Osman Gökçek Haberleri Ve Son Dakika Osman Gökçek Haberleri

Osman Gökçek Haberleri Ve Son Dakika Osman Gökçek Haberleri

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek, 12 Ekim 1983 yılında Ankara'da doğdu. TED Ankara Koleji, Samanyolu Koleji ve Başkent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü'nden mezun olan Gökçek, 2002 yılında kurulan Keçioren Gençlik Derneği'nde 2003 yılında başkan oldu. Çankaya Gönüllüleri Dernek Başkanı ve Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu'ndaki görevlerine devam eden Gökçek, Kanal 6'da 12 hafta boyunca yayınlnan Var Mı Gençlik Gibisi? adlı programın yapımcılığını üstlendi. Gökçek, 2010 yılından bu yana Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü olarak faaliyet göstermektedir. Osman Gökçek, 7 Haziran genel seçimlerinde AK Parti'den Ankara 1. Bölge milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yaparak babası gibi siyasete de atılmıştır. Gökçek, sosyal medya platformu Twitter'da aktif olarak paylaşımlarda bulunmaktadır.

Osman Gökçek Haberleri

Melih Gökçek felç mi geçirdi? Evinde fenalaştı, hastaneye kaldırıldı iddiası gündem yarattı, oğlu Osman Gökçek'ten açıklama geldi

Melih Gökçek felç mi geçirdi? Sosyal medyada ortaya atılan iddia bir anda gündem yarattı. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'in evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. Söz konusu iddiaların ardından Osman Gökçek'ten açıklama geldi.

Haber 08-01-2024 06:09

Yeğeni paylaştı, Ankara kulisleri hareketlendi! AK Parti'nin adayı o isim mi olacak? Hemen yanıt geldi

Türkiye, iyiden iyiye yerel seçim havasına girdi! CHP'nin Ankara ve İstanbul adayının Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu olduğu da kesinleşti. Burada tüm gözler AK Parti ve MHP'ye çevrilmişti. İstanbul için ismi geçen adayların dışında Ankara için de hummalı bir çalışma sürüyor. AK Parti'nin Ankara adayının belli olduğu iddiası bir anda gündem yaratırken; iddialar sonrası açıklama geldi.

Haber 27-12-2023 16:49

AK Parti'nin İstanbul adaylığı için Ali Yerlikaya iddiası gündem oldu! Ankara'da Mansur Yavaş'ın karşısına Gökçek mi çıkacak?

Türkiye, yerel seçimlere doğru hızla yaklaşırken AK Parti'nin İstanbul ve Ankara adaylarıyla ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın yerel seçimlerde aday gösterileceği iddiası bir anda gündem yaratırken, yeni bir açıklama daha geldi. Ankara içinse Osman Gökçek ismi kulislerde konuşulmaya başlandı.

Haber 31-10-2023 07:32

Ankara için yaptırılan AK Parti anketinde dikkat çeken detay! O isim ilk kez soruldu…

Yerel seçimlere 7 aydan az bir süre kala partilerin aday belirleme çalışmaları da hız kazandı. ‘Fiberus’ isimli bir şirketin AK Parti’nin 4 ismi için anket çalışması yaptığına ilişkin bir video ortaya çıktı. Ankara’da AK Parti için yaptırıldığı öne sürülen söz konusu ankette yer alan isimler ise dikkat çekti. İşte detaylar…

Haber 08-09-2023 08:19

Osman Gökçek

Osman Gökçek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Osman Gökçek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Osman Gökçek uyarı alınca yemin metnini ikinci kez okudu! İşte o anlar…

AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek'in TBMM'de ettiği yemini yanlış okuduğu gerekçesiyle tekrarlaması istendi. Gökçek’in ikinci tekrarında yemini kabul edildi.

Haber 02-06-2023 15:44

Merak ediliyordu! Savcı Sayan ve Osman Gökçek milletvekili seçildi mi?

2023 seçimlerinde en çok merak edilen isimler arasında Ağrı Belediye Başkanlığı görevinden istifa edip AK Parti İzmir 1. Bölge 6. Sıra Milletvekili adayı olan Savcı Sayan ve AK Parti Ankara 2. Bölge'den milletvekili adayı olan, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek yer alıyordu. Resmi olmayan verilere göre, Savcı Sayan milletvekili seçilemedi. Osman Gökçek ise Meclis'e girdi.

Haber 15-05-2023 07:42

Beyaz TV, Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarını ayırdı

Boşnaklara yönelik sözleriyle tepki toplayan ve bu sözlerden 21 ay sonra Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programıyla ekranlara dönen Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV ile ilişkisinin kesildiği belirtildi. Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Yarın akşam itibarıyla Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'de yer almayacaktır" dedi.

Trend 25-08-2019 07:52

Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek Sincan'da kriz yarattı: Sincanlı olmayan belediye başkanı istemiyoruz!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ismi Ankara Büyükşehir Belediyesi için yeniden gündeme gelirken, oğlu Osman Gökçek'in de Sincan İlçe Belediye Başkanlığı'na aday gösterileceği öne sürüldü. Fakat Sincan'daki Sivil Toplum Kuruluşları, Gökçek ismine karşı ayaklandı ve 'Sincanlı olmayan belediye başkanı istemiyoruz' açıklamasında bulundu.

Haber 18-11-2018 13:07

Melih Gökçek bombası! Kendisi değil oğlu Osman Gökçek aday oluyor

Sabah yazarı Mahmut Övür, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Melih Gökçek bizim dava ve yol arkadaşımızdır" açıklaması sonrası kulislerde konuşulan iddiaların değiştiğini söyledi. Övür, yazısında Melih Gökçek'in aday olmayacağını belirterek "Gökçek'in oğlu Osman Gökçek, Keçiören Belediye Başkan adayı olabilir" ifadesini kullandı.

Haber 01-11-2018 07:55

Osman Gökçek suç duyurusunda bulunmuştu! 20 ünlü isim hakkında karar

Sanatçılar Zuhal Olcay, Şevval Sam, merhum Tarık Akan, Selçuk Balcı, Cahit Berkay, Efkan Şeşen, Hüseyin Turan ve Levent Üzümcü’nün aralarında bulunduğu 20 ünlü isim hakkında, “Berkin için 11 Mart’ta hayatı durdur” klibi kapsamında ‘şüpheli’ sıfatıyla başlatılan soruşturma 2 buçuk yıl sonra takipsizlikle sonuçlandı.

Magazin 17-11-2017 11:48

AKP kulisi: Melih Gökçek oğlu için partiyle pazarlık yapıyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile ilgili istifa iddiası gündeme bomba gibi düştü. İddialara ilişkin olarak açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dikkat çeken bir ifade kullandı ve “Şu an yok, olmayacak anlamına gelmez” diye konuştu. Bu açıklamanın ardından konuşan Gökçek ise iddiaları ‘şer odaklarının fitne çabaları’ olarak tanımlamıştı. AKP kulislerinden gelen yeni iddia ise büyük tartışma yaratacağa benziyor.

Haber 04-10-2017 09:33

Ankara 'Hayır' dedi, bakın Melih Gökçek ne yazdı!

Ankara'da referandum sonuçları herkesi şaşırtırken gözler Melih Gökçek'e döndü. Gökçek'ten beklenen açıklama saat 20.30'da geldi. Twitter hesabından açıklamada bulunan Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'nın 16 Nisan günü referandumda hayır demiş olmasına değinmeden 'zaferimiz mübarek olsun' tweetini attı. Gökçek, oğlu Osman Gökçek'le oy verme işleminin sona ermesine 1 saat kala referandum tahminini videoyla paylaşmıştı.

Haber 17-04-2017 08:05

ATO başkanlık seçimlerini Gürsel Baran kazandı

Ankara Ticaret Odasının (ATO) yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerinin belirleneceği seçim saat 14.00'te sona erdi. ATO seçimlerini Gürsel Baran 100 oyla kazanan isim oldu.

Finans 03-12-2016 11:27

Osman Gökçek'e ilk tepki: ATO'ya FETÖ'yü baban soktu

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in Ankara Ticaret Odası'nın başkanlığa aday olmasına sert tepki gösterdi.

Haber 30-10-2016 15:54

Melih Gökçek'ten oğlunun ATO başkanlığı adaylığına ilk yorum

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Benim oğlum talip oluyor, kabiliyetsizse başarılı olması mümkün değil. Kendisinde bir şey olacak ki başarı olacak" dedi

Haber 27-10-2016 20:33

Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek liste dışında kaldı

AKP milletvekili adaylarının açıklanmasının ardından Osman Gökçek listede yer almadı. Melih Gökçek oğlu Osman Gökçek'in aday gösterilmemesinin ardından Twitter'dan düşüncelerini paylaştı.

Haber 08-04-2015 10:58

Gökçek'ten oğlu Osman Gökçek'in aday gösterilmemesiyle ilgili ilk açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, oğlu Osman Gökçek'in AK Parti'den milletvekili adayı gösterilmemesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haber 08-04-2015 05:46

Osman Gökçek aday gösterildi mi?

Melih Gökçek ile Bülent Arınç arasında çıkan tartışmayla gündeme gelen Osman Gökçek'in milletvekili adayı olup olmayacağı son dakikada belli oldu.

Haber 07-04-2015 17:26

Osman Gökçek'ten adaylık açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek, Twitter'daki iddialardan sonra açıklamada bulundu.

Haber 23-03-2015 22:31

Osman Gökçek’ten, CHP ile ilgili bomba iddia

Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, CHP döneminde hükümetin yasal olarak eroin sattığını iddia etti.

Haber 05-03-2015 14:10

Hakan Fidan, milletvekili aday adaylığı için başvurdu

Eski MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Ankara'dan milletvekili aday adaylığı için AK Parti Genel Merkezi'nde başvurusunu yaptı.

Haber 20-02-2015 15:29

Gökçek yine ortalığı karıştırdı

Twitter'da, takipçileriyle tartışan Belediye Başkanı Melih Gökçek'in mesajı ortalığı karıştırdı.

Haber 05-04-2011 17:38

Çeteden Gökçek'e Çankaya sözü

Çete lideri İskender Çolak, Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'i aradı ve konuşma dinlemeye takıldı.

Haber 03-04-2011 12:57