'nin annesinin yanında İngilizce bir küfür etmesiyle olayın ortaya çıktığı, öğretmeninin kendisine vurduğunu, küfür ettiğini ve cinsel tacizde bulunduğunu söylediği belirtildi. İşte olayın detayları...

Haber 30-03-23 12:59

Dehşete düşüren olay! 'Çocuklarımı cennete gönderdim' dedi, 2 çocuğu evde ölü bulundu

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde dehşete düşüren bir olay yaşandı. Kimlik kontrolünde ‘Çocuklarımı cennete gönderdim, buraya geldim’ diyen Murat R., polisi alarma geçirdi. Kontrol için Murat R.'nin evine giden polis ekipleri, çocukları Yağmur R. (13) ve Emre R.’yi (10) ölü buldu. Akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen Murat R. gözaltına alındı. Çocukların cansız bedenleri ise otopsi yapılmak üzere morga götürüldü. İşte olayın detayları...

Haber 23-03-23 10:30

SON DAKİKA | Rekabet Kurulu'ndan Elon Musk'a Twitter cezası!

Son dakika haberi... Rekabet Kurulu'nun yaptığı açıklamaya göre, Elon R. Musk tarafından Twitter'ın tek kontrolünün devralınmasına yönelik inceleme sonuçlandı. Elon R. Musk tarafından Twitter'ın tek kontrolünün devralınmasına yönelik işlemin 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un 11. maddesi uyarınca resen incelenmesi sonucunda, Elon R. Musk’a 2022 yılına ait Türkiye’de elde edilen gayri safi gelirinin binde biri oranında olmak üzere idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Finans 06-03-23 11:15

Renault, Toyota, Opel, Nissan… Sıfır otomobil almak isteyenler dikkat! Sadece 3 marka 4 model kaldı: Artık 500 bin TL bile yetmiyor…

Şubat ayında rekor satış rakamına ulaşan otomobil pazarında, Mart 2023 güncel fiyat listeleri markaların sitelerinde tek tek açıklandı. Fiyatlarda artış çok sınırlı kaldı ancak 500 bin TL’nin altında benzinli ve dizel araç bulmak iyice zorulaştı. Sadece 3 markanın 4 modeli 500 bin TL altında satılırken, bulunurluk sorunu nedeniyle onlara da ulaşmak imkansız hale geldi.

Finans 04-03-23 11:12

Nissan marka arabası olana şok! Motoru alev alabilir: Dünya devi, yüzbinlerce aracını geri çağırdı

Japon otomobil üreticisi Nissan, elektrikli motor parçasındaki bir arızanın alev almasına neden olabilecek Suzuki logolu araçlar da dahil olmak üzere 527 binden fazla araç için geri çağırma başvurusunda bulundu.

Finans 28-01-23 08:43

'Dayak yiyip, geri kaçmış' demişti! Oğuzhan Uğur, Fatih Terim'den özür diledi: 'R, R, R!'

Ünlü YouTuber Oğuzhan Uğur, son olarak Galatasaray'da görev yapan teknik direktör Fatih Terim'den özür diledi. Son dönemdeki formatı Mevzular Açık Mikrofon ile sık sık gündeme gelen Uğur, tecrübeli teknik adam hakkında geçmişte sarf ettiği sözler nedeniyle bir yazı yayımladı.

Spor 25-01-23 22:31

Dişleri için 10 bin TL ödedi, tedavi edenin kim olduğunu öğrenince soluğu mahkemede aldı! Bu kez de sahte diş doktoru vakası...

Sahte doktor, sahte mimar derken bu kez de İstanbul'da bir sahte dişçinin foyası ortaya çıktı. Diş ağrısı çeken R. K., akrabasının önerisi üzerine evine F. B.'yi (40) çağırdı. F. B. kendini Murat adında bir diş doktoru olarak tanıtarak eve diş tedavisi araç gereçleriyle geldi. İşlemin ardından 10 bin TL ödeyen R. K., evine gelen kişinin kim olduğunu öğrenince büyük şok yaşadı.

Haber 18-01-23 08:33

Nissan, Renault, Dacia, Fiat, Peugeot, Opel, Citroen ve diğerleri... Sıfır otomobile yeni yıl zammı! Listeler bugün değişiyor

Otomobil piyasasında beklenen zam haberi geldi. Yeni yılın ilk günlerinde zam için mesai harcayan otomobil markalarının yüzde 4’lük zammı bugün fiyatlara yansıtacağı öğrenildi. ÖTV matrah dilimlerinin etkisinin hızla kaybolmaması için yüzde 7-8’lik zam yapılmadığını söyleyen sektör temsilcileri, yüzde 80 vergi dilimindeki araç sayısının azalacağını belirtiyor. EYT düzenlemesinin de piyasaya olumlu katkıda bulunduğu belirtilirken yükselen fiyatlara rağmen talepte artış var.

Finans 02-01-23 07:23

Japonya'nın Ay macerası: M1 iniş aracı SpaceX roketi ile fırlatıldı

Japonya şirketi iSpace'in HAKUTO-R görevi çerçevesinde Ay'a göndermeyi hedeflediği M1 uzay aracı, SpaceX'e ait Falcon-9 roketi ile fırlatıldı.

Haber 11-12-22 12:33

Yanlış eve girip üstüne bir de uyuyakaldı! Yarı çıplak adamı yatağında görünce...

Uluslararası bir gıda şirketin olan Tyson Foods'un finans direktörü ve başkan yardımcısı olarak çalışan John R. Tyson, sarhoş olup yanlış bir eve girdi. Girdiği evde yarı çıplak halde uyuyakalan Tyson, ev sahibinin şikayeti evine gelip kendisini yakalaması üzerine tutuklandı. Genç adamın, aynı günün gecesi serbest bırakıldığı açıklandı.

Trend 08-11-22 16:14
abd

Ünlü şarkıcı anlattı! ''Birden fazla karın olunca hayat daha kolay çünkü...''

Kariyeri boyunca birçok başarıya imza atan R&B şarkıcısı ve plak yapımcısı Akon, katıldığı bir radyo programında yaptığı açıklamasıyla dikkat çekti. Radyo sunucusunun kendisine gerçekte kaç karısı olduğunu sorması üzerine neden birden fazla eşe sahip olmayı tercih ettiğini ilginç bir benzetmeyle açıklayan Akon, hem dikkat çekti hem de kafa karıştırdı.

Trend 16-10-22 17:13

Otomotiv devinden Rusya kararı! Önce üretimi durdurdu, şimdi de pazardan çekiliyor

Japon otomobil üreticisi Nissan Motor, Rusya'daki operasyonlarını yerel ortağına devredeceğini ve Rusya'daki üretim pazarından çekileceğini duyurdu. Şirket, Rusya-Ukrayna Savaşı'nın başlamasının ardından mart ayında Rusya'da üretimi durdurmuştu.

Finans 11-10-22 17:19

2022 Nobel Kimya Ödülü biri kadın üç bilim insanı kazandı

Amerikalı ve Danimarkalı kimyagerler Carolyn R. Bertozzi, Morten Meldal ve K. Barry, "click kimyasının ve bioortogonal kimyanın gelişiminden" ötürü ödüle layık görüldü

Yurthaber 05-10-22 13:35

2022 Nobel Kimya Ödülü sahiplerini buldu! Bilim insanlarına büyük onur

2022 Nobel Fizik Ödülü'nü kuantum mekaniği alanındaki çalışmalarıyla Alain Aspect, John Clauser ve Anton Zeilinger kazanmasının ardından bugün de 2022 Nobel Kimya Ödülü'nün kazananları belli oldu. 2022 Nobel Kimya Ödülü'nü Carolyn R. Bertozzi, Morten P. Meldal ve Karl Barry Sharpless kazandı.

Haber 05-10-22 12:58

Huawei, 3 farklı kategoride yeni ürünlerini tanıttı

Toplantıda Mate 50 Pro, nova 10 ve nova 10 Pro akıllı telefonlar, 12,6 inçlik tablet MatePad Pro, kan basıncı ölçümü ve EKG izleme özelliğine sahip ilk Huawei akıllı saati Watch D ve GT Serisi saatlerin yeni üyesi Watch GT 3 SE vitrine çıktı

Yurthaber 28-09-22 11:07

GT ne demek? Instagram'da kullanılan GT teriminin anlamı ve açılımı nedir?

GT terimi, Instagram platformunda kullanıcıların çok sık karşısına çıkıyor. GT anlamı, Instagram’da geri takip şeklinde ifade ediliyor. GT; Instagram platformunda kullanıcıların birbirlerini karşılıklı olarak takip etmesini ifade ediyor. GT açılımı ve Türkçesi nedir? Instagram'da kullanılan GT teriminin anlamı ne demek? GT neden kullanılır?

Haber 26-09-22 19:28

Eski sevgili dehşeti! Sokak ortasında kurşun yağdırdı

Bahçelievler'de eski sevgilisi genç kadına dehşeti yaşattı. Özbekistan uyruklu Zarnigov R. (27), eski sevgilisi Tayfun A. tarafından sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı. Bacaklarına isabet eden iki kurşunla ağır yaralanan kadının, hayati tehlikesi sürüyor. Saldırıdan sonra kaçan Tayfun A.'nın arandığı öğrenildi. İşte olayın detayları...

Haber 11-09-22 16:15

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ GÜÇ YÜZÜKLERİ 1. BÖLÜM İZLE! Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri ne zaman, saat kaçta? Nereden izlenir?

Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri dizisi J. R. R. Tolkien'in The Hobbit ve The Lord of the Rings eserlerindeki olaylardan binlerce yıl öncesini işliyor. Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark ve Ismael Cruz Córdova gibi oyuncuların rol aldığı dizi 2 Eylül 2022 Cuma günü ekrana geldi. Birçok kişi internette "Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 1. bölüm izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri ne zaman, saat kaçta? Nereden izlenir?

Magazin 02-09-22 13:39

Huawei Watch GT 3 Pro EISA En İyi Akıllı Saat ödülünü kazandı

Huawei Watch GT 3 Pro "EISA En İyi Akıllı Saat" ödülünü kazandı

Yurthaber 22-08-22 11:28

House of the Dragon yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? House of the Dragon nerede yayınlanacak, hangi platformda?

Game of Thrones ile bağlantılı House of the Dragon dizisinin 1. bölüm fragmanı bir süre önce ekrana gelmişti. Game of Thrones hayranlarının heyecanla beklediği diziye ilişkin detaylar merak edildi. George R. R. Martin’in yarattığı Game of Thrones'un 300 yıl önceki dönemini işleyen diziye ilişkin bilgi edinmek isteyen kişiler internette "House of the Dragon yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? ", "House of the Dragon nerede yayınlanacak, hangi platformda?" gibi konu başlıklarını araştırıyor.

Magazin 22-08-22 09:47

House of Dragon yayınlandı mı? House of Dragon nasıl izlenir?

House of Dragon dizisinin 1. bölüm fragmanı bir süre önce yayınlanmıştı. Game of Thrones hayranlarının heyecanla beklediği dizi yayın hayatına başlıyor. Peki House of Dragon yayınlandı mı? House of Dragon nasıl izlenir? İşte George R. R. Martin’in yarattığı Game of Thrones'un 300 sene önceki dönemini işleyen diziye ilişkin detaylar...

Magazin 21-08-22 23:34

Red Bull sporcusu Ayhancan Güven ADAC GT Masters serisinde ilk galibiyetini aldı

Bir sonraki yarış yarın TSİ 14.00’te koşulacak

Yurthaber 20-08-22 16:39

Afrodisias'ın gizemli evinde kazılar 36 yıl sonra yeniden başladı

Oxford Üniversitesinden Prof. Dr. Roland R.R. Smith başkanlığındaki kazılarda 5. veya 6. yüzyıllarda yaşamış Pagan inancına sahip bir aristokrata ait olduğu düşünülen evin gizemi çözülmeye çalışılıyor - Prof. Dr. Roland R. R. Smith: - "Evin boyutu, evin içinden geçen buluntular ve evin inşaatında kullanılan malzemeler bu kişinin ciddi anlamda zengin ve normalin üzerinde bir sınıfa ait olduğunu gösteriyor. Çok muhtemel bu ev Afrodisias'ın en büyük eviydi"

Yurthaber 12-08-22 11:36

Huawei Online Mağaza'da yaza özel indirim ve teklifler

FreeBuds Pro 2, Watch Fit 2 ve Watch GT 3 Pro serilerinde kampanya fırsatları sunuluyor

Yurthaber 02-08-22 12:54

Honda'nın sınırlı sayıda üretilen Fireblade SP 30. yıl özel serisi Türkiye'de

CBR1000RR-R Fireblade SP modeli, 780 bin TL fiyatıyla Türkiye'de satışa çıktı

Yurthaber 22-07-22 10:55

'Yemeği yaktın' deyip eşini boğazladı! Keşke kolun bacağın kopsaydı, sürekli bir şeyler yakıyorsun

Kayseri'de Serhat R. adlı kişi, geçtiğimiz yıl yaşadıkları bir tartışma sonucu eşi Ü. R.'nin boğazını sıkıp tekme attı. Tartışmanın nedeni ise eşinin yemeği ocakta unutup yemeğin yanmasıydı. Eşiyle sürekli kavga ettiğini belirten eşi Ü. R., en şiddetli kavgalarının bu olduğunu belirterek "Bana, 'yemek yandı. Keşke kolun bacağın kopsaydı, sürekli bir şeyler yakıyorsun' dedi" şeklinde konuştu.

Haber 21-07-22 11:07

Honda, en güçlü Civic Type R'ı tanıttı

Yeni nesil Honda Civic Type R, 2023 yılının başında Avrupa yollarına çıkmaya hazırlanıyor

Yurthaber 21-07-22 10:20

Huawei Watch GT 3 Pro'nun bilinmeyen özellikleri paylaşıldı

Watch GT 3 Pro; geliştirilmiş pil mimarisi, Titanium Edition'da 14 güne kadar ve Ceramic Edition'da 7 güne kadar pil ömrü sunuyor

Yurthaber 19-07-22 17:06

Türkiye'nin havadaki yakıt gücü tek uçuşta 20 savaş uçağını göklerde tutabiliyor

Adana'daki İncirlik 10. Tanker Üs Komutanlığı'nda konuşlu 101'inci Havada Yakıt İkmal Filo Komutanlığı, KC135 R tipi tanker uçaklarla hava operasyonlarının menzilinin ve süresinin arttırılmasında kritik görev üstleniyor - Gökyüzünde filonun tanker uçağından F-16 uçağına dakikada 1 ton yakıt aktarılabiliyor

Yurthaber 10-07-22 11:04

Huawei Watch GT 3 Pro üst düzey bir pil ömrü deneyimini sunuyor

Huawei, Watch GT serisinde, daha uzun pil ömrü sağlayan akıllı güç tasarrufu algoritmasıyla, yenilikçi bir yaklaşıma imza attı

Yurthaber 05-07-22 10:13