Orgeneral Hulusi Akar Haberleri

Antalya'da 1 milyon 925 bin 946 seçmen oy kullanacak

Antalya Valisi Hulusi Şahin, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimlerinde kentte 1 milyon 925 bin 946 seçmenin 6 bin 40 sandıkta oy kullanacağını, 11 bin 520 kolluk gücünün görev alacağını bildirdi.

Yurthaber 2024-03-28 12:15:52

Antalya'da suç örgütüne yönelik operasyonda 14 kişi gözaltına alındı

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Onur Demirci suç örgütüne yönelik operasyonda 14 kişinin yakalandığını bildirdi.

Yurthaber 2024-03-07 13:57:25

Antalya'daki şiddetli yağışta bin 948 dekar tarım alanının zarar gördüğü belirlendi

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya'daki şiddetli yağışlarda bin 948 dekar tarım alanında hasar tespit edildiğini söyledi.

Yurthaber 2024-02-16 07:53:31

Hamza Dağ'dan 'yaşam tarzı' mesajı: Hayat şu an nasıl akıyorsa yine aynen akar

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hamza Dağ, yaşam tarzı konusunda yaptığı açıklamada "Küçük bir kentte büyüdüm, İzmir’de dünyayı okudum. İzmir’in evladı oldum. Belediye başkanının yaşam tarzına bakış gibi bir görevi, vazifesi yoktur. Hayat şu an nasıl akıyorsa yine aynen akar" dedi.

Haber 2024-02-14 23:14:47

Emekli Orgeneral Saldıray Berk hayatını kaybetti! Selçuk Bayraktar'dan paylaşım geldi: 'Mini İHA'larımıza sahip çıkmıştı'

Emekli Orgeneral Saldıray Berk yaşamını yitirdi. 76 yaşında hayata gözlerini yuman Berk, Ankara'da bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar da Berk ile yürüttükleri çalışmalara değinerek fotoğraf da paylaşıp taziye mesajı yayımladı.

Haber 14-02-24 14:31

Antalya'daki şiddetli yağış etkili oluyor

Antalya Valisi Hulusi Şahin, kentte etkili olan şiddetli yağışın su baskınlarına neden olduğunu belirterek, "En kısa sürede hayatın normale dönmesi için gerekli çalışmaları tamamlayacağız." dedi.

Yurthaber 13-02-24 11:44

Muşlu iş makinesi operatörü 38 yıldır karla kaplı köy yollarını açıyor

Muş İl Özel İdaresi'nde görev yapan 61 yaşındaki Kasım Akar, 38 yıldır bölgenin zorlu coğrafyasında karla kaplı köy yollarını açmak için çalışıyor.

Yurthaber 23-01-24 11:16

Kırklareli’nde Durgun Sulardan Geçiş Eğitimi yapıldı

Kırklareli’ndeki Orgeneral Muhittin Önür Göleti’nde "Durgun Sulardan Geçiş Eğitimi" yapıldı.

Yurthaber 19-01-24 08:07

Genelkurmay Başkanı Gürak, NATO toplantısı için Brüksel'de!

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, NATO Askeri Komite Toplantısı için bulunduğu Brüksel'de; Çekya Genelkurmay Başkanı Korgeneral Karel Rehka, Fransa Genelkurmay Başkanı Orgeneral Thierry Burkhard ve Bulgaristan Genelkurmay Başkanı Oramiral Emil Eftımov ile ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

Haber 18-01-24 01:10

Behçet hastalığı nedir, neden olur? Behçet hastalığı belirtileri ve nedenleri

Behçet hastalığı damar sistemi etkileyen ve tekrarlayan aftöz ülserler, gözle ilgili sorunlar, cilt lezyonları, eklem ağrıları ve diğer sistemleri de içeren nadir bir romatolojik bozukluktur. Bu kompleks hastalık adını Türk dermatolog ve cerrah Hulusi Behçet'ten alır. Behçet hastalığı, dünya genelinde birçok coğrafyada görülebilir. Peki, Behçet hastalığı nedir ve neden olur?

Haber 13-01-24 15:23

MESKİ’nin yaşlılar için mobil araç hizmeti sürüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğünce, merkez ilçelerde, ‘Su gibi akar gelirim’ mobil hizmet aracıyla, 65 yaş üstü veya özel gereksinimli bireyler ile toplu aboneliklere yönelik yerinde abonelik hizmetinin devam ettiği bildirildi.

Yurthaber 04-01-24 11:42

Son dakika | Türk diplomat Osman Köse'yi şehit etmişti! MİT ve TSK'dan Irak'ın kuzeyinde hava harekatı: Terörist Cemil Akar etkisiz hale getirildi

2019'da Türk diplomat Osman Köse'yi şehit eden terörist Cemil Akar, MİT ve TSK'nın Irak'ın kuzeyinde düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirildi.

Haber 31-12-23 09:53

Seydikemer’de kaybolan yaşlı kadın ölü olarak bulundu

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde kaybolan Alzheimer hastası Melehat Akar, evinin 3 kilometre ilerinde ölü olarak bulundu.

Yurthaber 15-11-23 14:03

Antalya'da verilen Cumhuriyet resepsiyonunda tarihi giysiler sergilendi

Antalya Valisi Hulusi Şahin, "Ay yıldızlı bayrağımızın gölgesindeyken 100 sene içinde büyüdük, serpildik, güçlendik. Dünyaya, geleceğe umutla bakıyoruz." dedi.

Yurthaber 30-10-23 07:03

Antalya’da cumhuriyetin 100’üncü yılı coşkuyla kutlayacak

Cumhuriyetin 100’üncü yılının Antalya’da coşkuyla kutlanacağını belirten Vali Hulusi Şahin, “Özellikle gençlerimizin ve çocuklarımızın cumhuriyet duygusunu yaşamasını istiyoruz. 275 bin öğrencimize Türk bayrağı hediye edildi. Antalya bir bayrak kent olacak. 29 Ekim’de Türk yıldızları görev alacak, binlerce Antalyalının izlemesini bekliyoruz” dedi.

Yurthaber 23-10-23 11:18

TBMM tezkere görüşmesinde gerginlik! Hulusi Akar'dan Kılıçdaroğlu'na tepki

TBMM'de Suriye tezkeresi görüşmelerinde gerginlik çıktı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Türkiye'de yabancı asker postalı istemiyoruz" iddiasına tepki gösteren AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, hem HDP'li vekillere hem de CHP'ye yanıt verdi. Akar, "Herhangi bir şekilde yabancı unsurların Türkiye'ye gelmesi söz konusu değil." ifadelerini kullandı.

Haber 17-10-23 22:17

6 yıldır firariydi! FETÖ üyesi eski komiser yardımcısı yakalandı

FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü'nün Emniyet Mahrem yapılanması içerisinde bulunan ve 6 yıldır firari olarak aranan ihraç edilmiş komiser yardımcısı Kadir Akar, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Akar, adli işlemler sonrasında tutuklanarak Sincan Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

Haber 02-10-23 19:51

AK Parti Mansur Yavaş'ın karşısına çıkaracak! Ankara'da kulisler hareketlendi, adaylık için iki isim öne çıkıyor

Yerel seçim için çalışmalarına hız veren AK Parti'de Ankara adaylığı için iki isim öne çıktı. Kulislerde Turgut Altınok ve Hulusi Akar isminin konuşulduğunu belirten gazeteci Fatih Portakal "Turgut Altınok'un Mansur Yavaş'ın karşısına AK Parti'den aday olarak çıkacağı tahmin ediliyor." dedi. Portakal, Altınok'un görev beklediğinin de altını çizdi.

Haber 27-09-23 08:02

Muhammed’i kurtardım ama Kübra’yı kurtaramadım Acılı anne yaşananları böyle anlattı! Kızının kıyafetlerinden yaptığı oyuncak bebeğe sarılıp gözyaşı döküyor

Eskişehir'de Porsuk Çayı kenarında otururken iki çocuğu suya düşen Belma Akar (41), oğlu Muhammed’i (10) sudan çıkararak kurtardı ancak kızı Kübra (16) yaşamını yitirdi. Olay günü yaşananları gözyaşlarıyla anlatan anne Akar, oğlu ve kızının şakalaşırken düştüğünü söyledi. Acılı anne, kızının kıyafetlerinden oyuncak bir bebek yaptığını ve ona sarılarak gözyaşı döktüğünü de dile getirdi.

Haber 19-09-23 22:23

Büyükşehirden Ulaşım Konforu İçin Gece Mesaisi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentin ulaşım ağındaki önemli arterlerde yol konforunu arttıramaya yönelik çalışmalar çerçevesinde Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı’nın Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Köprüsü’nden başlayıp İtfaiye Talas Grup Amirliği’ne kadar olan kesiminde son kat asfalt çalışmasına yarın 21.00’da başlayacak.

Yurthaber 18-09-23 15:29

ABD Genelkurmay Başkanı Mark Milley canlı yayında itiraf etti! 'Kaybettik'

ABD'nin Afganistan'dan çekilmesi sonrası ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Bir televizyon programında yaptığı açıklamada ABD'nin Afganistan'daki savaşının "istediği gibi bitmediğini" belirten Milley, "Daha geniş ifadeyle savaş kaybedildi" dedi.

Haber 14-09-23 20:38

Eskişehir'de akılalmaz olay! Porsuk Çayı'na düşen iki kardeşten 1'i öldü, 1'i kurtarıldı

Eskişehir’de Porsuk Çayı’na düşen 2 kardeşten 16 yaşındaki Kübra Akar hayatını kaybetti. Anneleriyle birlikte Porsuk Çayı’nın kenarında oturan 2 kardeşin suya nasıl düştüğü anlaşılmazken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 09-09-23 08:30

Güzellik merkezinde vahşet! Birlikte yaşadığı kadını defalarca bıçaklayarak katletti

Sultangazi’de dehşete düşüren bir kadın cinayeti yaşandı. Güzellik merkezinde müdürlük yapan Gamze Akar, bir süredir birlikte yaşadığı Halil A. tarafından iş yerinde 15 bıçak darbesiyle öldürüldü. Katil zanlısı Halil A., daha sonra aynı bıçakla kendini yaralayarak intihar girişiminde bulundu. Çiftin arasında son zamanlarda sürekli tartışma olduğu ve Gamze Akar’ın polise şikayette bulunduğu öğrenildi.

Haber 13-08-23 16:35

AK Partili Akar'dan terörle mücadelede net mesaj: Teröristlerin hiçbir şekilde yaşama şansı yok

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, yaptığı açıklamada terörle mücadelede net mesajlar verdi. Akar, "Teröristlerin hiçbir şekilde yaşama şansı yok. Ya adalete teslim olacaklar ya da yok olup gidecekler" diye konuştu.

Haber 13-08-23 14:04

Son dakika: Üst düzey atama kararları Resmi Gazete'de! 187 general ve amiral görev yerlerine atandı! Yeni AFAD Başkanı Okay Memiş oldu

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, pek çok kuruma atamalar yapıldı. AFAD, İŞKUR ve SGK başkanlıklarına yeni isimler getirildi. Eski Erzurum Valisi Okay Memiş, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı görevine getirildi. Atama kararlarıyla Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığından 187 general ve amiralin görev yerleri de belirlendi. Orgeneral İrfan Özsert ise Genelkurmay 2'nci Başkanlığına atandı.

Haber 11-08-23 00:13

Hulusi Şahin kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yeni Antalya Valisi Hulusi Şahin hangi görevlerde bulundu? 57 ilin valisi değişti

Yeni Antalya Valisi Hulusi Şahin, Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 10 Ağustos 2023 Perşembe günü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre 57 ile yeni vali atandı. Bunlardan biri de Antalya oldu. Peki, Yeni Antalya Valisi Hulusi Şahin kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hulusi Şahin hangi görevlerde bulundu?

Haber 10-08-23 08:57

MGK toplantısında duygu dolu anlar! Dayanamayıp Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MGK toplantısı öncesi hediye ve madalya takdiminde bulundu. 30 Ağustos'ta emekliye ayrılacak Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden aldığı hediye sonrası, askerliğe 1971 yılında başladığını, bu şura ile emekliliğe ayrıldığını belirterek, "Bir subayın gelebileceği en üst seviyeye geldim. Teşekkür ederim." dedi. Erdoğan ise bu sırada duygulanan Avsever'e sarılarak, "Kendisi duygulandı, biz de duygulandık." ifadelerini kullandı.

Haber 09-08-23 22:56

YAŞ KARARLARI 2023: YAŞ toplantısı kararları açıklandı! İşte Yüksek Askeri Şura kararları

YAŞ toplantısı kararları ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyordu. YAŞ toplantısı bugün yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı sonrasında kararlar açıklandı. İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, Genelkurmay Başkanlığına 2’nci Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak atandığı bildirildi. Peki, YAŞ kararları nelerdir?

Haber 03-08-23 16:46

METİN GÜRAK KİMDİR, nereli, kaç yaşında? Yeni Genelkurmay Başkanı Metin Gürak hangi görevlerde bulundu?

Metin Gürak'ın kaç yaşında ve nereli olduğu Genelkurmay Başkanlığına atanmasının ardından merak ediliyor. YAŞ toplantısının bugün düzenlenmesinin ardından gözler yeni Genelkurmay Başkanı'nın kim olacağına çevrilmişti. Genelkurmay Başkanlığına 2'nci Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak atandı. Peki, Metin Gürak kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?

Haber 03-08-23 16:41

Ziya Cemal Kadıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Hava Kuvvetleri Komutanı Ziya Cemal Kadıoğlu hangi görevlerde bulundu?

Ziya Cemal Kadıoğlu ile ilgili araştırmalar hız kazandı. YAŞ toplantısının bugün yapılmasının ardından kararlar açıklandı. Hava Kuvvetleri Komutanlığına Muharip Hava Kuvvet Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu atandı. Peki, Ziya Cemal Kadıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Haber 03-08-23 16:38

Selçuk Bayraktaroğlu kimdir, kaç yaşında? Yeni Kara Kuvvetleri Komutanı Selçuk Bayraktaroğlu aslen nereli, hangi görevlerde bulundu, evli mi?

Selçuk Bayraktaroğlu kimdir, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu gibi soruların yanıtları Yüksek Askeri Şura toplantısının sona ermesinin ardından araştırılmaya başlandı. Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları açıklandı ve TSK'nın yeni komuta kademesi belli oldu. Bu kapsamda Kara Kuvvetleri Komutanlığına Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu atandı. Peki, Selçuk Bayraktaroğlu kimdir? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Haber 03-08-23 16:34

Son dakika... YAŞ toplantısı sona erdi: TSK'nın yeni komuta kademesi açıklandı... Genelkurmay Başkanı Metin Gürak oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki, Yüksek Askeri Şura toplantısı sona erdi. Herkes yeni genelkurmay başkanı olarak açıklanacak ismin kim olacağını merak ederken, İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, Genelkurmay Başkanlığına 2’nci Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak, Kara Kuvvetleri Komutanlığına Genelkurmay 2'nci Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanlığına Muharip Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu atandı.

Haber 03-08-23 15:04

Darbe girişimi sırasındaki hareketli anları anlattı! Sık ulan şerefsiz! Hulusi Akar'dan 15 Temmuz gecesi hakkında çarpıcı sözler

15 Temmuz darbe girişiminin üzerinden 7 yıl geçerken dün yıl dönümünde dönemin genelkurmay başkanı Hulusi Akar o gece yaşananları anlatarak bir kez daha hafızaları tazeledi. 15 Temmuz öncesi aldıkları bilgiler üzerine birtakım tedbirler aldıklarına değinen Akar, "Aldığımız tüm tedbirlere rağmen aldığımız bilgiler sızdırıldı, panik halinde buna kalkıştılar" dedi. Akar'ın "Emir subayım silah doğrulttu. 'Sık ulan şerefsiz!" diye bağırdım" sözleriyle anlattığı anlar da dikkat çekti.

Haber 16-07-23 08:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram diplomasisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı Orgeneral Abdülfettah Abdülrahman El Burhan'la bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, idrak edilecek Kurban Bayramı kutlanarak bayramın tüm Sudan halkı ve İslam alemi için hayırlara vesile olması temennisi iletildi.

Haber 27-06-23 20:19

Kilo almak için başladığı vücut geliştirme branşında başarıdan başarıya koştu

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) öğrencisi Samet Akar (26), kilo almak için başladığı vücut geliştirme sporundaki başarılarıyla dikkati çekiyor.

Yurthaber 09-06-23 11:11

MİT Başkanı İbrahim Kalın kimdir, nereli ve kaç yaşında? İbrahim Kalın hangi görevlerde yer aldı?

İbrahim Kalın, MİT Başkanı oldu. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, geçtiğimiz gün Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever'in Genelkurmay Başkanı olarak görevlendirildiğini, İbrahim Kalın'ın da MİT Başkanlığı’na atandığının duyurdu. Peki, MİT Başkanı İbrahim Kalın kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Haber 06-06-23 07:59

Genelkurmay Başkanı Musa Avsever kimdir, kaç yaşında ve nereli? Musa Avsever hangi görevlerde yer aldı?

Musa Avsever, Genelkurmay Başkanı oldu. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, geçtiğimiz gün MİT Başkanlığı’na İbrahim Kalın'ın atandığını, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever'in de Genelkurmay Başkanı olarak görevlendirildiğini duyurdu. Peki, Musa Avsever kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Haber 06-06-23 07:57

Son dakika: İletişim Başkanlığı duyurdu: MİT Başkanı İbrahim Kalın, Genelkurmay Başkanı Musa Avsever oldu

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı’na İbrahim Kalın'ın atandığını duyurdu. MİT Başkanı Kalın, Twitter hesabından da ilk paylaşımını yaptı. İletişim Başkanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever'in de Genelkurmay Başkanı olarak görevlendirildiğini duyurdu. Diğer yandan Savunma Sanayii Başkanlığına ise Haluk Görgün'ün atandığı açıklandı. Cumhurbaşkanlığına ait atama kararları Resmi Gazete'de de yayımlandı.

Haber 05-06-23 21:22

Milli Savunma Bakanlığında devir teslim töreni! Yaşar Güler'den net mesaj... 'Birinci önceliğimiz' deyip duyurdu

Hulusi Akar, Milli Savunma Bakanlığı görevini Yaşar Güler'e devretti. Yeni dönemde bakanlık koltuğunda oturacak olan Yaşar Güler, yaptığı açıklamada birinci önceliklerinin terörle mücadele olduğunu söyledi.

Haber 05-06-23 17:50

Milli Savunma Bakanı Akar: Gabar'da şimdi terör konuşulmuyor, petrol konuşuluyor

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Terör bittikçe refah başlıyor. Bunun en güzel örneği Gabar. Gabar'da şimdi terör konuşulmuyor, petrol konuşuluyor." dedi.

Haber 26-05-23 17:05

Bakan Akar'ın Yunan Savunma Bakanı ile görüşmesi gündem olmuştu! Bilinmeyen bir ayrıntıyı ilk kez açıkladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın Kayserispor'da forma giyen Yunan stoperi Dimitrios Kolovetsios'u, Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Panagiotopoulos'u cep telefonundan arayarak görüştürmesi gündem olmuştu. Katıldığı canlı yayında Bakan Akar görüşmeye ilişkin bilinmeyen bir ayrıntıyı ilk kez açıkladı.

Haber 26-05-23 10:17

Milli Savunma Bakanı Akar'dan net mesaj! Ne Irak'ın ne Suriye'nin kuzeyinde operasyonlar duracak

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun (KASKF) "Gençlik Şöleni" kapsamında Mimarsinan Parkı'nda düzenlenen programda konuştu. Bakan Akar, "En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar bu mücadele devam edecek. Ne Irak'ın ne Suriye'nin kuzeyinde operasyonlar duracak." ifadelerini kullandı.

Haber 24-05-23 23:09

SON DAKİKA | Bakan Akar'dan dikkat çeken sözler! 'Kendine güvenen varsa yasa dışı geçişi denesin'

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, hudut güvenliğine yönelik eleştirilere tepki göstererek, "Bunları söylemek en hafif tabiriyle emeğe saygısızlık, ayıp. Bu tür değerlendirmeler bizi gerçekten rahatsız ediyor. Bu gerçek dışı beyanlara yönelik söyleyecek laf bulamıyoruz. İsteyen, kendine güvenen varsa yasa dışı geçişi denesin." dedi.

Haber 24-05-23 15:41

Bakan Akar'ı kızdıran sözler: Nereden çıktı bu? Kim yapacak, kim söylüyor?

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, "güney ordusu" söylemine ilişkin, "Nereden çıktı bu? Kim yapacak, kim söylüyor? Burada müesses bir nizam var. Anayasa çerçevesinde görev yapan bir Silahlı Kuvvetleri var, Genelkurmay Başkanı var, Kara Kuvvetleri Komutanı var. Onlar ne düşünüyorlar, onlar bilmiyorlar mı?" dedi.

Haber 23-05-23 23:24

SON DAKİKA | Bakan Akar duyurdu: 19 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, dün gece Suriye'nin kuzeyinde 19 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Haber 23-05-23 14:16

Sosyal medyadaki Türkiye'den sınır görüntüleri gündem olmuştu! Bakan Akar'dan açıklama: '5 sene içinde 3 milyondan fazla kişi yasa dışı geçiş yapmaya çalışırken engellendi'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sosyal medyada yer alan ve Türkiye sınırında çekildiği iddia edilen yasa dışı sınır geçişi görüntülerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Bakan Akar, "Son 5 sene içinde 3 milyondan fazla kişi yasa dışı geçiş yapmaya çalışırken engellendi. Bu gerçekler ortadayken bazıları çıkıp, karşıt söylemlerde bulundu. İtibarını da inanılırlığını da kaybediyor" ifadelerini kullandı.

Haber 20-05-23 16:05

'Depremden daha çok canımız yaktı' deyince... Bakan Akar net konuştu: 'Gerekli cevabı alacaklar'

14 Mayıs seçimleri sonrası depremzedelere yönelik sosyal medyada yapılan çirkin söylemlere tepki gösteren Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, yapılan yorumların kabul edilemez olduğunu söyledi. Akar, yaptığı açıklamada "Depremzede kardeşlerimiz müsterih olsun. Merak etmeyin gerekli cevabı alacaklar" diye konuştu.

Haber 19-05-23 15:32

Yeşilçam’ın masum güzeli Gölgen Bengü bakın şimdi ne yapıyor! Son halini görenler çok şaşırdı

Türk sinemasının sevilen filmlerinden olan Meraklı Köfteci’de Fatma karakterine hayat veren Gölgen Bengü son haliyle ağızları açık bıraktı. Filmde Kemal Sunal, Hulusi Kentmen, Şevket Altuğ gibi ünlü isimlerle beraber rol alan Bengü bir süre sonra gözlerden uzak yaşamaya başlamıştı.

Magazin 16-05-23 13:34

SON DAKİKA | Hulusi Akar'dan 'Sinan Oğan' açıklaması! İttifak iddialarına yanıt verdi: 'Makul ve mantıklı bir şekilde...'

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile ittifak iddialarına yanıt verdi. Bir gazetecinin Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın ikinci turda Cumhur İttifakı ile bir ittifak yapıp yapmayacağını sorması üzerine Akar, "Makul ve mantıklı bir şekilde herkes yerini alır. O konuda bizim hem cumhurbaşkanımız hem parti genel merkezimiz gerekli temasları yaparlar, konuşurlar, görüşürler, tedbirimizi alırız" dedi. İşte Bakan Akar'ın dikkat çeken o açıklamaları...

Haber 15-05-23 16:35