Ölüm Haberleri

Haber alamayınca polise haber verdiler! Eve girince acı gerçek ortaya çıktı

Erzurum’un Yakutiye ilçesinde yalnız yaşayan yaşlı adam evinde ölü bulundu.

Haber 25-03-2024 10:20

Küçük Zilan'dan kahreden haber! Göremeyince aramaya başladılar ama...

Siirt'in Şirvan ilçesinde, oyun oynarken dere yatağına düşen 3 yaşındaki Zilan İmaç, yaşamını kaybetti. Zilan'dan bir süre haber alamayan yakınlarının, yaptıkları aramada küçük Zilan'ı dere yatağında hareketsiz bulduğu öğrenildi.

Haber 21-03-2024 01:18

Hemşire ölüm döşeğinde en sık görülen 5 pişmanlığı açıkladı! En yaygın görülen pişmanlık çok şaşırttı

Tahmin edebileceğiniz gibi, insanlar öleceklerini bildiklerinde genellikle hayatları ve genel olarak hayatları hakkında oldukça derinlemesine düşünürler. Bronnie Ware adında bir hemşireye göre birçoğu neredeyse felsefeye yöneliyor, yaşamın doğası ve gizemleri hakkında sonuçlar çıkarmaya ve nasıl bir bilgelik uyandırabileceklerini başkalarına aktarmaya hevesli.

Haber 16-03-2024 07:50

Uçuş görevlileri uçuş sırasında birisi ölürse ne olacağını açıkladı! Merak edilen soruya cevap verdi

Kabin ekibi çalışanları, bir yolcunun uçaktayken ölmesinin olağanüstü bir durum olmadığını ve böyle bir durum olması halinde yerine getirmeleri gereken prosedürleri olduğunu söyledi. Uçuş görevlisinin merak edilen soruya verdiği yanıt herkesin ilgisini çekti.

Trend 14-03-2024 15:55

Gaziantep'te silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde, tabancayla ateş ettiği kişi tarafından bıçaklanan kişi hayatını kaybetti.

Yurthaber 12-03-2024 15:54

Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti!

Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşındaki hayatını kaybetti. Oyuncunun vefatı sanat camiasını hüzne boğdu. Yıldızoğlu'nun cenazesi Pazartesi günü öğlen namazında Levent'ten kaldırılacak ve isteği doğrultusunda annesinin yanına Feriköy'e defnedilecek.

Magazin 09-03-2024 21:13

Emekli polis dehşet saçtı! Eşi ve oğlunu İstanbul'da öldürüp, tarlasına gömmüş

İstanbul'da yaşayan emekli polis memuru Cengiz Bedir dehşet saçtı. 54 taşındaki emekli polis, boşanma aşamasında olduğu ve kayıp olarak aranan eşi Zeynep Bedir (45) ile oğulları Tarık Bedir'i (26) silahla öldürdükten sonra, Kırklareli'de tarlasına gömdü. Ortaya çıkan cinayetler sonrası gözaltına alınan Bedir'in yer göstermesiyle tarlaya gömülen anne ile oğlunun cansız bedeni bulundu.

Haber 09-03-2024 19:08

Oğlu bir kişinin ölümüne neden olmuştu! Yazar Eylem Tok'tan açıklama geldi: Çok korktum, dönüp teslim olacağız

Yazar Eylem Tok, ölümlü kazaya yol açan çocuğunu yurt dışına kaçırdı. Tok, Çok korktuğu için böyle bir şey yaptığını ama adalete teslim olacaklarını açıkladı. Yurt dışına çıkış görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından nasıl bir açıklama yapacağı merakla beklenen yazar Eylem Tok, "Annelik iç güdüsü, lütfen beni de anlayın" dedi.

Haber 06-03-2024 00:35

Evinize asla sokmamanız gereken 6 bitki! Felce ve hatta ölüme neden olabiliyor

Bitkiler, evimizi güzelleştiren ve havayı temizleyen doğal unsurlardır, ancak bazı bitkiler adeta tehlike saçıyor. Evinize asla sokmamanız gereken bu 6 bitkinin yan etkileri sağlığa zarar verebiliyor. İşte evinize sokmadan önce bilmeniz gereken 6 zararlı bitki...

Kadin 04-03-2024 13:47

Kendi ölümünü duyurdu! Vefatından sonra yaptığı sosyal medya paylaşımı gündem oldu... Nişanlısına seslendi: 'Git hayatının tadını çıkart'

İngiltere'nin Leeds kentinde yaşayan Daniella Thackray isimli bir kadın ölümünden sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla gündem oldu. Safra kanalı kanserinin bir türü olan kolanjiyokarsinomla mücadele ederken hayatını kaybeden Thackray ölümünden sonra ailesinden sosyal medyada son paylaşımını yapmasını istedi. Sosyal medyada viral olan paylaşımında Thackray'in sözleri dikkatleri çekti.

Trend 29-02-2024 13:33

Balıkesir'de soluk borusuna yediği meyvenin parçası kaçan 6 yaşındaki çocuk öldü

Balıkesir'in Erdek ilçesinde, soluk borusuna yediği meyvenin parçasının kaçması sonucu fenalaşan çocuk, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Yurthaber 28-02-2024 11:36

Bursa'da otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde otomobilin çarptığı kadın, yaşamını yitirdi.

Yurthaber 26-02-2024 08:58

Yetişkin film yıldızı Kganet Linn Karter intihar etti! Ünlü isim evinde ölü bulundu

Ünlü yetişkin film oyuncusu Kagney Linn Karter, Amerika Birleşik Devletleri'nin Ohio eyaletinin Parma bölgesindeki evinde ölü bulundu. Ünlü ismin ölüm nedeninin intihar olduğu doğrulandı. 36 yaşında hayata veda eden Karter'in cansız bedeni evinde bulundu.

Trend 20-02-2024 10:21

Sonunda bu da oldu! Gözyaşlarıyla vefat eden aile üyesinin videosunu çekerek paylaştı.... Sosyal medyadan tepki yağdı

Sosyal medyadan yapılan bir paylaşım kısa sürede tepkilere neden oldu. İsmi açıklanmayan bir kullanıcısı, gözyaşları içinde vefat eden aile üyesinin videosunu çekerek paylaştı. Akrabasının ölüm anlarını duygusal bir müzikle birlikte sosyal medyadan yayınlayan genç kızın paylaşımı çok konuşuldu.

Trend 13-02-2024 09:12

Yeni kabus: Alaskapox virüsü! Yetkililer ilk ölümün gerçekleştiğini duyurdu! İşte belirtiler...

Alaska'da yaşayan yaşlı bir adam, Alaskapox'a yakalandıktan sonra ölen ilk kişi olarak kayıtlara geçti. Sky News'in haberine göre yetkililer, kurbanın virüse maruz kalma kaynağının "belirsiz" olduğunu söyledi; ancak evinde başıboş bir kediye baktığını ve bunun kendisini tırmaladığını ve muhtemelen bulaşmaya neden olduğunu bildirdiğini söyledi.

Haber 12-02-2024 12:04

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı hayatını kaybetti!

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde meydana gelen kazanın ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, trafik AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Baltacı için başsağlığı mesajı yayımladı.

Haber 11-02-2024 11:35

İzmir'de evde çıkan yangında 18 yaşındaki genç öldü

İzmir'in Ödemiş ilçesinde evde çıkan yangında 18 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Yurthaber 30-01-2024 15:19

Şanlıurfa'da akıma kapılan işçi öldü

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti.

Yurthaber 25-01-2024 08:21

Cenazesi bile hazırdı! Tabutun boş olduğunu görünce inanamadılar... Öldükten altı gün sonra yeniden dirildi

Çin'in Guangxi eyaletindeki evinde takılıp düştükten sonra kafa travması yaşayan 95 yaşındaki Li Xiufeng, komşusu tarafından hareketsiz halde bulununca öldüğü düşünüldü. Komşu Chen Qingwang, yaşlı kadının hareket etmediğini ve nefes almadığını tespit edince cenaze hazırlıkları başladı. Komşu ve oğlu cenaze hazırlıklarını yaparken 95 yaşındaki kadın 6 gün sonra hayata geri döndü.

Trend 20-01-2024 09:39

Ortaokul öğrencisi 2 kız çocuğu evde ipe asılı halde ölü bulunmuştu! Bakanlık devreye girdi,açıklama geldi

Muş'ta iki ortaokul öğrencisi kız çocuğunun sır gibi ölümü dehşete düşürdü. MUŞ'un Varto ilçesinde, Atatürk Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki P.A. ve Z.T., P.A.'nın babasına ait metruk evde, ipte asılı halde ölü bulundu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, iki kız öğrencinin ölümüne ilişkin açıklama yaptı. İşte detaylar...

Haber 19-01-2024 23:48

Gaziantep'te karısını öldüren kişi tutuklandı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde karısını tabancayla öldüren kişi tutuklandı.

Yurthaber 19-01-2024 10:35

Şanlıurfa'da iş insanının gizemli ölümü kuşku uyandırdı! Adamı otomobilde kanlar içinde görenler telefona sarıldı

Şanlıurfa'da iş insanı Sezai Fevzi Kolsuzoğlu'nun ölümü şüphe uyandırdı. 44 yaşındaki Kolsuzoğlu aracında kanlar içinde bulundu. Tabancayla vurularak can veren Kolsuzoğlu'nun ölümüyle ilgili iki ihtimal üzerinde duruluyor.

Haber 19-01-2024 08:21

Muş'ta korkunç olay: 2 kız çocuğu, metruk evde ipe asılı halde ölü bulundu

Muş'un Varto ilçesinde dehşet dolu bir olay yaşandı. Atatürk Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi P.A. (14) ve Z.T. (14), P.A.'nın babasına ait metruk evde, ipte asılı halde ölü bulundu. Haberi alan yakınları sinir krizi geçirdi.

Haber 19-01-2024 00:26

Almanya'nın en köklü kulüplerinden Hertha Berlin ölüm haberiyle sarsıldı! Başkan Kay Bernstein hayatını kaybetti

Almanya Bundesliga 2'de mücadele eden, Almanya'nın en köklü kulüplerinden olan Hertha Berlin şoke eden bir ölüm haberiyle sarsıldı. Hertha Berlin'in 2022 yılında seçilen kulüp başkanı Kay Bernstein'in hayatını kaybettiği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 16-01-2024 17:03

Aydın'da esrarengiz ölüm! 1 aydır kayıptı, cansız bedeni çuval içerisinde bulundu

Aydın'da 1 aydır kayıp olan 40 yaşındaki Şerafettin Akalın, 1 ay önce çarşıya gitmek için evden çıktı bir daha eve dönmedi. Akalın'dan kötü haber geldi. Aydın’ın Söke ilçesinde 1 aydır kayıp olan Şerafettin Akalın’ın cansız bedeni, Söke-Kuşadası yolu üzerinde bulunan Granta Mezarlığı'nın yanındaki boş arazide çuval içerisinde bulundu.

Haber 14-01-2024 21:46

Isınması için ocağa koyduğu süt sonunu getirdi! Yaşlı kadın hayatını kaybetti

Erzurum’da 80 yaşındaki H.A, ocağa ısınması için süt koydu. Yalnız yaşayan yaşlı kadın, sütün kaynayarak ocaktaki ateşi söndürmesi sonucu sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti.

Haber 14-01-2024 10:39

Arnavutköy'de kahreden ölüm! Asansör boşluğuna düşerek yaşamını yitirdi

Arnavutköy'de talihsiz kaza! Bakım çalışması sırasında dengesini kaybederek asansör boşluğuna düşen 35 yaşındaki teknisyen Mustafa Ergün yaşamını yitirdi.

Haber 13-01-2024 21:51

Anneleri 2 kız kardeşi mutfakta ölü bulmuştu! Yetkili firmadan açıklama geldi 'Bilgimiz dışında doğal gaz kullanımına başlanmış'

Manisa'da evde doğal gaz kombisinin bacasının çıkması sonucu sızan karbonmonoksitten zehirlenen 2 kız kardeşin ölümünde soruşturma sürüyor. Doğal gaz şirketi açıklamasında "İlk incelemeler sonucunda meskende doğal gaz kombisi bacasının yerinden oynatıldığı ve/veya yetkili olmayan kişilerce bağlantısının eksik yapıldığı, yeni taşınılan konutta tarafımıza bildirilmeden doğal gaz kullanımına başlandığı belirlenmiştir. Ayrıca ortama hava akışı sağlayan menfezin de kapatıldığı saptanmıştır" dedi.

Haber 13-01-2024 15:26

Bartın'da kestiği ağacın altında kalan kişi öldü

Bartın'da ormanda kestiği ağacın altında kalan kişi hayatını kaybetti.

Yurthaber 11-01-2024 08:01

Kayseri'de basketbol oynarken hayatını kaybeden Endonezyalı üniversite öğrencisi toprağa verildi

Kayseri'de basketbol oynarken rahatsızlanarak hayatını kaybeden Endonezyalı üniversite öğrencisi Kemas Raditya Rahman'ın (19) cenazesi toprağa verildi.

Yurthaber 10-01-2024 14:36

Fabrikada feci olay! Tonlarca mısırın altında kalan işçi öldü

Bolu'da bir yem fabrikasının deposunda tonlarca mısırın altında kalan işçi Melih Akkaya, hayatını kaybetti.

Haber 08-01-2024 18:18

Malatya'da otobüs kazasında hayatını kaybeden profesör için üniversitede tören düzenlendi

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Savaş Hacıevliyagil için üniversitede tören düzenlendi.

Yurthaber 03-01-2024 14:06

Kazada ölen arkadaşı için yürek yakan sözler: Kime ne diyeyim?

Aksaray'da iş gezisine giden 4 arkadaşın içinde olduğu otomobil şarampole uçtu, kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Kazada hafif yaralanan bir kişi, ölen arkadaşı için kendini tokatlayıp, yürek yakan sözler söyledi.

Haber 02-01-2024 23:58

Arkadaşları, öğlen işe gitmeyince endişelendi! Çilingirle girilen evde korkunç manzarayla karşılaştılar

Aydın'ın Efeler ilçesinde yalnız yaşayan 62 yaşındaki Salih Paketçi, evinde ölü bulundu.

Haber 29-12-2023 17:29

İstanbul'da sır ölüm! 11 yaşındaki çocuk başından vurulmuş halde bulundu

İstanbul'dan akşam saatlerinde gelen haber duyanları kahretti! 11 yaşındaki çocuk evlerinde başından vurulmuş halde bulundu. Çocuğun babasının silahıyla vurulduğu belirlendi. Baba gözaltına alındı. Ölüm nedeni üzerinde araştırmalar devam ediyor.

Haber 28-12-2023 22:08

İzmir'de eşi tarafından bıçaklanan kadın öldü

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, eşi tarafından bıçaklanan kadın hayatını kaybetti.

Yurthaber 25-12-2023 13:17

Somali Cumhurbaşkanı Yunus Emre Göçer'in ailesine taziyelerini iletti!

Fatih'te motokurye Yunus Emre Göçer'e arkadan çarparak ölümüne neden olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun karıştığı kazayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Somali Savunma Bakanı Abdulkadir Mohamed Nur, Göçer ailesinin avukatı Iyaz Çimen'in ofisini ziyaret etti. Yunus Emre Göçer'in eşi Öznur Göçer'in de bulunduğu ofiste, Somali Cumhurbaşkanı telefon açarak taziyelerini iletti.

Haber 18-12-2023 20:06

Doğum gününde toprağa verildi! Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez son yolculuğuna uğurlandı

Geçtiğimiz günlerde Mecliste kürsüde konuşma yaparken fenalaşıp dün yaşamını yitiren Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.

Haber 15-12-2023 16:09

Korkunç olay! Silahla oynuyordu... Kendini vurdu

Ankara’nın Polatlı ilçesinde 23 yaşındaki genç silahla oynarken kazara kendini vurdu. Ağır yaralanan genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 13-12-2023 17:31

Yolun karşısına geçmek isterken hayatını kaybetti!

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan Ömer Uysal (51), hafif ticari aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Haber 08-12-2023 19:35

Huzurevinde ölümle biten kavgada flaş gelişme! 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı

Samsun'da huzurevinde iki yaşlı arasında yaşanan koltuk değnekli ve tekmeli ölümle biten kavgayla ilgili yargılanan yaşlı adam hakkında karar verildi.

Haber 08-12-2023 18:19

Uyuduğunu düşünüp üzerini örttüler! Korkunç gerçek böyle anlaşıldı... O teklifi kabul etmemiş

Antalya’da gece saatlerinde taksicilerin ve vatandaşların uyuduğunu düşünerek üzerini örttüğü evsiz, sabah saatlerinde ölü olarak bulundu.Şahsın, gece saatlerinde kendini iyi hissetmediği, bekçiler ve zabıta ekipleri tarafından hastaneye götürülme teklifini de kabul etmediği öğrenildi.

Haber 07-12-2023 13:25

Yakınları yasa boğuldu! Eve balkondan girince korkunç manzarayla karşılaştılar

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kendisinden uzun süredir haber alınamayan şahıs evde ölü olarak bulundu.

Haber 04-12-2023 17:58

Öldüğünü zannettiler! Morgun içindeki ceset torbasında nefes aldığı fark edildi... Ölü ilan edilen kadın canlı çıktı

90 yaşındaki bir kadın doktorlar tarafından ölü olarak ilan edilmesinden sonra cenaze işlemlerinin tamamlanabilmesi için hastane morguna kaldırıldı. Ancak yaşlı kadının morgun içinde bulunan ceset torbasında nefes aldığı tespit edildi. Yaşlı kadının ailesi olay karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Trend 01-12-2023 08:00

Korkunç olay: Fındık bahçesinde bulundu! Çalışmaya gitmişti, geri dönmeyince...

Ordu’da çalışmak için gittiği fındık bahçesinden geri dönmeyen bir kişi ölü bulundu.

Haber 30-11-2023 15:08

Şanlıurfa’da kamyonetin çarptığı çocuk öldü

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde kamyonetin çarptığı 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Yurthaber 30-11-2023 07:46

Bayan Kahkaha olarak tanınan Güzide Kasacı hayatını kaybetti

Bir dönem "Bayan Kahkaha" lakabıyla anılan Güzide Kasacı'dan acı haber geldi. Pek çok bilinen şarkıyı yorumlayan Güzide Kasacı 94 yaşında hayatını kaybetti.

Magazin 29-11-2023 14:10

Şanlıurfa'da otomobil devrildi: 1 ölü

Şanlıurfa'da meydana gelen kazada devrilen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

Haber 27-11-2023 23:46

Gaziantep'te yük asansöründen düşerek ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde bir dairenin tadilatı için kullanılan yük asansöründen düşerek yaralanan işçi tedavi gördüğü hastanede öldü.

Yurthaber 21-11-2023 12:08