Nuri Duran Haberleri

Beşiktaş durdu durdu, bombayı patlattı! Listenin başındaki isim Nuri Şahin... İlk temas kuruldu

Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları tüm hızıyla sürerken Nuri Şahin ve Borussia Dortmund ile temas kurduğu ve Nuri Şahin'in durumunu sorduğu belirtildi. İşte detaylar...

Spor 2024-04-25 08:43:49

AK Parti'den CHP'ye geçti, yeni başkan araçları sergiledi! Denizli'de dikkat çeken görüntü

Yerel seçimlerde AK Parti'den CHP'ye geçen Denizli Büyükşehir Belediye'sinde 'tasarruf tedbirleri' uygulanmaya başlandı. Bir kısmı lüks olan 45 aracın, ihtiyaç fazlası olarak belediye tarafından kiralandığını duyuran yeni başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu, söz konusu araçları kent meydanında sergiledi.

Haber 2024-04-21 07:44:48

Erdoğan'la görüşen Hamas liderinden ‘Kuvay-i Milliye’ açıklaması: Övünç kaynağı!

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye: "Halen Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler'de Filistin haritasını kaldırarak nasıl işgal edildiğini açıklayarak Şimon Peres'e verdiği karşılığı hatırlıyoruz. Erdoğan'ın Filistin davası konusundaki açıklaması Filistin'i kendi davası gören, Gazze'de zulme karşı duran Türk halkının vicdanını yansıtıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas'ı Kuvay-i Milliye'ye benzeten açıklaması Filistin halkı için övünç kaynağıdır" dedi.

Haber 2024-04-21 07:18:55

Taburcu olması bekleniyordu! Nuri Alço'nun kalbine pil takıldı

Türk sinemasının usta oyuncularından Nuri Alço, Eskişehir Şehir Hastanesi’ndeki tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Burcu Alço, eşinin yoğun bakım ünitesinde olduğunu ve kalp pili takıldığını söyledi.

Magazin 2024-04-20 14:44:58

Yer: Bursa! Dükkan önünde duran köpeği önce sevdi sonra çaldı: O anlar kamerada

Bursa’da hava alması için köpeğini dışarı bağlayan Şaban Alper, bir süre sonra hayatının şokunu yaşadı. Bir kadın, hava alsın diye dükkanın önüne bağlanan köpeği önce sevdi sonra çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 19-04-24 16:03

Günlerdir Eskişehir'de tedavi gören Nuri Alço Hacettepe'ye sevk edildi!

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço Eskişehir Şehir Hastanesi’ndeki tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından Ankara'daki Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Eşi oyuncuya kalp pili takılacağını söyledi.

Magazin 19-04-24 12:31

25 yıldır sırtında duran devasa kistin patladığı anı sosyal medyadan paylaştı! Bunu izlemeyi midem kaldırmaz

İngiltere'nin Bristol şehrinde çekilen görüntülerde Dave Andrew isimli bir adam sırtında 25 yıldır duran devasa kistin patlatıldığı anı paylaştı. Sırtındaki irinin aktığı anı sosyal medyadan paylaşan adamın görüntüsü kısa sürede viral oldu. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı ise görüntülerin paylaşılmasına tepki göstererek, "Ben neden böyle bir şey izledim" yorumunu yaptı.

Trend 18-04-24 15:01

Günlerdir yoğun bakımdaydı! Nuri Alço'dan yeni haber geldi

Yaklaşık iki hafta önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan sinema oyuncusu Nuri Alço'dan yeni haber geldi. Ünlü ismin sağlık durumuna ilişkin gelişmeyi Alço'nun eşi Burcu Alço duyurdu.

Magazin 18-04-24 14:54

İşte değişime en yakın bakanlar! Ankara hareketlendi! Fahrettin Koca, Mehmet Özhaseki, Yılmaz Tunç, Mehmet Nuri Ersoy...

Kurulduğu günden bu yana ilk kez Türkiye genelinde 2. parti durumuna düşen AK Parti'de Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaştan mesajı aldıklarını ve gereğini yapacaklarını belirtirken değişim ateşini de yaktı. Bununla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünkü MKYK toplantısında kurmaylarına açık şekilde değişiklik olacağını da anlattı. Kabinede de sürprizler olabilir...

Finans 18-04-24 13:54

Kundaklanan Köpekçi Nuri Efe Abidesi’nden geriye enkaz kaldı

Denizli’nin önemli Milli Mücadele kahramanlarından Köpekçi Nuri Efe anısına ilçe girişine 5 yıl önce yaptırılan ve gece saatlerinde kundaklandığı iddia edilen abideden geriye enkaz kaldı.

Yurthaber 17-04-24 13:55

Denizli'de skandal görüntü! Milli Mücadele kahramanı Köpekçi Nuri Efe'nin heykeli kundaklandı

Milli Mücadele döneminde gösterdiği büyük kahramanlıklarla nam salan Köpekçi Nuri Efe anısına yaptırılan Tavas ilçesi girişindeki heykel kundaklandı.

Haber 17-04-24 06:24

Sevgilisinin kendisini aldattığını gece yarısında yaktığı kalori miktarından çıkarttı! Sosyal medya bunu konuşuyor: Belki masum bir koşudur

Celebs Go Dating yıldızı Nadia Essex, TikTok'tan yapıtğı paylaşımında sevgilisinin kendisini aldattığını spor uygulaması sayesinde fark ettiğini söyleyince bir anda viral oldu. Sevgilisinin iş yemeği için gece dışarı çıktığını söyleyen Essex, sabah masanın üzerinde duran akıllı telefondaki spor uygulamasında gece yarısında 500 kalori yaktığını gösteren bir bildirimi fark edince aldatıldığını anladı.

Trend 16-04-24 13:18

Arızalanan İETT otobüsü Eminönü'nde trafik yoğunluğuna neden oldu

Eminönü'nde arızalanarak yolda duran İETT otobüsü nedeniyle bölgede araç yoğunluğu meydana geldi.

Yurthaber 15-04-24 11:59

Bu kadarına pes dedirtti, 4 yavru kediyi çöpe attı

Konya’da motosiklet ile çöp konteynerinin yanına duran kişi poşet içerisine doldurduğu 4 yavru kediyi çöpe atarak bu kadarına pes dedirtti.

Yurthaber 15-04-24 10:52

Antalya'da teleferik faciası! Çok sayıda ekip sevk edildi: Ölü ve yaralılar var, mahsur kalan 184 kişiden 87'si kurtarıldı

Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde devrilen teleferik direğine çarpan kabin parçalandı. Kabindeki 8 kişi kayalık alana düştü. Sağlık Bakanı Koca, feci olayda 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 10 kişinin yaralandığını açıkladı. Duran teleferikte 25 kabinde 184 kişi mahsur kaldı. 11 kabindeki 87 kişinin başarıyla tahliye edildiği açıklandı. Öte yandan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç olayla ilgili adli soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Haber 12-04-24 18:59

Günlerdir yoğun bakımdaydı! Nuri Alço hastane odasından açıkladı: İyiyim

Eskişehir'de rahatsızlanan 73 yaşındaki sinema oyuncusu Nuri Alço yoğun bakımdaydı. Efsane oyuncudan sevindiren bir haber geldi. Hastaneden paylaşım yapan Nuri Alço iyi olduğunu söyledi.

Magazin 12-04-24 15:33

Yer: Konya! CHP'li belediye başkanının makam aracı gündem oldu: Dikkat çeken yazı!

Konya'nın Akşehir ilçesinde oyların yüzde 42,63'ünü alarak Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) seçimi kazanan ve belediye başkanı olan Ahmet Nuri Köksal'dan gündeme bomba gibi düşen bir hamle geldi. Köksal'ın kendisine makam aracı olarak belirlediği araç ve üzerinde yazan not sosyal medyada büyük ses getirdi.

Haber 12-04-24 11:49

Günlerdir yoğun bakımdaydı! Nuri Alço'nun doktorundan açıklama geldi! 'Hayati tehlikesi...'

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden biri olan Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Kaldırıldığı hastanede tetkikler sonucu beynine pıhtı attığı öğrenilen Alço'nun doktorundan yeni açıklama geldi.

Magazin 09-04-24 14:30

İstanbul Fatih'te maymun paniği! Kimi telefona sarıldı, kimi yakalamaya çalıştı

İstanbul Fatih'te kaldırımdaki parke taşlarının üstünde duran başıboş maymun, hareketli anların yaşanmasına neden oldu. Maymunu gören bazı vatandaşlar cep telefonlarıyla fotoğrafını çekerken, bazıları ise yakalamaya çalıştı.

Haber 08-04-24 13:33

Sağlık Bakanı Koca'dan Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili açıklama: Kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı tespit edildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Bakan Koca, Alço'nın tedavisinin yoğun bakımda devam ettiğini belirterek "Sanatçının şehir hastanemizde yapılan ilk tetkikleri sonucunda kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı tespit edilmiştir." dedi.

Magazin 07-04-24 21:29

Yoğun bakımdaydı! Nuri Alço şehir hastanesine sevk edildi! Bilinci yerinde...

Eskişehir'de evinde rahatsızlandıktan sonra kaldırıldığı özel hastanede tedaviye alınan Nuri Alço, Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Burcu Alço, eşinin tedavisinin devam ettiğini ve bilincinin yerinde olduğunu ifade etti.

Magazin 07-04-24 15:28

Nuri Alço apar topar hastaneye kaldırıldı! Nuri Alço'nun eşi açıkladı: Beynine pıhtı atması sonucu...

Kadir İnanır'dan sonra Nuri Alço'dan gelen haber de herkesi üzdü. Yeşilçam'ın efsanesi Nuri Alço apar topar hastaneye kaldırıldı. Beynine pıhtı atan Nuri Alço'nun eşi sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Nuri Alço'ya ne oldu, sağlığı nasıl? İşte merak edilen detaylar...

Magazin 07-04-24 08:13

Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'dan kötü haber! Hastaneye kaldırıldı

Türk sinemasının sevilen isimlerinden Nuri Alço'dan sevenleri üzen haber geldi. Alço, Eskişehir'deki evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Alço'nun beynine pıhtı attığı ve yoğun bakımda olduğu bildirildi.

Magazin 06-04-24 18:46

12 yaşındaki çocuğun başına talih kuşu kondu! Yürürken bulduğu metal parçası 2000 yıldır keşfedilmeden duran Roma bileziği çıktı

Britanyalı 12 yaşındaki bir çocuk annesiyle yürüyüşe çıktıkları sırada olağanüstü bir keşfe imza attı. Küçük çocuğun yerde görerek aldığı metal parçası birinci yüzyıldan kalma nadir bir Roma bileziği çıktı. 2000 yıllık sonra derece nadir olan bileziğin değerinin ise servet olduğu ifade edildi.

Trend 05-04-24 11:32

Zaferini havaya ateş açarak kutlamıştı! AK Partili Belediye Başkanı Nuri Erdoğan ile ilgili harekete geçildi

31 Mart yerel seçimlerinde Isparta’da merkeze bağlı Kuleönü Beldesi Belediye Başkanlığı seçimlerini mevcut AK Partili Belediye Başkanı Nuri Erdoğan kazanmıştı. Seçimin tamamlanmasının ardından pazaryerinde Erdoğan zaferini toplanan kalabalığın ortasında havaya silahla ateş ederek kutlamıştı. Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı söz konusu olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ifade etti.

Haber 04-04-24 23:51

Meslektaşının müdahalesiyle yaşama tutunan hemşire, işine döndü

Adana'da kalbi duran 32 yaşındaki hemşire, görev yaptığı binada bulunan acil tıp teknikerinin müdahalesi sayesinde yaşama tutundu.

Yurthaber 04-04-24 11:24

İstanbul'da o ilçede seçimi CHP kazanmıştı! İmamoğlu duyurdu: 'Oylar yeniden sayılacak', bir ilçeyi daha işaret etti

Yerel seçimlerde İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde seçimi CHP kazanmıştı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada yapılan itiraz sonucu oyların yeniden sayılacağını açıkladı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ise "İtirazların yeniden değerlendirilmenin ardından sonuçlar kesinlik kazanacak" dedi. İmamoğlu yeniden oy sayım kararının Beykoz'da da alınmaya çalışıldığını ifade etti.

Haber 02-04-24 21:43

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu kazandı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu kazandı.

Yurthaber 01-04-24 07:48

Murat Kurum'dan yerel seçim sonuçlarının ardından ilk açıklama: Milletimizin verdiği mesajları değerlendirecek ve üzerimize düşeni yapacağız

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, seçim sonuçlarının ardından açıklamalar yaptı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile birlikte kameralar karşısına geçen Murat Kurum "Milletimizin verdiği mesajları değerlendirecek ve üzerimize düşeni yapacağız. İstanbullular için çalışmaya devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

Haber 01-04-24 01:12

Elazığ seçim sonuçları canlı! Elazığ seçim sonuçlarında Şahin Şerifoğulları mı, Coşkun Çağlar Duran mı, Murat Aygen mi önde?

Türkiye'de bir kez daha seçim heyecanı yaşanıyor. 2024 yerel seçim sonuçları herkes tarafından merakla bekleniyor. Elazığ seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Elazığ'da AK Parti adayı Şahin Şerifoğulları mı, CHP adayı Coşkun Çağlar Duran mı, MHP adayı Murat Aygen mi daha avantajlı? İşte detaylar...

Haber 29-03-24 15:30

Denizli seçim sonuçları canlı! Denizli seçim sonuçlarında AK Parti adayı Osman Zolan mı CHP adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu mu önde?

Türkiye yerel seçim için bir kez daha sandığa gidiyor. Seçim sonuçları öncesinde heyecan dorukta. Denizli seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merak ediliyor. AK Parti adayı Osman Zolan mı, CHP adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu mu Denizli'de daha avantajlı? İşte detaylar...

Haber 29-03-24 12:59

Pazarda kurşun yağdırdı, ifadesi şaşkına çevirdi! 'Sefil Bilo, Küçük Emrah diyerek beni aşağıladı...'

Beyoğlu'nda Mustafa İ. (28), semt pazarında tezgahta duran Salih Aka'yı (66) silahla ateş açarak öldürdü. Cinayet anı kameralara yansırken, polis tarafından yakalanan saldırganın ifadesi ortaya çıktı. Katil zanlısının, “Oğlu ‘Sefil Bilo', ‘Küçük Emrah' diyerek beni aşağıladı. Amacım oğlunu öldürmekti, onu bulamayınca babasını öldürdüm” dediği öğrenildi. Ayrıca şahsın geçmişte soyadını da değiştirdiği belirlendi. İşte detaylar...

Haber 29-03-24 10:59

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: “18 yaşındaki yaklaşık 5 bin genç artık GençKart sahibi”

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Bugüne kadar yaklaşık 5 bin gencimiz GençKart’lı oldu.

Yurthaber 29-03-24 10:21

Otobüs yolcularına yaptığı 'dokuma şakası' izleyenleri güldürdü! Heyecanlı heyecanlı arkasındaki adama dokunmasını istedi ama...

TikTok'ta 'rsmctn.10' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişi trafikte duran otobüsteki yolculara yaptığı şakayla bir anda viral oldu. Heyecanlı bir şekilde cama vuran adam kadının arkasındaki yolcuya dokunmasını istedi ve ardından arkasını dönüp gitti. O anlarda genç kadın şaşkına dönerken şaka izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı.

Trend 29-03-24 08:10

Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde iftar vakti gökyüzünde dikey şeklinde duran ve sarı bir ışık yayan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yurthaber 29-03-24 08:04

İstanbul'da silahlı saldırı! Kırmızı ışıkta beklerken, kurşun yağmuruna tuttular

İstanbul Ümraniye'de, kırmızı ışıkta duran otomobile uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Çok sayıda merminin isabet ettiği otomobildeki 2 kişi yaralandı. Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Haber 28-03-24 06:17

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: CHP Genel Başkanı'na İstanbul'a giriş yasağı koymuşlar

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe katıldığı bir canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı. Kabaktepe "CHP Genel Başkanı'na İstanbul'a giriş yasağı koymuşlar. Sayın Özgür Özel’in seçim döneminde İstanbul’a geldiğini, miting yaptığını görmedik. İl binasının dışında İstanbul’da bir tane bile resmi yok." şeklinde konuştu.

Haber 27-03-24 00:39

Otel odaları ve kiralık evlerdeki gizli kameralara dikkat çekti! Kendi püf noktalarını paylaştı... İç güdülerinize güvenin

Bir güvenlik uzmanı, tatil evinizde veya otel odanızda gizli kameraları nasıl bulacağınızı ve gizliliğinizi korumak için bunların bağlantısını kesmenin yollarını açıkladı. Son dönemde gizli kamera bulunan kiralık ev sayılarının arttığına dikkat çeken güvenlik uzmanı, "İç güdülerinize güvenin ve yüksekte duran alışılmadık nesnelere özellikle dikkat edin" dedi.

Trend 21-03-24 15:45

Süratli gelen otomobil ışıklarda duran araçlara çarptı: 1 yaralı

Bakırköy’de iddiaya göre süratli gelerek ışıklarda duran araçlara çarpan otomobilin sürücüsü hafif yaralandı.

Yurthaber 21-03-24 12:33

AK Parti Yeniden Büyük İstanbul Mitingi düzenliyor!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 24 Mart Pazar günü Atatürk Havalimanı'nda Yeniden Büyük İstanbul Mitingi düzenleyeceklerini bildirdi.

Haber 15-03-24 23:55

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy duyurdu: Fransa'da yakalanan 8 bin 659 eserimizi iade alıyoruz

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabından Fransa'da yakalanan 8 bin 659 tarihi eserle ilgili açıklamada bulundu. Bakan Ersoy "ransız Gümrük ve İstihbarat Birimi tarafından aralarında sikke ve yazıtların da bulunduğu 8 bin 659 eser yakalandı. Fransa'da yakalanan eserlerimizi iade alıyoruz" dedi.

Haber 14-03-24 22:54

İstanbul'da CHP'den istifa eden 400 kişi AK Parti'ye katıldı! Törene aşiret reisleri de katıldı

Yerel seçimler öncesinde siyasi arenadaki tempo daha da arttı. 400 CHP üyesi partisinden istifa ederek İstanbul'da düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı. Rozetleri AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe takarken törene Bitlis, Muş ve Adıyaman bölgelerinden Stürki Aşireti, Slokan Aşireti ve aşiretin reisi Şeyh Abdülhafız Aydın ile Mehmet Bulut da katıldı.

Haber 14-03-24 17:27

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma ekibi kaza geçirmişti! Şırnak'tan bir acı haber daha: Şehit sayısı 2'ye çıktı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şırnak programı sonrası koruma polislerini taşıyan araç kaza yaptı. Kazada Şırnak’ta görevli polis memuru Fırat Der şehit olurken, bir diğer acı haber de bu sabah geldi. Yaralı polislerden İlker Duran tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haber 14-03-24 08:48

Bakan Ersoy açıkladı: Turizm gelirlerinde rekor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2023 yılında turizm gelirlerinde rekor kırıldığını söyledi. Ersoy, kişi başı gecelik harcamanın 99 dolar olduğunu kaydetti.

Finans 13-03-24 15:51

Twerk yaparak trafiği birbirine kattı! Korna sesleri susmadı... Uzun araç kuyruklarına aldırış bile etmedi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü çok konuşuldu. Amerika Birleşik Devletleri'nin Miami bölgesinde kaydedilen görüntülerde bikinisiyle araç trafiğinin ortasında duran bir kadının aniden twerk yapmaya başladığı görüldü. Kadın dans ederek yolu kapatırken korna sesleri bir an olsun susmadı. O anlar çevredekiler tarafından kaydedilerek sosyal medyadan paylaşıldı.

Trend 12-03-24 11:55

Burdur’da şaşkına çeviren olay! Duran araca kurşun yağdırdı, sebebini duyan inanamadı…

Burdur’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Çöp konteynerinin yerine başka bir araç park etti diye çılgına dönen komşu araca kurşun yağdırdı. Silah sesleri üzerine gelen polis ekipleri de olaya ilişkin şaşkınlarını gizleyemezken arabası kurşunlanan komşu ise “Olay anında araç içerisinde olabilirdik, şikayetçiyim” dedi. İşte Burdur’daki ilginç olayın detayları…

Haber 10-03-24 07:24

Bakan Ersoy 2024 turizm hedeflerini açıkladı: 60 milyon ziyaretçi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2024 turizm hedeflerinin 60 milyon ziyaretçi 60 milyon dolar olduğunu söyledi. Bakan Ersoy erken rezervasyonlarda da yüzde 20'nin üzerinde artış olduğunu açıkladı.

Finans 05-03-24 17:59

Necip Hablemitoğlu suikastı davasında şoke eden sözler! 'Gerçekleri anlatırsam beni öldürürler, bu devlet beni koruyamaz'

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin 10 sanığın yargılandığı davada dikkat çeken anlar yaşandı. Davada tanık olarak dinlenen Gazeteci Abdurrahman Şimşek, tutuklu sanık Nuri Gökhan Bozkır'ın kendisine, 'Gerçekleri anlatırsam beni öldürürler. Bu devlet beni koruyamaz' dediğini belirtti. Şimşek'in beyanları üzerine bağırmaya başlayan Bozkır, "Yalan söylüyor. Allah belanı versin" diyerek tepki gösterdi. İşte Hablemitoğlu davasında çarpıcı detaylar!

Haber 04-03-24 17:59

Nuri Bilge Ceylan'ın 'Kuru Otlar Üstüne' filmi Netflix'te yayınlandı

Nuri Bilge Ceylan'ın son filmi 'Kuru Otlar Üstüne' Netflix'te yayımlandı. 308 bin 730 seyirciyle en çok izlenen filmler arasında yer alan filmin dünya prömiyeri 76’ncı Cannes Film Festivali’nde yapılmıştı.

Magazin 01-03-24 17:57