Organizacion Terrorista Fetullah Haberleri

Herkes Konya'dan duymaya alışkındı ama şimdi yeni harita çıkarıldı: 16 il 'acil durumuyla' risk altında

Son yıllarda özellkle Konya'dan gelen obruk haberleri üzerine yeni bir harita oluşturuldu. Obruk için riskli veya az riskli alanlar belirlendi. Konya'daki çalışmaların ardından Türkiye'de 16 ilin daha obruk riski taşıdığı belirlendi. Prof. Dr. Fetullah Arık son çalışmalarını kamuoyuna duyururken 16 ili de tek tek sıraladı.

Haber 2024-04-09 09:45:28

Necip Hablemitoğlu suikastı davasında ara karar açıklandı

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'na yapılan suikasta ilişkin terör örgütü FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen’in de arasında bulunduğu 10 sanığın yargılandığı davada mahkeme ara kararını açıkladı.

Haber 2023-12-04 21:48:11

FETÖ elebaşı Gülen'e Pensilvanya’da dev pankartla ‘15 Temmuz’ mesajı: ‘253 masumun canına kıyanlar…’

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yaşadığı Pensilvanya’da 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde araçlı ve uçaklı gösteriler düzenlendi. Pensilvanya semalarında görülen uçağın kuyruğuna asılı dev pankartta, "15 Temmuz 2016'da 253 masumun canına kıyanlar, size tahmin ettiğinizden çok daha yakın bir yerde yaşıyor." ifadeleri yer aldı.

Haber 2023-07-16 07:52:27

Fetullah Gülen'in yeğeni Asiye Gülen yakalandı! F serisi Amerikan Doları, cep telefonları… Deliller bir bir ele geçirildi

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yeğeni Asiye Gülen ile dini nikahlı eşi Mustafa Çaymar Esenyurt'ta yakalandı.Diğer şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise 1 adet F serisi 1 Amerikan Doları, 16 bin 710 dolar, 8 adet cep telefonu, 12 adet sim kart, 2 adet dizüstü bilgisayar, çok sayıda flash bellek, DVD, hard disk ve örgütsel doküman ele geçirildi.

Haber 2023-06-24 13:14:59

AK Partili Hamza Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki! 'Canlı yayında açık açık yalan söylüyor'

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ABD'den Türkiye'ye iadesiyle ilgili sorulan bir soruya "Erdoğan talep etmedi ki, benim bildiğim kadarıyla talep etmedi" cevabını verdi. Söz konusu ifadelere tepki gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Sayın Kılıçdaroğlu canlı yayında açık açık yalan söylüyor" dedi. Öte yandan Adalet Bakanlığı da FETÖ elebaşı Gülen’in 27 suçtan iadesinin istendiğini açıkladı.

Haber 13-05-23 09:21

Herkes bu görüntüyü konuşuyordu! Gizemi belli oldu... “Sebebi deprem mi?” sorusuna uzman isimden açıklama geldi

Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerin sonrasında Konya başta olmak üzere pek çok ilde ortaya çıkan obruklar dikkat çekmişti. Konya’nın Ereğli ilçesinin Karapınar bölgesinde deprem sonrasında dev bir obruk oluşmuştu. Depremlerin obruk oluşturup oluşturmadığı merak edilirken Konya Teknik Üniversitesi Obruk Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Fetullah Arık, "Depremler, bir obruğun çökmesini hızlandırabilir" dedi.

Trend 04-03-23 09:12

Necip Hablemitoğlu suikastı sanığı Levent Göktaş'ın ifadesi ortaya çıktı! Mahkemede kendini böyle savundu: Yasa dışı bir emir vermedim

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili, aralarında FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in de bulunduğu 10 sanığın yargılandığı davada, tutuklu sanık emekli Albay Levent Göktaş, savunma yaptı. Göktaş savunmasında, "Ergenekon davasında 5 yıl 3 ay haksız yere hapis yattım. Hablemitoğlu cinayetiyle benim aramda bir bağ kurmak mümkün değil. Ben hiç kimseye yasa dışı bir emir vermedim" dedi. İşte Göktaş'ın savunmasının detayları...

Haber 16-02-23 16:40

Hablemitoğlu suikastı davasında sıcak gelişme! 10 kişi hakkındaki iddianame kabul edildi...

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili aralarında FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen ile firari emekli Albay Levent Göktaş'ın da bulunduğu 10 kişi hakkında hazırlanan iddianame Ankara 36'ncı Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

Haber 22-11-22 14:15

Hablemitoğlu suikastının azmettiricisi Fetullah Gülen tespiti

Üzerinden 20 yıl geçen suikasta ilişkin yürütülen soruşturmada iddianame aşamasına gelinirken şüpheliler arasında FETÖ elebaşı Gülen de bulunuyor - Savcılık tespitine göre Hablemitoğlu'nu öldüren "suç örgütü" ile FETÖ arasındaki bağlantıyı firari emekli Albay Levent Göktaş sağladı

Yurthaber 11-10-22 11:03

GÜNCELLEME 3 - Yunanistan’a kaçmaya çalışan 10 şüpheliden 7'si tutuklandı

Tutuklananlar arasında terörist başı Fetullah Gülen’in yeğeni Sümeyye Gülen de yer alıyor DİĞER ZANLILARIN ADLİ SÜREÇLERİ EKLENDİ

Yurthaber 23-06-22 21:26

GÜNCELLEME 2 - Yunanistan’a kaçmaya çalışan 10 şüpheliden 4'ü tutuklandı

Tutuklananlar arasında terörist başı Fetullah Gülen’in yeğeni Sümeyye Gülen de yer alıyor ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

Yurthaber 23-06-22 20:33

GÜNCELLEME - Yunanistan’a kaçmaya çalışan 10 şüpheli yakalandı

Milli Savunma Bakanlığı: - "Şahıslardan 5’inin FETÖ üyesi, aralarından birinin terörist başı Fetullah Gülen’in yeğeni Sümeyye Gülen olduğu belirlendi" DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 23-06-22 10:16

Son dakika: FETÖ'den kritik isim kıskıvrak yakalandı! MSB duyurdu

Son dakika haberi: FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Sümeyyen Gülen, Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışırken hudut birlikleri tarafından yakalandı. Gülen'in yanında 5 FETÖ terör örgütü üyesi de yakalandı. Gelişmeyi Milli Savunma Bakanlığı paylaştı.

Haber 23-06-22 09:08

Son dakika: Eski CHP başkanı Deniz Baykal'a kaset kumpası davasında karar çıktı!

Son dakika haberi: Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile bazı eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin olduğu belirtilen görüntülerin internette yayımlanmasıyla ilgili, FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 171 sanıklı davada karar çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde çalışma ofisine dinleme cihazı koyduğu tespit edilen İlker Usta ile Sedat Zavar'ın da cezası belli oldu.

Haber 27-04-22 16:27

Konya'daki jeolojik miraslar, UNESCO Küresel Jeopark Ağı'na bir adım daha yaklaştı

KTÜN Obruk Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Fetullah Arık: - "Belirlenen alanların kesin korunacak hassas alan ilan edilmesini, jeopark projemiz için de olumlu yönde çok ciddi bir adım olarak değerlendiriyoruz" - Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka: - "Kesin korunacak hassas alan kararı bu eşsiz varlıklarımızın değerini bir kat daha artırdı. Bu bizde büyük bir mutluluğa neden oldu"

Yurthaber 18-04-22 11:04

FETÖ elebaşı Gülen'in yeğenine hapis cezası!

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) operasyonu ile yurt dışında yakalandıktan sonra tutuklanan ve itirafçı olan FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen, 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 22-03-22 12:52

Bakan Bozdağ'dan Fetullah Gülen'in iadesiyle ilgili açıklama

FETÖ ile mücadele konusunda önemli açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Gülen'in iade süreciyle ilgili de bilgi verdi. Bozdağ, ABD ve Türkiye arasındaki Adli Yardımlaşma Anlaşması'nın şartlarının oluştuğunu bildirdi.

Haber 19-03-22 13:44

Fetullah Gülen'in yeğeni Muhammet Sait Gülen'e tahliye

Yargıtay, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Muhammet Sait Gülen'in de aralarında bulunduğu 6 sanığa, 10 Temmuz 2010'daki Kamu Personeli Seçme Sınavı sorularının sızdırılmasına ilişkin davada, mahkemenin verdiği 6 yıl 3'er ay hapis cezasını az bularak bozdu. Sanıklar, kararın ardından yeniden hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti, Fetullah Gülen'in yeğeni Muhammet Sait Gülen ile Muzaffer Alıcı'nın, tutuklu bulundukları süreyi dikkate alıp adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verdi.

Haber 15-03-22 11:50

MİT operasyonuyla Türkiye'ye getirilmişti! İşte FETÖ'nün kritik ismi hakkında istenen ceza

MİT operasyonuyla Türkiye'ye getirilen, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istendi.

Haber 07-03-22 23:30

FETÖ'cü Yusuf Bekmezci hayatını kaybetti! Örgüt içinde 'kadim abi, irşatçı' gibi ifadelerle anılıyordu

İzmir'de'de yakalanan ve FETÖ içinde 'kadim abi, irşatçı' olarak nitelendirilen, Fetullah Gülen ile bizzat bağlı olan örgütün ilk mütevelli heyetinde yer aldığı öne sürülen Yusuf Bekmezci (82) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Haber 20-02-22 08:04

FETÖ elebaşının yeğeni Selahaddin Gülen: 212 kişinin ismini verdim...

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) operasyonu ile yurt dışında yakalandıktan sonra tutuklanan, FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen'in yargılanmasına devam edildi. Duruşmada, örgüte dair bildiklerini itiraf ettiğini belirten Gülen, "212 kişinin ismini verdim ve bunları teşhis ettim" diyerek tahliyesini istedi.

Haber 03-02-22 17:30

Konya Ovası'ndaki yıllara göre obruk oluşum sayısı belirlendi

KTÜN Obruk Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Fetullah Arık: - "Geçmişte 20 yılda bir obruk oluşurken şimdi bu sayı yılda 30-40'a çıktı" - "Geçtiğimiz yıl sadece Karapınar'da 500 civarında obruk tespit edilmişti. Yürüttüğümüz çalışmalarda Konya genelinde tespit edilen toplam obruk sayısı 2240. Bunlardan 702'si kuyu şeklinde görmeye alıştığımız derin obruklar" - "Yer altı seviyesindeki düşüş aynı zamanda obruk sayısındaki artış da demek. 2000'li yıllara kadar santimetrelerle ifade ettiğimiz yer altı suyu düşümleri, 2015'ten sonra bir metre seviyesinde. Geçen yıl bazı gözlem kuyularındaki düşüm 20 metrenin üzerinde"

Yurthaber 11-01-22 11:04

FETÖ, kök hücre nakliyle elebaşı Fetullah Gülen'in ömrünü uzatmaya çalışmış

Son dakika haberi: Olağanüstü Hal (OHAL) İşlemleri İnceleme Komisyonu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) okul, dernek, vakıf benzeri kuruluşlardaki yapılanmasıyla, söz konusu yerleri örgüt adına nasıl kullandığını gözler önüne serdi. Kapatılan bir derneğin faaliyetleri arasında, örgüt elebaşı Fetullah Gülen'e kök hücre nakli yapılarak ömrünü uzatmak amacıyla çalışmalar yürütülmesinin de bulunduğu ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları!

Haber 01-01-22 15:32

Yelpaze sallarken gözyaşı döküyordu! FETÖ'nün yelpazecisinin ifadesi ortaya çıktı... Hayranıymış

İzmir'de, FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in konuşması sırasında bayılmaması için elindeki gazeteyi sallayıp, hemen yanı başında oturması nedeniyle 'FETÖ'nün yelpazecisi' olarak tanınan ve farklı isimle tedavi gördüğü bir hastaneden taburcu edilmesinin hemen ardından dün polis tarafından gözaltına alınıp tutuklanan Adem Zengin'in ifadesinde yeni detaylar ortaya çıktı. Zengin, ifadesinde, örgütle bağının olmadığını sadece hayranlığı olduğunu söyledi.

Haber 19-12-21 10:33

'FETÖ'nün yelpazecisi' Adem Zengin kendini böyle savundu: FETÖ'cü değilim ki...

FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in konuşması sırasında bayılmaması için elindeki gazeteyi yelpaze olarak sallayan Adem Zengin, İzmir'de gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Zengin'in, polise verdiği ilk ifadede, "Etkin pişmanlıktan faydalanmak istemiyorum. Ben FETÖ'cü değilim ki etkin pişmanlıktan faydalanayım" dediği öğrenildi.

Haber 18-12-21 15:57

'FETÖ'nün yelpazecisi' İzmir'de yakalandı! Sahte kimlikle hastaneye yatmış

FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in konuşması sırasında bayılmaması için elindeki gazeteyi yelpaze olarak sallayan görüntüleriyle bilinen Adem Zengin, İzmir'de yakalandı. "FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan aranan ve sahte kimlikle başvurduğu hastanede koronavirüs tedavisi gördüğü belirlenen Adem Zengin, gözaltına alındı. Zengin'in taburcu edildikten sonra İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürülüp, sorgusunun yapılacağı belirtildi.

Haber 17-12-21 15:18

FETÖ firarisi, İzmir'de sahte kimlikle yattığı hastanede yakalandı

Terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in konuşmaları sırasında yanında duran ve yelpaze salladığı görülen Adem Zengin, Kovid-19 tedavisinin ardından gözaltına alındı

Yurthaber 17-12-21 14:41

Yazışmalar deşifre edildi! Gülen'in avukatının, rüşvetle ulaştığı ByLock bilgilerini sattığı ortaya çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) rüşvetle 10 bin terör şüphelisinin soruşturma bilgilerinin sızdırdığının ortaya çıkmasının ardından aynı yöntemle ByLock kullanıcı havuzuna da ulaştığı ortaya çıktı. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in avukatı Adnan Şeker'in başında bulunduğu şebekenin, rüşvet verdikleri örgüt mensupları aracılığıyla emniyetin ByLock kullanıcı havuzunda yer alan isimlere ulaştığı belirlendi. Adnan Şeker ve kardeşi Yaşar Şeker'in bu bilgileri örgüt mensuplarına sattığı tespit edildi.

Haber 29-11-21 11:50

FETÖ elebaşının yeğeni Selahaddin Gülen'den mahkemede dikkat çeken sözler

Ankara’da yargılanmasına devam edilen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni Selahaddin Gülen, “Hayatımdaki en büyük handikap soyadımın ‘Gülen’ olması” dedi.

Haber 18-11-21 13:16

Fetullah Gülen'in yeğeni Ümraniye'de yakalandı

FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü lideri Fetullah Gülen'in yeğeni Muhammet Mahmut K. Ümraniye'de gözaltına alındı.

Haber 30-10-21 11:32

FETÖ elebaşı Gülen'in avukatı ByLock'a yaklaşık 438 bin kez bağlanmış

Elebaşı Fetullah Gülen'in avukatı Adnan Şeker'in, 9 yıl 9 ay hapse mahkum edildiği davanın gerekçeli kararında, sanığın ByLock'a 437 bin 993 kez erişim sağladığı bilgisi yer aldı

Yurthaber 27-10-21 11:03

Ortaya çıktı! Sinoplu 'hacker'dan Trump'a büyük şok

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın internet sitesini hackleyip sitede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olduğu bir videoyu yayınlayan Türk hacker ortaya çıktı. Yaptığı eylemi hacktivistlik olarak tanımlayan Türk hacker, ABD’nin İslam ve Türkiye düşmanlığı ile Fetullah Gülen’i teslim etmemesine tepki koyduğunu belirtti. Trump’ı muhbir olmaya davet etti.

Haber 20-10-21 17:33

Gülen’in rütbesini taktığı Atasoy’dan sınav soruları itirafı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen tarafından rütbesi takılan eski tuğgeneral Serdar Atasoy, kurmaylık sınav sorularının kendisine verildiğini itiraf ederek, “Sınav sorularını almadan önce Kuran-ı Kerim üzerine yemin ettim” dedi. Aksoy ayrıca telefonundaki mesajlar için, "Darbe sırasında Bangladeş’teydim. Darbe oldu dediklerinde de Bangladeş’te darbe yapıldı zannettim. Telefona gelen mesajlara da bu yüzden ‘Emredersiniz komutanım’ diye cevapladım." ifadelerini kullandı.

Haber 30-09-21 17:32

Rüşvet karşılığı FETÖ soruşturmalarında bilgi sızdıran sanıklara ceza yağdı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), avukatlar aracılığıyla rüşvet verilen katip üzerinden kendi üyelerinin yanı sıra PKK, DHKP-C ve MKP'li yaklaşık 10 bin terör örgütü şüphelisi hakkındaki soruşturma ve yakalama kararlarını sızdırdığı iddiasıyla 7 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in daha önce örgüt üyeliğinden 9 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılan avukatı Adnan Şeker, 35 yıl hapis cezasına mahkum edildi.

Haber 29-09-21 13:28

Rüşvet karşılığı FETÖ soruşturmalarında bilgi sızdıran sanıklara hapis cezası

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in daha önce örgüt üyeliğinden 9 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılan avukatı Adnan Şeker, "silahlı terör örgütüne üye olmak", "zincirleme şekilde rüşvet vermek", "gizliliği ihlal" ve "suçluyu kayırma" suçlarından 35 yıl hapis cezasına mahkum edildi - Şeker'in kardeşleri Musa Şeker'in 28 yıl 9 ay, Yaşar Şeker'in ise aynı suçlardan 29 yıl 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldığı davada, sanıklardan avukat Hilal Kamacı'ya da 34 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası verildi - Rüşvet karşılığında FETÖ şüphelileri hakkında bilgi sızdıran eski katip Nazif Gürkan Şen'in 32 yıl 1 ay, sanık Betül Fırat'ın da 7 yıl 6 ay hapsine hükmedildi

Yurthaber 29-09-21 12:51

FETÖ elebaşı Gülen'in yeğenine 'cinsel istismar' davasında tahliye

Erzurum'da 15 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahattin Gülen, yurt dışı yasağı ve haftada bir imza atma şartıyla tahliye edildi.

Haber 02-09-21 15:30

Teslim olduğu bugün ortaya çıktı! ByLock’un sahibi David Keynes’in ifadesi ortaya çıktı

FETÖ’nün şifreli haberleşme programı ByLock’un lisans sahibi olan David Keynes’in teslim olmasının ardından hakkında hazırlanan iddianamedeki ifadesi ortaya çıktı. Keynes ifadesinde, "Kişisel görüşüme göre örgüt elebaşı Fetullah Gülen şizofren bir kişiliktir ve 45 yıllık Anadolu gençliğini bu örgüt elebaşı mahvetmiştir" dedi.

Haber 28-07-21 15:09

Firari FETÖ'cüler için 109 ülkeyle iade trafiği yürütüldü

Adalet Bakanlığı bugüne kadar, aralarında ABD, Almanya, Romanya ve Belçika'nın da bulunduğu 109 ülkeden 1022 FETÖ mensubunun iadesini istedi - ABD'den FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yanı sıra çok sayıda örgüt yöneticisi ve üyesinin, Almanya'dan da örgütün sözde "TSK imamı" Adil Öksüz ile eski savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara'nın iadeleri talep edildi - 28 ülkedeki 118 FETÖ mensubu sınır dışı edilerek, Cezayir'deki 3 örgüt mensubu da iade talebi kabul edilerek Türkiye'ye gönderildi

Yurthaber 14-07-21 11:06

Fetullah Gülen'in yeğeni Munise Gülen kimdir, nereli ve kaç yaşında?

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Munise Gülen, İzmir'de polis ekipleri tarafından yakalandığı duyuruldu. Örgüt içerisinde Bölge Talebe Mesulü olarak faaliyet gösteren ve BYLOCK kullandığı belirlenen Munise Gülen, saklandığı evde yakalandı. Peki Fetullah Gülen'in yeğeni Munise Gülen kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Haber 02-07-21 09:23

Son Dakika: Fetullah Gülen'in akrabası Munise Gülen yakalandı

Son dakika haberine göre FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in amcasının torunu olan ve örgüt içerisinde sözde 'Bölge talebe mesulü' olarak örgütsel faaliyet yürüttüğü belirtilen Munise Gülen (28), İzmir'in Karabağlar ilçesinde yapılan operasyonla yakalanıp gözaltına alındı.

Haber 02-07-21 07:57

FETÖ elebaşının yeğeni Selahaddin Gülen hakkındaki iddianame kabul edildi

Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığının operasyonuyla yakalanarak Türkiye'ye getirilen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen hakkındaki iddianame kabul edildi.

Haber 29-06-21 13:42

Son Dakika! Hrant Dink davasında yeni gelişme

Hrant Dink davası kapsamında dosyası ayrılan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz ve gazetecilerin de aralarında bulunduğu 13 firari sanığın yargılandığı davada, 12 sanık hakkında 15 gün içerisinde mahkemeye gelmezlerse kaçak sayılmalarına ve mallarına el konmasına karar verildi.

Haber 24-06-21 12:11

Son Dakika: Selahattin Gülen hakkında iddianame düzenlendi

FETÖ/PDY lideri Fetullah Gülen'in yeğeni Selahattin Gülen hakkında 'silahlı terör örgütü kurma ve yönetme' suçundan 22.5 yıl hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

Haber 18-06-21 15:20

Son Dakika: Hrant Dink cinayeti davasında yeni gelişme! Aralarında Fetullah Gülen ve Zekeriya Öz de var

Son dakika haberine göre Hrant Dink cinayeti davasında savcılık dosyası ayrılan Fetullah Gülen ve Zekeriya Öz’ün de aralarında olduğu 13 firari sanık hakkında kaçak sayılma ile mal varlıklarına el koyma kararı verilmesini talep etti.

Haber 08-06-21 12:36

FETÖ elebaşının yeğeni itirafçı oldu! Selahaddin Gülen'in ifadesinden çarpıcı detaylar

MİT operasyonu yakalanarak Türkiye'ye getirilen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen'in itirafçı olarak örgütle ilgili çok kapsamlı bilgiler verdiği öğrenildi.

Haber 05-06-21 17:14

Son dakika! FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen tutuklandı

MİT operasyonuyla yakalanan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Haber 04-06-21 17:47

Fetullah Gülen'in avukatına 9 yıl 9 ay hapis cezası

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in avukatlarından Adnan Şeker, 9 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 03-06-21 16:33

FETÖ elebaşının yeğeni Selahaddin Gülen yarın ifade verecek

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) operasyonu ile yurt dışında yakalanarak Ankara'ya getirilen FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan yakalama kararı bulunan yeğeni Selahaddin Gülen'in, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde ifadesinin alınmasına yarın başlanacağı öğrenildi.

Haber 01-06-21 14:59

MİT operasyonuyla yakalan Selahaddin Gülen Ankara Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi

MİT operasyonuyla yakalanarak Türkiye'ye getirilen Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen Ankara Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.

Haber 31-05-21 21:36