Novartis Haberleri

Novartis'ten Dünya Astım Günü’nde “Nefesini Kesme, Nefesleri Kes” kampanyası

Türkiye Ulusal Alerji ve Klinik İmmünoloji Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Dilşad Mungan: - "Toz, koku, duman, evcil hayvan tüyleri, hamam böceği, küf mantarları, ev tozu akarları gibi uyaranlarla şiddeti ve süresi değişiklik gösteren kuru öksürük, nefes darlığı, hırıltı, hışıltı ve göğüste baskı hissi gibi yakınmalarla kendini gösteriyor"

Yurthaber 29-04-2022 12:39

Novartis İlaç Türkiye, Avrupa ve Türkiye'de En İyi İşveren ödülünü aldı

Novartis İlaç Türkiye Genel Müdürü Dr. Avinash Potnis: - "Çağa her zaman ayak uyduran liderlik anlayışımız ve yenilikçi insan kaynakları uygulamalarımız En İyi İşverenler Enstitüsü tarafından bu yıl da Avrupa ve Türkiye’nin En İyi İşveren’i seçilmemizde büyük rol oynadı."

Yurthaber 21-01-2022 10:18

Novartis İlaç “Kadın Çalışanlar için Türkiye’nin Harika İş Yeri’’ seçildi

Novartis Grup Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Senay Kızılkaya: -"Yönetim ekibimizin yüzde 57’si kadınlardan oluşuyor. İşe, kültüre ve çalışma ortamına katkılarını çok önemsiyoruz"

Yurthaber 12-11-2021 11:30

“Ürtikerle Yaşama Sanatı” projesi

Kozmetoloji ve Dermatoloji Akademisi Derneği tarafından Novartis iş birliğiyle 1 Ekim Dünya Ürtiker Günü vesilesiyle ürtiker hakkında kamuoyunda farkındalık yaratmak üzere “Ürtikerle Yaşama Sanatı” projesi hayata geçirildi

Yurthaber 30-09-2021 10:59

Diğer Haber Etiketleri

Novartis

Novartis Hakkındaki Haberler Mynet'te. Novartis Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Novartis'ten 23 Nisan’a özel İçimizdeki Çocuk projesi

Haber spikerlerinin içlerindeki çocuğu anlattıkları "İçimdeki Çocuk" projesiyle, 23 Nisan ruhunu daima yaşatarak bu değerli bayramın sadece tüm dünya çocuklarının değil, içindeki çocuğu yaşatan herkesin bayramı olduğunu göstermek hedefleniyor

Yurthaber 23-04-2021 09:17