Over Steal Haberleri

Yumurtalık (over) kanseri nasıl anlaşılır? Yumurtalık kanseri ne zaman belirti verir?

Yumurtalıklar kadın üreme sisteminin önemli bir parçasını oluşturan iki küçük organdır. Bu organlar yumurta hücrelerini üretir ve kadın vücudundaki hormonal dengenin sağlanmasına katkıda bulunur. Ne yazık ki yumurtalıkların da içinde bulunduğu sistem, kadınlarda karşılaşılan bir sağlık sorunuyla karşı karşıya bırakabilir: yumurtalık kanseri. Peki, yumurtalık kanseri nedir ve nasıl anlaşılır?

Haber 2023-11-21 23:43:30

Emre Kurttepeli Global Leadership Summit’te Konuştu

Her yıl YPO (Young President Organisation) tarafından düzenlenen, “Crossing Over” isimli Global Leadership Konferansı 120 ülkeden 2500 üst düzey yönetici ve Sektör Liderlerinin yer aldığı, Global Liderlik Konferansı (GLC) 28 Şubat – 1 Mart 2013 tarihleri arasında İstanbulda yapıldı. Emre Kurttepeli Global Liderlik Konferansı Dijital Ekonomideki Fırsatlar konulu paneline konuşmacı olarak katıldı.

Finans 2023-07-06 13:11:14

Emre Kurttepeli has made a speech at Global Leadership Summit

Held each year by YPO (Young President Organisation) and titled “Crossing Over”, the Global Leadership Conference (GLC) which hosted 2500 CEOs and the leaders of industry from 120 countries took place in Istanbul between 28th February and 1st March, 2013. Emre Kurttepeli attended “Opportunities in Digital Economy of Global Leadership Conference” panel as a speaker. The prominent speakers at the conference included world leaders such as Tony Blair, George Papandreou and Gerard Schröder.

Finans 2023-07-06 12:15:23

Emre Kurttepeli Made the Opening Speech in Global Entrepreneurship Congress 18

The Global Entrepreneurship Congress, recognized as the global congress of the Global Entrepreneurship Week, celebrated at the same time as over 170 countries all over the world, was held in Istanbul on 16-19 April 2018, at the 10th year of the congress.

Finans 2023-07-06 11:07:47

Çocuğun olamaz denmişti! Hamile olduğunu yatakta doğum yaparken anladı

Polikistik over sendromu kadınların çocuk sahibi olmalarını zorlaştıran hastalıklar arasında yer alıyor. Polikistik over sendromu olan bir kadına çocuk sahibi olma ihtimalini düşük olduğu söylenmişti. Emily Graham isimli genç kadın hamile olduğunu yatakta doğum yaparken anladığını açıkladı. Emily'nin yaşadıkları birçok kadını şok etti.

Kadin 08-03-23 10:10

Bu hastalık anne olmayı zorlaştırıyor, ancak…

Anne olmayı planlayan, ancak sorun yaşayan kadınların karşılaştıkları engellerden biri, ‘Polikistik Over Sendromu’ oluyor. Üreme çağındaki kadınlarda yaygın olarak görülen Polikistik Over Sendromu (PKOS) kronik yumurtlama bozukluğuyla karakterize olan ve erkeklik hormonu seviyelerinin ve/veya etkilerinin arttığı metabolik bir bozukluk olarak tanımlanıyor.

Haber 08-12-22 13:14

Biden sevinçten havalara uçtu! Resmi görüşmeyi yarıda bırakıp mikrofona sarıldı: Game over!

Katar'da düzenlenen FIFA Dünya Kupası tüm heyecanıyla devam ederken ABD-İran karşılaşmasının sonucu Joe Biden'ı deyim yerindeyse sevinçten havalara uçurdu. Haberi alınca resmi görüşmesini yarıda kesen Biden, salondakileri de coşturdu. O anlar kameralara yansıdı.

Haber 30-11-22 09:24

Sakallarını yıllardır kesmeyen kadının son hali herkesi şaşırttı! Sosyal medyadan sert yorumlar geldi

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan LaRae Perkins isimli bir kadın polikistik over sendromu nedeniyle yıllardır aşırı tüylenme sorunuyla mücadele ediyordu. Polikistik over sendromunun (PCOS) neden olduğu istenmeyen tüy problemine farkındalık yaratmak isteyen Perkins, kendisiyle aynı sorunu yaşayan kadınlara ilham olmak için tüylerini almayı bıraktı. Sakalları uzayan kadının paylaşımlarından sonra sosyal medya kullanıcıları sert eleştiriler yaptı.

Trend 07-10-22 15:48

Hastalığı nedeniyle yıllarca baskı yaşadı! Sakal bırakan kadın paylaştı: Çok daha özgüvenli hissediyorum

Sakalın sadece erkeklerde çıktığı düşünülse de bu konu büyük yanılgılar arasında bulunuyor. Kadınlarda da sakal çıkabiliyor. Polikistik over sendromu gibi hastalıklar kadınlarda istenmeyen tüylerin çıkmasına neden olabiliyor. Anissa Bennett isimli kadın da bu hastalık nedeniyle çıkan sakallarıyla yaşadıklarını paylaştı.

Kadin 14-09-22 13:55

Kısırlığa yol açıyor! Belirtilere dikkat ederek doktora başvurun

Polikistik over sendromu kadınlar arasında sıklıkla görülen hastalıklar arasında yer alıyor. Polikistik over sendromu üreme kadınlarda kısırlığa yol açan en önemli etken olarak görülüyor. Bu sendromun etkilerini azaltmak adına belirtilere dikkat edip doktora başvurmak ve doğru tedavi yöntemini uygulamak gerekiyor.

Kadin 05-07-22 14:38

OTC (Tezgah üstü piyasa) nedir? Tezgah üstü piyasalar nelerdir?

İngilizcede açılımı Over- the- counter olan OTC terimi (tezgâh üstü piyasa), borsaların gözetimi olmadan yatırımcıların kendi aralarında yaptıkları anlaşma olarak tanımlanır. Tezgâh üstü piyasa; borsaları merkez olarak kullanmadan iki tarafın arasında karşılıklı yapılan emtia, para ve hisse senedi ticaretini ifade eder. Tezgâh üstü piyasalarda hisse senetleri, standartların üzerinde alınır ve satılır.

Finans 26-06-22 21:38

Kadın hastalığı sanılıyor ama erkekleri de tehdit ediyor!

En yaygın kadın hastalıkları arasında bulunan polikistik over sendromu birçok kadının hayatını riske atıyor. Polikistik over sendromu kadın hastalığı olarak bilinse de erkekler de bu hastalık nedeniyle çeşitli sorunlar yaşayabiliyor. Uzmanlar erkekleri polikistik over sendromu ve diyabet hakkında uyarıyor.

Haber 09-06-22 14:44

Her 10 kadından birinde görülüyor! Vücuttaki pek çok farklı sistemi etkiliyor

Toplumda ‘yumurta tembelliği’ olarak bilinen ve her ay olması beklenen yumurtlamanın gerçekleşememesi sonucu gelişen Polikistik Over Sendromu, üreme çağındaki kadınlarda en sık görülen hormonal bozuklukların başında yer alıyor. Öyle ki dünyada ve ülkemizde üreme çağındaki her 10 kadından birinde bu sendrom teşhis ediliyor.

Haber 08-06-22 11:43

OnlyFans modeli Carla Belluci’nin kızı da annesinin izinden gitmek istiyor! “Annem umursamamayı öğretti”

Stacey Dooley Sleeps Over on W'nin yeni bölümüne ailesiyle birlikte katılan Carla Belluci, OnlyFans kariyeri ve aile hayatına dair ilginç söylemlerde bulundu. İngiltere’de skandallar kraliçesi olarak anılan OnlyFans fenomeni ses getiren açıklamalarına bir yenisi daha ekledi. Bu sefer fenomenin hedefinde kızı vardı.

Trend 12-04-22 10:39

Polikistik over sendromlular nasıl gebe kalır? Polikistik over sendromunda D vitamini etkisi

Polikistik over sendromlu (PKOS) kadınlarda yumurta sayısı normalden çok daha fazladır. Bir kadında 8-12 arası yumurta normal olarak değerlendirilirken, bu sendroma sahip kadınlarda bu sayı ciddi rakamlara dayanır. PKOS olan çoğu kadında özellikle D vitamini eksikliği ve şeker direnci görülür. Bu gruptaki kadınlarda vitaminlere ve şeker direncini düzenleyici ilaca başlanır. Tüp bebek uzmanlarına sıklıkla başvuran kadın grubu olan polikistik over sendromlular nasıl gebe kalır?

Haber 23-03-22 11:58

Her 80 kadından 1'inde görünüyor! Neredeyse hiçbir belirti vermiyor

Over kanseri; yani yumurtalık kanseri, her 80 kadından 1’inde ömrünün bir döneminde görülebiliyor. Over kanseri hastalarının yaklaşık yüzde 80’i ileri evrede teşhis alıyor. Çünkü yumurtalık kanseri, çok sinsi ilerleyen bir hastalıktır. Hastaların büyük çoğunluğunda, tümör, küçükken ilerlememişken fark edilmiyor. Maalesef neredeyse hiçbir belirti vermiyor.

Haber 04-02-22 14:28

Tıraş olmaktan bıkan bir kadın, çareyi sakallarını uzatmakta buldu! Beden pozitifliğini savunan paylaşımları takdir topladı

TikTok'ta "Peekaboo Pumpkin" adıyla paylaşımlar yapan 36 yaşındaki kadın, polikistik over sendromuna (PCOS) sahip olduğunu açıkladı. Hastalığı nedeniyle yüzündeki tüylerin uzadığından söz eden genç kadın, beden pozitifliğini savunarak durumunu kabul ettiğini dile getirdi. Uzun bir süredir çenesindeki tüyleri tıraş ettiğinden bahsetti ve bu durumu sona erdirip kendisiyle barıştığını sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla açıkladı.

Trend 09-12-21 15:33

Yüzündeki kıllarla sosyal medyada meydan okudu! Olumsuz eleştirilere sert cevap verdi

‘Thatgirlsare’ ismindeki TikTok kullanıcısı Sare, çocukluk dönemlerinde konulan polikistik over sendromu (PCOS) teşhisi ile yüzünde ve vücudunda aşırı kıllanma sorunuyla mücadele ediyordu. Bu hastalığı nedeniyle öz güven problemi yaşadığı ifade eden Sare, farkındalık oluşturmak için sosyal medya hesabından bir video yayınladı.

Trend 13-09-21 14:24

3 yıldır tüylerini almayan Bethany Burgoyne, öz güveni ile güzellik tabularına meydan okudu

30 yaşındaki Bethany Burgoyne, hormonal bir rahatsızlık olan polikistik over sendromuna sahip. Her on kadından birinde görülen bu hastalık nedeniyle vücut kılları daha kısa sürede uzuyor. Ergenliğinden itibaren toplumsal normlar çerçevesinde vücut tüylerini alması için baskı hissettiğini söyleyen Burgoyne, 2018 yılında oldukça radikal bir karar verdi. Bu kararla birlikte Burgorne, vücudundaki tüyleri almamaya başladı.

Trend 07-09-21 10:49

Uzman isim uyardı! Rahim için kalınlaşma, kansere dönüşebiliyor

Adet kanamalarındaki düzensizliklerle belirti veren rahim içi kalınlaşması, obezite, polikistik over sendromu ve diyabet hastalarının yanı sıra menopoz öncesi dönem yaşayan ve tamoksifen kullanan kadınlarda da görülebiliyor. Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Elif Seçkin Alaç, "Rahim içi kalınlaşma çeşitlerinden atipili kalınlaşmaların kansere dönüşme olasılığı yüksek olabiliyor. Adet düzensizliğiniz olmasa bile rutin kontrollerinizi aksatmayın" diyerek uyarıda bulundu.

Kadin 05-07-21 12:09

Polikistik over sendromunda beslenmede nelere dikkat edilmelidir?

Polikistik over, yumurtalıklarda küçük ve iyi huylu birçok kistin oluşumu ile gelişir. Adet düzensizliği, çocuk sahibi olamama, vücutta aşırı kıllanma, kilo artışı ve sivilce oluşumuna sebebiyet veren bir kadın hastalığıdır. Hormonal düzeni değiştirmesi nedeniyle kilo artışını engellemek için hasta beslenmesine çok dikkat etmelidir.

Kadin 29-04-21 13:21

Polikistik over sendromu nedir? İşte polikistik over sendromunun belirtileri

Hemen hemen her 5 kadından birinde görülen hormonal bozukluklardan olan polikistik over sendromu (PKOS), yumurtlayamama problemlerinin dışında birçok sağlık sorunlarına da neden oluyor. Polikistik over sendromunun belirtileri arasında birçok sağlık durumu görülebiliyor.

Haber 30-03-21 15:57

Polikistik over hamileliğe engel mi?

Polikistik over sendromunun çocuk sahibi olmayı zorlaştırabildiğini söyleyen uzmanlar, bu sorunun anne olmaya engel olmadığına dikkat çekti. Tüp bebek tedavisiyle anne olabilme şansı bulunan polikistik over sendromu bulunan hastaların göz önünde bulundurmaları gereken tek nokta ise yaş. İşte detaylar...

Kadin 09-03-21 11:55

Polikistik over sendromu böyle belirti veriyor! Erkek tipi kıllanma ve...

Polikistik over sendromu (PCOS), bir kadının hormon düzeylerini etkileyen bir durumdur. PCOS'lu kadınlar normalden daha yüksek miktarda erkek hormonu üretir. Bu hormon dengesizliği, adet dönemlerini atlamalarına ve hamile kalmalarını zorlaştırmasına neden olur. PCOS ayrıca yüz ve vücutta kılların uzamasına ve kelliğe neden olur ve diyabet ve kalp hastalığı gibi uzun vadeli sağlık sorunlarına katkıda bulunabilir. Peki bu sendromu nasıl belirti gösterir, nasıl tedavi edilir?

Kadin 10-02-21 14:31

Monoklonal antikor: Almanya'da uygulanacak ve sonucu merakla beklenen Covid tedavisi

As fears over vaccine shortages grow, Germany has decided to start using a new monoclonal antibodies drug to protect its population against Covid-19. But what is this new treatment and how does it work?

Haber 29-01-21 16:23

Polikistik over sendromu nedir? Polikistik over belirtileri nelerdir?

Sıklıkla karşılaşılan sağlık problemlerinden biri olan polikistik over sendromu, hakkında çok fazla bilgi sahibi olunmayan rahatsızlıklardan biridir. Esasında doğurganlık üzerinde olumsuz etkileri bulunan sendrom konusunda bilinçli olmak ise son derece önemlidir. Siz de yazımızda “Polikistik over sendromu nedir? Polikistik over neden oluşur?” gibi soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Haber 24-12-20 15:16

Polikistik Over hastaları bebek sahibi olabilir mi?

Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Talat Remzi Demirkol, kadınlarda sık görülen Polikistik Over Sendromu’na (PKOS) ilişkin bilgilendirdi. PKOS sendromu yaşayanların en çok merak ettiği bebek sahibi olma sorusunu yanıtladı.

Kadin 01-09-20 15:38

Kadınların korkulu rüyası: Poliksik Over sendromu

Medical Park Gaziantep Hastanesi Endokrinoloji ve Metabolizma Uzmanı Dr.

Yurthaber 02-06-20 13:58

Uşak Üniversitesi’nin iki projesi TÜSEB tarafından kabul edildi

IHAAW150114-GEN/14-05-2020 - Uşak Üniversitesi’nin iki projesi TÜSEB tarafından kabul edildi (Fotoğraflı) Mine Tatay UŞAK (İHA) - Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) ‘Bireysel ve Dönüşümsel Tıp Alanı Uygulamalı Proje İşbirliği Çağrısı’ kapsamında, Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Genetik Anabilim Dalı Başkanı Doç. Tiroid Kanserleri ve Polikistik Over Sendromu (PCOS) alanında TÜSEB ile işbirliği içinde olacakları çalışmalar hakkında bilgi veren Doç. “Sağlık alanında önemli adımlar atmaya devam ediyoruz” Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. (GC-GC) 14.05.2020 15:02:29 TSI NNNN

Yurthaber 14-05-20 15:09

Uşak Üniversitesi’nin iki projesi TÜSEB tarafından kabul edildi

IHAAW150114-GEN/14-05-2020 - Uşak Üniversitesi’nin iki projesi TÜSEB tarafından kabul edildi (Fotoğraflı) Mine Tatay UŞAK (İHA) - Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) ‘Bireysel ve Dönüşümsel Tıp Alanı Uygulamalı Proje İşbirliği Çağrısı’ kapsamında, Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Genetik Anabilim Dalı Başkanı Doç. Tiroid Kanserleri ve Polikistik Over Sendromu (PCOS) alanında TÜSEB ile işbirliği içinde olacakları çalışmalar hakkında bilgi veren Doç. “Sağlık alanında önemli adımlar atmaya devam ediyoruz” Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. (GC-GC) 14.05.2020 15:02:29 TSI NNNN

Yurthaber 14-05-20 15:09

Tüylenme sorununu hafife almayın tümör riski var!

Özellikle kadınlardaki tüylenme sorununun hafife alınmaması gerektiğini söyleyen Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. M. Muzaffer İlhan, “Yumurtalıklarda oluşan küçük iyi huylu kistlerle kendini gösteren polikistik over sendromu, kadınlarda adet düzensizliği ile birlikte tüylenmeye neden olur. Ayrıca, yumurtalık veya böbreküstü bezi kaynaklı çeşitli tümörler gibi hastalıklar tüylenme gelişimine sebep olabilir” dedi.

Kadin 29-04-20 11:20

Polikistik over sendromu kısırlığa neden olur mu?

Beyinde hipofiz bezinden salgılanan LH ve FSH hormonlarının anormal şekil ve düzeyde üretilmesinden kaynaklanan PCOS, yumurtalıklarda her ay düzenli olarak yumurtlamayı engelleyerek fazlaca erkeklik hormonunun salgılanmasına sebep olabilmektedir.

Kadin 24-04-20 09:48

Emre Kurttepeli has made a speech at Global Leadership Summit

Held each year by YPO (Young President Organisation) and titled “Crossing Over”, the Global Leadership Conference (GLC) which hosted 2500 CEOs and the leaders of industry from 120 countries took place in Istanbul between 28th February and 1st March, 2013. Emre Kurttepeli attended “Opportunities in Digital Economy of Global Leadership Conference” panel as a speaker. The prominent speakers at the conference included world leaders such as Tony Blair, George Papandreou and Gerard Schröder.

Finans 31-01-20 13:33

Emre Kurttepeli Made the Opening Speech in Global Entrepreneurship Congress 18

The Global Entrepreneurship Congress, recognized as the global congress of the Global Entrepreneurship Week, celebrated at the same time as over 170 countries all over the world, was held in Istanbul on 16-19 April 2018, at the 10th year of the congress.

Finans 31-01-20 12:44

Emre Kurttepeli Global Leadership Summit’te Konuştu

Her yıl YPO (Young President Organisation) tarafından düzenlenen, “Crossing Over” isimli Global Leadership Konferansı 120 ülkeden 2500 üst düzey yönetici ve Sektör Liderlerinin yer aldığı, Global Liderlik Konferansı (GLC) 28 Şubat – 1 Mart 2013 tarihleri arasında İstanbulda yapıldı. Emre Kurttepeli Global Liderlik Konferansı Dijital Ekonomideki Fırsatlar konulu paneline konuşmacı olarak katıldı.

Finans 21-01-20 23:32

DHA filmed the Risk Analysis Unit who intercepted 7,302 foreign terrorists in 5 years

DEMIROREN News Agency (DHA) filmed the ‘Risk Analysis Unit’ in Istanbul Airport who are carrying out the most effective work in the prevention of foreign terrorists crossing into Syria over Turkey.

Haber 17-12-19 17:10

Geçmeyen sivilce kabusunuz olmasın

Üreme çağındaki kadınlarda en sık görülen hastalıklardan olan polikistik over sendromu, yumurtlayamama sorunu ve kısırlığın yanı sıra, tedavi edilmediğinde kalpten hipertansiyona kadar birçok hastalığın oluşumuna yol açıyor.

Trend 11-12-19 14:34

Diyetisyen Fatma Uçan: Polikistik Over hastalığı gebe kalmayı engelleyebiliyor

Acıbadem Kayseri Hastanesi Diyetisyeni Fatma Uçan, kilo alımıyla ortaya çıkan ’Polikistik Over’ hastalığının gebe kalmayı engellediğini söyledi.Fazla kilolara ve beslenme düzensizliğine bağlı olarak gelişen ’Polikistik Over’ hastalığının tüylenme ve sivilcelenme belirtisi ile ortaya çıkabileceğini söyleyen Acıbadem Kayseri Hastanesi Diyestisyeni Fatma Uçan, “Polikistik Over aslında tam olarak neyden kaynaklandığı belli olmayan menstrual döngü ile kendini gösteren bir çeşit kadınsal hastalık.

Trend 23-11-19 12:03

Polikistik over diyeti listesi

Hormonal dengesizliklere ve metabolizma sorunlarına neden olan polikistik over sendromu (PCOS), doğurganlık çağındaki her 10 kadından 1'ini etkiliyor. Bu etkilerden korunmak ise hayatımızda yapacağımız birtakım düzenlemelerle mümkün. Peki polikistik over sendromu olanlar nasıl beslenmeli, polikistik over diyeti listesi nasıl olmalı? Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op.Dr. Betül Görgen, bakın neler söyledi...

Yemek 15-11-19 12:16

Polikistik overleriniz varsa nasıl beslenmelisiniz? PCOS diyeti nedir?

Hormonal dengesizliklere ve metabolizma sorunlarına neden olan polikistik over (PCOS) sendromu, doğurganlık çağındaki her 10 kadından birini etkiler. Uzun vadede diyabet, kardiyovasküler sorunlar, depresyon ve rahim kanseri gibi ciddi hastalıklara yol açabilir.

Trend 15-11-19 08:45

Polikistik over sendromunuz varsa nasıl beslenmelisiniz?

Hormonal dengesizliklere ve metabolizma sorunlarına neden olan polikistik over (PCOS) sendromu, doğurganlık çağındaki her 10 kadından birini etkiler. Uzun vadede diyabet, kardiyovasküler sorunlar, depresyon ve rahim kanseri gibi ciddi hastalıklara yol açabilir.

Kadin 14-11-19 11:59

Pınar Karşıyaka, Brüksel deplasmanında

FIBA Europe Cup E Grubu'nda 3'üncü hafta mücadelesinde lider Pınar Karşıyaka, yarın deplasmanda Belçika ekibi Phoenix Brussels ile karşı karşıya gelecek.  Başkent Brüksel'deki Neder-Over-Heembeek Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 22.30'da başlayacak.

Spor 05-11-19 11:17

Polikistik over sendromu nasıl belirti veriyor?

Polikistik over sendromu, adet düzensizliği, vücuttaki erkeklik hormonun artmasına bağlı olarak cildin yağlanması, saç dökülmesi, ciltte kalınlaşma ve renk değişikliği, akne oluşumunda artış, vücutta erkeksi tüylenmeler ve ileri evrede karın ve bacak bölgelerinin aşırı tüylenmesi gibi belirtiler veriyor.

Kadin 23-10-19 14:28

Bu hastalık anne olmayı engelliyor

Kadınlarda en sık görülen endokrin bozukluk olan polikistik over sendromuna yaklaşık her 100 kadından 5-10 kadından birinde rastlanıyor.

Yurthaber 23-10-19 14:08

Polikistik over sendromu olan kadınlarda yaşam tarzı değişikliği şart

Türkiye'de her 6 kadından 1'inde görülen polikistik over sendromu, kısırlığa yol açabiliyor. Kilo vermek, egzersiz yapmak, sağlıklı beslenmek gibi yaşam tarzında değişiklikler ise anne olma şansını artırıyor.

Kadin 20-09-19 16:42

'Polikistikover sendromu olan kadınlarda yaşam tarzı değişikliği şart'

TÜRKİYE'de her 6 kadından 1'inde görülen polikistik over sendromu, kısırlığa yol açabiliyor.

Haber 20-09-19 09:33

Savcılıktan ’kürtaj listesi istendiği’ iddialarına ilişkin açıklama

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün İl Sağlık Müdürlüğünden "polikistik over sendromu" olan ve kürtaj yaptıran 30-40 yaş arasındaki kadınların listesini istediğine dair çıkan haberlere ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açıklama yapıldı.Bazı basın yayın organlarında İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünün 1 Ocak 2017 ile 31 Mayıs 2019 tarihleri arasında İstanbul’daki tüm kamu ve özel hastanelerde 30-40 yaş aralığında "polikistik over sendromu" olan ve kürtaj yaptıran kadınların listesini İl Sağlık Müdürlüğünden istediği iddialarına ilişkin haberler yayınlanmıştı.

Haber 10-09-19 18:06

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan açıklama

Başsavcılık, "Emniyetten skandal-kürtaj listesi istendi" şeklindeki habere konu yazının, açık kimliği bilinmeyen bir ihbarcının 2017-2019 yılları arasında "Polikistik Over Sendromu" tanısıyla tedavi gördüğünün belirlenmesi üzerine bu kişinin tespitine yönelik olduğunu açıkladı

Haber 10-09-19 18:04

Akıllı ve Yönetilebilir Yeni Ağ Anahtarları neler sunuyor?

Kurumsal ağ ürünlerini giderek çoğaltan ve bu alanda da iddialı olan TP-Link, akıllı ve yönetilebilir switch (ağ anahtarı) ailesine iki yeni ürün ekledi. T1600G-28PS ve T2600G-28MPS model adlı ürünler, JetStream 24 portlu Gigabit ağ anahtarları. PoE (Power over Ethernet – Ethernet üzerinden Güç) desteği de olan ürünler, her yere rahatlıkla kurulabiliyorlar.

Trend 29-08-19 09:59