Olcan Adın Haberleri

Selçuk İnan'ın ekibinde sürpriz isim! Görenler ilk bakışta tanıyamadı...

Kasımpaşa’da Selçuk İnan dönemi başladı. Sezon sonuna kadar takımın başında olacak olan Selçuk İnan, “Örnek aldığım ve başarılarını iyi anlamda kıskandığım isim Fatih Terim. Hedeflediğim ve inandığım ne varsa şu anda gerçekleşiyor” dedi. Genç teknik adamın ekibi de belli oldu. Selçuk İnan'ın ekibinde eski Galatasaraylı Olcan Adın'ın yer alması dikkat çekti.

Spor 22-11-2022 17:17

Marcao'ya olay sözler! Kerem Aktürkoğlu kavgası...

Galatasaray'ın eksi futbolcusu Olcan Adın, Konyaspor maçında Marcao'nun sahaya kaptan olarak çıkmasını sert sözlerle eleştirdi. Kerem Aktürkoğlu ile kavgasına değinen Olcan Adın, sosyal medyada gündem oldu.

Spor 05-03-2022 21:11

Eski yıldız sosyal medyadan Galatasaray'a isyan etti! Paylaşımına beğeni yağdı

Galatasaray'ın eski futbolcusu Olcan Adın, sarı-kırmızılıların Giresunspor'a mağlup olduğu karşılaşmada oynanan futbola isyan etti. Sosyal medyadan paylaşım yapan Adın, "Çok üzülüyorum bu duruma düştüğümüz için. Rica etsek kaleye gidebilir miyiz?" ifadelerini kullandı. Eski futbolcunun paylaşımına kısa süre içinde binlere beğeni geldi.

Spor 09-01-2022 11:31

Fenerbahçe-Gaziantep FK maçı sırasında Olcan Adın'dan olay paylaşım

Fenerbahçe'nin Gaziantep FK'yı ağırladığı maçta konuk ekibin iptal edilen golü tartışmalara neden olurken Fenerbahçe ve Galatasaray'ın eski futbolcusu Olcan Adın'dan sert bir paylaşım geldi.

Spor 13-04-2021 11:53

Olcan Adın

Olcan Adın Hakkındaki Haberler Mynet'te. Olcan Adın Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.