Northern Ireland Haberleri

Ireland Baldwin doğum sonrası pozlarını paylaştı! Bedenine dair sözleri gündemde

Model Ireland Baldwin doğumdan dokuz ay sonra sütyen ve iç çamaşırlarıyla doğum sonrası vücudunun samimi fotoğraflarını paylaşarak takipçileriyle dertleşti. Model 'Olmak istediğim yerden çok uzaktayım' dedi.

Magazin 2024-02-21 10:57:11

İsveç’ten İzmir’e uzanan altın madalya

İzmir Gökkuşağı Koleji 11. sınıf öğrencisi Amina Salikhova, İsveç merkezli uluslararası Northern Lights Piano Festival&Competition 2023 finalinde güçlü rakiplerini geride bırakarak dünya birincisi oldu.

Yurthaber 2023-06-02 10:06:38

Striptizci temalı baby shower partisi düzenlemişti! Anne olmaya hazırlanan Ireland Baldwin duşta poz verdi

Dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin'in Kim Basinger ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Ireland Baldwin, anne olacağını duyurmuştu. Bir süredir Andre Allen Anjos olarak da bilinen müzisyen RAC ile aşk yaşayan Baldwin duş pozuyla dikkat çekti.

Magazin 2023-04-06 15:10:58

Alec Baldwin 8. kez baba olmuştu! Kıvrımlı güzel Ireland Baldwin hamile olduğunu açıkladı

Alec Baldwin'in Kim Basinger ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Ireland Baldwin, anne olacağını duyurdu. İlk çocuğunu bekleyen Baldwin, bebeğinin ultrason fotoğrafını paylaştı.

Magazin 2023-01-01 14:05:31

Rekabet Kurumu'ndan WhatsApp'ın sahibi Meta'ya büyük ceza!

Rekabet Kurumu'ndan WhatsApp'ın ve Instagram'ın sahibi olan Meta'ya büyük para cezası geldi. Meta Platforms, Inc. (Eski unvanı Facebook Inc.), Meta Ireland Limited (Eski unvanı Facebook Ireland Limited), WhatsApp LLC ile Madoka Turkey Bilişim Hizmetleri Ltd. Şti. hakkında yürütülen soruşturma neticesinde Rekabet Kurulu, Meta'ya 346,7 milyon lira idari para cezası verdi.

Haber 26-10-22 10:16

Sütyensiz elbisesiyle iddialı dans! Ireland Baldwin hayranlarını mest etti

Ünlü Amerikalı oyuncu Alec Baldwin’in kızı Ireland Baldwin üçe vurdurduğu saçlarıyla büyük beğeni toplamıştı. Güzel model şimdi de sütyensiz elbisesiyle evde dans ettiği anları paylaşarak hayranlarından tam not aldı.

Magazin 16-09-22 14:59

Soruşturma başlatılmıştı! Facebook ve WhatsApp, Rekabet Kurumunun karşısına çıkacak

Facebook ve WhatsApp, Rekabet Kurumunun karşısına çıkacak. Şirketlere hizmet piyasasındaki hakim durumlarını yaptığı anlaşmalar vesilesiyle kötü kullandığı gerekçesiyle soruşturma açılmıştı. Sözlü savunma aşamasına gelinen soruşturmada Facebook, Facebook Ireland, WhatsApp ve Madoka Turkey Bilişim Hizmetleri, 11 Ekim’de sözlü savunma verecek.

Haber 12-09-22 11:47

Saçlarını üçe vurdurmuştu! Ireland Baldwin pozlarıyla dikkat çekti

Ünlü Amerikalı oyuncu Alec Baldwin’in kızı Ireland Baldwin saçlarını üçe vurdurup sarıya boyatmıştı. Yeni imajıyla gündeme gelen ünlü model bikinili pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 11-09-22 09:53

Ireland Baldwin saçlarını üçe vurdurdu! Son hali olay oldu

Ünlü Amerikalı oyuncu Alec Baldwin’in kızı Ireland Baldwin yeni imajıyla herkesi şoke etti. Radikal bir karar alarak saçlarını üçe vurduran ve sarıya boyatan ünlü model son pozlarıyla dikkat çekti. Modelin bu radikal değişimini ilk destekleyen ise annesi oldu.

Magazin 05-09-22 16:35

23 Ağustos'ta yapılması planlanıyordu! WhatsApp'ın sahibi Meta'nın Rekabet Kurulundaki sözlü savunma toplantısı ertelendi

Meta Platforms Inc., Meta Platforms Ireland Limited, WhatsApp LLC ve Madoka Turkey Bilişim Hizmetlerinin, Rekabet Kurulunda 23 Ağustos'ta yapılması planlanan sözlü savunma toplantısının ertelendiği bildirildi.

Haber 19-08-22 16:17

Ireland Baldwin üzerine fazlasıyla küçük gelen bikinisiyle poz verdi

ABD'li oyuncu Alec Baldwin'in 26 yaşındaki kızı Ireland Baldwin son derece iddialı bir paylaşımda bulundu. Model olan Baldwin üzerine fazlasıyla küçük gelen bikini üstüyle selfie çekip paylaştı. Modeli görenler "Son derece seksi" dedi.

Magazin 05-08-22 13:26

Ireland Baldwin'den tecavüz itirafı: Toksik ve bana zarar veren ilişkilerde bulundum

Oyuncu Alec Baldwin'in iddialı pozlarıyla öne çıkan kızı Ireland Baldwin, geçmişte tecavüze uğradığını açıkladı. Ünlü model, o olayın ardından hayatının tamamen değiştiğini anlattı.

Magazin 28-06-22 16:49

Çıplak denize giren Ireland Baldwin'den yeni pozlar

Model, oyuncu ve senaryo yazarı Ireland Baldwin sevgilisiyle çıktığı tatilden paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Ireland Baldwin son olarak yeşil bikinisiyle verdiği pozuyla hayranlarının dikkatini çekti.

Magazin 23-06-22 10:39

Ireland Baldwin 'yok artık' dedirtti! Tamamen çıplak denize girip paylaştı

Oyuncu Alec Baldwin'in Kim Basinger ile olan evliliğinden dünyaya gelen en büyük kızı Ireland Baldwin tatil paylaşımlarıyla şoke etti. Ünlü model sevgilisiyle çıktığı tatilde tamamen soyunup denize girdiği anları paylaştı. Baldwin'in paylaşımı tepki çekti.

Magazin 19-06-22 14:53

Ireland Baldwin sınırları zorladı! Yalnızca file çorap giydi

Dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin'in kızı Ireland Baldwin paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Genç model yalnızca külotlu çorap giyip göğüslerini de siyah bantla kapadı. Baldwin'in paylaşımları sosyal medyayı salladı.

Magazin 13-02-22 14:22

Ireland Baldwin yeni yıl dileğini paylaştı: Umarım kot pantolonumu ilikleyebilirim

Model Ireland Baldwin sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Ireland Baldwin Noel tatilindeki rahat hallerini paylaştı. Son dönemde aldığı kilolardan yakınan model paylaşımında "Umarım bu yıl kot pantolonumu ilikleyebilirim" dedi.

Magazin 03-01-22 15:42

Ireland Baldwin küvete girdi! Hiç çekinmeden paylaştı

Son dönemde babasının yaşadığı dramatik olaylarla anılan Ireland Baldwin Noel için tatile çıktı. Ireland Baldwin tatilde küvete girip çıplak hallerini paylaşmaktansa çekinmedi.

Magazin 30-12-21 14:14

Alec Baldwin'in model kızı Ireland Baldwin, bu sefer de küvetten çıplak pozunu paylaştı! Sosyal medyada olay yarattı

Alec Baldwin ile Kim Basinger'ın tek çocuğu model Ireland Baldwin, lüks tatillerinden kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. Otelin küvetinde üstsüz bir şekilde poz veren Baldwin’in paylaşımı sosyal medyada büyük beğeni topladı. Ünlü model kısa sürede binlerce beğeni ve yoruma ulaşmayı başardı.

Trend 29-12-21 17:22

Ireland Baldwin son paylaşımıyla tepki çekti! Kalçasını paylaşınca...

Babası yanlışlıkla sette yönetmeni öldüren Ireland Baldwin yaşananlardan sonra kendini hızlıca toparladı. İddialı pozlarına devam eden güzel model aldığı kiloları vermek için bir adım attı.

Magazin 17-12-21 16:53

Ireland Baldwin sere serpe koltuk pozuyla olay oldu! Hem zeki hem seksi

Sette kazayla katil olan ve hakkındaki soruşturma süren Alec Baldwin'in model kızı Ireland Baldwin pozlarıyla dikkat çekiyor. Güzel model ev halini takipçileriyle paylaşmaktan çekinmedi.

Magazin 02-12-21 09:38

Ireland Baldwin vibratör paylaştı! Gelen mesajı ifşa etmesiyle gündem oldu

Sette kazayla katil olan ve hakkındaki soruşturma süren Alec Baldwin'in model kızı Ireland Baldwin kendisine gelen çirkin yorumları ifşa etti.

Magazin 11-11-21 15:51

Ireland Baldwin üstsüz pozuyla sosyal medyayı salladı

Sette kazayla katil olan ve hakkındaki soruşturma süren Alec Baldwin'in model kızı Ireland Baldwin yeni paylaşımlarıyla dikkat çekti. Ünlü modelin üstsüz pozlarına yorum yağdı.

Magazin 04-11-21 14:03

Alec Baldwin'in model kızı Ireland Baldwin'den cesur paylaşımlar

Alec Baldwin ile Kim Basinger'ın tek çocuğu model Ireland Baldwin babasının yaşadıkları sonrasında paylaşımlarına bir süre ara vermişti. Güzel model son olarak Cadılar Bayramı için paylaşım yapıp içini döktü.

Magazin 02-11-21 13:43

Alec Baldwin'in model kızı Ireland Baldwin ölen yönetmenle ilgili paylaşım yaptı

Alec Baldwin ile Kim Basinger'ın tek çocuğu model Ireland Baldwin babasının yaşadıkları sonrasında bir paylaşım yaptı. Film çekimleri sırasında set ekibinden 2 kişiyi yanlışlıkla vuran babasıyla ilgili yorum yapmamaya çalışan güzel model bakın ne dedi.

Magazin 24-10-21 08:05

Ireland Baldwin göğüslerine küçük gelen bikinisiyle mesaj verdi

Bir zamanlar Hollywood'un ünlü çifti olan Alec Baldwin ile Kim Basinger'ın tek çocuğu model Ireland Baldwin uzun süre sonra iddialı pozlarıyla yine gündeme geldi.

Magazin 22-09-21 14:00

Sütyen sevmeyen Ireland Baldwin yine yaptı yapacağını...

Alec Baldwin ile Kim Basinger'ın tek çocuğu model Ireland Baldwin zaman zaman sütyensiz hallerini paylaşıyor ve her fırsatta sütyen sevmediğini ifade ediyor. Ireland Baldwin son paylaşımıyla da bu konuya değindi.

Magazin 30-08-21 11:58

Ireland Baldwin reklam için kıvrımlarını sergiledi

Bir zamanlar Hollywood'un ünlü çifti olan Alec Baldwin ile Kim Basinger'ın tek çocuğu model Ireland Baldwin son paylaşımıyla beğeni topladı.

Magazin 23-08-21 10:15

Ireland Baldwin çıplak kadın dövmesiyle gündemde

Sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman dikkat çeken Ireland Baldwin çıplak kadın dövmesi yaptırdı. Gelen yorumlardan sonra ise açıklama yapmak zorunda kaldı.

Magazin 17-08-21 16:34

Ireland Baldwin, küvetten paylaştı

Instagram hesabından kıvrımlarını ve dövmelerini sergilemeyi seven genç model Ireland Baldwin bu sefer leopar desenli bikinisiyle küvetin kenarında verdiği pozlarını paylaştı.

Magazin 04-05-21 12:07

Ireland Baldwin yine şaşırtmadı! Kısa hırkasıyla garip poz

Doğayla iç içe bir tatil için harekete geçen model Ireland Baldwin yine bildiğini okudu ve müstehcen bir karesini paylaştı.

Magazin 27-04-21 11:47

Ireland Baldwin öyle bir yerine dövme yaptırdı ki...

Son dönemin çok konuşulan isimlerinden olan model Ireland Baldwin, yaptığı her paylaşımla sosyal medyayı sallıyor. Ünlü model son olarak yeni dövmesiyle olay oldu.

Magazin 19-04-21 16:02

Ireland Baldwin iç çamaşırı giyip reklam yaptı! Tepki çekti

Dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin'in kızı Ireland Baldwin bu sefer de iç çamaşırı reklamı için verdiği pozla gündem oldu.

Magazin 04-04-21 10:32

Covid-19: Ireland suspends use of Oxford-AstraZeneca vaccine

İrlanda, Oxford Üniversitesi ile AstraZeneca’nın ortak geliştirdiği aşının kullanımını askıya aldı.

Haber 14-03-21 17:04

Ireland Baldwin sütyensiz paylaşımıyla olay oldu! 'Sütyen takmaya ne dersin?'

Dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin'in kızı Ireland Baldwin sütyensiz bir paylaşım yaptı. Baldwin'in hayranları bu paylaşıma yorum yağdırdı.

Magazin 08-03-21 11:23

Ireland Baldwin sezonu açtı! Bikini küçük geldi

Bir zamanlar Hollywood'un ünlü çifti olan Alec Baldwin ile Kim Basinger'ın tek çocuğu 24 yaşındaki model Ireland Baldwin sezonu açtı. Bikinili paylaşımıyla ünlü isim olay oldu.

Magazin 28-02-21 08:12

Ireland Baldwin üstsüz pozuyla dikkat çekti

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Ireland Baldwin bu sefer banyodan paylaştı. Ünlü modelin göz makyajı ise hayranlarının dikkatinden kaçmadı.

Magazin 26-02-21 14:32

Ireland Baldwin ev haliyle olay oldu!

Son dönemin çok konuşulan isimlerinden olan model Ireland Baldwin, yaptığı her paylaşımla sosyal medyayı sallıyor. Ünlü model şimdi de ev haliyle dikkat çekti.

Magazin 21-02-21 10:45

Google hakkındaki rekabet soruşturmasının sözlü savunma toplantısı için tarih belli oldu!

Google Reklamcılık ve Pazarlama Ltd. Şti., Google International LLC, Google LLC, Google Ireland Limited ve Alphabet Inc. hakkında yürütülen rekabet soruşturmasının sözlü savunma toplantısı 30 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Haber 12-02-21 14:58

Ireland Baldwin, Britney Spears gömleğini giydi! Dekoltesi olay oldu

Amerikalı oyuncu Alec Baldwin'in Kim Basinger ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Ireland Baldwin, Britney Spears gömleğiyle ve dekoltesiyle sosyal medyayı salladı.

Magazin 11-02-21 09:59

Ireland Baldwin kasığına kadar inen dövmesini göstermek isterken...

Alec Baldwin ile Kim Basinger'ın kızı model Ireland Baldwin paylaşımlarıyla olay olmaya devam ediyor. Genç model dövmesini gösterip dövmecisine not yazarken adeta soyundu.

Magazin 25-01-21 14:00

Ireland Baldwin yalnızca çizme giydi! Sansürsüz paylaşınca...

Alec Baldwin'in model kızı Ireland Baldwin, yaptığı paylaşımla sosyal medyayı salladı. Tamamen çıplak bir fotoğrafını takipçileri ile paylaşan Ireland Baldwin'e dakikalar içinde beğeni yağdı.

Magazin 07-01-21 10:12

Model Ireland Baldwin online toplantısına üstsüz katıldı

Moda dünyasının son dönemde yıldızı yükselen isimlerinden biri olan Ireland Baldwin, Zoom toplantısına üstsüz katıldı.

Magazin 23-12-20 14:15

Ireland Baldwin Zoom'a üstsüz katıldığını söyledi! Olay poz

Alec Baldwin'in model kızı Ireland Baldwin vücuduyla barıştıktan sonra bambaşka bir insan oldu. Baldwin son yaptığı üstsüz paylaşımla olay oldu.

Magazin 20-12-20 13:39

Yasa dışı horoz dövüşü baskınında horoz polisi öldürdü

Filipinlerde bir polis memuru, Northern Samar bölgesindeki yasa dışı bir horoz dövüşüne düzenlenen baskında horoz tarafından öldürüldü.

Haber 28-10-20 19:38

Ireland Baldwin göğüs ucuyla mesaj verdi!

Genç manken Ireland Baldwin, göğüs uçlarına yapıştırdığı 'Oy Verdim' etiketiyle hayranlarının karşısına çıktı. Ireland Baldwin havuz başında üstsüz hallerini paylaştı.

Magazin 23-10-20 11:18

Ireland Baldwin küçük kırmızı iç çamaşırlarıyla mutfakta!

Model Ireland Baldwin yaptığı paylaşımla olay oldu. Koronavirüs salgınında aylarca evinden çıkmayan model sosyal medyada sık sık cesur pozlarını paylaşıyordu. Baldwin sınırları zorladı.

Magazin 16-10-20 09:49

Ireland Baldwin cadde ortasında eteğini kaldırdı! Sebebi belli oldu

Amerikalı ünlü oyuncu Alec Baldwin'in kızı ünlü model Ireland Baldwin, kadınların regl dönemi sırasında sızıntıyı engelleyen özel üretim iç çamaşırının tanıtımını yapmak için eteğini kaldırarak çektiği fotoğrafı Instagram'da paylaştı.

Magazin 08-10-20 10:49

CTH Holding, Fox’s markalı bisküvi işletmelerini satın almak için anlaştı

Ferrero iştirak şirketi CTH Holding, Fox’s markalı bisküvi işletmelerini satın almak için Northern Food Grocery Group Limited ile anlaştığını açıkladı. Şirket, bu satın alma ile zengin ve kaliteli bisküvi kategorisindeki yerini sağlamlaştırmayı hedeflediğini dile getirdi.

Finans 07-10-20 14:01

Darp edilen Ireland Baldwin olaydan sonra ilk kez plaja gitti

Karantina sonrası bulduğu her fırsatı Malibu plajında değerlendiren model Ireland Baldwin, geçtiğimiz hafta darp edilmişti. Olaydan sonra bir süre evinden çıkmayan Baldwin, önceki gün sahilde görüntülendi.

Magazin 01-09-20 14:05