Öneri Haberleri

Kendinden 25 yaş büyük biriyle evlenen kadın yaşadığı pişmanlığı anlattı! 15 yıl sonra...

Çiftler arasındaki yaş, statü, görünüm farklılık toplum tarafından eleştirilen konular arasında yer alıyor. Ancak birçok çift bu farklılıkların yarattığı problemlere rağmen yaşadıkları mutlu bir ilişki yürütebiliyor. Kendisinden 25 yaş büyük biriyle evlenen kadın 15 yıl sonra yaşadıklarını anlatarak öneri istedi.

Kadin 14-06-2023 10:34

Yatak odası sırlarını ifşa ederek çözüm istedi! Karım gecede üç kez seks istiyor. Yetişemiyorum

Cinsellik üzerine yaşanan problemleri konuşmak toplum tarafından ayıp olarak görülüyor. Ancak bu problemleri göz ardı etmek daha büyük sorunlara neden olabiliyor. Bu nedenle yaşanan problemleri bir uzmanla paylaşmak büyük önem taşıyor. Yatak odası sırlarını paylaşan bir adam İngiltere’nin Güzin Ablası Jane O’Gorman’dan yardım istedi.

Haber 31-01-2023 09:43

Seks uzmanları öneriyor: Orgazm olmanızı artıracak erotik planlar

Cinsel ilişki hem erkekler hem de kadınlar için oldukça önem taşıyor. Seks sırasında iki tarafın da kendine göre ihtiyaçları oluyor. Bu ihtiyaçların karşılanmaması orgazm sorunları yaratıyor. Seks uzmanları orgazm olmanızı artıracak 'erotik planlar' denilen önerilerde bulundu.

Haber 21-10-2022 17:08

Seks uzmanı önerdi: Yatakta daha iyi olmak isteyen herkes bunu bilmeli

Cinsellik temel ihtiyaçlar arasında bulunuyor. İnsanlar aktif ve daha iyi bir cinsel yaşam için çeşitli yöntemler arıyor. Seks uzmanları verdikleri öneriler ile bu konuda oldukça yardımcı oluyor. Cinsellik ve ilişkiler hakkında önerilerden bulunan Nadia Bokody, yatakta daha iyi olmanızı sağlayacak kuralı açıkladı. Bu kurala dikkat etmek hem sizi hem de partnerinizi mutlu edecek.

Haber 13-10-2022 09:43

Öneri

Öneri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Öneri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Prof. Dr. Canan Karatay uzun yaşamın formülünü verdi! Bunu yiyen 90-95 yaşına kadar yaşar

Sağlıklı beslenme uzun yaşamak ve hastalıklardan korunmak için çok büyük önem taşıyor. Uzmanlardan sağlıklı beslenmenin önemini her fırsatta vurguluyor. Prof. Dr. Canan Karatay'da sağlıklı beslenme üzerine yaptığı konuşmalar ile dikkat çekiyor. Prof. Dr. Canan Karatay yaptığı açıklama ile sağlıklı ve uzun yaşamanın formülünü verdi.

Haber 13-09-2022 12:23

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarifi verdi: Damar tıkanıklıklarını açıyor

Lavantanın bir türü olan karabaş otu toplum tarafından fazla bilinmemektedir. Oysa ki karabaş otunun sağlık üzerinde saymakla bitmeyen faydaları bulunmaktadır. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu damar tıkanıklıkları için karabaş otu tarifini verdi. İşte karabaş otunun saymakla bitmeyen faydaları…

Haber 30-08-2022 10:04