Odtu Mezuniyet Pankartlari Haberleri

e-Devlet mezuniyet belgesi sorgulama: e-Devlet’ten mezuniyet belgesi nasıl alınır? Mezuniyet belgesi e-Devlet’ten alınır mı?

Gerek çalışma hayatına katılmak için gerekse askerlik gibi vatani bir görevi yerine getirebilmek için bazı evraklara ihtiyaç duyulabilmektedir. Mezuniyet belgesi de bu önemli evraklardan biridir. Günümüzde dijital dünyanın gelişmesiyle birçok işlem online olarak yapılabilmektedir. Mezuniyet belgesi sorgulama işlemi de e-Devlet aracılığıyla yapılabilen online işlemler arasında bulunmaktadır. Peki, e-Devlet mezuniyet belgesi sorgulama nasıl yapılır ve mezuniyet belgesi nasıl alınır?

Haber 2024-04-11 19:22:04

Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın kızı İrem büyüdü, kocaman oldu! Son hali görenleri şaşırttı

Demet Şener, İbrahim Kutluay ile evliliğinden dünyaya gelen kızı İrem Kutluay'ın, lise mezuniyet fotoğrafını ve 1. sınıftan bir karesini sosyal medya hesabından yayınladı. Paylaşıma ünlü ismin hayranları tarafından beğeni geldi.

Magazin 2024-03-13 14:21:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Hoca kılıklı sahtekar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet Akademisi Başkanlığı 1. Dönem Aday Din Görevlileri Mezuniyet Merasimi'ne katıldı. Terör örgütlerine sert tepki gösteren Erdoğan, "PKK belasının arkasında cehalet var. DEAŞ’lı canilerin istismar alanı dinimizin mukaddes kavramlarıdır. Çağımızın haşhaşisi FETÖ’cüler yıllarca insan devşirmiştir." dedi. Erdoğan ayrıca, "15 Temmuz, hoca kılıklı bir sahtekarın ülkemize ne kadar büyük zarar verebileceğinin en son örneğidir." ifadelerini kullandı.

Haber 2024-02-01 14:59:50

Van'da 1. Dönem Aday Din Görevlileri Mezuniyet Töreni düzenlendi

Van'da Diyanet Akademisi Başkanlığı ile Van Abdulhakim Arvasi Dini İhtisas Merkezince "1. Dönem Aday Din Görevlileri Mezuniyet Töreni" düzenlendi.

Yurthaber 2024-01-09 15:42:19
Van

Kütahya’da mezun olan aday din görevlileri için tören düzenlendi

Kütahya Valisi Musa Işın, ’Aday Din Görevlileri 1. Dönem Mezuniyet Töreni’ne katıldı.

Yurthaber 09-01-24 09:11

Mersin’de 446 polis adayı mezun oldu

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Şehit Altuğ Verdi Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 29. dönem mezuniyet törenine katıldı. Törende, 446 polis adayı yemin ederek, mezun oldu.

Yurthaber 11-12-23 11:43

Suriye'de mezuniyet törenine SİHA'lı saldırı! 100'den fazla can kaybı var, 3 gün yas ilan edildi

Suriye’de harp okulu mezuniyet törenine düzenlenen SİHA saldırısında 100'den fazla kişi hayatını kaybetti. Suriye Savunma Bakanı Ali Mahmoud Abbas’ın saldırıdan dakikalar önce töreni terk ettiği belirtildi. Suriye rejimi saldırı nedeniyle 3 günlük yas ilan etti.

Haber 05-10-23 21:17

Esra Bilgiç'in mezuniyet pozu olay oldu! Mesleğini duyanlar çok şaşırdı

Güzelliği ve oyunculuğuyla beğeni toplayan ve en son Atatürk dizisinde rol alan Esra Bilgiç’in mezuniyet pozu sosyal medyada gündem oldu. Üniversite eğitimine devam eden Bilgiç’in mezun olduğu iddia edildi. Ünlü ismin hangi bölümde okuduğunu duyanlar ise çok şaşırdı.

Magazin 25-08-23 15:10

ATA AÖF yaz okulu sınavı ne zaman, online mı yüz yüze mi? 2023 ATA AÖF yaz okulu sınav giriş belgesi ekranı

ATA AÖF yaz okulu sınav tarihi, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri tarafından merak konusu oldu. Sınav takvimine göre Yapılan açıklamaya göre; 2022-2023 yılı ATA AÖF yaz okulu sınavı ile mezuniyet üç ders sınavı aynı gün gerçekleştirilecek. Peki, 2023 ATA AÖF yaz okulu sınavı ne zaman, online mı yüz yüze mi? İşte ATA AÖF yaz okulu sınav giriş belgesi ekranı...

Egitim 11-08-23 14:59

Hikayesi herkesi ağlattı! Nehir Karakuş depremde tüm ailesini kaybetti... Sosyal medyadaki paylaşımlarını görenler mezuniyet töreninde yanına koştu

6 Şubat'taki deprem felaketinde 23 yaşındaki Nehir Karakuş, tüm ailesini kaybetti. Sosyal medyada içini döken Karakuş'un hikayesi herkesi gözyaşlarına boğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Nehir'i mezuniyet töreninde, paylaşımlarından etkilenenler de yalnız bırakmadı. Nehir "Hiçbiri ailem değil, hiçbiriyle kan bağım yok ama gönül bağı böyle bir şey. Hiçbiri beni yalnız bırakmak istememiş, çok memnun oldum" derken ailesinin hayallerini gerçekleştireceğini söyledi.

Haber 07-08-23 10:10

11'inci Cumhurbaşkanı Gül'den gençlere: İhtiraslı değil, iddialı olun

Türkiye Cumhuriyeti'nin 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri'de adını taşıyan üniversitenin mezuniyet törenine katıldı. Mezun öğrencilere tavsiyelerde bulunan Gül, "Size hiçbir zaman ihtiraslı olun demem. İhtiraslı olmak hiçbir zaman iyi bir şey değildir. Bu bencilliktir. Ama mutlaka iddialı olun ve çok çalışarak hedeflerinize ulaşın" dedi.

Haber 26-07-23 22:45

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken 'göçmen' çıkışı! 'Bir Müslüman Türk'e yakışmaz'

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gölbaşı Polis Akademisi'nde Polis Meslek Yüksekokulları Mezuniyet Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Sığınmacı meselesine değinen Erdoğan, "Sığınmacılara yönelik nefret söylemlerine prim vermek bir Müslüman Türk'e yakışmaz. Mazlumları rengine dinine kökenine göre yargılamak bize yakışmaz. Burada çizgimiz son derece nettir. Ne güvenliğimizden taviz vereceğiz ne de milletimize sıkıntı yaşatacağız" dedi. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

Haber 26-07-23 20:26

OBP nedir, nasıl hesaplanır? YKS’de tercih yapıp yerleşemeyince OBP düşer mi?

YKS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte OBP'ye dair araştırmalar da hız kazandı. Lise mezuniyet puanı olarak bilinen OBP puanının nasıl hesaplandığı da merak konusu oldu. YKS tercihleri 27 Temmuz 2023 tarihinde başlayacak. Bu kapsamda OBP büyük önem teşkil ediyor. Peki, OBP nedir, nasıl hesaplanır? YKS’de tercih yapıp yerleşemeyince OBP düşer mi? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Egitim 20-07-23 16:28

'Resmi işlemler başlatılmıştır' Mezuniyet töreninde açılan LGBT bayrağı ile ilgili üniversiteden açıklama

Uşak Üniversitesi'ndeki mezuniyet törenine sahneye çıkan bir öğrencinin LGBT bayrağı açtığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Yayılan görüntülerin ardından Uşak Üniversitesi'nden açıklama geldi. Açıklamada "Üniversitemiz yönetim birimlerinin bu şahsi eylemi tasvip etmesi ve desteklemesi imkansızdır. Söz konusu şahsî davranışla ilgili resmi işlemler başlatılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Haber 19-07-23 13:12

Mimari yapısıyla ünlü köyde şaşırtan yasak! İzne bağlandı... Ücreti 200 lira

Çanakkale'de her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin uğrak yeri olan taş mimari yapısıyla ünlü Yeşilyurt köyünde ticari amaçlı düğün ve mezuniyet fotoğrafı çektirmek izne bağlandı. Köyde, ticari amaçlı fotoğraf çektirmek isteyenler muhtarlıktan izin alıp, ödeme yaparak fotoğraf çekebiliyor. Uygulamada; düğün, nişan çekimleri, okul mezuniyet törenlerinin ücreti 200 lira olarak belirlendi.

Haber 10-07-23 12:59

Mezuniyet töreninde duygulandıran anlar! Hiçbirini unutmadılar

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2023 yılı mezunları mezuniyet törenlerinde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Genç doktorlar, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde hayatını kaybeden doktorları ve tıp öğrencilerini unutmadı. Görenleri duygulandıran o etkinlik sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Haber 09-07-23 11:55

Son dakika | Erdoğan salı gününü işaret edip İsveç'in NATO üyeliği için net mesaj verdi! Bize tavsiye verenler şu soruları cevaplasın...

Son dakika haberi: Milli Savunma Üniversitesi mezuniyet töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sivil-asker iş birliğinin derinleştirilmesine yönelik mesaj verdi. Öte yandan dünya Türkiye'nin İsveç için vereceği kararı beklerken, "Türkiye'nin 71 yıldır NATO'ya yaptığı katkıları çok az müttefik yapmıştır" diyen Erdoğan, İsveç'in NATO'ya üyeliğiyle ilgili "Salı günü Vilnius'ta yapılacak liderler zirvesinde tüm bu hususları tekrar ittifak ortaklarımızın dikkatine getireceğiz" dedi.

Haber 07-07-23 16:06

Adı yanlış söylenince mezuniyet törenini birbirine kattı! Akademisyenle tartıştı, mikrofonu alıp konuşma yaptı

Amerika Birleşik Devletleri’nde bir mezuniyet töreni sırasında çıkan kavga kısa sürede TikTok’ta viral olmayı başardı. Tüm öğrencilerin adının söylenerek diplomalarını almaları için sahneye davet edildikleri anlarda Kadia Iman isimli öğrenci adının yanlış söylendiğini dile getirerek tepki gösterdi. Töreni birbirine katan Iman akademisyenin elinden mikrofonu alarak konuşma yaptı.

Trend 24-06-23 08:05

Taraftarların gözü transferdeydi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten açıklama geldi!

Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray'da gözler transfere çevrildi. Topkapı Üniversitesi’nin mezuniyet törenine katılan sarı - kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, yapılacak takviyelerle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 21-06-23 16:18

Turizmci belediye başkanının 65 yaşındaki mezuniyet sevinci

Rize’nin Çamlıhemşin ilçe Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu ufak yaşlarda başladığı turizm sektöründe 65 yaşında işinin okulundan mezun olmayı başardı.

Yurthaber 16-06-23 15:33

Siirt Üniversitesinde 4 bin 100 öğrenci mezuniyet heyecanı yaşadı

Sağlık Bilimleri Fakültesinden mezun olan öğrenciler, depremde Hatay'da hayatını kaybeden arkadaşları Bashar Molla'nın fotoğrafıyla geçiş törenine katıldı.

Yurthaber 15-06-23 07:46

Hatay’da depremzede öğrencilerin mezuniyet sevinci

Hatay’ın İskenderun ilçesinde çadır kentte kurulan okulda eğitim gören 8.sınıf öğrencileri mezun olmanın mutluluğunu aileleriyle paylaştı.

Yurthaber 15-06-23 07:26

Batman'da özel gereksinimli öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi

Batman Özel Eğitim Meslek Okulunda eğitimlerini tamamlayıp mezun olan 11 özel gereksinimli öğrenci için mezuniyet töreni yapıldı.

Yurthaber 14-06-23 15:41

Kahramanmaraş'ta depremzede öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi

Kahramanmaraş'ta mezun olmaya hak kazanan afetzede öğrenciler için mezuniyet töreni yapıldı.

Yurthaber 14-06-23 13:58

Trabzon'da 188 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye başvurdu

Trabzon'un Arsin ilçesinde, mezuniyet töreninde yedikleri yemekten zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye başvuran 188 kişiden 181'inin tedavisinin tamamlandığı bildirildi.

Yurthaber 12-06-23 07:57

Volkan Demirel sosyal medyanın gündeminde! Depremde hayatını kaybeden Taner Savut'un kızını mezuniyetinde yalnız bırakmadı

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası açıklamaları ve çabalarıyla büyük takdir toplamıştı. Volkan Demirel son olarak depremde hayatını kaybeden Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'un kızını mezuniyet töreninde yalnız bırakmadı. Başarılı teknik adam, bu hareketiyle bir kez daha gönülleri fethetti.

Magazin 09-06-23 11:11

Volkan Demirel yine gönülleri fethetti! Deprem felaketinde hayatını kaybeden Taner Savut'un kızının mezuniyetine katıldı

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybeden Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'un kızının mezuniyet törenine katıldı. Volkan Demirel'in bu hamlesi sosyal medyada büyük alkış topladı.

Spor 09-06-23 07:57

4 yaşında oyuncu olan Beren Gökyıldız'ın son hali olay oldu! Görenler şaştı kaldı

Ödüllü çocuk oyuncu Beren Gökyıldız son halini paylaştı. 4 yaşındayken kameralar karşısına geçen Gökyıldız, şimdilerde şimdilerde 14 yaşında bir genç kız. Mezuniyet balosuna katılan Gökyıldız'ın son hali beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 07-06-23 22:48

Mezuniyet töreninde silahlı saldırı! 19 yaşındaki saldırgan dehşet saçtı: 2 ölü, 5 yaralı...

Amerika Birleşik Devletleri’nde Virginia Commonwealth Üniversitesi kampüsünde düzenlenen bir lise mezuniyet töreninde silah sesleri yankılandı. Silahlı saldırıda yeni mezun olan 18 yaşındaki bir öğrenci ile 36 yaşındaki bir adamın hayatını kaybettiği ifade edilirken 5 kişi de yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Polis, saldırının arkasında 19 yaşındaki bir kişinin olduğundan şüphelenildiğini söyledi.

Trend 07-06-23 07:42

Trabzon'da üniversiteliler mezuniyet töreninde İstiklal Marşı'nı işaret diliyle okudu

Trabzon Üniversitesi'ndeki mezuniyet töreninde İstiklal Marşı işaret diliyle okundu.

Yurthaber 06-06-23 13:58

51 yaşında üniversiteden mezun oldu

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksekokulunda mezuniyet coşkusu yaşandı.

Yurthaber 02-06-23 14:08

En buruk mezuniyet: Depremde hayatını kaybeden arkadaşlarının fotoğrafını taşıdılar

Yarıyıl tatili için gittikleri memleketlerinde yaşanan depremde hayatını kaybeden üniversiteli 2 kız öğrenci, mezuniyet töreninde unutulmadı.

Yurthaber 02-06-23 14:06

ABD Başkanı Joe Biden, sahnede düştü! Yardımına korumaları koştu

ABD Başkanı Joe Biden, ABD Hava Kuvvetleri Akademisi mezuniyet törenindeki konuşması sonrası yere düştü. Korumaları ve sahnedeki Hava Kuvvetleri subayının yardımıyla ayağa kalkan Biden, sahneden indi.

Haber 01-06-23 22:15

İnternetten aldığı elbise eve gelince yaşadığı şoku paylaştı! Mezuniyet elbisesiyle prenses olmak istemişti ama...

İnternet alışverişleri hayatımızı kolaylaştırsa da her zaman memnun edici sonuçlar sağlayamıyor. İnternette modellerin üzerinde beğendiğimiz kıyafetler çok farklı gelebiliyor. İnternetten mezuniyet elbisesi alan bir genç kız prenses gibi olacağını düşünürken eve gelen elbiseyle yaşadığı şoku paylaştı.

Kadin 28-04-23 14:00

Tartışmalar devam edince paylaşıldı! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mezuniyet belgeleri…

14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlere kısa bir süre kala, gündemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mezuniyet belgelerine ilişkin tartışmalar devam edince o belgeler paylaşıldı. 23-24 Mart Dezenformasyon Bülteni'nde, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üniversite mezunu olmadığı ve lisans diplomasının bulunmadığı" iddiasının gerçeği yansıtmadığı bildirildi. Erdoğan'ın öğrencilik dönemine ve mezuniyetine dair belgelerin yanı sıra üniversiteyi kazandığı belge dahil olmak üzere pek çok doküman paylaşıldı.

Haber 25-03-23 12:43

Lojistik mezunları ne iş yapar? Lojistik Bölümü mezunları iş imkânları nelerdir, nerelerde çalışır?

Özellikle son yıllarda gelişen teknoloji ile birlikte alışveriş alışkanlıkları da değişti ve bu durum pek çok yeni yeni bölümün ortaya çıkmasını sağladı. Bunun yanı sıra var olan bölümlerin gelişmesini de sağlayan bu durumda gelişen bölümlerden biri de lojistik bölümüdür. Bu bölümde okumak isteyen öğrenciler bölümle ilgili detayları ve mezuniyet sonrasında olan iş imkânlarını sıklıkla merak eder ve araştırır. Peki, Lojistik mezunları için iş olanakları nelerdir?

Egitim 24-03-23 17:55

Japon Dili ve Edebiyatı mezunları ne iş yapar, iş olanakları nelerdir? Japon Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunları iş imkânları nelerdir, nerelerde çalışır?

Her dilin yapısı, eserleri ve özellikleri birbirinden farklıdır. Dillerin tarihini ve edebî eserlerini inceleyen üniversite bölümleri vardır. Japon Dili ve Edebiyatı Bölümü Japon dilinin yapısını, özelliklerini ve kültürünü tanımlamak için oluşturulan bir bölümdür. Diller ile ilgili kişilerin oldukça ilgisini çeken bu bölüm hakkında merak edilen konulardan biri de mezuniyet ve iş imkânlarıdır. Peki, Japon Dili ve Edebiyatı mezunları ne iş yapar?

Egitim 24-03-23 17:43

Öğrencisiyle cinsel ilişkiye girmişti! Ülkesinden kaçarak Dubai’ye yerleşince zengin oldu

İskoçya’da beden eğitimi öğretmeni olarak çalışan Melissa Tweedie mezuniyet balosunda öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği için görevden uzaklaştırılmıştı. Skandalın ortaya çıkmasının ardından eski beden eğitimi öğretmeni kaçarak Dubai’ye yerleşmişti. Yaşadığı ülkede yoga eğitmeni olarak görev yapan Tweedie’nin kazancı dudak uçuklattı.

Trend 02-01-23 11:23

Dans pistini gerçekten 'yerle bir ettiler'! Mezuniyet balosunda zemin çökünce...

Peru'da bir lisenin mezuniyet partisinde yaşanan akıl almaz kazanın görüntüleri izleyenleri dehşete düşürdü. 17 Aralık'ta eğlencenin gerçekleştiği dans pistinin üzerinde dans eden öğrencilerle birlikte çökmesi üzerine yaşananlar herkesi şaşkına çevirdi.

Trend 22-12-22 11:13

Sahte doktordan sonra bu kez de sahte mimar! Neredeyse yarım asırdır herkesi kandırmış: Görev aldığı projeler şaşkına çevirdi

Türkiye sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın şokunu daha atlatamamışken benzer bir vaka daha ortaya çıktı. Üstelik sahte belgeyle iş yapan Avni Tekinaslan 42 yıldır birçok kamu ve özel projede mimar ve şantiye şefi olarak görev aldı. Tekinaslan kendini "Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 1980 yılı mezunu" olarak tanıtıyordu. Ancak ihbar sonrası geçici mezuniyet belgesi üniversiteyle paylaşılınca Tekinaslan'ın foyası ortaya çıktı.

Haber 19-12-22 12:27

Sahte doktor neler yapmış neler! Herkesin sorduğu soruyu baba da sormuş... Mezuniyet yalanı 'bu kadar da olmaz' dedirtti

Bu haftaya damga vuran sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın her gün yeni bir yalanı ortaya çıkıyor. Son olarak babası Ali Özkiraz'ın ifadeleri durumun ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi. Kızının doktor olduğunu kendisine geçen sene söylediğini belirten baba Özkiraz, "Ben de şüphelendim, 'Bu kızın yaşı tutmuyor? Nasıl bitirdi okulu' dedim. Kızım, 'Süper puan ile mezun oldum' dedi." ifadelerini kullandı. Kızıyla konuşmadığını da dile getiren baba kızının aklanmasını istediğini belirtti.

Haber 30-11-22 22:45

Bakan Soylu, Polis Amirleri Eğitimi Merkezi 6. Dönem Mezuniyet Töreni'nde konuştu:

"Siz dünyanın en iyi silah atıcıları olmalısınız, sporunuzu en sağlıklı şekilde yapmalısınız, siz ahlak olarak, medeniyetimizin değerleri olarak, şefkat ve merhamet olarak numune olarak gösterilmelisiniz"

Haber 02-11-22 07:30

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına yanıt! 'Bu konuşmamı farklı şekilde yapacağım'

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polis Akademisi Polis Amirleri Eğitimi Merkezi 6. Dönem Mezuniyet Töreni'nde konuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarına da yanıt veren Erdoğan, "Bu konuşmamı çok daha farklı bir şekilde yapacağım. Çünkü bu hazmedilir bir şey değil. Haramı helali gayet iyi bilen bir iktidarı bu şekilde lekeleyemezsin." diye konuştu.

Haber 01-11-22 19:55

OMÜ'de yüksek lisans yapan yabancı öğrenciler için mezuniyet töreni

OMÜ'de yüksek lisans yapan yabancı öğrenciler için mezuniyet töreni

Yurthaber 22-09-22 17:28

Eskişehir'de prematüre bebek 6 ay sonra mezuniyet belgesi ile taburcu edildi

Eskişehir'de prematüre bebek 6 ay sonra "mezuniyet belgesi" ile taburcu edildi

Yurthaber 14-09-22 11:26

Mezuniyet gecesinde skandal! Öğrencilerine zorla alkol verdi, yetmedi twerk yaptı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletindeki bir okulda öğretmenlik yapan 39 yaşındaki Julie Kinsey Hoover isimli bir kadın okulun düzenlediği mezuniyet balosundan yaptıklarıyla gündem olmayı başardı. Öğretmen öğrencilerini alkol içmeye teşvik ettiği ve cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle tutuklandı.

Trend 10-09-22 13:18

Üsküdar Üniversitesi'nde 9. mezuniyet töreni

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Yönetim Üst Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Üsküdar Üniversitesi ailesinin salgından sonraki ilk mezuniyet töreninde bir araya geldiğini hatırlattı

Yurthaber 08-09-22 15:58

Milli Savunma Üniversitesi Kara Astsubay Meslek Yüksekokulunda mezuniyet heyecanı

Rektör Prof. Dr. Erhan Afyoncu: - "Biz şahsımız ve öğrencilerimiz sadece Türkiye Cumhuriyeti'ne bağlıyız. Onun dışındaki hiçbir bağlılığı kabul etmiyoruz. Atalarımızda olduğu gibi devlete bağlılığımız tam olacaktır"

Yurthaber 31-08-22 15:38

TOGG Üst Yöneticisi Karakaş, SAÜ mezuniyet töreninde konuştu:

"29 Ekim'de Gemlik'teki tesisimiz seri üretime hazır hale gelecek. Seri üretimden üretilen araçlarımız sertifikasyon testlerine tabi tutulacak ve inşallah martta trafiğe çıkmış olacak"

Yurthaber 31-08-22 14:51