North Yorkshire Haberleri

Soğuk havalar şıklığınızı gölgelemesin! Kaliteli markaların birbirinden şık polar modellerini sizin için seçtik

Sıcak, şık ve rahat bir kış geçirmenin anahtarı, üzerinize giydiğiniz kaliteli polarlardan geçiyor. Bu nedenle sizler için en kaliteli markaların birbirinden şık polar modellerini listeledik. Soğuk havalarda sizi sıcacık tutacak bu polar modelleri aynı zamanda tarzınıza tarz katacak. Columbia’dan Adidas’a, Puma'dan The North Face markasına değin en şık ve fonksiyonel polar modelleriyle soğukların sizi üşütmesine izin vermeyin!

Haber 2024-02-12 00:48:33

Su ve rüzgar geçirmez, üçü bir arada The North Face mont indirimde

Kışın dondurucu soğuklardan etkilenmemek için kaliteli bir mont olmazsa olmaz. Birçok özelliği bir arada bulunduran, fonksiyonel bir mont arayışındaysanız Gülümseten Kasım Fırsatları indirimlerine mutlaka göz atmalısınız. Binlerce üründeki dev indirimler içinde yıldız gibi parlayan bir ürünle karşınızdayız: Su ve rüzgar geçirmez özelliğiyle öne çıkan The North Face M Quest Triclimate J Outdoor 3'ü Bir Arada Mont 815 TL indirimle satışta. İşte detaylar!

Haber 2023-11-16 14:34:04

Tacizci erkek arkadaşı önce darp edip kolunu kırdı! Sonrasında gizlice kaydedilen cinsel ilişki görüntülerini ailesine gönderdi

İngiltere'nin Doğu Yorkshire bölgesinde yaşayan 31 yaşındaki Jessica Smith, 27 yaşındaki sevgilisi Dillan Billany tarafından darp edildi. Kolu kırılan 31 yaşındaki kadın erkek arkadaşının cinsel ilişki görüntülerini ailesine göndererek kendisini tehdit ettiğini ifade etti. Sevgilisinin darp ettiği 31 yaşındaki Jessica Smith kolu kırıldığı için üç saatlik bir ameliyat geçirmek zorunda kaldı.

Trend 2023-11-11 15:48:53

Vans, Ugg, The North Face... Dünyaca ünlü markalar bir arada Superstep'te

The North Face, Vans, New Balance, Ugg ve daha birçok markanın yeni sezon ürünleri sizleri bekliyor. Kıyafet, ayakkabı, aksesuar gibi ihtiyaçlarını önceden tamamlayarak kışın telaş içinde arayışa girmek zorunda kalmak istemiyorsanız dünyaca ünlü spor giyim markalarını bir araya getiren Superstep koleksiyonuna mutlaka göz atmalısınız. İşte detaylar!

Haber 2023-10-25 12:27:27

Çay tartışması felakete döndü! Soğan doğrarken mutfağa giren kocasını bıçakladı... Sonra yemek yapmaya devam etti

Birleşik Krallık'ın Doğu Yorkshire bölgesinde yaşayan 54 yaşındaki Teresa Hanson isimli bir kadın ve kocası Paul arasında tartışma başladı. Akşam yemeği için mutfakta soğan doğrayan Hanson yanına gelen eşi Paul ile şiddetli bir şekilde kavga etti. İkilinin çay yüzünden tartıştıkları ifade edilirken Hanson elindeki bıçağı Paul'un göğsüne sapladı. Aynı bıçakla yemek yapmaya devem eden Hanson birinci derece cinayetle suçlanarak tutuklandı.

Trend 13-09-23 13:33

Pişkinliğin böylesi! İngiliz turistin utanmaz dolandırıcılık planı: Eski otel bilekliğiyle...

Güney Yorkshire bölgesinin Sheffield kentinden Türkiye'ye gelen Roxanne Balciunas adlı 39 yaşındaki İngiliz turist, geçen senelerden kalma bir otel bilekliğiyle birlikte Kuşadası'ndaki lüks otelin imkanlarından bedelsiz faydalandı. İngiliz turist yaptıkları yetmezmiş gibi dolandırıcılık anlarını sosyal medya hesabından paylaştı...

Haber 15-07-23 12:21

The North Face, Crocs, Birkenstock... Ünlü markaların yeni sezon ürünlerinde %40'a varan indirimler

Şehrin sıcağından kaçıp doğaya koşmanın tam zamanı! İster bir doğa tutkunu ister şehir maceracısı olun; sizi rahatlıkla, konforla buluşturacak aynı zamanda şıklığınızı da zirveye çıkaracak ünlü markaların giyim ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olmanın tam zamanı! Ayakkabıdan terliğe, tişörtten gömleğe binlerce üründe %40'a varan indirimler sizleri bekliyor, acele edin!

Haber 16-06-23 14:08

Eski ABD Başkanı Trump'tan tepki çeken sözler! Venezuela'yı alıp, bütün petrole sahip olabilirdik...

Eski ABD Başkanı Donald Trump North Carolina'da yaptığı basın toplantısında tepki çeken sözler söyledi. Kendi döneminin sonlarında Venezuela'nın çökmek üzere olduğunu belirterek, "Orayı kolayca alıp, tüm petrole sahip olabilirdik" dedi.

Haber 11-06-23 23:23

Türkiye’ye tatile gelen İngiliz turist depremi anlattı! Kaldığı otel büyük hasar aldı...“Nükleer bomba patlamış gibiydi”

İngiltere’nin Yorkshire bölgesinde yaşayan Timothy Whiting isimli bir adam yaklaşık 5 yıldır dünya turundaydı. Dünya turunun Türkiye ayağında Hatay’ı ziyaret ettiği sırada Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki iki depremle sarsıldı. Otelinin büyük hasar aldığını belirten İngiliz turist, yaşadığı korku dolu anları anlattı.

Trend 08-02-23 14:23

Parkta gördüğü köpeği önce sevdi sonra çaldı! O anlar böyle görüntülendi

Mecidiyeköy'de bir sitede oturan yabancı uyruklu kadının "Jako" isimli 12 yaşındaki "Yorkshire teriyeri" cinsi köpeği, parkta gezdirildiği esnada çalındı. Hırsızlık anları kameralara yansırken, Şişli polisi para karşılığı köpeği teslim etmek isteyen 2 şahsı buluşmaya baskın yaparak yakaladı. Köpeğine kavuşan Polina Çolak Türk polisine teşekkür ederken, gözaltına alınan 2 şahıs savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Haber 30-01-23 12:22

The North Face'den New Balance'a dünyaca ünlü markalarda kaçırılmayacak kış indirimi

Soğuk kış aylarını sıcacık geçirmenizi sağlayacak kaliteli bir mont, su geçirmez bir ayakkabı, içinizi ısıtacak yumuşacık bir polar ve dahasına indirimli bir şekilde sahip olmak ister misiniz? "Evet!" dediğinizi duyar gibiyiz. Haydi öyleyse detaylara geçelim!

Haber 24-01-23 12:32

Doğumhanede bebeğini görünce şaşkına döndü! “Farklı bir şeyler olduğunu anladım”

İngiltere’nin West Yorkshire şehrinde yaşayan 36 yaşındaki Hannah Doyle normal bir şekilde gittiği doğumhanede bebeğini kucağına aldığına şaşkına döndü. Zander adını verdiği oğlunun diğer bebeklerden fiziksel olarak farklı göründüğünü ifade eden Doyle, “Farklı bir şeyler olduğunu anladım” diyerek o anları anlattı. Doktora durumu sorduğunda ise oğlunun nadir görülen bir kromozom bozukluğuyla doğduğunu anladı.

Trend 30-12-22 13:37

Dondurulmuş pizzadan plastik bant çıktı! “Nefes alamayınca oğlum morarmaya başladı”

İngiltere’nin Güney Yorkshire eyaletindeki Mexborough bölgesinde yaşayan 25 yaşındaki Denise Perry isimli bir kadın, 14 aylık oğluna dondurulmuş bir pizzayı ısıtarak verdi. Pizzanın ılıklaşmasından sonra onu yemeye başlayan 14 yaşındaki çocuk bir anda nefes almamaya ve öksürmeye başladı. Oğlunun nefes borusuna elini sokan anne orada yapışan plastik bandı almayı başardı.

Trend 29-11-22 13:25

10. Boğaziçi Film Festivali'nin uluslararası yarışma filmleri belirlendi

Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması'nda "A Long Break", "Ashkal", "Europe", "Love Dog", "Rodeo", "Six Weeks", "Sughra's Sons", "To The North", "Working Class Heroes" ve "Victim" filmleri Altın Yunus için yarışacak

Yurthaber 16-10-22 11:54

Evlerine yeni taşınan aile tadilat yaptırmak istedi! Mutfak döşemelerinin altından çil çil altın çıktı

İngiltere’nin Yorkshire kentinde yaşayan bir aile yeni taşındıkları evin mutfağını yenilemek istedi. Tadilat için evin döşemelerini çıkartan ve kazdırmaya başlayan aile karşılaştıkları manzara karşısında şoke oldu. Çünkü evlerinin mutfağından 1610 ile 1727 yıllarından kalma olduğu tahmin edilen altınlar çıktı. Mutfağın zeminine ustaca gizlenen 264 altın müzayedede çifte tam 754 bin sterlin (yaklaşık 15 milyon 484 bin 624 TL) kazandırdı.

Trend 10-10-22 14:17

Sonbaharın gelişini böyle kutladılar! Tamamen çıplak denize koşup buz gibi suya girdiler

İlk olarak 2012 yılında başlayan North East Skinny Dip etkinliği bu sene 10. yıl dönümünü kutladı. Dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen yüzlerce çıplak yüzücü, sonbahar ekinoksunu kutlamak için gün doğarken Northumberland'daki Druridge Körfezi'nde denize koştu. Ortaya ilginç görüntülerin çıktığı etkinlikte akıl sağlığı derneği MIND için 80.000 sterlinden (yaklaşık 1 milyon 606 bin TL) fazla para toplandı.

Trend 26-09-22 16:09

Sapkın öğretmen skandalı ! 12 yaş altı öğrencilerini istismar etti

39 yaşındaki Carol Ann White isimli öğretmen, İskoçya'nın North Lanarkshire kentinde 12 yaşın altındaki iki genç öğrenciyi taciz ettikten sonra üç yıl hapis cezasına çarptırıldı. Olayın korkunç detaylarının ortaya çıkmasının ardından, sicili de kirlenen öğretmen duruşma sonunda gözyaşlarına boğuldu. Şoke olan veliler, şaşkınlıklarını ve üzüntülerini dile getirdiler.

Trend 15-06-22 12:06

Çevredekiler ne olduğunu anlamadı! Sarhoş taraftar bir anda tribünlerden aşağı düştü

İngiltere’nin en popüler kriket takımlarından biri olan Yorkshire’ın maçında çekilen görüntüler sosyal medyada popüler oldu. Tribünde çekilen görüntülerde bir Yorkshire Vikings hayranı, 12 dakika içinde sekiz alkollü içecek içince bir anda dengesini kaybederek düştü. O anların sosyal medyada paylaşılmasından sonra görüntüler 100 binlerce izlenmeye ulaştı.

Trend 04-06-22 14:02

Bahçesine izinsiz giren pitbulla acımadı! Defalarca ateş ederek etkisiz hale getirdi

Amerika Birleşik Devletleri’nin North Caroline eyaletinde yaşanan bir olay sosyal medyanın gündemine oturdu. Bahçesine tasmasız bir şekilde giren pitbull cinsi köpeği evin sahibi tabanca ile etkisiz hale getirdi. Yaşananlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye çekildi.

Trend 22-03-22 09:50

Mesleğini bıraktı, saçını yıkadığı videoları satarak servet kazanıyor! Aylık kazancı dudak uçuklattı

İngiltere’nin Yorkshire kentinde yaşayan Belle Grace, ilginç mesleği sayesinde sosyal medyada popüler olmayı başardı. Engelli bakıcılığı yaparken bir anda işinden ayrılan Grace, bulduğu içerik fikri sayesinde herkesi şaşırtmayı başardı. Grace, saçını yıkadığı anları videoya çekerek sosyal medya hesabı üzerinden hayranlarına satıyor. Fenomen isim bulduğu yöntem sayesinde aylık kazancının 10 bin sterlin (yaklaşık 187 bin TL) olduğunu açıkladı.

Trend 28-02-22 10:12

Kahraman köpek sahibinin hayatını kurtardı! “Köpeğim olmasa şimdi duldum”

Yorkshire Terrier cinsi Chewie Leyland isimli bir köpek, Lancashire'dan bir çift tarafından kurtarılıp evlat edinildikten bir yıl sonra evde kalp krizi geçiren sahibinin hayatını kurtardı. Kahraman bir köpek , kalp krizi geçirirken göğsünün üzerine atlayarak sahibinin hayatını kurtardıktan sonra 2022 Crufts Kahraman Ödülü'ne aday gösterildi.

Trend 25-02-22 17:17

Kim Kardashian’ın en büyük korkusu öz evladı!

Televizyon yıldızı ve milyarder iş insanı Kim Kardashian, önceki gün katıldığı programda herkesi şaşırtan bir açıklamada bulundu. Kanye West (Ye) ile boşanma aşamasında olan Kim Kardashian, en çok korktuğu kişinin kızı North West olduğunu söyledi.

Magazin 21-12-21 08:39

İngiltere'de Muhafazakar Parti, 200 yıllık kalesini ara seçimde kaybetti

Perşembe günü North Shropshire seçim bölgesinde yapılan ara seçimi Liberal Demokratların kazanmasıyla iktidardaki Muhafazakar Parti 200 yıla yakın elinde tuttuğu kalesini kaybetti.

Haber 17-12-21 13:18

North West, annesi Kim Kardashian’ı eleştirdi: Neden farklı konuşuyorsun?

Kim Kardashian'ın son yayınladığı videoda, kızı North, sosyal medya konuşmasını eleştirdi: Anne, neden farklı konuşuyorsun?

Magazin 09-09-21 15:25

İngiliz sağlık çalışanlarından tepki çeken video: Hayat kurtaracağınız yerde seksi video çekiyorsunuz

İngiltere'nin Yorkshire bölgesindeki sağlık çalışanlarının TikTok'a yüklediği video olay yarattı. Görev başındayken dans ettikleri gözlenen hemşireler için, "Hayat kurtarmak yerine bir ambulansın arkasında seksi danslarınızla ön plandasınız. Dünya ölümcül bir virüsle boğuşurken ve herkes ölürken buna nasıl zaman buluyorsunuz'' şeklinde yorumlar yapıldı.

Haber 26-08-21 10:07

İskoçya'da adaya yerleşecek 100 kişi aranıyor! 50 bin sterlin verilecek

İskoçya hükümeti, nüfusu her geçen gün azalan ve yaşamın yok olmasından endişe ettiği Outer Hebrid bölgesindeki North Uist adasına yerleşecek kişiler için yeni planını açıkladı. Buna göre hükümet, 100 kişi ya da aileye adaya yerleşmeleri için 50 bin sterlin (580 bin TL) verileceği açıkladı.

Haber 05-08-21 08:27

İngiltere'de İkinci Dünya Savaşı'ndan kalan patlamamış bir bomba imha edildi

İngiltere'nin Doğu Yorkshire bölgesinde bir inşaat çalışmasında işçiler tarafından bulunan İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma patlamamış bir bomba imha edildi.

Haber 24-07-21 21:22

İngiltere'de 2 bin yıllık taş oyması penis heykeli bulundu! Yaklaşık 28 santimetre

İngiltere'nin Kuzey Yorkshire bölgesinde bulunan Catterick kasabasında yapılan arkeolojik kazılarda, Roma işgali döneminden kalma taş oyması penis heykeli bulundu. Yaklaşık 28 santim uzunluğunda olduğu tespit edilen penis heykelinin, 2014-2018 arasında düzenlenen kazılarda bulunduğu ancak bulunan 62 bin nesnenin analizinin daha uzun sürdüğü belirlendi.

Haber 18-07-21 08:37

Jack O'Connell, Colin Farrell ve Stephen Graham'ın rol aldığı The North Water'dan yeni görsel yayınladı

Türkiye’deki izleyicileriyle bu yılın sonunda BBC First ekranlarında buluşacak sinematik drama dizisi The North Water'dan yeni görsel yayınlandı. Ünlü yönetmen Andrew Haigh tarafından ekranlara taşınan ve yönetilen The North Water, BBC için See-Saw Films ve Rhombus Media tarafından hayata geçirildi.

Trend 25-06-21 10:26

Kim Kardashian kızına kaka emoji temalı doğum günü partisi yaptı

Kim Kardashian, sekiz yaşına giren kızı North West için kaka emojisi temalı bir doğum günü partisi düzenledi. Ünlü yıldız, kostümler ve süslemelerin temaya uygun olarak seçildiği partiden fotoğrafları, sosyal medya hesabında paylaştı.

Magazin 17-06-21 13:55

İngiltere’de Kovid-19’un yeni türü: Üçlü mutasyon

İngiltere’de bilim adamları, ülkenin Yorkshire bölgesinde 49 kişide görüldüğü belirtilen koronavirüsün yeni türü "üçlü mutasyonu” araştırıyor.

Haber 25-05-21 20:52

Michael Jordan'ın giydiği forma 1,38 milyon dolara satıldı

Efsane basketbolcu Michael Jordan'ın, Amerikan Üniversite Sporları Federasyonu (NCAA) Erkekler Basketbol Ligi'nde giydiği North Carolina Tar Heels forması, açık artırmada 1,38 milyon dolara alıcı buldu.

Spor 09-05-21 13:49

Bangladeş North South University ile OMÜ arasında iş birliği toplantısı

Bangladeş’in önde gelen üniversitelerinden North South University ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) arasında çevrim içi (online) tanıtım toplantısı geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Yurthaber 05-04-21 16:28

Kanada’da bıçaklı saldırı: 1 ölü, 6 yaralı

Kanada’nın North Vancouver kentinde bir halk kütüphanesinin önünde gerçekleştirilen bıçaklı saldırıda bir kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı belirtildiKanada’nın batısındaki North Vancouver kentindeki işlek bir alışveriş bölgesindeki bir halk kütüphanesi önünde bıçaklı saldırı yaşandı.

Haber 28-03-21 11:23

İngiltere'de derste Muhammed Peygamber karikatürü gösteren öğretmen açığa alındı

İngiltere’nin West Yorkshire bölgesinde bulunan Batley kentindeki bir okulda görevli öğretmenin derste Muhammed Peygamber karikatürlerini göstermesi tepki topladı. Öğretmenin açığa alındığı açıklandı.

Haber 26-03-21 06:37

ABD’de küçük uçak seyir halindeki aracın üzerine düştü: 2 ölü, 2 yaralı

ABD’nin Florida eyaletinde küçük uçağın seyir halindeki aracın üzerine düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı.ABD’nin Florida eyaletine bağlı Pembroke Pines kentinde North Perry Havaalanından kalkan küçük bir uçak, kısa süre sonra elektrik hatlarına çarptı.

Haber 16-03-21 11:02

Nijerya'da yatılı okula saldırı: 'Yüzlerce kız öğrenci kaçırıldı'

A teacher in the north-western Zamfara state tells the BBC at least 300 girls are unaccounted for.

Haber 26-02-21 12:49

Dağlarda etek ve topuklu ayakkabı alay konusu oldu!

Moda devi Gucci'nin; açık hava rekreasyon şirketi North Face ile dağlarda topuklu ayakkabıyla gezen modellerle yaptığı tanıtım, sosyal medyada alay konusu oldu.

Haber 13-01-21 09:13

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Tekin, Amerika’dan yönetilen bilim seminerine katıldı

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, video konferans sistemiyle Amerika’dan yönetilen bilim seminerine katıldı.Ağrı Merkez İMKB Gazi Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Emine Yalçınkaya Güven’in ortağı olduğu "Wild Networking-Wifi of Trees and Fungi" adlı etwinning projesi bu ay Amerika North Carolina State Üniversitesinden bilim insanı Profesör Alper Bozkurt ile buluştu.

Yurthaber 31-12-20 15:10

İngiltere'de 32 erkek, 8 kız çocuğuna cinsel taciz suçlamasıyla yargılanacak

İngiltere'nin Batı Yorkshire bölgesinde, sekiz kız çocuğuna cinsel tacizde bulundukları iddia edilen 32 erkeğe, cinsel saldırı suçlaması yöneltildi. Erkeklere, 1999-2012 yılları arasında işlendiği iddia edilen tecavüz suçlamalarında bulunuldu.

Haber 10-12-20 19:28

Acemi kundakçı kendini yaktı

İngiltere’nin West Yorkshire bölgesinde park halindeki aracı yakmaya çalışan kundakçı kendini yaktı.

Haber 05-12-20 14:51

İngiltere’de 13 kadını öldüren seri katil Sutcliffe, hayatını kaybetti

İngiltere Cezaevi Servisi tarafından yapılan açıklamada, “Yorkshire Ripper” olarak bilinen İngiltere’de 13 kadını öldüren seri katil Peter Sutcliffe hayatını kaybetti.

Haber 13-11-20 13:57

Pakistan’da su tankeri bankaya çarptı: 1 ölü, 7 yaralı

Pakistan’ın Karachi şehrinde kontrolden çıkan su tankeri bir banka şubesine çarparak; 1 kişinin ölümüne, 7 kişinin de yaralanmasına sebep oldu.Pakistan’ın Karachi şehrinin banliyölerinden North Nazimabad’da, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan su tankeri bir banka şubesine çarptı.

Haber 09-11-20 12:27

64 ülkeye ihracat yapan Dalsan, ABD’de şirket kuruyor

Dalsan Yönetim Kurulu Üyesi Timuçin Daloğlu: - “Dünyadaki en büyük alçı levha pazarı Amerika’da. ABD pazarına açılmak ve orada kalıcı olmak istiyoruz. Dalsan North America isimli şirketimizi kurduk. Depolarımızı belirledik ve işe alımları başlattık. Burada ortaklık yapısıyla hareket edeceğiz. Gelecek yıl bu ülkeye yoğun ihracat gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" - "2023’te ihracat yaptığımız ülke sayısını 100’e, alçı levha üretim kapasitemizi ise 100 milyon metrekareye çıkarmayı hedefliyoruz”

Yurthaber 03-10-20 12:23

İngiltere'de 'uçan doktor' projesi ilk testini gerçekleştirdi

İngiltere'de sağlık görevlilerinin hastalara acil müdahalesi için Great North Air Ambulance Service (GNAAS) tarafından tasarlanan "uçan doktor" ülkenin Lake kentinde test edildi.

Haber 29-09-20 15:50

Yeni Zelanda’da tren otobüse çarptı: 1 ölü, 40 yaralı

Yeni Zelanda’da hemzemin geçitte öğrencileri taşıyan otobüse trenin çarpması sonuç 1 kişi hayatını kaybetti, 40 kişi yaralandı.Yeni Zelanda’nın Kuzey Adasında bulunan Palmerston North şehrinde hemzemin geçitte öğrencileri taşıyan otobüse tren çarptı.

Haber 16-09-20 16:02

En sevilen Scarlett Johansson filmleri

Marvel Sinematik Evreni'nin Black Widow'u Scarlett Johansson, popülerliğini her geçen gün artırıyor! Kariyerine henüz 10 yaşındayken North filmindeki Laura Nelson rolüyle başlayan güzel oyuncu Johansson, bugüne kadar birçok kaliteli yapımda yer aldı. İşte Scarlett Johansson'un en sevilen filmleri!

Trend 15-09-20 12:46

Hak-İş’ten Denizli’de ‘Sendikalı Kadın Takım Kaptanları’ eğitimi

Hak-İş Kadın Komitesi tarafından gerçekleştirilen “Yeterlilik Odaklı Sendikalı Kadın Takım Kaptanları Yetiştirilmesi Projesi İlk Düzey Eğitim Programı”nın ilki Denizli’de gerçekleştirildi.Denizli North Point Hotel’de gerçekleştirilen program, Hak-İş Genel Başkanvekili Av.Hüseyin Öz, Hak-İş Genel Sekreter Yardımcısı Eda Güner, Hak-İş Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin, Hak-İş Denizli İl Başkanı Sezai Söylemez ve çok sayıda Hak-İş üyesi kadının katılımıyla gerçekleştirildi.

Yurthaber 23-07-20 15:22

ABD'de Facebook'a karşı reklam boykotu kampanyası büyüyor

Nefret söylemine sessiz kaldığı gerekçesiyle Facebook'a karşı başlatılan reklam boykotu kampanyasına Unilever'e ait Amerikan dondurma şirketi Ben & Jerry's de katıldı. Daha önce de doğa sporları ve kamp malzemeleri üreticisi North Face, açık kaynak yazılım şirketi Mozilla ve şifre yönetimi uygulaması Dashlane, Temmuz ayı boyunca Facebook ve Instagram'a reklam vermeme kararı almıştı.

Haber 24-06-20 14:26