Ortak Komisyon Haberleri

Mutlu ve üretken insanların 5 ortak özelliği!

Pek çoğumuz hayat yolculuğumuz boyunca mutluluğu arar dururuz. Oysa yine pek çoğumuz mutluluğun çok basit detaylarda gizli olduğunu atlarız. Bu yüzden gerçekten mutlu ve mutluluğuyla doğru orantılı olarak üretken insanların hayatlarına baktığımızda o güzel ayrıntıları fark edebiliriz. İşte o insanların 5 ortak özelliğini listeledik. Belki de siz de o insanların hayatlarındaki bu detaylardan kendinize rehber olacak tüyolar yakalayabilirsiniz. Ucunda daha mutlu olmak varsa neden olmasın?

Kadin 2024-04-25 13:39:21

Kan donduran cinayet! Evinde misafir olarak kaldığı arkadaşını vahşice katletti

Küçükçekmece'de kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Kazakistanlı Nurali Tamazov, evinde misafir olarak kaldığı arkadaşı İrfan Kapsızlar'ı (56) bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından Rusya'ya kaçtığı öne sürülen şüpheli, ortak tanıdıkları olan bir otel çalışanını arayarak Kapsızlar'ı öldürdüğünü söyledi. Eve giden polis ekipleri Kapsızlar'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Defalarca bıçaklanan Kapsızlar'ın yüzünün tanınmaz halde olduğu, evin duvarlarının ise kan izleri olduğu belirtildi.

Haber 2024-04-22 15:10:52

17 üniversiteden 'yabancı öğrenci' bildirisi! 'Sahip çıkmaya devam edeceğiz'

Yabancı üniversite öğrencileri aleyhine yapılan açıklamalara, Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği üyesi 17 üniversite ortak bir bildiri yayınlayarak tepki gösterdi. Yapılan açıklamada "Türkiye'nin gönül elçileri uluslararası öğrencilerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz" denildi.

Haber 2024-04-20 23:38:15

Bakan Fidan ve Mısırlı mevkidaşından önemli açıklamalar! 'Bu gerginliğin yayılma ihtimali var'

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısırlı Mevkidaşı Samih Şükri ile ortak basın toplantısında konuştu. Önemli açıklamalar yapan Bakan Fidan "Görüşmemizde Gazze'de yapılması gerekenlerin altını çizdik. Yardımların Refah sınır kapısına ulaşması için yoğun çalışıyoruz. Gazze krizi çözülmezse böyle krizler artarak devam eder" derken Şükri "İran-İsrail gerilimi ile ilgili olarak, bu savaşın bu çatışmaların bu gerginliğin yayılma ihtimali var. Bütün araçlarla gerilimin büyümemesi için çalışıyoruz" dedi.

Haber 2024-04-20 13:15:54

Kan donduran cinayet! Konuşmak için buluştuğu ortağını ormanda öldürdü

Samsun’da cam balkon dükkanı sahibi iki ortak arasında yaşanan ’alacak-verecek’ anlaşmazlığı cinayetle sonuçlandı. Harun Sipahi (27), konuşmak için birlikte ormana gittikleri ortağı Muhammet Tuncel'i (26) tabancayla vurarak öldürdü. İşte olayın detayları...

Haber 19-04-24 15:55

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdü

Samsun’da cam balkon dükkanı sahibi iki ortak arasında yaşanan ’alacak-verecek’ anlaşmazlığı cinayetle sonuçlandı.

Yurthaber 19-04-24 15:49

Erzincan’daki maden kazasını araştırmak için mecliste komisyon kuruldu

Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeninde meydana gelen toprak kaymasının araştırılması ve benzer kazaların önlenmesine yönelik tedbirlerin belirlenmesi için kurulan Meclis Araştırması Komisyonu kuruldu.

Yurthaber 19-04-24 08:29

DİSK, KESK, TMMOB, TTB VE TDB'den ortak açıklama: 1 Mayıs'ta Taksim'deyiz!

DİSK, KESK, TMMOB, TTB VE TDB tarafından 1 Mayıs programına ilişkin Beşiktaş'ta basın açıklaması düzenledi. Açıklamada, "Milyonlarca kalp, Taksim 1 Mayıs alanında atacak" denildi.

Haber 16-04-24 15:02

Yedikule Zindanları ile ilgili bilinmeyen gerçekler ortaya çıktı! İşte Lev Tolstoy ile Tutankhamun'un ortak noktası

Türkiye ve İstanbul'un tarihi miraslarından biri olan Yedikule Zindanları ile ilgili olarak bilinmeyen bilgiler ortaya çıktı. Tarihçi-Yazar Ahmet Anapalı, ünlü Rus edebiyatçı Lev Tolstoy ile Mısır firavunu Tutankhamun'un Yedikule Zindanları ile ilgili ortak noktasını açıkladı.

Haber 14-04-24 17:55

Aile katliamının altından 'ortak araba' çıktı! Evden gelen görüntüler kan dondurdu

Sakarya'da dün yaşanan aile katliamında yeni detaylara ulaşıldı. Kahreden olayın altındaki temel sebebin ortak alınan araba olduğu belirlendi. 3 kişinin hayatını kaybettiği bir kişinin yaralandığı evden ise yeni görüntüler geldi. Mutfakta iki kişinin kanlar içinde yattığı kare görenlerin kanını dondurdu.

Haber 10-04-24 13:19

Enkazdan çıkarılan kasalar açıldı! 5 kilo altın, 58 bin dolar, 500 bin liraya yakın para, gümüş, saat...

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremlerinde enkazda kalan197 çelik kasa valiliğin oluşturduğu komisyon eşliğinde açıldı. Kasalardan 5 kilo 90 gram altın, 21 çeyrek altın, altın kolye ucu, 3 altın kaplama kol saati, 2 gümüş bileklik ve 4 çift gümüş küpe, 458 bin 198 Türk Lirası, 58 bin 700 dolar çıktı. Bazı kasalar boş çıkarken bazılarında silah ve ilaçlara rastlandı. 18 kasa sahibine teslim edildi.

Haber 06-04-24 13:24

Fenerbahçe'de tarihi gün geldi çattı! Olağanüstü Genel Kurul'da ağırlıklı olarak 'Galatasaray maçına çıkmayalım' görüşü hakim...

Fenerbahçe'de tarihi gün geldi çattı. Haftalardır beklenen Olağanüstü Genel Kurul bugün yapılacak. Fenerbahçe yönetimi, haksızlığa uğradıkları gerekçesiyle üyeleriyle birleşip ortak kararlar alacak. Bundan sonraki yol haritası için toplanan sarı-lacivertlilerde tarihi kararlar alınabilir.

Spor 02-04-24 08:07

Bartın Belediye Başkanlığını kazanan CHP'li Yalçınkaya'dan açıklama:

Bartın Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre kazanan CHP'nin adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya, "Kimseyi ötekileştirmeden, kimseyi ayrıştırmadan, ortak akılla Bartın'ı hak ettiği yere getireceğiz." dedi.

Yurthaber 01-04-24 08:47

Kafede kanlı hesaplaşma! 29 gözaltı, 28 yaralı: Polis bile zor ayırdı

Antalya'da ortak oldukları kafenin satışında anlaşmazlık yaşayan iki kişi arasında silahlı çatışma çıktı. Kafe savaş alanına dönerken sandalyeler havada uçuştu. Müdahale eden ekipler bile zor anlar yaşadı. Olayda 29 gözaltı kararı çıktı ve 28 kişi yaralandı. 4 yaralının durumu ise ağır.

Haber 29-03-24 14:37

Milyonlarca öğrenci bekliyordu! MEB ortak sınav soru ve cevaplarını yayımladı: Ortak sınav sonuçları sorgulama ekranı açıklandı

Milyonlarca 6. ve 9. sınıf öğrencisinin bir ilk yaşadığı ortak sınav soru ve cevapları Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlandı. 26-27 Mart tarihlerinde gerçekleşen sınavda öğrenciler ilk kez açık uçlu ve kısa cevaplı sorularla karşı karşıya kaldı. Peki 2024 ortak sınav sonuçları nasıl öğrenilir, ortak sınav sorgulama ekranı açıldı mı? Ortak sınav için son dakika gelişmesinin detayları belli oldu.

Egitim 29-03-24 09:42
meb

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Sandık hepimizin namusuna emanettir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Bursa mitinginden sonra Kocaeli mitinginde halka seslendi. 85 bin kişinin katıldığı mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan, milli iradenin tecelli aracı olarak nitelediği sandıklar hakkında, "Gönül verdiğimiz partiler farklı olabilir ama Türkiye bizlerin ortak yurdu, ortak çatısı, ortak yuvasıdır. Sandıklar 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.

Haber 28-03-24 16:23

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geleceği Süper Kupa maçı öncesi sürpriz gelişme!

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin 7 Nisan'da oynayacağı Süper Kupa maçı öncesi yabancı hakem ihtimali her geçen gün artıyor. İki takımın da ortak talebi olan yabancı hakem konusu TFF tarafından masaya yatırıldı.

Spor 28-03-24 16:22

Muğla’da 6. ve 9. sınıflar için ikinci ortak sınavlar yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülke genelinde resmi ve özel okullarda öğrenim gören 6 ve 9. sınıflar için uygulanan ortak sınavlar, Muğla’nın 13 ilçesinde başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Yurthaber 28-03-24 15:50

Kredi kartıyla alışveriş yapan herkesi ilgilendiriyor! 'Bizim hakkımız' diyerek açıkladı: Ek komisyon... Camlara o yazıların asıldığını söyledi

Son dönemde bankaların, pos cihazı kullanan üye işletmelerin komisyon oranlarını yükseltmesi tüketicilere de yansımaya başladı. Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Ergün Kılıç, bazı işletmelerin kredi kartı komisyon oranlarındaki artışı tüketicilere yansıttığını belirterek, "Kredi kartıyla alışveriş yaparken ek komisyon alan işletmeleri tespit ederek, yasal yollara başvuracağız. Tüketicilerin mağduriyetini gidermek için gereken her türlü adımı atacağız." dedi.

Finans 25-03-24 15:10

Ortak alanların temiz kullanılmasına yönelik çağrı

Bilecik Belediye Başkanlığı, ortak alanların korunması ve temiz tutulması uyarısında bulundu.

Yurthaber 22-03-24 10:30

MSB'den Pençe-Kilit açıklaması: Ufak bir bölüm kaldı, kilidi kapatacağız

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Irak tarafı da terör örgütü PKK'yı tehdit olarak görmektedir. Ortak Harekat Merkezi ve diğer terörle mücadeledeki işbirliği tekliflerimize olumlu yaklaşmaktadırlar." denildi. Öte yandan Pençe-Kilit bölgesiyle ilgili de açıklama yapan bakanlık, "Orada ufak bir bölüm kaldı, orayı da temizleyip kilidi kapattıktan sonra hudutlarımız daha güvenli hale gelecektir.” ifadelerini kullandı.

Haber 21-03-24 12:06

Enerjide yeni yatırım! Azerbaycan ve Türkiye ortak hedef belirlemişti: SOCAR'dan hamle geldi

SOCAR Türkiye, Azerbaycan ile Türkiye'nin ortak stratejik hedefleri doğrultusunda enerji alanında stratejik yatırımlara devam ediyor.

Finans 18-03-24 13:37

Meral Akşener ile kurdukları ittifakın adını açıkladı! Mitingler emekli mitinglerine dönmeye başladı

CHP'nin İYİ Parti'yle ittifak girişimi neticede iki parti arasında tansiyonun zaman zaman yükseldiği bir krize dönüştü. CHP lideri Özgür Özel, Meral Akşener ile seçimde iş birliği kuramadıklarını belirtirken ses getirecek bir noktaya da değindi. İki liderin meydanlarda ortak olarak dile getirdiği 'emekliler' konusu Özel'e göre Akşener'le buluştukları ittifakı belirledi.

Haber 18-03-24 12:29

Dikkat! Damar yolu ile verilen serumda tespit edildi: Uzmanı, Artık yeniden düşünmemiz gerekiyor dedi

Adana Çukurova Üniversitesi ile Danimarka Roskilde Üniversitesi'nde görevli akademisyenler, ortak çalışma ile tıbbi tedavilerde kullanılan serumları inceledi. İncelemeyle 1 litrelik serumlarda 65 adet mikroplastik olduğu tespit edildi! Damar yolu ile verilen serumda mikroplastik çıkarken, Prof. Dr. Sedat Gündoğdu, "Plastiğin insanlar ve diğer canlılar ile bu kadar yakın temasta bulunması konusunu artık yeniden düşünmemiz gerekiyor" dedi, cam serum kullanımına dikkat çekti.

Haber 17-03-24 11:47

Altın rallisi gümüşe yaradı, zirveye ortak olmaya geliyor... Kazancını katladı

ABD verilerinin açıklanmasının ardından ons altında gerileme gözlense de iç piyasada dolar destekli altın rekorlar devam ediyor. Altının yanında gümüş fiyatlarındaki artış da yatırımcıların dikkatini çekmeye başladı. Gümüş getirisini katladı.

Finans 15-03-24 15:22

Türkiye ve Irak'tan ortak bildiri! 'PKK güvenlik tehdidi teşkil ediyor'

Türkiye ile Irak arasında gerçekleştirilen güvenlik mekanizması görüşmesine ilişkin ortak sonuç bildirisi yayımlandı. Ortak bildiride, PKK’nın Türkiye ve Irak için güvenlik tehdidi teşkil ettiğinin altı çizildi.

Haber 14-03-24 23:38

İstanbul'da korkutan görüntü! Bina yıkıldı, yandaki binanın tuvaleti açıkta kaldı

Kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğü İstanbul'da Bahçelievler'de bir bina yıkıldı. Ancak sonrasıda ortaya çıkan görüntü yürekleri ağza getirdi. Yıkılmayan yan binadaki tuvaletle yıkılan binanın duvarının ortak olduğu belirlendi. Şaşkına dönen apartman sakinleri evlerini boşaltmak zorunda kaldı.

Haber 14-03-24 13:22

Kadınların ortak kullanım alanlarındaki hijyen kurallarına uymadığını söyleyerek hemcinslerine isyan etti! 'Pis kızlar yüzünden enfeksiyon kapıyorum'

Sosyal medya ortak kullanımdaki tuvaletlerin hijyenik koşullara uygun olmadığını dile getirerek isyan eden bir kadının paylaşımı olay oldu. Hemcinslerine seslenen kadın, kadınların tuvaletinin pis olmasından dert yandı. O paylaşımı kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı.

Trend 14-03-24 07:57

Rekabet Kurulu'ndan Ford ve Volkswagen kararı! Muafiyet tanıdı

Rekabet Kurulu, Ford ile Volkswagen arasındaki ortak üretime muafiyet tanıdı. Kurul, istihdama katkının kararın gerekçesi olduğunu belirtti, bu tür iş birliklerine olumlu yaklaşıldığı kaydedildi.

Finans 13-03-24 13:00

Kart ile ödedi, fişinde fark etti! Sigaradaki 1,5 TL'lik komisyon ücretini görünce... Esenyurt'taki market kan gölüne döndü

Markete sigara almak için giren bir adam 1.5 TL'lik ekstra komisyon ücretini duyunca sinirlendi. Bir süre market sahibiyle tartışıp alışveriş yapmaktan vazgeçen adam, kapıdan çıkarken geri dönüp dehşet saçtı. Çıkan kavgada taraflar birbirine girerken yaşanan o anlar ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Marketin içi kan gölüne döndü.

Haber 13-03-24 12:06

SON DAKİKA: Galatasaray ve Fenerbahçe'den anlamlı karar! TFF açıkladı... Süper Kupa gelirleri depremzedelere bağışlanacak

Son dakika... Galatasaray ve Fenerbahçe arasında 7 Nisan günü oynanacak olan Süper Kupa mücadelesi öncesi iki takımdan anlamlı bir karar geldi. TFF'nin açıkladığı karara göre iki kulübün ortak kararı neticesinde karşılaşmanın gelirleri 6 Şubat depreminden etkilenen depremzedelerin yararına bağışlanacağını duyuldu.

Spor 12-03-24 13:01

XL fuhuş baskını! Facebook'ta reklam, konuktan komisyon... Otel odasında yarı çıplak vaziyette yakalandılar, hepsi orta yaşlı ve kilolu

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bir fuhuş şebekesi polis baskınıyla çökertildi. Şebekenin Facebook üzerinden reklam vererek fuhuş yaptırdıkları öğrenilirken, üyelerin hepsinin orta yaşlı ve kilolu kadınlardan oluşması dikkat çekti. Mekana düzenlenen baskında turistler yarı çıplak bir vaziyette yakalandı.

Trend 11-03-24 16:37

Dilan Polat ve Engin Polat'tan ortak mektup! Saçlarımı sıfıra vurdum deyip içini döktü

Dilan Polat ve Engin Polat'ın ortak mektubu sosyal medyada gündem oldu. Cezaevi koşullarının iyi olduğunu söyleyen çiftten Dilan Polat Cumhurbaşkanı ve Adalet Bakanı’na mektup yazdığını söylerken Engin Polat ise yalnız başına koğuşta kaldığını ifade etti.

Magazin 10-03-24 10:28

Kritik görüşme sonrası ABD ve Türkiye'den ortak açıklama! Yeniden başlatıldı

Türkiye ve ABD Hükümetleri, Türkiye-ABD Stratejik Mekanizması’nın 7’nci toplantısının ardından yazılı açıklama yayımladı. Açıklamada, “Türkiye-ABD Terörle Mücadele İstişarelerini yeniden başlatmıştır” denildi.

Haber 09-03-24 19:31

Cezaevinde annesinin yanında kalan çocuklara kayak eğitimi verildi

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı, Abdullah Gül Üniversitesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortak düzenlemiş olduğu proje kapsamında, Bünyan Kapalı Kadın Ceza infaz Kurumu’nda kalan mahkum çocuklarına yönelik kayak eğitimi Erciyes Kayak Merkezi’nde tamamlandı.

Yurthaber 07-03-24 14:15

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Son asrın en büyük barbarlıklarından birine şahit oluyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mahmut Abbas ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, Filistin'deki son durumu etraflıca ele aldıklarını söyledi. Erdoğan "Masum insanların tepelerine bomba yağdırarak vahşice katlediyorlar. Son asrın en büyük barbarlıklarından birine şahit oluyoruz." dedi.

Haber 05-03-24 21:32

Son dakika | Sabah programlarına çıkıyordu, MOSSAD adına özel dedektiflik yapıyormuş! Hamza Turhan Ayberk ile 'Victoria' iletişime geçmiş

Son dakika haberi: İstanbul Emniyeti ve MİT ortak operasyonun düğmesine bastı, MOSSAD'a bilgi satan şüpheliler yakalandı. Aralarında özel dedektif de var: Sabah programlarında boy gösteren eski kamu personeli Hamza Turhan Ayberk! MOSSAD, Ayberk ile irtibata geçmesi için 'Victoria' kod adlı ajanı seçti. Ayberk, tehdit ve tacize de bulaştı. İşte son operasyondaki çok çarpıcı detaylar...

Haber 05-03-24 09:48

Submarining nedir, submarining ne demek? İlişkide submarining ne anlama gelir?

Günümüz modern ilişkilerini doğru anlayabilmek için neredeyse bir sözlüğe ihtiyaç duyulmaktadır. Zira, modern ilişki terimlerine her geçen gün bir yenisi eklenmektedir. Sosyal medyanın iletişiminden etkilenen bu kelimeler Z ve Y kuşağı arasında oldukça popüler hâle gelmiştir. İnsan ilişkilerinde ne yaşadığını anlamak ve ortak bir deneyim olduğunu fark edebilmek için bu kelimeleri öğrenmek önemlidir. Modern ilişki terimlerinden biri de submarining’dir. Peki submarining nedir?

Kadin 04-03-24 17:22

Zombieing nedir, zombieing ne demek? İlişkide zombieing ne anlama gelir?

İçinde bulunulan dönemde ilişkileri doğru tanımlamak için adeta bir sözlüğe ihtiyaç duyulmaktadır. Bunun sebebi, modern ilişki terimlerinin her geçen gün artmasıdır. Sosyal medyadan bir hayli etkilenen bu kavramlar Z ve Y kuşağı arasında oldukça popülerdir. İlişkilerin içerisinde neye maruz kalındığını anlamak ve ortak bir deneyim olduğunu fark edebilmek için bu kelimeleri öğrenmek önemlidir. Modern ilişki terimlerinden biri de zombieing’dir. Peki zombieing nedir?

Kadin 04-03-24 17:21

Son dakika | Erdoğan Bu savaş değil, soykırım girişimi deyip sert konuştu! İkiyüzlü politikalarıyla dökülen kana ortak oluyor

Son dakika haberi: Gazze'de devam eden katliama dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yaşananlar savaş değil, soykırım girişimidir" dedi. Batı dünyasına tepki gösteren Erdoğan, "İsrail'e ilk günden beri koşulsuz destek veren Batılı güçler ikiyüzlü politikalarıyla dökülen kana ortak oluyor" ifadelerini kullandı.

Haber 01-03-24 15:55

TikToker Duru Önver 'Tuzağa düşmeyin' diyerek kadınlara seslendi! Erkeklerin hesabı ödemesi gerektiğini savununca yorumlar gecikmedi

TikToker Duru Önver, hesabı erkeklerin ödemesi gerektiğini söyleyerek yaptığı paylaşımında kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Kadınların hesabı ödeme konusunda erkeklerle ortak hareket etmemesi gerektiği savunan Önver kadınlara, "Bir sonrakini sen ödersin tuzağına düşmeyin" dedi. O sözler sosyal medya kullanıcılarını adeta ikiye böldü.

Trend 29-02-24 09:13

13 gündür aranan adamı bir avcının köpeği buldu! Ayakkabı, kan ve beyin... Tüyler ürperten olayın detayları

Antalya'da kokoreç satışı yapan İsmail Oran, Aksu Belediyesi'nde çalışan Tuncay Okudan ile ortak oldu. İki gün sonra ortaklar arasında çıkan anlaşmazlık sonucu Oran, Okudan'ı kafasından vurarak öldürdü. 13 gündür cesedine ulaşılmaya çalışılan Okudan'ın cesedine ait ayakkabı, kan ve beyin dokuları Aksu Çayı kenarında bulundu. Tüyler ürperten olayın detayları yapılan inceleme sonrası ortaya çıkartıldı.

Haber 24-02-24 16:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler! 'İstanbul'daki komediyi görüyorsunuz, rezillik diz boyu'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında partisinin Balıkesir mitinginde konuştu. CHP'ye sert sözlerle yüklenen Erdoğan, "Muhalefette rezillik diz boyu. Kim nereyi kaparsa elinde kalıyor. Milleti kandırmaya çalışıyorlar. Muhalefet partilerindeki çekişmeler ayrı facia. İstanbul’daki komediyi görüyorsunuz, kaybedeceklerini görünce sağa sola saldırıyorlar. CHP'nin ülkeyle ortak noktası kalmadı örtülü ittifak tezgahını eline yüzüne bulaştırdı" ifadelerini kullandı.

Haber 23-02-24 16:40

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turunda Sparta Prag'a elenerek turnuvaya veda etti...

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu rövanşında Galatasaray, deplasmanda Çekya ekibi Sparta Prag ile karşılaştı. Ev sahibi ekibin agresif oyunuyla başlayan mücadeleye temsilcimiz ortak olarak maçı dengeledi. Mücadelenin ikinci yarısı 1-1'lik eşitlikle devam ederken Kaan Ayhan'ın kırmızı kartı sonrası Sparta Prag 3 gol birden buldu ve sahadan 4-1 galip ayrılarak Galatasaray'ı turnuvanın dışında bıraktı...

Spor 23-02-24 01:00

BFZTürk Tv’ye yeni ortak!

Yeni ismi ve yeni hedefler ile yayın hayatına başlayan BFZTürk TV, Türkiye'nin ve Şanlıurfa'nın önemli haber kanalları arasında yer almak için yatırımlarına devam ediyor.

Magazin 22-02-24 11:48

Yeni bir fay keşfedildi: Bursa'nın içinden geçiyor... Uzmanlardan korkutan açıklama geldi! 7.3 büyüklüğünde deprem üretebilir

Bursa'da daha önce keşfedilmemiş bir fay hattı ortaya çıkartıldı. Önceki haritalarda yer almayan Kayapa-Yenişehir Fayı, üç üniversitenin bölgede yaptıkları ortak çalışma sonucu keşfedildi. 95 kilometre uzunluğunda olduğu tespit edilen fay hattının alüvyon zeminin altında kaldığı ve Timsah Arena ile Şehir Hastanesi arasından geçtiği ifade edildi. Öte yandan uzmanlar bu fay hattının 7.3 büyüklüğünde deprem üretebileceği konusunda da uyarıda bulundu.

Haber 22-02-24 09:48

SON DAKİKA | MEB'den ortak sınav ve soru dağılımı kararı! İkinci dönem sınav tarihleri açıklandı: 6. ve 9. sınflar...

Son dakika: MEB'den ortak sınav ve soru dağılımıyla ilgili açıklama geldi. '2. dönem okullarda ortak sınavlar ne zaman yapılacak?' sorusu yanıt buldu. Ülke genelinde 6 ve 9. sınıflar için yapılacak ortak sınavlara ilişkin ayrıntıları duyuran Milli Eğitim Bakanlığı, sınav tarihleri ve soru dağılımlarını da açıkladı.

Egitim 20-02-24 12:06

Azerbaycan'la yeni anlaşmalar imzalandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihi bir fırsat penceresi açıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısına katıldı. İmzaların ardından iki lider önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantıda, "Karabağ'da işgalin sona ermesiyle birlikte bölgemizde tarihi bir fırsat penceresi açıldı. Bu pencerenin kapanmaması çok önemli." ifadelerini kullandı.

Haber 19-02-24 16:36

Enflasyon vatandaşın belini büküyor: Maaş zamları çoktan eridi! Peki gidişat nasıl, hayat pahalılığı devam edecek mi?

Farklı sosyal statülerden olmalarına rağmen birçok kişinin ortak problemi hayat pahalılığı... Sürekli artan kur ve enflasyon vatandaşın belini bükmüş durumda. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in göreve gelmesinin ardından bir süredir sürdürülen düşük faiz politikası terk edilerek faiz artırımı gerçekleştirilmişti. Ekonomist Emre Şirin, düşürülemeyen enflasyonun vatandaşın belini bükmeye devam edeceğini söyledi. Şirin ayrıca enflasyonun düşürülmesinin iki yolunu açıkladı.

Finans 19-02-24 12:08