Odessa Haberleri

Rusya'dan Ukrayna'nın tarım arazilerine bombalı saldırı! 100 ton bezelye ve 20 ton arpa imha edildi...

Rusya tahıl anlaşmasından çekildikten sonra Ukrayna'nın Odessa'daki tarım arazilerini füzelerle vurdu. Bombalama sonrasında 2 kişi yaralanırken, 100 ton bezelye ve 20 ton da arpa yok oldu.

Haber 21-07-2023 13:04

Odessa'dan gelen Navi-Star gemisi İstanbul Boğazı'nın Karadeniz girişine ulaştı

Odessa'dan gelen "Navi-Star" gemisi İstanbul Boğazı'nın Karadeniz girişine ulaştı

Yurthaber 06-08-2022 14:36

MSB, tahıl yüklü geminin yarın İstanbul'da olacağını açıkladı

MSB, tahıl yüklü geminin yarın İstanbul'da olacağını açıkladı

Haber 01-08-2022 09:40

Ukrayna açıkladı! Rusya'dan Odessa limanına saldırı... Tahıl sevkiyatı anlaşmasından bir gün sonra yaşandı

İstanbul'da imzalanan tahıl koridoru anlaşmasının yankıları sürerken Ukrayna tarafından flaş bir açıklama geldi. Tüm dünyada yankı uyandıran anlaşmadan bir gün sonra, Rusya'nın Odessa limanını vurduğu belirtildi. Odessa, milyarlarca ton tahılın taşınacağı limanlar arasında bulunuyordu.

Haber 23-07-2022 15:52

Odessa

Odessa Hakkındaki Haberler Mynet'te. Odessa Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Pencerelere yaklaşmayın Rusya o şehri vurdu! 1'i çocuk 5 kişi hayatını kaybetti

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş, endişelendiren gelişmelerle sürüyor. Son olarak Ukrayna'nın Odessa kenti Rus ordusunun füze saldırısının hedefi oldu. Saldırıda 1'i 15 yaşındaki bir çocuk olan 5 kişinin hayatını kaybettiği belirtilirken yetkililer Odessa halkına sığınaklarda kalma ve pencerelere yaklaşmama uyarısı yaptı.

Haber 02-05-2022 23:33

Rusya, Odessa'yı vurdu! 3 aylık bebek de hayatını kaybetti: Bu cezasız kalmayacak

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik müdahalesinde Odessa kentine saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 5 kişinin hayatını kaybettiği, 18 kişinin ise yaralandığı açıklanmıştı. Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanı Andrey Yermak, "Hayatını kaybedenler arasında ailesiyle ilk Paskalya bayramını kutlayacak olan 3 aylık bebek de var. Bu cezasız kalmayacak" diye konuşmuştu. Saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 8’e yükseldi.

Haber 23-04-2022 21:34

Ankara Sayesinde Odessa'yı Kurtardık

Fransız Le Monde gazetesinde yer alan "Türkiye, Karadeniz'deki savaşın hakemi" başlıklı yazıda, Ukraynalı bir diplomatın "Türkiye boğazları kapatınca, Ankara sayesinde Odessa'yı kurtardık" ifadesine yer verildi

Haber 19-04-2022 13:40

Rusya-Ukrayna savaşı: Odessa, Rus birliklerinin yeni hedefi mi olacak?

Ukrayna'nın güneybatısında 'Karadeniz'in incisi' olarak anılan önemli liman kenti Odessa, Rus birliklerinin saldırısına hazırlanıyor. Ülkenin üçüncü büyük metropolü olan şehrin Rus birliklerinin bir sonraki hedefi olacağı düşünülüyor.

Haber 25-03-2022 04:59

Ukrayna'daki savaştan kaçan Ahıska Türkü yaşadıklarını anlattı

Alaaddin Mekhraliiev: - "Oturduğum evin 3 kilometre uzaklığındaki bir yere roket düştü. Ayın 28'ine kadar her akşam bombalar düşüyordu"

Yurthaber 13-03-2022 14:05

TRT muhabiri haberi sunarken roketler peş peşe ateşlendi! Odessa'da siren sesleri

Ukrayna'nın Odessa kentinde, Rusya'nın saldırılarına karşı ilk kez siren sesleri duyuldu. TRT Haber muhabiri haberi sunduğu sırada Ukrayna'ya ait hava savunma sistemlerinin devreye girdiği ve roketlerin ateşlendiği anlar kameraya yansıdı.

Haber 27-02-2022 21:28

Bakan Çavuşoğlu, Ukrayna’dan tahliye edilen Türk vatandaşlarıyla görüntülü görüşme yaptı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ukrayna’nın Odessa şehrinden tahliye edilerek Romanya'nın İshakça sınırına geçen Türk vatandaşlarıyla görüntülü görüşme yaptı. "Kardeşlerimizin hepsini getireceğiz." diyen Çavuşoğlu, "Biraz önce Ruslarla görüştük, Ukraynalılarla görüştük. Özellikle çatışma bölgelerinden tüm vatandaşlarımızı, kardeşlerimizi getirmek için seferberlik ilan ettik." açıklamasında bulundu.

Haber 26-02-2022 17:17

Eskişehir'de yaşayan Ukraynalı aile yakınları için üzüntü duyuyor

Ukrayna'dan 5 yıl önce Eskişehir'e gelen Tatiama Güner: - "Ukrayna ve Rusya kardeş gibiydi. Hep öyle yaşadık. Biz barış istiyoruz" - Olena Nurşat Güner: - "Bir arkadaşım babasını asker olarak göreve aldıklarını anlattı. Babasına bir şey olmasından korkuyor"

Yurthaber 26-02-2022 12:08

Odessa ve Kharkiv nerede? Rusya Ukrayna savaşında konuşulan Odessa ve Kharkiv hangi bölgede?

Rusya Ukrayna savaşı sonrası Odessa’nın nerede olduğu merak ediliyor. Günlerdir yakından takip edilen Rusya Ukrayna krizinde savaş sabah saatlerinde başladı. Ukrayna Parlamentosu önceki gün yaptığı açıklamada ülkede gece yarısından itibaren başlayacak olağanüstü hal kararını kabul etti. Peki Odessa ve Kharkiv nerede, hangi bölgede? İşte konumları...

Haber 26-02-2022 09:23