Org Tuncer Kilinc Haberleri

Akrep derisinden üretildi! Astronotlara özel... Bakın ne için kullanılacak

Uzay görevine gidenlerin sağlıklarını koruması için kullanması gereken ilaçlar üzerine çalışmalar yürüten Prof. Dr. İsmail Tuncer Değim ile öğrencileri, astronotların uzaydaki yüksek oranlı radyasyondan korunması için akrep derisinden krem geliştirdi.

Haber 2024-04-23 15:47:52

Eda Ece anne oldu! Kızının adını bakın ne koydu

2019 yılından bu yana aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran'da evlenen, geçtiğimiz eylül ayında hamilelik müjdesi veren ünlü oyuncu Eda Ece, bebeğine kavuştu. Kızının adını yeni nesil isimlerden koymak istemediğini belirten Eda Ece'nin seçimi şaşırttı.

Magazin 2024-04-04 16:24:14

Doğukan Manço acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu! 'Son fotoğrafımızmış'

Aranjör ve Dj Semih Tuncer, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Tuncer'in ölüm haberini usta sanatçı Barış Manço'nun müzisyen oğlu Doğukan Manço, sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 2024-03-23 17:38:57

Beypazarı Belediye Başkanı Kaplan, seymenlerle birlikte Ankara havası oynadı

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Beypazarı tanıtım etkinliklerinde sahne alan seymenlerle birlikte Ankara havası oynadı.

Yurthaber 2024-03-01 08:15:51

Ev sahibi '16 aydır kira ödemiyor' diyerek isyan etti! Pucca'dan yanıt geldi

'Pucca' ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık ev sahibiyle mahkemelik oldu. Pucca'nın ev sahibi olduğunu söyleyen Jale Tuncer, sosyal medya fenomeninden 16 aydır kirasını alamadığını belirtti. Ünlü fenomen hakkındaki iddialara yanıt verdi.

Magazin 09-02-24 10:52

Kışın artan bu salgına dikkat! Belirtiler bir anda başlıyor... 'Görme kaybına neden olabiliyor' diyerek uyardı

Kışın kapalı alanlarda geçirilen sürenin artmasıyla birlikte kırmızı göz hastalığının görülme sıklığının arttığını belirten Op. Dr. Tuncer Güney, “Viral konjonktivitler; toplu taşıma, okul-kreş, hastane, yurt gibi yerlerde hızla yayılabilen önemli bir halk sağlığı problemidir. Gözlerde kızarıklık, kanlanma, göz kapaklarında şişlik, sulanma, çapaklanma, yanma, batma, ağrı, kirpiklere yapışan iltihap, beyaz zar oluşumu, ışığa karşı hassasiyet, gece boyunca gözden akıntı gelmesi görülebilir” dedi.

Haber 09-02-24 09:55

Santa Maria Kilisesi'nde saldırının ardından Kefaret Ayini düzenlendi

Sarıyer'de Tuncer Cihan'ın ölümüyle sonuçlanan terör örgütü DEAŞ saldırısının ardından ibadete kapatılan Santa Maria İtalyan Kilisesi'nde, Kefaret Ayini düzenlendi.

Yurthaber 02-02-24 06:58

Akşener, hapsini isteyenlere sert çıktı! Buradan ilan ediyorum diyerek tepki gösterdi: Bunların tümü namert

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in "Geçmişte siyasi cinayetlere şahit olduk ama mertçeydi" sözlerine DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan'dan tepki gelmişti. "Bu arkadaşların tümü namert" diyen Akşener, "Ben de buradan ilan ediyorum; keşke bu konuda bir soruşturma açılsa ve hepimiz işin nasıl olduğunu görsek." dedi.

Haber 29-01-24 16:41

Kilisede hayatını kaybeden Tuncer Murat Cihan'ın cenaze töreninde gözyaşları sel oldu! O esnada gelmiş bu kahrolasıca insanlar

Dün Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'nde gerçekleşen silahlı saldırıda yaşamını yitiren Tuncer Murat Cihan son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Kuzen Murat Cihan, "Kendisinin yüzde 80 engelli raporu var. Vakit geçirmek ve gezme amacıyla oraya girmiş. O esnada bu kahrolasıca insanlar gelmiş. Bizim garibanı bulmuş, olan bize oldu" dedi.

Haber 29-01-24 15:49

İstanbul'daki Santa Maria Kilisesi saldırısında yeni detay! 'Birinci sınıf ölüm timi' iddiası dehşete düşürdü... Saldırı anındaki o detay katliamı önlemiş

İstanbul'daki kilise saldırısında yeni detaylar ortaya çıktı. DEAŞ'lı olduğu değerlendirilen maskeli 2 kişi dün Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne pazar ayini sırasında girip cemaatten Tuncer Cihan'ı öldürmüştü. Akşam saatlerinde yakalanan 2 katil zanlısının yeni görüntüleri ortaya çıktı, 'birinci sınıf özel tim' ayrıntısı dikkat çekti. Saldırganların katliam yapmayı amaçladığı ancak silahların tutukluk yapması nedeniyle amaçlarına ulaşamadan panikle kaçtığı belirlendi.

Haber 29-01-24 13:49

İstanbul'daki kilise saldırısı ile ilgili 2 saldırgan yakalandı! Bakan Yerlikaya duyurdu: 'Saldırganlar yabancı uyruklu, DEAŞ mensubu olduklarını değerlendiriyoruz'

Son dakika haberine göre İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Bu sabah Sarıyer Santa Maria Kilisesi'nde Pazar ayini sırasında Tuncer Cihan isimli vatandaşımızın ölümüne neden olan 2 katil zanlısı yakalanmıştır" dedi. Gece saatlerinde basın açıklaması yapan Yerlikaya, "30 ayrı adrese baskın düzenlendi, 47 kişi gözaltına alındı. Saldırganlardan biri Tacikistanlı, diğeri de Rus uyruklu, ikisinin de DEAŞ mensubu olduğunu değerlendiriyoruz" dedi.

Haber 28-01-24 22:50

Masada iş birliği senaryosu mu var? Ankara'da CHP-DEM Parti zirvesi... Görüşme sonrası 'Kent uzlaşısı' mesajı dikkat çekti

Yerel seçimlerde muhalefetin iş birliği arayışları sürerken Ankara'daki CHP-DEM Parti zirvesi dikkat çekti. CHP lideri Özgür Özel'i ziyaret eden DEM Parti Eş Genel Başkanlarından Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan'ın yaptığı açıklamada 'Kent uzlaşısı' mesajı gündem oldu. Bakırhan, "Yerel yönetimler anlayışımızın Batı'da da karşılık bulması açısından iş birliği ve güç birliği tartışmasını yapıyoruz." diye konuşurken, Özel de ziyaret için kendilerine teşekkür etti.

Haber 11-01-24 15:54

Şehitlerin acısı tazeyken DEM Parti'den skandal Öcalan çıkışı! Tekirdağlı da Trabzonlu da rahat olmayacak

Türkiye şehitlerinin yasını tutarken DEM Parti skandala imza attı. Eş Genel Başkan Tuncer Bakırhan'ın terörist elebaşı Öcalan hakkındaki sözleri tepkileri beraberinde getirdi. Bunun üzerine DEM Parti'den bir başka açıklama geldi.

Haber 24-12-23 08:30

Anne adayı Eda Ece Doğum ne zaman? sorusuna yanıt verdi! Karnı burnunda pozuna beğeni yağdı

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteriyle hafızalara yer edinen Eda Ece basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile hayatını birleştirmişti. Şimdilerde hamile olan Ece'nin karnı burnunda pozuna yorum ve beğeni yağdı. Anne adayı Ece, takipçilerinden gelen "Doğum ne zaman?" sorusuna da yanıt verdi.

Magazin 22-12-23 09:14

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DEM Parti'yi ziyaret etti! Karşılıklı görüşmelerimiz sürecek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DEM Parti'ye ziyarette bulunarak, Eş Genel Başkanlar Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile görüştü. Özel, DEM Parti ziyaretine ilişkin, "Çok verimli çok yapıcı bir görüşme gerçekleşti. Bundan sonraki süreçlerde de diyaloğumuz, karşılıklı görüşmelerimiz sürecek." dedi.

Haber 13-12-23 19:50

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den karnı burnunda ilk poz! Notu gülümsetti

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da evlenmişti. Güzel oyuncu son olarak hamilelik haberiyle gündeme geldi. Şimdilerde 4,5 aylık hamile olan Ece'den ilk hamilelik pozu geldi.

Magazin 08-12-23 17:25

Milyonda bir görülüyor: Bu hastalığın tedavisi yok... Ayakları her yıl 7 santim büyüyor!

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde yaşayan Tuncer Demirezen, 25 yıl önce ayaklarındaki karıncalanma yüzünden hastaneye başvurdu. Milyonda bir görülen ve tedavisi olmayan 'Fil hastalığı'na sahip olduğu ortaya çıkan Demirezen'in diz kapağından aşağısı her yıl 5 ila 7 santim büyüyor. 25 yıldır zorlu bir mücadele veren Demirezen'in bacakları şu anda 80 santimetre çapında.

Trend 02-12-23 11:53

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da evlenmişti. Güzel oyuncu son olarak hamilelik haberiyle gündeme geldi. Şimdilerde 4 aylık hamile olan Ece'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

Magazin 01-12-23 14:13

Yasak Elma'nın yıldızı Eda Ece pozuyla büyüledi! Anneler doğru mu? diyerek paylaştı

En son Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile geçtiğimiz yaz evlendi. Hamilelik müjdesini eylül ayında veren Ece "Anneler doğru mu?" diyerek son halini paylaştı. Ünlü ismin paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 08-11-23 11:04

Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Bakan bir daha baktı

Dillere pelesenk olan şarkıları, sempatik tavırları ve samimi konuşmalarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü türkücü Mahmut Tuncer'in şarkıcı kızı Gizem Tuncer sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Açıklamalarıyla zaman zaman gündem olan Gizem Tuncer iddialı ve cesur tarzıyla da adından söz ettiriyor.

Magazin 23-10-23 17:16

Milletvekili seçilememişti... Mahmut Tuncer’in oğlu, AK Parti MKYK üyesi oldu

Geçtiğimiz seçimlerde AK Parti Aydın Milletvekili adayı olmasının ardından merak edilen Mehmet Umut Tuncer yeniden gündem oldu. Mahmut Tuncer’in oğlu Doç. Dr. Mehmet Umut Tuncer, AK Parti MKYK listesinde yer aldı.

Magazin 08-10-23 08:34

Türkiye'de günlerce konuşulan Palu ailesi hakkında karar çıktı! Mahkeme heyetine demediğini bırakmadı: Herkesin...

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 13 yıl önce kaybolan Meryem Tahnal'ın öldürülmesine ilişkin kamuoyunda "Palu ailesi" olarak bilinen ve haklarında verilen karar Yargıtay tarafından bozulan 6 sanığın yeniden yargılandığı davada karar verildi. Son sözü sorulan Tuncer Ustael, "Hepiniz Allah’ın zulmüne uğrayın" derken eşi Emine Ustael de, "Bundan sorumlu olan herkesin Allah belasını versin. Allah kimsenin yüzünü güldürmesin" dedi.

Haber 03-10-23 16:56

Çocuklar Duymasın'ın Amerikalı Mary'si Demet Tuncer'in son hali şoke etti! Gören tanımadı

Bir dönemin en çok izlenen dizisi Çocuklar Duymasın'da 'Amerikalı Mary' rolünü oyunu Demet Tuncer canlandırıyordu. Dizide Haluk ve Selami'nin Amerikalı patronu Mary'ye hayat veren Demet Tuncer'in son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 27-09-23 18:03

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece 15 saniyede servet kazanıyor! Sosyal medya kazancı dudak uçuklattı

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da evlenmişti. Güzel oyuncu son olarak hamilelik haberiyle gündeme geldi. Eda Ece'nin sosyal medya kazancı ortaya çıktı. Bakın 15 saniyede ne kadar kazanıyor.

Magazin 23-09-23 16:33

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece annelik dersini Aslı Enver'den alıyormuş!

'Yasak Elma' dizisinde 'Yıldız' karakterine hayat veren Eda Ece ile bir dargın bir barışık aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile evlenmişti. Hamile olan güzel oyuncu annelik derslerini Aslı Enver'den alacağını söyledi.

Magazin 17-09-23 15:27

2 ay önce evlenmişti! Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den müjdeli haber! Anne oluyor

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan güzel oyuncu Eda Ece uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da görkemli bir düğünle evlenmişti. Kısa süre önce evlenen ünlü çiftten müjdeli haber geldi.

Magazin 09-09-23 11:41

Eski muhtar dehşeti: Abisini sokak ortasında av tüfeğiyle vurdu! Vücuduna 300'e yakın saçma isabet etti

Antalya'nın Serik ilçesinde eski Abdurrahmanlar Mahallesi Muhtarı Tuncer Yıldırım (52), kredi ve miras yüzünden husumetli olduğu ağabeyi Osman Yıldırım'a (59) av tüfeğiyle ateş etti. Tuncer Yıldırım olay sonrası kaçarken, ağır yaralanan Osman Yıldırım'ın vücudunda, 300'e yakın saçma tespit edildi. Jandarma tarafından yakalanıp gözaltına alınan Tuncer Yıldırım ise işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. İşte detaylar...

Haber 04-09-23 15:59

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece, Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayınlamama kararına tepki gösterdi

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük beğeni toplayan Eda Ece geçtiğimiz ay basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile dünyaevine girdi. Tatil paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Eda Ece son olarak, Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçmesine tepki gösterdi.

Magazin 02-08-23 15:39

Sakarya'daki Palu ailesi davasında tutuklu sanığa müebbet hapis

Sanık Tuncer Ustael'e Melike Tahnal'ın öldürüldüğü iddiasına ilişkin "olası kastla çocuğu öldürme" suçundan müebbet hapis cezası verildi.

Yurthaber 19-07-23 13:40

Türkiye günlerce onları konuşmuştu! Palu ailesinin Sakarya'daki davasında karar

Kocaeli'de 15 yıl önce kaybolan ve cinayete kurban gittiği iddia edilen Meryem Tahnal'ın kızı Melike Tahnal'ın Sakarya'da öldürülmesine ilişkin Palu ailesi olarak bilinen 1'i tutuklu 6 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Tutuklu sanık Tuncer Ustael, "Olası kasttan çocuğu kasten öldürme" suçundan müebbet hapse çarptırıldı, tutuksuz sanıklar ise beraat etti.

Haber 19-07-23 13:27

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece nasıl evlilik teklifi aldığını anlattı! Sosyal medya ikiye bölündü

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, geçtiğimiz ay basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile dünyaevine girdi. Balayından pozlarıyla çok konuşulan ünlü isim şimdi de evlilik teklifi ile gündem oldu.

Magazin 13-07-23 17:16

Eda Ece annesi ve ablalarıyla poz verdi, sosyal medyada dikkat çekti! Güzellik genetik

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle hafızalara kazınan Eda Ece geçtiğimiz günlerde sevgilisi Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturdu. Gelinliği çok beğenilen Ece, annesi ve ablaları ile poz verdi. Ünlü ismin paylaşımına adeta yorum yağdı.

Magazin 10-07-23 14:11

Palu ailesi davasında mütalaa açıklandı! İşte Tuncer Ustael için istenen ceza

Kamuoyunda 'Palu ailesi' davası olarak bilinen olayda yeni bir gelişme yaşandı. Kocaeli’de 15 yıl önce kaybolan ve cinayete kurban gittiği iddia edilen Meryem Tahnal’ın kızı Melike Tahnal’ın Sakarya’da öldürülmesine ilişkin Palu ailesi olarak bilinen 1’i tutuklu 6 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada mütalaasını sunan cumhuriyet savcısı, sanık Tuncer Ustael’in ‘çocuğu kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsini, diğer sanıkların delil yetersizliğinden beraatını istedi.

Haber 07-07-23 14:48

'Kamera kaydı var' Palu ailesi davasında damat Tuncer Ustael'den şok savunma! 'Sizin bilmediğiniz, benim bildiğim çok şey var'

Meryem Tahnal’ın öldürülmesiyle ilgili yargılanan Palu ailesi ve damat Tuncer Ustael hakkında verilen karar tekrar Yargıtay tarafından bozuldu. Bugünkü duruşmada suçlamaları kabul etmeyen Ustael "Sizin bilmediğiniz, benim bildiğim çok şey var. Meryem Tahnal’ın geberdiği doğru ama ben öldürmedim. Meryem diğer sanıkların yanında öldü, buna dair kamera kaydı var ancak bu kayıt yukarılarda görev yapan bir savcıda. Sanıklar ölüm anında orada olmadıklarını söylüyorlar ancak kayıtlar bunun tersi" dedi.

Haber 06-07-23 17:50

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece balayında! Pembe bikinisiyle keyif yaptı

Uzun süredir aşk yaşayan oyuncu Eda Ece ile basketbolcu Buğrahan Tuncer, 21 Haziran’da görkemli bir düğünle evlenmişti. Yasak Elma dizisiyle akıllar kazınan Eda Ece ve basketbolcu Buğrahan Tuncer balayında görüntülendi.

Magazin 03-07-23 15:11

Eda Ece'nin düğününe damga vurmuştu! Hande Erçel'in tarzının bedeli dudak uçuklattı! Duyanlar inanmadı

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Eda Ece, 21 Haziran'da uzun zamandır birliktelik yaşadığı basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile dünyaevine girdi. Şıklık yarışının yaşandığı bu özel geceye ünlü oyuncu Hande Erçel iddialı tarzıyla damga vurmuştu. Erçel'in şıklığının bedeli dudak uçuklattı.

Magazin 26-06-23 23:31

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece Buğrahan Tuncer ile evlenir evlenmez bakın ne yaptı

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle milyonların beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eda Ece, 21 Haziran'da uzun zamandır birliktelik yaşadığı basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile dünyaevine girdi. Görkemli düğünün yankıları devam ederken ünlü oyuncu evlenir evlenmez o akıma uydu.

Magazin 23-06-23 12:37

Nesrin Cavadzade'nin cesur düğün kıyafeti gündemde! Gelinin gecesinde...

Oyuncu Eda Ece, 4 yıldır aşk yaşadığı Anadolu Efes'in basketbolcusu Buğrahan Tuncer ile evlendi. Düğünde Nesrin Cavadzade'nin cesur göğüs dekoltesi dikkat çekti. Oyuncunun iddialı tarzı sosyal medyada da tartışılmaya başlandı. Didem Uzel oyuncunun bu tarzını bakın nasıl eleştirdi.

Magazin 22-06-23 15:36

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in düğününde Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın romantik anları! Gözlerini sevgilisinden alamadı

Uzun süredir birlikte olan ve zaman zaman küsüp zaman zaman barışan oyuncu Eda Ece ve Buğrahan Tuncer evlendi. Düğünde sahneye çıkarak birbirlerine şarkı söyleyen çiftin o anlarında gözler Hande Erçel ve Hakan Sabancı'ya takıldı. Sarmaş dolaş olan çiftten Erçel gözlerini sevgilisinden alamadı.

Magazin 22-06-23 11:54

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer evlendi! Gelinlikleri gündem oldu

Ünlü oyuncu Eda Ece ile basketbolcu Buğrahan Tuncer evlendi. Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı düğün töreninden ilk kareler geldi. Eda Ece nikah töreni esnasında dantel detaylı oldukça uzun duvaklı bir gelinlik tercih etti. Düğünde iki gelinlik giyen güzel oyuncu düğün sonunda ise etek ve bluzdan oluşan bir kombin yaptı. Ece'nin tercihleri sosyal medyada beğenildi.

Magazin 22-06-23 09:18

Yasak Elma'nın Yıldız'e Eda Ece bu akşam evleniyor! İlk paylaşım geldi

Basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile bu akşam nikah masasına oturacak olan Eda Ece'den heyecanlandıran paylaşım geldi. Dün doğum gününü kutlayan ünlü isim beyaz sade bir elbise giyip 'Büyük gün' notuyla paylaşım yaptı.

Magazin 21-06-23 16:38

Eda Ece'nin nikah davetiyesi ortaya çıktı! O detay dikkatlerden kaçmadı

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Eda Ece basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturmak için gün sayıyor. Ünlü ismin düğün davetiyesi de ortaya çıktı. Eda Ece'nin davetiyesindeki o detay dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 19-06-23 10:09

Olası Marmara depremi için dikkat çeken ifadeler! Tüm Türkiye etkilenir

1. Bölge Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) toplantısı Kırklareli'nde düzenlendi. Toplantıda muhtemel Marmara depremine karşı alınacak önlemler değerlendirildi. Konuya ilişkin konuşan Vali Yardımcısı Elif Canan Tuncer, Marmara Bölgesi'nde olacak muhtemel bir depremde tüm Türkiye'nin etkileneceğini ifade etti.

Haber 06-06-23 22:00

Yasak Elma final yapar yapmaz Eda Ece imaj yeniledi! Beğeni yağdı

Yasak Elma final yapınca Eda Ece hemen imaj tazeledi. Basketbolcu Buğrahan Tuncer ile uzun süredir aşk yaşayan Eda Ece, 21 Haziran'da nikah masasına oturmaya hazırlanırken, düğün öncesi imajıyla beğeni topladı.

Magazin 01-06-23 07:16

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece nikah tarihini duyurdu! Meğer herkes yanlış biliyormuş

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden Yasak Elma'da hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturmak için gün sayıyor. Ünlü oyuncu, Şevval Sam'ın sahneye çıkacağı düğünüyle ilgili ilk kez konuştu. Meğer nikah tarihini herkes yanlış biliyormuş...

Magazin 29-05-23 17:34

İstediğiniz yere taşıyıp kolayca çalabileceğiniz en iyi portatif org modelleri

Org veya klavye çalmayı seviyor fakat genellikle çok büyük ve hantal oldukları için almak istemiyorsanız dikkatinizi buraya verin! Zira artık devasa büyüklükte klavyeler almaya gerek kalmadı. Klavyeyeler taşınabilir boyutlarda üretilebildiği gibi hafızasında bulunan hazır tonlar ve bilgisayar yazılımlarıyla da desteklenebiliyor. Yaratıcılığınızı artıracak ve yanınızda her yere götürebileceğiniz harika org modellerini sizin için bir araya getirdik.

Haber 23-05-23 16:36

Mahmut Tuncer, Nuri Sesigüzel'in cenazesinde 20 liran var mı? sorusunu duyunca...

Usta müzisyen ve oyuncu Nuri Sesigüzel, 86 yaşında vefat etti. Teşvikiye Camisi'nden öğle namazını müteakip cenazesi kaldırılan sanatçıyı son yolculuğunda sevenleri yalnız bırakmadı. Cenazede Mahmut Tuncer usta isimden bahsederken bir kadının gelip "20 liran var mı?" demesi herkesi şoke etti.

Magazin 21-05-23 13:45

Emre Altuğ'un acı günü! Babası Tuncer Altuğ hayatını kaybetti

Yalı Çapkını dizisiyle ekranda olan Emre Altuğ aldığı haberle yıkıldı. Altuğ'un bir süredir zatürre tedavisi gören babası Tuncer Altuğ, 90 yaşında hayatını kaybetti.

Magazin 12-05-23 14:22

Eda Ece düğünü kendi mi yapmak istedi? İddialara sitem etti... Aklım fikrim ülkemde...

Geçtiğimiz günlerde aile arasında nişan yapan Eda Ece ile Buğrahan Tuncer çifti hakkındaki iddialar gündemdeydi. Eda Ece'nin düğün masraflarını kendisinin karşılamak istediği iddiası sonrası oyuncu açıklama yaparak "Biz her şeyi beraber yapıyoruz" dedi. İddiaları yalanlayan ve bu tarz haberlerden rahatsızlığını dile getiren Ece "Bu kadar önemli bir haftada gereksiz bir haberle gündem olmak istemezdim" dedi.

Magazin 09-05-23 13:59