Öğle Yemeği Haberleri

İşe giderken hazırlayabileceğiniz öğle yemeği fikirleri

Ofiste çalışanlar öğle aralarında sürekli dışarıdan yemek siparişi vermekten bir süre sonra sıkılabiliyor. Bütçe de göz önünde bulundurulduğunda ofise öğle arası için yemek götürmek çok mantıklı bir seçenek olabiliyor. Ancak elbette her yemeği evde hazırlayıp ofise götürmek çok mümkün değil. Sizin için işe giderken hazırlayabileceğiniz birbirinden lezzetli ve pratik öğle yemeği tariflerini listeledik.

Yemek 08-02-2024 13:09

Bakanlık açıkladı! Bekar erkeklere özel menü: Sebzeli omlet, söğüş yeşillik, etli kuru fasulye…

Sağlık Bakanlığı Türkiye sağlıklı beslenme rehberi hazırladı. Sağlıklı beslenmeye yönelik hazırlanan bu rehberdeki bir detay dikkat çekti. Rehberde bekar erkekler için ayrı bir başlık açılmış ve bekar erkeklere özel bir menü konulmuştu. Sebzeli omlet, söğüş yeşillik ve etli kuru fasulye gibi yemeklerin olduğu menüde kahvaltı, öğle yemeği, ara öğün ve akşam yemeği detaylı bir şekilde anlatıldı. Gerekçe olarak; bekar erkeklerin evlilere göre obeziteye yakalanma riskinin yüksek olması gösterildi.

Haber 15-12-2022 16:55

Metabolizmanın yavaşlamasına neden olan kritik hata! Kahvaltı yapmamanın kötü olduğunu biliyoruz! Peki, öğle yemeği?

Yıllarca kahvaltı yapmadan güne başlamanın ne kadar kötü olduğu konusunda uyarılar duyduk. Bazı dönemler çok da önemli olmadığı konusunda karşıt görüşler oluşmaya başlasa da büyük bir çoğunluk kahvaltı yapmadan güne başlamanın sağlıksız olduğu konusunda uyarılarda bulunuyor. Herkes kahvaltı konusunda takılıp kalırken kimse diğer öğünler hakkında neler olduğu konusunu çok umursamadı. Beslenme uzmanları öğle yemeğini atlamaya karşı uyarıyor ve bazı nedenler sizi şaşırtabilir.

Haber 30-07-2022 14:15

Öğle Yemeği

Öğle Yemeği Hakkındaki Haberler Mynet'te. Öğle Yemeği Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.