Osman Temizkan Haberleri

TV yayın akışı 27 Mart 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

27 Mart 2024 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. 27 Mart Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, Kuruluş Osman, Küçük Esnaf, Bir Sevdadır, Şahane Hayatım ve Survivor All Star 2024 programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 27 Mart Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 2024-03-27 07:24:02

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: CHP Genel Başkanı'na İstanbul'a giriş yasağı koymuşlar

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe katıldığı bir canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı. Kabaktepe "CHP Genel Başkanı'na İstanbul'a giriş yasağı koymuşlar. Sayın Özgür Özel’in seçim döneminde İstanbul’a geldiğini, miting yaptığını görmedik. İl binasının dışında İstanbul’da bir tane bile resmi yok." şeklinde konuştu.

Haber 2024-03-27 00:39:55

Cem Küçük ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında 'DEM Parti' tartışması! Zır cahillik ya

Cem Küçük ile Rasim Ozan Kütahyalı arasındaki DEM Parti tartışması gündem oldu. Kütahyalı'nın "Selahattin Demirtaş, Meral Danış Beştaş'a açık destek verirse yüzde 9 oy alır. Bu iş biter. Demirtaş ve Osman Kavala serbest kalır" iddiasına tepki gösteren Küçük, "Zır cahillik ya, kendini devletin yerine koyup da. Devlet böyle pazarlık yapar mı ya? Sen devleti ne sanıyorsun?" dedi. Kütahyalı ise son paylaşımıyla isim vermeden Cem Küçük'ü hedef aldı.

Haber 2024-03-26 00:06:12

Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi büyüdü! Değişimiyle gündem oldu

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde hayat verdiği 'Küçük Osman' karakteri ile hafızalara kazınan Emir Berke Zincidi şimdilerde büyüdü ve kocaman bir delikanlı oldu. Emir Berke Zincidi'nin değişimi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 2024-03-23 08:39:15

Ebru Gündeş anne olmaya mı hazırlanıyor? Ünlü sunucu programda açıkladı: Araştırdık ve soruşturduk...

Şarkıcı Ebru Gündeş, Dubai'de iş insanı Murat Osman Özdemir ile geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturmuştu. Apar topar evlenen şarkıcının 4,5 aylık hamile olduğunu iddia edilmişti. İddialarla ilgili programda konuşan Müge Dağıstanlı, Ebru Gündeş'in hamile olmadığını duyurdu.

Magazin 20-03-24 12:38

TV yayın akışı 20 Mart 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

20 Mart 2024 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. 20 Mart Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, Kuruluş Osman, Bir Sevdadır, Şahane Hayatım ve Survivor All Star 2024 programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 20 Mart Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 20-03-24 07:20

Özgür Özel'in katıldığı mitingde açılan pankartlar dikkat çekmişti! Açıklama geldi: 'Hukuk girişimleri başlatılmıştır'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Antalya'da katıldığı mitingde DEM Parti pankartları dikkat çekmişti. CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir yaptığı açıklamada "Alanya Belediye Başkan Adayımız Osman Tarık Özçelik’in konuşması sırasında provakatif nitelikli iki pankart açıldığı fark edilmiş, pankartı açanlar alandan uzaklaştırılmıştır. Provakatif girişim konusunda hukuk girişimleri başlatılmıştır" dedi.

Haber 18-03-24 21:00

Bomba iddia! Apar topar evlenmişti... Ebru Gündeş hamile mi?

Şarkıcı Ebru Gündeş, Dubai'de iş insanı Murat Osman Özdemir ile geçtiğimiz günlerde evlenmişti. Onur Akay, apar topar evlenen şarkıcının 4,5 aylık hamile olduğunu iddia etti.

Magazin 18-03-24 17:04

Son dakika | Kocaeli'de sanayi tüpü patlaması! Faciada can kayıpları var, valilikten açıklama geldi: Fabrikanın yönetim kurulu başkanı hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Kocaeli'de sanayi tüpü patlaması faciayı beraberinde getirdi. Yaralıların da olduğu feci olayda iki kişi yaşamını yitirdi. Patlamada hayatını kaybedenlerden Osman Üçüncü'nün, Kar Beton Yönetim Kurulu Başkanı olduğu öğrenildi.

Haber 18-03-24 16:07

AK Parti Yeniden Büyük İstanbul Mitingi düzenliyor!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 24 Mart Pazar günü Atatürk Havalimanı'nda Yeniden Büyük İstanbul Mitingi düzenleyeceklerini bildirdi.

Haber 15-03-24 23:55

İstanbul'da CHP'den istifa eden 400 kişi AK Parti'ye katıldı! Törene aşiret reisleri de katıldı

Yerel seçimler öncesinde siyasi arenadaki tempo daha da arttı. 400 CHP üyesi partisinden istifa ederek İstanbul'da düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı. Rozetleri AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe takarken törene Bitlis, Muş ve Adıyaman bölgelerinden Stürki Aşireti, Slokan Aşireti ve aşiretin reisi Şeyh Abdülhafız Aydın ile Mehmet Bulut da katıldı.

Haber 14-03-24 17:27

TV yayın akışı 13 Mart 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

13 Mart 2024 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. 13 Mart Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, Kuruluş Osman, Bir Sevdadır, Şahane Hayatım ve Survivor All Star 2024 programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 13 Mart Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 13-03-24 07:36

Hayalini kızlarıyla hayata geçirdi, hikâyeyi öğrenenlerin aklına Dangal geldi! Hindistan yapımı ünlü film, Türkiye'de gerçek oldu

Oğlu olmadığı için kızlarını güreşçi yapan babanın hikâyesinin anlatıldığı Hindistan yapımı "Dangal" filmi, Türkiye'de de boks antrenörü Osman Bozkurt ve şampiyon kızları ile gerçeğe dönüştü. Doğacak erkek çocuğunu boksör yapma hayali kuran baba Osman Bozkurt, öğrenenlerin aklına "Dangal" filminin geldiği hikâyede fikrini kızlarıyla uygulamaya geçirdi. Bozkurt, filmin bazı yerlerini ağlayarak izlediklerini söylerken, Bozkurt'un kızı Latife Bozkurt, "Dangal filmi bana pes etmemeyi öğretti" dedi.

Haber 10-03-24 17:26

İsyan ettiren reklam: 5 kilo sucuk 750 lira! 'Bu fiyata işkembe bile yok'

İnternette 5 kilosu 750 liraya satılan sucuk reklamı isyan ettirdi. Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, reklama tepki gösterdi. Yardımcı, "5 kilogram sucuğun 750 lira olması demek, kilosu 150 lira demek. 150 liraya işkembe yok. İnternet sahtekarlığı bu" dedi. İşte detaylar...

Haber 10-03-24 11:25

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir aşk yuvasını buldu! Balayı sonrası lüks villa tuttular

Ebru Gündeş'in kendisinden 12 yaş küçük Murat Osman Özdemir ile evlenmesi magazin gündeminde büyük ses getirdi. Dubai'de evlenen çift balayı yerine İstanbul'da lüks otele gelmiş. Ev arayışında oldukları söylenen ünlü çift aşk yuvalarını buldu.

Magazin 08-03-24 11:19

Hitit Üniversitesinin Bilim ve Teknoloji Festivali 8 Mart'ta başlayacak

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, 8-9 Mart'ta düzenlenecek "Bilim ve Teknoloji Festivali" ile bir fikri olanı patentle, patenti de üreticiyle buluşturarak yerelde girişimcilik kültürünü geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Yurthaber 06-03-24 13:51

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir evlenip İstanbul'da lüks otele geldi! Balayı değil ev arayışı

Ebru Gündeş kendisinden 12 yaş küçük Murat Osman Özdemir ile evlenmesiyle gündemdeydi. Dubai'de evlenen çift balayı yerine İstanbul'da lüks otele geldi. Ebru Gündeş ve Murat Özdemir lüks villa arayışında...

Magazin 06-03-24 11:27

TV yayın akışı 6 Mart 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

6 Mart 2024 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. 6 Mart Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, Kuruluş Osman, Aykut Enişte 2, Bir Sevdadır, Şahane Hayatım ve Survivor All Star 2024 programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 6 Mart Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 06-03-24 07:20

Yeşilçam oyuncularının görselleriyle ağırlanan müşteriler geçmişe yolculuk yapıyor

Bayburt’ta kafe işletmecisi olan Osman Burak isimli vatandaş sinema, kitap ve nostalji tutkusunu işlettiği kafeye yansıttı.

Yurthaber 05-03-24 08:09

Sultangazi'de korku dolu anlar! Alevler metrelerce yüksekliğe çıktı

Sultangazi'de doğal gaz hattında patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü. Görgü şahidi Osman Boduç, patlama sesi duymalarının ardından bir anda alevlerin yükseldiğini anlattı.

Haber 02-03-24 20:34

Kadınların ilgilenmediği tek uğraş! İlginç tespiti ilk kez o yaptı 'Bu kadar net! Kadınlar tavırlarını koymuş durumda'

Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma (ÇEKÜL) Vakfı Kayseri Temsilcisi Prof. Dr. Osman Özsoy; kadınların anne olarak bir şefkat boyutu, ölüye saygıda daha ön planda olduğu ve korumacı bir ruh tarafının bulunduğunu belirterek, kadınların dünyada sadece definecilikle uğraşmadığını söyledi.

Kadin 01-03-24 13:24

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Büyük Rizeliler Buluşmasına katıldı:

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Spor tesisleri açısından Avrupa ve dünyanın en modern stadyumları, spor salonları bu ülkede inşa edildi. Sporun içinden gelen, sporu çok iyi bilen bir Cumhurbaşkanımız olduğu için şanslıyız" dedi.

Yurthaber 01-03-24 12:32

Evliliği büyük ses getirdi! Ebru Gündeş'in eski aşkı Kerem Alışık o soruyu duyunca... Bomba yorum

Bir süredir ilişki yaşadıkları ortaya çıkan Ebru Gündeş ve Murat Osman Özdemir çiftinin Dubai'de evlendiği haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. 'Yasak aşk' yaşadıkları iddia edilen ikilinin eski eşlerinden de olay göndermeler yapıldı. Gündeş'in eski aşkı Kerem Alışık'a 'Ebru Gündeş'i tebrik ettiniz mi?' diye sorulunca bakın ne yaptı...

Magazin 29-02-24 12:57

İş adamı Levent İşçen'in katil zanlıları hakim karşısında

Ankara'nın Çankaya ilçesinde aralarında husumet bulunduğu eski ortağı Levent İşçen'i öldürdüğü iddiasıyla Osman Şeker ve cinayete yardım ettiği öne sürülen Salih Karakurt'un yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 28-02-24 07:53

TV yayın akışı 28 Şubat 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

28 Şubat 2024 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. 28 Şubat Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, Kuruluş Osman, John Wick 4, Bir Sevdadır, Şahane Hayatım ve Survivor All Star 2024 programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 28 Şubat Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 28-02-24 07:29

Ebru Gündeş ve Murat Osman Özdemir Dubai'de evlendi! Bakın çiftin nikah şahitleri kim oldu

Şarkıcı Ebru Gündeş, Dubai'de iş insanı Murat Osman Özdemir ile evlendi. Gündeş ile Özdemir'in nikahını Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan kıydı. İddiaya göre, Gündeş'in şahidi Faruk Özbek, Özdemir'inki Okan Küfeci oldu.

Magazin 27-02-24 17:18

Kuruluş Osman'ın Bala Hatun’u Özge Törer tarzıyla ödül törenine damga vurdu! Bir bakan bir daha baktı

Burak Özçivit'in başrolünü paylaştığı Kuruluş Osman dizisinde hayat verdiği 'Bala Hatun' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Özge Törer Ayaklı Gazete ödül törenine damga vurdu. İddialı tarzıyla bakana bir daha baktıran Törer gecede 'Parlayan Yıldız' ödülünün sahibi oldu. Ünlü ismin pozlarına yorum yağdı.

Magazin 27-02-24 12:33

Didim’de cinayet: 1 ölü

Aydın’ın Didim ilçesinde iki kişi arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışma sonucu tüfekle vurulan Osman Durmaz, hayatını kaybetti.

Yurthaber 27-02-24 12:19

Bomba iddia: Ebru Gündeş ve Murat Özdemir evlendi! Balayında...

Daha önce 3 kez evlenen şarkıcı Ebru Gündeş, Murat Osman Özdemir ile aşk iddialarıyla gündemdeydi. Ebru Gündeş iddialara göre geçtiğimiz gün Dubai'de evlendi.

Magazin 26-02-24 13:42

Sözde mahkeme kurdular! Bakan Yerlikaya duyurdu: Çeteler çökertildi, 47 gözaltı

İçişleri Bakanı Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Bursa’da eş zamanlı olarak düzenlenen "KAFES-46” operasyonlarında; elebaşılığını Bülent Çetkin’in yaptığı Organize Suç Örgütü, elebaşılığını Osman Deliçay’ın yaptığı Organize Suç Örgütü ve elebaşılığını Muhammet Tayyar Türkeş’in(Yurt dışı firar) yaptığı 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda 2 örgüt elebaşının da içerisinde bulunduğu 47 şüpheli yakalandı." dedi. Çete üyelerinin sözde mahkeme kurup tahsilat yaptıkları belirlendi.

Haber 24-02-24 10:09

AK Parti'nin İstanbul'daki büyük mitingi için tarih verildi

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, katıldığı canlı yayında AK Parti'nin seçimler öncesinde İstanbul'da düzenleyeceği büyük mitingin tarihini duyurdu. Kabaktepe seçimlerden önceki son pazarı işaret etti.

Haber 24-02-24 09:51

Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit'e Rusya'da yoğun ilgi! Onu görmenin bedeli dudak uçuklattı

Kuruluş Osman dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Burak Özçivit son dönemde yaptığı reklam anlaşmaları ile gündemde. Kendisi gibi oyuncu Fahriye Evcen ile mutlu bir evliliği olan Özçivit yurt dışında geniş bir hayran kitlesine sahip. Özçivit, son olarak Rusya'daki hayranlarıyla buluştu. Onu görmenin bedeli ise dudak uçuklattı.

Magazin 24-02-24 08:41

Kış mevsiminde cilt hastalıkları tetiklenebiliyor! Uzmanından altın değerinde tavsiye

Cildiye Uzmanı Uzm. Dr. Osman Aydın, kış mevsiminde cilt problemleri olan hastaların nemlendirici, çok kuru ve çatlamışsa bir uzman desteğine başvurması gerektiğini söyledi.

Kadin 23-02-24 14:07

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Bursa'da spor kompleksi açılışında konuştu:

Bursa Büyükşehir Belediyesince Yıldırım ilçesi Vakıf Mahallesi'nde inşa edilen Vakıf Bera 2. Etap Spor Tesisi'nin açılışında konuşan Osman Aşkın Bak, Türkiye'nin dört bir yanında spor devrimi yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürümekten gurur duyduklarını söyledi.

Yurthaber 23-02-24 13:56

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, antrenmanda kavga eden oyuncularına boks eldiveni giydirdi!

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, antrenmanda kavga eden oyuncularını barıştırmak için ilginç bir yöntem uyguladı.

Spor 22-02-24 19:05

Restoran sahibine sokak ortasında kurşun yağdırdılar! Yerde sürünerek kaçmaya çalıştı

Esenler'de restoran işletmeciliği yapan Osman E.'ye motosikletli iki şüpheli kurşun yağdırdı. Osman E. kanlar içerisinde yerde sürünerek kaçmaya çalışırken yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 22-02-24 12:59

Seçkin Özdemir 'Konstantinos' imajını paylaştı! Yorum yağdı

Kuruluş Osman dizisinde canlandırdığı 'Komutan Flatyos' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Seçkin Özdemir Mehmed: Fatihler Sultanı dizisi için kameralar karşısına geçti. Dizide 'Konstantinos' rolünü canlandıracak olan Seçkin Özdemir'in yeni imajı dikkat çekti.

Magazin 21-02-24 22:28

TV yayın akışı 21 Şubat 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

21 Şubat 2024 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. 21 Şubat Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Kuruluş Osman, Organize İşler, Bir Sevdadır, Şahane Hayatım ve Survivor All Star 2024 programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 21 Şubat Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 21-02-24 07:28

Reytinglerde hâlâ zirvede... Kuruluş Osman dizisinde flaş ayrılık

Kuruluş Osman dizisi kadrosuna katılan yeni oyuncular kadar ayrılıklarıyla da konuşuluyor. Diziden son olarak Deniz Hamzaoğlu'nun ayrılacağı iddia edildi.

Magazin 15-02-24 15:29

Efsane Başkan olarak anılan Osman Özgüven CHP’den istifa etti

İzmir’in Dikili ilçesinde, "Efsane Başkan" olarak anılan Osman Özgüven CHP’den istifa etti.

Yurthaber 15-02-24 11:52

Çiftlik Bank davasında bir sanık tahliye edildi

Kamuoyunda "Çiftlik Bank" olarak bilinen sistemin kurucusu oldukları gerekçesiyle tutuklanan "Tosuncuk" lakaplı Mehmet Aydın ile kardeşi Fatih Aydın'ın da aralarında bulunduğu 20 sanığın 5 ayrı dosyadan yargılandığı dava kapsamında, Uruguay'dan iade edilen Osman Naim Kaya'nın tahliyesine karar verildi.

Yurthaber 14-02-24 13:18

TV yayın akışı 14 Şubat 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

14 Şubat 2024 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. 14 Şubat Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Büyük Beyaz, Kuruluş Osman, Zaman Makinesi 1973, Bir Sevdadır, Şahane Hayatım ve Survivor All Star 2024 programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 14 Şubat Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 14-02-24 07:19

Bu kez Z Kuşağı için anket yapıldı! Sarıgül şaşırtmadı: Listede 4 CHP'li, 3 AK Partili, 2 İYİ Partili, 1 TİP'li var

Seçimler yaklaşırken vatandaşlar tarafından anketlere olan ilgi daha da arttı. Bu kez iller genelinde değil Z Kuşağının eğilimleri araştırıldı. 1997-2005 arası doğumlulara “Size göre TBMM’de en etkili/öne çıkan milletvekilleri hangileridir?” sorusu yöneltildi. CHP'li Mustafa Sarıgül zirvede yer alırken AK Partili Osman Gökçek de kendine listede yer buldu.

Haber 08-02-24 16:55

Yüzde 500 zammı kabul etmeyen kiracısına eşinin dul kalmasını istemiyorsan çık demişti! Gözü dönen dükkan sahibi sakinleşti: Çıkarsa dua edeceğim

İstanbul Pendik'te dün basına düşen dükkan sahibi kiracı tartışması Türkiye'de gündem olmuş, mal sahibi yüzde 500 zammı kabul etmeyen kiracısına ,"Eşinin dul kalmasını istemiyorsan çık" demişti. Tepki çeken olayın ardından mal sahibi Osman Kızıltaş'tan daha sakin bir açıklama geldi. Söylediği sözler için özür dileyen Kızıltaş, kiracısına yeni teklifini açıklarken, "Çıkarsa kendisine dua edeceğim." dedi.

Finans 08-02-24 11:57

TV yayın akışı 7 Şubat 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

7 Şubat 2024 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. 7 Şubat Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Büyük Beyaz, Kuruluş Osman, Düğün Dernek, Bir Sevdadır, Şahane Hayatım ve Survivor All Star 2024 programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 7 Şubat Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 07-02-24 07:33

Taksiciye bıçaklı saldırı! Sözleri kan dondurdu: 'Otoparkta kafasına sıkıp öldürdüm'

Konya'da taksi şoförü Ali Osman Gezginç (28), aracına müşteri olarak binen Emre A. tarafından göğsünden bıçaklandı. Gezginç hafif yaralanırken, olayın ardından Emre A. polis tarafından gözaltına alındı. Tedavisinin ardından taburcu olan Gezginç, "Bana 'Ben taksilere, iner binerim para vermem. Alacak adamın, canını alırım. Bir otoparkta taksicinin kafasına sıkıp öldürdüm. Beni herkes bilir' diyerek küfredip, tehdit etti" dedi. İşte detaylar...

Haber 06-02-24 17:59

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den Ekrem İmamoğlu'na sert sözler

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi. Kabaktepe paylaşımında "Soruyoruz; devasa büyüklükte bir bütçe ile 20 otobüs için hizmet yapmak hangi bilimin konusudur?" dedi.

Haber 05-02-24 17:47

Kan donduran vahşet! Önce otomobille çarptı, sonra döverek öldürdü

Konya’da kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Çay ocağı işletmecisi Ali Osman Kurt (30), daha önce kavga ettiği meslektaşı Yıldırım Uyan’a (42), otomobiliyle çarpıp, döverek öldürüp, cesedini gömdü. Ailenin kayıp başvurusu üzerine Uyan'ın öldürüldüğü ortaya çıkarken, gözaltına alınan Kurt her şeyi itiraf etti. Kurt ifadesinde, "Önce arabayla çarptım. Sonra demir sopayla dövdüm. El ve ayaklarını bağlayıp arabaya koydum. Yakmaya çalıştım ama yakamadım. Daha sonra gömdüm" dedi. İşte detaylar...

Haber 05-02-24 12:30

Balıkçıların beslediği pelikan Osman ile İbo bu sene göç etmedi

Tekirdağ'da Marmaraereğlisi ilçesinde balıkçıların beslenme alışkanlıklarına müdahalesi nedeniyle iki pelikan Afrika'ya giden kolonilerine katılmayıp ilçede kaldı.

Yurthaber 01-02-24 11:44