Olum Olayi Haberleri

Gündem olan yıkım kararıyla ilgili Çorum Belediye Başkanlığı tekzip yayımladı! İddialar net bir dille yalanlandı

Çorum'da Galibi Vakfı İbadethanesi ve Külliyesi'nin yıkımı gündem oldu. İddialarla ilgili Çorum Belediye Başkanlığı'ndan yalanlama geldi. Yayımlanan tekzip metninde "Galibi Vakfına ait olan yapı yol üzerinde kalmış olum, Çorum İl Müftülüğü nezdinde kayıtlı bir Cami değildir." ifadelerine yer verildi.

Haber 2023-05-30 14:27:27

SÜPER HÜCRE HAVA OLAYI nedir? Süper hücre fırtınası ne demek, ne kadar sürer? Meteoroloji'den kritik uyarı!

Süper hücre fırtınası Mersin'de yaşanan son hava olayı sonrası arama motorlarında araştırılıyor. Geçtiğimiz günlerde Gaziantep ve Kilis'te meydana gelen süper hücre fırtınası görüntüleri Twitter'da gündem olmuştu. Konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, süper hücre nedir? Süper hücre fırtınası ne demek, ne kadar sürer? İşte merak edilenler...

Haber 2023-05-23 14:08:56

Karşı olum ne demek? Karşı olum birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede birleşik kelimeler, basit sözcüklerin bir araya gelmesiyle oluşur. Eklerle birlikte tür değiştirebilen sözcükler, birleşik kelimeleri oluştururken ses düşmesi, ses türemesi gibi değişimler geçirebilir. Dilbilgisi kuralları göz önünde tutularak oluşturulan iki farklı kelimenin bir araya gelmesiyle türeyen sözcüklerden biri de Karşı olum birleşik kelimesidir. Karşı olum ne demektir?

Egitim 2022-05-18 20:20:43

GÜNCELLEME - İzmir'de lunaparktaki kule asansörün halatı koptu: 3 yaralı

YARALANAN KADININ EŞİNİN OLAYI ANLATMASI EKLENDİ

Yurthaber 2020-08-20 17:54:37

Bankada 2 kişiyi rehin aldı, 1 saat sonra teslim oldu (2)

GÜVENLİK GÖREVLİSİ OLAYI ANLATTI Antalya'da rehin alınan bankanın güvenlik görevlisi Gürkan Yurt, olay anını anlattı.

Haber 17-12-19 16:24

Bankada 2 kişiyi rehin aldı, 1 saat sonra teslim oldu (2)

GÜVENLİK GÖREVLİSİ OLAYI ANLATTI Antalya'da rehin alınan bankanın güvenlik görevlisi Gürkan Yurt, olay anını anlattı.

Haber 17-12-19 13:38

Samsun Valiliğinden “doktora darp” açıklaması

Samsun Valiliği, Bafra Devlet Hastanesi Acil Servisinde meydana gelen doktora darp iddiasıyla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.Valilikten yapılan açıklamada, “5 Eylül 2019 Perşembe günü Bafra Devlet Hastanesi Acil Serviste meydana gelen darp olayi ile ilgili doktorumuza ve sağlık çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ve şiddetin her türlüsüne karşı olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz” denildi.

Yurthaber 06-09-19 20:55

BEYLİKDÜZÜ'NDE SALDIRIYA UĞRAYAN TAKSİCİ OLAYI ANLATTI

  Beylikdüzü'nde saldırıya uğrayan taksici, iddiaları yalanlarken suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Haber 10-06-19 17:24

KÜÇÜKÇEKMECE BAŞSAVCILIĞI LÜKS CİPLE ÇOCUK KAÇIRMA İDDİASININ KAPKAÇ OLAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI

Küçükçekmece'de ailesinin iddiasına göre, lüks ciple dolaşan kişiler 9 yaşındaki kız çocuğunu bileklerinden tutup sürükleyerek araca bindirip kaçırmaya çalıştı.

Haber 28-04-19 18:52

DHA YURT BÜLTENİ-4

1)NİŞANLI ÇİFTİN DÖVÜLDÜĞÜ OLAYI SAVCIYA FARKLI ANLATAN 2 POLİSE HAPİS İSTEMİ BURSA'nın Orhangazi ilçesinde nişanlılar Burcu A.

Haber 28-04-19 10:58

DHA YURT BÜLTENİ-13

1)MUHTAR: HALKIMIZ TASARLAYARAK BU OLAYI YAPMADI CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun saldırıya uğradığı şehit cenazesinin düzenlendiği Akkuzulu Mahallesi Muhtarı Halil Kökmen, "Halkımız bilerek veya tasarlayarak bu olayı yapmamıştır.

Haber 22-04-19 15:24

Garenta ve ikinciyeni.com’un Genel Müdürü Emre Ayyıldız: Görüşmelerin olum geçtiğini söyleyebilirim

Garenta ve ikinciyeni.com’un Genel Müdürü Emre Ayyıldız otomobil piyasasının son durumunu, 2019 beklentilerini, yeni projelerini anlattı. Ayyıldız, yılın tamamında sıfır araç kadar küçülmeyi beklemediklerini belirtti. Ayrıca önümüzdeki sezon da Galatasaray’ın forma sırt sponsoru olmayı planladıklarını ve görüşmelerin olumlu geçtiğini aktardı.

Spor 23-03-19 11:12

Selamı almayınca uyaran yaşlı adamı tokatladı (EK)

ÇİLİNGİR YAŞANAN OLAYI ANLATTI Düzce'de, bir gencin 95 yaşındaki Mustafa Necati Erdem'i tokat atmasıyla ilgili olarak olayın yaşandığı torununa ait iş yerinde çalışan çilingir Oğuz Kaan Göre, olay anını anlattı.

Haber 21-02-19 15:38

DHA YURT BÜLTENİ-14

BURHANETTİN KOCAMAZ'IN ADAYLIĞI İÇİN İKİNCİ FORMÜL GÜNDEMDE (EK) 1)'SEÇİMLERE GÖLGE DÜŞÜREN BU OLAYI ASLA KABUL ETMİYORUM' CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Burhanettin Kocamaz'ın adaylık dosyasının belirlenen saatten sonra İl Seçim Kurulu'na teslim edilmesi ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Haber 20-02-19 16:03

Burhanettin Kocamaz'ın adaylığı için ikinci formül gündemde (2)

'SEÇİMLERE GÖLGE DÜŞÜREN BU OLAYI ASLA KABUL ETMİYORUM' CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Burhanettin Kocamaz'ın adaylık dosyasının belirlenen saatten sonra İl Seçim Kurulu'na teslim edilmesi ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Vahap Seçer, 'komplo ve kumpas' iddialarına dikkat çekerek, yaşanan olayın seçimlere gölge düşürdüğünü söyledi. Vahap Seçer'in paylaşımı şöyle; "Siyaseten rakibim, hayatın doğal akışı içinde arkadaşım olan Sayın Burhanettin Kocamaz'ın dün yaşadığı olay bir siyasetçi için üzüntü verici, ancak siyaseten üzerinde çok önemle durulması gereken bir olaydır.

Haber 20-02-19 15:35

İSTANBUL'DAKİ 3 TERÖR OLAYI İLE İLGİLİ 3 GÖZALTI

  Beşiktaş Vodafone Stadyumu ve Vezneciler bombalı saldırıları ile Bahçelievler'de yakalanan bombalı araç olayının hazırlık faaliyetlerinde yer aldığı iddia edilen 3 şüpheli gözaltına alındı.  İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında; İltisaklı kurumlarca yapılan çalışmalarda; İstanbul Beşiktaş Vodafone Stadyumu ve Vezneciler bombalı saldırıları, 13.12.2017 tarihinde İstanbul Bahçelievler'de yakalanan bombalı araç olayının hazırlık faaliyetlerinde yer alan ve PKK/KCK Terör örgütünün ilimizde gençlik yapılanmasında milis-işbirlikçilik faaliyetlerinde bulunduğu tespit edilen şahıslara yönelik, 26.01.2019 günü gerçekleştirilen operasyonda Ş.K, S.A ve S.B isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış, şahıslara ait çok sayıda dijital malzemeye el konulmuştur"  

Haber 29-01-19 03:56

DHA YURT BÜLTENİ -22

Sumru Yavrucuk, Marmaris'te sahnede hastanelik oldu (RÖPORTAJ EKİYLE) ** YAŞADIĞI OLAYI ANLATTI  Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Sumru Yavrucuk, sahnede zehirlenmesine neden olan olayı şöyle anlattı: "Sahnede bir kaza diyelim, talihsiz bir kaza.

Haber 05-12-18 21:47

Sumru Yavrucuk, Marmaris'te sahnede hastanelik oldu (3)

YAŞADIĞI OLAYI ANLATTI  Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Sumru Yavrucuk, sahnede zehirlenmesine neden olan olayı şöyle anlattı: "Sahnede bir kaza diyelim, talihsiz bir kaza.

Haber 05-12-18 21:10

Sumru Yavrucuk, Marmaris'te sahnede hastanelik oldu (3)

YAŞADIĞI OLAYI ANLATTI  Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Sumru Yavrucuk, sahnede zehirlenmesine neden olan olayı şöyle anlattı: "Sahnede bir kaza diyelim, talihsiz bir kaza.

Haber 05-12-18 20:26

- HASTANEDEKİ 115 HAMİLE ÇOCUK DAVASI...

- OLAYI İHBAR EDEN SOSYAL HİZMETLER UZMANI "TANIK" OLARAK DİNLENDİ Haber: Serpil KIRKESER / Kamera: İSTANBUL DHA Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 2017 yılında yaşları 18'in altında 115 çocuğun hamile olduğunun saptanmasına ve durumun polise bildirilmemesine ilişkin Başhekim Yardımcısı A.A.

Haber 21-11-18 14:53

Burhaniye'de kuduz alarmı (2)

BAKANLIK: KUDUZ OLAYI YABAN HAYATI KAYNAKLI ISIRMA SONUCU Tarım ve Orman Bakanlığı, Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde görülen kuduz olayının yaban hayatı kaynaklı ısırma sonucu ortaya çıktığı, bölgede aşılama ve karantina işlemlerinin yapıldığını açıkladı.

Haber 11-11-18 19:59

DHA YURT BÜLTENİ 18

DAVUT UÇUM: YAZICIOĞLU OLAYI KAZA SÜSÜ VERİLMİŞ BİR SUİKAST, BİR CİNAYETTİR   BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile beraberindeki 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopterdeki GPS cihazlarının sökülmesiyle ilgili 'Nitelikli hırsızlık suçundan' yargılanan ve o dönem pilot yüzbaşı olan Davut Uçum, helikopterin düşmesinin kaza süsü verilmiş bir suikast olduğunu öne sürdü.

Haber 07-11-18 23:14

Kadıköy'de 11 kişiyi bıçaklayan şüpheli tutuklandı

KADIKÖY'de üç gün önce önüne geleni rast gele bıçaklayarak 4'ü ağır 11 kişiyi yaralayan cezaevi firarisi Ali Kardaş, “Kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı.  Savcılık sorgusunda olayı hatırlamadığını söyleyen Ali Kardaş, mahkemede bir lokantadan aldığı bıçakla olayı gerçekleştirdiğini belirterek pişman olduğunu söyledi.  Kadıköy 19 Mayıs Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde üç gün önce önüne geleni rast gele bıçaklayarak 4'ü ağır 11 kişiyi yaralayan cezaevi firarisi Ali Kardaş, olayın ardından D-100 Karayolu üzerinde bacağı yaralı olarak yakalandı.  Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alınan Ali Kardaş,  bugün soruşturmayı yürüten İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi.  OLAYI HATIRLAMADI Savcılık sorgusunda olayı hatırlamadığını söyleyen Ali Kardaş, “Bana isnat edilen eylem nedeniyle pişmanım" dedi.  Savcı Ali Kardaş'ı, “Kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanması talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.  Mahkemedeki sorgusunda tantuni yediği yerden aldığı bıçakla eylemi gerçekleştirdiğini belirten Ali Kardaş, “Bu olay esnasında sarhoştum, olayı tam olarak hatırlamıyorum" dedi.

Haber 25-10-18 19:58

KADIKÖY'DE 11 KİŞİYİ BIÇAKLAYAN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Yüksel KOÇ/İstanbul DHA Kadıköy'de üç gün önce önüne geleni rast gele bıçaklayarak 4'ü ağır 11 kişiyi yaralayan cezaevi firarisi Ali Kardaş, “Kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı.  Savcılık sorgusunda olayı hatırlamadığını söyleyen Ali Kardaş, mahkemede bir lokantadan aldığı bıçakla olayı gerçekleştirdiğini belirterek pişman olduğunu söyledi.  Kadıköy 19 Mayıs Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde üç gün önce önüne geleni rast gele bıçaklayarak 4'ü ağır 11 kişiyi yaralayan cezaevi firarisi Ali Kardaş, olayın ardından D-100 Karayolu üzerinde bacağı yaralı olarak yakalandı.  Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alınan Ali Kardaş,  bugün soruşturmayı yürüten İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi.  OLAYI HATIRLAMADI Savcılık sorgusunda olayı hatırlamadığını söyleyen Ali Kardaş, “Bana isnat edilen eylem nedeniyle pişmanım" dedi.  Savcı Ali Kardaş'ı, “Kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanması talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.  Mahkemedeki sorgusunda tantuni yediği yerden aldığı bıçakla eylemi gerçekleştirdiğini belirten Ali Kardaş, “Bu olay esnasında sarhoştum, olayı tam olarak hatırlamıyorum" dedi.

Haber 25-10-18 19:57

 İSTANBUL - KADIKÖY'DE BAŞINA SOKAK LAMBASI DÜŞEN KİŞİ OLAYI ANLATTI

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN-İSTANBUL-DHA Kadıköy'de başına aydınlatma direğinin lambası düşen Menderes Yıldırım, "Direğin dibindeyken lamba bir anda kafama düştü" dedi.

Haber 22-09-18 13:49

Bursa siyahı için gümrükte nöbetçi talebi

Yurt dışında büyük bir beğeniyle tüketilen, İngiliz Kraliyet ailesinin mutfağına kadar giren "Bursa siyahı" cinsi incirin hasadı sürüyor - Osmangazi Ziraat Odası Başkanı Hakan Ekim: - "İklim şartları nedeniyle 15-20 günlük erken olum söz konusu. Kurban Bayramı'nda hava şartları nedeniyle ani bir olgunlaşma olacağını düşünüyoruz. Bundan dolayı bayram döneminde de ihracatın durmaması açısından gümrüklerde nöbetçi ekiplerin bulundurulması, bizler açısından iyi olacak"

Finans 16-08-18 11:09

İSTANBUL-  MALTEPE'DEKİ LİNÇ: KÜÇÜK KIZIN BABASI OLAYI ANLATTI

Haber -Kamera: Cengiz ÇOBAN-  Soner HASIRCIOĞLU - Ali Kerem BENGİ - İstanbul DHA Maltepe'de çocuk kaçırmaya çalıştığı öne sürülen bir kişi çevredekiler tarafından linç edildi.

Haber 27-07-18 12:34

DHA YURT BÜLTENİ-15

1)ERDOĞAN: MÜNBİÇ'TE, 'DEVRİYE GEZME OLAYI' DEDİK, O DA BAŞLADI CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, "Biz şu anda milletimizin beka davasında bir mücadele sürdürüyoruz.

Haber 18-06-18 17:57

Konut kredi faizlerinin düşmeye başlaması sektörde olumlu hava estirdi

KONUT sektöründe devletin KDV'yi yüzde 18'den yüzde 8'e çekmesinin ardından, konut kredi faizlerinin de düşmeye başlaması sektörde olum rüzgarlar esmesine yol açtı.

Finans 10-05-18 15:25

ESKİ BAKANIN KATİL ZANLISI OLAYI ANLATTI

Haber-Kamera: Ali AKSOYER - Hakan KAYA-İSTANBUL DHA Milli Savunma Eski Bakanı Ercan Vuralhan'ı öldüren zanlının, 4 yıl boyunca bakana toplamda 650 bin dolar ve 350 bin lira verdiğini söylediği öğrenildi.

Haber 19-04-18 12:33

DHA YURT - YARALI REHİNE OLAYI ANLATTI

Cezaevi firarisi Yakup D.

Haber 14-04-18 21:54

Pazarda 2 kişiyi vurdu, evde yangın çıkarıp, 1 kişiyi rehin aldı (4)

YARALI REHİNE OLAYI ANLATTI Cezaevi firarisi Yakup D.

Haber 14-04-18 21:48

DHA YURT BÜLTENİ-16

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'da halka hitap etti "AFRİN OLAYI BİTİYOR" Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Antalya 6'ncı Olağan İl Kongresi'ne katılmak üzere Antalya'ya geldi.

Haber 10-03-18 19:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'da halka hitap etti

"AFRİN OLAYI BİTİYOR" Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Antalya 6'ncı Olağan İl Kongresi'ne katılmak üzere Antalya'ya geldi.

Haber 10-03-18 18:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunlar Türk'ü, Türk Silahlı Kuvvetleri'ni bilmiyor (3)

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: AFRİN OLAYI BİTİYOR Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Antalya 6'ncı Olağan İl Kongresi'ne katılmak üzere Antalya'ya geldi.

Haber 10-03-18 18:52

DHA YURT BÜLTENİ-19

CİNSEL İSTİSMAR OLAYI İLE İLGİLİ ADANA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NDAN AÇIKLAMA ADANA Cumhuriyet Başsavcılığı cinsel istismara uğrayan 4.5 yaşındaki kız çocuğunun öldüğüne dair çıkan haberlerin asılsız olduğunu, küçük kızın hayati tehlikesinin bulunmadığını ve Hatay'da ailesi ile birlikte yaşamına devam ettiğini açıkladı.

Haber 18-02-18 02:40

 10 YAŞINDAKİ OĞLUNU ÖLDÜREN BABA HAKİM KARŞISINA ÇIKTI... (1)

"OLAYI HATIRLAMIYORUM, BEN BÖYLE BİR BABA DEĞİLDİM"...

Haber 09-02-18 14:24

Erdoğan: İsrail'in Müslümanları Rencide Eden Metal Detektör Uygulamasından Geri Adım Atmasından Memnunuz

"İSRAİL CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜM 'AĞIRLIĞINIZI KOYMALISINIZ' DEDİM"  "YÖK BAŞKANIMIZ İLE KONUŞTUM YARDIMCI DOÇENTLİK OLAYI NEDİR? ŞUNU BİR GÖZDEN GEÇİRSİN"  "İSLAM MEDENİYETİ BATI

Yurthaber 26-07-17 15:30

Dha Ankara - Erdoğan: İsrail'in Müslümanları Rencide Eden Metal Detektör Uygulamasından Geri Adım Atmasından Memnunuz

"İSRAİL CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜM 'AĞIRLIĞINIZI KOYMALISINIZ' DEDİM" "YÖK BAŞKANIMIZ İLE KONUŞTUM YARDIMCI DOÇENTLİK OLAYI NEDİR? ŞUNU BİR GÖZDEN GEÇİRSİN" "İSLAM MEDENİYETİ BATI

Yurthaber 26-07-17 15:22

Diyarbakır'da Polis, Halkı Sokağa Döken Tacizciyi Arıyor (3)

TACİZ OLAYI DEDİKODU ÇIKTI Bağlar Yunus Emre Mahallesi'nde dün akşam halkın sokağa dökülmesine ve gece yarısına kadar devam eden gerginliğe sebep

Yurthaber 26-06-17 17:04

Çevreci Çiftin Arkadaşları : Cinayetin Basit Bir Gasp Olayı Olarak Geçiştirilmeye Çalışıldığının Farkındayız

ÇEVRECİ ÇİFTİN ARKADAŞLARI : CİNAYETİN BASİT BİR GASP OLAYI OLARAK GEÇİŞTİRİLMEYE ÇALIŞILDIĞININ FARKINDAYIZ Ezgi ÇAPA /İSTANBUL, (DHA)  Çevre hakları savunucusu bir grup,

Yurthaber 14-05-17 16:35

Kayseri'de Chp Ilçe Binasının Kundaklandığı Öne Sürüldü (3)

AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZDEN, OLAYI KINADI AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, CHP Hacılar İlçe Başkanlığının kundaklanması olayını kınadığı belirterek,

Yurthaber 27-11-16 17:03

Gülen: ‘Darbe Girişiminde Takipçilerimin Rolünü Bilmiyorum'

Türkiye’de yaşanan darbe girişiminin ardından ABD’de bir basın toplantısı düzenleyen Fethullah Gülen, “Darbelerle demokrasi gelmeyeceğini” söyledi. Darbe girişiminde takipçilerinin rollerini bilmediğini belirten Gülen, "Askeri müdahaleye hiçbir zaman olum

Haber 17-07-16 01:54

Demokrat Başkan Aday Adayları Kozlarını Paylaştı

Demokrat Parti Başkan aday adayları, Hillary Clinton, Bernie Sanders ve Martin O’Malley, İran’la varılan uluslararası nükleer anlaşmanın uygulanmasını ve İran’da tutuklu bulunan Amerikan vatandaşlarının serbest bırakılmasını dış siyasette elde edilen olum

Haber 18-01-16 22:03

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Barış Akın’In Babası: bana Dik Dur Demeyin, Benim Yavrum Gitmiş

Ümit KOZAN-Hasan OLUM/ NALLIHAN, Şehit Barış Akın'ın naaşı Ankara Etimesgut Askeri Havaalanına daha sonra da doğum yeri Nallıhan ilçesine askeri helikopterle

Yurthaber 20-08-15 20:04

Soma Davası'nda Söz Sırası Savunma Avukatlarında (2)

"OLAYI AKIN BEY ÇÖZEMEZSE KİMSE ÇÖZEMEZ" Manisa'nın Soma İlçesi'nde 301 madencinin yaşamını yitirdiği faciayla ilgili 8'i tutuklu 45 sanıklı davanın,

Yurthaber 21-04-15 14:05

Tutuklanan Askerlerin Avukatlarından Açıklama

Ümit TÜRK-Yüksel KOÇ/İSTANBUL, "ADANA'DAKİ OLAYI BİR ŞEKİLDE İSTANBUL'A BAĞLADILAR" Müvekillerine kumpas kurulduğunu ileri süren Avukat Ali Gayıranal, MİT TIR'larına ilişkin Adana

Yurthaber 10-04-15 13:00