Nusret Tasdeler Haberleri

Nusret'in Etiler'deki et restoranına gece saatlerinde silahlı saldırı!

İstanbul Etiler'de sabaha karşı motosikletle gelen kasklı 2 kişi, Nusret isimli ünlü et restoranına silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, olay yerinde 11 adet kovan bulundu. Polisin saldırganları yakalaması için çalışmalar sürüyor.

Haber 2024-03-21 18:53:27

’TCG Nusret’, 109 yıl sonra aynı rotada

Çanakkale’deki TCG Nusret Gemisi, 109 yıl önce Deniz Savaşları’nın önemli unsurlarından Nusret Mayın Gemisi’nin rotasını izleyerek, mayın dökülen hatta bu kez çelenk bıraktı.

Yurthaber 2024-03-08 09:00:55

1450 sterlinlik altın kaplı biftek gitti! Isıtıcı bile açmıyor: Nusret, kârını katladı ama…

Tüm dünyada Salt Bae olarak ünlenen Nusret için, kârını büyük ölçüde arttırmasına rağmen İngiliz basınından dikkat çeken bir haber yer aldı. Nusret’in Londra’daki restoranında artan enerji maliyetlerine karşı tasarruf etmek için ısıtmaları kapattığı iddia edildi. Hatta 1450 sterlinlik altın kaplı bifteğin menüden çıkarıldığını, sadece 50 sterlinlik altın kaplı fıstıklı baklavanın yer aldığı belirtildi.

Finans 2024-02-20 11:19:59

Nusret Gökçe, Dubai'deki restoranında ödenen hesabı paylaştı! Görenler şaştı kaldı

Nusret Gökçe yine sosyal medyada adından söz ettirmeyi başardı. Dubai'deki restoranında ödenen 3 milyonu aşkın bir hesabı sosyal medya hesabından paylaşan Nusret gündem oldu.

Magazin 2024-01-22 07:32:18

Saros Körfezi'nde Nusret-2023 Davet Tatbikatı devam ediyor

Türkiye'nin ev sahipliğinde NATO ve Türkiye'den Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri ile Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı yüzer ve uçar birliklerle dost ve müttefik ülkelerden EOD timleri ve gözlemcilerin katıldığı "Nusret-2023 Davet Tatbikatı", Saros Körfezi'nde devam ediyor.

Yurthaber 29-11-23 11:53

Nusret-2023 Davet Tatbikatı Çanakkale ve Saros Körfezi'nde başladı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye'nin ev sahipliğinde 28 Kasım-6 Aralık arasında Çanakkale ve Saros Körfezi'nde "Nusret-2023 Davet Tatbikatı"nın başladığını bildirdi.

Yurthaber 28-11-23 13:36

Disney Plus Nusret belgeseli çekecek iddiası ortalığı karıştırdı! Açıklama geldi

Atatürk dizisinin iptal edilmesinin ardından eleştiri oklarının hedefi olan Disney Plus'ın Nusret belgeseli çekeceği iddiası sosyal medyada gündem oldu. Konu ile ilgili açıklama geldi.

Magazin 15-08-23 14:41

Nusret Gökçe restoranlarındaki fiyatlara tepki yağınca harekete geçti!

Yurt dışındaki restoranlarıyla sık sık gündeme gelen Nusret Gökçe fiyatları yüzünden tepki çekiyordu. Şu sıralar İstanbul Havalimanı'nda restoran açmaya hazırlanan Nusret tepkilerden bir adım attı ve bazı saatler için fiyatları aşağıya çekti.

Magazin 21-07-23 15:11

Dünya Kupası pozları çok tepki çekmişti! Nusret 'Bir daha asla' diyerek açıkladı

‘Salt Bae’ hareketiyle tanınan 39 yaşındaki Nusret Gökçe, ne yapsa olay oluyor. Dünya Kupası finalinde sahaya girerek dünyaca ünlü futbolcularla poz veren Nusret büyük tepki çekmişti. Dış basına konuşan Nusret bir daha asla Dünya Kupası’nda sahaya adım atmayacağını söyledi.

Magazin 26-06-23 08:40

TCG Nusret N-16 Müze Gemisi Tekirdağ'da ziyarete açıldı

Çanakkale Deniz Savaşı'nın önemli unsurlarından Nusret Mayın Gemisi'nin anısını yaşatmak üzere 2011'de aslına uygun tasarlanan TCG Nusret N-16 Müze Gemisi, Tekirdağ'da ziyaret ediliyor.

Yurthaber 23-06-23 13:18

100 dolara burger satıyordu... Nusret Gökçe'nin tartışmalı restoranı kapandı

ABD'de geçtiğimiz yıllarda “New York'un en kötü restoranı" ilan edilen ve mobbing iddialarıyla dikkat çeken Nusret Gökçe’nin restoranı kapandı. New York kentinin Manhattan bölgesinde yer alan Salt Bae Burger isimli restoranda fiyatlar gündem olmuştu.

Magazin 15-06-23 11:35

TCG Nusret N-16 Müze Gemisi Trabzon'da ziyarete açıldı

Çanakkale Deniz Savaşı'nın önemli unsurlarından Nusret Mayın Gemisi'nin anısını yaşatmak üzere 2011'de aslına uygun tasarlanan TCG Nusret N-16 Müze Gemisi, Trabzon'da ziyarete açıldı.

Yurthaber 15-06-23 11:35

Dünya Kupası'yla pozu gündem olmuştu! Nusret Gökçe, Şampiyonlar Ligi finalinde de gündeme oturdu

Nusret’in Dünya Kupası final maçından sonra sahaya girip kupayla ve Arjantinli futbolcularla fotoğraf çektirmesi ile gündeme gelen ünlü kasap Şampiyonlar Ligi finali öncesinde de gündeme geldi. Nusret'i ziyaret eden ünlü isimler sosyal medyayı salladı.

Magazin 11-06-23 14:46

TCG Nusret N-16 Müze Gemisi Giresun'da ziyarete açıldı

Çanakkale Deniz Savaşı'nın önemli unsurlarından Nusret Mayın Gemisi'nin anısını yaşatmak üzere 2011'de aslına uygun tasarlanan TCG Nusret N-16 Müze Gemisi, Giresun'da ziyarete açıldı.

Yurthaber 07-06-23 07:34

TCG Nusret Müze Gemisi, Bartın'da ziyarete açıldı

Çanakkale Deniz Savaşı'nın kazanılmasında büyük payı olan Nusret Mayın Gemisi'nin anısını yaşatmak için Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca 2011'de aslına uygun inşa edilen TCG Nusret Müze Gemisi, Bartın'a geldi.

Yurthaber 25-05-23 11:38

TCG Nusret Müze Gemisi, Zonguldak'ta ziyarete açıldı

Çanakkale Deniz Savaşı'nın kazanılmasında büyük payı olan Nusret Mayın Gemisi'nin anısını yaşatmak üzere 2011'de aslına uygun inşa edilen TCG Nusret Müze Gemisi, Zonguldak'ta ziyarete açıldı.

Yurthaber 23-05-23 11:54

Nusret Gökçe dünya basınında yine gündemde! Öğrencilere %30 indirim yaptı ama etin fiyatı şoke etti

Nusret Gökçe dünya basınında yine gündem oldu. Tuz serpme hareketiyle fenomen olan ve garip hareketleriyle de sık sık adından söz ettiren Nusret Harvard önünde poz vererek öğrencilerine %30 indirim sununca dünya basınının diline düştü.

Magazin 12-04-23 07:36

Nusret'ten 'Türkiye'ye yardım' çağrısı! O anları paylaştı, sosyal medya yıkıldı!

Nusret Gökçe, adından söz ettirmeye devam ediyor. En son AFAD'a yaptığı 25 milyon TL bağış ile çok konuşulan Gökçe'den depremzedeler için yeni bir hamle geldi. Yurt dışından bir video paylaşarak Türkiye'deki depremzedeler için yardım istedi.

Magazin 08-03-23 13:50

Nusret Gökçe'den AFAD'a dev bağış! O da depremzedelere kayıtsız kalamadı

Nusret Gökçe dünyada tanınan Türk şeflerden birisi. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Nusret'in Instagram'da 50,9 milyon takipçisi bulunuyor. Gökçe, bugün yaptığı bir paylaşımla Kahramanmaraş ve toplamda 11 ilin etkilendiği deprem sonrasında afet bölgesinde kullanılmak üzere AFAD'a 25 milyon TL bağış yaptığını açıkladı.

Magazin 18-02-23 23:43

Nusret Gökçe deprem felaketi için kolları sıvadı! 'Kişi sayısı limitsiz'

Dünyaca ünlü Türk şef Nusret Gökçe, Türkiye'nin 10 ilinde binlerce can alan deprem faciası sonrası ihtiyaç sahiplerinin yanında oldu. Instagram hesabından paylaşım yapan Nusret Gökçe, depremzedelere yemek yardımı yaptığı anları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 14-02-23 12:20

Nusret Gökçe’nin elleriyle yemek yedirdiği milyarder kadının kimliği şoke etti! Interpol her yerde onu arıyor... Dünya basını bu kareyi konuşuyor

Dünyaca ünlü restoranların sahibi Nusret Gökçe’nin Dubai’deki restoranına gelen milyarder bir kadının fotoğrafı dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Ünlü şefin elleriyle yemek yedirdiği kadının Interpol'ün hakkında kırmızı bülten çıkardığı eski Angola Başkanı Jose Eduardo dos Santos'un kızı 49 yaşındaki Isabel dos Santos olduğu ortaya çıktı. Interpol’ün kırmızı bültenle dünyanın her yerinde aradığı Santos’un eğlenceli halleri tepkilere neden oldu.

Trend 04-02-23 09:05

Nusret Gökçe kazancının yarısını Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışladı! Bakan Derya Yanık ziyaret etti

Dünyaca ünlü işletmeci Nusret Gökçe, etten sonra kahve dünyasına da el atmıştı. Kapicciiiinoo adlı kahve dükkanından elde ettiği gelirin yarısını Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışlayacağını duyuran Nusret sözünü tuttu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ve çocukları misafir eden Nusret, 6 aylık gelirinin yarısı olan 1 milyon 20 bin TL'yi Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağışladı.

Magazin 26-01-23 20:46

Köyceğiz Hamitköy Ortaokulu’na kantin ve yemekhane yapılacak

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Hamitköy Nusret Akbaş Ortaokulu’na kantin ve yemekhane yapılması planlandı.

Yurthaber 20-01-23 10:36

Nusret'in çocukluk fotoğrafına yorum yapan Sevim Emre olay yarattı! Rezilce hareketler yaptı deyince...

Nusret Gökçe, çocukluk yıllarına ait eski bir fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlayarak, geçmişi andı. "No salt, no life" notunu düştüğü paylaşıma pek çok kişi, Nusret'in ne kadar zorluklarla büyüdüğüne dikkat çekti. Dikkat çeken yorumlardan biri de Orhan Gencebay'ın eşin Sevim Emre'den geldi.

Magazin 28-12-22 15:50

Nusret Gökçe gündemden düşmüyor! Nusret'in son paylaşımına beğeni yağdı: Tuz yoksa hayat da yok

Katar'daki Dünya Kupası finalinin ardından sahaya giren, Arjantinli futbolcular ve kupayla birlikte pozlar veren Nusret Gökçe, tüm dünyada gündeme oturmuştu. Instagram'da 50 milyona yakın takipçisi olan ünlü işletmeci Nusret, ilkokulda okuduğu dönemde çekilen siyah beyaz bir fotoğrafını paylaştı. Nusret'in nostaljik paylaşımına takipçileri beğeni yağdırdı.

Magazin 27-12-22 22:40

Nusret kimdir? Nusret Gökçe kaç yaşında ve nereli?

Restoran işletmecisi Nusret'in Dünya Kupalı Finali'nin tamamlanmasının ardından sahaya inmesi ve futbolcularla fotoğraf çektirmesi dünya basınında çok konuşuldu. Bununla birlikte Nusret Gökçe'nin hayatı hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki Nusret kimdir? Nusret Gökçe kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Magazin 26-12-22 09:24

Son dakika: Dünya Kupası finalinde sahaya atlayan Nusret'in başı belaya girdi! O turnuvadan men edilmişti, soruşturma açıldı...

Son dakika haberleri: FIFA, restoran sahibi Nusret Gökçe'nin de aralarında bulunduğu bazı kişilerin, 2022 Dünya Kupası finalinin ardından yetkisi olmadan sahaya nasıl girdiğini araştırıyor. Bir FIFA yetkilisi, Gökçe'nin sahaya girişiyle ilgili inceleme başlatıldığını açıkladı.

Spor 22-12-22 23:07

Messi'nin yatak paylaşımına Nusret'i de eklediler! Dünya Kupası finalinde sahaya giren Nusret gündemden düşmüyor...

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nın finalinde Arjantin ile Fransa karşı karşıya gelmiş, 120 dakikası 3-3'lük eşitlikle biten müsabakanın kazananı penaltılar sonunda Tangocular olmuştu. 36 yıl sonra Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin'de büyük sevinç yaşanırken, ünlü şef Nusret Gökçe sahaya atlayarak coşkuya ortak olmuştu. Di Maria ile fotoğraf çekilen Nusret, Lionel Messi ile de bir pozu olması için büyük uğraş vermişti. Ünlü şefi bu kez de Messi'nin yatak paylaşımına montajladılar...

Spor 22-12-22 19:33

Dünya Kupası finalindeki görüntülerin ardından Nusret'e büyük şok! O kupanın finaline gidemeyecek... Men edildi

2022 Dünya Kupası finalinin en çok konuşulanlarından bir tanesi de Nusret'in tavırları olmuştu. Arjantin'in Dünya Kupası'nı almasının ardından sahaya giren Nusret, Messi'yle fotoğraf çektirmek için uğraşmış, adeta Messi'yi rahat bırakmamış, Dünya Kupası'na vurmuş, Di Maria'da da büyük şaşkınlık yaratmıştı. Kameralara yansıyan o anlar nedeniyle Nusret ve FIFA Başkanı Infantino eleştirilerin hedefi olmuştu. Gündem yaratan bu olaydan sonra Nusret'e ABD'nin en eski futbol turnuvası için yasak geldi.

Spor 21-12-22 17:11

Nusret’in mesajlarını ifşa eden Dan Bilzerian, Cüneyt Özdemir’in yakın markajında... “Bu adamın ne iş yaptığını çözemedim”

Dünya Kupası finalinin sonrasında Messi ile fotoğraf çekilmek için sahaya inen Nusret Gökçe’nin hareketleri sosyal medyada geniş yankı uyandırmıştı. Olayın ardından Instagram’ın playboy fenomeni Dan Bilzerian Nusret’in kendisine 2015 yılından beri gönderdiği mesajları ifşa etti. Bilzerian’ın Nusret ifşasının sonrasında Cüneyt Özdemir fenomen ismi yakın markajına aldı.

Trend 21-12-22 15:40

Nusret'in Messi'yi çekiştirmesi gündemden düşmüyor! Spiker Hande Sarıoğlu da dalga geçti

Dünya Kupası finalinde, Arjantin ve Fransa maçı efsaneler arasına girdi. Şampiyon olan Arjantin sahada kutlama yaparken Nusret Gökçe de sahaya indi ve Messi ile poz vermek için futbolcunun koluna yapıştı. O anlar sosyal medyayı sallarken Hande Sarıoğlu da Nusret ile fena dalga geçti.

Magazin 20-12-22 11:11

Nusret Gökçe, Angel di Maria'dan sonra Messi'nin koluna yapıştı! Messi pas vermedi, bomba anlar

Katar'da gerçekleşen 2022 FIFA Dünya Kupası final maçında Arjantin şampiyon oldu. Sahada Arjantinli futbolcular ve aileleri bu efsane anın mutluluğunu yaşarken Nusret Gökçe de sahaya indi. Sahada Messi'nin koluna yapışıp fotoğraf çektirmeye çalışan Nusret sosyal medyanın diline düştü. Nusret dalga konusu olunca Messi ile samimi pozlarını da paylaştı.

Magazin 19-12-22 15:43

Nusret Gökçe sahaya indi, Angel di Maria ve kupayla poz verdi! O anlar dalga konusu oldu

Arjantin-Fransa maçının öne çıkan isimlerinden biri de Angel di Maria idi. Gecede 2 golde emeği olan futbolcu Angel di Maria şampiyon olmanın mutluluğunu yaşarken sahada yanına Nusret Gökçe geldi. Nusret'in kupayla ve futbolcuyla poz verip garip hareketlerde bulunması sosyal medyayı da salladı.

Magazin 19-12-22 11:58

Nusret Gökçe restoranındaki hesabı paylaştı! Tepkiler gecikmedi: İnsanlar açlıktan ölürken çok ayıp

Et tuzlama hareketi sayesinde tanınarak dünyaca ünlü bir figür haline gelen kasap Nusret Gökçe sık sık restoranında ödenen hesaplarla adından söz ettiriyor. Nusret son olarak kendisi bir hesabı paylaşarak dikkat çekti. Nusret'in paylaştığı hesabı görenler "Bunu paylaşman çok duyarsız" tepkisinden bulundu.

Magazin 18-11-22 09:49

Usta oyuncu Tomris Çetinel'in büyük acısı! Nusret Çetinel'den sonra kızı Elif Alara hayatını kaybetti

Geçen sene eşi Nusret Çetinel'i kaybeden ünlü oyuncu Tomris Çetinel, şimdi de evlat acısı yaşadı. Çetilen'in beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan kızı Elif Alara Çetinel, hayatını kaybetti.

Magazin 05-11-22 14:38

Tomris Çetinel kimdir? Ünlü oyuncu Tomris Çetinel’in yürek sızlatan evlat acısı: Elif Alara Çetinel hayatını kaybetti!

Tomris Çetinel, geçtiğimiz yıl oyuncu eşi Nusret Çetinel'i kaybetmesinin ardından kızı Elif Alara Çetinel'in ölümüyle sarsıldı. Ünlü oyuncunun kızı Elif Alara Çetinel beyin kanaması sonucu hayata gözlerini yumdu. Acı haberi Ferhunde Hanımlar ve Cennet Mahallesi'ndeki oyunculuk performansıyla hafızalara kazınan oyuncu Melek Baykal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Evlat acısı çeken ünlü oyuncu Tomris Çetinel'in üzüntüsü yürekleri yaktı. Peki, Tomris Çetinel kimdir?

Magazin 05-11-22 09:00

Nusret yeni restoranı Cipriani'yi açtı! Sanat, spor ve siyaset dünyasının ünlü isimleri açılışa katıldı

Dünyaca ünlü işletmeci Nusret Gökçe et restoranlarından sonra bu defa da İtalyan restoranı açtı. Nusret, sahibi olduğu Maçka Palas'ta, İtalyan restoran markası Cipriani'nin açılışını yaptı. Açılışa Türkiye'den ve dünyadan birçok önemli isim katıldı. Görkemli törenin görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 16-10-22 20:45

Sokakta yürürken hayatının şokunu yaşadı! Kanlar içinde görenler telefona sarıldı

Sakarya'nın Karasu ilçesinde dehşete düşüren bir olay yaşandı. Nusret Çolak (75), sokakta yürürken köpeklerin saldırısına uğradı. Kanlar içinde kalan ve kolundaki damarı parçalanan Çolak, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. İşte olayın detayları!

Haber 20-06-22 17:55

TCG Nusret Müze Gemisi, Tekirdağ'da ziyarete açıldı

TCG Nusret Müze Gemisi, Tekirdağ'da ziyarete açıldı

Yurthaber 23-05-22 16:09

Okan Bayülgen’den Nusret’e 'tokat' göndermesi: Bu bir terbiyesizlik, kazandıkları parayı övmeyin

Okan Bayülgen'in sunduğu Uykusuzlar Kulübü'nde restoran zincirleriyle ünlenen Nusret hakkında yapılan konuşmalar gündem oldu. Okan Bayülgen, ünlü kasap ve iş adamı Nusret'e ağır göndermelerde bulunarak "Böyle bir aptallığa prim vermeyin" dedi.

Magazin 22-05-22 01:12

Milletin Sesi mitinginde ilginç anlar! Kılıçdaroğlu'na benzerliği gözlerden kaçmadı: Herkes fotoğraf çektirmek istiyor

CHP'nin Maltepe'deki Milletin Sesi mitingine gelen partililer bir sürprizle karşılaştı. Miting alanında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na benzerliğiyle dikkat çeken Nusret Gümüşel büyük bir kalabalık tarafından yoğun ilgiyle karşılaştı. Görenlerin fotoğraf çektirmek istediği Üstünel, "Bazen sokakta çevirip akrabası mısın diye soruyorlar" dedi.

Haber 21-05-22 18:26

TCG Nusret Müze Gemisi, İstanbul'da ziyarete açıldı

TCG Nusret Müze Gemisi, İstanbul'da ziyarete açıldı

Yurthaber 18-05-22 16:56

17 yaşındaki Cemile Şenel vurularak öldürülmüştü! Son sözü, 'Vuruldum abi' olmuş

Sultangazi'de geçen yıl 17 yaşındaki Cemile Şenel'in öldürülmesine ilişkin tutuklu 6 sanığın yargılandığı davada sanıklar ilk kez hakim karşısına çıkarken, Tutuklu sanık Nusret Tekin savunmasında suçlamaları kabul etmediğini söylerken, ''Sanık Servet Sürücü’yü korkutmak için silah çektim. Ben Cemile'nin vurulduğunu anlamadım. Servet'in peşine giderken Cemile seslendi bana 'vuruldum abi' diye ben de hemen Cemile'yi kucaklamaya çalıştım. Ben kendimden geçmişim'' ifadelerini kullandı.

Haber 12-05-22 09:30

Çorum'da eşini eşarpla boğmaya kalktı, 'üç harfliler musallat oldu' dedi

Çorum'da eşi Eda'yı boğazını eşarpla sıkarak öldürmeye çalışan Nusret Özten ifadesi ortaya çıktı. Özten, 'üç harfliler'in kendisine musallat olması üzerine olayı gerçekleştirdiğini söyledi. Tedavisi süren Eda Özten ise hayati tehlikeyi atlatırken, Nusret Özten'in akıl ve ruh sağlığının yerinde olup olmadığı araştırılacak.

Haber 07-05-22 13:35

Korkunç olay! Eşinin boğazını sıkarak öldürmek istedi

Çorum'da 34 yaşındaki Nusret Ö., 31 yaşındaki eşi Eda Ö.'nün boğazını sıkarak öldürmeye çalıştı. Hastaneye kaldırılan kadının hayati tehlikesi olduğu belirtilirken olay sonrası kaçan Nusret Ö. ise polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınmasının ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Haber 04-05-22 19:37

Akademik destek Bingöl balının üretim miktarını ve kalitesini artırdı

Bingöl Üniversitesi Pilot Üniversite Koordinasyon Merkez Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Nusret Özbay: - "Merkezde son 6 yılda yürütülen çalışmalarla Bingöl, Türkiye'de bal üretim sıralamasında 28. sıradan 14. sıraya kadar ulaştı"

Yurthaber 29-04-22 12:00

Diyarbakır annelerinin oturma eylemine bir aile daha katıldı

Oğlu Vedat için gelen baba Nusret Bingöl: - "Fakiriz ve mağduruz. Çocuklarımızı oraya gönderip öldürmesinler"

Yurthaber 19-04-22 13:24

İbrahim Tatlıses, Nusret ve CZN Burak'ı topa tuttu! Millete çamur yediriyorlar

Kendi adını taşıyan lahmacun ve çiğ köfte restoranlarıyla dünyaya açılacağını duyuran İbrahim Tatlıses, Nusret ve CZN Burak’ı topa tuttu. İkili için "Benim sayemde var oldular" diyen İmparator, tartışmayı da başlattı: "Ne yağları yağ, ne isotları isot. Millete çamur yediriyorlar."

Magazin 01-04-22 07:33

Nusret Mayın Gemisi için denizin derinliklerine plaket bırakıldı

Hamit Naci Mavi Vatan Vakfı Kurucu Başkanı Cem Gürdeniz: - "Nusret Mayın Gemisi kahramanlarına ve cesaretlerine olan borcumuzu ödemek istedik. Tarihin seyrini değiştiren Nusret Mayın Gemisi, bu kez de suyun altında bir plaketle ölümsüz oldu"

Yurthaber 19-03-22 13:52