Orient Queen Haberleri

Tam 1 yıl boyunca kızıyla birlikte her gün buz banyosu yaptı! Sosyal medyadan yorum yağdı... Ben izlerken üşüdüm

Sosyal medyada 'Ice Queen' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Kya Jeub, 3 yaşındaki kızıyla birlikte her gün yaptığı buz banyosundan bir kesit sundu. Sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken görüntüler kısa sürede binlerce izlenmeye ulaşırken yorumlar da gecikmedi.

Trend 2023-11-30 14:40:40

İstanbul'dan hareket eden yolcu gemisinde ikinci kez makine arızası yaşandı

Çanakkale Boğazı'nda makine arızası yaşanan Libya bayraklı "Kevalay Queen" adlı yolcu gemisi güvenli bölgeye çekilecek.

Yurthaber 2023-11-28 13:45:26

Kadıköy açıklarında makine arızası yapan yolcu gemisi kurtarıldı

İstanbul'dan Libya'ya seyir halindeyken Kadıköy açıklarında makine arızası yapan 147 metre boyundaki "Kevalay Queen" isimli yolcu gemisi kurtarıldı.

Yurthaber 2023-11-27 10:14:59

Öğretmen ve 17 yaşındaki öğrencisinin yasak aşkı ifşa edildi! Kocası defalarca öğrencisiyle yatakta yakaladı

Amerika Birleşik Devletleri’nde öğretmenlik yapan Leah Ruthann Queen isimli bir kadının 17 yaşındaki öğrencisiyle yaşadığı yasak aşk kocası tarafından ifşa edildi. Eşini defalarca öğrencisiyle aynı yatakta yakaladığını itiraf eden koca durumu polise haber verince Queen reşit olmayan bir kişiyle uygunsuz ilişki nedeniyle tutuklandı.

Trend 2023-07-15 07:45:59

Bu kadarı da ‘pes’ dedirtti! Sıcak havalardan bunaldı... Çırılçıplak soyunup ağaçla cinsel ilişkiye girmeye çalıştı

İngiltere’nin Salisbury şehrindeki Queen Elizabeth Gardens’ta ismi açıklanmayan 40’lı yaşlarındaki bir adam sıcak havalardan bunaldığını söyleyerek herkesin içinde kıyafetlerini çıkarttı. Çırılçıplak bir şekilde koşmaya başlayan adam ardından ise bir ağaca sarılarak cinsel ilişkiye girmeye çalıştı. Şoke eden görüntülerin sonrasında kimliği tespit edilen adamın tutuklandığı bildirildi.

Trend 16-06-23 10:33

Queen Elizabeth boşuna şapka takmıyormuş: Bahar ve yaz aylarında kullanabileceğiniz şapkalar

Şapkalar, moda meraklılarının kıyafet kombinlerindeki kilit aksesuarlardandır. Bu aksesuarlar moda dünyasında pek çok çeşidiyle karşımıza çıkar. Hasır, fötr, kovboy derken farklı modeldeki şapkalarla rahatlıkla dinamik ve zarif kombinler oluşturulabilir. Siz de klasik ya da spor kombinlerinizi hoş bir şapkayla tamamlamak isterseniz harika ürünlerin yer aldığı yazımızı okumaya devam edin!

Haber 14-04-23 17:05

Kraliçe dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Kraliçe dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

Kraliçe dizisi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Dizi, Kanal D ekranlarında yayın hayatına merhaba dedi. Başrollerinde ünlü oyuncular Gökhan Alkan ve Burcu Özberk'in yer aldığı yeni dizi seyircini dikkatini çekiyor. Kraliçe dizisi 'Queen Sugar' dizisinden uyarlanacak. Peki, Kraliçe dizisi konusu nedir? Kraliçe dizisi oyuncuları kimler?

Magazin 22-03-23 21:32

KRALİÇE OYUNCULARI VE KONUSU: Kraliçe dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Kraliçe dizisi konusu ve oyuncuları ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yeni dizi Kraliçe için geri sayım sona erdi. Çarşamba akşamları ekrana gelecek olan dizi Queen Sugar'dan uyarlama. Kraliçe dizisi oyuncuları arasında yer alan Gökhan Alkan Ateş karakterine, Burcu Özberk ise Deniz karakterine hayat veriyor. Peki, Kraliçe dizisi konusu nedir, oyuncuları arasında kimler var?

Magazin 22-03-23 21:18

Burcu Özberk ‘Kraliçe’ dizisiyle ekranlara geri dönüyor! Ekran orucunu bozdu... “Hoşgeldin Deniz”

Burcu Özberk ve Gökhan Altan’ın başrollerini paylaştığı ‘Kraliçe’ dizisi ilk bölümüyle seyircinin görücüsüne çıkmaya hazırlanıyor. “Queen Sugar” dizisinden uyarlanacak dizi ünlü bir basketbolcunun hayatına odaklanacak. Ünlü oyuncu Özberk, yeni dizisinin heyecanını sosyal medya hesabından fragmanı paylaşarak duyurdu.

Magazin 16-03-23 10:05

Kraliçe dizisi gümbür gümbür geliyor! Yerli 'Queen Sugar' Kraliçe'nin oyuncuları arasında sürpriz isimler

Yeni dizi Kraliçe için geri sayım devam ediyor. Queen Sugar dizisinden uyarlanan Kraliçe’nin oyuncuları arasında kimlerin olacağı belli oldu. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizide Burcu Özberk Deniz karakterine, Gökhan Alkan ise Ateş karakterine hayat verecek. İşte Kraliçe dizisinin oyuncuları ve konusu

Magazin 02-03-23 13:45

Kraliçe dizisi ne zaman başlayacak, konusu ne? Yerli 'Queen Sugar' Kraliçe dizisi oyuncuları kimler?

Kraliçe dizisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Yeni sezonun iddialı yapımlarından olan ve dünya çapında çok izlenen Queen Sugar dizisinden uyarlanan Kraliçe'nin oyuncu kadrosu belli oldu. Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'ın başrollerini paylaştığı dizinin hikayesi ise oldukça dikkat çekici. Peki, Kraliçe dizisi ne zaman başlayacak, konusu ne? Yerli 'Queen Sugar' Kraliçe dizisi oyuncuları kimler? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 31-01-23 13:47

Kraliçe dizisi ne zaman başlayacak? Yerli 'Queen Sugar' Kraliçe dizisi konusu ne, oyuncuları kim? Burcu Özberk ve Gökhan Alkan başrolde!

Kraliçe isimli dizi yakında Kanal D ekranlarında yayın hayatına merhaba diyecek. Başrollerinde ünlü oyuncular Gökhan Alkan ve Burcu Özberk'in yer aldığı yeni dizi şimdiden merak konusu oldu. Kraliçe dizisi 'Queen Sugar' dizisinden uyarlanacak. Peki, Kraliçe dizisi ne zaman başlayacak? Yerli 'Queen Sugar' Kraliçe dizisi konusu ne, oyuncuları kim?

Magazin 20-01-23 00:19

Kanada Başbakanı gündem oldu! Trans bireylerin yarıştığı programa katıldı

Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun trans bireylerin yarıştığı bir programının yeni sezon tanıtım filminde görülmesi büyük çapta şaşkınlık yarattı. Bir Drag Queen yarışmasına katılmasıyla dikkat çeken Trudeau'nun bu davranışı, büyük tartışma yarattı.

Trend 09-11-22 10:53

İzleyenleri büyülediler! Gerçek 'Iron Man'lerden inanılmaz görüntüler

İngiliz Kraliyet Donanması'nın 'Iron Man'e (Demir Adam) benzetilen jetpack'li askerlerinin, New York Limanı üzerinde uçup HMS Queen Elizabeth uçak gemisine inişi kameralara yakalandı. Iron Man'lerin uçuşu ise ortaya inanılmaz görüntüler çıkardı. İzleyenler uçuşlarına hayran kaldı.

Haber 10-10-22 11:23

Okul eteğinin altından bebeğinin başını görene kadar hamile olduğunu bilmiyordu! Hikayesi sosyal medyayı salladı

TikTok'ta hamileliğini doğum yapana kadar fark etmediğini dile getiren Alexis Queen isimli bir kadının paylaşımı popüler olmayı başardı. Henüz 15 yaşındayken okula gitmek için sabah hazırlandığı sırada üniformasının eteğinin altından bebeğinin başını gördüğünü dile getiren kadın büyük bir şaşkınlık yaşadı. Sosyal medya kullanıcılarının yoğun ilgi gösterdiği paylaşımda yorumlar peşi sıra geldi.

Trend 23-09-22 11:31

'Yılın öğretmeni' seçilmişti! Ofisinin banyosunda öğrencisiyle...

ABD'nin Arkansas kentinde yaşayan ve bir zamanlar burada 'Yılın Öğretmeni' seçilen 43 yaşındaki beden eğitimi öğretmeni Leah Queen, genç bir öğrenciyle cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklandı. Gözaltına alınan Queen'in mahkemede suçlu bulunursa, uzun süre parmaklıklar ardında kalmakla karşı karşıya kalabileceği bildirildi.

Trend 21-09-22 08:38

Survivor Sude Burcu mini şortlu sokak tarzıyla Instagram'ı yaktı! Fizik Queen

Survivor 2022 All Star yarışmasında gösterdiği performansla akıllara kazınan güzel yarışmacı Sude Burcu, yarışma sonrasında Instagram pozlarıyla dikkat çekiyor. Muhteşem fiziği ve güzelliğiyle mest eden Sude Burcu, son olarak mini şortlu sokak tarzıyla gündeme geldi. Sude Burcu'nun paylaşımlarına yorum yağdı.

Magazin 29-07-22 11:58

Ders sırasında hayallere dalmak çocuklarda öğrenmeyi olumsuz etkiliyor

Belfast'taki Queen Üniversitesi'nin araştırması, küçük çocuklarda ders sırasında başka şeyler düşünmenin, başka bir deyişle "zihin gezinmesinin" (mind wandering) öğrenmeyi olumsuz etkilediğini ortaya koydu.

Haber 04-07-22 19:30

Ders sırasında hayallere dalmak çocuklarda öğrenmeyi olumsuz etkiliyor

Belfast'taki Queen Üniversitesi'nin araştırması, küçük çocuklarda ders sırasında başka şeyler düşünmenin, başka bir deyişle "zihin gezinmesinin" (mind wandering) öğrenmeyi olumsuz etkilediğini ortaya koydu.

Haber 13-06-22 16:51

Ders sırasında hayallere dalmak çocuklarda öğrenmeyi olumsuz etkiliyor

Belfast'taki Queen Üniversitesi'nin araştırması, küçük çocuklarda ders sırasında başka şeyler düşünmenin, başka bir deyişle "zihin gezinmesinin" (mind wandering) öğrenmeyi olumsuz etkilediğini ortaya koydu.

Haber 20-05-22 15:14

Europa-Orient/Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi Ürgüp'ten hareket etti

Europa-Orient/Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi Ürgüp'ten hareket etti

Yurthaber 16-05-22 12:34

Europa-Orient/Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi'nin Tosya etabı başladı

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı: - "Bu, 9 bin kilometrelik bir yarış. Bir ay sürüyor ve yarış sonucunda gördüğünüz araçların çok büyük bölümü bir hayır kuruluşuna hibe ediliyor"

Yurthaber 13-05-22 13:48

Ders sırasında hayallere dalmak çocuklarda öğrenmeyi olumsuz etkiliyor

Belfast'taki Queen Üniversitesi'nin araştırması, küçük çocuklarda ders sırasında başka şeyler düşünmenin, başka bir deyişle "zihin gezinmesinin" (mind wandering) öğrenmeyi olumsuz etkilediğini ortaya koydu.

Haber 28-04-22 04:04

Kraliçe Elizabeth kullanmaya başladı! İçinde yok yok

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in etrafta dolaşmak için yaklaşık 82 bin dolarlık bir golf arabası kullanmaya başladığı öne sürüldü. 95 yaşındaki kraliçenin hareket sorunları yaşadığı söylenmişti. "The Queen Mobile" olarak adlandırılan golf aracı ise türlü özelliklere sahip.

Haber 27-03-22 11:15

Gülşen Lolipop'u paylaştı! Queen yorumları yağıyor

Lolipop şarkısını çıkarmaya hazırlanan Gülşen'in kapak fotoğrafı sızmıştı. Gülşen pozlarını kendi sosyal medya hesabından yayınladı. Gülşen'in göğüs uçlarını minik bir aksesuarla kapadığı pozu olay oldu. Selin Ciğerci "Dayanamıyorum" dedi.

Magazin 10-03-22 14:06

Açılan ateş sonucu hasar alan gemiler İstanbul Boğazı’ndan geçti

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Ukrayna açıklarında Rus füzesiyle vurularak hasar alan NAMURA QUEEN ve LORD NELSON gemilerinin, Türk kurtarma römorkörleri refakatinde İstanbul Boğazı’ndan geçişlerinin tamamladığını açıkladı.

Haber 27-02-22 19:04

Samsung, Müslüman annenin drag queen oğluna sarıldığı reklam filmini geri çekti

Bazı sosyal medya kullanıcıları, dört dakikalık reklam filmini ''LGBT+ ideolojisini yayma girişimi'' diye niteledi. Bazı kullanıcılar da filmin kaldırılmasına tepki gösterdi.

Haber 21-01-22 13:13

25 yıllık hasret bitti! İlk gemi İzmir'e geldi

Türkiye ile Libya arasındaki yolculu gemi seferleri 25 yıl sonra yeniden başladı. Libya'dan 3 gün önce hareket eden Kevalay Queen isimli gemi, İzmir'de demirledi. Sefer programı ile ilgili bilgi veren Murtaza Karanfil, haftada bir gerçekleştirilecek seferler sayesinde iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin kuvvetleneceğini söyledi.

Haber 05-12-21 12:26

ABD Sezgin Batan Korkmaz’ın Yatını Satışa Çıkartıyor

12 ayrı suçlamadan Korkmaz aleyhine 225 yıl hapis istemiyle dava açmış olan Salt Lake Bölge Mahkemesi, Korkmaz’ın mal varlıklarına el konularak ABD hazinesine devri için ilk adımı Queen Anne adlı lüks yat için attı

Haber 25-10-21 22:07

Bohemian Rhapsody 2’ye yeşil ışık yaktı! Devam filmi şimdiden sevenlerini heyecanlandırdı

Dünya çapında büyük gişe başarısı yakalayan ve dört Oscar ödülü kazanan Bohemian Rhapsody'nin devam filmi uzun bir süredir bekleniyordu. Queen grubunun gitaristi Brian May filmin ikincisi için yeşil ışık yaktı.

Trend 10-08-21 17:27

Murat Dalkılıç Gülşen'i paylaştı! Sahne kostümü beğeni topladı

Murat Dalkılıç Gülşen'i dinlemeye gitti. Kostümleriyle gündem olan Gülşen'i paylaşan ünlü isim paylaşımına "Queen" notunu düştü.

Magazin 25-07-21 09:20

Tarihin ilk Darg Queen’i! William Dorsey Swann’ın şaşırtan hikayesi

Abartılı makyaj ve kıyafetler denildiğinde pek çok kişinin aklına direkt olarak Darg Queen gelir. Ancak bu tarz ilk olarak 19. yüzyılda ortaya çıktı. İşte William Dorsey Swann’ın şaşırtıcı hikayesi...

Trend 19-07-21 09:57

Europa-Orient/Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi'nin son durağı Muğla oldu

Europa-Orient/Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi'nin son durağı Muğla oldu

Yurthaber 29-05-21 22:36

15. Europa-Orient/Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi Türkiye'ye ulaştı

Dışişleri Bakan Yardımcısı Kaymakcı, rallinin ilk kafilesini, Kapıkule Sınır Kapısı'nda "Türkiye’ye Hoş Geldiniz" töreniyle karşıladı - Ralliye katılan sürücüler Edirne tava ciğeri ve badem ezmesiyle karşılandı

Yurthaber 21-05-21 19:28

Spaceman filmine dev transfer! Oyuncu kadrosuna Paul Dano ve Kunal Nayyar dahil oldu

Johan Renck'in yönetmen koltuğuna oturacağı Netflix filmi Spaceman'in oyuncu kadrosuna iki yıldız isim eklendi. Adam Sandler ve Queen Latifah'nın başrolünde yer alacağı Spaceman'in oyuncuları arasına Paul Dano ve Kunal Nayyar eklendi.

Trend 20-04-21 15:26

Alice Eve korku filmi “The Queen Mary”nin başrol oyuncusu olacak

Alice Eve, Gary Shore’un perili gemiyi konu alan filminde başrol oyuncu olacak. Star Trek’in yıldız oyuncusu gelecek projesini açıkladı. Hayranları büyük şaşkınlık yaşadı.

Trend 03-03-21 11:19

The Equalizer setinde büyük şok

Queen Latifah’ın başrolünü üstlendiği The Equalizer setinde yapılan rutin Covid-19 testleri sonucunda bir kişinin pozitif çıkması sonucu çekimlere ara verildi.

Magazin 10-02-21 13:58

İngiliz uçak gemisinde koronavirüs alarmı! Gemi içinde karantina başladı

İngiltere’ye ait HMS Queen Elizabeth uçak gemisinin Portsmouth Deniz Üssü'nden yolculuğu, mürettebatta koronavirüs tespit edilmesi sonucu ertelendi.

Haber 07-09-20 21:39

Yaya Toure 4. Lig ekibi Leyton Orient'te antrenmanlara çıkıyor

Kariyerinde Barcelona ve Manchester City gibi Avrupa'nın önemli takımlarında forma giyen Yaya Toure, İngiltere 4. Lig (League Two) ekiplerinden Leyton Orient ile antrenmanlara çıkıyor.

Spor 24-07-20 18:29

Cezaevinden tahliye olan güzellik kraliçesi: Mağdurken suçlu duruma düştüm

İstanbul'da, iş insanı H.F.'nin çıplak fotoğraflarını çekerek şantaj yaptığı iddiasıyla 4 sanıkla birlikte yargılandığı davada 'şantaj' suçundan beraat eden, 'nitelikli yağma' suçundan ise 13 yıl hapis cezasına çarptırılan 2016 The Queen of Eurasia Güzellik Yarışması ve 2017 Perfect Models Of Turkey Güzellik Yarışması birincisi manken Sibel Demiralp (26), Bölge İdare Mahkemesi'ne yaptığı itiraz üzerine tahliye edildi.

Haber 24-06-20 10:28

Instagram’ın ‘leke kraliçesi’nden dikkat çeken paylaşım!

New Jersey’den 23 yaşındaki Nicole Herbig, Instagram’da The Blemish Queen (leke kraliçesi) adıyla tanınıyor. Yüzündeki akneler için sivilce ilacı kullanan genç kadın, süreci Instagram takipçileriyle paylaşıyor. Nicole, cilt bakımı yolculuğunu sosyal medyada paylaşma akımının son üyesi.

Haber 03-06-20 14:13

Queen grubunun gitaristi Brian May kalp krizi geçirdiğini açıkladı

Efsanevi İngiliz rock grubu Queen'in gitaristi Brian May, kalp krizi geçirerek ölümden döndüğünü ve açık kalp ameliyatı geçirdiğini açıkladı.

Magazin 26-05-20 10:46

ABD'li iş adamının mega yatı 1 milyon 310 bin TL'lik 'yakıt ikmali' yaptı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, ABD’li iş adamı Sheldon Gary Adelson’a ait 'Queen Miri' isimli mega yat, 1 milyon 310 bin TL'lik yakıt ikmali yaptıktan sonra ayrıldı.

Haber 23-05-20 22:01

92 metrelik mega yat yakıt ikmali için Marmaris Limanına uğradı

Sadece milyonerlerin binebildiği ve 36 mürettebatı olan 92 metrelik süper lüks yat Queen Miri Marmaris Limanından 208bin litre yakıt ikmali yaptı.36 mürettebatlı süper lüks yatın personeli koronavirüsü tedbirleri kapsamında kıyıya çıkmadı.2004 yılında inşa edilen yatın değeri 2 milyon Euro.

Yurthaber 23-05-20 19:01

Marmaris'e gelen mega yat Queen Miriye 210 bin litre yakıt ikmali yapıldı

Marmaris'e gelen mega yat "Queen Miri"ye 210 bin litre yakıt ikmali yapıldı

Yurthaber 23-05-20 13:25

Kuşadası esnafından yeni sezon hazırlığı

2020 turizm sezonundan büyük beklentisi olan Kuşadası esnafının tadilat çalışması büyük bir hızla devam ediyor.Bu ay içinde başlayan ve Nisan ayında büyük artış yaşanacak olan gemi seferlerine yetişmek için özellikle Kaleiçi, Kuşadası’nın alış veriş merkezleriyle ünlü Barbaros Bulvarı ile Orient ve Grand Bazaar’da bulunan bazı turistik mağazalardaki hummalı çalışma dikkat çekiyor.Kuşadası turistik çarşı esnafı, yatırım yapmadan para kazanılmayacağının bilinci içerisinde işyerlerini sezona hazır hale getirmenin telaşına düştü.

Yurthaber 10-03-20 13:30

39 Burda AVM’de “Tan Sağtürk ile Sanat Dolu Söyleşi”

Lüleburgazlıları ilklerle buluşturarak özel deneyimler yaşatan 39 Burda AVM, ziyaretçilerini “Tan Sağtürk ile Sanat Dolu Söyleşi”de ağırlıyor.Lüleburgaz’ı eğlence, yaşam ve buluşma merkezi haline getiren 39 Burda AVM, 22 Şubat Cumartesi günü saat 16.00’da gerçekleştirilecek “Tan Sağtürk ile Sanat Dolu Söyleşi” etkinliğinde sanatseverleri buluşturuyor.Yetenekli dansçılar yetiştiren Tan Sağtürk, fiziksel yeteneklerin gelişimi, özgüven kazanımı ve çocukların yeteneklerini keşfetmeye yönelik sanat ve keyif dolu etkinlikte 39 Burda AVM ziyaretçileri ile bir araya gelecek.Aynı zamanda Queen Of The Dance ve Stars Of Montana dans gösterileri ile konuklar sanat dolu anlar yaşayacak.

Yurthaber 20-02-20 10:06

The Orient Face Eğitim ve Kültür Derneği 1. yıl resepsiyonu

The Orient Face Eğitim ve Kültür Derneği 1. yıl resepsiyonu

Haber 30-11-19 22:22

Rihanna'nın galada kimono tercihi... Sütyensiz zor anlar

Barbadoslu şarkıcı Rihanna'nın eski dönemlere olan sevdası bitmek bilmiyor. Queen & Slim filminin galasına katılan Rihanna sütyensiz tercihiyle poz verirken zor anlar yaşadı.

Magazin 18-11-19 16:13