North Korean Haberleri

Soğuk havalar şıklığınızı gölgelemesin! Kaliteli markaların birbirinden şık polar modellerini sizin için seçtik

Sıcak, şık ve rahat bir kış geçirmenin anahtarı, üzerinize giydiğiniz kaliteli polarlardan geçiyor. Bu nedenle sizler için en kaliteli markaların birbirinden şık polar modellerini listeledik. Soğuk havalarda sizi sıcacık tutacak bu polar modelleri aynı zamanda tarzınıza tarz katacak. Columbia’dan Adidas’a, Puma'dan The North Face markasına değin en şık ve fonksiyonel polar modelleriyle soğukların sizi üşütmesine izin vermeyin!

Haber 2024-02-12 00:48:33

Su ve rüzgar geçirmez, üçü bir arada The North Face mont indirimde

Kışın dondurucu soğuklardan etkilenmemek için kaliteli bir mont olmazsa olmaz. Birçok özelliği bir arada bulunduran, fonksiyonel bir mont arayışındaysanız Gülümseten Kasım Fırsatları indirimlerine mutlaka göz atmalısınız. Binlerce üründeki dev indirimler içinde yıldız gibi parlayan bir ürünle karşınızdayız: Su ve rüzgar geçirmez özelliğiyle öne çıkan The North Face M Quest Triclimate J Outdoor 3'ü Bir Arada Mont 815 TL indirimle satışta. İşte detaylar!

Haber 2023-11-16 14:34:04

Vans, Ugg, The North Face... Dünyaca ünlü markalar bir arada Superstep'te

The North Face, Vans, New Balance, Ugg ve daha birçok markanın yeni sezon ürünleri sizleri bekliyor. Kıyafet, ayakkabı, aksesuar gibi ihtiyaçlarını önceden tamamlayarak kışın telaş içinde arayışa girmek zorunda kalmak istemiyorsanız dünyaca ünlü spor giyim markalarını bir araya getiren Superstep koleksiyonuna mutlaka göz atmalısınız. İşte detaylar!

Haber 2023-10-25 12:27:27

The North Face, Crocs, Birkenstock... Ünlü markaların yeni sezon ürünlerinde %40'a varan indirimler

Şehrin sıcağından kaçıp doğaya koşmanın tam zamanı! İster bir doğa tutkunu ister şehir maceracısı olun; sizi rahatlıkla, konforla buluşturacak aynı zamanda şıklığınızı da zirveye çıkaracak ünlü markaların giyim ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olmanın tam zamanı! Ayakkabıdan terliğe, tişörtten gömleğe binlerce üründe %40'a varan indirimler sizleri bekliyor, acele edin!

Haber 2023-06-16 14:08:30

Eski ABD Başkanı Trump'tan tepki çeken sözler! Venezuela'yı alıp, bütün petrole sahip olabilirdik...

Eski ABD Başkanı Donald Trump North Carolina'da yaptığı basın toplantısında tepki çeken sözler söyledi. Kendi döneminin sonlarında Venezuela'nın çökmek üzere olduğunu belirterek, "Orayı kolayca alıp, tüm petrole sahip olabilirdik" dedi.

Haber 11-06-23 23:23

The North Face'den New Balance'a dünyaca ünlü markalarda kaçırılmayacak kış indirimi

Soğuk kış aylarını sıcacık geçirmenizi sağlayacak kaliteli bir mont, su geçirmez bir ayakkabı, içinizi ısıtacak yumuşacık bir polar ve dahasına indirimli bir şekilde sahip olmak ister misiniz? "Evet!" dediğinizi duyar gibiyiz. Haydi öyleyse detaylara geçelim!

Haber 24-01-23 12:32

10. Boğaziçi Film Festivali'nin uluslararası yarışma filmleri belirlendi

Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması'nda "A Long Break", "Ashkal", "Europe", "Love Dog", "Rodeo", "Six Weeks", "Sughra's Sons", "To The North", "Working Class Heroes" ve "Victim" filmleri Altın Yunus için yarışacak

Yurthaber 16-10-22 11:54

Sonbaharın gelişini böyle kutladılar! Tamamen çıplak denize koşup buz gibi suya girdiler

İlk olarak 2012 yılında başlayan North East Skinny Dip etkinliği bu sene 10. yıl dönümünü kutladı. Dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen yüzlerce çıplak yüzücü, sonbahar ekinoksunu kutlamak için gün doğarken Northumberland'daki Druridge Körfezi'nde denize koştu. Ortaya ilginç görüntülerin çıktığı etkinlikte akıl sağlığı derneği MIND için 80.000 sterlinden (yaklaşık 1 milyon 606 bin TL) fazla para toplandı.

Trend 26-09-22 16:09

Sapkın öğretmen skandalı ! 12 yaş altı öğrencilerini istismar etti

39 yaşındaki Carol Ann White isimli öğretmen, İskoçya'nın North Lanarkshire kentinde 12 yaşın altındaki iki genç öğrenciyi taciz ettikten sonra üç yıl hapis cezasına çarptırıldı. Olayın korkunç detaylarının ortaya çıkmasının ardından, sicili de kirlenen öğretmen duruşma sonunda gözyaşlarına boğuldu. Şoke olan veliler, şaşkınlıklarını ve üzüntülerini dile getirdiler.

Trend 15-06-22 12:06

Bahçesine izinsiz giren pitbulla acımadı! Defalarca ateş ederek etkisiz hale getirdi

Amerika Birleşik Devletleri’nin North Caroline eyaletinde yaşanan bir olay sosyal medyanın gündemine oturdu. Bahçesine tasmasız bir şekilde giren pitbull cinsi köpeği evin sahibi tabanca ile etkisiz hale getirdi. Yaşananlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye çekildi.

Trend 22-03-22 09:50

Kim Kardashian’ın en büyük korkusu öz evladı!

Televizyon yıldızı ve milyarder iş insanı Kim Kardashian, önceki gün katıldığı programda herkesi şaşırtan bir açıklamada bulundu. Kanye West (Ye) ile boşanma aşamasında olan Kim Kardashian, en çok korktuğu kişinin kızı North West olduğunu söyledi.

Magazin 21-12-21 08:39

İngiltere'de Muhafazakar Parti, 200 yıllık kalesini ara seçimde kaybetti

Perşembe günü North Shropshire seçim bölgesinde yapılan ara seçimi Liberal Demokratların kazanmasıyla iktidardaki Muhafazakar Parti 200 yıla yakın elinde tuttuğu kalesini kaybetti.

Haber 17-12-21 13:18

North West, annesi Kim Kardashian’ı eleştirdi: Neden farklı konuşuyorsun?

Kim Kardashian'ın son yayınladığı videoda, kızı North, sosyal medya konuşmasını eleştirdi: Anne, neden farklı konuşuyorsun?

Magazin 09-09-21 15:25

İskoçya'da adaya yerleşecek 100 kişi aranıyor! 50 bin sterlin verilecek

İskoçya hükümeti, nüfusu her geçen gün azalan ve yaşamın yok olmasından endişe ettiği Outer Hebrid bölgesindeki North Uist adasına yerleşecek kişiler için yeni planını açıkladı. Buna göre hükümet, 100 kişi ya da aileye adaya yerleşmeleri için 50 bin sterlin (580 bin TL) verileceği açıkladı.

Haber 05-08-21 08:27

Jack O'Connell, Colin Farrell ve Stephen Graham'ın rol aldığı The North Water'dan yeni görsel yayınladı

Türkiye’deki izleyicileriyle bu yılın sonunda BBC First ekranlarında buluşacak sinematik drama dizisi The North Water'dan yeni görsel yayınlandı. Ünlü yönetmen Andrew Haigh tarafından ekranlara taşınan ve yönetilen The North Water, BBC için See-Saw Films ve Rhombus Media tarafından hayata geçirildi.

Trend 25-06-21 10:26

Kim Kardashian kızına kaka emoji temalı doğum günü partisi yaptı

Kim Kardashian, sekiz yaşına giren kızı North West için kaka emojisi temalı bir doğum günü partisi düzenledi. Ünlü yıldız, kostümler ve süslemelerin temaya uygun olarak seçildiği partiden fotoğrafları, sosyal medya hesabında paylaştı.

Magazin 17-06-21 13:55

Michael Jordan'ın giydiği forma 1,38 milyon dolara satıldı

Efsane basketbolcu Michael Jordan'ın, Amerikan Üniversite Sporları Federasyonu (NCAA) Erkekler Basketbol Ligi'nde giydiği North Carolina Tar Heels forması, açık artırmada 1,38 milyon dolara alıcı buldu.

Spor 09-05-21 13:49

Bangladeş North South University ile OMÜ arasında iş birliği toplantısı

Bangladeş’in önde gelen üniversitelerinden North South University ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) arasında çevrim içi (online) tanıtım toplantısı geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Yurthaber 05-04-21 16:28

Kanada’da bıçaklı saldırı: 1 ölü, 6 yaralı

Kanada’nın North Vancouver kentinde bir halk kütüphanesinin önünde gerçekleştirilen bıçaklı saldırıda bir kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı belirtildiKanada’nın batısındaki North Vancouver kentindeki işlek bir alışveriş bölgesindeki bir halk kütüphanesi önünde bıçaklı saldırı yaşandı.

Haber 28-03-21 11:23

ABD’de küçük uçak seyir halindeki aracın üzerine düştü: 2 ölü, 2 yaralı

ABD’nin Florida eyaletinde küçük uçağın seyir halindeki aracın üzerine düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı.ABD’nin Florida eyaletine bağlı Pembroke Pines kentinde North Perry Havaalanından kalkan küçük bir uçak, kısa süre sonra elektrik hatlarına çarptı.

Haber 16-03-21 11:02

Nijerya'da yatılı okula saldırı: 'Yüzlerce kız öğrenci kaçırıldı'

A teacher in the north-western Zamfara state tells the BBC at least 300 girls are unaccounted for.

Haber 26-02-21 12:49

Dağlarda etek ve topuklu ayakkabı alay konusu oldu!

Moda devi Gucci'nin; açık hava rekreasyon şirketi North Face ile dağlarda topuklu ayakkabıyla gezen modellerle yaptığı tanıtım, sosyal medyada alay konusu oldu.

Haber 13-01-21 09:13

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Tekin, Amerika’dan yönetilen bilim seminerine katıldı

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, video konferans sistemiyle Amerika’dan yönetilen bilim seminerine katıldı.Ağrı Merkez İMKB Gazi Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Emine Yalçınkaya Güven’in ortağı olduğu "Wild Networking-Wifi of Trees and Fungi" adlı etwinning projesi bu ay Amerika North Carolina State Üniversitesinden bilim insanı Profesör Alper Bozkurt ile buluştu.

Yurthaber 31-12-20 15:10

Pakistan’da su tankeri bankaya çarptı: 1 ölü, 7 yaralı

Pakistan’ın Karachi şehrinde kontrolden çıkan su tankeri bir banka şubesine çarparak; 1 kişinin ölümüne, 7 kişinin de yaralanmasına sebep oldu.Pakistan’ın Karachi şehrinin banliyölerinden North Nazimabad’da, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan su tankeri bir banka şubesine çarptı.

Haber 09-11-20 12:27

64 ülkeye ihracat yapan Dalsan, ABD’de şirket kuruyor

Dalsan Yönetim Kurulu Üyesi Timuçin Daloğlu: - “Dünyadaki en büyük alçı levha pazarı Amerika’da. ABD pazarına açılmak ve orada kalıcı olmak istiyoruz. Dalsan North America isimli şirketimizi kurduk. Depolarımızı belirledik ve işe alımları başlattık. Burada ortaklık yapısıyla hareket edeceğiz. Gelecek yıl bu ülkeye yoğun ihracat gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" - "2023’te ihracat yaptığımız ülke sayısını 100’e, alçı levha üretim kapasitemizi ise 100 milyon metrekareye çıkarmayı hedefliyoruz”

Yurthaber 03-10-20 12:23

İngiltere'de 'uçan doktor' projesi ilk testini gerçekleştirdi

İngiltere'de sağlık görevlilerinin hastalara acil müdahalesi için Great North Air Ambulance Service (GNAAS) tarafından tasarlanan "uçan doktor" ülkenin Lake kentinde test edildi.

Haber 29-09-20 15:50

Yeni Zelanda’da tren otobüse çarptı: 1 ölü, 40 yaralı

Yeni Zelanda’da hemzemin geçitte öğrencileri taşıyan otobüse trenin çarpması sonuç 1 kişi hayatını kaybetti, 40 kişi yaralandı.Yeni Zelanda’nın Kuzey Adasında bulunan Palmerston North şehrinde hemzemin geçitte öğrencileri taşıyan otobüse tren çarptı.

Haber 16-09-20 16:02

En sevilen Scarlett Johansson filmleri

Marvel Sinematik Evreni'nin Black Widow'u Scarlett Johansson, popülerliğini her geçen gün artırıyor! Kariyerine henüz 10 yaşındayken North filmindeki Laura Nelson rolüyle başlayan güzel oyuncu Johansson, bugüne kadar birçok kaliteli yapımda yer aldı. İşte Scarlett Johansson'un en sevilen filmleri!

Trend 15-09-20 12:46

Hak-İş’ten Denizli’de ‘Sendikalı Kadın Takım Kaptanları’ eğitimi

Hak-İş Kadın Komitesi tarafından gerçekleştirilen “Yeterlilik Odaklı Sendikalı Kadın Takım Kaptanları Yetiştirilmesi Projesi İlk Düzey Eğitim Programı”nın ilki Denizli’de gerçekleştirildi.Denizli North Point Hotel’de gerçekleştirilen program, Hak-İş Genel Başkanvekili Av.Hüseyin Öz, Hak-İş Genel Sekreter Yardımcısı Eda Güner, Hak-İş Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin, Hak-İş Denizli İl Başkanı Sezai Söylemez ve çok sayıda Hak-İş üyesi kadının katılımıyla gerçekleştirildi.

Yurthaber 23-07-20 15:22

ABD'de Facebook'a karşı reklam boykotu kampanyası büyüyor

Nefret söylemine sessiz kaldığı gerekçesiyle Facebook'a karşı başlatılan reklam boykotu kampanyasına Unilever'e ait Amerikan dondurma şirketi Ben & Jerry's de katıldı. Daha önce de doğa sporları ve kamp malzemeleri üreticisi North Face, açık kaynak yazılım şirketi Mozilla ve şifre yönetimi uygulaması Dashlane, Temmuz ayı boyunca Facebook ve Instagram'a reklam vermeme kararı almıştı.

Haber 24-06-20 14:26

ABD'de askeri üsse düzenlenen saldırıda iki asker öldü

ABD’nin North Dakota eyaletindeki askeri üsse düzenlenen saldırıda iki askerin öldüğü bildirildi.

Haber 02-06-20 02:52

Gevşetilen kısıtlamaların faturası ağırlaşıyor!

Güney Kore'nin en büyük hava yolu şirketi Korean Air Lines, iç hat yolcularına maske takma zorunluluğu getirdi.

Haber 15-05-20 09:23

Amerika'da Köpekte İlk Corona Vakası

Amerika’da ilk kez bir köpeğin Corona virüsü testinin pozitif çıktığı açıklandı. North Carolina’nın Chapel Hill kentinde tamamı virüse yakalanan ailenin köpeklerinin de pozitif çıkması, Amerika’da bilinen ilk evcil köpekte görülen Corona virüsü vakası olduğu belirtiliyor

Haber 28-04-20 23:28

Kızı Kim Kardashian'ı 'biraz anne olmaya' davet etti

Kim Kardashian'ın başı altı yaşındaki kızı North ile dertte. Karantina günlerinde Nort yüzünden bir türlü video çekemeyen Kardashian, kızını dışarıya çıkarmaya çalışırken şok eden sözlerle karşılaştı: "Arkadaşlarınızla değil, çocuklarınızla meşgul olun."

Magazin 15-04-20 11:57

Kızlarına okulların açıldığını söyleyen babadan 1 Nisan şakası

ABD’nin North Carolina eyaletinde bir baba, üç kızına ‘1 Nisan’ şakası yaptı. Okulların açıldığını söyleyen baba, kızlarını erken saatte giyindirip, evin önünde okul servisini bekletti. O anları görüntüleyen baba, videoyu sosyal medyadan yayınladı.

Haber 04-04-20 10:58

ABD Başkanlık Seçimleri: 'Süper Salı'da 14 eyalette milyonlarca seçmen oy kullanıyor

Demokrat Parti'nin başkan adayının belirleneceği yarışta "Süper Salı" olarak adlandırılan ve 14 eyalette yapılan ön seçimlerde oy verme işleminin tamamlanmasına birkaç saat kaldı. Sonuçların açıklanacağı ilk eyaletlerin Alabama, North Carolina, Vermont ve Virginia olması bekleniyor. Son kamuoyu yoklamaları Vermont Senatörü Bernie Sanders'ı, eski Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın önünde gösteriyordu.

Haber 25-03-20 13:45

ABD Başkanlık Seçimleri: 'Süper Salı'da 14 eyalette milyonlarca seçmen oy kullanıyor

Demokrat Parti'nin başkan adayının belirleneceği yarışta "Süper Salı" olarak adlandırılan ve 14 eyalette yapılan ön seçimlerde oy verme işleminin tamamlanmasına birkaç saat kaldı. Sonuçların açıklanacağı ilk eyaletlerin Alabama, North Carolina, Vermont ve Virginia olması bekleniyor. Son kamuoyu yoklamaları Vermont Senatörü Bernie Sanders'ı, eski Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın önünde gösteriyordu.

Haber 25-03-20 13:45

ABD Başkanlık Seçimleri: 'Süper Salı'da 14 eyalette milyonlarca seçmen oy kullanıyor

Demokrat Parti'nin başkan adayının belirleneceği yarışta "Süper Salı" olarak adlandırılan ve 14 eyalette yapılan ön seçimlerde oy verme işleminin tamamlanmasına birkaç saat kaldı. Sonuçların açıklanacağı ilk eyaletlerin Alabama, North Carolina, Vermont ve Virginia olması bekleniyor. Son kamuoyu yoklamaları Vermont Senatörü Bernie Sanders'ı, eski Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın önünde gösteriyordu.

Haber 25-03-20 13:45

63 yıldır kayıptı! Okul bekçisi tarafından bulundu

ABD'deki Ohio'da bulunan North Canton Orta Okulu'nda ilginç bir olay yaşandı. Okulda bekçilik yapan Chas Pyle, bakım çalışmaları kapsamında dolapları düzenlerken bir dolabın arkasında cüzdan olduğunu gördü. İçi açıldıktan sonra 1957 yılına ait bir öğrenciye ait olduğu belirlenen çantadan çıkanlarsa genç bir kızın hayatını gözler önüne serdi.

Haber 18-02-20 14:14

'Dünyanın en kötü kedisine' yuva aranıyor

ABD'nin North Carolina eyaletindeki bir hayvan barınağı "dünyanın en kötü kedisini" sahiplendirmek için Facebook'ta ilan verdi.

Haber 27-01-20 12:10

North Korea to offer medical tourism

North Korea is planning to venture into medical tourism, the official newspaper of the country's ruling party Rodong Sinmun reported on Friday.

Haber 06-12-19 14:47

25 ülkeden 60 akademisyen ümmet fikrini tartıştı

İslam dünyasının ortak meselelerinin tartışıldığı İLEM Yaz Okulu'nda bu yıl "İslam'ın Transnasyonal Boyutları ve Ümmet" teması ele alındı - University of North Carolina Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemil Aydın: - "Müslümanlara karşı düşmanlık cahillikten kaynaklanmıyor. Avrupa ve Amerika'da kamuoyu Müslümanların ilime, sanata, medeniyete katkılarını ne kadar bilseler de değişik sebeplerle ırkçılık hala devam ediyor. Dolayısıyla buna karşı mücadelenin stratejisi farklı olmalı" - University of North Carolina Din Bilimleri Bölümünde görev yapan Juliane Hammer: - "Müslüman ve İslam düşmanlığı sadece 21. yüzyılın ürünü veya 11 Eylül olaylarının bir sonucu değildir. Irkçı fikirlerin oluşumu ve Müslüman gruplara devlet müdahalesi aslında 20. yüzyılın ilk yarısında başladı. Amerikan hükümeti ırkçı politikalarla siyahi Müslüman organizasyonları devlete karşı tehdit olarak kodlayarak gözetim ve fişleme mekanizmalarına tabi tuttu"

Haber 09-08-19 11:03

Demokratik Kongo’da eboladan ikinci ölüm

Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nin Rwanda ile sınırında yer alan Goma şehrinde ikinci bir kişinin daha eboladan öldüğü tespit edildi.Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nin North Kivu eyaletinin başkenti olan ve Rwanda sınırında bulunan yaklaşık 2 milyon nüfuslu Goma şehrinde eboladan ikinci ölüm tespit edildi.Salgın 2018’de başladığından beri Demokratik Kongo’da bin 600’den fazla kişi eboladan öldü ancak bunlar daha uzak bölgelerde yaşandı.Dünya Sağlık Örgütü (WHO), geçen hafta ebola salgınını küresel bir sağlık acil durumu olarak nitelendirdi.

Haber 31-07-19 15:21

Koreli şirketten Japonya kararı

Güney Koreli havayolu firması Korean Air, Japonya’nın Sapporo şehrine düzenledikleri uçuşların Eylül ayından itibaren askıya alınacağını duyurdu.Japonya’nın, Güney Kore’ye yönelik ileri teknoloji ürünü malzemeler üzerindeki ihracat kontrollerini sıkılaştırma kararının ardından iki ülke arasında meydana gelen gerilim sürerken, bir hamle de Güney Kore’nin en büyük ikinci havayolu firması olan Korean Air’den geldi.

Haber 30-07-19 09:40

GRAFİKLİ - ABD'deki FETÖ Şebekesi: Şerif Ali Tekalan

Türkiye'den ilk firar eden FETÖ'nün tepe yöneticilerinden eski Fatih Üniversitesi Rektörü Şerif Ali Tekalan, Teksas eyaletindeki FETÖ okulu North Amerikan Üniversitesi Rektörü olarak görev yapıyor - Türkiye'deki birçok FETÖ davası kapsamında onlarca yıllık hapis cezası istemiyle yargılanan Tekalan'ın, Ankara'da Rus Büyükelçi suikastı soruşturmasında, cinayetin işlendiği serginin organizatörüyle arasındaki para trafiği tespit edildi - Tekalan, oğlunu Esed rejiminin finansörü olarak gösterilen iş adamının kızıyla evlendirdi

Haber 24-07-19 11:07

Demir atlı yörük 34 ülkede down sendromluların sesi oldu

Türkiye'den motosikletiyle yola çıkarak önce Norveç'teki North Cape'ye, ardından Ertuğrul Fırkateyni'nin battığı yer olan Japonya'daki Kuşimoto'ya ulaşan Adem Çolak, 2 senede 34 ülke ve 44 bin kilometre yol katederek down sendromluların sesini duyurmaya çalıştı - Rotası üzerindeki down sendromu derneklerini ziyaret eden ve down sendromlu bireylerle röportajlar yapan Çolak, bir yandan da yanında götürdüğü kostümüyle zeybek oynayarak gittiği ülkelerde Türk kültürünü tanıttı ve tüm yaşadıklarını "Demir atlı yörük" isimli sosyal medya hesaplarından dünyaya aktardı

Haber 25-05-19 11:22

ABD'nin Silah Lobisinde Liderlik Krizi

Bireysel silah taşıma hakkını savunan NRA adlı lobi kuruluşunda yaşanan tartışmaların merkezindeki isim kuruluşun başkanı Oliver North. Geçen yıldan bu yana NRA’in başkanlığını yürüten North, ikinci dönem başkanlık için adaylığını koymayacağını açıkladı

Haber 28-04-19 08:42

ABD'de gaz sızıntısı sonucu binada patlama yaşandı

North Carolina eyaletindeki patlamada ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 15 kişi yaralandı

Haber 10-04-19 19:19

Erzurum’da ‘Kadınlar Matinesi’: Safiye ile Faik geliyor

Türk Sanat Müziğinin sevilen ve eğlenceli isimleri Safiye Soyman ile Faik Öztürk, 26 Nisan’da Erzurum’da sevenleriyle buluşacak.Magazin dünyasının en renkli çifti olan Safiye Soyman ile Faik Öztürk, North Stone firmasının ‘Kadınlar Matinesi’ organizasyonunda hayranlarıyla bir araya gelecek.

Yurthaber 10-04-19 10:10