Nureddin Yıldız Haberleri Ve Son Dakika Nureddin Yıldız Haberleri

Nureddin Yıldız Haberleri Ve Son Dakika Nureddin Yıldız Haberleri

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen din adamı Nurettin Yıldız, 1960 yılında Trabzon’da doğdu. Erken yaşta dini eğitimlere başlayan Yıldız, İstanbul’da Gaziosmanpaşa İmam Hatip Lisesi'nde okudu. Bu dönemde yazdığı yazılarla deneyim kazanan Yıldız, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ndeki eğitimi sonrasında Mekke’ye gitti. Burada Mekke Ümmü'l-Kurra Üniversitesi’nde Usul-u Fıkıh bölümünü bitirdi. Mekke’de yaptığı çalışmaların ardından İstanbul’a dönen Yıldız, hafızlık ve din eğitimi alanında özgün eserler ortaya çıkardı. Tercümeler yaparak çeşitli İslam eserlerinin ülkemize kazandırılmasına yardımcı oldu.Dünya Alimler Birliği’nin Türkiye’deki ilk üyelerinden biri olan Yıldız, Türkiye Alimler Birliği’nin de kurucu üyeliğini yaptı. Şu sıralar çalışmalarını Sosyal Doku Vakfı’nda sürdüren Yıldız, evli ve dört çocuk babasıdır.

Nureddin Yıldız Haberleri

'Cübbeli ile Nureddin iyice zıvanadan çıktı!'

Ahmet Hakan bugünkü yazısında, son zamanlarda açıklamalarıyla tepki toplayan İlahiyatçı Nureddin Yıldız ile 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün görüşmesini yazdı.

Haber 26-03-2018 13:58

Nureddin Yıldız'ı ziyaret eden Cübbeli Ahmet'ten olay sözler: Karşı taraf safları sıklaştırıyor!

İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isimlerinden ‘Cübbeli Ahmet’ lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da tepki gösterdiği Nureddin Yıldız’ı neden ziyaret ettiğini açıklayarak “Karşı taraf safları sıklaştırıyor… Tehlike çok büyük" dedi.

Haber 17-03-2018 07:35

Bir skandal daha: Tek kadınla doyan erkek sapıktır!

Abdullah Yolcu adlı bir kişinin 4 yıl önce söylediği öğrenilen sözler sosyal medyada olay oldu. Tek eşi savunan erkekleri sapıklıkla suçlayan Abdullah Yolcu'nun videoda, "Tek eşi olan erkekliğini test ettirsin! Tek kadınla doyan erkek sapıktır" dediği ortaya çıktı.

Haber 15-03-2018 14:57

Nihat Hatipoğlu'ndan Nureddin Yıldız tepkisi: Hasta bakış açılarından kurtulmamız lazım!

Prof. Nihat Hatipoğlu, İlahiyatçı Nureddin Yıldız'ın tepki toplayan sözlerinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın işaret ettiği 'İslam'ın güncellenmesi" konusuna değinerek "Cumhurbaşkanımız'ın bu sözlerinden; dinde reform isteyen mızıkacı takımına da Müslümanlar'ın karikatürize edilmesine neden olan dar anlayışlı çevrelere de ekmek çıkmaz. Sayın Cumhurbaşkanımız, içtihada açık olan alanla ilgili, çağın ihtiyacına yönelik yeni şeyler söylenmesi gerektiğinin altını çizdi" dedi.

Haber 12-03-2018 08:05

Nureddin Yıldız

Nureddin Yıldız Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nureddin Yıldız Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Olay iddia! 'Erdoğan’ın Bahçeli’yle işi seçimlerden sonra bitecek'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nureddin Yıldız'a gelen tepkilerin ardından devreye girmiş, açıklama yapmıştı. Cumhuriyet Yazarı Özgür Mumcu, köşe yazısında Erdoğan'ın konuyla ilgilenmesinin sebebinin aslında MHP lideri Devlet Bahçeli'nin gösterdiği tepki olduğunu iddia etti.MHP lideri, ilahiyatçı Nureddin Yıldız'ı isim vermeden meczup ve sapık diye nitelendirmişti.

Haber 10-03-2018 12:09

Nureddin Yıldız'dan Erdoğan'a cevap

Kadına yönelik şiddetle ilgili sözleri nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sert eleştirdiği ve hakkında soruşturma açılan ilahiyatçı Nureddin Yıldız'ın kurucusu olduğu vakıftan açıklama geldi.

Haber 10-03-2018 10:32

Kadir Mısıroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki: Bizim ‘Put’umuz yok!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Nureddin Yıldız'a verdiği tepki sonrası Kadir Mısıroğlu, sosyal medyada dikkat çeken mesajlar paylaştı. "Bizim ‘Put’umuz yok" sözleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldığı öne sürülen Mısıroğlu, "Biz doğruya doğru, eğriye eğri deriz" ifadesini kullandı.

Haber 10-03-2018 08:41

Nureddin Yıldız'a Başbakan Yıldırım'dan şok tepki: Deli saçması...

Başbakan Yıldırım, Nureddin Yıldız'ın tepki toplayan açıklamalarına ilişkin "İnsanlara korkuyla din anlatılmaz. Mikrofonu alan konuşuyor" dedi.

Haber 09-03-2018 14:23

Nureddin Yıldız televizyon kanalı kurdu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tepkisi sonrası hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan soruşturma başlatılan Nureddin Yıldız ve cemaatinin faaliyetleri devam ediyor. Son olarak Sosyal Doku TV adı altında televizyon kanalı da kuran Yıldız'ın yüzbinlerce müridinin olduğu tahmin ediliyor.

Haber 09-03-2018 10:33

Diyanet'in 'ilahiyatçı' planı ortaya çıktı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bazı ilahiyatçıların rahatsızlık yaratan açıklamalarına yönelik sözleri sonrası Diyanet İşleri Başkanlığı harekete geçti. Diyanet'in bu tür toplumda rahatsızlık veren olaylara ilişkin eylem planı oluşturacağı ve sosyal medya daha aktif kullanacağı belirtildi.

Haber 09-03-2018 09:47

Bahçeli'den Nureddin Yıldız tepkisi: Ne ara bu kadar sapık türedi?

Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Yabancı bir erkekle kadının asansörde yalnız kalması neticesinde İslam’a göre 'halvet' şartlarının oluşacağı yönünde fetva veren Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nureddin Yıldız'a sert tepki gösterdi. Bahçeli, "Asansöre yabancı bir erkekle kadının birlikte binmesinin sakıncalarından utanmadan, sıkılmadan yüzü kızarmadan bahsedebiliyor. Ne ara bu kadar sapık türedi?" ifadesini kullandı.

Haber 06-03-2018 11:20

İlahiyatçı Nureddin Yıldız’a Kahramanmaraş’ta protesto

Sosyal Doku Onursal Başkanı ve İlahiyatçı Nureddin Yıldız, konferans vermek için geldiği Kahramanmaraş’ta protesto edildi.

Haber 17-05-2016 23:09