Olay Haberleri

Malatya'da feci olay! Ağır hasarlı binada söktüğü kapı ile 4. kattan aşığı düştü

Malatya Battalgazi'de yürek yakan bir olay meydana geldi. Ağır hasarlı binanın 4. katındaki kapıyı sökerken kapı ile birlikte aşağı düşen bir kişi ağır yaralandı. İşte detaylar...

Haber 03-12-2023 19:14

Beşiktaş'ta skandal olay! Araçlarından inen grup caddeyi trafiğe kapattı

Beşiktaş'ta, asker uğurlama konvoyu yapan bir grup, otomobil ve motosikletleriyle caddeyi bir süre trafiğe kapattı. Araçlarından inen grubun askere gidecek olan arkadaşlarını havaya atarak eğlendiği anlar, trafikte ilerlemeye çalışan bir otobüsün yolcusu tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 03-12-2023 01:17

Sivasspor - Fiorentina maçında sahaya girip futbolcunun burnunu kırmıştı! O saldırgan ve bir taraftar daha tutuklandı

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu'nda Sivasspor'un Fiorentina'yı konuk ettiği karşılaşmanın son anlarında sahaya girerek Fiorentinalı futbolcu Alessandro Bianco'ya saldıran 2 taraftar, adliyeye sevk edilmişti. İki saldırgan, Cumhuriyet Savcılığı'ndaki sorgu işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Spor 17-03-2023 13:49

Olayların faturası ona kesilmişti! Zeki Yavru, ateş püskürdü: Kimsenin haddi değildir

Samsunspor'un takım kaptanlarından Zeki Yavru, Sakaryaspor maçında yaşanan saha olayları hakkında açıklamalarda bulundu. Kendisini suçlayan Sakaryasporlu oyuncu Burak Süleyman'a seslenerek, "Benim 15 senelik kariyerimi sorgulamak, karakterimi yargılamak kimsenin hakkı ve haddi değildir" dedi.

Spor 11-03-2023 16:29

Diğer Haber Etiketleri

Olay

Olay Hakkındaki Haberler Mynet'te. Olay Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kalecinin kafasına korner direğiyle vurulmuştu! Olaylı İzmir derbisinde işaret fişeği atan sanığa 23 yıla kadar hapis istemi...

İzmir'de, Göztepe ile Altay arasında oynanan ve olayların çıktığı derbiye ilişkin Göztepeli taraftar M.Ç'yi işaret fişeğiyle yaralayan F.E. hakkında 3 suçtan 23 yıla kadar hapis cezası istendi. 22 sanık hakkında ise 'kasten öldürmeye teşebbüs suçuna yardım'dan ceza talep edildi.

Spor 20-01-2023 17:58

Kafasına korner direğiyle vurulan kaleci, saldırgandan şikayetçi olmadı! Olaylı Göztepe - Altay maçında aldığı darbeyle yere yığılan Ozan Evrim Özenç, o kişiyi affetti...

Göztepe, ev sahipliği yaptığı maçta Altay ile karşı karşıya gelmiş ve larşılaşmanın 23. dakikasında tribünde yaşanan olaylar sonrasında bir ambulans, köşe gönderinin bulunduğu noktaya hızla gitmişti. Futbolcular; sahaya ambulansın girmesinin ardından o bölgeye doğru yönelmiş, içeriye atlayan bir taraftar, Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'e elindeki korner direğiyle vurmuştu. Bu olayın ardından tutuklanan saldırgan için sıcak bir gelişme yaşandı.

Spor 19-12-2022 22:59

Amatör maçta korku dolu anlar! Tekme ve yumruklar havada uçuştu, polis sahaya girdi!

İstanbul 1. Amatör Lig’de oynanan Esenayspor-Eroğluspor maçında iki takım oyuncuları arasında tekme ve yumruklu kavga çıktı. Kavga anları maçı izleyen bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi. Şans eseri kimsenin yara almadığı olaylarda polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı.

Spor 19-12-2022 16:29

Soma'da akrabası tarafından av tüfeğiyle vurulan çocuk öldü

Manisa'nın Soma ilçesinde akrabası tarafından av tüfeğiyle vurulan çocuk yaşamını yitirdi.

Yurthaber 13-12-2022 08:00

Maç bir anda karıştı, polis sahaya girdi ve kaleci ambulansa alındı! BAL'da 4 kırmızı kartın çıktığı müsabakada olaylar bir türlü dinmedi...

BÖLGESEL Amatör Ligi (BAL) 8'inci Grup'ta mücadele eden Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, 4 kırmızı kartın çıktığı karşılaşmada Sarayönü Belediyespor'la 2-2 berabere kaldı.

Spor 12-12-2022 10:52

Bursa'da olaya müdahale etmek için tırmandığı balkondan düşen polis hayatını kaybetti

Bursa'da olaya müdahale etmek için tırmandığı balkondan düşen polis hayatını kaybetti

Yurthaber 15-10-2022 08:14

'Fasıl neden bitti?' kavgasında silah çekildi! Fenerbahçe tribün lideri Cem Gölbaşı'nın kafasında şişe kırdılar!

Sarıyer'de ünlü bir balıkçıda fasılın bitmesinin ardından bir grup taşkınlık çıkardı. Çıkan olayda taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler'in tribün lideri Cem Gölbaşı'nın kafasında şişe kırdılar. Taşkınlık çıkaran grupta bir kişinin silah çektiği ve bir süre sonra ise havaya ateş açtığı görüldü. Kavganın çıkmasına sebep olan kişiler, polis tarafından kısa süre içerisinde yakalandı.

Spor 18-09-2022 10:33

Son dakika: Rennes - Fenerbahçe maçında Jorge Jesus'u çıldırtan olay! Tribüne döndüğü anda zor tuttular...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu ikinci haftasında Fransa'nın Rennes takımına konuk oldu. Roazhon Park'ta oynanan müsabaka, 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı. 2-0'dan geri dönen Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, golün ardından Fransız ekibinin taraftarlarıyla tartıştı. Kendisine sözlü şekilde sataşılan Jorge Jesus, aynı şekilde karşılık verince ortalık karıştı.

Spor 16-09-2022 00:53