Ondokuz Mayıs Üniversitesi Haberleri

Ondokuz Mayıs Üniversitesi meslek lisesinin öğrencileri teknolojide uzmanlaşıyor

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde (MTAL) hem mesleki hem de akademik eğitim verilen öğrenciler, üniversitenin imkanlarından da yararlanabiliyor.

Yurthaber 22-03-2024 13:44

OMÜ'de kenevir atıklarından hayvan yemi üretilecek

Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) kenevir bitkisinin hasadı sonrası kalan atıklardan yapılacak hayvan yemiyle metan gazının azaltılmasının yanı sıra et ve süt veriminin yükseltilmesi hedefleniyor.

Yurthaber 22-01-2024 11:54

Çanakkale ve İstanbul boğazlarını geçemez deniliyordu... Samsun'da tespit edildi!

"Çanakkale ve İstanbul boğazlarını geçemez" denilen balık türü Samsun'da tespit edildi. "Karadeniz Bölgesi'nde görülmesi imkansız" denilen taş ısıran balığı (Cobitis strumicae) türünü Samsun'da tespit ettiklerini söyleyen OMÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Melek Özpiçak, "Aldığımız görüşlerde, 'Bu balık dünyanın çeşitli yerlerinde var ama Karadeniz Bölgesi'nde imkansız' gibi sonuçlar çıktı. Hem moleküler hem morfometrik anlamda yaptığımız çalışmalarla bu türün Samsun'da mevcut olduğunu belirledik" dedi.

Haber 17-07-2023 13:11

OMÜ, 2022 Ticarileşen Patent Raporu'nda 7'nci sırada yer aldı

Patent Effect firması tarafından yayımlanan 2022 Patent Raporu'na göre Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ), Türkiye'de yer alan 209 üniversite arasında "Ticarileştirme Sözleşmesi" ile "Ticarileşen Patent/Faydalı Model" kategorisinde 7'nci sırada yer aldığı bildirildi.

Yurthaber 03-05-2023 13:28

Ondokuz Mayıs Üniversitesi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Samsun'da hastanede eğitim gören öğrencilere karneleri verildi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Çocuk Hastanesinde tedavi gören ve buradaki sınıfta eğitim alan öğrencilere, eğitim öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi dolayısıyla karneleri verildi.

Yurthaber 20-01-2023 12:11

Samsun'da anne adayları ve yeni doğum yapan annelere anne sütünün önemi anlatıldı

OMÜ Tıp Fakültesi Neonatoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Canan Seren: - "Erken doğan bebeklerin ilacı, anne sütüdür. Sağlıklı bebekler için de en uygun beslenme, kendi annesinin emzirmesidir"

Yurthaber 04-10-2022 16:59

FISU Dünya Üniversiteler Dövüş Sporları Kupası

Samsun'da 6 kategoride yapılan turnuvada Türkiye Muaythai Milli Takımı 7 altın, 7 gümüş ve 15 bronz madalya alarak dünya şampiyonu oldu

Yurthaber 28-09-2022 23:26

Sebastapolis'teki kazılarda bronz haç bulundu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Akın Temür: - "Özellikle yapının 11-12. yüzyılda kullanıldığının en önemli kanıtı olarak sarkaçlı haç dediğimiz bronz haç buluntusu karşımıza çıktı. Bizim için oldukça önemli, çünkü antik çağ yapılarının birçoğu geç dönemde farklı amaçla tekrar kullanılıyor"

Yurthaber 28-09-2022 11:15

Kırık Kanat tedavi edildiği üniversiteyi terk etmedi

OMÜ Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından doğaya salınmasına rağmen bölgeden ayrılmayan kargayı üniversite çalışanları ile öğrenciler besliyor

Yurthaber 24-09-2022 12:00

Tokat'ta antik kent Sepastapolis'i gün yüzüne çıkarmak için çalışmalar sürüyor

OMÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Akın Temür: - "Buranın taşkın bölgesinde kalması, korunmasında büyük katkı sağlamış ama işçilik maliyetini artırıyor. Çünkü çok hafriyat var"

Yurthaber 09-09-2022 11:03

Plastik su şişeleri ve hurda kamyondan mobil askeri füze rampası çalışması yapıldı

Plastik su şişeleri ve hurda kamyondan "mobil askeri füze rampası" çalışması yapıldı

Yurthaber 25-08-2022 16:33

Samsun'da 15 Temmuz Sonrası Savunma Sanayiindeki Gelişmeler Çalıştayı başladı

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir: - "SİHA teknolojisinde dünyanın önde gelen 3 ülkesinden biri olduk ve SİHA'lar konusunda çalışmalarımız üst üste katlanarak yeni ürünlerle devam edecek" - "2002 yılında sadece 60 kadar savunma sanayi projesi varken bugün 750'leri aşmış durumdayız. Bu projelerin yarısından çoğu da son 6 yıl içerisinde başlatılan projeler"

Yurthaber 01-08-2022 14:04

Sinop'ta leylek yavruları haklarında detaylı bilgi edinebilmek için halkalandı

Sinop'ta leylek yavruları haklarında detaylı bilgi edinebilmek için halkalandı

Yurthaber 24-06-2022 12:24

Bilim insanının polislikten başlayıp Antarktika'ya uzanan başarı hikayesi

Hayali olan bilimsel araştırmalara daha fazla vakit ayırabilmek için 4 yıl polislik yaptıktan sonra istifa ederek akademisyenlik hayatına başlayan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hilal Ay, 6. Antarktika Bilim Seferi'nin de katılımcıları arasında da yer aldı - Doç. Dr. Hilal Ay: - "İdealleriniz uzakta görünse bile ortam şartları ne kadar zor olursa olsun, yaptığınız meslek bir ayak bağı değil, sizi daha çok çalışmaya sevk eden bir faktör haline geliyor. Trafik polisliği benim için öyle oldu"

Yurthaber 15-04-2022 11:43

Fındık üretiminde verimi düşüren kozalak akarlarına karşı mücadele uyarısı

Fındık üretiminde verimi düşüren kozalak akarlarına karşı mücadele uyarısı

Yurthaber 02-04-2022 14:46

Orta Karadeniz Kariyer Fuarı Samsun'da açıldı

"Orta Karadeniz Kariyer Fuarı" Samsun'da açıldı

Yurthaber 02-03-2022 13:56

Üzeri eğrelti otuyla kaplanan Kızılırmak Deltası kızıla büründü

OMÜ Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erkan Yalçın: - "Kızıl eğrelti otu bitkisi çok işlevli olup tarımda biyogübre olarak hayvan yeminde, insan beslenmesinde, biyogaz üretiminde, gıda ve ilaç endüstrisinde, yabani ot, sivrisinek kontrolünde, atık su giderimi ile ağır metal uzaklaştırması gibi çeşitli alanlarda kullanılması büyük önem taşımaktadır" - "Çeltik yetiştiriciliği yapıldığı bölgede kimyasal gübre yerine bu bitki, iyi bir organik azot kaynağı olacaktır. Bunun yanında söz konusu bitki, çeltik tarlalarında yüzey suyunun buharlaşmasını azaltarak suyun daha etkili şekilde kullanımına olanak sağlayabiliyor"

Yurthaber 25-12-2021 11:19

Yurttaki hobi kursunda yapımını öğrendiği örgü eşyalarla öğrenim masraflarını çıkarıyor

OMÜ Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencisi Betül Öksüz, örgüden tavşan, kedi, köpek gibi hayvan figürleri ile çilek, kiraz, anahtarlık, telefon kılıfı yapıp çevresindekilere ve sosyal medya aracılığıyla satıyor - Öksüz: - "Derslerden sıkıldığım ve stres atmak için yurtta açılan kurslara katılarak öğrendiğim örgü işlerinden para kazanacağım hiç aklıma gelmezdi"

Yurthaber 04-12-2021 11:18

İstilacı bitki Japon madımağının sağlıkta kullanım alanı araştırılıyor

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Fergan Karaer: - "Türkiye'de etken maddesinden dolayı önemli bitkiler arasında yer alabilir. Bir taraftan istilacı, zararlı gibi görülüyor ancak diğer taraftan tıbbi aromatik bitkiler arasında yer alabildiğinden özelliklerini araştırmaya devam ediyoruz"

Yurthaber 01-12-2021 11:23

Kendisi gibi otizmlilerin içindeki cevheri ortaya çıkarmak için çaba harcıyor

Samsun'da yaşayan OMÜ Devlet Konservatuvarı Müzikoloji Bölümü öğrencisi Onur Önder, kendisinin de devam ettiği rehabilitasyon merkezindeki otizmli öğrencilere piyano çalmayı öğreterek ilham kaynağı oluyor - 21 yaşındaki Önder: - "Her çocuğun bir yeteneği vardır, korkmasınlar. Yeteneklerinin üzerine gitsinler. Bana 4 yaşında otizm tanısı konuldu ama kendimi geliştirdim. 6 farklı enstrüman kullanabiliyorum"

Yurthaber 13-11-2021 11:19

Kızılırmak Deltası'nda yanan alanlar 1 yılda doğal yapısına kavuştu

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde bulunan Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nde bir yıl önce çıkan yangında zarar gören 1200 dönümlük alanda doğal vejetasyon oluştu - OMÜ Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kiraz Erciyas Yavuz: - "Burada bir yıl sonra yaban hayatın canlandığını görüyoruz. Kuşların, sürüngenlerin tekrar alanda yaşamaya başladığını gözlemliyoruz. Alan, hiç müdahale edilmeden kendini yeniledi"

Yurthaber 24-10-2021 13:43

Özel izinle üretiliyor! Salep orkidesinin kilosu bin lira

Endemik bitki türleri arasında yer aldığı için doğadan toplanması yasak olan, Tarım ve Orman Bakanlığından özel izinle Samsun'da ekimi yapılan salep orkidesi, kurutulup öğütüldükten sonra kilogramı bin liradan alıcı buluyor.

Finans 10-07-2021 14:33

Karadeniz'de yüzenlere çeken akıntıya karşı dikkatli olunması uyarısı

OMÜ Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Uzun: - "Saniyede 1-2 metreyi geçtiği için iyi yüzücüler bile bu akıntıya karşı zorluk çekiyor. Bu nedenle çoğu panikten ve korkudan suda boğularak hayatını kaybediyor" - "Kişi, rip akıntısına kapılmışsa yana doğru yüzmesini tavsiye ediyoruz. Zaten kısa bir süre sonra akıntı bitecek ve normale dönecektir. Yani kıyıya yığılan su açığa doğru taşındıkça her şey normale dönecektir"

Yurthaber 10-07-2021 11:05

Hastanede korkunç olay! Araştırma görevlisi sekizinci kattan düştü

Samsun'da tedavi gördüğü hastanenin sekizinci katından dördüncü kattaki balkona düşen araştırma görevlisi hayatını kaybetti.

Haber 13-06-2021 13:49

Kovid-19 salgını döneminde çevre kirliliğinde artış gözlemlendiği uyarısı

OMÜ Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Demir: - "Tek kullanımlık plastik şişe, kağıt bardak yerine matara, termos ya da kavanoz kullanmalıyız. Naylon poşet yerine bez çanta, evdeki çöpleri aynı yere atmak yerine onları ayrıştırarak geri dönüşüme kazandırmalıyız" - "Üret, kullan ve at' düzenine son vermeliyiz. İsraf etmek yerine elimizdeki kaynakları doğru kullanmayı öğrenmeliyiz"

Yurthaber 04-06-2021 16:18

Üniversitelerden bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki

Üniversitelerden bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki

Yurthaber 05-04-2021 14:47

Çok yüksek riskli Samsun’da tıp öğrencileri sokağa indi, megafonla halkı uyardı

Türkiye’de nüfusa oranla en çok korona vaka sayısına sahip olan Samsun’da, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi öğrencileri sokağa indi. Ellerinde pankart ve megafonla halka seslenen öğrenciler, vatandaşları koronavirüse karşı uyardı.

Haber 20-03-2021 14:49

Türk bilim insanları, IGM hastalığını ameliyatsız tedavi etmeyi başardı

Prof. Dr. Metin Özgen: - "Geçirilen ameliyatlara rağmen pek çok hastada hastalığın tekrarlaması, kadınların korkulu rüyası haline gelmişti. Keşfettiğimiz ilaç ile genç kadınlarımızı ameliyatsız tedavi etmeyi başardık" - Dr. Öğretim Üyesi Demet Yalçın Kehribar: - "IGM hastalığı nedeniyle 4-5 defa ameliyat geçirmek zorunda kalan, buna rağmen hastalığı devam eden kadınlarda ilaç tedavisi ile yüz güldürücü sonuçlar aldık"

Yurthaber 05-02-2021 11:08

Türk bilim insanları, IGM hastalığını ameliyatsız tedavi etmeyi başardı

Prof. Dr. Metin Özgen: - "Geçirilen ameliyatlara rağmen pek çok hastada hastalığın tekrarlaması, kadınların korkulu rüyası haline gelmişti. Keşfettiğimiz ilaç ile genç kadınlarımızı ameliyatsız tedavi etmeyi başardık" - Dr. Öğretim Üyesi Demet Yalçın Kehribar: - "IGM hastalığı nedeniyle 4-5 defa ameliyat geçirmek zorunda kalan, buna rağmen hastalığı devam eden kadınlarda ilaç tedavisi ile yüz güldürücü sonuçlar aldık"

Yurthaber 05-02-2021 11:08

Propolisten koruyuculuk düzeyi yüksek cerrahi maske geliştirildi

OMÜ Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cevat Nisbet: - "Propolisi işleyerek üç katmanlı maske yaptık. Propolisten yaptığımız maskenin filtreleme özelliği var. Maskenin pestisit ve ağır metal açısından analizleri yapıldı, sağlık açısından da faydalı bir ürün"

Yurthaber 30-01-2021 11:09

Üniversite öğrencilerinden Zirai İnsansız Hava Aracı Projesi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi son sınıf öğrencisi Başak Demir ve 6 arkadaşı, hazırladıkları "Helimore Zirai İnsansız Hava Aracı Projesi"nin "İnovasyonda Kadın" temalı 5. Girişimcilik Kampı'nda ikincilik kazanmasının gururunu yaşıyor - Başak Demir: - "Helimore insansız hava aracını birçok alanda kullanılabilecek şekilde tasarladık. Birincisi, tarımda ilaçlama dedik. İkincisi, kameralar kullanarak verimli yerlerin taramasını analiz etmek, şehirlerin ve çevrenin ilaçlanmasına katkı sağlamak"

Yurthaber 01-12-2020 11:16

Karadeniz Bölgesi'ndeki kestane ağaçlarının çiçekleri çay olacak

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından hazırlanan proje kapsamında Karadeniz Bölgesi'ndeki kestane ağaçlarından sağlanan yaklaşık 10 ton kestane çiçeği işlenerek çay haline getirilecek - Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Ümit Serdar: - "Antioksidan özelliği çok fazla olan kestane çiçeğini hem ekonomiye kazandırmak hem de insan sağlığı için kullanmak istiyoruz"

Yurthaber 31-08-2020 11:21

Uzmanından denizde çeken akıntı uyarısı

OMÜ Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Uzun: - "Rip akıntısını tanırsak büyük tehlike değil ama tanımazsak hayati tehlike oluşturmaktadır. Sahile geldiğinizde denizde bol dalganın bulunması, rip akıntısının habercisidir" - "Saniyede 2 metreye ulaşabilen bir akıntı hızından bahsediyoruz. Bu, iyi yüzücülerin bile kolay kolay mücadele edemeyeceği bir sürat. Böyle bir durumda paniğe kapılmadan insanın kendisini suya bırakması, sağa sola doğru yüzmeye çalışılması gerekiyor" - "Sık dalgaların olduğu dönemde denize girilmemesi lazım. Yani dalgayla dalga geçmeyecekler. Güçlü dalgalar varsa denize girilmemesini tavsiye ediyoruz"

Yurthaber 18-07-2020 11:12

Samsun'da salep orkidesi üretim alanları artırılacak

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Akif Özdemir: - "Türkiye'de salep üretimi, özel izinle sadece Samsun'da yapılmaktadır. Tek bir ilçede yapılan üretimi 17 ilçeye yaygınlaştıracağız"

Yurthaber 18-06-2020 15:31

Fındık bahçelerinde kozalak akarlarıyla mücadele dönemi

OMÜ Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sullivan: - "Fındıkta birim alandan alınan verimi etkileyen en önemli faktörlerin başında fındık zararlıları olarak bilinen kozalak akarları geliyor. Kış mevsiminde veya bahar başlangıcında kozalakların toplanıp atılması olan mekanik mücadele, kozalak akarlarına karşı oldukça etkili bir yöntem ve mutlaka yapılmalı"

Yurthaber 13-03-2020 11:48

Samsun'da akademisyen kadınlar korosundan konser

Ondokuz Mayıs Üniversitesinde görev yapan 22 akademisyen kadının oluşturduğu koro tarafından düzenlenen konser beğeni topladı

Yurthaber 10-03-2020 00:39

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Zirvesi'nde gönüllülük anlatıldı

Toplantıda sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri üniversite öğrencilerini gönüllü olmaya davet etti

Yurthaber 19-02-2020 16:09

Uluslararası Öğrenci ve Akademisyenler Sosyal Uyum Buluşması sona erdi

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Uyum ve İletişim Dairesi Başkan Vekili Ali Rıza Beşkat: - "Uluslararası öğrenciler bizler için önemlidir. Sizlerin ülkemize gelmeniz, eğitim almanız, Türkiye'nin tüm hak ve hizmetlerinden faydalanmanız için gerekli her türlü kolaylığı yapmaktayız"

Yurthaber 12-02-2020 16:56

Uzay teknolojisi çalışmaları Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'nda

Gazi Üniversitesinin TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi'yle hayata geçirdiği güneş hücrelerinin ürüne dönüştürülmesine yönelik projesi fuarın ilgi çeken çalışmaları arasında yer aldı - Samsun Üniversitesinin TÜBİTAK Uluslararası İnsansız Hava Aracı (İHA) yarışması için tasarladığı ürünler ziyaretçilerin izlenimine sunuldu

Finans 01-11-2019 16:03

Obeziteyle mücadele beyinde başlıyor

Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ayşegül Atmaca: - "Obeziteyle mücadelede beslenme alışkanlıklarının değiştirilmesi gerekiyor. Bunun önce kafada değiştirilmesi gerekir. Beslenme alışkanlıklarımızı değiştireceğimizi kendimize kabul ettirerek başlamamız gerekiyor"

Yurthaber 01-11-2019 11:08

Obeziteyle mücadele beyinde başlıyor

Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ayşegül Atmaca: - "Obeziteyle mücadelede beslenme alışkanlıklarının değiştirilmesi gerekiyor. Bunun önce kafada değiştirilmesi gerekir. Beslenme alışkanlıklarımızı değiştireceğimizi kendimize kabul ettirerek başlamamız gerekiyor"

Haber 01-11-2019 11:08

Baba kız hem iş hem sınıf arkadaşı oldu

Samsun'da spor salonu işleten ve bu yıl üniversiteyi kazanan baba ile kızı, aynı üniversite öğrenim görüp aynı sırayı paylaşıyor - Baba Murat Karakuş: - "Kızımın da hedefleri var, benim de hedeflerim var. Hedeflerimiz yolunda çalışmaya devam edeceğiz" - Berre Hatun Karakuş: - "İlk başlarda çok tuhaf geldi, acaba yapabilir miyiz diye. İlk gün sınıfa gittik. Çok rahattık, zaten arkadaş gibiyiz"

Yurthaber 11-10-2019 11:58

Baba kız hem iş hem sınıf arkadaşı oldu

Samsun'da spor salonu işleten ve bu yıl üniversiteyi kazanan baba ile kızı, aynı üniversite öğrenim görüp aynı sırayı paylaşıyor - Baba Murat Karakuş: - "Kızımın da hedefleri var, benim de hedeflerim var. Hedeflerimiz yolunda çalışmaya devam edeceğiz" - Berre Hatun Karakuş: - "İlk başlarda çok tuhaf geldi, acaba yapabilir miyiz diye. İlk gün sınıfa gittik. Çok rahattık, zaten arkadaş gibiyiz"

Haber 11-10-2019 11:57

Samsun Yemeklik Mantar Kongresi'ne ev sahipliği yapacak

OMÜ Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aysun Pekşen: - "Özel sektör ve kamu çalışanlarının bir araya geldiği platformlarda sektörün sorunlarının belirlenmesine ve çözüm yollarının tartışılmasına ihtiyaç var"

Yurthaber 27-09-2019 11:21

Samsun Yemeklik Mantar Kongresi'ne ev sahipliği yapacak

OMÜ Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aysun Pekşen: - "Özel sektör ve kamu çalışanlarının bir araya geldiği platformlarda sektörün sorunlarının belirlenmesine ve çözüm yollarının tartışılmasına ihtiyaç var"

Haber 27-09-2019 11:20

İşitme cihazına kavuşan Emircan'ın duyma mutluluğu

Samsun'un Çarşamba ilçesinde geçen ay evinin önünde oynarken işitme cihazı çalınan 9 yaşındaki Emircan Yıldırım, hayırsever iş adamının aldığı cihazın takılmasının ardından yeniden duymanın sevincini yaşadı - Anne Dilek Şahin: - "Çocuğum bugün yeniden hayata bağlandı, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"

Haber 11-07-2019 13:01

İşitme cihazına kavuşan Emircan'ın duyma mutluluğu

Samsun'un Çarşamba ilçesinde geçen ay evinin önünde oynarken işitme cihazı çalınan 9 yaşındaki Emircan Yıldırım, hayırsever iş adamının aldığı cihazın takılmasının ardından yeniden duymanın sevincini yaşadı - Anne Dilek Şahin: - "Çocuğum bugün yeniden hayata bağlandı, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"

Yurthaber 11-07-2019 13:00

OMÜ’de “15 Temmuz Direnişten-Dirilişe Paneli

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), Eğitim-Bir-Sen ve Sağlık-Sen paydaşlığında “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” kapsamında “15 Temmuz Direnişten-Dirilişe” isimli panel gerçekleştirildi.OMÜ Eğitim Fakültesi A Blok Seminer Salonunda gerçekleşen panelin moderatörlüğünü OMÜ Eğitim Fakültesi Sekreteri ve Eğitim-Bir-Sen Samsun 2 Nolu Şube Başkanı Tevfik Demir yaptı.

Haber 08-07-2019 20:34

OMÜ’de “15 Temmuz Direnişten-Dirilişe Paneli

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), Eğitim-Bir-Sen ve Sağlık-Sen paydaşlığında “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” kapsamında “15 Temmuz Direnişten-Dirilişe” isimli panel gerçekleştirildi.OMÜ Eğitim Fakültesi A Blok Seminer Salonunda gerçekleşen panelin moderatörlüğünü OMÜ Eğitim Fakültesi Sekreteri ve Eğitim-Bir-Sen Samsun 2 Nolu Şube Başkanı Tevfik Demir yaptı.

Yurthaber 08-07-2019 18:35