Nokia X Ozellikleri Haberleri

X Factor yarışmasında jürilerin ayakta alkışladığı Ferah Zeydan'ın verdiği kilolar dikkat çekti! Değişimini görenler tanıyamadı

X Factor yarışmasındaki performansıyla bir döneme damga vuran Ferah Zeydan mide küçültme ameliyatı olmuştu. Verdiği kilolar sonrası büyük bir değişime uğrayan şarkıcının son hali ağızları açık bıraktı.

Magazin 2024-03-20 08:13:33

Spiritüel Danışman Tuğçe Işınsu'nun 'Aldatmak evliliği kurtarıyor' sözleri sosyal medyayı salladı! Yorum yağdı...

"El Vedud", "El Cami" gibi dini kitapları bulunan Spiritüel Danışmanı Tuğçe Işınsu son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Işınsu, twitter (X)'dan yaptığı paylaşımda "Evli biriyle birlikte olan çoğu kişi, farkında olmadan o kişinin evliliğini kurtarmış olur" ifadelerini kullandı. Işınsu'nun bu sözlerine yorum yağdı...

Magazin 2024-03-01 14:46:56

NASA'dan Nemrut Krater Gölü paylaşımı! Astronotlar uzaydan böyle görüntüledi

Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki NASA astronotları Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan Nemrut Krater Gölü'nün uzaydan fotoğrafını çekti. NASA'nın resmi X hesabından yapılan paylaşımda "Nemrut Dağı'nın karla kaplı kalderasının bu fotoğrafını bir Space Station astronotu çekti." ifadeleri yer aldı.

Haber 2024-02-27 23:49:18

Göçmenlerin Avrupa hayali x-ray cihazına takıldı

Edirne İpsala sınır kapısından Yunanistan’a gitmeye hazırlanan iki tırın dorsesine saklanan 51 düzensiz göçmen, sınırda yapılan x-ray kontrolleri sırasında yakalandı.

Yurthaber 2024-02-27 13:40:44

'İBB Haber' hesabının 'İETT' paylaşımı sosyal medyayı karıştırdı! Murat Kurum'un ekibinden açıklama geldi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ekrem İmamoğlu haberleriyle bilinen 'İBB Haber' isimli X (Twitter) hesabının, çeşitli iddiaların yer aldığı 'İETT'de neler oluyor?' başlıklı videolu paylaşımı dikkat çekti. Sosyal medyada tartışmalara yol açan paylaşımın ardından, AK Parti İBB Adayı Murat Kurum'un ekibi, söz konusu hesabın kendileriyle bir ilgisinin bulunmadığını belirtti.

Haber 20-02-24 22:00

Bluesky nedir? Bluesky’a nasıl girilir, Bluesky kimin?

Dünya genelinde çok sayıda kullanıcıya sahip çeşitli sosyal medya uygulamaları mevcuttur. Bu uygulamalardan biri de Bluesky ismiyle öne çıkan ve günümüzde birçok kullanıcı tarafından tercih edilen uygulamadır. Bu uygulama eski adı Twitter olarak bilinen ve kullanıcılara video, fotoğraf gibi içerikler paylaşmalarına olanak tanıyan X platformuna bir seçenek olarak geliştirilmiştir. Peki, Bluesky nedir, Bluesky’a nasıl girilir ve Bluesky kimin?

Haber 19-02-24 18:04

Nokia 3310 ne zaman çıktı? Nokia 3310’un fiyatı ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Cep telefonu sektöründe geçmişten günümüze kadar birçok yenilik yaşanmış ve bu yenilikler ile birlikte de insanların hayatlarını kolaylaştıracak çok sayıda mobil cihaz geliştirilmiştir. Nokia da tarihi çok eskilere dayanan cep telefonu markalarından biridir. Nokia 3310 da Nokia markasının piyasaya sürdüğü cep telefonu modelleri içerisinde bulunan ve kendisinden önceki modelin üst versiyonu olarak bilinen bir cihazdır. Peki Nokia 3310 ne zaman çıktı, fiyatı ne kadardı ve özellikleri nelerdir?

Haber 15-02-24 18:44

Sosyal medya metrodaki tacizi konuşmuştu! Gözyaşları içinde 'Kimse yardım etmedi' demişti... Artık içim rahat

Metroda yaşadığı bir olayı sosyal medyadan gözyaşları içinde anlatan Şükran isimli genç bir kız sosyal medyanın gündemine yerleşmişti. Metrodaki erkek bir yolcunun kendisini taciz ettiğini ve ardından bağırarak tehdit ettiğini söyleyen Şükran isimli genç kız, "Kimse bana yardım etmedi" diyerek o anları paylaşmıştı. X üzerinden yaptığı açıklamada genç kız, yetkililerin kendisine ulaştığını söyledi.

Trend 08-02-24 13:50

Cinsiyet değiştirip trans birey olmuştu! Katarsis'e katılan Almina Can Rencü eski hallerini paylaştı!

Geçtiğimiz günlerde Bana Göre TV'de yayınlanan Katarsis X-TRA programına trans birey Almina Can Rencü konuk olmuştu. Aile hayatı, geçirdiği cinsiyet geçiş operasyonu dönemi, çektiği aşk acısı ve hayatına dair birçok önemli konuda açıklamalarda bulunmuştu. Almina, Instagram hesabından eski hallerini paylaştı. Paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Magazin 07-02-24 16:38

Yıllara meydan okuyan, tüm zamanların en çok satan telefonları

Visual Capitalist tüm zamanların en çok satan 15 telefonunu sıraladı. Rapora göre, ilk 15'te tam 14 iPhone modeli yer alıyor. Listenin başında Nokia ve iPhone modelleri yer alsa da Nokia, akıllı telefonlara geçişte başarısız olurken teknoloji devi Apple'ın modelleri en çok satan telefonlar listesinde zirvede boy gösteriyor. Peki 2000'lerin başından günümüze, tüm zamanların en çok satan cep telefonları hangileri oldu dersiniz? Detaylar, yazımızda!

Haber 07-02-24 12:14

Gökhan Çınar'ın deprem yayını! Ben babamı teşhis etmek zorunda kaldım diyerek yaşadıklarını anlattı, sözün bittiği yer...

Uzman Klinik Psikolog Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis X-TRA programında depremde yakınları kaybedenler yaşadıklarını, acılarını anlattı. Gökhan Çınar'ın dinlerken zor anlar yaşadığı yayında Nehir Karakuş anlattıklarıyla tüyleri diken diken etti.

Magazin 06-02-24 09:25

Mahkemeden Elon Musk'a kötü haber: 56 milyar dolarlık maaş paketi...

ABD'de yargıç, Tesla CEO'su Elon Musk'a ödenen maaş paketinin iptalinin önünü açtı. Konuya ilişkin X hesabından paylaşımda bulunan Elon Musk, "Şirketinizi asla Delaware eyaletinde kurmayın." ifadesini kullandı.

Finans 31-01-24 10:53

X hastalığı nedir, belirtileri nelerdir? X virüsü nasıl bulaşır?

Dünya tarihinde birçok salgın ve salgın hastalık yaşanmıştır. Bu olaylar dünya genelinde oldukça büyük etkiler yaratmış ve sağlık sistemlerini zorlamıştır. Salgınlar bulaşıcı hastalıkların hızlı bir şekilde yayılması sonucu ortaya çıkan büyük ölçekli olaylardır. Bu salgınlar insanların yaşam tarzlarını, ekonomilerini ve toplumsal düzenlerini derinden etkilemiştir. Son dönemde de yeni bir salgının habercisi olduğundan söz edilen X hastalığı gündem konusu hâline gelmiştir. Peki, X hastalığı nedir?

Haber 29-01-24 15:03

MrBeast'in 250 bin dolarlık çekilişini kazananlardan biri Onedio'dan Cemil Kemaloğlu oldu! Paylaşımı herkesin içini ısıttı 'Canım kızım iyileşti...'

Dünyaca ünlü YouTuber Mr.Beast'in 250 bin dolarlık çekilişi tüm dünyada gündem oldu. X üzerinden gerçekleştirdiği çekilişin kazanlarından biri de Türkiye'dendi. Cemil Kemaloğlu'nun paylaşımı yürekleri ısıttı.

Trend 26-01-24 18:17

SON DAKİKA | Disease (X) hastalığı endişesi! Son günlerde iddialar yayıldı, Sağlık Bakanı Koca'dan açıklama geldi

Son dakika haberi: İlk kez 2018 yılında adı geçen ve son günlerde artan öksürük, ateş ve halsizlik şikayetleri sonrası yeniden gündeme gelen Disease (X) hastalığı endişe yaratmıştı. Konuyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan açıklama geldi.

Haber 24-01-24 14:26

Şahan Gökbakar o yorumları affetmedi! Tek bir şart ile uzlaştı

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar kendisine hakaret eden bir sosyal medya kullanıcısını affetmedi. Yargıya taşınan davanın sonucunu ise o sosyal medya kullanıcısı Twitter (X) üzerinden duyurdu. Bakın hangi şartla uzlaşma sağlandı.

Magazin 13-01-24 11:35

Sosyal medya fenomeni Abby Santos'un iddialı pozlarına sosyal medya bile dayanamadı! Instagram beni yasakladı'

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur pozları sayesinde kısa sürede fenomene dönüşen Abby Santos, uygulamaların topluluk kurallarını zorladığını itiraf etti. Özellikle TikTok, X ve Instagram'dan cesur pozlarını yayınlanmayı tercih eden Santos, "Instagram beni yasakladı" diyerek duruma isyan etti.

Trend 13-01-24 10:54

Sosyal medya o paylaşımla çalkalanıyor! Kılıçdaroğlu'nun 'Öndeyiz' paylaşımını geçerek rekor kırdı

Sosyal medya o paylaşımı konuşuyor! Yeni adı X olan sosyal medya platformu Twitter’da bir kullanıcının paylaştığı gönderi 130 milyon gösterim alarak Türkiye’de en çok gösterim alan gönderi oldu. Bir önceki rekor ise eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 14 Mayıs akşamı attığı 'Öndeyiz' yazılı tweet'e aitti.

Trend 12-01-24 17:34

Van’da ’X’ sosyal medya platformundan yayınlanan Van saldırı ve Edremit saldırısı paylaşımına yalanlama

Van’da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ’X’ sosyal medya platformundan yayınlanan "Van saldırı" ve "Edremit saldırısı" paylaşımı yetkilileri harekete geçirdi.

Yurthaber 10-01-24 08:15
Van

ETF öncesi 'hack' krizi: Bitcoin fiyatlarında düşüş

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, SEC'in X hesabının ele geçirildiğini, spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonları'na (ETF) henüz onay verilmediğini açıkladı. Onay haberinin yayınlanmasının ardından Bitcoin fiyatlarında düşüş yaşandı.

Finans 10-01-24 08:05

Sosyal medyadaki görüntüler gündem oldu! İsrailli kadın spiker canlı yayına belinde silahla çıktı

İsrail'de kadın bir sunucunun yayına katıldığı anlardaki görüntüsü gündem oldu. Görüntülerde aşırı sağ görüşleriyle öne çıkan Kanal 14 stüdyosunda kadın sunucunun belinde silah olduğu görüldü. Sunucunun X sosyal medya hesabında, atış poligonundaki bir fotoğrafını paylaşarak, İsraillilere silahlanma çağrısı yapması ise dikkati çekti.

Haber 03-01-24 16:49

MİT’in Mossad operasyonunda çarpıcı detaylar! X-ray'e takılmayan özel çantalar, yalan makinesi, ihanet duygusuna kapılmamaları için yüklü ödemeler...

MİT tarafından deşifre edilen ve Türkiye’deki İsrail Dış İstihbarat Servisi adına “casusluk” faaliyeti yaptıkları iddiasıyla bu sabah yakalanan 34 kişilik sabotaj ekibi ile ilgili yeni detaylara ulaşıldı. İsrail İstihbaratının, MİT’in takibinden sıyrılma yöntem ve formülleri de deşifre oldu. Tel Aviv'den yönetilen ekiptekilere yalan makinesiyle testler uygulandığı, ihanet duygusuna kapılmamaları için yüklü ödemeler yapıldığı ve x-ray'e takılmayan özel tasarım çantalar kullanıldığı bildirildi.

Haber 02-01-24 20:10

RESİMLİ CUMA MESAJLARI 29 ARALIK 2023: WhatsApp ve Instagram için hadisli, ayetli, anlamlı, duygusal ve resimli cuma mesajları BURADA!

Resimli cuma mesajları 29 Aralık 2023 tarihinin en çok araştırılan konusu oldu. Resimli cuma mesajları anne, baba, eş ya da sevgilisine bu mübarek günü anımsatmak isteyen kişiler tarafından WhatsApp, Telegram gibi anlık mesajlaşma uygulamalarında ya da Instagram, Facebook ve Twitter (X) gibi sosyal medya platformlarında paylaşılacak. İşte 29 Aralık 2023 tarihine özel WhatsApp ve Instagram'dan paylaşabileceğiniz giderli, günaydınlı, yazılı, anlamlı, duygusal ve resimli cuma mesajları...

Haber 29-12-23 11:30

Threads hesap silme ve kapatma: Threads nasıl ve nereden silinir? Threads'i kapatınca Instagram kapanıyor mu?

Instagram Threads, takipçileriniz ile çeşitli şekillerde paylaşımlarda bulunmanıza olanak tanıyan bir içerik paylaşım uygulamasıdır. Instagram hesabınız ile bütünleşik olarak çalışır ve sizi yakın arkadaşlarınızla, takip ettiğiniz kişilerle ve takipçilerinizle bağlantıda tutar. Threads, Twitter’a yani X platformuna benzer şekilde benzer şekilde paylaşımlar yapmanıza izin verir. Peki, Threads silinir mi?

Haber 27-12-23 20:16

Özgür Demirtaş takipçilerine hesap makinesi arattı! Yüzdeler havada uçuştu: Beyin yakan soruya on binler yanıt aradı

Borsada yaşanan hareketlilik yatırımcıların gündemindeki sıcaklığını korurken, yaşanan düşüş sonrası Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş takipçilerine X (Twitter) üzerinden dikkat çeken bir soru sordu. 127 binden fazla kişinin oy kullandığı soru okuyanların adeta beynini yaktı. Ancak ankete katılanların yüzde 70’inin soruya doğru yanıt vermesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Finans 23-12-23 12:06

RESİMLİ CUMA MESAJLARI 22 ARALIK 2023! Anne, baba ile eş için en güzel, yeni, Türk bayraklı, ayetli, atarlı ve resimli cuma mesajları İNDİR

Resimli cuma mesajları bugün WhatsApp ve Telegram anlık mesajlaşma uygulamalarının yanı sıra Instagram, Facebook, Twitter (X) ve Threads gibi sosyal medya platformlarında da paylaşılacak. 22 Aralık 2023 Cuma gününe özel en güzel !Hayırlı cumalar' sözleri ile cuma mesajlarını sizler için derledik. Bugün birçok kişi camilere gidecek. Eller semaya uzanacak dualar edilecek. İşte, anne, baba ile eşe gönderebileceğiniz en güzel, yeni, Türk bayraklı, ayetli, atarlı ve resimli cuma mesajları...

Haber 22-12-23 11:45

Kişilik Testi: At mı, kurbağa mı? Görselde gördüğünüz ilk şey karakterinizi ortaya çıkarıyor

Bir görsel başta Twitter (x) olmak üzere sosyal medyada yeniden gündem oldu. Görsele bakan birçok kişi ilk olarak at görürken diğerleri kurbağayı fark ediyor. Resimde gördüğünüz ilk şey karakterinizi ortaya çıkarıyor.

Trend 22-12-23 09:56

Yalnızca yürekli olanlar yapıyor! Bu kişilik testi en etkileyici özelliğinizi ortaya çıkarıyor

Bir görsel başta Twitter (x) olmak üzere sosyal medyada yeniden gündem oldu. Görselde at, kuş ya da kadın yüzü yer alıyor. Resimde ilk gördüğünüz detay sizi siz yapan en etkileyici özelliğinizi ortaya çıkaracak.

Trend 21-12-23 12:15

Twitter (X) çöktü mü? X'te neden akış yenilenmedi, X'te sorun mu vardı? Kullanıcı raporları geldi

Twitter (X) çöktü mü? Elon Musk'ın sahibi olduğu sosyal medya platformuyla ilgili kullanıcılardan problemlerin olduğuna işaret eden raporlar geldi. Görünüşe göre eski ismi Twitter olan sosyal medya platformu X'te erişim sorunu yaşandı. Sabah saatlerinde sosyal medya platformuna erişim sağlamaya çalışan X kullanıcıları, paylaşımlar yerine boş bir sayfa ile karşılaştı. Peki, Twitter (X) çöktü mü? X'te neden akış yenilenmedi? İşte detaylar...

Haber 21-12-23 09:07

Şahan Gökbakar, Alişan'ı engelledi! Hayırdır? paylaşımı olay oldu

Şarkıcı Alişan X hesabında ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'ın kendisini engellediğini paylaştı. Olay karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Alişan, "Hayırdır?!" diyerek kendisini engellediğine dair ekran görüntüsünü yayınladı. O paylaşım sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 20-12-23 22:49

Kuş Uçuşu'nun 2. sezonuna Miray Daner'in ateşli sahneleri damga vurdu! Demircan Kaçel ile o anları gündem oldu

Başrollerinde Miray Daner, İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'ın yer aldığı Kuş Uçuşu'nun 2. sezonu geçtiğimiz gün itibarıyla Netflix izleyicisi ile buluştu. Farklı hayat biçimlerine sahip olan X kuşağı ile Z kuşağının çarpışmasını merkezine alan diziye Miray Daner ile Demircan Kaçel'in ateşli sahnesi damga vurdu.

Magazin 15-12-23 11:02

Trafikte canı sıkılan adamın hareketi görenleri şaşkına çevirdi! Direksiyon başında yetişkin filmi açıp izledi... Yakayı fena ele verdi

Eski adıyla Twitter olarak bilinen X platformunda paylaşılan bir görüntü kısa sürede sosyal medyada gündem olmayı başardı. Söz konusu görüntülerde trafikten sıkılan bir adamın direksiyon başında yetişkin filmi izlediği anlar yer aldı. Hiçbir şeyden habersiz şekilde yetişkin filmi izleyen sürücüyü arkasındaki aracın şoförü cep telefonuyla kaydederek fena ele verdi.

Trend 13-12-23 13:31

Kişilik testi: İçe dönük biri misin yoksa sosyal bir kelebek mi? Uyku pozisyonunuz karakterinizi ortaya çıkarıyor!

Hayatımızda bilinçli olarak yapmadığımız, daha rahat olduğunu düşündüğümüz bazı hareketler karakterimizin bilinmeyen yönlerini gösterebiliyor. Bundan hareketle hazırlanan bir kişilik testi görseli başta Twitter (x) olmak üzere sosyal medyada tekrar gündem oldu. Görsele bakın ve kişiliğiniz hakkında analizi inceleyin.

Trend 13-12-23 13:25

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu! İlyas Yalçıntaş hastalığını ilk kez açıkladı

2014 yılında katıldığı X Factor Türkiye yarışması ile ünlenen İlyas Yalçıntaş, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Ünlü şarkıcı hastalığını ilk kez açıkladı.

Magazin 08-12-23 17:26

Beşiktaşlı taraftarlar, Ahmet Nur Çebi'nin X hesabını kapattırdı! Sebebi ise sosyal medyanın gündemine oturdu

Beşiktaş'ın 3 Aralık'ta yapılan olağanüstü seçimli genel kurulu sonrası başkanlık koltuğunu Hasan Arat'a devreden Ahmet Nur Çebi'nin X hesabı kapatıldı. Siyah - beyazlı taraftarlar, Çebi'nin hesabını şikayet yağmuruna tuttu. Beşiktaşlı futbolseverlerin eski başkanın hesabını kapattırmasının nedeni ise ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 08-12-23 17:10

KPSS/7 sonuçları 2023 açıklandı! ÖSYM ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı sözleşmeli personel KPSS yerleştirme sonuçları nasıl öğrenilir?

KPSS/7 sonuçları ile ilgili son dakika açıklamasında bulunuldu. Konuya ilişkin açıklama ÖSYM'nin Twitter (X) hesabından yapıldı. Yayımlanan duyuruda "KPSS-2023/7: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme sonuçları açıklandı" ifadesine yer verildi. Peki, ÖSYM ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı sözleşmeli personel pozisyonları KPSS yerleştirme sonuçları nasıl öğrenilir? İşte sonuc.osym.gov.tr KPSS sonuçları ekranı...

Egitim 07-12-23 14:37

Prim borçları için Bakan Işıkhan duyurdu: Mücbir sebep hali uzatıldı: 31 Mayıs'a kadar...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda; Depremden etkilenen bazı bölgelerde mücbir sebep halinin uzatıldığını duyurdu.

Finans 30-11-23 15:30

Twitter reklamverenlerine seslenen Elon Musk'ın küfürlü tepkisi sosyal medyada gündem yarattı! Salon kahkahalara boğuldu

New York Times'ın DealBook Zirvesi'nde bir röportaj gerçekleştiren Elon Musk'ın Twitter reklamverenlerine gösterdiği tepki sosyal medyada gündem yarattı. Şimdiki adıyla X platformuna reklam vermeyi durduranlara ve durdurmakla tehdit edenlere Musk, "Birisi bana reklamla şantaj yapacaksa, parayla şantaj yapacaksa, s… gidin. S… gidin. Açık oldu mu? Umarım olmuştur." ifadelerini kullandı.

Trend 30-11-23 09:03

SİGARAYA ZAM MI GELDİ? 30 Kasım 2023 en pahalı ve en ucuz sigara fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? Güncel fiyatlar

Sigaraya zam mı geldi? Sorunun yanıtı sosyal medyada yer alan iddialar sonrası merak konusu oldu. Başta Twitter (X) olmak üzere sosyal medyada yapılan paylaşımlarda sigaraya 5 TL zam geleceği öne sürüldü. Peki, sigaraya zam mı geldi? 30 Kasım 2023 tarihi itibarıyla en pahalı ve en ucuz sigara fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? İşte, güncel fiyatlar...

Finans 30-11-23 08:00

İsrail ziyareti gündem olmuştu! Hamas'tan Elon Musk'a Gazze daveti

Space X, Tesla ve sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk'ın İsrail ziyaretinin ardından Hamas ünlü milyardere çağrı yaptı. Hamas yöneticilerinden Usame Hamdan, Elon Musk'ı İsrail'in saldırıları sonucu oluşan yıkımı görmesi için abluka altındaki Gazze Şeridi'ni ziyaret etmeye davet etti.

Haber 28-11-23 22:50

Özgür Demirtaş'tan Türkiye'nin konuştuğu davayla ilgili önemli açıklama: Oradan da ceza verilmeli

Spor dünyasını sarsan dolandırıcılık iddiasıyla ilgili her gün yeni bir açıklama geliyor. Prof. Dr. Özgür Demirtaş, X hesabından spor dünyasındaki dolandırıcılık iddiasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Demirtaş, 'Kim bu işten kar etti ise ondan tahsilat yapılmalı' dedi. Öte yandan vergi kaçırmayla ilgili de "Niyeti belli ise, oradan da ceza verilmeli." ifadelerini kullandı.

Haber 27-11-23 19:12

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI 2023! Atatürk görselli, en güzel, anlamlı, resimli ve duygusal Öğretmenler Günü mesajları TIKLA İNDİR!

Öğretmenler Günü mesajları ve sözleri 24 Kasım'da internette araştırılıyor. Öğrenciler bu anlamlı günde WhatsApp, Facebook, Twitter (X), Instagram ve Threads gibi uygulamalarda paylaşımda bulunacaklar. Atatürk'ün doğumunun 100. yılı olan 1981'den itibaren her 24 Kasım, Öğretmenler Günü olarak coşku ile kutlanıyor. İşte, WhatsApp ve Instagram için en yeni, en güzel, anlamlı ve resimli Öğretmenler Günü mesajları ile sözleri...

Finans 24-11-23 09:56

Elon Musk duyurdu: X'in eski özelliği geri geliyor! Tekrar gösterilecekler

Tesla, SpaceX ve sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk, X uygulaması ve internet sitesinde yapılan paylaşımlarda Tekdüzen Kaynak Bulucu (URL) ön izleme kartlarındaki başlıkların yeniden görüneceğini duyurdu. Yani linkli paylaşımlarda başlıklar tekrar yer alacak.

Haber 23-11-23 13:55

Yüzde 17'lik dilime gerebilecek misiniz? Bu zeka testini sadece zeki olanlar geçebiliyor

Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT) profesörü Shane Frederick'in 2005'te bulduğu IQ testi başta Twitter (X) olmak üzere sosyal medyada yeniden gündem oldu. Üç soruluk bu testi yalnızca dikkatli ve zeki olanlar geçebiliyor. Bakalım siz yüzde 17'lik dilime gerebilecek misiniz? İşte, sosyal medyada gündem olan o zeka testi...

Trend 23-11-23 13:23

Sosyal medyada gündem oldu! Resimdeki kaplanı sadece aşırı zekiler görebiliyor

Bir optik illüzyon testi başta Twitter (X) olmak üzere sosyal medyada gündem oldu. Görselde yer alan kaplanı görebilenlerin çok zeki olduğu öne sürüldü. Yapılan paylaşımlara göre insanların yalnızca yüzde 2' si kaplanı bulabiliyor. İşte o optik illüzyon görseli...

Trend 22-11-23 09:59

Dilan Polat'ın yakın arkadaşı Sevim Alan da gündemde! Murat Ağırel söylediği her şeyi yalanladı

Dilan Polat'ın yakın arkadaşı Sevim Alan 64 güzellik salonuyla dikkat çekiyor. Servetini sorgulayanlara sitem eden Sevim Alan katıldığı bir X yayınında Murat Ağırel'i arayarak gelir kaynağı hakkında bilgi verdiğini kendisini ikna ettiğini söyledi. Ancak gazeteci bu iddiaları ışık hızıyla yalanladı.

Magazin 20-11-23 13:56

SİGARAYA ZAM mı geldi? 12 Kasım 2023 en ucuz ve en pahalı sigara fiyatları ne kadar oldu? Zam gelmeyen grup kalmadı!

Sigaraya zam geldiği yönünde haberler sonrası en düşük ve en yüksek sigara fiyatları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda bir sigara grubuna daha zam geldiğini belirtti. Twitter (X) başta olmak üzere sosyal medyadaki paylaşımlar sonrası birçok kişi internette "Sigaraya zam mı geldi?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, 12 Kasım 2023 en düşük ve en pahalı sigara fiyatları ne kadar oldu?

Finans 12-11-23 14:29

10 KASIM MESAJLARI 2023! Atatürk'ün vefatının 85. yıl dönümü için yeni, etkileyici ve resimli 10 Kasım mesajları BURADA!

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü mesajları internette araştırılıyor. Türkiye'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, bugün yurdun dört bir yanında büyük sevgi ve özlemle anılacak. Instagram, Facebook ve Twitter (X) gibi sosyal medya hesaplarınızda paylaşabileceğiniz en güzel, yeni, etkileyici ve resimli 10 Kasım mesajları sizler için derledik. İşte en yeni, etkileyici ve resimli 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü mesajları...

Haber 10-11-23 15:57

10 KASIM ATATÜRK RESİMLİ CUMA MESAJLARI 2023: WhatsApp ve Facebook için en şık, en yeni, en güzel resimli cuma mesajları BURADA!

Cuma mesajları 10 Atatürk'ü Anma Günü'nde internette araştırılıyor. Bugün birçok kişi WhatsApp, Instagram, Facebook, X (Twitter) ve Threads gibi uygulamalarda 'Hayırlı cumalar!" mesajı paylaşacak. Biz de Atatürk resimli cuma mesajları ve sözlerini sizler için derledik. İşte 10 Kasım 2023 tarihine özel WhatsApp ve Instagram'da paylaşabileceğiniz hadisli, farklı, güzel ve resimli cuma mesajları...

Haber 10-11-23 12:00