Oregon Haberleri

El bombası şeklindeki poşet çantası ortaokulda paniğe neden oldu! Okulun bahçesinde bulundu... Herkes panikle kaçıştı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Oregon eyaletindeki bir ortaokulun bahçesinde bulunan el bombası şeklindeki poşet torbası büyük paniğe neden oldu. Bomba imha ekibinin araştırması sırasında öğrenciler okuldan tahliye edildi. Yaşanan karmaşada okuldakiler etrafa kaçışmaya başladı.

Trend 24-12-2023 11:37

Okyanus tabanından 'yangın hortumu gibi' fışkırıyor! Şaşkına çevirdi... Bu, daha önce hiç görmediğim bir şey

Bilim insanları yine şaşkına çeviren bir keşfe imza attı. Edinilen bilgiye göre araştırmacılar, ABD'nin Oregon eyaletinin yakınlarında okyanus tabanından "yangın hortumu gibi" fışkıran garip bir sıcak sıvı buldu. Bilim insanları, bu sıcak sıvının deprem aktivitesi hakkında bazı ipuçları verebileceğinden şüpheleniyor. Çalışmanın ortak yazarı olan oşinografi doçenti Evan Solomon ise suyun 'deniz tabanından yangın hortumu gibi çıktığını' söyleyerek, "Bu, daha önce hiç görmediğim bir şey" dedi.

Haber 17-04-2023 13:40

ABD'de Rittenhouse'un beraat etmesi bazı kentlerde protesto edildi

ABD'de geçen yıl Kenosha şehrinde ırkçılık karşıtı protestolarda iki kişiyi öldüren ve bir kişiyi yaralayan Kyle Rittenhouse'un berat etmesinin ardından, ülke genelinde bazı kentlerde protesto gösterileri düzenlendi.

Haber 20-11-2021 21:16

Çaldığı eşyaları ipe dizip, tabela astı: Kedim bir hırsız

Sahibi Kate Felmet'in Esme ismini verdiği kedi, yaşadığı mahallede ne bulursa çalıyor! Eldivenden maskeye, mayodan kameraya kadar bulduğu her eşyayı kapan kedi için Kate, en sonunda bir tabela asmak zorunda kaldı. ''Kedim hırsız'' tabelası asan kadın komşularını bu şekilde uyarmaya başladı.

Haber 17-06-2021 08:06