Orucu Bozan Durumlar Haberleri

Oruçluyken makyaj yapılır mı, oruçluyken saç boyanır mı? Makyaj yapmak ve saç boyamak orucu bozar mı?

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte birçok konu da merak edilmeye başlar. Diyanet İşleri Başkanlığı orucu bozan eylemleri detaylı bir biçimde resmî web sayfasında yayımlamıştır. Oruç ibadeti temel olarak; yeme, içme ve cinsel birleşmeden uzak durmak olduğu için, oruç tutarken bu gibi eylemlerin orucu bozduğuna inanılır. Peki oruçluyken makyaj yapılır mı? Saç boyatmak orucu bozar mı?

Haber 21-03-2024 23:34

Orucu bozan durumlar nelerdir? Haram olan bir fiilin işlenmesi, oruca zarar verir mi?

Ramazan ayı 23 Mart'ta başladı. Müslümanların ibadetle geçireceği bu hayırlı ayda orucu bozan şeylerin neler olduğu araştırılıyor. Din İşleri Kurulu sayfasında konuya ilişkin açıklayıcı ifadeler yer aldı. Peki orucu bozan durumlar nelerdir? Haram olan bir fiilin işlenmesi, oruca zarar verir mi? İşte orucu bozan durumlar...

Haber 24-03-2023 23:54

Diyanet açıkladı! Orucu bozan 10 şeye dikkat! İşte orucu bozan durumlar

Orucu bozan durumlar, ramazan ayına az bir zaman kala merak edilmeye başlandı. Bu sene ramazan orucu 23 Mart Perşembe günü başlayacak. Oruç tutacak olanlar iftar ve sahur saatleri aralığında orucu bozan şeylerden uzak duracaklar. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından orucu bozan durumlar tek tek açıklandı.

Kadin 22-03-2023 09:39

Orucu bozan şeyler nelerdir? Unutarak yemek içmek orucu bozar mı?

Ramazan ayı için geri sayım başladı. Müslümanların ibadetle geçireceği bu hayırlı ayda orucu bozan şeylerin neler olduğu araştırılıyor. Din İşleri Kurulu sayfasında konuya ilişkin açıklayıcı ifadeler yer aldı. Peki orucu bozan şeyler nelerdir? Unutarak yemek içmek orucu bozar mı? İşte detaylar...

Haber 09-03-2023 16:00

Orucu Bozan Durumlar

Orucu Bozan Durumlar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Orucu Bozan Durumlar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.