Ormanda Yasam Haberleri

Kan donduran cinayet! Konuşmak için buluştuğu ortağını ormanda öldürdü

Samsun’da cam balkon dükkanı sahibi iki ortak arasında yaşanan ’alacak-verecek’ anlaşmazlığı cinayetle sonuçlandı. Harun Sipahi (27), konuşmak için birlikte ormana gittikleri ortağı Muhammet Tuncel'i (26) tabancayla vurarak öldürdü. İşte olayın detayları...

Haber 2024-04-19 15:55:49

Zonguldak'ta cesedi ormanda yakılan Afgan'ın ölümüne ilişkin 6 sanığa müebbet istemi

Zonguldak'ta ruhsatsız bir maden ocağında çalışırken yaralandıktan sonra cesedi ormanlık alanda yakılmış halde bulunan Afganistan uyruklu Vezir Mohammad Nourtani'nin ölümüne ilişkin 3'ü tutuklu 6 sanık hakkında müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 2024-03-22 13:40:12

8 gündür aranıyordu! Cansız bedeni ormanda ağaca asılı halde bulundu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 8 gündür aranan Mehmet Çakır’ın (50) ormanda ağaca asılı cansız bedeni bulundu. Mehmet Çakır’ın cesedi, savcılık incelemesinden sonra ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Haber 2024-03-14 20:05:06

Kayıp olarak aranıyordu! Ormanda yarı gömülü halde cesedi bulundu

Sarıyer'de 1 ay önce kaybolan Serhat Tekin Kantele'nin (20) cansız bedeni, ormanlık alanda yürüyüş yapan bir grup fotoğrafçı tarafından yarı gömülmüş halde bulundu. Kantele'nin başından vurularak öldüğü belirlendi. İşte detaylar...

Haber 2024-03-14 15:45:21

13 yıllık faili meçhul cinayet, aşk üçgeni sayesinde çözüldü! Kocasını sevgilisine öldürtmüş

Karabük’ün Yenice ilçesinde 19 Ağustos 2011 tarihinde ormanlık alanda elleri arkadan bağlı bulunan cesedin sırrı, 13 yıl sonra aydınlatıldı. Ormanda ölü bulunan Bayram Kaya'nın, eşi Sema K. tarafından sevgilisi Mehmet A.'ya öldürtüldüğü ortaya çıktı. Korkunç cinayet, sevgilisi Mehmet A.’dan ayrılan Sema K.'nın, yeni sevgilisine kocasını öldürttüğünü anlatmasıyla gün yüzüne çıktı. İşte detaylar...

Haber 10-03-24 16:35

Kütahya'da ormanda kar ve sis nedeniyle mahsur kalan 3 kesim işçisi kurtarıldı

Kütahya'da kar ve sis nedeniyle yollarını kaybedip ormanda mahsur kalan ve donma tehlikesi geçiren 3 kesim işçisi, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldı.

Yurthaber 16-02-24 07:55

‘Ormanda kaza yaptım, kayboldum’ diyerek ihbarda bulundu, bakın nerede çıktı

Bolu’da, Kartalkaya yolunda kaza yaptığını ve kaybolduğunu söyleyerek 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar veren alkollü şahıs sabah saatlerinde şehir merkezinde park halindeki otomobilin içinde bulundu.

Yurthaber 17-01-24 14:14

Bartın'da kestiği ağacın altında kalan kişi öldü

Bartın'da ormanda kestiği ağacın altında kalan kişi hayatını kaybetti.

Yurthaber 11-01-24 08:01

Yer: Antalya: Türkiye'de ilk kez denendi, müşteriler resmen sıraya girdi! Porsiyonu 100 TL'den satılıyor

Antalya’nın Kumluca ilçesinde tavuk döner yapıp satan bir iş yeri, ilginç bir girişimde bulundu. Tavuk döner ustası Vedat Yavuzer, bölgede iklim şartlarına göre kasım, aralık ve ocak aylarında ormanda doğal olarak yetişen kanlıca mantarından döner yaptı. Türkiye’de ilk defa denenen ve porsiyonu 100 TL’den satılan mantar döner tüketiciler tarafından beğeniyle karşılandı. İşte detaylar...

Haber 10-01-24 19:37

Miley Cyrus'un kardeşi Noah Cyrus göğüslerini gösterdi! Sansürü dikkat çekti

Şarkıcı Miley Cyrus'un küçük kız kardeşi Noah Cyrus, ablasını resmen gölgede bıraktı. Çılgınlıkta sınır tanımayan Noah göğüslerini gösterdiği paylaşımlarıyla adından söz ettirdi. Göğüslerini açarak ormanda poz veren şarkıcı olay oldu.

Magazin 09-01-24 11:51

Manisa'da mantar toplarken kaybolan kişi bulundu

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde mantar toplamak için girdiği ormanda kaybolan kişi bulundu.

Yurthaber 18-12-23 11:49

3 yıl önce ölümden dönmüş, haberlere konu olmuştu! Ormanda korkunç şekilde hayatını kaybetti... Alev topuna döndü

Sarıyer’de yaklaşık 3 yıl önce 12 metrelik kuyudan yaklaşık 52 saat sonra sağ çıkarılan Ali Kılıç, Belgrad Ormanları’nda iddiaya göre ateş başında sohbet ederken alev aldı. Bir anda alev topuna dönen adam hayatını kaybetti.

Haber 17-12-23 15:05

Herkesi şaşkına çeviren olay! Eski siyasi isim ormanda çırılçıplak soyunarak duş aldı... Yetmedi hayvan penisi yedi

ITV'nin hazırladığı yarışma programı I'm A Celeb Get Me Outta Here! (Ben bir ünlüyüm… Beni buradan çıkarın) oldukça ilginç anlara sahne oldu. İngiltere'de Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisi (UKIP)'nin eski başkanı Nigel Paul Farage'nin katıldığı programda ormanda çırılçıplak duş aldığı anlar izleyicileri şaşkına çevirdi.

Trend 21-11-23 11:59

'Yasak aşk' cinayetinde yeni detay! İnternette bakın neyi aratmış

Bursa'da Recep Arı (31), kaybolduktan 6 gün sonra ormanda 9 kurşunla öldürülmüş olarak bulundu. Arı'nın arkadaşı Kadir Ilgız (23), Arı'nın eşi S.A. (30) ile gönül ilişkisi yaşadığını, Arı bunu öğrenince de kendisini öldürdüğünü itiraf etti. Kan donduran yasak aşk cinayetinde korkunç bir detay ortaya çıktı. Ilgız'ın, cinayetin ardından cep telefonundan internete girip, 'Eldeki barut izi kaç günde çıkar?' diye arama yaptığı belirlendi. İşte detaylar...

Haber 17-11-23 10:35

Cesedi bagajdan indirdiler, talimat gelince ateşe verdi: Maden ocağı sahipleri suçu birbirine attı! 10 saniye sonra bir alev gördüm

Zonguldak'taki bir kaçak maden ocağında Afganistan uyruklu Vezir Mohammed Nourtani'nin (50) ormanda yanmış cesedi bulunmuştu. Maden ocağının tutuklanan sahipleri korkunç ifadeleri ortaya çıktı, şüpheliler suçu birbirlerine attı. Nourtani'yi ateşe verdiğini itiraf eden Ahmet Aydın, "Hakan, Enver ve ben, bilmediğim bir yere gittik. Bagajdaki ölüyü indirdik. Hakan benden benzini istedi, Afgan'ın üzerine döktü. Bana da 'Çakmağı çak' dedi, ben de talimatıyla ateşi yaktım" dedi.

Haber 14-11-23 11:58

Bir gündür haber alınamıyordu, ormanda ağaca asılı bulundu

Kastamonu’nun Küre ilçesinde 1 gündür kendisinden haber alınamayan şahıs, ormanlık alanda iple ağaca asılı halde bulundu.

Yurthaber 13-11-23 07:57

Eşiyle ilişki yaşadığı arkadaşını katletmişti! Yasak aşk cinayetinde şoke eden detaylar

Bursa'da kaybolan Recep Arı, 5 gün sonra köylüler tarafından ormanda vurulmuş halde bulundu. Arı'nın eşi Selma Arı ile ilişkisi olduğunu söyleyen arkadaşı Kadir Ilgız, sorgusunda cinayeti itiraf etti. Eşini sevgilisine öldürtmekle suçlanan Selma Arı suçlamaları reddederken, Kadir Ilgız da mahkemede aralarında ilişki olmadığını söyledi. Katil zanlısı Ilgız'ın telefonunda yapılan incelemede ise, internette "Eldeki barut izi kaç günde çıkar" araması yaptığı belirlendi. İşte olayın detayları...

Haber 03-11-23 10:59

Baba ve 5 yaşındaki kızından acı haber! Odun topladıktan sonra...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ormanda odun topladıktan sonra köye dönen baba Kazım (47) ve kızı Nazife Özsoy'un (5) bulunduğu otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada baba ve kızı hayatını kaybetti.

Haber 22-10-23 23:19

Çiçeklerin arasında uyuyakalmışım notuyla yarı çıplak halini paylaştı

Kıvrımlarıyla adından söz ettiren sosyal medya fenomeni Demi Rose durmuyor. Ormanda yarı çıplak halde sere serpe uzanarak pozlar veren Rose bu sefer meme uçlarına yaprak koymayı tercih etti.

Magazin 17-10-23 07:54

Kahreden olay! Kışlık odun ihtiyacını karşılamak için gitmişti...

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde kışlık odun ihtiyacını karşılamak için ormanda çalışan 67 yaşındaki vatandaş, kafasına düşen odun parçası nedeniyle hayatını kaybetti.

Haber 13-10-23 17:49

Sivas'ta köylülerin bulduğu vaşak yavrusu güvenli ellerde

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde bir köylünün odun toplamak için gittiği ormanda peşine takılarak köye kadar gelen, anne ve oğlu tarafından 2 gün boyunca beslenen vaşak yavrusu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Sivas Şubesi ekiplerince koruma altına alındı.

Yurthaber 05-10-23 11:22

Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya... Bir ilimizde böyle görüntülendi!

Tokat'ın Almus ilçesinde, nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıya olan vaşak görüntülendi. Vaşak, ormanda vatandaşlar tarafından fark edildi.

Haber 04-10-23 21:58

Ormanda kaçak kesim yaparken fotokapana yakalandılar! 3 kişi gözaltında

Düzce'de ormanlık alanda kaçak kesim yapan 3 kişi, yaban hayatını gözlemek için kurulan fotokapana yakalandı. Kimlikleri tespit edilen kişiler

Haber 29-09-23 17:35

Sevgilisinin kocasını öldürmüştü! Yasak aşk cinayetinde kan donduran detaylar: 'Oh, iyi olmuş, süpersin'

Bursa'da Recep Arı (31) kaybolduktan 6 gün sonra, ormanda 9 kurşunla vurulmuş halde ölü bulundu. Maktulün arkadaşı Kadir Ilgız (23), Arı'nın eşi S.A. (30) ile ilişkisi olduğunu ve Arı'yı öldürdüğünü itiraf etti. Ilgız'ın cinayet sonrası S.A.’ya, WhatsApp'tan “Onu paketledim. Artık seni rahatsız edemez. Eve bir daha gelemez. Annenin evine git ve orada kal” yazdığı, S.A.'nın ise telefon görüşmesinde Ilgız'a “Oh, iyi olmuş, süpersin” diye yanıt verdiği belirlendi. İşte detaylar...

Haber 25-09-23 10:59

'Tüm emeklilik parasını buraya yatırmıştı' Bir köy yasta! 12 bin çam fidanı diktiği ormanda hayatını kaybetti

Gümüşhane’nin Köse ilçesinde küçük yaşlarda kurduğu orman hayali için 12 bin çam fidanını toprakla buluşturan 78 yaşındaki Ömer Bulut, ormanda çıkan yangında hayatını kaybetti. Kayadibi köyü muhtarı Adem Alkan, “Köyümüz yasta, önemli bir değerini kaybetti. Tüm emeklilik parasını buraya ayırmıştı. İki kardeş fidanların bakımlarını yapıyordu” dedi.

Haber 25-09-23 10:20

İstanbul'da peş peşe yangınlar! Havadan da destek istendi, beklenen haber geldi

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde nalbur dükkanına ait malzemelerin de bulunduğu arsada bir arsada yangın çıktı. Bir başka yangın ise Sultangazi'de ormanda başladı. İlerleyen saatlerde yoğun müdahaleyle hem Arnavutköy'deki hem de Sultangazi'deki yangın söndürüldü.

Haber 24-09-23 16:33

Kırklareli'nde taşkın nedeniyle ormanda mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı

Kırklareli'nde kuvvetli sağanak nedeniyle su baskınlarının meydana geldiği Demirköy ilçesindeki ormanlık alanda mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı.

Yurthaber 05-09-23 14:55

İstanbul'daki yangınla ilgili 2 kişi gözaltına alındı!

İstanbul Maltepe'de bulunan ormanlık alanda çıkan yangın esnasında, polis ekipleri tarafından ormanda görülen biri yabancı uyruklu kadın iki kişi, gözaltına alındı.

Haber 04-09-23 22:55

Denizli'de ormanda kaybolan 6 kişi, 10 saat sonra bulundu

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kayıp ihbarı yapılan 4'ü Afganistan uyruklu 6 kişi, ormanlık alanda bulundu.

Yurthaber 04-09-23 07:27

Evcilleşen ayılar doğayı tehdit ediyor

Son zamanlarda ormanda yiyecek bulmakta zorlanan ayılar şehir merkezlerine kadar inerek insanların artıkları ile beslenirken, Bursa Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Cihan doğaya büyük katkıları olan ayıların kolay eriştiği yiyeceklere alışmalarının çok ağır sonuçlar doğurabileceğini söyledi.

Yurthaber 01-09-23 10:19

Sabah sabah soluğu ormanda aldı! Süper mini şortuyla dağ tepe dinlemedi... Cesur pozu olay yarattı

Sosyal medyada 2 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Jenna Lee yine hayranlarını şaşırtan bir paylaşıma imza attı. Fenomen isim sabahın erken saatlerinde ormanlık alanda spor yaparken çekilen pozlarını paylaşınca hayranlarından tam not almayı başardı.

Trend 29-08-23 10:04

Son dakika: İstanbul Maltepe'de orman yangını! Korkutan açıklamanın ardından iyi haber geldi

Son dakika haberi: İstanbul Maltepe Başıbüyük'te ormanda yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Canımız yanıyor! Havadan müdahale desteğine ihtiyacımız var ancak gece olduğu için İtfaiye ekipleri ile arama kurtarma ekiplerimizin karadan müdahalesi devam ediyor." ifadelerini kullanmıştı. İlerleyen dakikalarda İstanbul Valisi Davut Gül yangının söndürüldüğünü bildirdi.

Haber 26-08-23 20:39

'Kurt adam' paniği... Gözlerine inanamadılar! Elinde mızrak, çırılçıplak bir halde...

Almanya'da orman keşfi yapan iki kişi yürüyüş yaptıkları sırada elinde mızrak olan ve çıplak bir şekilde onları seyreden bir adam gördüler. Gözlerine inanamayan ikili soluğu karakolda aldı. Alman basınının "kurt adam" olarak nitelendirdiği adamın yıllardır ormanda yaşadığı üzerinde duruluyor...

Haber 25-08-23 09:42

Tüyler ürperten görüntüler! Akrepleri ağzına alıp kendini sokturdu, sözleri şaşkına çevirdi: 'Amerika nasıl kolanın sırrını vermiyorsa...'

Antalya’nın Serik ilçesinde yaşayan Cemil Özcan’ın yaptıkları tüyler ürpertti. Özcan, iki akrebi ağzına alıp kendini sokturttuğu anları kamera kaydına aldırdı. Ormanda kesim işiyle uğraşan Özcan, dağlarda bulduğu akreplere kendini sokturup, daha sonra da kendini tedavi ettiğini iddia etti. Kendini nasıl tedavi ettiğinin sır olduğunu ileri süren Özcan, "Amerika nasıl kolanın sırrını vermiyorsa ben de bunun sırrını vermiyorum. İsterseniz profesörleri getirin. Onlar açıklasın bunun sırrını" dedi.

Haber 24-08-23 11:55

Mehtap öğretmen kafasını dinlemek için ormana gitmişti... 5 gün sonra bulunduğunda yaşadığı korku dolu anları anlattı: Günlerce aç kalmış...

Yalova'nın Armutlu ilçesinde ailevi sorunlar yaşadığı için kafa dinlemek amacıyla gittiği ormanda kaybolan öğretmen Mehtap Dede, 5 günlük mücadelesinin sonucunda ekipler tarafından yürürken bulundu. Mehtap öğretmen tedbir amacıyla kaldırıldığı hastaneden taburcu edildi. İşte haberin tüm detayları!

Haber 23-08-23 15:28

Son dakika | Yunanistan alevlerle mücadele ediyor! 18 kişinin cansız bedeni ormanda bulundu: Yeni gelişme: Türk köylerindeki yangın kontrol altına alındı

Son dakika haberi: Komşu Yunanistan'da günlerdir süren orman yangınlarında korkunç bir olay yaşandı. Yangınlar 4'üncü gününde de canla başla kontrol altına alınmaya çalışılırken Meriç Bölgesi'nde ormanlık alanda çok sayıda cansız beden bulundu. Türkiye'den Yunanistan'daki orman yangınlarıyla ilgili bir adım geldi. Öte yandan Türk köylerindeki yangın kontrol altına alındı.

Haber 22-08-23 22:58

Sadece yüksek IQ'su olanlar 10 saniyede buluyor! Ormanda polen toplayan 2 arı arasındaki üç farkı bul, kendi zekanı test et

Sadece yüksek zeka seviyesine sahip olan kişilerin 10 saniye içerisinde 2 resim arasındaki farkı bulduğu test sosyal medyada gündem oldu. Bilişsel işlevi artırmaya ve beyni sağlıklı tutmaya yardımcı olan bu test ile siz de dikkatinizi ölçebilirsiniz.

Trend 18-08-23 13:33

Mersin'de ormanda kaybolan 46 küçükbaşı jandarma buldu

Mersin'in Toroslar ilçesinde, ormanlık alanda kaybolan 46 küçükbaş hayvan, jandarma ekiplerince bulunarak sahibine teslim edildi.

Yurthaber 10-08-23 10:05

Türkiye-Bulgaristan sınırında orman yangını! Ekipler bölgeye sevk edildi

Edirne'de Türkiye-Bulgaristan sınırını oluşturan ormanda yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına havadan ve karadan müdahale ederek söndürdü.

Haber 04-08-23 16:14

Brezilyalı model Cris Galera ve kendisinden yaşça küçük sevgilisi televizyon programı için soyundu! “Ormanda çıplak yaşadık”

Brezilyalı sosyal medya fenomeni Cris Galera kendisinden 8 yaş küçük sevgilisi Miqueias Rocha ile Brezilya’da yayınlanan bir televizyon programı için ilginç bir deneyime imza attı. İkili izole bir ormanlık alanda uzun bir süre çıplak bir şekilde birlikte yaşadı. Çekimlerin sonuna geldiklerini söyleyen Galera, “Benim için inanılmaz bir deneyimdi. Ormanda çıplak yaşadık” dedi.

Trend 04-08-23 09:50

Uşak'ta kayıp olarak aranan kişi ormanda ölü bulundu

Uşak'ın Eşme ilçesinde kayıp olarak aranan Alzheimer hastası yaşlı adamın, ormanlık alanda cesedine ulaşıldı.

Yurthaber 02-08-23 07:26

Kask kamerasına saniye saniye yansıdı! Dağ bisikletçisi yanlışlıkla ormanda cinsel ilişkiye giren çifte çarpacaktı

Bir dağ bisikletçisinin kask kamerasına yansıyan görüntüler sosyal medyada ifşa edilince viral olmayı başardı. Ormandaki bir parkurda bisikletiyle sürüş yaptığı sırada bisikletlinin karşısına aniden cinsel ilişkiye giren bir çift çıktı. Bisiklet sürücüsünün bağırmasıyla yakalandığını anlayan çift hemen toparlandı. O anlar saniye saniye kaydedilirken sosyal medyadan ifşa edildi.

Trend 01-08-23 11:42

Ezgi Mola'dan Akbelen tepkisi! Burada politika yok...

Muğla'nın İkizköy Mahallesi'ne bağlı Akbelen mevkinde maden için istimlak edilen alandaki ormanda başlayan kesim karşı köylülerin tepkisine yol açtı. Köylülerle jandarma arasında çıkan arbede sosyal medyada gündeme geldi. Ezgi Mola da konuya dair yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Magazin 27-07-23 10:26

Ormanda keşfedilen dev virüsler bilim insanlarını hayrete düşürdü! Özellikleri inanılmaz: 'Saç' detayı dikkat çekiyor

Dünya 2019 sonlarında Çin'de ortaya çıkıp tüm dünyaya yayılan koronavirüs (Kovid-19) pandemisinin etkilerini günümüzde de yaşamaya devam ederken bu kez sıra dışı özelliklere sahip dev virüsler keşfedildi. ABD'nin Massachusetts eyaletinde bir ormanda keşfedilen virüslerin olağandan çok daha büyük olduğu tespit edildi. Daha da ilginç olan ise virüslerin çoğunun saç benzeri çıkıntılarla kaplı olduğu görüldü.

Haber 26-07-23 17:07

'Maseratili Polis' Hüseyin Tayfun Üçgül ölü bulundu! İnfaz mı, intihar mı?

İzmir-İstanbul otoyolunda karıştığı kavganın ardından kamuoyunda 'Maseratili Polis' olarak tanınan ve yaşanan süreçte açığa alınan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül’ün ormanda park halindeki araçta direksiyona yatar vaziyette cesedi bulundu. Savcılığın olay yerinde yaptığı ilk incelemenin ardından Üçgül'ün cesedinin kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsiye gönderilmesi beklenirken, Üçgül'ün intihar ettiği ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi. İşte olayın detayları...

Haber 11-07-23 18:59

Hatay’da orman yangını! 4 saatte kontrol altında

Hatay’ın Antakya ilçesinde ormanda çıkan yangın, ekiplerin 4 saatlik müdahalesinin ardından söndürüldü. Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

Haber 09-07-23 08:55

İstanbul'da aslan paniği! 'Kükreme' ihbarı ekipleri harekete geçirdi... İlaçlı ok ile etkisiz hale getirildi

İstanbul Beykoz’da ormanda ‘aslan avı’... 4 Temmuz'da yaşanan olayda, polis ekipleri, ormanlık alandan aslan kükremesi duyulduğu ihbarı üzerine harekete geçti. Ormanda bir aslanın gezdiğini fark eden polis ekipleri, ormanda bulunan aslanı ilaçlı ok ile etkisiz hale getirdi. Etkisiz hale getirilen aslan sahibine teslim edildi.

Haber 05-07-23 11:53

Kabus dolu anlar! Çim biçme makinesiyle yanlışlıkla cinsel organını kesen bahçıvan kan kaybından hayatını kaybetti... Cansız bedeni ormanda bulundu

Tayland’daki bir ormanlık alanda 39 yaşındaki Praditsin Chuypad isimli bir bahçıvanın cansız bedenine ulaşıldı. Bahçıvanın çim biçme makinesiyle cinsel organını kestikten sonra kan kaybından hayatını kaybettiği açıklandı. Olay ülkede geniş yankı uyandırdı.

Trend 01-07-23 08:15

Muğla'da yanan ormanda cesedi bulunmuştu! Korkunç olayda yeni gelişme: Khiari Mohammed'in son görüntüsü ortaya çıktı

Muğla'da geçtiğimiz günlerde bir orman yangını çıkmıştı. 3 saatte kontrol altına alınan yangında yapılan incelemelerde ormanlık alanda bir ceset bulunmuştu. Yangının, öldürülen kişinin cesedinin ormana atıldıktan sonra şüpheli ya da şüpheliler tarafından ateşe verilmesi sonucu çıktığı belirlenmişti. Olayla ilgili yaşanan yeni gelişmede Belçika uyruklu olan Khiari Mohammed'in son görüntüsü ortaya çıktı.

Haber 26-06-23 14:47