Nusret Haberleri

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 27-03-2024 16:43

Nusret'in Etiler'deki et restoranına gece saatlerinde silahlı saldırı!

İstanbul Etiler'de sabaha karşı motosikletle gelen kasklı 2 kişi, Nusret isimli ünlü et restoranına silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, olay yerinde 11 adet kovan bulundu. Polisin saldırganları yakalaması için çalışmalar sürüyor.

Haber 21-03-2024 18:53

1450 sterlinlik altın kaplı biftek gitti! Isıtıcı bile açmıyor: Nusret, kârını katladı ama…

Tüm dünyada Salt Bae olarak ünlenen Nusret için, kârını büyük ölçüde arttırmasına rağmen İngiliz basınından dikkat çeken bir haber yer aldı. Nusret’in Londra’daki restoranında artan enerji maliyetlerine karşı tasarruf etmek için ısıtmaları kapattığı iddia edildi. Hatta 1450 sterlinlik altın kaplı bifteğin menüden çıkarıldığını, sadece 50 sterlinlik altın kaplı fıstıklı baklavanın yer aldığı belirtildi.

Finans 20-02-2024 11:19

Disney Plus Nusret belgeseli çekecek iddiası ortalığı karıştırdı! Açıklama geldi

Atatürk dizisinin iptal edilmesinin ardından eleştiri oklarının hedefi olan Disney Plus'ın Nusret belgeseli çekeceği iddiası sosyal medyada gündem oldu. Konu ile ilgili açıklama geldi.

Magazin 15-08-2023 14:41

Diğer Haber Etiketleri

Nusret

Nusret Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nusret Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dünya Kupası pozları çok tepki çekmişti! Nusret 'Bir daha asla' diyerek açıkladı

‘Salt Bae’ hareketiyle tanınan 39 yaşındaki Nusret Gökçe, ne yapsa olay oluyor. Dünya Kupası finalinde sahaya girerek dünyaca ünlü futbolcularla poz veren Nusret büyük tepki çekmişti. Dış basına konuşan Nusret bir daha asla Dünya Kupası’nda sahaya adım atmayacağını söyledi.

Magazin 26-06-2023 08:40

100 dolara burger satıyordu... Nusret Gökçe'nin tartışmalı restoranı kapandı

ABD'de geçtiğimiz yıllarda “New York'un en kötü restoranı" ilan edilen ve mobbing iddialarıyla dikkat çeken Nusret Gökçe’nin restoranı kapandı. New York kentinin Manhattan bölgesinde yer alan Salt Bae Burger isimli restoranda fiyatlar gündem olmuştu.

Magazin 15-06-2023 11:35

Survivor şampiyonu Turabi açtı ağzını yumdu gözünü! Acun Ilıcalı'ya söyledikleri şoke etti

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor her dönem büyük bir ilgiyle takip ediliyor. 2014 ve 2015 yıllarında Survivor'da mücadele ederek peş peşe şampiyon olan ve kendine has tarzıyla büyük beğeni toplayan Turabi sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti. Yeni sezonda Survivor'da olup olmayacağını açıklayan Turabi Acun Ilıcalı'ya ve eski yarışmacılara söyledikleriyle herkesi şaşırttı.

Magazin 10-05-2023 17:35

Nusret'ten 'Türkiye'ye yardım' çağrısı! O anları paylaştı, sosyal medya yıkıldı!

Nusret Gökçe, adından söz ettirmeye devam ediyor. En son AFAD'a yaptığı 25 milyon TL bağış ile çok konuşulan Gökçe'den depremzedeler için yeni bir hamle geldi. Yurt dışından bir video paylaşarak Türkiye'deki depremzedeler için yardım istedi.

Magazin 08-03-2023 13:50

Nusret Gökçe'den AFAD'a dev bağış! O da depremzedelere kayıtsız kalamadı

Nusret Gökçe dünyada tanınan Türk şeflerden birisi. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Nusret'in Instagram'da 50,9 milyon takipçisi bulunuyor. Gökçe, bugün yaptığı bir paylaşımla Kahramanmaraş ve toplamda 11 ilin etkilendiği deprem sonrasında afet bölgesinde kullanılmak üzere AFAD'a 25 milyon TL bağış yaptığını açıkladı.

Magazin 18-02-2023 23:43

Nusret Gökçe’nin elleriyle yemek yedirdiği milyarder kadının kimliği şoke etti! Interpol her yerde onu arıyor... Dünya basını bu kareyi konuşuyor

Dünyaca ünlü restoranların sahibi Nusret Gökçe’nin Dubai’deki restoranına gelen milyarder bir kadının fotoğrafı dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Ünlü şefin elleriyle yemek yedirdiği kadının Interpol'ün hakkında kırmızı bülten çıkardığı eski Angola Başkanı Jose Eduardo dos Santos'un kızı 49 yaşındaki Isabel dos Santos olduğu ortaya çıktı. Interpol’ün kırmızı bültenle dünyanın her yerinde aradığı Santos’un eğlenceli halleri tepkilere neden oldu.

Trend 04-02-2023 09:05

Nusret'in çocukluk fotoğrafına yorum yapan Sevim Emre olay yarattı! Rezilce hareketler yaptı deyince...

Nusret Gökçe, çocukluk yıllarına ait eski bir fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlayarak, geçmişi andı. "No salt, no life" notunu düştüğü paylaşıma pek çok kişi, Nusret'in ne kadar zorluklarla büyüdüğüne dikkat çekti. Dikkat çeken yorumlardan biri de Orhan Gencebay'ın eşin Sevim Emre'den geldi.

Magazin 28-12-2022 15:50

Nusret Gökçe gündemden düşmüyor! Nusret'in son paylaşımına beğeni yağdı: Tuz yoksa hayat da yok

Katar'daki Dünya Kupası finalinin ardından sahaya giren, Arjantinli futbolcular ve kupayla birlikte pozlar veren Nusret Gökçe, tüm dünyada gündeme oturmuştu. Instagram'da 50 milyona yakın takipçisi olan ünlü işletmeci Nusret, ilkokulda okuduğu dönemde çekilen siyah beyaz bir fotoğrafını paylaştı. Nusret'in nostaljik paylaşımına takipçileri beğeni yağdırdı.

Magazin 27-12-2022 22:40

Nusret kimdir? Nusret Gökçe kaç yaşında ve nereli?

Restoran işletmecisi Nusret'in Dünya Kupalı Finali'nin tamamlanmasının ardından sahaya inmesi ve futbolcularla fotoğraf çektirmesi dünya basınında çok konuşuldu. Bununla birlikte Nusret Gökçe'nin hayatı hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki Nusret kimdir? Nusret Gökçe kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Magazin 26-12-2022 09:24

Sarıgül anlattı, herkes merakla dinledi! Yemeğini yedim, adam marka oldu diyerek bahsettiği kişiyi açıkladı: 60 milyon takipçisi var, dünyada en çok tanınan Türklerden

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün bir anısını anlattığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Belediye başkanı olduğu dönemde yanına kendini "kasap ustası" olarak tanıtan birinin geldiğini söyleyen Sarıgül, ustanın kendisinden "tek isteğinin" kasap dükkanında yemek yemesi olduğunu ifade etti. "Yemeği yedim, gazetecileri oraya çağırdım. Ondan sonra adam marka oldu" diyen Sarıgül, bahsettiği kişiyi "60 milyon takipçisi var ve dünyada en çok tanınan bir Türk" sözleriyle açıkladı.

Haber 25-12-2022 16:21

Messi hayranlığı Nusret'e pahalıya patladı! Ünlü isme bir şok daha...

Arjantin'in Fransa'yı finalde mağlup ederek Dünya Kupası'nda büyük mutluluk yaşadığı o anlarda sahaya girerek Messi'yle fotoğraf çekilmek isteyen Nusret'in videosu sosyal medyada gündem olmuştu. Yıldız futbolcunun peşinden giderken görüntülenen Nusret'e büyük tepki gelmişti. FIFA, bu konuyla ilgili Nusret'e soruşturma başlatarak ilk darbeyi vurmuştu. Sonrasında FIFA Başkanı Gianni Infantino'dan da bir hamle geldi.

Spor 25-12-2022 13:48

Son dakika: Dünya Kupası finalinde sahaya atlayan Nusret'in başı belaya girdi! O turnuvadan men edilmişti, soruşturma açıldı...

Son dakika haberleri: FIFA, restoran sahibi Nusret Gökçe'nin de aralarında bulunduğu bazı kişilerin, 2022 Dünya Kupası finalinin ardından yetkisi olmadan sahaya nasıl girdiğini araştırıyor. Bir FIFA yetkilisi, Gökçe'nin sahaya girişiyle ilgili inceleme başlatıldığını açıkladı.

Spor 22-12-2022 23:07

Messi'nin yatak paylaşımına Nusret'i de eklediler! Dünya Kupası finalinde sahaya giren Nusret gündemden düşmüyor...

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nın finalinde Arjantin ile Fransa karşı karşıya gelmiş, 120 dakikası 3-3'lük eşitlikle biten müsabakanın kazananı penaltılar sonunda Tangocular olmuştu. 36 yıl sonra Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin'de büyük sevinç yaşanırken, ünlü şef Nusret Gökçe sahaya atlayarak coşkuya ortak olmuştu. Di Maria ile fotoğraf çekilen Nusret, Lionel Messi ile de bir pozu olması için büyük uğraş vermişti. Ünlü şefi bu kez de Messi'nin yatak paylaşımına montajladılar...

Spor 22-12-2022 19:33

Dünya Kupası finalindeki görüntülerin ardından Nusret'e büyük şok! O kupanın finaline gidemeyecek... Men edildi

2022 Dünya Kupası finalinin en çok konuşulanlarından bir tanesi de Nusret'in tavırları olmuştu. Arjantin'in Dünya Kupası'nı almasının ardından sahaya giren Nusret, Messi'yle fotoğraf çektirmek için uğraşmış, adeta Messi'yi rahat bırakmamış, Dünya Kupası'na vurmuş, Di Maria'da da büyük şaşkınlık yaratmıştı. Kameralara yansıyan o anlar nedeniyle Nusret ve FIFA Başkanı Infantino eleştirilerin hedefi olmuştu. Gündem yaratan bu olaydan sonra Nusret'e ABD'nin en eski futbol turnuvası için yasak geldi.

Spor 21-12-2022 17:11

Nusret'in Messi'yi çekiştirmesi gündemden düşmüyor! Spiker Hande Sarıoğlu da dalga geçti

Dünya Kupası finalinde, Arjantin ve Fransa maçı efsaneler arasına girdi. Şampiyon olan Arjantin sahada kutlama yaparken Nusret Gökçe de sahaya indi ve Messi ile poz vermek için futbolcunun koluna yapıştı. O anlar sosyal medyayı sallarken Hande Sarıoğlu da Nusret ile fena dalga geçti.

Magazin 20-12-2022 11:11

Messi ile yaşadığı olay sonrası Nusret'in mesajlarını ifşaladı! ''Beni yıllardır darlıyor...''

Ünlü fenomen Dan Bilzerian, Messi ile Dünya Kupası finalinden sonra fotoğraf çekilmek isteyen Nusret'le ilgili enteresan bir paylaşımda bulundu. Nusret'in kendisine yolladığı mesajları ifşa eden Profesyonel poker oyuncusu Dan Bilzerian, Messi'nin yaşadığı durumu yıllardır yaşadığını söyledi.

Spor 20-12-2022 11:02

Nusret Gökçe, Angel di Maria'dan sonra Messi'nin koluna yapıştı! Messi pas vermedi, bomba anlar

Katar'da gerçekleşen 2022 FIFA Dünya Kupası final maçında Arjantin şampiyon oldu. Sahada Arjantinli futbolcular ve aileleri bu efsane anın mutluluğunu yaşarken Nusret Gökçe de sahaya indi. Sahada Messi'nin koluna yapışıp fotoğraf çektirmeye çalışan Nusret sosyal medyanın diline düştü. Nusret dalga konusu olunca Messi ile samimi pozlarını da paylaştı.

Magazin 19-12-2022 15:43

Nusret Gökçe sahaya indi, Angel di Maria ve kupayla poz verdi! O anlar dalga konusu oldu

Arjantin-Fransa maçının öne çıkan isimlerinden biri de Angel di Maria idi. Gecede 2 golde emeği olan futbolcu Angel di Maria şampiyon olmanın mutluluğunu yaşarken sahada yanına Nusret Gökçe geldi. Nusret'in kupayla ve futbolcuyla poz verip garip hareketlerde bulunması sosyal medyayı da salladı.

Magazin 19-12-2022 11:58

Veganlar İngiltere'de Nusret'in dükkanını bastı! Yaka paça atıldı

Nusret'in Londra'daki restoranında önceden rezerve edilmiş masalara oturan vegan aktivistlerin olduğu bir grup, "Şu anda Birleşik Krallık'ta iki milyon insan gıda yardımlarına muhtaçken, fenomen şefler altın kaplama biftekleri bin sterlinden fazlaya satıyor. açıklamasını yaptı. Nusret'in garsonları, protestoda bulunan kadın eylemciyi yaka paça tutarak dışarı çıkardı.

Magazin 05-12-2022 17:44

Nusret yeni restoranı Cipriani'yi açtı! Sanat, spor ve siyaset dünyasının ünlü isimleri açılışa katıldı

Dünyaca ünlü işletmeci Nusret Gökçe et restoranlarından sonra bu defa da İtalyan restoranı açtı. Nusret, sahibi olduğu Maçka Palas'ta, İtalyan restoran markası Cipriani'nin açılışını yaptı. Açılışa Türkiye'den ve dünyadan birçok önemli isim katıldı. Görkemli törenin görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 16-10-2022 20:45