Nurol Makina Haberleri

Pendikspor'da Erencan Yardımcı gollerine devam ediyor! Son 9 maç 10 gol... 'Sen makinasın makina'

Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde Pendikspor deplasmanda Başakşehir'e konuk oldu. Rakibine 4-1 mağlup olan Pendik ekibinin tek golü Erencan Yardımcı'dan gelirken, 21 yaşındaki golcü büyük alkış aldı. İşte detaylar...

Spor 2023-11-27 23:28:19

Eskişehir'de 12. Ulusal Uçak, Havacılık ve Uzay Mühendisliği Kurultayı başladı

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makina Mühendisleri Odasınca Eskişehir Şubesinin ev sahipliğinde bu yıl 12'ncisi düzenlenen "Ulusal Uçak, Havacılık ve Uzay Mühendisliği Kurultayı"nın açılış töreni yapıldı.

Yurthaber 2023-10-13 13:19:56

Zonguldaklı balıkçı omzundaki çantada adeta 'canını' taşıyor! İnsanlar para veya evrak çantası zannediyor En büyük hayali...

Zonguldaklı balıkçı Serkan Aş, 2 yıl önce kalp ve böbrek yetmezliğiyle karşı karşıya kaldı. 41 yaşındaki Aş'a Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde yapay kalp takıldı. Aş, yaklaşık 1 yıldır omuzundaki bir çantada taşıdığı yapay kalbiyle yaşamını sürdürüyor. Serkan Aş, "İnsanlar bilmiyor, çoğu zaman para veya evrak çantası zannediyor. Onlara anlatmaya çalışıyorum, o çantanın içindeki benim canım, kalbim, bana nefes, hayat veren bir makina" dedi. Balıkçı Aş'ın en büyük hayali ise gerçek bir kalp.

Haber 2023-04-15 16:54:43

Makine nasıl yazılır, makine yazımı nasıl olmalıdır? Makine mi makina mı, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Başka dillerden birçok kelime zamanla aldığı eklerle ya da uğradığı söyleniş biçimi değişiklikleri ile Türkçeleşmiştir. Türkçe, yabancı kökenli kelimelerin de dağarcığına katılması ile zenginleşmiş bir dildir. Yabancı dillerden gelen kelimelerin yazılışlarında sık olarak hataya düşülür. Makine kelimesi de İtalyancadan gelen bir kelimedir ve yazımında en çok hata yapılan kelimelerden biridir.

Egitim 2023-02-03 15:34:52

Kocasinan’nin atölyesi, ekonomiye ve çevreye katkı sağlıyor

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Makina İkmal Bakım ve Onarım Merkezi’nin büyük bir sanayi sitesi gibi çalıştığını belirterek, “Atölyelerimizde belediyenin ihtiyaçlarını karşılayarak, şehrimizin ve ülkemizin ekonomisine büyük katkı sağlıyoruz” dedi.

Haber 28-10-22 11:47

Tek makinayla başlayıp 50'de fazla ülkenin kapısını açtı

OSTİM'de bir kauçuk presle üretime başlayan atölye, geçen sürede yüzlerce makina ile savunmadan sağlığa birçok sektöre hizmet veren, 50'den fazla ülkeye ihracat yapan işletmeye dönüştü - İs-Ka Grup Plastik Kauçuk Kurucusu Mesut Demirtaş: - "Fırsatlar verildikçe, imkanlar devam ettikçe hem Türkiye hem firmalarımız büyüyecek" - "Paramız yurt dışına gitmez, işsizimiz kalmaz. Dünya savaş halinde, bunlar da zaruri gider oldu artık. Fırsat verilmesi, yerlileştirme güzel, bundan biz de faydalanıyoruz"

Yurthaber 09-10-22 11:08

İstanbul Boğazı'nda geminin dümeni kilitlendi! Trafik askıya alındı

İstanbul Boğazı'nda makina arızası verdiği belirtilen Panama bandralı Viva Eclipse isimli gemi sürüklendi. Çağrı üzerine olay yerine Kıyı Emniyeti kurtarma botları ile Sahil Güvenlik gemileri sevk edildi. Kıyıya yakın noktada demir atan gemiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Haber 28-09-22 17:25

Gaziantep, burs ve iş garantili eğitimle halı tasarımında da iddialı olacak

Makina halı ihracatında dünyanın önemli kentlerinden Gaziantep'te, üniversite-sanayi iş birliğiyle hayata geçirilen proje sayesinde farklı tasarımlarla Türk halısının markalaşması hedefleniyor - Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cevat Atalay: - "Kurumumuz sanat felsefesi üzerine eğitim de veriyor. Bu da tasarımcılarımızın çok yeni, farklı çalışmalar yapabilmesini sağlıyor, hem de yaptıkları tasarımların özgün ve farklı olmasını sağlıyor"

Yurthaber 01-09-22 11:03

Hurdası verilmiyordu, ihracatı başlıyor: Milli deniz topu tamam, sırada yakın hava savunma sistemi var

Temininde yaşanan sorunlar nedeniyle millileştirilen 76/62 milimetre deniz topuna ilişkin MKE AŞ Başkanı Muhsin Dere’den açıklama geldi. Dere, belli ülkelerden tedarikinde ve bazen hurdalarını bile almakta sorun yaşanan 76/62 milimetre deniz topu için, “Ciddi bir ihracat potansiyeli var. Şu anda sırada olan ülkeler var. Deniz topu, Makina Kimya'nın, ülkemizin ihracatına 100 milyon dolarlarca katkı yapacak bir ürün” ifadelerini kullandı.

Finans 31-08-22 11:26

KOBİ Kadın Girişimci 2’ncisi İsmihan Kobaner / Osmak Rulo Makina

Girişiminizi kurma fikri nasıl oluştu? Firmanızı ne zaman ve nasıl kurdunuz? Bu alana neden yöneldiniz, bu konudaki motivasyonunuz neydi? Kısa bir şekilde kuruluş öykünüzü paylaşır mısınız?

Kadin 21-06-22 11:23

Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek kimdir? Dursun Özbek kaç yaşında ve nereli?

Dursun Özbek, Eşref Hamamcıoğlu ile yarıştığı başkanlık seçimini kazanan isim oldu. Bununla birlikte Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek'in hayatı hakkındaki detaylar merak konusu oldu. Peki Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek kimdir? Dursun Özbek kaç yaşında ve nereli? Dursun Özbek Galatasaray Lisesi ve İTÜ Makina Mühendisliğini tamamladı. İşte ayrıntılar...

Spor 11-06-22 22:47

Makina ne demek? Makina kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Makina, günümüzde sıkça kullanılan kelimelerden bir tanesidir. Bu kelimeye televizyondan internete, gündelik sohberlerden edebi eserlere kadar çok farklı oluşturulan cümlelerde yer verilir. Bazen kelimenin anlamı merak edilerek araştırılmak istenebilir. Yapılan araştırmalarda Türk Dil Kurumu'nun çalışmalarına yönelmek gerekir. Pek çok kişi tarafından mercek altına alınan kelimeler arasında bulunan Makina ne demektir?

Egitim 23-05-22 20:08

Hamit Egemen neden öldü? Müge Anlı'da aranan Hamit Egemen'in ölüm sebebi nedir?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği 1.sınıf öğrencisi Çorumlu Hamit Egemen ile ilgili kötü haber geldi. 1 Nisan Cuma gününden beri ailesinin haber alamadığı 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Hamit Egemen'den üzen haber geldi. Hamit Egemen'in cansız bedenine ulaşıldığı haberi genç çocuğun ailesini perişan etti. İşte Hamit Egemen olayı ile ilgili merak edilen ayrıntılar!

Haber 07-04-22 21:32

İhracat artışını sürdüren Sakarya'daki makine sektörü 2022'den umutlu

Kentte geçen yıl 2020'ye göre ihracatını yüzde 15,6 artıran makine ve aksamları sektöründeki üreticiler, 56,2 milyon dolarlık satış payıyla ülke ekonomisine katkı sağladı - Sakarya Makina İmalatçıları Birliği Başkanı Turgay Çelik: - "2022'yi her şeye rağmen yüksek ihracatla kapatarak ülke ekonomisine katkı vereceğimize inanıyorum"

Yurthaber 18-01-22 11:25

Türkiye'nin makine ihracatı 22 milyar doları aştı

Makina İmalatçıları Birliği Başkanı Emre Gencer: - "Makine ve aksamları ihracatı geçen yıl, 2020'ye göre yüzde 21,4 artarak 22,4 milyar dolara yükseldi. İhracattaki bu yükseliş 2019 yılına göre yüzde 14,6'lık bir artışa işaret etti"

Yurthaber 11-01-22 11:04

Makine sektörü yılı 23 milyar dolar ihracatla kapatmayı hedefliyor

Makina İmalatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Gencer: - "10 aylık dönemde makine ihracatı geçen yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 20 artarak 19 milyar dolar seviyesine ulaştı. Yıl sonunda 23 milyar doları aşacağımızı tahmin ediyoruz" - "En yüksek ihracat artışlarına, en rekabetçi piyasalar olan AB ve Amerika pazarlarında ulaştık. Öte yandan son dönemde Rusya ve Orta Doğu pazarlarına yönelik satışlarımızda da ciddi hareketlenme gözlemliyoruz" - "Araştırmalar, gelecekte çok sayıdaki Avrupa makine üreticisinin piyasadan çekilmek zorunda kalacağına işaret etmektedir. Türk makinecileri olarak AB pazarında oluşacak bu boşluğu ve fırsatları değerlendirebileceğimize inanıyoruz"

Yurthaber 30-11-21 11:02

İslam taş işleme sanatının geometrik şekillerini elleriyle mermere işliyor

Konyalı taş ustası Reşat Dündar: - "İşlerimizde makina kullanmıyoruz, tamamen elle çalışıyoruz, el işlemesi yapıyoruz" - "Bu iş tamamen el yapımı, el işlemeciliği, 'göz nuru' dediğimiz sanatın konuştuğu yerdir"

Yurthaber 18-10-21 11:10

Üniversite öğrencileri ödüllü kuyruklu robotu seri üretmeyi hedefliyor

İzmir'de üniversite öğrencilerince tasarlanan ve TEKNOFEST 2021 ile TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları'ndaki "Makine İmalatı ve Otomotiv" kategorisinde birinci olan robotun, geliştirilerek sanayi kuruluşlarında yük taşıma işlemlerinde görev yapması amaçlanıyor - Dokuz Eylül Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü öğrencisi Erhan Durucakoğlu: - "Ödülün ardından teknokentte bir şirket kurarak projeyi geliştirmek istiyoruz. Bu amaçla gerekli destek programlarına başvurmayı planladık. Kuyruklu robotumuzu sanayiye uygun şekilde çalışan gerçek boyutlu hallerini üretmek istiyoruz"

Yurthaber 07-10-21 11:07

TMSF, Nurkay Makina Ticari Ve İktisadi Bütünlüğü'nü yeniden satışa çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu(TMSF),k ayyım olarak atandığı Nurkay Makina AŞ'ye ait mal, hak ve varlıklardan fon kararıyla oluşturulan Nurkay Makina Ticari Ve İktisadi Bütünlüğü'nü yeniden satışa çıkardı.

Finans 27-09-21 08:56

Türkiye zırhlı araçlarla yeni ihracat kapıları açıyor

Türk savunma sanayisi bünyesinde geliştirilen zırhlı muharebe araçlarının ihracat başarılarına yenileri ekleniyor - Nurol Makina tarafından üretilen 1500'den fazla Ejder Yalçın, Yörük, Ilgaz II, Ejder Kunter ve Ejder TOMA 8 yıl gibi kısa sürede farklı coğrafyalarda göreve başladı - Ejder Yalçın'ın son olarak BM görevi için bir Afrika ülkesinin kullanıma sunulmasıyla ihracat yapılan ülke sayısı 15'e ulaştı - Nurol Makina, Japonya'da açılan zırhlı araç ihalesinde Yörük 4x4 ile ilk elemeyi geçen 5 firma arasına girmeyi başardı

Yurthaber 08-08-21 12:08

Doğal afet ekipleri için hurda otobüs 'seyyar otele' dönüştürdü!

Evinin tüm konforunu tatile giderken de yanında götürmek isteyenlerin başvurduğu karavan tatil fikri bu kez itfaiyeciler için devreye girdi. İtfaiye ekiplerinin zorlu görevlerinde ihtiyaçlarını giderebilecekleri bir ortamı yanlarında götürebilmelerini hedefleyen Makina İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı, seyyar otel yaptı.

Haber 31-07-21 11:53

Hurda otobüs, doğal afet ekipleri için seyyar otele dönüştürüldü

Elazığ depremine giden itfaiyecilerin taleplerini dikkate alan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Makina İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı, hurda otobüsü karavana dönüştürerek arama kurtarma ekiplerinin kullanımına hazır hale getirdi - Daire Başkanı Selman Sefa Sürmelioğlu: - "Bu otobüsü hurdaya ayırmaktansa ona başka bir fonksiyon yüklemek istedik. İstişarelerimiz neticesinde de böyle bir araç ortaya çıktı. Otobüsü yaklaşık 9 ayda tamamladık" - "Kendi arkadaşlarımızın emeğiyle malzemeyi dışarıdan alarak yaptığımız otobüsü 150 bin liraya mal ettik, piyasanın 5'te 1'i fiyatına oluşturduk"

Yurthaber 31-07-21 11:12

TMSF, Nurkay Makina'yı satışa çıkardı! Karar Resmi Gazete'de

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Nurkay Makina ve Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ'nin Sakarya'daki varlıklarını satışa çıkardı.

Finans 28-06-21 09:17

MKEK'in anonim şirketi olması için düzenlenen kanun teklifi Meclis'e sunuldu

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu'nun(MKEK) anonim şirketi olmasını düzenleyen teklif AK Parti tarafından Meclis’e sunuldu. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, "Makine Kimya'yı özelleştirme baskısından kurtarıyoruz. Hazine'ye bağlıyoruz" dedi.

Finans 16-06-21 20:31

Dünyadaki 3 üreticiden biri Türkiye'de! Kilogramı 90 dolar

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ürettiği bor karbür seramiklerle Türkiye'nin adını bu alanda dünyadaki sayılı ülkeler arasına yazdıran Nurol Teknoloji'yi ziyaret etti. Bakan Varank, "Bor karbür seramiklerin kilogram başına ihracat değeri 90 dolar, çok büyük bir katma değer. Bu teknolojide dünyadaki 3 oyuncudan biri olmamız ülkemizin konumunu stratejik hale getiriyor." şeklinde konuştu.

Finans 14-06-21 16:32

Erol Çarmıklı hayatını kaybetti! Erol Çarmıklı kimdir?

Nurol Holding, Nurol şirketler topluluğunun kurucu ortağı Erol Çarmıklı'nın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Finans 19-05-21 10:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan, askerlerle iftar yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikası'nda, Enerjetik Malzemeler Üretim Tesisi Açılışı ve Ürün Lansmanı sonrası 4. Kolordu Komutanlığını ziyaret ederek iftarda askerlerle bir araya geldi.

Haber 29-04-21 21:21

PMT-76 tüfeğinin adı 57’nci alaya ithaf edildi: PMT-76/ 57A

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Silah Fabrikası’nda yerli imkanlarla üretilen PMT-76 platform makineli tüfeğinin adı Çanakkale Savaşı’nda tüfeğe karşı süngüyle taarruz edip can veren 57.

Haber 31-03-21 11:08

PMT-76 tüfeğinin adı 57’nci alaya ithaf edildi: PMT-76/ 57A

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Silah Fabrikası’nda yerli imkanlarla üretilen PMT-76 platform makineli tüfeğinin adı Çanakkale Savaşı’nda tüfeğe karşı süngüyle taarruz edip can veren 57.

Haber 31-03-21 11:08

'Türkiye'nin 1,6 milyon ton yeşil hidrojen potansiyeli var'

ODTÜ Makina Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gökalp, dünya bor rezervlerinin yüzde 73'üne sahip olan Türkiye'nin bu rezervleri hidrojen üretiminde kullanabileceğini söyledi.

Finans 30-03-21 12:30

Tarsus Belediyesi çalışanları Kapadokya’da

Tarsus Belediyesi, yoğun geçecek olan hizmet maratonunu masaya yatırmak ve yeni yapılacak olan hizmetlerin planlamasını yapmak için Kapadokya’da eğitim kampına girdi.Bir otelde düzenlenen eğitim kampına Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler, Fen İşleri, Muhtarlık İşleri, Veteriner Hizmetleri, Destek Hizmetleri ve Makina İkmal Bakım ve Onarım müdürlüklerinde görev yapan çalışanlar katıldı.

Yurthaber 23-03-21 15:42

TMMOB İl Koordinasyon Kurulu Sekreterliğine Varol seçildi

Türk Mühendis ve Mimar Odalar Birliği (TMMOB) Kayseri İl Koordinasyon Kurulu Sekreterliğine, Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Süleyman Varol seçildi.Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği yasa ve ana yönetmeliğinde belirtilen amaçlara ulaşabilmek, bağlı oda birimlerinin çalışmalarını koordine etmek, daha etkin ve verimli bir çalışma ortamı sağlamak için gerekli olan güç birliği, dayanışma ve ortak davranışı sağlamak amacıyla il genellerinde TMMOB’ye bağlı odaların oluşturduğu İl Koordinasyon Kurulu’nun her dönem sekretarya seçimi yapılmaktadır.

Yurthaber 18-03-21 10:14

İş makinesini film izler gibi izlediler: 'Boş adam ne yapacak, oturacak yer yok, ayakta izliyoruz'

Rize kent merkezinde kentsel dönüşüm kapsamında binaların yıkımında görev yapan iş makinesinin çalışmasını ve binaların yerle bir olmasını her gün yüzlerce kişi film izler gibi takip ediyor. İş makinelerinin yıkım işlemlerini izleyen vatandaş, ''Yıkılması gerekiyordu bu binaların. Makina değdiği anda bina yıkılıyor. Bizde geldik izliyoruz. Boş adam ne yapacak, oturacak yer yok, ayakta izliyoruz'' dedi.

Haber 17-03-21 10:14

Makine Mühendisleri Odası’ndan model fabrikaya teknik gezi

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Başkanı Aykut Kocalar ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Gaziantep Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi’ne (Model Fabrika) teknik gezi düzenledi.GSO Yönetim Kurulu Üyesi Başar Küçükparmak, GSO Teknik Danışmanlık Hizmetleri Müdürü Veysel Çelebi ile Model Fabrika Eğitim Direktörü Yusuf Diler heyete, Model Fabrika’nın kuruluş süreci, yapılan çalışmalar ve üretimde verimliliğin artırılması amacıyla izlenen yol haritası hakkında bilgiler verdi."Model fabrika, Gaziantep için vizyon projedir"GSO Yönetim Kurulu Üyesi Başar Küçükparmak, Model Fabrika’nın üretimde verimliliğin artırılması konusunda uygulamalı bir eğitim merkezi olduğunu, verimliliğin nasıl sağlandığını katılımcılara öğrettiklerini söyledi.

Yurthaber 16-03-21 11:55

Engelli araçları tamir ediliyor

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in talimatıyla belediye şantiyesinde kurulan akülü tekerlekli sandalye tamir bakım atölyesinde ilçedeki engelli bireylerin eli ayağı olan araçların tamiri ve bakımı yapılıyor.Yüreğir Belediyesi Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü bünyesinde engelli bireylere yönelik tekerlekli sandalye onarım atölyesi kuruldu.Atölyede garanti süresi sona ermiş akülü tekerlekli sandalyelere, akü, tekerlek, fren, gövde bakımı, yağ kontrolü ve motor beyin temizliği ücretsiz yapılıyor.Tekerlekli sandalye bakım ve onarımından yararlanmak isteyen engelli bireyler, (0322) 321 61 61 numaralı telefondan veya belediyenin 444 80 44 çağrı merkezinden temas kurabiliyorlar.Arızalı akülü sandalyeleri evlerden alan belediye ekipleri, şantiyede bakım onarımı yapılarak kullanıma hazır hale getirilen araçları tekrar evlere bırakıyor.Belediyenin bu desteğinin, kendileri için çok büyük bir hizmet olduğunu vurgulayan engelli bireyler, daha önce böyle bir uygulama olmadığı için çok zorlandıklarını belirterek Başkan Kocaispir’e teşekkür etti.

Yurthaber 14-03-21 10:43

Muratpaşa’da asansörlerin yüzde 97.72’ si güvenilir

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Prof.

Yurthaber 09-03-21 11:59

Bodrum’daki hurdalar geri dönüşüme gidiyor

Bodrum Belediyesi’ne ait ekonomik ömrünü tamamlamış malzemeler, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) Hurda İşletmesi Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Yurthaber 26-02-21 21:03

Ödüllü Türk mühendis Mehmet Yontar, ABD'de son yolculuğuna uğurlandı

Türkiye’nin yetiştirdiği en başarılı gençler arasına girerek, 1940’lı yılların sonunda ABD’ye yüksek lisans ve doktora eğitimi için gelen yüksek makina mühendisi Mehmet Yontar, 97 yaşında vefat ettiği New Jersey eyaletinde defnedildi.

Haber 26-02-21 07:55

Başkan Varol: Bu gece pek çok ihsanın müjdesidir

Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Süleyman Varol, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yurthaber 17-02-21 10:38

Pek Makina, Schneider Electric teknolojisiyle yeni nesil üretim hattı geliştirdi

Schneider Electric OEM Satış Müdürü Hakan Şençiçek: - "Sunduğumuz çözümle, hem yeni üretim hattına gerek olmadan tesislerinin üretim hızını ve kapasitelerini artırdık hem de ihtiyaç duyduklarında mevcut üretim programlarını yeniden düzenleme esnekliği sağladık"

Yurthaber 12-02-21 12:29

Bilinçsiz sondaj hem su hem enerji kaybı

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Prof.

Yurthaber 09-02-21 11:54

Bilinçsiz sondaj hem su hem enerji kaybı

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Prof.

Yurthaber 09-02-21 11:54

Bilinçsiz sondaj hem su hem enerji kaybı

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Prof.

Yurthaber 09-02-21 11:53

Bilinçsiz sondaj hem su hem enerji kaybı

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Prof.

Yurthaber 09-02-21 11:53

Bilinçsiz sondaj hem su hem enerji kaybı

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Prof.

Yurthaber 09-02-21 11:53

Bilinçsiz sondaj hem su hem enerji kaybı

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Prof.

Yurthaber 09-02-21 11:53

Bilinçsiz sondaj hem su hem enerji kaybı

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Prof.

Yurthaber 09-02-21 11:53

Bilinçsiz sondaj hem su hem enerji kaybı

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Prof.

Yurthaber 09-02-21 11:53

Altıntaş’ta ’’Kırsal Kalkınma Destekleri’’ bilgilendirme toplantısı

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde, Ekonomik ve Kırsal Ekonomik Alt Yapı Yatırımları Programı kapsamında, Kütahya İl Tarım Müdürlüğü tarafından eğitim ve tanıtım toplantısı gerçekleştirildiği bildirildi.Altıntaş İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ’’Belediye binası üst kattaki düğün, toplantı salonunda 2021 yılı makina ekipman ve çiftlik geliştirme malzemeleri desteklemeleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Yurthaber 26-01-21 11:10