Otonom Araç Haberleri

Yolun ortasında donup kaldı! Görenler şaşkınlığını gizleyemedi: Videoları sosyal medyada paylaşıldı

Sürücüsüz taksiler birçok ülkede faaliyet göstermeye başladı. Ancak bir Twitter kullanıcısının paylaştığı videoları görenler ise gözlerine inanamadı. Videolar sosyal medyada çok dikkat çekti. Paylaşılan videolarda, tamamen otonom olduğu söylenen bir taksinin kavşakta adeta donduğu ve yolun ortasında kaldığı görüldü. Kullanıcı, trafik sıkışıklığına sebep olan olayla ilgili birçok şeyi sosyal medyadan anbean aktardı.

Haber 09-12-2022 13:38

2017'de yüklenen video, bugün bile izleyenlerini şaşkına çeviriyor! Sadece tuz kullanarak...

Kendi kendine giden arabalar çok ilgi çekiyor. Henüz Hollywood yapımı bilim kurgu filmlerinin seviyesinde olmasalar da otonom dediğimiz kendi kendine giden araçlar trafikte dolaşmaya başladı. Hatta sürücüsüz arabalar artık birçok insanın elinin altında bulunuyor. 2017'de internete yüklenen bir video ise herkesi şaşkınlığa uğrattı. Bugün bile izleyenlerini şaşkına çeviren o "tuz tuzağı" videosundan yıllar sonra ise Tesla'nın CEO'su Elon Musk'tan da dikkat çekici bir yorum geldi.

Haber 25-11-2022 18:05

Elon Musk Twitter'dan açıkladı! Tesla'da heyecanlandıran gelişme: Önemli bir aşamaya daha geçildi

Elon Musk'ın elektrikli otomobil şirketi Tesla yeni bir aşamaya daha geçiyor. Heyecanlandıran gelişmeyi Tesla'nın CEO'su Elon Musk kendi Twitter hesabından duyurdu. Musk, yaptığı paylaşımla Tesla'nın tam otonom sürüş özelliğinin Kuzey Amerika'da aktif olacağını açıkladı. Bu gelişmeyle birlikte elektrikli otomobil üreticisi Tesla önemli bir dönüm noktasına ulaştı.

Finans 25-11-2022 11:52

TEKNOFEST'te otonom araç kategorisindeki tek liseli takımın hedefi birincilik

TEKNOFEST'te otonom araç kategorisindeki tek liseli takımın hedefi birincilik

Yurthaber 02-09-2022 12:42

Otonom Araç

Otonom Araç Hakkındaki Haberler Mynet'te. Otonom Araç Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Elon Musk'tan zam açıklaması! Fiyatı artıyor

Tesla, tam otonom sürüş (Full Self-Driving-FSD) yazılımının fiyatını yükseltiyor. Yazılımın yeni fiyatı 15 bin dolar olacak. Tesla'nın CEO'su Elon Musk, Twitter'dan zam açıklaması yaparak fiyat artışına dair tüm detayları aktardı.

Haber 22-08-2022 09:55