Nostaljik Haberleri

Tarihi 1914'e uzanıyordu! İstiklal Caddesi'nde yeni dönem: İBB duyurdu

İstanbul'un simge caddelerinden İstiklal Caddesi'nde yeni dönem başlıyor. İstiklal Caddesi'nin simgelerinden olan nostaljik tramvayların yerine hizmete alınacak elektrik enerjisiyle çalışan bataryalı tramvaylar, test sürüşlerinin ardından seferlerine başlayacak. Bataryalı tramvayların tasarımı nostaljik tramvaylarla aynı olacak.

Finans 2024-04-21 13:30:15

Tandırevini 50 yılda topladığı eşyalarla nostaljik müzeye dönüştürdü

Van'ın İpekyolu ilçesinde yaşayan 70 yaşındaki Zübeyit Demir, 50 yılını vererek topladığı yüzlerce eşyayla evinin bahçesinde tandırevi olarak kullandığı eklentiyi "nostaljik müze"ye dönüştürdü.

Yurthaber 2024-04-17 11:23:38

Her şeyi tek başına yaptı! Yazın ziyaretçi akınına uğruyor: En eski parça 300 yıllık

Uzun yıllar Bursa'da yaşayan daha sonra memleketi Bayburt'a dönüş yapan 56 yaşındaki marangoz ustası Ömer Keleş, Ballıkaya köyündeki baba ocağını kültür evine dönüştürdü. Keleş, 50 metrekarelik evde yaklaşık bin adetin üzerinde antika ve nostaljik eşyayı sergiliyor. Kültür evi, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Maddi anlamda kimseden destek almadığını kaydeden, her şeyi tek başına yaptığını kaydeden Keleş, kültür evinin özellikle yaz aylarında ziyaretçi akınına uğradığını belirtti.

Haber 2024-03-03 15:18:35

Kedinin çarptığı çocuktan çatıda halaya... İstanbul'da yaşanan ilginç olaylar kameralara böyle yansıdı!

İstanbul'da yaşanan ilginç olaylar, kameralarca kayıt altına alındı. Marketten koşarak çıkan kedinin çarptığı çocuk yere düşerken, bir tekstil atölyesinde ütünün kablosunun yerinden çıkması sonucu çalışanlar panik yaşadı. Yine, seyir halindeki nostaljik tramvaya koşarak yetişmeye çalışan kişi, dengesini kaybedip yere düşerken, 2 kişinin de çatıda halay çektiği anlar kameralara yansıdı.

Haber 2024-02-18 11:03:32

Diğer Haber Etiketleri

İstiklal Caddesi ibb antikacı eski eşyalar İpekyolu Van Bayburt baba ocağı İstanbul Bim bim aktuel bim aktüel katalog bim aktüel kataloğu bim aktüel ürünler bim aktüel ürünler katalogu bim aktüel ürünleri bim bu hafta bim com tr bim de bu hafta fotoğrafı tatil yeni yıl dilekleri yeni yıl mesajları yeniyil dilekleri karakteri Oyuncu sosyal medya ünlü oyuncu yaşında Evrim Alasya evlilik söyledi Elif Karlı Sertab Erener Sezen Aksu necdet yazar Emel Sayın yeşilçam Kepez polaroid polaroid fotoğraf makinesi kaleiçi yapi Ferdi Tayfur Tuğçe Tayfur Erzincan en iyi türk aşk filmleri en iyi türk komedi filmleri en iyi türk korku filmleri en iyi yeşilçam filmleri film önerileri güzel türk filmi unutulmaz filmler en iyi fılmler aksiyon film önerileri pulp fiction Star Wars casablanca macera aksiyon filmleri Tatlıcı şambali şambali tarifi şambali tatlısı şambali tatlısı püf noktası Nükhet Duru nükhet duru kimdir Şarkılar Bizi Söyler meneviş cılızoğlu Oktay Kaynarca Işıl Yücesoy smeg tava tava seti tava takimi Muğla Kemal Sunal Trivia Quiz oyun konsolu nusret Bilecik kraliçe Muazzez Ersoy çocuklar duymasın Pınar Altuğ vişneli mekik kalibi kek fransız mutfağı yemekleri fransız dükkan Urla boza osmanlı boza nedir nasıl yapılır boza neyden yapılır faydaları kanser anne sütü kış vitamin öksürük içecekler Victoria Beckham Doğu Ekspresi TCDD Cüneyt Arkın Malatya Şahin Tofaş Murat 124 sözlük Gülse Birsel fotoğraf makinesi Mine Tugay Zalim İstanbul dizisi moda Civan Canova tamirat Kahramanmaraş Çorum restorasyon Turizm börek tarifi Müzik kömür soba

Nostaljik radyodan dans eden kaktüse 25 Ocak BİM Aktüel Kataloğu indirimli ürünleri

BİM'in 25 Ocak 2024 tarihli Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu yayınlandı. Alışveriş tutkunlarının heyecanla beklediği BİM'in aktüel indirim kataloğunda bu hafta da her ihtiyaca uygun ürünler yer alıyor ve bu ürünler indirimli fiyatlarıyla dikkat çekiyor. İşte 25 Ocak Cuma tarihli BİM Aktüel Kataloğu!

Haber 25-01-24 16:32

Vick Hope, üstsüz pozu yüzünden sert eleştirilere maruz kaldı! Ülkenin %95'i şu anda bazı faturaları ödemekte zorlanırken gösterişli hayatınızı...

Vick Hope, üstsüz bir nostaljik tatil fotoğrafını paylaştıktan sonra 'kış aylarında gösterişli yaşam tarzını sergilediği' için eleştirilince trollere karşılık vermek zorunda kaldı. "Ülkenin %95'i şu anda bazı faturaları ödemekte zorlanırken gösterişli hayatınızı sergilediğiniz için teşekkürler" yorumları sonrası ünlü isim yanıt verdi.

Magazin 22-01-24 08:15

Yeni yıl dilekleri 2024 - En güzel ve en etkileyici yılbaşı dilekleri için öneriler

Yılbaşı, sadece takvimdeki sayının değişmesi değil, aynı zamanda aile ve sevilen insanlarla vakit geçirilebilecek, mutluluğun arttırılabileceği bir gün anlamına gelir. Sevdiklerinden uzakta olanlar ise uzakları yakın eden telefon görüşmeleri, görüntülü görüşmeler, nostaljik yılbaşı kartpostalı, yeni yıl kartı ve sevgi dolu mesajlar yardımı ile özlemini dindirmeye çalışırlar. İşte en güzel yılbaşı dilekleri için öneriler!

Haber 29-12-23 00:31

Kızılcık Şerbeti’nin Kıvılcım’ı Evrim Alasya’nın nostaljik paylaşımına beğeni yağdı! Görenler aynı şeyi söyledi

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Kıvılcım karakteriyle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Evrim Alasya başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çekiyor. Sempatik tavırları ve samimi halleriyle de çok beğenilen ünlü isim bu defa nostaljik paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin çocukluk fotoğrafını gören herkes aynı şeyi söyledi.

Magazin 02-12-23 16:53

Elif Karlı'nın nostaljik paylaşımına yorum yağdı! Görenler aynı şeyi söyledi

Ünlü şarkıcı Elif Karlı’nın 30 yıllık eşi Ahmet Cengiz Karlı, geçtiğimiz ocak ayında tutuklu bulunduğu Tokat Cezaevi’nde geçirdiği kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. Eşinin vefatıyla sarsılan Elif Karlı, geçmişe özlem duyduğunu ifade ettiği bir gönderi paylaştı. Ünlü ismin nostaljik paylaşımına yorum yağdı...

Magazin 26-10-23 12:40

Sertab Erener Sezen Aksu ile olan videosunu 'Sadece 39 kiloydum' diyerek paylaştı! O paylaşıma beğeni yağmuru

Sertab Erener, sosyal medya hesabından yaptığı nostaljik görüntülerle gündem oluyor. Son olarak Sezen Aksu imzalı 'Sakin Ol' klibinin çekimleriyle ilgili bir kamera arkası görüntüsü paylaşan ünlü sanatçıya adeta yorum ve beğeni yağdı. Paylaşım kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi.

Magazin 01-10-23 10:23

Yeşilçam'ın yıldızı Emel Sayın'ın nostalji paylaşımı sosyal medyayı salladı! 'Meğer ne güzelmişim' deyince yorum yağdı

Yeşilçam'ın ve Türk müziğinin efsane isimlerinden Emel Sayın, sosyal medya hesabından yaptığı nostaljik paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Takipçilerini yıllar öncesine götüren sanatçının gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 04-09-23 17:31

Kepez’de açık hava Yeşilçam günleri başlıyor

Kepez Belediyesi’nin her yıl geleneksel hale getirdiği yaz akşamlarının vazgeçilmez etkinliği açık hava sinema günleri Dokumapark’ta Nostaljik Yeşilçam Sokağı’nda cumartesi günü başlıyor.

Yurthaber 02-08-23 14:18

Fiyatı 2099 TL'ye düştü! Polaroid Go'da 730 TL indirim

Polaroid Go nostaljik anılarınızı anında yakalayıp paylaşmanızı sağlayan şık ve kompakt bir anlık fotoğraf makinesi. Göz alıcı tasarımı ve taşınabilir boyutuyla dikkat çeken bu yeni nesil Polaroid kamera tüm dünyada büyük bir ilgi görüyor. Şimdi bu eşsiz makine %25 indirim fırsatıyla sizlerle!

Haber 02-08-23 11:29

Edirne'nin nostaljik semti Kaleiçi'nin turizme kazandırılması isteniyor

Edirne'nin kendine has özellikleri olan bir kısmı harap haldeki Kaleiçi semtinde tarihi evlerin ayakta kalanlarının turizme kazandırılması isteniyor.

Yurthaber 09-06-23 11:05

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan nostaljik paylaşım! ''Babasının kopyası''

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur son paylaşımıyla yine çok konuşuldu. Tuğçe Tayfur babası Ferdi Tayfur ile nostaljik bir paylaşım yaptı. Baba-kızın eski fotoğrafına sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 07-06-23 15:45

Hobi olarak başladı, yüz binlerce antika ve nostalji eser biriktirdi

Erzincan’da esnaf Hasan Akın, başladığı hobi sayesinde yüz binlerce antika ve nostalji eser biriktirdi. Akın, bugüne kadar biriktirdiği antika eşya ve nostaljik ürünleri iş yerinde sergiliyor.

Yurthaber 05-06-23 08:21

En iyi Türk filmleri 2023 - Yeşilçam ve Türk sinemasının en sevilen filmleri

Günümüze kadar Türk sineması unutulmaz yıllar yaşadı. Yeşilçam'ın nostaljik dokusunu koruyan yapımlarla birlikte çağdaş ve yenilikçi filmler de izleyicileri büyüledi. Bu yıl vizyona giren en iyi Türk filmleri, kaliteli yapım değerleri, etkileyici senaryoları ve güçlü oyunculuk performanslarıyla göz doldurdu. Hem ulusal hem de uluslararası platformlarda büyük ilgi gördü. İşte tüm Dünya’da ilgi gören Türk yapımı filmleri sizler için derledik!

Trend 31-05-23 13:09

Unutulmaz filmler listesinde hangi filmler var? İşte mutlaka izlenmesi gereken unutulmaz filmler!

Nostaljik bir yolculuğa hazır mısınız? Unutulmaz filmler listemizle size sinema dünyasının en unutulmaz, etkileyici ve sarsıcı yapıtlarını sunuyoruz! Kalbinizi derinden etkileyecek, düşündürecek ve büyüleyecek bir film deneyimi için hazır olun. "Unutulmaz Filmler Listesi" ile sinemanın büyüsüne kapılacak, duygusal bir yolculuğa çıkacaksınız. Hayatınızda iz bırakacak, kalbinize dokunacak ve düşüncelerinizi şekillendirecek bu filmlerle unutulmaz bir deneyim yaşamak için hazır olun!

Trend 22-05-23 10:48

Tam kıvamında şambali tarifi! Şambali tatlısı nasıl yapılır?

Şambali tatlısı tatlıcıların vitrinlerinin göz bebeği olarak görülüyor. Özellikle nostaljik lezzetleri sevenlerin vazgeçilmezi olan şambali tatlısının yapımının zor olduğu düşünülüyor. Ancak bu şambali tarifine sadık kalarak tam kıvamında şambali tatlınızı yapabilirsiniz.

Yemek 08-05-23 17:20

Nükhet Duru nereli, kimdir, kaç yaşında? Nostaljik şarkılarla Nükhet Duru bu akşam Şarkılar Bizi Söyler'de

Şarkılar Bizi Söyler'e bu akşam Nükhet Duru konuk oldu. Konukların açıklanmasından sonra ünlü sanatçı ile ilgili aramalar hız kazandı. Programın takipçileri Nükhet Duru nereli ve kaç yaşında gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. Kariyeri boyunca pek çok unutulmaz şarkıya imza atmış olan isim eğlenceli kişiliği ve başarılı sahne performansı ile de tanınıyor. Peki, Nükhet Duru nereli, kimdir, kaç yaşında? Ayrıntılar haberimizde...

Magazin 06-05-23 21:16

Tarih gibi kadınım demişti! Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Gülendam'ı Işıl Yücesoy gençlik halleriyle hayran bıraktı

ATV ekranlarında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde canlandırdığı Gülendam karakteriyle izleyici karşısına çıkan Işıl Yücesoy, nostaljik paylaşımlarına devam ediyor. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yayınladığı gençlik fotoğrafıyla görenleri hayret ettiriyor.

Magazin 14-04-23 23:59

Kaliteli ve uzun ömürlü tava arayanlara Smeg marka tava önerileri

Lezzetli yemekler yapmak istiyor ancak tavalarınızdan istediğiniz performansı alamıyorsanız harika bir yazıyla karşınızdayız! Smeg markası tarafından üretilen tava çeşitleri; kullanışlı gövdesi, paslanmaz çelik kulpları ve 1950'lerin nostaljik rüzgârlarını mutfağınıza taşıyan harika tasarımlarıyla herkesin gönlünü çalıyor. Birbirinden kaliteli Smeg tava modellerini incelemek için okumaya devam edin!

Haber 28-03-23 15:42

42 yaşındaki nostaljik arabasına gözü gibi bakıyor

Muğla’nın Menteşe ilçesinde nostalji araba tutkunu 72 yaşındaki Mustafa Alaçam, 42 yaşındaki aracını gözü gibi bakıyor.

Yurthaber 03-02-23 15:16

Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal'dan nostaljik paylaşım! İlk kez ortaya çıktı

Kemal Sunal ile Gül Sunal'ın mutlu günlerinden bir fotoğraf dizisi daha ortaya çıktı. 19 Ocak 1975'te aile arasında yapılan nişan töreninde çekilen fotoğraflar, nostalji rüzgârları estirdi

Magazin 20-01-23 09:24

20 yaşından küçük olanların çözmesi mümkün değil!

20 yaşından küçük olanların asla hatırlamayacağı oyuncaklar olduğunu biliyor muydun? Eğer cevabın "Hayır ben 20 yaşından küçüğüm ancak nostaljik oyuncakları iyi bilirim!" diyenlerdensen seninle bir oyun oynayalım...

Trend 05-01-23 15:43

Kibrit kutusu boyutunda! Görenleri şaşırtıyor: Fiyatı ise...

Nostaljik Game Boy'dan ilham alan yeni bir taşınabilir oyun konsolu şu sıralar bir kitle fonlama platformu üzerinden bağış topluyor. Bu yeni 8 bitlik oyun konsolu, yaklaşık bir kibrit kutusu boyutunda. Üstelik bir hoparlör veya pil ile de gelmiyor. Bu gibi özellikleriyle görenleri şaşırtan cihaza sahip olmak isteyenler için belirlenmiş bir fiyat da bulunuyor.

Haber 28-12-22 16:14

Nusret Gökçe gündemden düşmüyor! Nusret'in son paylaşımına beğeni yağdı: Tuz yoksa hayat da yok

Katar'daki Dünya Kupası finalinin ardından sahaya giren, Arjantinli futbolcular ve kupayla birlikte pozlar veren Nusret Gökçe, tüm dünyada gündeme oturmuştu. Instagram'da 50 milyona yakın takipçisi olan ünlü işletmeci Nusret, ilkokulda okuduğu dönemde çekilen siyah beyaz bir fotoğrafını paylaştı. Nusret'in nostaljik paylaşımına takipçileri beğeni yağdırdı.

Magazin 27-12-22 22:40

BOZTRAM çok yakında Bozüyüklülerle buluşuyor

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun vizyon projelerinden biri olan Raylı Sistem Nostaljik Tramvay projesi tüm hızıyla devam ederken, imalatı tamamlanan 3 adet tramvay ilçeye getirilerek Bozüyük Belediyesi tarafından teslim alındı.

Yurthaber 23-12-22 10:07

Muazzez Ersoy'un son hali olay oldu! 20'lik genç kız gibi

Hatice Yıldız Levent ya da sahne adıyla Muazzez Ersoy, nostaljik şarkılardaki başarısından dolayı "Nostalji Kraliçesi" olarak hafızalara kazındı. Hem şarkıları hem de sesiyle yıllarca adından söz ettiren sanatçı, son görüntüsüyle sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 28-11-22 10:15

Çocuklar Duymasın paylaşımı yapan Pınar Altuğ gelen yoruma yanıtıyla dikkat çekti

Takipçilerine verdiği atarlı yanıtlarla dikkat çeken Pınar Altuğ, sosyal medyadan Çocuklar Duymasın'dan bir karesini paylaştı. Nostaljik paylaşımı beğeni alan Altuğ bir takipçisinin 'Artık sıktı' yorumuna bakın ne tepki verdi.

Magazin 27-10-22 15:49

Vişneli mekik tarifi: Pastane klasiği vişneli mekik nasıl yapılır? Vişnenin yakıştığı en güzel tatlı!

Vişneli mekik tarifi denince akla çay saatleri gelir. Hem nostaljik hem de modern tatlılardan biri olan vişne mekiği minik kalıplarda pişiyor, daha yoğun ve tek lokmalık ikramlıklar haline gelmekte. Peki, vişneli mekik nasıl yapılır? Pastane klasiği vişneli mekik tarifi...

Yemek 15-10-22 21:32

Urla'daki beş metrekarelik dükkanda 120 farklı gazoz satıyor

Gazoz dükkanı işleten Ferhat İskit: - "Bu kadar rağbet beklemiyordum. Nostaljik bir hava oldu. Özellikle gençler çok ilgi gösteriyor"

Yurthaber 10-10-22 11:04

Boza içmenin tam zamanı: Sevmiyorsanız bile faydalarını duyduktan sonra sevmeye başlayabilirsiniz! Kanserden öksürüğe kadar birçok derde deva

Boza nostaljik içecekler arasında bulunuyor. Tadı ve kokusu bizi çocukluğumuza götürüyor. Üzerine dökülen tarçın ve leblebi bozanın lezzetine lezzet katıyor. Sevenin çok sevdiği sevmeyenin ise uzak durduğu bozanın faydalarını duyanlar şaşırıyor. Osmanlı'dan bu yana yıllardır süre gelen boza kanser, öksürük, enfeksiyon, bağışıklık sistemi bozuklukları gibi çok çeşitli hastalıklara şifa oluyor.

Haber 03-10-22 10:59

TikTok'a katılan Victoria Beckham eski utanç fotoğraflarını paylaştı!

Ünlü şarkıcı ve modacı Victoria Beckham, 90'larda çekilen bir dizi nostaljik fotoğrafını TikTok hesabından paylaştı. Şimdilerde moda ikonu olan eski Spice Girls üyesi Victoria Beckham, hızla trendlerdeki yerini aldı.

Magazin 26-08-22 11:52

Emel Sayın'dan photoshoplu ünlülere gönderme! Fotoğrafını paylaşıp...

Efsane sanatçı Emel Sayın, gençlik fotoğrafını paylaşarak yeni nesil ünlülere göndermede bulundu. Nostaljik paylaşım yapan Emel Sayın, paylaşımına "Of of.. Bir zamanlar photoshopa hiç gerek yoktu." notunu düştü.

Magazin 20-07-22 09:38

Doğu Ekspresi'ne kardeş nostaljik hatlar geliyor! TCDD harekete geçti

Doğu Ekspresi'ne kardeş hatlar geliyor. Vatandaşların yoğun talebi sonrası TCDD (Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları) harekete geçti. Doğu Ekspresi'ne benzer yeni nostaljik hatlar açılacak. TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürü Hasan Pezük'ün ifadelerine göre, Van Gölü Ekspresi, Güney Kurtulan Ekspresi, Karaelmas Ekspresi ve Göller Ekspresi adı altında 4 nostaljik hat turizme açılacak. Peküz, bu alanda çok iyi bir gelişme olacağını düşündüklerini de belirtti.

Haber 26-06-22 09:54

Cüneyt Arkın'ın nostaljik fotoğrafına beğeni yağdı! Şampiyonlar Ligi gibi kadro

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Cüneyt Arkın, sosyal medyayı aktif olarak kullanmaya devam ediyor. 84 yaşındaki usta sanatçı, son paylaşımıyla takipçilerini yıllar öncesine götürdü. Arkın, 1976 yılında ünlü isimlerle birlikte Antalya Film Festivali yolculuğunda çekilen bir fotoğrafı paylaştı. Paylaşıma sosyal medya kullanıcıları "Şampiyonlar Ligi gibi kadro" yorumu yaptı.

Magazin 10-06-22 00:30

Adı: Nazlı Şahin! Özal ve Erbakan'ın bindiği aracı 2 saat kullanıyor: Trilyon verseler satmam

Malatya'da nostaljik araba tutkunu Ömer Fişenkçi 1981 model Murat 131 marka otomobiline gözü gibi bakıyor. Nazlı Şahin adını verdiği aracına binmeye kıyamayan Fişenkçi, arabaya her binişinden önce temizlik yapıyor. Fişenkçi, ''Her zaman erken kalkıp arabamı temizliyorum. Daha sonra Nazlı Şahinim ile sokakta geziyorum. 8. Cumhurbaşkanımız Turgut Özal, Erbakan Hocamız ve Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu arabama binmişti. Bende anısı var. 3 trilyon verseler satmam'' diyor.

Haber 02-06-22 13:31

Nostaljik ne demek? Nostaljik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Günlük hayatta kullanmasak da hafızamızda yer eden pek çok kelime vardır. Televizyondan, internetten ya da günlük hayatta duyduğumuzda dikkatimizi çeken bu kelimelerin anlamları zaman zaman merak uyandırabilir. İnternette aratarak ulaşılan kelime anlamları Türk Dil Kurumu tarafından yapılan detaylı incelemeler sonucunda yayımlanmıştır. Nostaljik kelimesi de detaylı bir şekilde incelenen sözcükler arasındadır. Nostaljik ne demektir?

Egitim 18-05-22 22:41

Gülse Birsel'den nostaljik paylaşım! Gençlik yıllarında burnum daha iyiymiş...

Üniversite zamanlarında çektirdiği bir karesini yayınlayan Gülse Birsel, "Ah kıyamam ben buna. Tatlım ileride çok güzel şeyler olacak, hiç endişe etme" notunu düştü.

Magazin 30-04-22 12:17

Fotoğrafta nostalji isteyenler için en iyi analog fotoğraf makinesi çeşitleri

Günümüzde analog fotoğraf makinesi kullanan pek kalmasa da bu aletlerin yeri her zaman ayrı. Çoğu kişi filmle fotoğraf çekmenin zorluğunu yaşamak yerine dijital fotoğraf makinelerini tercih ediyor. Yine de “Analog fotoğraf makinesi nedir?” ve “Analog fotoğraf makinesi nasıl çalışır?” sorularına yanıt arayanlar da azımsanmayacak kadar çok. Gelin, hem sorularınıza yanıt verelim hem nostaljik makineleri derlediğimiz listemizi birlikte inceleyelim.

Haber 26-04-22 12:39

Mine Tugay yıllar önceki halini paylaştı! O halinden eser yok...

En son Zalim İstanbul dizisinde rol alan oyuncu Mine Tugay, sosyal medyada çok sık paylaşım yapan isimlerden biri. Sık sık hayatından kesitler paylaşan ünlü oyuncudan bu kez nostaljik bir fotoğraf paylaşımı geldi.

Magazin 02-04-22 17:03

Nostaljik ilkbahar trendini yakalamak isteyen moda meraklılarına ürün önerileri

Her mevsim kendine özgü bir stille karşımıza çıkıyor. Hâliyle elbise dolabımızı değişen mevsime uydurmamız gerekiyor. İlkbaharın gelmesiyle giyimde de mevsimin romantik havasını yansıtan parçalar öne çıkmaya başlıyor. İlkbaharla özdeşleşen çiçekli desenlere gönlümüzün kaydığı bu mevsimde tercih edebileceğiniz ve mevsimin ruhunu taşıyan parçaları sizin için inceledik. Göz atmaya ne dersiniz?

Haber 25-03-22 11:17

Civan Canova'nın paylaşımı gündem oldu! Görenler tanıyamadı

Eski günleri yad eden Civan Canova, 17 yaşında çekilen nostaljik bir fotoğrafını, Frank Sinatra'nın "It Was A Very Good Year" (Çok İyi Bir Yıldı) şarkısının sözlerini not düşerek yayınladı.

Magazin 22-03-22 15:56

Bu dükkana akıllı telefon giremiyor! 'Ben akılsızlarla mutluyum'

Kahramanmaraş'ta sadece nostaljik cep telefonu tamiri yapan Emre Kuş, "Süper zekâ telefonlar da olsa ben ‘akılsızlarla’ mutluyum” dedi. hobi olarak başladığı ve meslek haline getirdiği nostaljik cep telefonu tamiri taleplerine yetişemediğini belirterek, dükkanına bir tane bile akıllı telefon girmediğini kaydetti. Nostaljik telefonların kendisinde ayrı bir yeri olduğunu dile getiren Kuş, "Benim de cep telefonum akıllı değil. Hiç akıllı telefonum olmadı. Bir türlü alışamadım'' diyor.

Haber 09-03-22 10:48

Çorum'da 1,5 metre genişliğindeki Dikiciler Arastası turizme kazandırıldı

Dünyanın ticaret yapılan "en dar" sokakları arasında olduğu belirtilen Dikiciler Arastası, Çorum Belediyesince restore edildi - Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın: - "Dünyanın en dar arastasının içinden geçerken ahşabın kokusunu almak, asma ağaçlarının gölgelerinde serinlemek, taş yolda nostaljik yürüyüş yapmak insana çok iyi hissettiriyor"

Yurthaber 03-03-22 11:04

Sağlıklı ve besleyici nostaljik lezzet: Talaş böreği tarifi

Ana yemek yerine bile geçebilecek, büyük küçük herkesin çok sevdiği talaş böreği tarifiyle karşınızdayız! Talaş böreği genelde zahmetli bir börek gibi görüldüğünden pastanelerden hazır olarak alınıyor. Ancak vereceğimiz tarifle bu lezzeti evde de rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Milföy hamurunun en sevilen şekli talaş böreği tarifimize buyurun!

Yemek 22-02-22 10:32

Müziğini eski moda dinlemek isteyenlere özel en iyi mp3 player çeşitleri

Müziksiz bir hayat düşünmek çok zor. Evde, iş yerinde, sporda ve seyahatte mutlaka müzik bize eşlik eder. Teknolojinin ilerlemesiyle müzik keyfini katlayan ürün seçeneği de arttı ancak nostaljik ürünleri tercih ediyorsanız MP3 çalarları değerlendirebilirsiniz. MP3 çalar kullanımı fikrini beğendiyseniz birbirinden güzel ve kullanışlı ürünleri bir araya getirdiğimiz yazımızı incelemeye ne dersiniz?

Haber 21-02-22 14:58

Sadece mekanı değil içinizi de ısıtacak en iyi kömür sobası markaları

Günümüzde ısınma aracı olarak daha çok doğal gaz petekleri ya da kaloriferli sistemler kullanılsa da asla sobanın yerini tutmuyor. Tek noktada yanmasına rağmen tüm mekanı ısıtan kömür sobaları, dekoratif olarak da şık bir görüntü sunuyor. Nostaljik havasının yanı sıra bazı soba çeşitlerinde yemek bile pişirmek mümkün. Gelelim "En iyi soba markası hangisi?" sorusuna. Yanıtı için yazımıza buyurun!

Haber 21-02-22 14:44