Onursal Baskanlik Haberleri

Onursal Adıgüzel'in eşi Çekmeköy Belediyesi'ne başkan yardımcısı olarak atandı iddiası! Gündem olan iddiaya açıklama geldi

CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel'in eşi Elif Duygu Adıgüzel’in CHP'li Çekmeköy Belediyesi’nde başkan yardımcısı olarak atandığı iddia edildi. Gündem olan iddia sonrası Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez'den açıklama geldi.

Haber 2024-04-17 21:22:54

Rahmi Koç'un Miami'de Küba Gecesi eğlencesi... Sosyal medyada gündem oldu

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'un bayram öncesi Miami’de yapılan Küba gecesinde eğlendiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Koç'un müzisyene eşlik ettiği anlara sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 2024-04-15 11:24:18

Canlı Ataşehir seçim sonuçları! Sonuçların açıklanmasına dakikalar kala heyecan dorukta: Ataşehir'de seçimi kim kazandı?

Ataşehir seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Ataşehir'de AK Parti Mustafa Naim Yağcı'yı CHP'nin adayı olan Onursal Adıgüzel karşısında aday olarak göstermişti. 2019 yılında AK Parti ile CHP'nin baş başa yarıştığı Ataşehir'de sonuçlar belli oldu. İYİ Parti ise Ataşehir'de Ali Coşkun'u belediye başkan adayı olarak gösterdi. Ataşehir seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 2024-03-31 17:16:34

Canlı Ataşehir seçim sonuçları! Ataşehir'de seçimi Mustafa Naim Yağcı mı Onursal Adıgüzel mi kazanıyor?

Seçim günü geldi çattı. Bir süredir devam eden seçim çalışmaları artık tamamlandı. Türkiye istediği adayı belirlemek için sandık başına gitti. Ataşehir'de yaşayan vatandaşlar da seçim sonuçlarını büyük bir heyecanla takip ediyor. AK Parti'nin adayı Mustafa Naim Yağcı ile CHP'nin adayı Onursal Adıgüzel arasında geçmesi beklenen seçim sonuçları belli oluyor. Akşam saatlerinde belli olması beklenen sonuçlar bu sayfada olacak!

Haber 2024-03-30 22:16:54

TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik'ten sızdırılan VAR kayıtlarına dair çok konuşulacak iddia! Hugh Dallas sızdırmış olabilir

TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik verdiği bir röportajda çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Erzik VAR kayıtlarının sızdırılmasına dair "Başlarındaki kişiye baksınlar" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor 29-03-24 11:01

Türkiye'nin en zenginlerinden Rahmi Koç'un Miami'deki lüks evi gündem oldu! Görenler hayran kaldı

Türkiye'nin en zenginleri listesinde yer alan Koç Holding'in Onursal Başkanı Rahmi Koç'un Miami'deki lüks evinin fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu. Emlakçı bir arkadaşını ağırlayan Rahmi Koç'un lüks evini görenler hayran kaldı.

Magazin 14-03-24 14:41

TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Kavlak için cenaze töreni düzenlendi

Yaşamını yitiren TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Metal Sendikası Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak için sendika binası önünde tören düzenlendi.

Finans 25-02-24 15:34

TÜSİAD Onursal Başkanı'ndan 'yüksek enflasyon' açıklaması

TÜSİAD Onursal Başkanı Tuncay Özilhan, "Yüksek enflasyon ve refah üretmeyen büyüme geçim sıkıntısı getirir" açıklamasını yaptı.

Finans 08-02-24 14:27

CHP'de olay yaratacak 'anket' çıkışı! Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi, aylar sonra ilk kez açıkladı: Genel Merkez görmezden geldi

CHP Parti Meclisi (PM) üyesi ve eski bilgi, iletişim teknolojilerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, seçim döneminde yapılan anket sonuçlarına ilişkin çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Seçim sürecinde yapılan kamuoyu araştırmalarına dikkat çeken Adıgüzel, "Parti genel merkezi birçok sorgulamaya rağmen bunları görmezden geldi" diye konuştu.

Haber 19-09-23 14:46

Kiracı filminde Kemal Sunal'ın aşkıydı! Oyunculuğu bırakıp sırra kadem basan Özlem Onursal'ın son hali gündem oldu

1987 yılında yayınlanan başrollerinde Kemal Sunal ve Füsun Demirel'in yer aldığı Kiracı filmi hala büyük bir ilgiyle izleniyor. Sulhi Dölek'in aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan filmde Kemal Sunal'ın hayat verdiği Kerim karakterinin aşkı olan Sühendan'ı canlandıran Özlem Onursal güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çekmişti. Oyunculuğu bırakıp sırra kadem basan güzel oyuncunun son hali yeniden gündem oldu.

Magazin 28-08-23 15:35

TFF resmen açıkladı! Hakem atamalarında yeni dönem başlıyor...

MHK'nin 2023-2024 sezonu yaz seminerinin resmi açılış töreni, Mehmet Büyükekşi, TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik, yönetim kurulu üyeleri, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu, eğitmenler ile hakemlerin katılımıyla Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Spor 03-08-23 15:11

Gizli Zoom toplantısındaki 'uzay' fonu espri konusu olmuştu! CHP'li Engin Altay gündem olan arka planıyla ilgili konuştu: 'Genel başkanımız gayet iyi bilir'

CHP'de Genel Merkez'den gizli yapılıp sosyal medyaya bir kesitinin kaydı sızan Zoom toplantısı Türkiye'nin gündemine damgasını vurdu. Toplantıyla ilgili en dikkat çeken ayrıntılardan biri de katılımcılardan CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay'ın kullandığı 'uzaylı' arka fonu olmuştu. CHP Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel'in de "Engin abi yine uzaydasın" diyerek espri yaptığı o arka planla ilgili Engin Altay'dan açıklama geldi.

Haber 21-07-23 09:42

'Değişim' toplantısı sızdırıldı, CHP'de ortalık karıştı! İmamoğlu'ndan ilk açıklama geldi: Gizli bir tarafı yok!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında yapılan ve CHP'li birçok üst isimin katıldığı Zoom toplantısının görüntüleri sızdırıldı. Toplantıya Engin Altay, Tekin Bingöl, Onursal Adıgüzel, Bülent Tezcan, Özgür Özel gibi isimlerin katıldığı görülürken; söz konusu görüntülerle ilgili İmamoğlu'ndan açıklama geldi. Toplantının gizli bir tarafı olmadığını belirten İmamoğlu "Partinin mevzuları partililerle konuşulur. Bundan daha doğal bir şey yoktur" dedi.

Haber 19-07-23 11:40

Son dakika: Yargıtay'dan dönen Büyükada davasında karar! 4 sanığın beraatine karar verildi

Son dakika haberi... Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi Onursal Başkanı Taner Kılıç'ın da aralarında bulunduğu 4 sanığın Yargıtay bozmasının ardından yeniden yargılandığı davada beraatlerine karar verildi.

Haber 06-06-23 16:16

Devrim Barış Çelik kimdir, nereli, kaç yaşında? CHP'de Onursal Adıgüzel’in yerine getirilen Devrim Barış Çelik'in bulunduğu görevler

CHP'de Onursal Adıgüzel’in yerine getirilen isim, Devrim Barış Çelik oldu. Vatandaşlar CHP'deki görevinden istifa eden Onursal Adıgüzel’in yerine getirilen Çelik hakkında internette yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, Devrim Barış Çelik kimdir, nereli ve kaç yaşında? CHP'de Onursal Adıgüzel’in yerine getirilen Devrim Barış Çelik'in bulunduğu görevler nelerdir?

Haber 18-05-23 14:27

Kılıçdaroğlu görevden almıştı! Onursal Adıgüzel'in yerine getirilen isim belli oldu

Millet İttifakı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs'taki seçimin ardından CHP Bilgi ve İletişim Teknolojileri’nden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Onursal Adıgüzel'i görevden almıştı. Adıgüzel'in yerine Devrim Barış Çelik'in getirildiği öğrenildi.

Haber 18-05-23 14:27

CHP'deki görevinden ayrılan Onursal Adıgüzel 14 Mayıs seçim gecesinde yaşananları anlattı: İmamoğlu ve Yavaş açıklama yaparken...

CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel seçimden 1 gün sonra görevinden istifa etmişti. Kılıçdaroğlu tarafından görevden alındığı öne sürülen Adıgüzel, seçim gecesi yaşananları canlı yayında anlatarak eleştirilere yanıt verdi. İmamoğlu ve Yavaş'ın açıklamalarının ardından verilerin neden değiştiğini de açıklayan Adıgüzel, "Bize güçlü olduğumuz yerden hızlı veriler geldi bu çok normal. İlçelerden gelince sonuçlar değişti" ifadelerini kullandı.

Haber 17-05-23 21:47

İkinci tur için kritik görev o isme verildi: CHP'den 'seçim kampanyası' hamlesi! Adıgüzel görevden alınmıştı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun ikinci tura kalması sonrası ittifaklardan 28 Mayıs'a dek geçecek süreçle ilgili yeni hamleler geliyor. Onursal Adıgüzel'in görevden alınmasının ardından CHP'de seçim kampanyasıyla ilgili kritik bir görevlendirme yapıldı.

Haber 16-05-23 16:46

Son Dakika: Seçim gecesi çok konuşulmuştu! Kemal Kılıçdaroğlu, Onursal Adıgüzel'i görevden aldı

Son dakika: CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'i seçimden 1 gün sonra görevden aldı. İstifa dilekçesini paylaşan Adıgüzel "Seçim akşamı sistemlerimiz çalışmasına ve hiçbir teknik aksaklık yaşanmamasına rağmen, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim sürecine zarar vermemek adına 2018 yılından bu yana sürdürdüğüm görevimden ayrılıyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 15-05-23 23:27

SON DAKİKA: CHP'nin seçim sistemi çöktü mü? Bu soruya 'Öyle bir görevim yok' yanıtını alınca, İsmail Küçükkaya böyle seslendi 'Yorumu size bırakıyorum'

Son dakika haberi: Türkiye, 14 Mayıs seçimlerini geride bıraktı! Milyonlarca vatandaş oy kullandıktan sonra seçim sonuçlarını takip etti. CHP tarafından oluşturulan veri giriş sisteminin çalışmadığı ve gece boyunca kontrol yapılamadığı iddia edilmişti. CHP içinde seçim sonuçlarını kontrol görevini üstlenen genel başkan yardımcısı Onursal Adıgüzel, bu iddialara yanıt verdi! İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 15-05-23 13:42

Kobra Murat'tan gündem olacak 'seçim' mesajları! Romanlar 14 Mayıs tercihini açıkladı: Biz sadece İstanbul 3. Bölge'de...

Seçimlere 42 gün kala Romanlar hangi tarafı destekleyeceklerini açıkladı. İstanbul'daki 2 Roman federasyonu birleşerek yaptıkları açıklamalarda desteklerini güçlü bir şekilde bildirdi. Kamuoyunda 'Kobra Murat' olarak da bilinen, Roman Dernekleri Federasyonu Onursal Başkanı Murat Divandiler'ın verdiği mesajlar dikkat çekti. İstanbul Roman Kanaat Önderleri Federasyon Başkanı Adnan Demirez de desteklerinin nedenlerini sıralarken İstanbul 3. bölgede sahip oldukları seçmen sayısını açıkladı.

Haber 02-04-23 08:25

Sabih Kanadoğlu kimdir, kaç yaşındaydı? Sabih Kanadoğlu neden öldü? Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı hayatını kaybetti!

Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu 84 yaşında hayatını kaybetti. Vefat haberinin ardından kullanıcılar Kanadoğlu ile ilgili araştırmalarını sıklaştırdı. Peki Sabih Kanadoğlu kimdir, kaç yaşındaydı? Sabih Kanadoğlu neden öldü? İşte detaylar...

Haber 28-02-23 14:21

Son dakika... Sabih Kanadoğlu hayatını kaybetti!

Son dakika gelen habere göre Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu 84 yaşında hayatını kaybetti.

Haber 28-02-23 13:58

Real Madrid'in onursal başkanı Amancio Amaro Varela vefat etti

İspanya'nın Real Madrid Kulübünün onursal başkanı 83 yaşındaki Amancio Amaro Varela hayatını kaybetti.

Spor 21-02-23 16:00

Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Vural Savaş hayatını kaybetti

Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Vural Savaş (84), Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Haber 15-02-23 15:03

Duayen sanayici Selçuk Yaşar hayatını kaybetti

Duayen iş insanı, Yaşar Holding ve Karşıyaka Spor Kulübü Onursal Başkanı Selçuk Yaşar, bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle 98 yaşında hayatını kaybetti.

Finans 12-02-23 07:10

İzmir'in tanınan iş insanlarından Selçuk Yaşar 98 yaşında yaşamını yitirdi

İzmir'in duayen iş insanlarından, Yaşar Holding ve Karşıyaka Spor Kulübü Onursal Başkanı Selçuk Yaşar, bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle 98 yaşında hayatını kaybetti.

Haber 11-02-23 20:08

Hatayspor'dan resmi Volkan Demirel açıklaması! Kendisiyle devam edilecek mi?

Hatayspor Onursal Başkanı Doç. Dr Lütfü Savaş, Teknik Direktör Volkan Demirel ile uzun süre çalışmak istediklerini söyledi. Oynayacakları HangiKredi Ümraniyespor maçı öncesi böyle bir açıklama yapan Lütfü Savaş'a bazı taraftarlar anlam veremedi.

Spor 03-01-23 17:54

Özel sağlık sigortasına zam yolda! 'Yüzde 100'den aşağı bir artış beklemiyorum'

Geçen yıla göre yüzde 124 artan özel sağlık sigortasına yeni zam yolda... Artan enflasyon ve döviz sonrası hastanelerin maliyetleri arttı. Bu durumunda yeni yılda sigortalara zam olarak yansıyacağı belirtildi. İstanbul Sigorta Acenteleri Derneği Onursal Başkanı Turusan Bağcı, 'Yüzde 100'den aşağı bir artış beklemiyorum' dedi.

Finans 02-12-22 08:07

Onur Göçmez, Bandırmaspor Onursal Başkanı oldu!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Beyçimento Bandırmaspor'da bazı kişilerin kulüp üyeliklerinin sonlandırıldığı bildirilirken, mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Onur Göçmez'e Bandırmaspor Onursal Başkanlığı görevi verildiği duyuruldu.

Spor 25-11-22 11:27

Kiracı filminin Sühendan'ı son haliyle görenleri şaşırttı! Oyunculuğu bırakmıştı...

1987 yılında yayınlanan Kiracı filminde Kemal Sunal'ın ofis aşkı Sühendan'a hayat veren ünlü oyuncu Özlem Onursal, yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı.

Magazin 07-11-22 11:39

Yunan eski Bakan'dan olay yaratan sözler! 'En kötüsüne hazırlıklı olun' diyerek açıkladı

Yunanistan ve Türkiye arasındaki gerilime bir yenisi daha eklendi. Eski Yunanistan Savunma Bakanı ve Genelkurmay Başkanlığı Onursal Başkanı Evangelos Apostolakis, Türkiye-Yunanistan arasındaki en kötü senaryoya hazır olunması gerektiğini ifade ederek savaşa hazırlıklı olunması yönüne açıklama yaptı.

Haber 06-11-22 15:36

Torku Şekersporlu Seçkin'e Dünya Şampiyonası daveti

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Torku Şekerspor Onursal Başkanı Ramazan Erkoyuncu: - "Emine Seçkin kardeşimiz kariyerinde zaten çok başarılı. Tokyo’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası'nda da hem ülkemize hem de bize madalya kazandıracağına inanıyorum"

Yurthaber 20-10-22 12:19

Roche, Memeder ile meme kanserinde ihtimalleri değiştirmeye davet ediyor

Roche İlaç Türkiye Medikal Birim Lideri Mahir Kurt: - "Kadın Eli Değsin İhtimaller Değişsin kampanyamızla kadınlara meme kanserine yönelik farkındalık noktasında katkı sağlamayı, erken tanının önemini vurgulamayı ve kendi kendine meme muayenesinin nasıl yapılabileceğini anlatmayı hedefliyoruz" - Memeder Kurucusu ve Onursal Başkanı Vahit Özmen: - "Roche Türkiye’nin meme kanseri ile mücadelede hem erken tanı ve tedavi noktasındaki çalışmalarını çok değerli buluyor hem de meme kanseri ile ilgili farkındalık yaratmak adına yaptıkları projelerde birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz"

Yurthaber 12-10-22 11:12

Dostlar Meclisinin misafiri bu kez eski dost Yahya Arıkan

Dostlar Meclisi TÜRMOB seçimleri öncesi TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan ile Şişli’de Madam Despina’da bir araya geldi. Yaklaşık beş yıldır düzenli aylık yemeklerde bir araya gelen Dostlar Meclisinin kurucusu Celal Özgüroğlu ertelemeli yapılan Eylül ayı olağan yemekli toplantısını bu ay misafir ettikleri İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Onursal Başkanı Yahya Arıkan’ın yoğun takvimi nedeniyle Ekim ayında yaptıklarını bildirdi.

Finans 06-10-22 14:11

Bodrumspor, Sakaryaspor maçıyla birlikte yeniden galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor

Bodrumspor Kulübü Onursal Başkanı Fikret Öztürk: - "Nasıl ilk maçlarda beklentilerin üstünde sonuçlar aldıysak, son üç maçta da beklenmedik şekilde puan kayıpları yaşanabilir. Biz kulübün yöneticileri, para yatıran insanlar olarak, takımımızdan memnunuz" - Teknik direktör İsmet Taşdemir: - "Son üç maçta kazanamadık, iki de mağlubiyet aldık. Baktığımız zaman gerçekten oyun anlamında ezildiğimiz bir durumla karşılaşmadık. Biz hep aktif olan, gol kaçıran, üretmeye çalışan takım konumundaydık"

Yurthaber 04-10-22 16:05

Dolandırıcıların 'uzun süre teslim alınmamış kargo' oyunu! '145 TL ödeyin kurtulun'

Dolandırıcılar yine boş durmuyor. İstanbul'da hukuk bürosundan aradıklarını belirten kişiler, vatandaşlardan uzun süre teslim alınmamış kargolar nedeniyle icra takibi başlatıldığını söyleyip para talep ediyor. Kargo dolandırıcılarının hedefi olan Ali Rıza Besici, "Sanki her şey legalmiş gibi gösteriyorlar ama, gelip bakınca fos çıktı" dedi. Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu da "Bu kişilerin hukukla kanunla hiç ilgisi yok" diye konuştu.

Haber 03-10-22 10:38

Bulgaristan seçimlerine Türkiye'den yüksek katılım bekleniyor

Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Onursal Başkanı Bayram Çolakoğlu: - "Seçimler, hakikaten demokratik bir ortamda 'Biz varız' demektir"

Yurthaber 01-10-22 11:11

Hitit, Alabanda ile kurumsal seyahat yönetimi için anlaştı

Hitit Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nevra Onursal Karaağaç: - "Alabanda Turizm, Türkiye’de Hitit’in yazılımını kullanan ilk seyahat acentesi. Önümüzdeki dönemde turizm alanında yeni iş birliklerine imza atmayı hedefliyoruz"

Yurthaber 30-09-22 11:20

Volkan Demirel, Hatayspor'da! Başkan resmen açıkladı: Resmi sözleşmeyi imzalayacağız

Atakaş Hatayspor'un yeni teknik direktörü Volkan Demirel oldu. Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı Lüftü Savaş'ın açıklamasının ardından Volkan Demirel'in görevi kesinleşmiş oldu. Geçtiğimiz hafta Göztepe'den gelen teklifi reddederek Spor Toto Süper Lig'de takım çalıştırmak istediğini ifade eden Volkan Demirel, Hatayspor ile her konuda anlaşma sağladı.

Spor 19-09-22 10:42

Hatayspor teknik direktörü Serkan Özbalta istifa etti

Onursal Başkan Lütfü Savaş: "Teknik direktörümüz istifa etti. Şu anda teknik direktör arayışı içerisindeyiz"

Yurthaber 17-09-22 18:32

Torku Şekerspor'un paralimpik sporcusu Emine Seçkin'den altın madalya

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Torku Şekerspor Kulübü Onursal Başkanı Ramazan Erkoyuncu: - "Sporcumuz Emine Seçkin kulübümüze ve şehrimize yeni bir başarı daha kazandırdı. Daha önce Paralimpik Oyunlara katılarak bizleri gururlandıran Emine Seçkin kardeşimizin daha büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz"

Yurthaber 08-08-22 12:53

İşitme kayıplılara fırsat sunalım, sessizliğe kulak verelim çağrısı

İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği Onursal Genel Sekreteri Sevim Sevgi Yüksel: - "İşitme kayıplıların dikkat ve gözlem yetenekleri, denetleme ve el becerileri yüksek. Onlara fırsat sunmalı, sessizliğe kulak vermeliyiz. Uygun pozisyonlardaki işlerde gayet başarılı performans gösteriyorlar" - "Zamanında tedavisi mümkün olabilecek fırsatları erkenden yakalayarak, işitme kayıplıların geleceklerini değiştirebiliriz"

Yurthaber 26-07-22 09:28

Türkiye kırmızı bültenle arıyordu! Yunanistan'dan Yaşam Ayavefe'ye onursal vatandaşlık

Yunanistan'ın Türkiye tarafından kırmızı bültenle aranan Yaşam Ayavefe'ye onursal vatandaşlık verdiği bildirildi. Ayavefe, yasa dışı çevrimiçi kumar ve bahis amaçlı web sitesi kurmak ve yönetmek suçundan kırmızı bültenle aranıyordu. Ayavefe, 28 Şubat 2019'da, Türkiye'ye iadesi amacıyla Yunanistan Interpol birimleri tarafından yakalanmıştı.

Haber 11-07-22 08:40

Uzmanlardan prostat büyümesi uyarısı

Türk Üroloji Derneği Onursal Başkanı Prof. Dr. Ateş Kadıoğlu: - "Prostat büyümesi tedavi edilmezse idrar yolunun tıkanması, idrar yapamama ve ameliyat olunması ile sonuçlanıyor. Bu nedenle erkeklerin 50 yaşından itibaren mutlaka düzenli olarak prostat kontrolü için üroloji uzmanına başvurması gerekir" - Türk Üroloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim İmamoğlu: - "İdrar boşaltılmasının güçleşmesi, artık idrar kalması ve tıkanıklık oluşması bazı hastalarda böbrek fonksiyonlarının da bozulmasına yol açarak hayatı tehdit edebilecek ciddi durumların ortaya çıkmasına neden olabilir"

Yurthaber 22-06-22 12:01

Amerikan Türk İş Geliştirme Konseyi Onursal Başkanı Terzioğlu defnedildi

Amerikan Türk İş Geliştirme Konseyi Onursal Başkanı Terzioğlu defnedildi

Yurthaber 14-06-22 17:47

Amerikan Türk İş Geliştirme Konseyi Onursal Başkanı Uğur Terzioğlu hayatını kaybetti

Amerikan Türk İş Geliştirme Konseyi Onursal Başkanı Uğur Terzioğlu hayatını kaybetti

Yurthaber 13-06-22 22:27

Hitit'e uluslararası ödül

Hitit Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nevra Onursal Karaağaç: - "Yenilikçi yazılımımız ve tek noktadan hizmet sağlayabilen ürün yelpazemiz hava yolu teknolojisinin her alanı için sektörel standartları iyileştirmenin yolunu açıyor"

Yurthaber 09-06-22 12:00

Gümüşhaneli Hukukçular ‘’OLTAN ABİ’ye VEFA’’ dedi…

Gümüşhaneli Hukukçular Platformu tarafından Adalet Eski Bakanı M.Oltan Sungurluya “Onursal Başkanlık ” takdimi yapıldı. İstanbul’da bir araya gelen hukukçular, aynı zamanda avukat olan eski bakan Sungurlu’yu duygulandırdı.

Haber 27-05-22 14:07