Oktay Demirkesen Haberleri

Türkçe sevdalısı Türk Einstein Oktay Sinanoğlu vefatının 9'uncu yılında anılıyor

Ömrünü bilime ve Türkçenin gelişmesine adayan, 28 yaşında "dünyanın en genç profesörü" unvanını kazanan ve "Türk Einstein" olarak tanınan kimya mühendisi Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu'nun vefatının üzerinden 9 yıl geçti.

Yurthaber 2024-04-19 11:01:39

Kurtlar Vadisi'nin Süleyman Çakır'ı gündemde! Oktay Kaynarca'nın Süleyman Çakır paylaşımı sosyal medyayı salladı

Kurtlar Vadisi'nin Süleyman Çakır'ı dizi yıllar önce bitmesine rağmen fanları tarafından unutulmuyor. Role hayat veren Oktay Kaynarca Süleyman Çakır'ın ölüm yıl dönümünü pas geçmedi.

Magazin 2024-04-08 11:21:51

Mazbata töreninde skandal! MHP’li Karaaslan, 76 yaşındaki CHP’li Bal'a kafa atıp burnunu kırdı... O anların görüntüsü ortaya çıktı

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde seçimi kazanan AK Partili Oktay Yılmaz’ın mazbata töreni sırasında 76 yaşındaki CHP'li Belediye Meclis Üyesi Zülfikar Bal'a kafa atarak burnunu kıran MHP’li Alpaslan Karaaslan’ın görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 2024-04-08 07:17:46

Sarıyer seçim sonuçları CANLI! Sarıyer'de seçim heyecanı nefes kesiyor, Oktay Aksu mu Hüseyin Çoşkun mu Şükrü Genç mi kazandı?

İstanbul'da yerel seçimin en yakından takip edildiği ilçelerden biri de kuşkusuz Sarıyer! Sarıyer seçim sonuçları bugünden beri en çok takip edilen en merakla beklenen yerlar arasında yer alıyor. Mevcut belediye başkanı Şükrü Genç, bağımsız aday olarak seçime girdi. CHP'nin adayı Oktay Aksu ve AK Parti'nin adayı Hüseyin Çoşkun da iddialı! Tuzla seçim sonuçları...

Finans 2024-03-31 15:38:29

CANLI Sarıyer seçim sonuçları! Sarıyer’de yerel seçimi Şükrü Genç mi Mustafa Oktay Aksu mu Hüseyin Coşkun mu kazanıyor?

İstanbul'da seçim sonucu en fazla merak edilen ilçelerinden biri de Sarıyer. Sarıyer'de yerel seçimde Şükrü Genç, Mustafa Oktay Aksu, Hüseyin Coşkun arasındaki yarışta nefesler tutuldu. Seçim sonuçlarının son ana kadar kıyasıya bir yarış içerisinde geçmesi beklenen Sarıyer seçim sonuçlarında AK Parti adayı Hüseyin Coşkun mu önde CHP’nin adayı Mustafa Oktay Aksu mu önde? Bağımsız aday Şükrü Genç ne kadar oy aldı? İşte Sarıyer seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 30-03-24 23:05

CHP lideri Özgür Özel'den Sarıyer'den bağımsız aday olan Şükrü Genç'e çekil çağrısı! 'Kusura bakma affedemeyiz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sarıyer Belediye Başkanı ve bağımsız Sarıyer Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç'e 'adaylıktan çekil' çağrısı yaptı. Özel, "Oktay Aksu kazanıyor. Eğer, gerçekten bu partiye gönül verdiysen bugün yarın açıklamanı yaparsın, çekilirsin. Pazartesi günü gelirim, rozetimi kendim takarım. Yok, şimdi çekilmeden, pazarı getirdin, bize korkulu rüyayı gördürttün, Pazar günü seçimi kazandık, ondan sonra döneyim. Kusura bakma, affedemeyiz" dedi.

Haber 27-03-24 21:21

Arazi kavgası kanlı bitti! Baba öldürüldü, oğlu yaralı

Şanlıurfa'da, iki grup arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada tabanca ile vurulan Kenan Oktay (47) hayatını kaybetti, oğlu Mahmut Oktay (19) yaralandı.

Haber 03-03-24 13:26

Esra Ezmeci duyduklarına inanamadı bir kez daha sordu! 'Patronum zam yapmadı, intikam için karısını....'

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesinde yine şaşırtan bir itiraf geldi. Programa katılan Oktay Bey 'Patronum maaşıma zam yapmadığı için ben de karısını baştan çıkardım' dedi. Esra Ezmeci duyduklarına inanamadı ve bir kez daha sordu...

Magazin 28-02-24 11:54

Kıskanç koca dehşeti! Tüfekle iş yerini bastı, kabusu yaşattı

Adana'da Oktay D. (35), eski eşi Nurseli K.'yi (29), çalıştığı iş yerini basıp, pompalı tüfekle dizinden vurdu. Ağır yaralanan Nurseli K. hastanede tedaviye alınırken, yakalanıp gözaltına alınan Oktay D. (35), tutuklandı. Ameliyat edilen Nurseli K.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu ve bacağının kesilme ihtimali olduğu belirtildi.

Haber 27-02-24 11:15

Oktay Kaynarca 5 arabası ve 8 saati olduğunu söyledi! Arabalarını tek tek sayınca...

Kurtlar Vadisi'nde Süleyman Çakır'a hayat veren Oktay Kaynarca büyük bir hayran kitlesine sahip. EDHO ile ekranlarda olan Kaynarca yaptığı açıklamada 5 arabası olduğunu söyleyince gündem oldu.

Magazin 26-02-24 07:45

Oktay Kaynarca'dan Necati Şaşmaz sorusuna tek kelimelik yanıt!

“Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisi ile seyirci karşısına çıkan Oktay Kaynarca, Necati Şaşmaz yanıtıyla sosyal medyanın gündemine geldi. Necati Şaşmaz ve Oktay Kaynarca Kurtlar Vadisi'nde başrolde oynamıştı.

Magazin 25-02-24 14:34

Muharrem İnce'ye yönelik sahte sosyal medya paylaşımlarına ilişkin davada karar

Oktay Yaşar ile Veli Koçak'ın "terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüte yardım" suçundan beraatlerine hükmeden mahkeme, sanıklar hakkında "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçundan suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi

Yurthaber 22-02-24 11:00

Necati Şaşmaz 'Hazırlık içerisindeyiz' demişti... Kurtlar Vadisi dönüyor mu? Pana Film'den flaş açıklama

Oktay Kaynarca, Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun gibi isimlerin yer aldığı Kurtlar Vadisi dizisi hakkında dönem dönem iddialar gündeme geliyor. Kurtlar Vadisi'nin ekrana döneceği iddiası sonrası Pana Film sessizliğini bozdu. Kurtlar Vadisi dönüyor mu? İşte yanıtı...

Magazin 21-02-24 11:20

Yer: Bursa! Yol kenarına tuvaletini yaparken hayatının şokunu yaşadı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Yol kenarında tuvaletini yapan Oktay A. (40), kimliği belirsiz şahsın silahla ateş etmesi sonucu yaralandı. Kanlar içinde yerde kalan Oktay A., arkadaşı tarafından araçla hastaneye kaldırıldı.

Haber 15-02-24 11:59

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral’dan dikkat çeken Fatih Altaylı çıkışı: Gereken yapılmalı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, gazeteci Fatih Altaylı'ya "Bir cemaat, bilmem zart zurt ayetinden dolayı mı herhangi bir partiye oy veriyoruz" sözleri nedeniyle çok sert tepki gösterdi. Saral, "İslama ve Kur'an'a aleni olarak hakaret eden bu mürted zındık için saniye dahi geçmeden gereken yapılmalı. Ajan olarak bu ülkede müslüman kılıklı dolaşan bu alçak yakalanıp en ağır cezaya tabii tutulmalıdır" dedi.

Haber 01-02-24 13:22

Erden Timur'dan flaş transfer açıklaması! Rıdvan Yılmaz, Abdülkadir Ömür ve Angelino...

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Transferde dönemi hakkında da konuşan Erden Timur flaş ifadeler kullandı.

Spor 24-01-24 18:10

Sinop'ta bal rekoltesindeki düşüş sürüyor

Sinop Arıcılar Birliği Başkanı Metin Oktay Fındık, bal rekoltesinin bu yıl da iyi olmasını beklemediklerini söyledi.

Yurthaber 23-01-24 13:56

Kuruluş Osman'ın Malhun Hatun'u Yıldız Çağrı Atiksoy karnı burnunda poz verdi! Beğeni yağdı

Kuruluş Osman dizisinde hayat verdiği Malhun Hatun karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Yıldız Çağrı Atiksoy, kendisi gibi oyuncu Berk Oktay ile 2022 yılında dünyaevine girmişti. Güzelliği, zarifliği ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor. Atiksoy'dan karnı burnunda pozlar geldi.

Magazin 18-01-24 17:57

Fatih Altaylı videosu sosyal medyada viral olay oldu! Tartışmaların odağındaydı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı paylaştı

Filistin'e destek yürüyüşü sonrasında Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan adama atılan yumruğun ardından yaptığı 'Eline sağlık' paylaşımıyla gündem olan Fatih Altaylı'ya bir tepki de Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan geldi. Saral'ın sosyal medyadan paylaştığı video çok konuşuldu. "Sadece" isimli sosyal medya hesabından hazırlanan videoda Altaylı için çok sert ifadeler yer alıyor.

Haber 03-01-24 06:52

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral'dan İmamoğlu'na ağır ifadeler! Canlı yayındaki gerginlik sosyal medyada devam etti

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun dün akşam konuk olduğu canlı yayındaki kısa süreli gerginlik, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'ın İmamoğlu'na yönelik ağır sözleriyle hem devam etti hem ekranlar dışına taştı. İmamoğlu'nun TOKİ Başkanı Ömer Bulut hakkındaki ifadelerine yanıt olarak Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, "cüce" ve "kıt beyinli" gibi ağır ifadeler kullandığı bir paylaşım yaptı.

Haber 29-12-23 08:35

Mansur Yavaş'ın karşısına Oktay Vural mı? İYİ Partili isim 'Ankara' iddialarına canlı yayında bizzat yanıt verdi

CHP-İYİ Parti işbirliğinin sonra ermesiyla gözler büyükşehirlere çevrilirken, özellikle Ankara yerel seçim sonuçları şimdiden merak ediliyor. İYİ Parti'nin Ankara'da kimi aday göstereceği henüz açıklanmazken; aday gösterileceği konuşulan isimlerin başında yer alan Oktay Vural'dan açıklama geldi. 'Mansur Yavaş karşısında aday siz misiniz?' sorusuna yanıt veren Vural, dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haber 27-12-23 07:06

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 51. BÖLÜM İZLE! Ben Bu Cihana Sığmazam son bölümde ne oldu? İşte yeni bölüm konusu ve ATV yayın akışı!

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. İkinci sezonuyla izleyiciyi ekranı başına kilitleyen Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrollerinde, Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik ve İsmail Demirci yer almaktadır. Dizinin 51. bölümü 26 Aralık 2023 Salı akşamı ekranlara gelecek. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 26-12-23 19:40

Buca'da ilkokula Esat Oktay Yıldıran'ın adı verilince ortalık karıştı! Milli Eğitim Bakanlığı inceleme başlattı, Bir hata oldu! çıkışı geldi

İzmir'in Buca ilçesinde Belenbaşı Köyü'nde yıkılıp tekrar yapılan Belenbaşı İlkokulu'na Esat Oktay Yıldıran isminin verilmesi tartışma yarattı. Yıldıran'ın ismi 12 Eylül darbesi sonrası Diyarbakır Cezaevi'ndeki işkencelerle anılıyordu. Gelen tepkiler sonrası Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Bakanlık söz konusu olayla ilgili inceleme başlatıldığını belirterek "Bu kararı tasvip etmemiz mümkün değildir" ifadelerine yer verdi.

Egitim 26-12-23 15:57

Kurtlar Vadisi’nin Abdülhey’i Kenan Çoban'ın son hali şaşırttı! Gören aynı şeyi söyledi

Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Zafer Ergin, Selçuk Yöntem, Gürkan Uygun gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı bir dönemin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi'nde Abdülhey karakterine hayat veren ünlü aktör Kenan Çoban sosyal medyada gündem oldu. Ünlü ismin yıllar içindeki değişimi şaşırttı.

Magazin 26-12-23 10:30

Galatasaray'da Mauro Icardi derbi ateşini yaktı! Fenerbahçe maçına çok az bir süre kala flaş paylaşım

Galatasaray, Süper Lig’in 18'inci haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Sarı-kırmızılıların yıldız ismi Mauro Icardi, Fenerbahçe ile oynanacak derbi öncesi flaş bir paylaşımda bulundu.

Spor 23-12-23 21:29

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 50. BÖLÜM İZLE! Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm konusu nedir? Son bölüm özeti ve ATV yayın akışı!

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. İkinci sezonuyla heyecan dolu dakikalara sahne alan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrollerinde, Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik ve İsmail Demirci yer almaktadır. Dizinin 50. bölümü 19 Aralık 2023 Salı akşamı ekranlara gelecek. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 19-12-23 19:40

Spor İstanbul düzenledi! Çocuklar badmintonla şenlendi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul’un Badminton Çocuk Şenliği, İBB Metin Oktay Tesisi’nde yapıldı. Çocuk sporcular, iki gün boyunca eğlenceli bir ortamda sportif rekabetin keyfini yaşadı.

Spor 17-12-23 19:44

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu! 'Şükürler olsun' diyerek duyurdu

'Savaşçı' dizisinin setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıllık ilişkilerinin ardından Eylül 2022'de dünyaevine girmişti. Mutlu bir evlilik sürdüren ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda bebek bekledikleri açıklamıştı. İkili, son olarak Instagram sayfalarından bebeklerinin cinsiyetini açıkladı.

Magazin 15-12-23 10:26

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 49. BÖLÜM İZLE! ATV Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti!

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. İkinci sezonuyla heyecan dolu dakikalara sahne alan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrollerinde, Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik ve İsmail Demirci yer almaktadır. Dizinin 49. bölümü 5 Aralık 2023 Salı akşamı ekranlara gelecek. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizi yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 12-12-23 18:32

Oktay Derelioğlu'nun doktor raporunda dikkat çeken detay! Saldırganlar hakkında istenen ceza belli oldu

Eski futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu'na trafikte saldıran şüphelilerin hakkında 4'er yıl 6'şar aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılmaları istenirken, Derelioğlu'nun doktor raporunda dikkat çeken bir detay ortaya çıktı.

Spor 12-12-23 15:31

Oktay Derelioğlu'nu hastanelik eden saldırı sonrası şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı: Aracın kapısını açar açmaz abime vurdu!

Eski futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu'na trafikte saldıran şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli Zekai Karaçoban ifadesinde, "Tartışma, aracını önüme kırması sebebiyle çıktı. İlk hareketi karşı taraf yaptı. Önüme kırdı, araçla ilerlerken küfürleşmeye başladık. Vurma yok kameralarda da mevcuttur sadece itişme esnasında yere düştü. Herhangi bir şekilde darbetmedik." dedi.

Spor 07-12-23 18:57

İYİ Partili Oktay Vural ve gazeteci Deniz Zeyrek birbirine girdi: Siz buraya kavga etmeye gelmişsiniz!

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural'ın katıldığı canlı yayına gazeteci Deniz Zeyrek'le yaşadığı tartışma damga vurdu. CHP'nin işbirliği teklifini reddeden İYİ Parti'nin kararının konuşulduğu programda "Yerel seçimlerde kaç büyükşehir belediyesi almayı hedefliyorsunuz?" sorusu ortamı gerdi. Vural, "İpotek mi koydun milletin iradesine?" derken, Zeyrek ise "Ben anladım sizi. Siz buraya kavga etmeye gelmişsiniz. Sizi protesto ediyorum" dedi.

Haber 07-12-23 07:41

Oktay Derelioğlu, yaşadığı olay sonrası hastanede ilk açıklamayı yaptı! ''Beyin kanaması geçirdim, ölebilirdim de...''

Kadıköy'de trafikte saldırıya uğrayan eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu olayı saniye saniye anlattı. Oktay Derelioğlu, "Eşim yanımda. Olayın akabinde omzum çıktı. Beyin kanaması geçirdim. Ölebilirdim de. Devlet büyüklerimizden bu olay örnek teşkil etsin istiyorum. Gerçekten bu adamlara ağır cezalar almalarını istiyorum. " diye konuştu.

Spor 06-12-23 16:49

Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu, Kadıköy’de trafikte darp edildi

Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu, Kadıköy’de trafikte yol verme tartışmasında çıkan kavgada darp edildi.

Yurthaber 06-12-23 13:59

Kadıköy'de maganda dehşeti: Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşini darp ettiler! Hastaneye kaldırıldı, ameliyata alındı

Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu trafikte dehşeti yaşadı. Kadıköy'de trafiğin sıkışması sonrası başlayan gerilim, bir grup magandanın Derelioğlu'nun aracının önünü kesmesiyle kavgaya dönüştü. Magandalar olay yerinden kaçarken Oktay Derelioğlu aldığı darbeler sonrası vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Derelioğlu'nun kolunun çıktığı ve ameliyata alındığı öğrenildi.

Spor 06-12-23 12:19

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 48. BÖLÜM İZLE! ATV Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi son bölümde ne oldu? Yeni bölüm konusu

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. İkinci sezonuyla heyecan dolu dakikalara sahne alan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrollerinde, Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik ve İsmail Demirci yer almaktadır. Dizinin 48. bölümü 5 Aralık 2023 Salı akşamı ekranlara gelecek. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizi yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 05-12-23 18:44

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan Ecem Erkek’in Altın Kelebek konuşmasına tepki! Yazık! Size, sanatınıza ve insanlığınıza…

Altın Kelebek'te 'En iyi komedi dizisi kadın oyuncusu' ödülünü alan Ecem Erkek ödülünü almak için sahneye çıktığında sokak hayvanlarını merkeze alan bir konuşma yaptı. Bu konuşma sosyal medyayı ikiye bölerken Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan başarılı oyuncuya tepki geldi.

Magazin 05-12-23 10:37

CHP'li Kerem Oktay belediye başkanlığı için Çankaya'dan aday adaylık başvurusunu yaptı

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla belediye başkanı olmak isteyen siyasiler aday adaylıklarını tek tek açıklamaya başladı. CHP'li Kerem Oktay Çankaya Belediye Başkanı aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Oktay ilk açıklamasında, "Düzenleyeceğimiz festivaller ile de Çankaya 12 ay yaşayan, canlı, öncü kent kimliğini yeniden gösterecek." ifadelerini kullandı.

Haber 04-12-23 18:07

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 47. BÖLÜM İZLE! ATV Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi son bölümde ne oldu? Yeni bölüm konusu

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. İkinci sezonuyla heyecan dolu dakikalara sahne alan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrollerinde, Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik ve İsmail Demirci yer almaktadır. Dizinin 47. bölümü 28 Kasım 2023 Salı akşamı ekranlara gelecek. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizi yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti

Magazin 28-11-23 18:35

Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay bebek bekliyor

Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy çifti mutlu bir haber aldı. Geçen yıl eylül ayında evlenen ünlü oyuncu çift Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay bebek bekliyor.

Magazin 24-11-23 15:31

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 46. BÖLÜM İZLE! ATV Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni bölümde ne olacak? Son bölüm özeti

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. İkinci sezonuyla heyecan dolu dakikalara sahne alan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrollerinde, Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik ve İsmail Demirci yer almaktadır. Dizinin 46. bölümü 21 Kasım 2023 Salı akşamı ekranlara gelecek. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizi yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti

Magazin 21-11-23 21:24

Özel hastanede skandal! Bebeğin vücudunda yanık izleri oluştu, mahkemenin kararı şaşkına çevirdi

Mardin’de 20 günlükken nefes darlığı şikayeti ile özel bir hastanede 28 gün tedavi gören Hira Oktay’ın (2), sırt ve karın bölgelerinde yanık izleri oluştu. Oktay'ın ailesi, hastane ve doktor hakkında ‘ihmal’ davası açtı. Mahkeme, 2 yıl sonra aileden yeniden ‘doktor raporu’ istedi. Duruma tepki gösteren anne Rukiye Oktay, "Neden benden 2 yıl sonra rapor istiyorlar? Zaten yeterince mağdur olduk" dedi. Hastane yönetimi ise herhangi bir ihmalin olmadığını savundu. İşte detaylar...

Haber 21-11-23 12:31

Yaptırdığı estetiklerle bambaşka biri oldu! Adanalı’nın Pınar’ı Tuğçe Özbudak'ın yeni mesleği bakın neymiş

Mehmet Akif Alakurt, Selin Demiratar, Serenay Sarıkaya ve Oktay Kaynarca gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı bir dönemin efsane dizisi Adanalı'da hayat verdiği Pınar rolüyle hafızalarımıza kazınan Tuğçe Özbudak yıllar içerisindeki değişimiyle çok konuşuluyor. Yaptırdığı estetiklerle adeta bambaşka biri haline gelen Özbudak şimdilerde bakın ne yapıyor...

Magazin 20-11-23 17:07

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 45. BÖLÜM İZLE! ATV Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni bölümde ne olacak? Son bölüm özeti

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. İkinci sezonuyla heyecan dolu dakikalara sahne alan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrollerinde, Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik ve İsmail Demirci yer almaktadır. Dizinin 45. bölümü 14 Kasım 2023 Salı akşamı ekranlara gelecek. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizi yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti

Magazin 14-11-23 20:13

'Ankara Kuşu' Oktay Yaşar hakim karşısına çıktı! 'Bunlar bana yönelik bir kumpastır'

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile ilgili yaptığı paylaşımlar nedeniyle yargılanan 'Ankara Kuşu' adlı sosyal medya hesabının kullanıcısı Oktay Yaşar hakim karşısına çıktı. Terör örgütü ile irtibatının olmadığını ve göz temasında bile bulunmadığını belirten Yaşar, "Bunlar bana yönelik bir kumpastır" dedi.

Haber 09-11-23 13:17

Kurtlar Vadisi'nin Zürriyetsiz Erdal'ı şaşırttı! Sefa Zengin'i gören aynı şeyi söyledi

Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Zafer Ergin, Selçuk Yöntem, Gürkan Uygun gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı bir dönemin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi'nde Erdal karakterine hayat veren ünlü aktör Sefa Zengin sosyal medyada gündem oldu. Ünlü ismin yıllar içindeki değişimi ağızları açık bıraktı.

Magazin 08-11-23 13:27

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 44. BÖLÜM İZLE! ATV Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni bölümde ne olacak? Son bölüm özeti

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. İkinci sezonuyla heyecan dolu dakikalara sahne alan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrollerinde, Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik ve İsmail Demirci yer almaktadır. Dizinin 44. bölümü 7 Kasım 2023 Salı akşamı ekranlara gelecek. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizi yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti

Magazin 07-11-23 19:53

Florya’ya Ndombele adına yemek siparişleri! Sosyal medyada dalga konusu oldu

Yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Tanguy Ndombele'yi gözden çıkaran Galatasaray'da ilginç bir gelişme yaşanıyor. Aldığı kilolarla dikkat çeken yıldız oyuncu için Florya'da daha önce görülmeyen bir olay gerçekleşti. Yapılan araştırma ve inceleme sonunda Florya Metin Oktay tesislerine Ndombele adına hamburger siparişi veren kişinin Fenerbahçeli kongre üyesi Hakan Hanoğlu olduğu tespit edildi.

Spor 07-11-23 14:01

Aile Şerefi'nin zengin çocuğu Oktay'ın son hali şaşırttı! Eriş Akman'ı gören tanıyamadı

Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden Aile Şerefi'nde 'Kötü Çocuk Oktay' karakterine usta oyuncu Eriş Akman hayat veriyordu. Filmin zengin ve şımarık çocuğunu canlandıran senarist, yapımcı ve oyuncu Eriş Akman'ın son hali gündem oldu.

Magazin 05-11-23 15:05