Okulda Silahli Saldiri Haberleri

ABD'de bir ilk! Okulda 4 sınıf arkadaşını öldürmüştü! Ebeveynler çocuklarının işlediği suçtan hapis cezası aldı

ABD’nin Michigan eyaletinde 2021 yılında bir okula silahlı saldırı düzenleyen ve 4 sınıf arkadaşını öldüren Ethan Crumbley’nin ebeveynleri, oğullarının düzenlediği saldırıyla ilgili en az 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Söz konusu karar ile ABD’de ilk kez ebeveynler çocuklarının işlediği suçtan dolayı hüküm giymiş oldu. Davanın yargıcı ise "Bu mahkumiyetler, makul bir insanın ensesindeki tüylerin diken diken olmasına neden olacak şeyleri tekrar tekrar görmezden gelmekle ilgili" dedi.

Haber 2024-04-09 21:37:37

İstanbul’da 20 okula Etnospor salonu: Öğrenciler geleneksel spor ve oyunlarla tanışacak

Dünya Etnospor Konfederasyonu’nun Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda çalışan İstanbul Kalkınma Ajansı’nın (İSTKA) desteğiyle hayata geçirdiği ‘Etnospor okulda’ projesi kapsamında İstanbul’un farklı ilçelerinde bulunan 20 okulda Etnospor atölyeleri açıldı.

Yurthaber 2024-04-04 14:02:31

Çocuklar kültür dostu okulda geleneksel oyunları öğreniyor

Giresun'da, "Kültür Dostu Okul Projesi" kapsamında oluşturulan sınıf dışı mekanlarda anaokulu öğrencilerine geleneksel oyunlar anlatılıyor, el yapımı oyuncaklarla oynamaları teşvik ediliyor.

Yurthaber 2024-04-01 11:56:55

Seçim sonuçları sonrası ünlüler paylaştı! Bizden sonraki nesillerin...

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. Sanat ve spor dünyasından birçok ünlü isim ise oy kullanmak için bulunduğu ikametgaha göre atandıkları okulda oy kullandılar. Bir kez daha İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu seçildi. Ünlü isimler de seçim sonrası sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu.

Magazin 2024-04-01 09:26:32

Muhtar adaylarının yakınları tekme tokat birbirine girdi, polis biber gazı ile müdahalede bulundu

Düzce'de muhtar adayı yakınları, oy kullanılan okulda birbirine girdi. Polis kavgayı biber gazı ile müdahale ederek sonlandırdı. Kavgaya karışanlar gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 31-03-24 13:59

Okulda skandal! 40 yaşındaki öğretmen ve 15 yaşındaki kız öğrencinin iki yıllık ilişkisi ifşa edildi... 'Rıza savunması' pes dedirtti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde öğretmenlik yapan 40 yaşındaki Stacy Michelle Walker isimli bir kadın ismi açıklanmayan 15 yaşındaki öğrencisiyle ilişkisinin ifşa edilmesinden sonra görevinden uzaklaştırıldı. Cinsel suçlarla ilgili 17 ağır suçlamaya karşı kalan Walker'in 'rıza savunması' ise herkesi şaşırttı. Öğretmen 15 yaşındaki öğrencisinin ilişkiye rıza olduğunu söyledi.

Trend 27-03-24 09:37

İşte Karabük gerçekleri! Afrikalı öğrencilerden fuhuş çetesi kurdular! Komşu şehirlerden geliyorlar, 'Söylemeye dilim varmıyor ama...'

Geçtiğimiz haftadan itibaren Karabük ve Karabük Üniversitesi gündemden düşmüyor. Okulda eğitim gören Afrikalı öğrencilerle birlikte olan kişilerin AIDS olduğuna yönelik iddialar günlerce konuşuldu. Geçen sene Karabük'te hayatını kaybeden Gabonlu Dina'nın fuhuş şebekesi içerisinde dahil edildiği ve müşterilerin de komşu şehirlerden geldiği iddia edildi. İşte Karabük'teki korkunç fuhuş ağı...

Haber 26-03-24 11:05

Karaman’da ortaokul öğrencileri Gazze için tek yürek oldu

Karaman’da İsrail’in saldırısı altındaki Gazze için duyarlı bir davranışa imza atan ortaokul öğrencileri öğretmenleriyle birlikte okulda yardım kampanyası düzenleyip, kumbaralarında biriktirdikleri paraları Gazze’ye ulaştırılması için Kızılay’a teslim etti.

Yurthaber 21-03-24 12:36

Öğretmenler Çanakkale’ye gidemeyen öğrencilere okulda Çanakkale Müzesi oluşturdu

Karaman’ın Ermenek ilçesinde Fikret Ünlü Yatılı Bölge Ortaokulu öğretmenleri Çanakkale’yi görmeyi çok isteyen öğrencileri için okulda Çanakkale Müzesi oluşturdu.

Yurthaber 21-03-24 11:44

Türkiye'nin ilk astronotu Gezeravcı, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu:

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, memleketi Mersin'in Silifke ilçesinde, mezun olduğu okulda öğrencilerle bir araya geldi.

Yurthaber 20-03-24 13:44

Samsun'da yatılı okulda iftar sonrası kan bağışı yapıldı

Samsun'un Asarcık ilçesinde yatılı bölge ortaokulunda öğrencilerle iftar yapan yetkililer ve veliler, kan bağışında bulundu.

Yurthaber 15-03-24 07:22

Edremit’te 3 yeni okulda eğitim ve öğretim başladı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde 3 okul, yapımı tamamlanan yeni binalarında faaliyete başladı.

Yurthaber 12-03-24 15:41

Liseliler yük gemileri için hidrolik sistemli köprü tasarladı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde lise öğrencilerinin birbirinden ilginç projeleri okulda sergilendi.

Yurthaber 08-03-24 15:00

Batman’da ’Uyuşturucu ile Mücadele ve Farkındalık Semineri’ düzenlendi

Batman’ın Kozluk ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadele dahilinde 6 okulda 80 öğretmene seminer verildi.

Yurthaber 07-03-24 13:42

Okulda skandal! Müdür ve öğretmen eşinin reşit olmayan öğrencileriyle yasak ilişkileri ifşa edildi... Üçlü ilişkiye zorlama...

Okul müdürü David Alan Wakefield ve eşi Rachel Jean Wakefield, aralarında reşit olmayan öğrencilerini taciz etme suçlaması da dahil olmak üzere 30 suçlamayla karşı karşıya kaldı. İkili hakkında soruşturma başlatılırken görevlerinden uzaklaştırıldıkları belirtildi.

Trend 05-03-24 15:41

Netflix dizisi One Day'in yıldızı Ambika Mod itirafıyla gündem oldu!

Netflix dizisi One Day'in yıldızı Ambika Mod, görünümü hakkında okulda yaşadığı ciddi zorbalığı anlattı. Ambika, romantik başrol olarak seçilmenin, başlangıçta reddettiği bir rol olduğunu itiraf etti.

Magazin 03-03-24 11:07

Okulda cinsel ilişki skandalı! Rehber öğretmen ve reşit olmayan öğrencinin ilişkisi ifşa edildi... Tepkiler çığ gibi büyüdü

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzey Carolina bölgesindeki bir okulda rehberlik danışmanı ve voleybol antrenörü olan görev yapan 29 yaşındaki Patrick Finley reşit olmayan bir öğrenciye cinsel tacizde bulunmakla suçlandıktan sonra görevinden istifa etti. Olayın ülkede tepkilere neden oldu.

Trend 02-03-24 15:54

Öğretmenden 2 öğrenciye cinsel istismar! Mesajları ortaya çıktı: 'Keşke aynı yaşta olsak...'

Ankara'da öğretmen Ş.D. (26), görev yaptığı okulda farklı tarihte öğrencileri E.S.K. (17) ve M.Y.T.'ye (17) cinsel istismarda bulundu. Hakkında 30 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Ş.D.'nin, öğrencisi E.S.K.'ye "Keşke aynı yaşta olsak her şey farklı olur" şeklinde mesaj attığı, öğrencilerini okul dışında da takip ettiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 01-03-24 12:30

Atık plastik şişe kapakları öğrenciler tarafından kutu oyununa dönüştürülüyor

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Sıfır Atık Kulübü tarafından okulda toplanan su şişelerinin kapakları, zeka ve strateji oyunu "beştemse" tablası ve boncuklarına dönüştürülüyor.

Yurthaber 28-02-24 11:34

Bağcılar'da 13 yaşındaki çocuk dehşeti! Kar maskesi taktı, arkadaşını evinin önünde bıçakladı: Kumpas kurmuş

İstanbul, Bağcılar'da geçtiğimiz günlerde yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. 13 yaşındaki bir çocuk okulda tartıştığı arkadaşını kar maskesi takarak önce takip etti, ardından evine gireceği sırada iki yerinden bıçakladı. Çocuğunu kanlar içinde gören aile neye uğradığını şaşırırken hemen hastaneye koştu. Arkadaşını bıçaklayan çocuk ise kısa sürede yakalandı. Bıçaklanan çocuğun annesi, "Bu bilinçli yapılmış bir şey bildiğiniz çocuğuma kumpas kurmuş" diyerek isyanını dile getirdi.

Haber 26-02-24 12:03

Okulda düştüğü öne sürüldü! Beyin kanaması geçiren 10 yaşındaki çocuk yaşam savaşı veriyor! Bakanlık soruşturma başlattı

Ankara’da kafasını okul sırasına çarptığı söylenen 10 yaşındaki kız çocuğu beyin kanaması geçirdi. Durumdan okul yönetimini sorumlu tutan baba ise yaşam savaşı veren kızının saatlerce baygın halde okulda tutulduğunu iddia etti. Kafatasında 8 kırık olduğu tespit edilen çocuğun hayati tehlikesi de sürüyor. Olayla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hem adli hem de idari soruşturma başlatılırken, Ankara Valiliği de açıklama yaptı.

Haber 23-02-24 22:59

Okulda 'devlet onaylı' bekaret testi skandalı! Yaşları 14 ila 18 arasında değişen kızlara bekaret testi yapıldığı iddia edildi...

Türkmenistan'da bir okulda yaşları 14 ile 18 arasında değişen kız öğrencilerin 'ahlaklarını değerlendirmek' için bekaret testine tabi tutulduğunun iddia edilmesi ülkede tepkilere neden oldu. Testin 'devlet onaylı' olduğunu söylenerek kız öğrencilere uygulanmasının ardından öğrencilerin test sonucuna göre bakire olmaması durumunda ise kimliklerinin açık bir şekilde paylaşıldığı söylendi.

Trend 20-02-24 13:13

İlkokulda öğretmene iğrenç taciz! Müdür, müdür yardımcısı ve bir öğretmen görevden uzaklaştırıldı: 'Gördüğü yerde Azer Bülbül şarkısı söylüyor'

Kahramanmaraş'ta bir ilkokulda yaşanan taciz skandalı akıllara durgunluk verdi. Okulda görevli öğretmen A.M., müdür N.S. tarafından hem Whatsapp'ta hem de okulda sözlü tacizlere uğradı. Şikayetçi olan öğretmene tacizler daha da arttı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne şikayet edilen müdür daha sonra olayla alakalı olan müdür yardımcısı ve bir öğretmenle birlikle görevden uzaklaştırıldı. Mağdur öğretmen, müdürün kendini gördüğü her yerde Azer Bülbül'ün 'İlle de sen' şarkısını söylediğini de belirtti.

Haber 19-02-24 15:24

İstanbul'da depreme karşı riskli 1428 okuldan 481'i yeniden yapıldı, 799'u güçlendirildi

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin (İPKB), eğitim kurumlarının depreme karşı yeniden yapım ve güçlendirme çalışmaları raporunda, "kentte riskli olduğu tespit edilen 1428 okuldan 481'inin yıkılıp yeniden yapıldığı, 799'unun güçlendirildiği, boşaltılan 148 okulda ise güçlendirme çalışmalarının sürdüğü" belirtildi.

Yurthaber 15-02-24 11:51

Okulda dehşet! Dışarı çıkmasını isteyen nöbetçi öğretmeni bıçakladı

Batman’da nöbetçi öğretmen Aydın Koşmat, okulun kantininde gördüğü ve okulla ilişiği olmadığı için dışarı çıkmasını istediği A.B. tarafından bıçaklandı. Kolundan yaralanan Koşmat, hastaneye kaldırılırken, A.B. de polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Haber 12-02-24 15:15

Batman'da bir öğretmen okulda tartıştığı kişi tarafından bıçaklandı

Batman'da okulda tartıştığı kişi tarafından bıçaklanan lise öğretmeni kolundan yaralandı.

Yurthaber 12-02-24 14:37

Siirt’te 89 milyon 750 bin liraya inşa edilen okulda ilk ders

Siirt’te 89 milyon 750 bin liraya inşa edilen Atatürk Anadolu Lisesi’nde ilk ders yapıldı.

Yurthaber 12-02-24 14:33

Katil 11 maktül 12 yaşında! Sınıfın ortasında maket bıçağıyla arkadaşının boğazını kesti... Kan donduran anlar

Japonya'daki bir okulda 11 yaşındaki Natsumi Tsuji isimli bir öğrenci 12 yaşındaki arkadaşını boğazını maket bıçağıyla keserek öldürdü. Öğle yemeği sırasında yaşan kan donduran olay ülkenin gündemine yerleşti. 11 yaşındaki öğrenci arkadaşını ikna ettiğini söyleyerek kendisini savundu.

Trend 06-02-24 13:25

İki velinin okuldaki kavgası sosyal medyada çok konuşuldu! Saç saça baş başa kavga ettiler.. Polis ayırmak zorunda kaldı

İskoçya'daki bir okulda çocukları dersteyken onları kapının önünde bekleye iki veli arasında yaşanan tartışma kısa sürede kavaga dönüştü. Veliler saç saça baş başa kavga ederken çevredekiler onları ayırmayı başaramadı. Kavganın büyümesi üzerine devreye polisler girdi.

Trend 31-01-24 15:47

7 yaşındaki dört öğrencisini taciz ettiği iddia edilen öğretmen tutuklandı! Polisleri bir anda karşısında görünce bayıldı

Tayland'ın Pathum Thani eyaletindeki uluslararası bir okulda çalışan bir dil öğretmeni, yaşları yedi ile sekiz arasında değişen dört okul çocuğu taciz ettiği iddia edilerek tutuklandı. İsmi sadece David olarak açıklanan öğretmen polisleri karşısında görünce panik yaşayarak yapıldı. Olay yerine sağlık ekiplerinin çağırılması ve müdahale edilmesinden öğretmen tutuklandı.

Trend 26-01-24 09:17

Miniklerin yağmur hasadıyla tonlarca su tasarruf edildi

8 yıl önce başlattığı "Minik Minik Ellerim Susuz Büyümez Düşlerim" projesi ile 234 okulda 37 bin 845 öğrenciye suyun önemi ve tasarrufunu anlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, geçen yıl başlattığı “Minik Eller Yağmur Topluyor” projesi ile 40 anaokulunda yağmur hasadı yaptı.

Yurthaber 24-01-24 11:43

Kars'ta 12 okulda akıl ve zeka oyunları sınıfı oluşturuldu

Kars'ta İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile belediye işbirliğinde hayata geçirilen Akıl Küpü Projesi kapsamında, 12 okulda "akıl ve zeka oyunları" sınıfı oluşturuldu.

Yurthaber 19-01-24 14:35

Gümüşhane’de 18 bin 349 öğrenci karne alarak yarıyıl tatiline girdi

Gümüşhane’de eğitim öğretim yılının ilk döneminin bitmesiyle birlikte il genelinde toplam 150 okulda 18 bin 349 öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi.

Yurthaber 19-01-24 11:47

Kızılcık Şerbeti’nin Umut’u Serkan Tınaz'dan 'Nursema' itirafı... 'Hayalimiz vardı'

İddialı dizi Kızılcık Şerbeti’nin Umut’u Serkan Tınaz “Nursema”ya hayat veren partneri Ceren Karakoç ile ilgili konuştu. Tınaz, “Ceren okulda badimdi” dedi.

Magazin 16-01-24 12:33

Okulda öğretmen dehşeti! 6 yaşındaki çocuklara yaptıkları 'pes' dedirtti

Antalya’da bir ilkokulda, spor eğitmeni A.U.'nun öğrencilere yaptıkları 'pes' dedirtti. A.U., sınıfta konuşan 6 yaşındaki çocukları karanlık odaya kapattığı, ders boyunca duvara döndürüp beklettiği şikayeti üzerine görevden alındı. İşte detaylar...

Haber 12-01-24 14:40

Öğretmenden öğrencisine cinsel istismar! Savunması 'pes' dedirtti: 'Suç olduğunu bilmiyordum'

Bursa’da özel okulda yabancı dil öğretmeni olarak çalışan S.Y. (38), sınavından 100 tam puan aldığı için ödül olarak kahve ikram etme bahanesiyle evine davet ettiği kız öğrencisi Ö.K.'ya (14) cinsel istismarda bulundu. Ö.K.'nin ailesi, S.Y.’nin kızlarına cinsel istismarda bulunduğunu, cinsel içerikli fotoğraflar gönderdiğini belirledi. S.Y., ‘cinsel istismar’dan 10 yıl, ‘hürriyeti yoksun kılma’ suçundan ise 2,5 yıl olmak üzere toplam 12,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

Haber 11-01-24 10:59

Depremzede kardeşlere yapılan ayıp tepki topladı! Korkudan aynı yatakta uyuyorlar diye yurtta ve okulda istenmediler: Kızların eşcinsel, gel kayıtlarını al

6 Şubat depremlerine Antakya'da yakalanan ikiz kız kardeşlere yapılan büyük ayıp infial yarattı. Yurt yönetimi, 16 yaşındaki kardeşlerin iddiaya göre yaşadıkları deprem travması nedeniyle korkularından aynı yatakta uyumalarını 'eşcinsellik' ile ilişkilendirdi. Depremzede kardeşlerin babalarına telefon açıldı, "Kızların eşcinsel, okulda ve yurtta kızları istemiyoruz" dendi ve kızların kayıtlarının alınmasını istedi.

Haber 10-01-24 12:08

Şanlıurfa'da ayağı okul sırasına sıkışan öğrenciyi itfaiye kurtardı

Şanlıurfa'da okulda ayağı oturduğu sıraya sıkışan öğrenci, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Yurthaber 05-01-24 07:56

ABD'nin Iowa eyaletinde liseye silahlı saldırı! 1 ölü 3 yaralı

ABD'nin Iowa eyaletinde bir okula düzenlenen silahı saldırıda, zanlı ölü ele geçirilirken, 3 kişinin yaralandığı açıklandı. Dallas İlçe Şerifi Adam Infante, saldırı ders saatinden önce gerçekleştiği için okulda az sayıda öğrenci ve öğretmen bulunduğu bilgisini paylaştı.

Haber 04-01-24 23:01

Okulda cemaat kitapları dağıtıldı, sosyal medyada gündem oldu! Valilik harekete geçti

Ordu'nun Altınordu ilçesindeki bir lisede Işık Cemaati'ne ait kitapların ücretsiz dağıtılması sosyal medyada gündem oldu. Tepki çeken görüntüler üzerine, okul müdürü T.T. (49) hakkında valilik tarafından soruşturma başlatıldı. İşte detaylar...

Haber 28-12-23 15:59

Okulda akran zorbalığı kamerada! Görüntüler kan dondurdu

İzmir'de 17 yaşındaki lise öğrencisi, okul arkadaşları tarafından darbedildi. Okuldaki akran zorbalığı, saniye saniye kameraya yansıdı. İşte detaylar...

Haber 28-12-23 10:59

Skandal olay! Öğrencisiyle ilişkiye girip fotoğraf gönderdi

ABD'deki bir okulda 42 yaşındaki öğretmen Michelle Parry, bir öğrencisiyle üç ay boyunca ilişkiye girdi. Müzik öğretmeni olduğu öğrenilen Parry'nin öğrencisiyle iki yıl ilişki yaşadığı ve bu süre zarfında öğrencisine çıplak fotoğraflar yolladığı ortaya çıktı.

Trend 23-12-23 16:43
abd

Korku dolu anlar kamerada! Okulda kalbi duran öğrenciyi, öğretmeni hayata döndürdü

Amasya’da 13 yaşındaki Çetin Çelebi, okul bahçesinde oynarken bir anda yere yığıldı. Kalbi duran öğrenciye, ilk müdahaleyi nöbetçi öğretmen Anıl Şenol Torbacı yaptı. Olayı görüp gelen Fen Bilgisi Öğretmeni Hüseyin Aktaş, katıldığı ilk yardım eğitiminde öğrendiği kalp masajı ve suni teneffüs ile öğrencisini yaşama bağladı. Korku dolu o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 22-12-23 09:55

Fiyatı 1159 TL'ye düştü! Stanley Klasik Vakumlu Termos'ta yılın son fırsatı

Evde, ofiste, kampta, okulda, seyahatte sizi hiç yalnız bırakmayacak, dilediğiniz içeceğinizi keyifle içmenizi sağlayacak kaliteli bir termos arayışındaysanız, Stanley ile tanışmanızın zamanı geldi demektir. Amazon'un Prime üyelerine özel Yılın Son Fırsatları kapsamında 670 TL indirimle satışa sunulan Stanley Klasik Vakumlu Termos sizi bekliyor. Bizden söylemesi, bu fiyat bir daha gelmez!

Haber 20-12-23 11:36

Veliden hamile öğretmene sınıfta öğrencilerin önünde saldırı! O anlar kamerada... Öğretmen baygınlık geçirdi

Başakşehir’de bir okulda, hamile öğretmeni darp eden ve polis ekiplerince gözaltına alınan veli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Velinin öğretmene saldırı anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Öğretmenin olay yerinde kısa süreli baygınlık ve şok geçirdiği öğrenildi. Öte yandan öğrencinin gelişim ve eğitim süreçlerinden kaynaklı veli ile öğretmen arasında süregelen bir anlaşmazlığın olduğu anlaşıldı.

Haber 19-12-23 19:32

Yer: Trabzon! Çocuğun bileğine sarıp eve yolladılar: '2023'ün Türkiye'sinde bu karton nedir?'

Trabzon'da 11 yaşındaki çocuk, okulda düşünce ayağında şişlik oluştu. Arsin Devlet Hastanesi'ne götürülen çocuk, burada ayak bileği kartona konulup, sargı bezi ile sarılı bir şekilde başka bir hastaneye sevk edildi. Hastanede çatlak tespit edilen çocuğun ayağı alçıya alındı. Çocuk, taburcu edilirken, aile, 'kartonlu ilk yardım'a tepki gösterip, polise şikayetçi oldu. Şikayet üzerine İl Sağlık Müdürlüğü, inceleme başlattı.

Haber 18-12-23 07:36

7 yaşındaki Elvin'in kahreden ölümü! Okulda fenalaşıp yaşamını yitirdi... İncelemeler yapılıyor

Gaziosmanpaşa'da ilköğretim okulunda fenalaşan 7 yaşındaki Elvin Ak hayatını kaybetti. Çocuğun ölüm nedeninin Adli Tıp Raporu'ndaki incelemenin ardından belli olacağı kaydedilirken, cenazeye katılan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür, "Bununla ilgili zaten incelemeler yapılıyor. Gerekli incelemeyi de müfettişlerimiz yapacak" dedi. Elvin Ak'ın dayısı Ethem Güneş ise Sadece benim tek istediğim şey şu, o kör noktayı kamera görmüyor. O noktayı da kamera görsün." diye konuştu.

Haber 17-12-23 12:22

Okul bahçesinde oluşan obruğa hafriyat kamyonu düştü

Batman’da okul bahçesinde oluşan obruğa hafriyat yüklü kamyonu düştü. Olay anında okulda kimsenin bulunmaması olası facianın önüne geçti.

Haber 15-12-23 18:32

Kızlarının telefonunu inceleyen aile fotoğrafları gördü... Sapık öğretmenin savunması şoke etti! 15 yaşından büyük sanmış, 'ödüllendireceğim' demiş

İğrenç olay Bursa'da meydana geldi. Özel bir okulda yabancı dil öğretmeni olarak görev yapan 38 yaşındaki S.Y.'nin., sınavdan 100 puan aldığı için ödüllendireceğini söylediği kız öğrencisi Ö.K.'ye (14) cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı. Aile, kızlarının cep telefonuna bakmasıyla cinsel içerikli fotoğrafları görürken, öğretmenin otomobilinin camlarını kırıp lastiklerini patlattı. 22 yıl istemiyle açılan davada tutuklu öğretmen S.Y., "Öğrencimin 15 yaşından büyük olduğunu düşünmüştüm" dedi.

Haber 13-12-23 12:24