Olumu Haberleri

Rüyada odun görmek ne anlama gelir? Rüyada odun toplamak, taşımak ne demek?

Rüyada odun görmek, farklı yönlerden ele alınarak yorumlanır. Yapılan yorumlar bazen olumu bazense olumsuz olabilir. Yorumların değişmesinin nedeni ise rüyanın nasıl görüldüğüdür. Rüyada odun gören kişinin servet sahibi olacağı alamet olur. İyi olaylarla karşılaşması beklenen rüya sahibinin uğraşlarının neticesini alacağı yorumlanır. Rüyada odun toplamak ise dedikodu sebebiyle kişilerin arasının açılabileceğini imgeler.

Trend 2022-06-09 17:23:23

İngiltere'nin Türkiye'yi karantina listesinden çıkarması Muğla'da beklentileri yükseltti

YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç: - "Ekimin güçlü geçmesi sezonun uzamasını sağlayacak, kasım ve aralık ayını olumlu etkileyecek. En önemlisi de gelecek yıl talebini ve uçuş planlamalarını tetikleyecek" - Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Bülent Bülbüloğlu: - "2022'ye çok ciddi bir rezervasyon alarak girmiş olacağız" - Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal: - "İngiltere pazarının açılmasının en önemli yanı, 2022 sezonu satışlarını olumu yönde etkileyecek olması"

Yurthaber 2021-09-19 12:15:05

Berber, güzellik salonu ve kuaförlerin çalışma saatleri değişti

Eskişehir Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, Ramazan Bayramı öncesinde yaşanacak yoğunluğunu göz önünde bulundurarak berber, güzellik salonu ve kuaförlerin çalışma saatlerini 09.00-24.00 olarak değiştirtmesine karar verdi.Valilik tarafından paylaşılan bilgiye göre, dünyayı etkisi altına alan Korona virüs Covid-19 nedeniyle bir sürelik kapalı kalan berber, güzellik salonu ve kuaförlerini kayıt edilen olumu gelişmeler doğrultusunda 11 Mayıs’tan 09.00-21.00 saatleri arasında açılmasına izin verilmiştir.

Yurthaber 2020-05-19 18:26:36

Kuşadası’nda tek yön uygulamasına kamuoyu desteği

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi tarafından hazırlanarak kent merkezinde trafiği rahatlatmak amacı ile 22 Mart tarihinde uygulamaya geçirilen “Trafik Sakinleştirme Projesi” STK’larca da memnuniyetle karşılanıyor.23 Mart Pazartesi sabahı tek yöne uyanan Kuşadası’nda, uygulamanın 3.’cü gününde projenin getirdiği olumu trafik akışı da kendini göstermeye başladı.23 Mart Pazartesi saat 00:00 itibari ile başlayan tek yön uygulaması vatandaşlar tarafından memnuniyet ile karşılandı.

Yurthaber 2020-03-25 16:45:12

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı: Hedefimiz Fenerbahçe maçını kazanmak

"Sergen hoca ve ekibinin gelmesiyle daha ofansif bir oyun anlayışına sahip olduk. Seyir ve oyun zevki yüksek maçlar izlettirdiğimiz için son derece mutluyuz" - "Oyuncularımıza her zaman inanıyor ve güveniyoruz. Her zamanki olumu futbolumuzu oynarsak Fenerbahçe maçından galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. Fenerbahçe iyi bir takım, lige de iyi başladılar ama bu maçta tek hedefimiz bu haftayı üç puanla kapatmak" - "Bu sezonki hedefimiz ligi ilk 5 içerisinde bitirmek ve tekrar Avrupa kupalarına katılarak geçen yıldan daha başarılı olmak"

Spor 19-11-19 11:31