Olimpiyat Adasi Haberleri

Fransa'da Olimpiyat alarmı! 46 ülkeden yardım istendi

Fransa'da hükümet Moskova'daki terör saldırısının ardından güvenlik önlemlerini üst düzeye çektikten sonra bir adım daha attı. Yazın yapılacak Olimpiyat Oyunları’nın güvenliğini sağlamak için 46 ülkeden güvenlik desteği istedi.

Haber 2024-03-30 11:36:27

Boksta 2024 hedefi: Avrupa'nın zirvesi ve rekor sayıda olimpiyat madalyası

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, gelecek ay düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda zirveye çıkmak istediklerini daha sonra da Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda rekor sayıda madalya beklediklerini söyledi.

Yurthaber 2024-03-28 11:19:18

Olimpik Kadın Boks Milli Takımı'nın Kastamonu kampı sürüyor

Olimpik Kadın Boks Milli Takımı'nın, Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Kastamonu'da girdiği kampa aralarında olimpiyat ikincisi Buse Naz Çakıroğlu'nun da bulunduğu madalyalı isimler dahil oldu.

Yurthaber 2024-03-19 15:16:03

20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları

Erzurum'da düzenlenen 20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları'nda (Deaflympics) alp disiplini branşında son madalyalar sahiplerini buldu.

Yurthaber 2024-03-12 07:44:48

Diğer Haber Etiketleri

Fransa olimpiyat avrupa şampiyonası Belgrad Boks kamp Kastamonu Erzurum Balıkesir busenaz da, devam edecek fenerbahçe kulübün şampiyonluklar Busenaz Sürmeneli Atatürk Olimpiyat Stadı nasıl gidilir atatürk olimpiyat stadı nerede paylaşım İsrail Kocaeli atatürk olimpiyat Fatih Karagümrük iyet sezon süper li Süper Lig karagümrük beşiktaş Güven Yalçın ligi maçın son dü asya şampiyonlar ligi kavga Denizli a milli futbol takımı a milli takım hazırlık maçı maçı Türkiye Ümit Özat ak bıraktı dakika haberleri n dakika haberleri Almanya son dakika son dakika haberleri haberler galatasaray tff yayınlanacak maç, trabzonspor, Trabzonspor ind a milli voleybol takımı Voleybol erden kadın sporcu kadın sporcular yaşında başörtüsü birleşmiş milletler milli takım abd filenin efeleri Paris tahta kurusu takım a milli erkek voleybol takımı yapılan açıklama İstanbulspor aday hedefi oldular a milli kadın voleybol takımı Filenin Sultanları voleybol maçı ne zaman Avrupa sıralaması gomis türkiye milli voleybol takımı Arjantin Eda Erdem vargas Hande Baladın Zehra Güneş filenin sultanları arjantin türkiye a Peru voleybol maçı trt atan türkiye a milli 10 sinan erdem 12 dev adam a milli erkek basketbol takımı de Basketbol FIBA türkiye futbol federasyonu şampiyonlar ligi manchester city Mehmet Büyükekşi Inter Club d'Escaldes UEFA İlkay Gündoğan hakemi hakemlik uefa şampiyonlar ligi finali At Devler Ligi nuri şampiyonluk kupası

Ören plajları olimpiyat elemelerine ev sahipliği yapacak

Burhaniye ilçesinde, Ören Plajları Olimpiyat Elemelerine ev sahipliği yapacak.

Yurthaber 08-03-24 12:02

20. Kış Deaflympics Olimpiyat Oyunları meşalesi yakıldı

Erzurum’da 2-12 Mart tarihlerinde düzenlenecek olan İşitme Engelliler 20. Kış Deaflympics Olimpiyat Oyunları’nın meşalesi yakıldı.

Yurthaber 29-02-24 15:38

Fenerbahçe, olimpiyat ve dünya şampiyonu boksör Busenaz Sürmeneli'yi kadrosuna kattı

Fenerbahçe Kulübü, olimpiyat ve dünya şampiyonu milli boksör Busenaz Sürmeneli'yi renklerine bağladı.

Spor 16-02-24 14:09

Atatürk Olimpiyat Stadı'na nasıl gidilir? Atatürk Olimpiyat Stadı nerede?

Uluslararası futbol müsabakaları ve Dünya atletizm şampiyonalarının gerçekleştirilebildiği, IAAF, FIFA ve IOC stadyum şartlarını karşılayan Atatürk Olimpiyat Stadı her maç döneminde ilgi konusu olmaktadır. Bu dönemde stadın nerede olduğu ve nasıl ulaşılabileceği araştırılır. Peki, Atatürk Olimpiyat Stadı'na nasıl gidilir?

Haber 21-01-24 20:27

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Gomis, İsrail'i eleştirdiği için 2024 Olimpiyat Komisyonundan atıldı

İsrail'in sömürgecilik politikasını eleştiren eski Fransız basketbolcu Emilie Gomis, 2024 Olimpiyat Oyunları Atletleri Komisyonundan çıkarıldı.

Spor 05-01-24 16:43

Boks heyecanı Darıca’da yaşanacak

Darıca’da olimpiyat şampiyonu milli sporcular Busenaz Sürmeli ve Buse Naz Çakıroğlu’nun da katılımıyla düzenlenecek olan Türkiye Büyük Kadınlar Boks Şampiyonası sporseverlere unutulmaz bir turnuva yaşatacak.

Yurthaber 05-01-24 09:50

Türkiye'ye dönen Güven Yalçın, Süper Lig'in tozunu attırıyor! Yine skor katkısı yaptı

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Karagümrük ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan müsabaka, ev sahibi Karagümrük'ün 3-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Karşılaşmaya damga vuran isim ise Güven Yalçın oldu. İşte detaylar...

Spor 01-12-23 23:15

Asya Şampiyonlar Ligi'nde ortalık savaş alanına döndü, dakikalarca birbirlerini dövdüler!

Asya Şampiyonlar Ligi H Grubu 5. maçında Zhejiang ile Buriram karşı karşıya geldi. Huizhou Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan müsabaka, Zhejiang'ın 3-2'lik galibiyetiyle sonuçlandı. Karşılaşmada son düdüğün çalmasının ardından her iki takım oyuncuları ve antrenörleri birbirine girdi. Kavga, dakikalarca devam etti ve güvenlik güçleri ayırmakta güçlük çekti. İşte detaylar...

Spor 29-11-23 19:14

Cumhuriyet’in anısına ve Olimpiyat Şampiyonun adına güreş turnuvası düzenlendi

Merkezefendi Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen Cumhuriyetin 100’üncü yılı anısına ve kentin Olimpiyat Şampiyonu Hasan Güngör’ün adına U13-U17 yaş kategorisindeki Güreş Turnuvası düzenlendi.

Yurthaber 20-11-23 14:08

Ümit Özat'ın Almanya galibiyetine yaptığı yoruma tepki yağıyor!

A Milli Takım, hazırlık maçında Almanya ile karşı karşıya geldi. Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi A Milli Takım, 3-2'lik skorla kazandı. Bu galibiyetin ardından gelen sevinçlere tepki gösteren eski futbolcu Ümit Özat, sosyal medya hesabından tepki çeken bir paylaşımda bulundu.

Spor 19-11-23 09:36

MAÇ SONUCU: A Milli Takımımız, Berlin'de Almanya'yı devirdi! Ay-Yıldızlılar, rakibine sahayı dar etti

Son dakika haberleri: Almanya ile A Milli Takımımız, düzenlenen özel maçta karşı karşıya geldi. EURO 2024'e katılmayı garantileyen kırmızı - beyazlılar, finalin oynanacağı Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan müsabakada rakibini mağlup etti. Ay-Yıldızlı ekibimiz, maçta 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen geri dönmeyi başardı ve Almanya'yı 3-2 yendi. İşte karşılaşmadan detaylar...

Spor 19-11-23 00:45

Son dakika: Galatasaray'dan TFF'ye Süper Kupa başvurusu! Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynansın!

Son dakika haberleri: 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Sarı - kırmızılı kulüp, Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa finalinin yerinin değiştirilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi başvuru yaptı. İşte detaylar...

Spor 17-11-23 16:15

Almanya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Galler karşılaşması öncesi oynanacak olan Almanya Türkiye maçı hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Almanya Türkiye hazırlık maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. EURO 2024 elemeleri D grubunda mücadele eden A Milli Takımı'mız salı günü ise Galler ile kozlarını paylaşacak. A Milli Takımı'mız Galler maçı öncesi 74 bin 475 seyirci kapasiteli Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda önemli bir sınav verecek. Peki, Almanya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Almanya Türkiye maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte A Milli Takımı'mızın muhtemel 11'leri...

Spor 17-11-23 09:11

Almanya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Almanya Türkiye hazırlık maçı şifreli mi? Milli maç canlı yayın bilgisi

Almanya Türkiye maçı hazırlık maçı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın ardından A Milli Takım Galler'e konuk olacak, Alman ekip ise Viyana'da Avusturya ile özel maça çıkacak. Almanya Türkiye maçının tarihi, saati ve canlı yayınlanacağı kanal merak konusu oldu. Peki, Almanya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 15-11-23 10:44

MAÇ SONUCU: Karagümrük ile Trabzonspor yenişemedi! Abdullah Avcı, ilk puan kaybını yaşadı...

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan ve birçok pozisyonun yaşandığı maçta kazanan çıkmadı. Taraflar sahadan 1'er puanla ayrılırken, bordo - mavili takımın başında ikinci maçına çıkan Abdullah Avcı, ilk puan kaybını yaşadı. Öte yandan Trabzonspor da bu sezon ilk beraberliğini aldı. İşte detaylar...

Spor 29-10-23 17:57

Los Angeles'taki 2028 Olimpiyat Oyunları'na 5 branş dahil edildi

Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC), 5 spor branşını 2028 Los Angeles Olimpiyat Oyunları'na dahil etti.

Spor 16-10-23 12:53

Filenin Efeleri'nden Mısır'a geçit yok!

A Milli Erkek Voleybol Takımı, Japonya’da düzenlenen Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu altıncı maçında Mısır’ı 3-1 mağlup etti.

Spor 07-10-23 09:08

Fransa'nın olimpiyatlardaki başörtüsü yasağına tepkiler büyüyor! Birleşmiş Milletler de devreye girdi...

Fransa'da 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na milli sporcularının başörtüsüyle katılmasına getirilen yasağa başörtülü Fransız basketbolcu Salimata Sylla, "Bizi istemeyen bir ülkede doğduğumuzu görmek, üzücü olduğu kadar aşağılayıcı." diyerek tepki gösterdi.

Spor 05-10-23 18:09

A Milli Takım, Almanya ile özel maçta karşılaşacak

A Milli Futbol Takımı, 18 Kasım Cumartesi günü Almanya ile Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda özel maçta karşılaşacak.

Spor 05-10-23 12:50

Filenin Efeleri, elemelerdeki üçüncü maçında ABD'ye yenildi

A Milli Erkek Voleybol Takımı, Japonya’da düzenlenen Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu üçüncü maçında ABD'ye 3 - 1 mağlup oldu. Filenin Efeleri, bu sonuçla elemelerdeki ikinci yenilgisini aldı.

Spor 03-10-23 12:49

Filenin Efeleri, Slovenya’ya mağlup oldu

A Milli Erkek Voleybol Takımı, Japonya’da düzenlenen Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu ikinci maçında Slovenya’ya 28-26, 30-28 ve 25-22’lik setlerle 3-0 mağlup oldu.

Spor 01-10-23 10:32

Fransa'nın başkenti Paris'te tahtakurusu istilası! Hükümet müdahale kararı: 'Hiç kimse güvende değil'

Fransa'nın başkenti Paris, olimpiyat oyunları öncesinde tahtakurusu kriziyle boğuşuyor. Kentte toplu taşıma ve sinema gibi kamu alanlarında yoğun bir şekilde tahta kurusu görülüyor. Halk, sosyal medyada toplu taşıma araçlarında bulunan tahtakurularından videolar paylaşmaya başladı. Yaşananlar sonrasında hükümet müdahale kararı aldı, Paris Belediye Başkanı Yardımcısı Emmanuel Gregoire ise “Gerçekte hiç kimsenin güvende olmadığını anlamalısınız" dedi.

Haber 30-09-23 14:05

SON DAKİKA | A Milli Takım, Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri'ne galibiyetle başladı! Sırbistan'ı mağlup ettiler

Son dakika haberi: A Milli Erkek Voleybol Takımı, Japonya'da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri'ne galibiyetle başladı. Milliler, B Grubu ilk maçında Sırbistan'ı 3 - 1 mağlup etti.

Spor 30-09-23 08:57

İstanbulspor - Galatasaray maçındaki o görüntü büyük tepki çekmişti! TFF açıkladı: Sözleşme feshedildi!

İstanbulspor ile Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında kozlarını paylaşmıştı. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan müsabaka, sarı - kırmızılıların 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. Saha zemini ise sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Atatürk Olimpiyat Stadı'nın bakımını yapan firmanın sözleşmesinin 28 Eylül Perşembe günü itibarıyla feshedileceğini duyurdu.

Spor 27-09-23 20:15

İSTANBULSPOR GALATASARAY MAÇI SONUCU! Süper Lig İstanbulspor Galatasaray maçı kaç kaç bitti?

İstanbulspor Galatasaray maçı canlı olarak ekrana geldi. Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçı bugün Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynandı. Sporseverler İstanbulspor Galatasaray maçı sonucu internette araştırmaya başladı. Peki, İstanbulspor Galatasaray maçı kaç kaç bitti?

Spor 26-09-23 22:43

Yurda dönen Filenin Sultanları bu sefer business class uçtu! 'Artık madalyanın rengini konuşuyoruz!'

Japonya’nın başkenti Tokyo’da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri’nde B Grubu’nda 7’de 7 yaparak olimpiyatlara katılma hakkı elde eden A Milli Kadın Voleybol Takımı, Türkiye’ye döndü. İstanbul Havalimanı’na gelen millileri, çok sayıda taraftar karşıladı.

Spor 26-09-23 11:15

Türkiye Belçika voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Belçika voleybol maçı hangi kanalda? Filenin Sultanları durdurulamıyor!

Türkiye Belçika voleybol maçı tarih ve yayın bilgisi merak ediliyor. Filenin Sultanları, Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu'nda Japonya'yı 3-1 mağlup etmişti. A Milli Kadın Voleybol Takımı, Belçika ile karşı karşıya gelecek. 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri'nde 6'da 6 yapan Filenin Sultanları olimpiyatlara gitmeye hak kazandı. Peki, Türkiye Belçika voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Belçika voleybol maçı hangi kanalda? Filenin Sultanları durdurulamıyor!

Spor 24-09-23 16:01

Filenin Sultanları tarih yazmaya devam ediyor! Japonya'yı devirip Olimpiyatlara gitmeye hak kazandık...

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu altıncı maçında ev sahibi Japonya ile karşı karşıya geldi. Setlerde 1-0 geriye düşen millilerimiz harika bir geri dönüşle maçı 3-1 kazanarak Olimpiyatlara gitme hakkı kazandı.

Spor 23-09-23 15:19

Bafetimbi Gomis: Filenin Sultanları’na, güçlü, akıllı, iştahlı oynayan Türk kadınlarına geldik

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın, Japonya’da gerçekleştirilen 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu beşinci maçında Brezilya’yı 3-0 mağlup ettiği müsabakayı Galatasaray’ın eski futbolcusu Bafetimbi Gomis de kızıyla birlikte tribünden takip etti. Gomis, sosyal medya hesabından, "Kızımı okuldan aldım ve ona güzel bir örnek göstermek için ’Filenin Sultanları’na, güçlü, akıllı, iştahlı oynayan Türk kadınlarına geldik" notuyla paylaşım yaptı.

Spor 22-09-23 15:58

SON DAKİKA: Filenin Sultanları Brezilya'ya set vermedi! 5'te 5...

2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu'nda mücadele eden Filenin Sultanları 5. maçında Brezilya'yı 3-0 mağlup etti.

Spor 22-09-23 11:36

Filenin Sultanları önüne geleni darmaduman ediyor! Şimdi ki kurban Arjantin oldu...

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Japonya'da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu dördüncü maçında Arjantin'i 3-1 yenerek 4'te 4 yaptı.

Spor 20-09-23 08:53

Türkiye Arjantin voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Arjantin voleybol maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Türkiye Arjantin voleybol maçı tarih ve yayın bilgisi merak ediliyor. Filenin Sultanları, Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu'nda Peru'yu 3-1 mağlup etmişti. A Milli Kadın Voleybol Takımı, Arjantin ile karşı karşıya gelecek. Peki, Türkiye Arjantin voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Arjantin voleybol maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 19-09-23 23:31

Filenin Sultanları'na durmak yok! Peru'yu da yenerek 3'te 3...

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu üçüncü maçında Peru'yla karşı karşıya geldi. Filenin Sultanları, rakibini 3-1 mağlup etti ve 3'te 3 yaptı.

Spor 19-09-23 08:58

Türkiye Peru voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Peru maçı hangi kanalda? Filenin Sultanları büyük karşılaşmaya hazır

Türkiye Peru voleybol maçı canlı olarak ekrana gelecek. Olimpiyat elemelerinde Japonya'da oynanan B grubunda mücadele eden Filenin Sultanları bu maçtan da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Peki, Türkiye Peru voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Peru maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 18-09-23 11:27

Filenin Sultanları, Bulgaristan'ı 3-0 mağlup ederek ikide iki yaptı!

Filenin Sultanları, olimpiyat elemelerindeki ikinci maçında Bulgaristan'ı 3-0 mağlup ederek 2'de 2 yaptı. Filenin Sultanları, bu maçla birlikte üst üste 17. galibiyetini almış oldu.

Spor 17-09-23 08:39

Filenin Sultanları galibiyetlerine kaldığı yerden devam ediyor! Olimpiyat meşalesini yaktılar, Porto Riko'yu set vermeden devirdik

Avrupa şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'mız, Olimpiyat elemeleri kapsamında Porto Riko ile karşı karşıya geldi. Sabah 7.00'de oynanan karşılaşmada milliler, oldukça rahat bir maç çıkarırken rakibini 3-0 mağlup etti. -0 kazandı.

Spor 16-09-23 09:56

Türkiye Porto Riko voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Porto Riko maçı hangi kanalda? Filenin Sultanları sahaya çıkacak!

Türkiye Porto Riko voleybol maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Paris 2024 Olimpiyat Elemeleri’nde mücadele edecek olan Filenin Sultanları bu maçtan üstünlükle ayrılmayı hedefliyor. Türkiye Porto Riko voleybol maçı canlı izleme ekranı şimdiden sporseverler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Türkiye Porto Riko voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Porto Riko maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte, Filenin Sultanları'nın maç programı...

Spor 15-09-23 11:30

Türkiye Porto Riko voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Filenin Sultanları'nın maç programı

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Elemeleri’nde Porto Riko ile karşı karşıya gelecek. Maçlar 16 - 24 Eylül 2023 tarihleri arasında Japonya’da oynayacak. Peki, Türkiye Porto Riko voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Porto Riko maçı hangi kanalda? İşte, Filenin Sultanları'nın maç programı....

Spor 15-09-23 11:20

A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası'nda finalde

A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası yarı final maçında İsveç'i 105-84 yenerek finale yükseldi. Millilerin finaldeki rakibi Ukrayna'yı 85-70 yenen Hırvatistan oldu. Final karşılaşması 20 Ağustos Pazar günü saat 20.00'de Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak.

Spor 18-08-23 22:03

12 Dev Adam'ın rakibi İsveç oldu!

FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası yarı finaline yükselen A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın rakibi İsveç oldu.

Spor 16-08-23 23:05

A Milli Basketbol Takımımızın rakibi Ukrayna!

A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası'ndaki üçüncü maçına çıkmaya hazırlanıyor.

Spor 15-08-23 19:05

FIBA Türkiye-Ukrayna basketbol milli maçı saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye-Ukrayna basketbol maçı canlı nereden izlenir?

Türkiye-Ukrayna basketbol milli maçı hakkında araştırmalar hız kazandı. Türkiye'de düzenlenen FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnunvası'nda C Grubu'nda yer alan A Milli Erkek Basketbol Takımı, ilk maçında İzlanda'yı 99-72, ikinci maçında ise Bulgaristan'ı 104-66 mağlup ederek grubu ilk iki sırada bitirmeyi garantiledi. Şimdi ise gözler Ukrayna maçında. Peki, Türkiye-Ukrayna basketbol milli maçı saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye-Ukrayna basketbol maçı canlı nereden izlenir? İşte tüm detaylar...

Spor 14-08-23 20:01

Şampiyonlar Ligi'nden Türkiye'ye dev gelir! Dudak uçuklatan para...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Mehmet Büyükekşi, Türkiye’nin dün akşam İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan 2023 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali organizasyonuna büyük başarıyla ev sahipliği yaptığını söyledi. Büyükekşi, finalin getirisini de açıkladı.

Spor 11-06-23 16:38

İstanbul'da ilklerin gecesi! Tarihe geçen Manchester City'nin yanında İlkay Gündoğan mutluluğu...

UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde Manchester City, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Inter'i 1-0 yenerek tarihinde ilk kez kupanın sahibi oldu. Ayrıca İlkay Gündoğan, Şampiyonlar Ligi'ni kazanan ilk Türk oyuncu oldu.

Spor 11-06-23 09:48

Manchester City Inter maçı hakemi Szymon Marciniak kimdir? UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı hakemi Szymon Marciniak performans bilgileri

Manchester City Inter maçı hakemi Szymon Marciniak UEFA Şampiyonlar Ligi final maçının başlamasıyla merak edildi. Manchester City Inter maçı bugün saat 22.00’de başlayan maç İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynandı. 2022 Dünya Kupası finalini de yöneten hakem aslen Polonyalıdır. Peki, Manchester City Inter maçı hakemi Szymon Marciniak kimdir? İşte UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı hakemi Szymon Marciniak performans bilgileri...

Spor 11-06-23 00:36