Okmeydanı Haberleri

Uğur Kurt'un ölümüne ilişkin davada sanık polise 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi

Suç vasfına yönelik karar verme görevinin AYM'ye ait olmadığı ve bu yönde bir "hak ihlali" kararı verilmediğini vurgulayan İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi, yeni hükmünde "taksirle ölüme neden olma" suçunun işleniş şekli, özellikleri, sanığın kusur durumu ve AYM'nin "hak ihlali" kararının gözetildiğini belirtti.

Yurthaber 01-03-2024 13:49

Pavyonda hesap kavgası! Tuvalette tanıştı, 'ödeyeceksiniz, misafir oldum' dedi: Sonrasında ortalık karıştı

İstanbul'da gece saatlerinde bir pavyonun tuvaletinde tanışan şahıslar beraber içki içip eğlendi. İlerleyen saatlerde hesap vakti gelince içlerinden birisi, 'ben masanıza misafir oldum, hesap ödemem' dedi. Mahçup olmamak için hesabı ödeyen şahıs evine gidip silahını aldı. Hesabını ödediği adamı döven şahıs başka biri tarafından kameraya alındı.

Haber 29-02-2024 10:22

İstanbul’da dehşet anları kamerada: İşyerini basan gruptan bir kişi silahla havaya defalarca ateş açtı

Okmeydanı’nda bir sürücü trafikte yol verme nedeniyle tartıştığı şahsın iş yerini arkadaşlarıyla bastı.

Yurthaber 26-04-2023 14:00

Yol tartışmasında silah ve yumruklar konuştu

Okmeydanı’nda yol tartışmasında silah ve yumruklar konuştu.

Yurthaber 29-11-2022 09:22

Okmeydanı

Okmeydanı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Okmeydanı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İstanbul'da ortalık savaş alanına döndü! Yol ortasında çatışmaya girdiler

İstanbul Okmeydanı, güpegündüz savaş alanına döndü. Husumetli kişiler arasında başlayan tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Taraflar cadde ortasında birbirine kurşun yağdırırken 2 kişi yaralanarak kaçtı.

Haber 21-09-2022 15:36

Beyoğlu'nda 2 kişinin yaralandığı silahlı kavga cep telefonuyla görüntülendi

Beyoğlu'nda 2 kişinin yaralandığı silahlı kavga cep telefonuyla görüntülendi

Yurthaber 21-09-2022 13:32

Beyoğlu'nda komşusunu öldüren kişi: Ben ezanı bekliyordum, olay birden bire gelişti Okmeydanı pek sevmez beni

Beyoğlu'nda komşusunu ekmek bıçağıyla öldüren sanık müebbet hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. Mahkemede savunma yapan sanık, ''Olay birden bire gelişti. Aramızda daha önce de tartışmalar olmuştu. O gün ben camiye gidecektim, apartmanın önünde ezanın okunmasını bekliyordum ancak ezanı duymadım. Tekrar eve çıkarken merdivenlerde maktulün önüne eğilmiş bir şekilde gördüm ve ne olduğunu sordum. Beni itti. cebinde bir bıçak sapı gördüm. Ben her zaman bıçak taşırım. Okmeydanı sevmez beni'' dedi.

Haber 28-01-2022 09:44

Okmeydanı'nda korkunç anlar! Havada takla atıp yere düştü

Okmeydanı’nda kaldırımda yürüdüğü esnada yolun karşısına geçmeye çalışan gence süratli şekilde seyreden otomobil çarptı. Dehşet anları kameralara yansırken, havada taklalar atarak yere savrulan genç ağır yaralandı.

Haber 29-12-2021 10:51

İstanbul’da feci kaza! Otomobil depoya daldı, kadın ölümden kıl payı kurtuldu

Okmeydanı’nda fren yerine gaza basan yaşlı bir sürücü, aracıyla depoya daldı. Korku dolu anlar kameralara yansırken, yolda yürüyen bir kadın da ölümden saniyelerle kurtuldu. Sürücü kazadan yara almadan kurtulurken, depoda ise maddi hasar meydana geldi.

Haber 07-10-2021 09:59

Fren yerine gaza basınca... Ölümden saniyelerle kurtuldu!

İstanbul Okmeydanı'nda fren yerine gaza basan yaşlı sürücü, bir kadının ölümüne yol açıyordu. Depoya dalan sürücü, kazadan yara almadan kurtulurken kaza sebebiyle maddi hasar meydana geldi.

Haber 07-10-2021 09:38

Görüntüler ortaya çıktı! Kafa atan kişiye kurşun yağdırdı

İstanbul Okmeydanı'nda bir grubun, bastıkları iş yerinde kafa attıkları genç tarafından silahlı saldırıya uğradığı anların güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Tabancayla kurşun yağdıran genç ise Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.

Haber 17-05-2021 09:13

Okmeydanı'nda asayiş denetimi! Giriş-çıkışlar kapatıldı

İstanbul Okmeydanı'nda polis ekipleri mahallenin giriş çıkışlarını kapatarak denetim gerçekleştirdi. Durdurulan araçlar didik didik aranırken, kişilere de üst araması ve GBT sorgusu yapıldı.

Haber 01-04-2021 15:36

Kontrolden çıkan motosiklet ışıklarda bekleyen araçlara çarptı

Şişli'de hız ve yağış yüzünden kontrolden çıkan motosiklet, ışıklarda bekleyen motosiklet ve otomobile çarptı. Motosikletiyle yolun karşısına sürüklenen S. K. hayatını kaybederken çarptığı motosiklet sürücüsü R. A. hafif şekilde yaralandı.

Haber 18-03-2021 22:05

Giriş-çıkışlar kapatıldı! Okmeydanı'nda asayiş denetimi

İstanbul Okmeydanı'nda polis ekipleri bölgenin tüm giriş çıkışlarını kapatarak denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde araçlar didik didik aranırken, kişilere de üst araması ve GBT sorgusu yapıldı.

Haber 16-03-2021 14:59

Bizans’tan Osmanlı’ya! İstanbul’un ilçe ve semt isimleri nereden geliyor?

İstanbul ya da daha önceki adıyla Konstantinopolis tarih boyunca birçok devletin topraklarına katmak istediği bir yer olarak bilinir. Coğrafi konumu ve jeopolitik önemiyle İstanbul her daim devletlerin ilgi odağı olmayı başarmıştır. Uzun yıllar süren Bizans egemenliğinin Fatih Sultan Mehmet liderliğindeki Osmanlı Devleti tarafından yıkılmasıyla yeni bir çağ başlamıştır. Medeniyetlerin göz bebeği olan İstanbul’un semt isimlerinin hikayesini hiç düşündünüz mü?

Trend 16-02-2021 15:25