Ornek Soru Haberleri

MEB, LGS kapsamındaki merkezi sınava yönelik örnek soruları yayımladı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2 Haziran'da yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava girecek öğrencilere destek olmak amacıyla hazırladığı yeni örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.

Egitim 2024-04-17 11:53:13

Psikolog Esra Ezmeci'ye gelen soru herkesi şaşırttı! Yırtık çamaşırı...

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından takipçilerinin, ilişkileriyle ilgili sorularını yanıtlıyor. Sık sık soru-cevap yapan Ezmeci'ye bu defa gelen soru şaşırttı.

Magazin 2024-04-15 12:36:28

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'a Yunan muhabirden ilginç soru!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi maçının ardından açıklamalarda bulundu. Yunan gazetecinin İsmail Kartal'a sorduğu soru sosyal medyada gündem oldu.

Spor 2024-04-11 22:57:17

Whatsapp konuşmaları dışarı sızdı! Mehmet Büyükekşi aday olacak mı?

TFF, 18 Temmuz tarihinde seçimli genel kurul yapacağını açıklarken mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin aday olup olmayacağı merak ediliyordu. Ortaya çıkan Whatsapp görüşmelerinde bu soru yanıt buldu. İşte detaylar...

Spor 2024-04-10 20:17:50

Bireysel emeklilikte kısmi ödeme dönemi! 10 soru 10 cevap: Başvuru şartları belli oldu

Kısmen Ödeme Uygulaması BES'te sistemden çıkmadan birikimlerin yüzde 50'ye kadar olan kısmını alma imkanı tanıyor. Konuya ilişkin detaylar belli oldu. İşte 10 soruda BES kapsamında hayata geçecek "Kısmen Ödeme' uygulaması...

Finans 09-04-24 11:51
BES

Sosyal medyada Leah Halton'un paylaşımı 140 milyon izlendi! Nedenini kimse anlayamadı.. Herkes aynı sorunun cevabı aradı: Olay ne?

Sosyal medyada 'Leah Halton' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişinin arabada çektiği bir video TikTok rekorlarından birini kırarak 140 milyon izlenmeye ulaştı. Sosyal medya kullanıcılarının yorum yağmuruna tuttuğu görüntülerdeki tek soru "Bu video neden bu kadar izlendi?" oldu.

Trend 09-04-24 11:49

İsrail'e ihracat kısıtlamasına Özgür Demirtaş'tan yorum! 2 soru sordu: 'Geçti Bor’un Pazarı, Sür Eşeği Niğde’ye...'

Türkiye İsrail için 54 kalemde ihracat kısıtlaması getirdi. Kararın ardından Prof. Dr. Özgür Demirtaş, "Geçti Bor’un Pazarı, Sür Eşeği Niğde’ye… İki sorum var: 1) Hani Ticaret Yoktu? 2) 30 Bin Can gittikten sonra mı?" ifadelerini kullandı. Türk-Filistin Dostluk Derneği Başkanı Muhammed Cevher ise, “Filistin, gümrükte İsrail çatısı altında sınıflandırılıyor. Filistin'in Türkiye'den yaptığı ithalatın gümrük verileri sanki İsrail'e satılmış gibi görünüyor” dedi.

Finans 09-04-24 11:07

Resmi hesaptan yayınlandı! Fenerbahçe'den TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye tam 5 soru

Fenerbahçe resmi hesabından, seçim kararı aldığını duyuran TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye yönelik 5 sorunun yer aldığı bir paylaşımda bulunuldu. İşte detaylar...

Spor 08-04-24 18:55

Nihat Hatipoğlu'na sorulan soru gündem oldu! Ünlü ilahiyatçı verdiği yanıtla dikkat çekti: Böyle abdest olmaz

Nihat Hatipoğlu, sunduğu Nihat Hatipoğlu ile İftar programında yine izleyicilerden gelen sorulara yanıt verdi. Hatipoğlu, son olarak kadınların en çok tercih ettiği güzellik rutini olan protez tırnak hakkında konuştu.

Magazin 06-04-24 14:11

Melis İşiten’e konuk olan Samet Liçina’ya terleten soru: “Patlatan bedelini öder”

Kerimcan Durmaz'ın yakın arkadaşı, DJ ve sosyal medya fenomeni Samet Liçina Youtube'da yayınlanan bir programa katıldı. Ünlü isim programda kendisine sorulan bir soruya verdiği yanıtla gündem oldu.

Magazin 05-04-24 15:34

Kısmetse Olur yarışmacısı Çağrı Özer Nihat Hatipoğlu'na katıldı! 'Kadınlardan uygunsuz fotoğraflar alıyorum' deyince...

Nihat Hatipoğlu ile İftar programında sorulan sorular sık sık sosyal medyanın gündemine oturuyor. Programa bu defa Kısmetse Olur yarışmacısı Çağrı Özer katıldı ve sorduğu soru ile herkesi şaşırttı. Çağrı Özer 'Kadınlardan uygunsuz fotoğraflar alıyorum' deyince Nihat Hatipoğlu bir kez daha sordu.

Magazin 03-04-24 07:25

Hudutsuz Sevda'nın Asiye'si Esra Dermancıoğlu Hülya Avşar'a konuk oldu! Cinsellik sorusunu duyunca... 'İstiyorsan kessinler'

Şimdilerde Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Burak Sergen ve Asuman Dabak gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisinde Asiye karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu, Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk oldu. Programda Avşar'a soru soran Dermancıoğlu 'cinsellik' sorusuyla herkesi şaşırttı.

Magazin 30-03-24 07:36

Sorulan büyü sorusu Nihat Hatipoğlu ve stüdyodakileri şaşırttı! Cinler ölülerini çıkaracak evden

Nihat Hatipoğlu yaptığı açıklamalar ve sorulara verdiği yanıtlarla adından söz ettiriyor. Hatipoğlu, sunduğu Sahur programında adını vermek istemeyen bir izleyici tarafından sorulan büyü sorusu gündem oldu. Soru Nihat Hatipoğlu ve stüdyodakileri şaşırttı.

Magazin 29-03-24 09:59

Milyonlarca öğrenci bekliyordu! MEB ortak sınav soru ve cevaplarını yayımladı: Ortak sınav sonuçları sorgulama ekranı açıklandı

Milyonlarca 6. ve 9. sınıf öğrencisinin bir ilk yaşadığı ortak sınav soru ve cevapları Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlandı. 26-27 Mart tarihlerinde gerçekleşen sınavda öğrenciler ilk kez açık uçlu ve kısa cevaplı sorularla karşı karşıya kaldı. Peki 2024 ortak sınav sonuçları nasıl öğrenilir, ortak sınav sorgulama ekranı açıldı mı? Ortak sınav için son dakika gelişmesinin detayları belli oldu.

Egitim 29-03-24 09:42
meb

Alo Fetva Hattı ramazanda günde 13 binden fazla soruyu cevaplıyor

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Halil Kılıç, günde 3-4 bin soru alan "Alo 190 Dini Soruları Cevaplandırma Hattı"nın ramazan ayında günde 13 binden fazla soruyu cevapladığını bildirdi.

Yurthaber 27-03-24 12:00

Berk Göktaş 5 milyon TL'lik soruyu doğru bildi! Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon lira kazanan ilk yarışmacı oldu

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 5 milyon TL değerindeki soru açıldı. 19 yaşındaki başarılı yarışmacı Berk Göktaş, 1 milyon TL değerindeki 'TBMM' ile ilgili soruyu doğru yanıtlamasının ardından 5 milyon TL'lik soruya geldi. Berk Göktaş, soruyu doğru yanıtlayınca yarışma tarihinde ilk kez 5 milyon liralık ödülü kazanan kişi oldu.

Magazin 24-03-24 21:56

Kademeli emeklilikte ilk kez bu kadar net tarihi dile getirdiler! SGK Uzmanı Özgür Erdursun 2000 sonrası sigortalılar için böyle anlattı: ‘Başka bir şey konuşulmayacak’

9 Eylül 1999 ile 2008 arasında ilk kez sigortalı olan çalışanlar kademeli emeklilik bekliyor. 2000 sonrası sigortalıların en çok merak ettiği soru ise ‘kademeli emeklilik ne zaman çıkacak?’ SGK Uzmanı o soruya yanıt verdi, üstelik tarihi de açıkladı. Erdursun bir sonraki Cumhurbaşkanlığı genel seçimlerini işaret etti. 2026 yılından sonra tüm Türkiye’nin gündeminin kademeli emeklilik olacağını dile getirdi.

Finans 21-03-24 12:18

Küresel piyasalar Fed kararına odaklandı

Küresel piyasalar yarın ABD Merkez Bankası'nın açıklayacağı kararlara gözünü çevirmişken negatif seyir hakim. Dünya genelinde enflasyonla mücadele kapsamında önemli merkez bankaları politika faizlerini son yılların en yüksek seviyesinde tutmayı sürdürürken, makroekonomik verilerden alınan sinyaller, merkez bankalarının ne zaman faiz indirimine başlayabileceğine ilişkin soru işaretlerinin artmasına neden oluyor.

Finans 19-03-24 10:01

Nihat Hatipoğlu ile İftar'da duygu dolu anlar! Ünlü ilahiyatçı sinirlendi genç kadın dinlerken ağlamaya başladı...

Nihat Hatipoğlu, sunduğu Nihat Hatipoğlu ile İftar programında yine izleyicilerden gelen sorulara cevap verdi. Edanur adında bir genç kızın sorduğu soru izleyenleri duygulandırdı. Soru sorduktan sonra Nihat Hatipoğlu'nun cevabını dinleyen genç kız gözyaşlarına hakim olamadı.

Magazin 18-03-24 09:37

'800 bin liraya hangi arabalar alınır?' Mustafa Sarıgül'ün paylaşımı sosyal medyada gündem oldu 'Abi üstüne 500 daha koy...'

Sık sık paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken CHP Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül, yine yaptığı bir paylaşımla sosyal medyada gündem oldu. Paylaşımında "800 bin liraya hangi arabalar alınır?" diye soru soran Sarıgül'e sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı.

Finans 16-03-24 16:10

Bahar Fırsatları kapsamında kedi ve köpek mamalarına özel indirimler başladı

Evcil dostunuzun mama kabında ne var? Bu basit bir soru ancak kedi ve köpeklerin beslenmesi konusunda bilinçli seçimler yapmamız gerekiyor. Siz de mama seçimi konusunda kararsız kalıyorsanız sevindirici bir haberle karşınızdayız. Amazon'da Pro Plan, Purina, Trendline gibi mama markalarında indirimler sizi bekliyor. Bahar Fırsatları kapsamındaki mamalara indirimle sahip olmak isterseniz acele edin, detaylar içeriğimizde...

Haber 15-03-24 18:10

Yeliz Yeşilmen'den 'Evlilik' sorusuna olay yanıt! Eski kocasıyla ilgili sözleri gündem oldu

Son dönemde sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü isim Yeliz Yeşilmen bu defa takipçileri ile soru-cevap yaptı. Takipçilerinin 'Evlilik düşünüyor musunuz? sorusuna 'Evlilik değil ama birliktelik olabilir' diyen Yeşilmen'in eski kocasıyla ilgili yanıtı olay oldu.

Magazin 14-03-24 12:58

Nihat Hatipoğlu ile İftar'da sorulan soru şaşırttı! Ya çok basit soruyorsunuz ya da...

Nihat Hatipoğlu ile İftar'da ilginç sorular yine dikkat çekti. Genç bir konuk rüya sorususuyla dikkat çekti. Nihat Hatipoğlu ise "Benim programa gelince ya çok basit soru soruyorsunuz ya çok zor soru soruyorsunuz" dedi.

Magazin 14-03-24 08:42

Vatandaştan Bakan Koca’ya zor soru: Emekliye seyyanen zam bekleyenler dikkat! ‘Reis gereğini yapacak…’

Emekliye seyyanen zam beklentisi yerel seçimler öncesi artarken açıklamalar Temmuz ayında yapılacak enflasyon zammını işaret etmişti. Ancak milyonlarca emekli umutlu bekleyişini sürdürürken yeni bir gelişme yaşandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir vatandaşın emekli maaşı zammı diyaloğu dikkat çekti. ‘Emeklilerin durumu ne olacak?’ diye sorun vatandaşa Bakan Koca ‘Reis gereğini yapacak’ diye yanıt verdi.

Finans 14-03-24 08:22

Dünya bu sır ölümü konuşuyor! Uçaklarda hata var demişti, ifade vermeden öldürüldü

ABD'nin South Carolina eyaletinde, şirketin ürünlerinin kalitesi hakkında endişelerini dile getiren eski Boeing çalışanı John Barnett'ın cansız bedeni kaldığı otelin otoparkında bulundu. Gizemli ölüm dünyada geniş yankı bulurken olayın Barnett'ın mahkemeye ifade vermeye gitmek üzereyken olması soru işaretlerine neden oldu.

Haber 12-03-24 13:19

Rıdvan Dilmen'den çok konuşulacak Fenerbahçe ve Galatasaray iddiası!

Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Rıdvan Dilmen'in sözleri sosyal medyada gündeme oturdu. Galatasaray ve Fenerbahçe için ilginç ifadeler kullanan tecrübeli yorumcu akıllarda soru işareti bıraktı.

Spor 11-03-24 07:45

Murat Kurum'a o soru sordurulmadı! Canlı yayında mikrofonu bırakması istenen genç kız donakaldı

İBB başkan adayı Murat Kurum'a soru sormak isteyen kıza mikrofonun bıraktırılması gündem oldu. Seyircilerin Kurum'a soru yönelttiği canlı yayında bir genç 'Gazze' sorusunu henüz bitiremeden mikrofonu vermesi istendi. O anlarda genç kızın ve stüdyodakilerin yüz ifadeleri dikkat çekti. Canlı yayın sonrası Kurum ile o genç bir araya geldi.

Haber 11-03-24 07:35

Nur Viral özel hayat sorusunu sorup Ya uf dedi! Yusuf Kavaklı kendini tutamadı: 'Yataktaki görevin...'

Nur Viral'in sunumuyla Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' programı konukları ve canlı yayındaki itiraflarıyla gündemden düşmüyor. Her bölümü büyük ses getiren programın son bölümüne emekli müftü Yusuf Kavaklı'ya gelen bir soru damga vurdu. Viral özel hayat sorusunu sorunca Yusuf Kavaklı kendini tutamadı...

Magazin 09-03-24 13:32

Neslihan Doğrusöz'ün cinsiyet değiştirmek için ödediği para olay oldu! O soru rahatsız etti

İşte Benim Stilim yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran Neslihan Doğrusöz yarışmanın ardından cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuş ve adını da Doruk olarak değiştirmişti. Değişimiyle sık sık konuşulan Doruk Doğrusöz şimdi de Hülya Avşar'ın Youtube programına konuk oldu. Doğrusöz o soruyu duyunca rahatsız oldu...

Magazin 09-03-24 11:51

Antrenmanda kavga etti, takımdan gönderildi! Konyaspor, Gökhan Töre ile yollarını ayırdı

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'da Gökhan Töre gelişmesi yaşandı. Gökhan Töre ile Guilherme arasında yaşanan kavga iddiaları sonrası yaşanan ayrılık kafalarda soru işareti oluşturdu.

Spor 07-03-24 19:43

''Arda Güler'i Galatasaray'da görmekten mutluluk duyarım'' dedi ve sosyal medyayı birbirine kattı!

Galatasaraylı oyuncuların Beşiktaş maçından sonra yaptığı paylaşımları beğenen Arda Güler kafaları karıştırmıştı. Sezon sonunda takımdan kiralık olarak ayrılmaya hazırlanan Arda Güler'in bu hamlesi akıllarda soru işareti yaratmıştı. Sarı-kırmızılıların efsane ismi Ümit Karan'dan bu konu hakkında açıklama geldi.

Spor 07-03-24 18:56

Özgür Özel'den katıldığı canlı yayında 'reklam arası' tepkisi! Bu doğru bir şey değil

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV canlı yayınında seçim ve gündemle ilgili soruları yanıtladı. Yayında muhalefetle ilgili uzun bir soru soran gazeteci Şirin Payzın yanıtı almadan reklam arasına gitmek isteyince Özgür Özel tepki göstererek "Bu kadar uzun ve yorum içeren bir sorudan sonra bu doğru bir şey değil." dedi. Daha sonra Özel'in yanıtının ardından ise reklam arasına gidildi.

Haber 05-03-24 23:07

Kocasının çirkin sözlerini açık açık yazdı... Esra Ezmeci gelen soru karşısında kendini tutamadı! Çok ayıp...

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesinde son dönemde ağızları açık bırakan itiraflar dikkat çekiyor. Ezmeci'ye gelen itiraflar sosyal medya mesajlarıyla da devam ediyor. Son gelen mesaja Esra Ezmeci "Çok ayıp" diyerek yanıt verdi.

Magazin 04-03-24 14:43

Galatasaray ile Arda Güler görüştü iddiası sosyal medyada infial yarattı! İşte milli oyuncunun verdiği cevap...

Sarı-kırmızılı oyuncuların galibiyet paylaşımlarını beğenen Arda Güler kafaları karıştırmıştı. Sezon sonunda takımdan kiralık olarak ayrılmaya hazırlanan Arda Güler'in bu hamlesi akıllarda soru işareti yaratmıştı. Sosyal medyada ortaya çıkan iddiaya göre Galatasaray yönetimi Real Madrid ile görüştü...

Spor 04-03-24 14:17

'Kim Milyoner Olmak İster'de seyirci jokeri yarışmacının sonu oldu! O ülkeyle ilgili soru herkesi yanılttı

İlgiyle izlenen 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında sorulan Azerbaycan bayrağı sorusu gündem oldu. Soru hem yarışmacı Hakan Aydoğan'ı, hem de seyirciyi şaşırttı. Kararsız kalarak stüdyodaki izleyicilere danışan yarışmacı, seyirci jokerinin kurbanı oldu. Yarışmacı, 50 bin TL kazanarak 'Kim Milyoner Olmak İster'e veda etti.

Magazin 04-03-24 13:13

Galatasaray'ın galibiyeti sonrası Arda Güler'den çok konuşulacak hamle! Tepkiler sonrası geri adım attı...

Galatasaray, Beşiktaş derbisiyle Süper Lig’deki yenilmezliğini 16 maça çıkardı. Bu maçın ardından Real Madrid forması giyen Arda Güler'den sürpriz bir hamle geldi. Sarı-kırmızılı oyuncuların galibiyet paylaşımlarını beğenen Arda Güler kafaları karıştırdı. Sezon sonunda takımdan kiralık olarak ayrılmaya hazırlanan Arda Güler'in bu hamlesi akıllarda soru işareti yarattı. Sosyal medyada gelen tepkilere dayanamayan Arda Güler, yaptığı bu hamleyi geri çekmek zorunda kaldı.

Spor 04-03-24 07:47

MSÜ Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'nın cevap anahtarı yayımlandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı temel soru kitapçığı ile cevap anahtarı yayımlandı.

Haber 03-03-24 15:28

Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiriyor: Yeni dönem başladı... Kira beyannamesi hakkında tüm merak edilenler!

Gayrimenkul sahiplerini oldukça yakından ilgilendiren kira beyanname verme süreci bugün itibarıyla başladı. Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) bu sene kiracıları da sürece dahil etti. Bu sayede vergi kaybı ve kaçağının önlenmesi hedefleniyor. Kira beyannamesine ilişkin merak edilen 10 soru haberimizde yanıt buluyor. İşte o sorular ve yanıtları!

Finans 01-03-24 12:45

Meral Akşener'in seçmene tepkisi gündem oldu! Fatih Portakal: 'Psikolojisi bozuk', Cüneyt Özdemir: 'Meral Hanım haklı'

Yerel seçimlere tek başına girecek olan İYİ Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener, son dönemde muhalefet partilerine karşı sert söylemleriyle de dikkat çekiyor. Seçim çalışmalarını sürdüren Akşener, "Mansur Yavaş'ı, Ekrem İmamoğlu'nu neden desteklemiyorsunuz?" şeklinde soru soran bir vatandaşla tartışma yaşadı. Gündem olan görüntülerle ilgili gazeteci Fatih Portakal ve Cüneyt Özdemir'den peş peşe yorumlar geldi.

Haber 27-02-24 20:53

Gördüğü rüyayı anlattı Nur Viral şoke oldu! 'Arkadaşım çırılçıplak yatak odamda...'

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Bazı günler ünlü sunucuya uzman isimler eşlik ediyor. Ünlü Rüya Yorumcusu Mehmet Emin Kırgil'in konuk olduğu bölümde canlı yayına gelen soru herkesi şaşırttı.

Magazin 27-02-24 14:59

Andrew Scott, Barry Keoghan hakkındaki cinsel organ sorusuyla şoke oldu! Tepkilerden sonra...

Andrew Scott'un kırmızı halı röportajında rol arkadaşı Barry Keoghan'ın cinsel organına dair sorulan soru gündemde. BBC muhabirinin cinsel organ sorusu sonrası BBC'den özür geldi.

Magazin 25-02-24 08:15

Murat Kurum'u kızdıran soru: ‘Daha fazla kişi ölünce mutlu mu olacaksınız!’

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum, Sözcü TV muhabirinin sorduğu soruya çok sert yanıt verdi. Kurum, depremde hayatını kaybeden insan sayısı ile ilgili açıklaması hakkında sorulan soru üzerine "Aynı programda Kahramanmaraş depremlerinde 53 bin canımızı bir asırda 130 bin kişiyi kaybettiğimizi ifade ettik. Daha fazla insanın vefat etmesi sizi mutlu mu ediyor? Bu nasıl bir anlayıştır" dedi.

Haber 21-02-24 16:29

SON DAKİKA | MEB'den ortak sınav ve soru dağılımı kararı! İkinci dönem sınav tarihleri açıklandı: 6. ve 9. sınflar...

Son dakika: MEB'den ortak sınav ve soru dağılımıyla ilgili açıklama geldi. '2. dönem okullarda ortak sınavlar ne zaman yapılacak?' sorusu yanıt buldu. Ülke genelinde 6 ve 9. sınıflar için yapılacak ortak sınavlara ilişkin ayrıntıları duyuran Milli Eğitim Bakanlığı, sınav tarihleri ve soru dağılımlarını da açıkladı.

Egitim 20-02-24 12:06

Milyoner'de sorulan soru futbol dünyasını ikiye böldü! En fazla küme düşen takım hangisidir? Doğru cevap herkesi şaşırttı...

Milyoner programında 200 bin TL'lik soru futbol dünyasını ikiye böldü. Süper Lig tarihinde en fazla küme düşen takımın sorulması üzerine bir hayli düşünen yarışmacı sonunda doğru cevabı verdi. Sosyal medyada bu sorunun paylaşılmasından sonra Türk futbol severler doğru yanıtın hangisi olduğunu bir türlü çözemedi...

Spor 19-02-24 11:49

Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu! Yarışmacının joker kullandığı soru herkesi şaşırttı

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına bir yarışmacı damga vurdu. Yarışmacı İrem Molluhasanoğlu henüz ilk baraj sorusunda heyecanına yenilerek kolay bir soruda neredeyse eleniyordu. Joker hakkını kullanan yarışmacının eleneceği soru herkesi şoke etti. İşte o soru ve yanıtı...

Trend 18-02-24 23:38

Wanda Nara iç çamaşırlarıyla yatakta poz verdi, yorum yağdı: Icardi neden üzgün?

Mauro Icardi'nin maçlardaki performansı kadar özel hayatı da gündeme geliyor. Son olarak Icardi'nin eşi Wanda Nara yatakta iç çamaşırlarıyla poz verince Galatasaraylılar Wanda Nara'yı soru yağmuruna tuttu. Onlarca kişi tek bir soruyu merak etti: "Icardi neden üzgün?"

Magazin 18-02-24 14:13

Canlı yayındaki soru Yusuf Kavaklı'yı çıldırttı! Nur Viral, Yusuf Güney'i hatırlatınca... 'Benim de kulağıma üflüyorlar...'

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Bazı günler ünlü sunucuya emekli müftü Yusuf Kavaklı eşlik ediyor ve izleyicilerden gelen soruları yanıtlıyor. Bu defa öyle bir soru geldi ki Yusuf Kavaklı çok sinirlendi. Nur Viral, Yusuf Güney'i hatırlatınca canlı yayında ilginç anlar yaşandı.

Magazin 17-02-24 15:09

Vaz mı geçtin nasıl yazılır? Vaz mı geçtin ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe dil öğeleri oldukça çeşitli olan zengin bir dildir. Bu sebeple pek çok farklı türde sözcük kalıpları bulunur. Türkçe kelimelerin, eklerin yazım şekilleri dil bilgisi kuralları çerçevesinde belirlenmiştir. Bu noktada binlerce kelimenin yazılış biçimi merak edilir. En çok da –mi soru ekinin kullanımı araştırılır. Peki, bu kapsamda vaz mı geçtin nasıl yazılır?

Egitim 16-02-24 02:09

Sloganları duyan İmamoğlu dayanamadı, salondakilere de ceketini çıkarttırdı! İstanbul'un muhafızı olmaya devam edeceğiz

Dün bütün gün süren aday belirleme toplantılarının ardından CHP'nin İstanbul ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında CHP'nin 39 ilçe belediye başkan adayı belli oldu. Toplantıda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu salondan gelen sloganlar üzerine ceketini çıkarıp kolları sıvadı. Ardından İmamoğlu'nun salona yönelttiği soru üzerine salondakiler de ceketini çıkarttı.

Haber 13-02-24 11:06