Ogm Ormanspor Haberleri

Antalya'da selden etkilenen bölgede DSİ ve OGM’ye ait 130 iş makinesi aralıksız çalışıyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Antalya'daki sel felaketinden etkilenen bölgede, Devlet Su İşleri (DSİ) ile Orman Genel Müdürlüğü'ne (OGM) ait 130 iş makinesi ve ekipmanla çalışmaların aralıksız sürdüğünü bildirdi.

Yurthaber 2024-02-14 07:53:45

Saplantı dizisine bir flaş oyuncu daha! Ünlü isim Karabey rolünü canlandıracak

Yeni sezon dizilerinden biri olan Saplantı yakında Star TV'de yayın hayatına başlayacak. Son olarak Erkan Petekkaya'nın kadrosuna dahil olduğu Saplantı dizisine bir ünlü oyuncu daha katıldı. Dizinin yapım şirketi OGM Pictures, Karabey rolü için ünlü isim ile el sıkıştı.

Magazin 2023-10-08 11:51:33

Orman yangını gönüllüsü sayısı 118 bine ulaştı

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğünün (OGM) orman yangınlarıyla mücadeleyi güçlendirmek amacıyla başlattığı ’orman yangın gönüllüsü’ uygulamasında sayı 118 bini buldu.

Yurthaber 2023-08-17 14:34:37

OGM'den 'İHA ihalesi' açıklaması! 'Uçuş saat ücretleri dikkate alındığında...'

Orman Genel Müdürlüğü'nden (OGM), orman yangınlarında kullanılan İHA'ların kiralanmasına ilişkin açıklama geldi. Açıklamada, "BAYKAR ile imzalanan sözleşme, uçuş saat ücretleri dikkate alındığında dünyadaki benzeri uçuş hizmetlerinin çok altındadır" ifadeleri kullanıldı.

Haber 2023-07-29 19:23:39

Camdaki Kız'ın final bölümünde şaşırtan hata! Dikkatli izleyicinin gözünden kaçmadı

Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, yayınlanan her bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizisi Camdaki Kız 82. bölümüyle ekran macerasını noktaladı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı dizi final bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Dizide yapılan bir çekim hatası ise dikkatli izleyicinin gözünden kaçmadı.

Magazin 22-06-23 17:29

Mersin'de konuşlandırılan helikopter, olası orman yangınlarına NEFES olacak

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) envanterindeki TUSAŞ T-70 helikopteri "NEFES", barındırdığı özellikleri sayesinde olası orman yangınlarında etkin rol oynayacak.

Yurthaber 07-06-23 11:29

Yalı Çapkını'nın Seyran'ıyla fotoğraf paylaşmayınca tepki çekmişti! Gülseren Budayıcıoğlu'ndan yanıt gecikmedi

Yalı Çapkını her bölümüyle büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı dizi büyük sezon finali için gün sayıyor. Gülseren Budayıcıoğlu ortağı olduğu OGM Pictures'ın imza attığı Yalı Çapkını dizisinin Antep çekimlerine katıldı. Dizinin Ferit'i Mert Ramazan Demir ile fotoğrafını paylaşan Budayıcıoğlu'na Afra Saraçoğlu ile fotoğraf gelmeyince eleştiri yağdı.

Magazin 06-06-23 12:26

Başantrenör Özgür Adıgüzel vefat etti

Bir dönem Misli.com Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden OGM Ormanspor'da görev yapan başantrenör Özgür Adıgüzel, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede 46 yaşında vefat etti.

Yurthaber 14-03-23 12:02

Yüz Yıllık Mucize konusu nedir, oyuncuları kimdir? Yüz Yıllık Mucize dizisi ne zaman başlıyor? İşte konusu ve oyuncuları

Yüz Yıllık Mucize dizisi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Yeni dizi Yüz Yıllık Mucize Star TV ekranlarında yayınlanacak. Dizinin tanıtımının bu akşam ekrana geleceği açıklandı. OGM Pictures yapımı dizinin yönetmen koltuğunda ödüllü kadın yönetmen Hilal Saral oturuyor. Diziyi Nuran Evren Şit kaleme alıyor. Peki, Yüz Yıllık Mucize oyuncuları kimdir, konusu nedir? Yüz Yıllık Mucize dizisi ne zaman başlıyor?

Magazin 10-03-23 21:52

Ömer 6. Bölüm tek parça İZLE! Star Tv Ömer 6. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti

Star TV'nin OGM Pictures imzalı dizisi Ömer, yayınladığı ilk günden beri büyük bir ilgiyle izleniyor. Konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizi, her pazartesi izleyicilerle buluşuyor. Dizinin kadrosunda Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Zerrin Sümer ve Merve Dizdar gibi oyuncular bulunuyor. Ömer dizisinin 6. bölümü izleyiciler tarafından merak edildi.

Magazin 27-02-23 15:45

Deprem bölgelerinde afetzedelerin ısınması için 38 bin ton odun dağıtıldı

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ekipleri, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenlerin ısınma ihtiyacının karşılanması için 38 bin ton yakacak odun dağıttı.

Yurthaber 23-02-23 12:59

OGM personel alımı 2023 ne zaman, başvuru şartları neler? 1128 personel alınacak! OGM personel alımı başvuruları için son gün yaklaşıyor!

OGM personel alımının ne zaman yapılacağı ve başvuru şartları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Orman Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklama sonrası birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, OGM personel alımı ne zaman yapılacak, başvuru şartları neler? Bakanlık bünyesinde çalıştırılmak üzere KPSS sınavından KPSSP93 puan türünden az 65 almış 1128 personel alınacak. İşte, OGM personel alımı başvuru ekranı...

Finans 01-02-23 08:16

OGM personel alımı ne zaman yapılacak? 2023 OGM personel alımı şartları neler, kimler başvurabilir?

OGM (Orman Genel Müdürlüğü) personel alımı başvuruları 26 Ocak itibarıyla başladı. Personel alımı başvuruları kurumun internet sitesi üzerinden yapılıyor. Açık pozisyonlara başvuruda bulunacak adaylar, OGM personel alımı başvuru şartlarını merak ediyor. İşte OGM personel alımına ilişkin detaylar...

Haber 01-02-23 08:15

Star Tv'nin iddialı dizisinin daha başlamadan ismi değişti! Lavanta Konağı konusu ne, oyuncuları kimler? Ebru Şahin ve Birkan Sokullu başrolde!

Star Tv'nin iddialı dizisinin daha başlamadan ismi değişti. Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun başrollerini paylaştığı Ab-ı Hayat dizisinin adı projenin ilk adı olan Lavanta Konağı oldu. Peki, Lavanta Konağı konusu ne, oyuncuları kimler? OGM Pictures’ın imzasını taşıyacak olan dizi oyuncu kadrosu ve hikayesi ile oldukça dikkat çekici. İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 30-01-23 15:56

OGM 1128 personel alacak! OGM 1128 personel alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları neler?

OGM (Orman Genel Müdürlüğü) 1128 personel alımı gerçekleştirilecek. OGM muhafa memur alımı başvurularının başlamasıyla detaylar da merak konusu oldu. Peki OGM 1128 personel alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları neler? Personel alımı şartlarında 'KPSS'den en az 60 puan almak' şartı bulunuyor. İşte ayrıntılar...

Haber 26-01-23 12:57

Ömer 2. bölüm tek parça İZLE kesintisiz! Star Tv ile Ömer 2. bölüm izleme ekranı

Star Tv'nin yeni dizisi Ömer dün akşam 2. yeni bölümüyle ekrana geldi. Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor. Dizinin yeni bölümünde; Babasının beklenmedik tokadıyla sarsılan Ömer, bir yandan onun nasihatlerine uymaya çalışırken bir yandan da Gamze’ye karşı günden güne çoğalan duygularıyla mücadele etmektedir....

Magazin 18-01-23 09:57

Zerrin Tekindor yeni diziyle ekrana dönüyor!

Zerrin Tekindor Hilal Saral'ın yeni dizisi "Ab-ı Hayat"la anlaştı. OGM Pictures’ın 'Yalı Çapkını', 'Çöp Adam' ve 'Ömer'in ardından Star için çekeceği “Ab- ı Hayat” dizisinin sete çıkış tarihi belli oldu.

Magazin 16-01-23 17:06

OGM 1128 personel alımı ne zaman? 2023 OGM 1128 personel alımı başvuru şartları!

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) 1128 sözleşmeli orman muhafaza memuru alımı yapacağını açıkladı. Personel alımı başvuruları e-Devlet üzerinden tamamlanacak. Personel alımı kılavuzuyla beraber alımın yapılacağı iller, kontenjan listesi de netlik kazandı. Peki OGM 1128 personel alımı ne zaman? İşte 2023 OGM 1128 personel alımı başvuru şartları!

Haber 13-01-23 09:31

Çöp Adam'da gerçekler ortaya çıkıyor

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yer aldığı dizi, Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Melek Gençoğlu ve Su Ersöz tarafından kaleme alınıyor. Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Çöp Adam’ın yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın bulunuyor.

Magazin 11-01-23 13:43

Ömer dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlama? Ömer dizisi gerçek hikayesi ne? İşte konusu

Ömer dizisi gerçek hikayesi ve konusu merak edilen konulardan biri oldu. Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Ömer, her hafta pazartesi akşamları ekrana gelecek. Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor. Peki, Ömer dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlama? Ömer dizisi gerçek hikayesi ne? İşte konusu

Magazin 09-01-23 21:49

Ömer dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Ömer dizisi oyuncuları ve konusu

Ömer dizisi konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Yeni dizi Ömer için geri sayım başladı. Ünlü isimleri bir araya getirecek olan dizi Star TV ekranlarında yayınlanacak. Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda yönetmen Cem Karcı oturuyor. Peki, Ömer dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 09-01-23 21:45

Ömer dizisi uyarlama mı? Ömer ne zaman başlıyor, hangi gün yayınlanacak?

Ömer dizisi için geri sayım başladı. Tanıtımı ile büyük yankı uyandıran Ömer'in yayın tarihi belli oldu. Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor. Peki, Ömer dizisi uyarlama mı? Ömer ne zaman başlıyor, hangi gün yayınlanacak? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 07-01-23 18:49

OGM personel alımı başvuru şartları nedir? Orman Genel Müdürlüğü 1128 personel alacak! Başvurular e-Devlet üzerinden

Orman Genel Müdürlüğü personel alımı ilanı Resmi Gazete içerisinde yayımlandı. OGM personel alımı başvuru şartları ve tarihleri yayımlanan ilan ile belli oldu. Orman Genel Müdürlüğü, sözlü ve uygulamalı sınavla sözleşmeli personel pozisyonunda 1128 adet orman muhafaza memuru alımı yapılacak. Peki, OGM personel alımı başvuru şartları nedir?

Finans 05-01-23 11:21

Camdaki Kız Nalan’ın gerçek babası Metin kimdir? Engin Alkan kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Kanal D'nin sevilen dizilerinden OGM Pictures yapımı Camdaki Kız'ın kadrosuna bu akşamki yeni bölümde Engin Alkan dahil oluyor. Engin Alkan Nalan'ın gerçek babası olarak yeni bölümlerde yer alacak. Engin Alkan önemli bir tiyatro ve dizi geçmişine sahip bir oyuncu. Peki başarılı oyuncu Engin Alkan kimdir, kaç yaşında, nereli? Hangi dizilerde oynadı? İşte başarılı oyuncu ile ilgili merak edilenler...

Magazin 29-12-22 18:48

OGM personel alımı başvuru şartları nedir? Orman Genel Müdürlüğü 1613 personel alacak!

OGM personel alımı ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Orman Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak. Müjdeli haberi Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Bakan Kirişçi açıklamasında 1613 personel alınacağını bildirdi. Peki, OGM personel alımı başvuru şartları nedir?

Finans 20-12-22 15:58

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'den Afra Saraçoğlu açıklaması! Öpüşme sahneleri olay olmuştu!

Yalı Çapkını oyuncularından olan Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’nun yakınlaşmasından rahatsız olan Kubilay Aka’nın, OGM Pictures'in Mecidiyeköy'de gerçekleşen yılbaşı davetinde Demir ile kavga ettiği iddia edilmişti. Yakışıklı oyuncu, Afra Saraçoğlu ve Kubilay Aka ile ilgili açıklama yaptı.

Magazin 19-12-22 13:36

Camdaki Kız'da şok veda! Hande Ataizi Camdaki Kız dizisinden ayrıldı!

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'da üzen ayrılık haberi geldi. OGM Pictures imzalı Camdaki Kız dizisinin 61. bölümünde bomba bir ayrılık yaşanacağı daha önce duyurulmuştu. Bu akşam yayınlanacak olan bölümde Cana karakterine hayat veren Hande Ataizi'nin diziden ayrılması bekleniyor. Peki, Camdaki Kız Cana öldü mü? Hande Ataizi diziden ayrıldı mı? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 15-12-22 23:47

Mert Ramazan Demir ve Kubilay Aka kavgasında gerçek çok başka çıktı!

OGM Pictures'in Mecidiyeköy'de gerçekleşen yılbaşı davetine, Kubilay Aka ve Mert Ramazan Demir'in kavgası damga vurmuştu. İddiaya göre Mert Ramazan Demir'in, Yalı Çapkını dizisindeki partneri Afra Saraçoğlu ile yakınlaşması Kubilay Aka'yı kızdırmıştı. Kavga sebebi çok başka çıktı.

Magazin 15-12-22 15:54

Yalı Çapkını 12. BÖLÜM ÖZETİ! Star Tv Yalı Çapkını 12. bölüm İZLE tek parça!

Star Tv'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını bu akşam 12. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan Yalı Çapkını’nda bu hafta yine heyecan dolu dakikalar yaşanacak. Star Tv Yalı Çapkını 12. bölüm tek parça izleme linkine haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz. İşte tüm detaylar...

Magazin 09-12-22 10:48

Star TV Çöp Adam 2. bölüm İZLE tek parça! Çöp Adam 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Çöp Adam dizisi dün akşam 2. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Dizide; sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri’nin sırlarla dolu hikayesi anlatılıyor. Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Çöp Adam’ın yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın oturuyor.

Magazin 08-12-22 10:33

Çapkını 11. bölüm ÖZETİ, son bölümde neler oldu? Yalı Çapkını 11. bölüm tek parça İZLE!

Yalı Çapkını bu akşam 11. yeni bölümüyle ekrana gelecek. Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan dizinin başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir paylaşıyor. Yalı Çapkını'nda bu akşam; Abidin ile gece dışarı çıkan Ferit’i ise tatsız bir sürpriz bekler...

Magazin 02-12-22 17:23

Çöp Adam 1. bölüm full İZLE tek parça! Star TV'nin yeni dizisi Çöp Adam 1. bölüm ÖZETİ!

Star'ın heyecanla beklenen yeni dizisi Çöp Adam dün akşam ilk bölümüyle televizyon izleyicisinin karşısına çıktı. Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Melek Gençoğlu ve Su Ersöz’ün kaleme aldığı Çöp Adam'ın başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu rol alıyor. Çöp Adam 1. bölüm özeti ve detaylar haberimizde...

Magazin 01-12-22 10:15

İşte Çöp Adam oyuncuları ve konusu! Çöp Adam ne zaman başlıyor?

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yer aldığı Star Tv'nin heyecanla beklenen dizisi Çöp Adam'ın yayın tarihinde bir değişiklik oldu. Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Çöp Adam dizisinin yeni yayın tarihi netleşti. İşte Çöp Adam dizine dair merak edilen soruların yanıtları...

Magazin 30-11-22 20:25

OGM İŞKUR işçi alım başvurusu ne zaman? OGM işçi alım şartları nedir?

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) işçi alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 141 engelli ve 83 eski hükümlü/TMY statüsünde çalıştırılmak üzere toplamda 224 daimi işçi alımı yapılacağı belirtildi. Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. İşte OGM işçi alımlarına dair tüm detaylar...

Finans 30-11-22 09:11

Selahattin Paşalı'nın Ömer dizisindeki partneri Gökçe Bahadır oldu! Barış Falay ise dizide bakın hangi rolde...

OGM Pictures’ın Star TV için çekeceği üçüncü dizinin Ömer için kadro hazır! Selahattin Paşalı'nın Ömer dizisindeki partneri Gökçe Bahadır olurken başarılı oyuncu Barış Falay ise dizide cami imamını oynayacak.

Magazin 28-11-22 17:27

Yalı Çapkını 10. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Yalı Çapkını fragmanı neden yok?

Star Tv'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın 10. yeni bölümüne dair detaylar merak ediliyor. Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’u buluşturan Yalı Çapkını dizisinde her hafta heyecan dolu dakikalar izleyicileri ekrana kilitliyor. Cuma akşamları yayınlanan dizinin yeni bölüm fragmanı henüz gelmedi. Peki, Yalı Çapkını fragmanı neden yok? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 22-11-22 17:14

Yalı Çapkını'nın gerçek hikayesi: Halis Ağa aslında kim? Yalı Çapkını uyarlaması nereden geliyor?

Cuma akşamları Star TV'de yayınlanan ve reytinglerde birincilik elde eden Yalı Çapkını dizisi ile ilgili gerçekler merak ediliyor. Yapımını OGM Pictures'in gerçekleştirdiği sevilen ve tutan bu projenin uyarlamasının nereden geldiği araştırılan konular arasında yer aldı. Yalı Çapkını'nın gerçek hikayesi, Halis Ağa'nın aslında kim olduğu soruluyor. Haberimizin devamında Yalı Çapkını ile ilgili detayları derledik.

Magazin 21-10-22 18:03

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi

BOTAŞ: 89 - OGM Ormanspor: 79

Yurthaber 08-10-22 16:09

Gençleşen OGM Ormanspor, istikrarını sürdürme peşinde

Başantrenör Mert Oktay: - "Her sene olduğu gibi yine ligde play-off etabında yer alıp, Avrupa kupalarına katılmak için mücadele edeceğiz" - Başkent ekibinin takım kaptanı Damla Gezgin: - "Genç ve tecrübeli isimlerin bir araya gelmesiyle iyi bir sezon geçirmek istiyoruz"

Yurthaber 07-10-22 11:09

OGM, Muğla'nın Marmaris ilçesindeki yangına ilişkin son durumu paylaştı

OGM, Muğla'nın Marmaris ilçesindeki yangına ilişkin son durumu paylaştı

Yurthaber 21-09-22 21:39

OGM personel alımı başvuru şartları nelerdir? OGM 338 işçi alımı başvuru ekranı

OGM sözleşmeli personel alımı başvuruları dün başladı. 338 sözleşmeli personel alımı için için başvuru alımı 10 Eylül Cumartesi günü sonlandırılacak. avukat, biyolog, tekniker, teknisyen, büro personeli gibi çok sayıda alanda istihdam edilecek personele ilişkin bilgileri sizler için derledik. Peki, OGM personel alımı başvuru şartları neler? Orman Genel Müdürlüğü 338 işçi, personel ve memur alımı başvuru ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Haber 02-09-22 08:51

OGM personel alımı başvuru şartları neler? OGM 338 işçi, personel ve memur alımı başvuru ekranı!

OGM personel alımı başvuruları geçtiğimiz gün başladı. Yapılan açıklamaya göre; 338 sözleşmeli personel alımı için başvuru alımı 10 Eylül'de sona erecek. . e-Devlet 'Orman Genel Müdürlüğü-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı' ekranından yapılacak başvurulara ilişkin ayrıntıları öğrenmek isteyen vatandaşlar arama motorlarında sorgulama yapmaya devam ediyor. Peki, OGM personel alımı başvuru şartları neler? İşte OGM 338 işçi, personel ve memur alımı başvuru ekranı...

Haber 02-09-22 08:47

OGM sözleşmeli personel alımı başvuruları ne zaman 2022? Orman Genel Müdürlüğü personel alımı başvuru şartları nelerdir?

OGM sözleşmeli personel alımı başvuru tarihleri ve şartları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Orman Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada 338 sözleşmeli personel alınacağı ifade edildi. Peki, 2022 OGM sözleşmeli personel alımı başvuruları ne zaman? Orman Genel Müdürlüğü personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Haber 30-08-22 12:53

OGM Ormanspor'dan kaptan Nilay Kartaltepe için veda mesajı

OGM Ormanspor'dan kaptan Nilay Kartaltepe için veda mesajı

Yurthaber 20-06-22 16:30

Hentbol: HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Finali

Beşiktaş: 36 - Eskişehir Ormanspor: 28 - Beşiktaş, bu galibiyetle Türkiye Kupası'nı üçüncü tamamladı

Yurthaber 29-05-22 18:00

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı finali

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi: 75 - OGM Ormanspor: 68 - Mersin ekibi seride 2-0 öne geçti

Yurthaber 04-05-22 20:00

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı finali

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi: 91 - OGM Ormanspor: 64 - Mersin ekibi seride 1-0 öne geçti

Yurthaber 02-05-22 19:51

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde normal sezon tamamlandı

Normal sezonu Fenerbahçe Safiport lider bitirdi - Fenerbahçe Safiport'un yanı sıra ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, OGM Ormanspor, Nesibe Aydın, Galatasaray, BOTAŞ, Bursa Büyükşehir Belediyespor ve Çankaya Üniversitesi, play-off oynamaya hak kazandı

Yurthaber 19-04-22 22:10

Hatay'da orman yangını! Saatlerdir sürüyor, yerleşim bölgesi tehdit altında

Hatay Dörtyol'da gece saatlerinde çıkan orman yangını sürüyor. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan yangına çok sayıda ekip müdahale ediyor. Orman Genel Müdürlüğü (OGM) yaptığı açıklamada "Yangını kontrol altına alma çalışmalarımız devam ediyor" ifadelerine yer verdi. Sabahın ilk ışıklarıyla söndürme faaliyetlerine ağırlık veren ekipler, iki noktadaki yangını kontrol altına almaya çalışıyor.

Haber 18-04-22 06:52