Nizamettin Cure Haberleri

Nizamettin Günel, Sarıyer Belediye Başkanlığı için CHP'den aday adayı oldu

Yerel seçim öncesi siyasi arenadaki hareketlilik artmaya başladı. Aday belirlemeden önceki son eşik olan aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Son olarak Nizamettin Günel, Sarıyer Belediye Başkanlığı için CHP'den aday adaylık başvurusunu yaptı.

Haber 2023-12-06 20:38:41

Sözleşme imzaladı, 20 bin TL verdi ama... Ev arayanlar dikkat! 'En güzel zamanı' diyerek uyardı

Artan kiralarla birlikte uygun fiyata ev arayanlara üniversite öğrencileri eklenince kendilerine gün doğan emlak dolandırıcıları, internetten verdikleri 'sahibinden kiralık' ilanlarıyla farklı şehirde ev arayan öğrencileri tuzağa düşürüyor. Üniversite öğrencisi Faati İlir Llapashtica da sözleşme yapıp 20 bin TL depozito ücreti verdi ama anahtarını alamadı. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa ise dönemin dolandırıcılar için en uygun zaman olduğu ve dikkatli olunması uyarısını yaptı.

Haber 2023-09-22 15:40:51

İsimlerin bulunduğu fidanların arkasındaki sır! Çoğunun haberi yok, gelince öğreniyorlar

Gümüşhane'de oturan Nizamettin Tural (44), köyde vefat eden her kadın için bölgedeki ağaçsız alanlara fidan dikiyor. Tural, her fidana ölen kadınların isimlerinin bulunduğu plakalar yaptırıp asıyor. Çoğunluğu gurbette yaşayan köy halkı ise yakınlarının isimlerinin olduğu fidanları görünce duygusal anlar yaşıyor. Tural, "Köylülerimizin çoğunun böyle bir fidanlık oluşturduğumdan haberi yok. Köye gelince öğreniyorlar. Köye geldiklerinde annelerinin isimlerini görüp, duygulanıyor" dedi.

Haber 2023-08-06 11:10:04

Bozcaada'da korkunç olay! Ölüm, evlenme teklifinde yakaladı: 'Her şey bir anda oldu'

Bozcaada'da korkunç bir olay yaşandı. Sevgilisinin evlenme teklifi yapmaya hazırlandığı Yeşim Demir 30 metre yükseklikten düştü. Olay yerinde 45 dakika boyunca kalp masajı yapılan Demir, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Demir'in erkek arkadaşı Nizamettin Gürsu, "Biraz alkol aldık. Her şey bir anda oldu" dedi.

Haber 2023-07-08 08:55:15

Gazi Koşusu kim kazandı, şampiyonluk ödülü ne? 97. Gazi Koşusu'nun şampiyonu belli oldu

Gazi Koşusu birincisi bugün belli oldu. Halis Karataş, Sadettin Boyraz, Gökhan Kocakaya gibi tecrübeli jokeyler hipodromda olacak. Ayrıca, Muhammet Mir Bilgin, Erhan Aktug, Nizamettin Demir gibi genç jokeyler de ilk defa mücadele etme heyecanını tattı. Birçok kişi "Gazi Koşusu'nu kim kazandı?" sorusuna yanıt arıyor. 97. Gazi Koşusu'nun kazananı şimdiden merak konusu oldu.

Spor 25-06-23 17:40

Taşınmak isteyenin korkulu rüyası kiralık ev fiyatları! Fahiş kiralar için masada hangi önlemler var? 'İlçelerin taşınması lazım...'

Ülkedeki birçok ilde fahiş kira artışları hakkında çalışmalar yapılıyor. Öncelikle geçen sene temmuz ayında 'zam oranlarının yüzde 25'i geçmemesine yönelik öneri hayata geçirilmişti. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, bu uygulamanın devam etmesini umduğunu ifade etti. Ayrıca fahiş kira artışları hakkında alınabilecek önlemleri sıraladı. Öte yandan Aşa, merakla beklenen 'semte göre kira artışı' uygulamasının gerçekleşme ihtimalini de değerlendirdi.

Haber 14-06-23 15:25

Basketbol: FIBA Erkekler Avrupa Kupası

Hapoel B-Cure Laser Hayfa: 63 - Gaziantep Basketbol: 79

Yurthaber 12-10-22 22:01

Labirent: Son İsyan filmi konusu nedir? Labirent Son İsyan filmi oyuncuları kimler?

Labirent: Son İsyan filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Orjinal adı "Maze Runner: The Death Cure" olan Labirent Son İsyan filmi bugün ekranlara geldi. Sahneleri ve hikayesiyle dikkat çeken bilimkurgu filminin yönetmenliğini Wes Ball üstleniyor. Peki Labirent: Son İsyan filmi konusu nedir? Labirent Son İsyan filmi oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Trend 01-10-22 22:14

Sıcak havanın etkili olduğu Güneydoğu'da Cizre dün 47,4 dereceyi gördü

DÜ Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nizamettin Toprak: - "Bebekler en yüksek risk grubunu oluşturuyor. Çocuklar, yaşlılar, kronik hastalığı olanlar daha yüksek risk altında. 40 derecenin üstündeki sıcaklarda eğer gölgede değil güneş altında kalınıyorsa risk yüksek"

Yurthaber 06-08-22 14:46

İstanbul'da kiradan sonra aidatlar da cep yakıyor! 8 bin TL'yi buldu: Çok yoğun kavga var

İstanbul'da yüksek kira fiyatlarından sonra aidat fiyatları da tartışmaya yol açtı. Bazı sitelerde ödenen aidat fiyatı 8 bin TL'yi buluyor. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, "Aidatların yükselmesi de hizmet bedelinin yükselmesinden kaynaklanıyor" derken uzmanlar, aidatlar için önceden belirlenen yönetim planının en başından okunması gerektiğini belirtiyor.

Finans 03-08-22 07:34

Güneydoğu kavurucu sıcaklarla mücadele ediyor

Sıcaklığın zaman zaman 40 dereceyi aştığı Diyarbakır, Mardin ve Şırnak'ta vatandaşlar, 11.00-16.00 saatlerinde dışarı çıkmamaya özen gösteriyor, yerli ve yabancı turistler tarihi mekanları gezmek için akşam saatlerini bekliyor, çocuklar ise süs havuzlarında serinlemeye çalışıyor - DÜ Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nizamettin Toprak: - "Yaşlılar, hipertansiyonu, kalp yetersizliği olanlar ve tansiyon nedeniyle idrar söktürücü ilaç alanların sıcak havada çok dikkatli olmaları gerekiyor"

Yurthaber 21-07-22 11:07

Adana Yeşiloba Hipodromu’nda yürekleri ağza getiren kaza! 3 jokey attan böyle düştü

Adana Yeşiloba Hipodromu'nda, günün 6'ncı koşusunda 'Maiden' yarışında jokeyler Emrah Sincan, Mücahit Bayır ile apranti Nizamettin Demir, birbirlerine takılıp, attan düştü. Emrah Sincan, yerden kalkamayınca ambulansla hastaneye götürüldü.

Haber 01-01-22 17:43

Mahkemede şok sözler: İstemeyerek öldürdüm, özür dilerim

Bursa'da, bahçe duvarı nedeniyle tartıştığı komşusu Nizamettin Güngörmüş'ü (55) tüfekle vurarak öldüren Tunay Tuncel'in (55) yargılanmasına başlandı. Savunmasında, öldürdüğü komşusunun ailesinden özür dileyen Tuncel, "Kendisini, evimin bahçesinde esrar yetiştirmek istediği için istemeyerek öldürdüm" dedi. Duruşmada ifade veren Nurten Güngörmüş ise "Hakim Bey, en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" diye konuştu.

Haber 29-12-21 12:50

Bu nasıl vicdansızlık! Kas hastasının tekerli sandalyesini çaldılar

Gaziantep’te, kas erimesi hastası Nizamettin Karahan’ın eli ayağı olan akülü tekerlekli sandalyesini hırsızlar çaldı. Şehitkamil Belediyesinin hediye ettiği sandalyeyi çalan hırsızlara tepki gösteren Karahan, "Nasıl böyle bir şey yaptılar anlamıyorum. Çalındığını görünce şok oldum" dedi.

Haber 19-11-21 10:24

İstanbul'da en uygun kiralık evler nerelerde var? İşte İstanbul'un en ucuz kiralık evlerinin bulunduğu ilçeler

İstanbul'da özellikle merkeze yakın ve depreme dayanıklı evlerin kira fiyatları yüzde 70'a varan artışla yükseldi. Ev arayan vatandaşlar, İstanbul'un en uygun kiralık evlerinin hangi ilçelerde yer aldığını araştırırken, İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa en ucuz evlerin bin liradan başladığını belirterek hangi semtlerde olduğunu açıkladı.

Finans 26-08-21 14:46

Batman'da mısır hasadına başlandı

Batman Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş: - "90 bin ton civarında rekolte bekliyoruz. Fiyatı dün itibarıyla 2 bin 200 liraydı bugün ise 2 bin 300 liraya yükseldi. Çiftçimiz hem verimden hem de fiyattan memnun"

Yurthaber 20-08-21 13:34

Dehşete düşüren olay! Define ararken kazdığı çukurda ölü bulundu

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde, 4 gün önce define aramak için evinden ayrılan Nizamettin Güllüoğlu (49), kazdığı çukurda ölü olarak bulundu. Güllüoğlu’nun jeneratör gazından zehirlenerek öldüğü tahmin ediliyor.

Haber 10-08-21 13:41

Güneydoğu'da etkili olan kavurucu sıcak bunaltıyor

Sıcaklık Diyarbakır'da 40, Batman'da 41, Şırnak'ın Cizre, Mardin'in Kızıltepe ve Nusaybin ilçelerinde 42 dereceyi aştı - DÜ Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nizamettin Toprak: - "İnsan vücudu açısından 42 derece ve üzerindeki ısılar tehlikeli, 46 derece üzerindeki ısılar ise çok tehlikelidir" - Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yaşayan Eşref Demir: - "Bu yaşıma kadar böyle bir sıcaklık görmedim"

Yurthaber 30-07-21 12:35

Didim Belediye Başkanı'na saldırı! Görüntüler ortaya çıktı: Bu devlet buraya gelecek

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve avukatı Nizamettin Bulut'a beyzbol sopalı saldırının ardından gözaltına alınan 7 şüpheliden 3’ü tutuklanırken, saldırı sonrası görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Belediye Başkanı Atabay’ın, olayın ardından sinirli şekilde çevresindekilere bağırdığı, “Bu memlekette devlet var ya. Yok öyle, ben burada misafirim varken bana saldıracaklar. Bu devlet buraya gelecek" dediği duyuldu.

Haber 17-06-21 08:49

Kovid-19 nedeniyle vefat eden Çanakkale İl Müftü Yardımcısı Nizamettin Doğan Kocaeli'nde defnedildi

Kovid-19 nedeniyle vefat eden Çanakkale İl Müftü Yardımcısı Nizamettin Doğan Kocaeli'nde defnedildi

Yurthaber 27-04-21 11:13

Freddie Mercury’nin öldükten sonra Elton John’a gönderdiği hediyenin hüzünlü hikayesi

Rock müziğin efsane isimlerinden biri olarak kabul edilen Freddie Mercury, şarkıları ve sahne performansıyla yaşadığı döneme damga vurmuştu. 1991 yılında AIDS’in bir komplikasyonu olarak Bronchopneumonia’ya bağlı zamansız bir ölümle karşılaştı. Yakın arkadaşı Elton John, Love Is the Cure: On Life, Loss, and the End of AIDS adlı kitabında Freddie’nin ölümünden sonra onun kendisine yaptığı jest ile ilgili bir hikaye paylaştı. İkilinin bu anısı ise sevenlerini duygulanmaya yetti.

Trend 01-04-21 10:54

Tekirdağ'da Atatürk heykeline çirkin saldırı

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde, depremde hasar görüp, boşaltılan Nizamettin Demirdöven İlkokulu'nun bahçesinde bulunan Atatürk heykeline, boya ile hakaret içerikli yazılar yazıldı.

Haber 28-03-21 20:11

2021 orman yollarına önem verilecek

Ormanların, yangınlara karşı daha etkin korunması, geliştirilmesi ve işletilmesi amacıyla her yıl belli bir program çerçevesinde yapılan ve 2020 yılında yaşanan orman yangınları sonrası daha da önemli hale gelen orman yollarının yapım ve bakım faaliyetlerine yönelik Bolu Orman İşletme Müdürlüğünde eğitim semineri düzenlendi.Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı başkanlığında gerçekleşen seminere Bölge Müdür Yardımcıları Nizamettin Ören, Yılmaz Yıldız ve Ferdi Özer Makine İkmal Şube Müdürü Serkan Yüksel ile Düzce’nin de içinde bulunduğu 12 orman işletme müdürlüğünden müdür yardımcıları ve işletme şefleri katıldı.Seminerde 292 Sayılı Orman Yollarının Planlanması Yapımı ve Bakımı Tebliğine göre irdelenmesi, Orman yolu etüdünün niçin gerekli olduğu, programa alınacak yolların hangi amaca yönelik seçilmesi gerektiği ile yol etüt öncesi büroda yapılması gerekli teknik işleri içiren bilgilendirmeler yapıldı.Toplantıda, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu kapsamında ihale işleri yürütülen orman yollarının planlanması, yapımı, sanat yapıları, üst yapı ve büyük onarım konularında, keşiflerin hazırlanması, yaklaşık maliyetlerin oluşturulması, teknik şartnamelerin hazırlanması, işlerin ihale edilmesi ve uygulamada yaşanılan aksaklıkların giderilmesi konuları detaylı bir şekilde anlatıldı.Orman Genel Müdürlüğünce 2021 yılında ülkenin her yerinde yol şebeke planlarında yer alan yeni orman yollarının yapımı ile mevcut orman yollarının tamir ve bakımlarına ağırlık verileceği belirtilen toplantıda 2020 yılında yapımı gerçekleşen 181 kilometre yeni orman yolu ile büyük bir başarıya imza atan Bolu Orman Bölge Müdürlüğünce 2021 yılında da yol şebeke planında yer alan yeni orman yollarının yapımına büyük önem verileceği ifade edildi.Konu ile ilgili karşılaşılan güçlükler ve çözüm önerilerinin görüşülmesinin ardından eğitim sona erdi.

Yurthaber 08-03-21 13:03

Gürpınar’da kontrollü normalleşme denetimi

Van’ın Gürpınar ilçesinde "kontrollü normalleşme" döneminin başlamasının ardından korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında maske ve sosyal mesafe denetimi yapıldı.İlçe Kaymakamı Fatih Kayabaşı, Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Samet Ali Kılınçoğlu ve İlçe Emniyet Amir Vekili Nizamettin Mutlu’nun katıldığı denetimde iş yerlerinde alınan önlemler kontrol edildi.

Yurthaber 04-03-21 14:17

Manisa FK’da 2 isimle sözleşme uzatıldı

Manisa Futbol Kulübünde Kaptan Nizamettin Çalışkan ve orta saha oyuncusu Mehmet Güven’in sözleşmeleri uzatıldı.Manisa Futbol Kulübü, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan oyuncularıyla olan sözleşmelerini uzatmaya devam ediyor.

Yurthaber 12-02-21 13:32

SGK İl Müdürü Durmuş’tan yapılandırma çağrısı

TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı İbrahim Gözütok’u ziyaret edip, 1 Şubat’ta sona erecek olan SGK yapılandırma süreci hakkında bilgiler veren SGK İl Müdürü Nizamettin Durmuş, herkesi başvuru yapmaya davet etti.Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Erzurum İl Müdürü Nizamettin Durmuş, sivil toplum kuruluşlarını ve işadamlarını ziyaret ederek, 1 Şubat’ta sona erecek olan SGK yapılandırmasına başvurmaları çağrısında bulundu.

Yurthaber 25-01-21 12:13

Develi Belediyesi ve Öksüt Madencilikten Devlet Hastanesine filyasyon aracı desteği

Develi Belediyesi ve Öksüt Madencilik işbirliği ile covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında Develi Devlet Hastanesine destek sağlamak amacıyla 3 adet filyasyon aracı İl Sağlık Müdürlüğüne törenle teslim edildi.Öksüt Madencilik önünde gerçekleşen anahtar teslim törenine Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, Öksüt Madencilik Ülke Müdürü David Alen Bickford, Operasyon Direktörü Nizamettin İnsel, Dış İlişkiler Müdürü Olgun Otyakmaz ve Develi protokolü katıldı.Evde Sağlık Hizmetlerini desteklemek adına sene başında hibe edilen Hasta Nakil Aracının ardından bu kez de covid-19’la mücadele kapsamında Öksüt Madencilik’le birlikte filyasyon aracı desteği sağladıklarını belirten Başkan Mehmet Cabbar,“Böylesi bir süreçte duyarlılık göstererek hastanemize olan desteklerinden dolayı Öksüt Madencilik yöneticilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli de Develi Belediyesi ve Öksüt Madenciliğe anlamlı desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Yurthaber 30-12-20 11:53

Altınordu Belediyesi, kısıtlama sürecinde nöbetçi ekiplerle sahada

Ordu’nun Altınordu Belediyesi, korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarında nöbetçi ekipleriyle çalışmalarını sürdürüyor.Bu kapsamda belediyenin, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Yeni Mahalle, Selimiye, Zaferimilli ve Nizamettin Mahallesi’nde çalışma başlattı.

Yurthaber 27-12-20 15:28

ETSO Başkanı Yücelik’ten yapılandırma çağrısı

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, borcu olan bütün mükelleflerin, 7256 sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında borçlarını yapılandırmalarını ve kanunun sağladığı ödeme kolaylığından faydalanmalarını istedi.Erzurum SGK İl Müdürü Nizamettin Durmuş, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik’i makamında ziyaret ederek, 7256 sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yurthaber 24-12-20 13:29

Zonguldak’ta şüpheli ölüm

Zonguldak’ta bir kişi, yalnız yaşadığı evinin banyosunda ölü bulundu.Edinilen bilgiye göre, Çatalağzı beldesi Kırımsa Mahallesi Karaelmas Sokak’ta ikamet eden Nizamettin Aktop’dan bir süredir haber alamayan yakınları durumu jandarmaya ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Yurthaber 11-11-20 20:51

Vali Gürel bağ bozumuna katıldı

Karabük Valisi Fuat Gürel, Çerçiler Mahallesi ile Ödemiş köyünü ziyaret ederek, bağ bozumuna katıldı.Vali Fuat Gürel’e; İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Bahtiyar Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık ve Özel Kalem Müdürü Mustafa Cücü eşlik etti.Ödemiş köyünde bağcılık yapan İbrahim Yıldız ile Çerçiler Mahallesi’nde bağcılık yapan Nizamettin Alper’e ait üzüm bağını ziyaret eden Gürel ve protokol üyeleri, üzüm bağlarını gezerek yetiştirilen üzüm çeşitleri hakkında İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık ve çiftçilerden bilgi alarak üzüm hasadı gerçekleştirdi.Misafirperverlikleri için Nizamettin Alper, İbrahim Yıldız ve ailelerine teşekkür eden Vali Gürel, yetiştirdikleri ürünün kazancının bol ve bereketli olması temennisinde bulundu.Ziyaretlerde Ödemiş Köyü Muhtarı Abdullah Peker ile Çerçiler Mahallesi Muhtarı Halim Kaya, Vali Fuat Gürel ve protokol üyelerine eşlik etti.

Yurthaber 18-09-20 18:46

Kaptan Nizamettin Afyonkarahisar kampını değerlendirdi

Ayfonkarahisar kampını değerlendiren TFF 2.

Yurthaber 31-08-20 12:48

Bitlisli kanaat önderi koronadan hayatını kaybetti

Bitlisli Kanaat Önderi Nizamettin Yakışık (53), korona virüs nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.Bir dönem Medrese Alimleri Vakfı (MEDAV) Genel Sekreterliği yapan Bitlis’in Tatvan ilçesindeki Medine Cami Medrese Baş Müderrisi Nizamettin Yakışık, yakalandığı korona virüs nedeniyle bir süredir pandemi hastanesi olarak hizmet veren Tatvan Devlet Hastanesinde tedavi görüyordu.

Yurthaber 10-08-20 10:16

Güneydoğu'da 40 dereceyi aşan sıcak hava vatandaşları bunalttı

Meteorolojinin uyarısını yaptığı Basra kaynaklı sıcak hava dalgası, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde etkisini iyice hissettirdi - Termometreler bugün Diyarbakır'da 41, Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 42, Şırnak'ın Cizre ilçesinde 43 ve Batman'da ise 41 dereceyi gösterdi - DÜ Tıp Fakültesi Kardiyoloji Bölümü Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nizamettin Toprak: - "Bölgemiz sıcaklıklar açısından riskli bir bölge. Bazı kişilerde uzun süre yüksek sıcaklığa maruz kalınması ile sıcak çarpması gerçekleşebilir. Saat 10.00 ile 16.00 arasında mümkün olduğunca dışarı çıkılmaması, çıkılacaksa da yanlarında su bulundurmaları tavsiye edilir"

Yurthaber 23-07-20 10:07

Güneydoğu'da 40 dereceyi aşan sıcak hava vatandaşları bunalttı

Meteorolojinin uyarısını yaptığı Basra kaynaklı sıcak hava dalgası, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde etkisini iyice hissettirdi - Termometreler bugün Diyarbakır'da 41, Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 42, Şırnak'ın Cizre ilçesinde 43 ve Batman'da ise 41 dereceyi gösterdi - DÜ Tıp Fakültesi Kardiyoloji Bölümü Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nizamettin Toprak: - "Bölgemiz sıcaklıklar açısından riskli bir bölge. Bazı kişilerde uzun süre yüksek sıcaklığa maruz kalınması ile sıcak çarpması gerçekleşebilir. Saat 10.00 ile 16.00 arasında mümkün olduğunca dışarı çıkılmaması, çıkılacaksa da yanlarında su bulundurmaları tavsiye edilir"

Yurthaber 23-07-20 10:06

Güneydoğu'da 40 dereceyi aşan sıcak hava vatandaşları bunalttı

Meteorolojinin uyarısını yaptığı Basra kaynaklı sıcak hava dalgası, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde etkisini iyice hissettirdi - Termometreler bugün Diyarbakır'da 41, Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 42, Şırnak'ın Cizre ilçesinde 43 ve Batman'da ise 41 dereceyi gösterdi - DÜ Tıp Fakültesi Kardiyoloji Bölümü Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nizamettin Toprak: - "Bölgemiz sıcaklıklar açısından riskli bir bölge. Bazı kişilerde uzun süre yüksek sıcaklığa maruz kalınması ile sıcak çarpması gerçekleşebilir. Saat 10.00 ile 16.00 arasında mümkün olduğunca dışarı çıkılmaması, çıkılacaksa da yanlarında su bulundurmaları tavsiye edilir"

Yurthaber 23-07-20 10:06

Pursaklar’da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Pursaklar Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle anma gecesi düzenledi.Korona virüs önlemleri çerçevesinde gerçekleştirilen anma programına başta şehit aileleri ve gaziler olmak üzere İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Servet Türkayık, İlçe Müftüsü Nizamettin Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

Yurthaber 16-07-20 12:04

Emekli astsubay babasını ve annesini öldürmüştü! Karar verildi

Isparta'da tartıştığı babası emekli astsubay Nizamettin Altın (79) ile kendisine engel olmaya çalışan annesi Seher Altın'ı (71) bıçaklayarak öldüren Ramazan Altın (44), mahkemece tutuklandı.

Haber 24-05-20 18:19

Isparta'da vahşet! Anne ve babasını bıçaklayarak öldürdü

Isparta’da 44 yaşındaki R.A., tartıştığı emekli astsubay babası Nizamettin A. ile annesi Seher A.’yı bıçaklayarak öldürdü. R.A. cinayetin ardından polise teslim oldu. Anne ve babasını öldüren R.A.'nın ilk ifadesi de ortaya çıktı.

Haber 23-05-20 15:56

İnegöl Belediye Başkanı yangınzedelere yardım eli uzattı

İnegöl Belediyesi, bugün kırsal Küçükyenice Mahallesi’nde meydana gelen yangın sonrası yangınzedelere yardım eli uzattı.Sabah saatlerinde Küçükyenice Mahallesi’nde Nizamettin Günder ve Harun Günder’e ait iki katlı evde meydana gelen yangın sonrası İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Başkan yardımcılarını olay yerine göndererek yardım konusunda talimat verdi.Fen İşlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger ve Umuteli Yardımlaşma Derneğinden sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa, yangın bölgesine giderek yangınzedelere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Yurthaber 17-05-20 19:54

Dedesi için yaptı, “EvdeKal”anlara armağan etti

Genç yönetmen Oğuzhan Boz, dedesine ithaf ettiği kısa filmini, korona virüs nedeni ile sokağa çıkmaları yasaklanan ileri yaştaki insanlar ve sosyal izolasyondaki kişiler için sosyal medya üzerinden yayınladı.Yaşar Üniversitesi Film Tasarım Bölümü öğrencisi genç yönetmen Oğuzhan Boz, dedesi Nizamettin Boz’a ithaf ettiği “Kara Fırın” isimli kısa filmini, “Korona virüs nedeni ile sokağı çıkmaları yasaklanan ve yüksek risk grubunda yer alan yaşlılarımız evden çıkmasınlar” diyerek sosyal medya üzerinden paylaşıma açtı.

Yurthaber 03-04-20 10:03

SGK’dan Coronavirüs ile ilgili büyük hamle

Son günlerde kamuoyunu olumsuz yönde etkileyen coronavirus ile ilgili olarak vatandaşın işlem yoğunluğu yaşadığı kurumların arasında sayılan Sosyal Güvenlik Kurumu büyük atak yaparak işlemlerin büyük bir bölümünün elektronik ortamda yapılmasını sağlayacak programları uygulamaya koydu.Artık vatandaşlar SGK ya gitmeden evlerinde yada işyerlerinden virüs riskiyle hiç karşılaşmadan ‘’Hizmet Online Virüs Ofline’’ sloganıyla e-Devlet üzerinden Sağlık aktivasyon,4/B Basamak bilgisi,4/C banka değişikliği,4/B Emekli Aylığı Kesintisi,4A (SSK) İşe Giriş -Çıkış Bidirgesi, SGK Tescil Hizmet Dökümü, 4A/4B İşgöremezlik Ödemesi Görme, Kurum Sözleşmeli Sağlık Tesisi Sorgulama, İlaç Kullanım Süresi ve Rapor Bilgisi Sorgulama,Medikal Market Sorgusu, Muayene katılım Payı Sorgusu, Banka ve Adres Değişikliği ve İş Kazası ve Meslek Hastalığı e-Bildirimi gibi işlemlerini yapabilecekler.Bu uygulamalar sayesinde vatandaşların yoğun olarak bir arada bulunmaları veya iletişim halinde olmalarında yayılma riski olan virüse karşı hem tedbir oluşturulacak hem de vatandaşların işlemleri aksatılmadan yürütülecek.Konuyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Erzurum Sosyal Güvenlik İl Müdürü Nizamettin Durmuş; kurumun web sayfası üzerinden yapılabilen işlemlerin bundan sonrada e-Devlet üzerinden yapılabilir hale getirildiğini ve uygulamaların İşveren ve Sigortalılarımız nezdinde memnuniyetle karşılandığına dair olumlu dönüşler olduğunu bildirdi.

Yurthaber 16-03-20 12:50

Kaymakam Sırmalı, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

Balıkesir’in Edremit ilçesinde eğitim, sağlık, kamu hizmetleri ve sektör ziyaretlerinin yanı sıra mahalle ziyaretlerini aksatmadan gerçekleştiren Kaymakam Sırmalı Gazicelal Mahallesi vatandaşlarıyla bir araya geldi.Ziyaret kapsamında Gazicelal Mahallesi Muhtarı Nizamettin Dağ, mahalle sakinleri ve vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Sırmalı “Edremit ilçemizde mahallelerimizin mevcut olan sorunlarını mahalle muhtarımız ve mahalle sakinlerimizden dinliyoruz.

Yurthaber 24-02-20 17:40

Van Vakfı’ndan üyelerine sağlık ve eğitimde önemli bir adım

Van Vakfı sağlık ve eğitim alanında üyelerine büyük bir katkı sağlayacak anlaşmalara imza attı.Van Vakfı ile Gebze’deki tam donanımlı 200 üzerinde doktor çalışan ve tüm branşların olduğu Medical Park Gebze Hastanesi ile sağlık konusunda karşılıklı imzalar atıldı .Van Vakfı Başkanı Nizamettin Ağar ve yönetim kurulunun hazır bulunduğu imza töreninde Medical Park Gebze Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Taşdemir, yönetim kurulu üyesi Utku Özcan, Genel Müdür Alper Beğen ve Başhekim Nihat Taşdemir katıldı.

Yurthaber 15-02-20 15:58

HDP il binası önünde evlat nöbeti tutan bir aile daha çocuğuna kavuştu

Diyarbakır'da HDP il binası önünde oturma eylemi yapan baba Nizamettin ve anne Aslıhan Eşrefoğlu, güvenlik güçlerine teslim olan oğlu Hüseyin'e 5 yıllık hasretin ardından sarıldı.

Haber 11-02-20 17:24

Terörün pençesinden oğullarını kurtaran aile, sevinçlerini Diyarbakır anneleriyle paylaştı

Diyarbakır'da HDP il binası önünde oturma eylemi yapan baba Nizamettin ve anne Aslıhan Eşrefoğlu, oğullarının terör örgütünden kaçıp güvenlik güçlerine teslim olmasının sevincini yaşıyor - Baba Nizamettin Eşrefoğlu: - "Oğluma kavuşacağım için çok heyecanlıyım, heyecandan konuşamıyorum"

Yurthaber 11-02-20 12:37

HDP önünde eylem yapan aile 5 yıl sonra oğullarına kavuştu

Diyarbakır'da HDP il binası önünde oturma eylemi yapan baba Nizamettin ve anne Aslıhan Eşrefoğlu'nun 5 yıl önce kandırılarak dağa götürüldüğü öne sürülen oğulları, güvenlik güçlerine teslim oldu.

Haber 11-02-20 01:54

Van kültür ve dayanışma vakfı yönetiminin Erciş ziyareti

Van Kültür ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Ağar, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Erciş ilçesini ziyaret ettiler.Geçtiğimiz aylarda yapılan seçimlerde güven tazeleyen Van Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Nizamettin Ağar, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk ziyaretini Van’a yaptı.

Yurthaber 28-01-20 09:53

Yusuf Namoğlu’nun acı günü

Merkez Hakem Kurulu eski başkanlarından Yusuf Namoğlu’nun vefat eden ağabeyi Nizamettin Namoğlu için Zincirlikuyu Mezarlığı Camisi’nde cenaze namazı kılındı.Merkez Hakem Kurulu eski başkanlarından Yusuf Namoğlu’nun ağabeyi Nizamettin Namoğlu vefat etti.

Spor 25-01-20 16:52